Winkhaus Polska Beteiligungs

• Lasotki
  • Przybiń
  • Kaczkowo

3. Opinie o pracodawcach Rydzyna
  5. Opinie o Winkhaus Polska Beteiligungs Sp. z o.o.

Opinie o Winkhaus Polska Beteiligungs Rydzyna

Nie przegap nowości o Winkhaus Polska Beteiligungs Sp. z o.o.!

Magazynier

04.05.2024 18:47

Dzień dobry, @Pracodawca Mam pytanie o zarobki na pozycji magazyniera. Pracowałem u Państwa 10 lat temu, wiem jak wygląda praca u Państwa. Domyślam się że jest podstawa + premia. Mam doświadczenie w pracy na magazynie (przyjmowanie towaru, księgowanie, magazynowanie, wysylka - 4 lata. Czy mogą Państwo przedstawić zakres wynagrodzenia (minimum - maksimum) ? P.s. Znam j. niemiecki na poziomie B1, Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Pomoc

21.04.2024 09:51

Może warto byłoby pomóc w tym roku małej Lilce która zachorowała na nowotwór Wilmsa? Mam na myśli edycję Strava Jest grupa na fb - Lilka kontra guz Wilmsa - nefroblastomia

22.04.2024 11:36

Dzień dobry, dziękujemy za sugestię. Przekażemy zespołowi, który podejmuje decyzję w sprawie beneficjentów akcji.
    Ludy

20.04.2024 06:34

pan dyrektor wyraznie powiedzial na zebraniu cytuje zapraszam wszystkich! ktorzy sa chetni aby zrobic certyfikat pakowacza a zwlaszcza osoby ktore pakuja a nie maja certyfikatu kazdy moze go zrobic obojetnie czy robisz na linii czy sam na siebie bo to takie same zadania i obowiazki
    Kaśka

19.04.2024 07:28

Aktualnie odbywa się szkolenie na certyfikowanych pakowaczy czy firma nie uważa że taka osoba powinna posiadać umiejętność organizacji pracy w grupie ? I czy to od pakowacza nie zależy atmosfera ? Niestety nie zawsze tak jest
    qwerty

11.04.2024 14:51

dzień dobry. jak długo trwa proces rekrutacyjny dla specjalisty ds. organizacji produkcji? widzę, że oferta od jakiegoś czasu jest już widoczna, rozważam zgłoszenie się. proszę mi tylko opowiedzieć o atmosferze w pracy, jak dużo osób może być w aktualnym zespole?

11.04.2024 15:59

Dzień dobry, zapraszamy do złożenia podania. Co do atmosfery w zakładzie, to najlepiej porozmawiać o tym z pracownikami. Zachęcamy też do śledzenia naszych mediów społecznościowych. Do zobaczenia!

12.04.2024 21:54

Atmosfera w pracy....w oczy nikt nic nie powie a jak się odwrócisz to zaraz obgadują, ...a pan brygadzista który ostatnio spisywał osoby niech się zastanowi jaki daje przykład sam na popołudniowej zmianie jak sam przed godziną 22 jest przebrany do wyjścia.Ale u siebie się nie widzi

11.04.2024 08:16

Jakie czynniki mają wpływ na miesięczną nagrodę , pracując cały miesiąc raz jest to kwota ok 240zł , a innym razem pomniejszona pracując na linii mając ten sam procent wydajności 130 procent i wszystkie dni pracujące bez chorobowego jedne osoby mają np. 260 zł a inne 160 zł . Od czego to zależy . I nie dojeżdżam autobusem więc nie jest odciągane za dojazd .

11.04.2024 15:51

Dzień dobry, prosimy zwrócić się z tym pytaniem do przełożonego, aby wyjaśnił Pani/Pana wątpliwości.

07.04.2024 09:49

Witam. proszę o przybliżenie mi procesu reaktancyjnego na stanowisko kierownika magazynu. zauważyłem, że ponownie dodano ofertę i zastanawia mnie powód. Czy próg wejścia jest wysoki?

09.04.2024 08:54

Dzień dobry, proces rekrutacyjny na to stanowisko został właśnie zamknięty. Dziękujemy za zainteresowanie.

05.04.2024 22:47

@Pracodawca Zatrudniacie obcokrajowców to wymagajcie znajomości języka w stopniu komunikatywnym bo to potem my musimy się z nimi męczyć. Chyba nie wszystkich obowiązują te same zasady jeżeli chodzi o przerwy na papierosa i koniec pracy, bo niektórzy przed jej końcem już są przebrani i gotowi do wyjscia a potem się odbijają.

06.04.2024 22:58

Ciesz się że nie pracują Azjaci bo wcale nie byłoby komunikacji,a co do wychodzenia na fajkę czy wcześniejszego przebierania się,to robią to Polacy jak i obcokrajowcy w takim samym stopniu i Ty pewnie też!
    Ania

19.03.2024 23:28

W jaki sposób można dostać się na pracownika produkcji?
    Klara

22.03.2024 07:43

Niekoniecznie koleżanka miesiąc temu wysłała podanie do dzisiaj nie ma odzewu

22.03.2024 14:18

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Wszystkie podania, które wpływają na adres [email protected] są rozpatrywane i brane pod uwagę w procesie rekrutacyjnym. W razie braku odpowiedzi, prosimy o kontakt z naszych działem kadr pod numerem 65 52 55 873, aby upewnić się, czy otrzymaliśmy podanie. Może się zdarzyć, że ze względu na błąd w adresie mailowym, podanie do nas nie dotrze.

22.03.2024 11:08

Ktoś wspominał, że na produkcje każdy może być przyjmowany, a jakiego konkretnie doświadczenia potrzeba by zatrudnić się jako specjalista ds. organizacji produkcji? wczoraj dodano ofertę, reflektuję ją. Doświadczenie zostało oznaczone jako wymagane ale nie wiem jak duże i po prostu zastanawiam się czy trudno jest się dostać

22.03.2024 12:43

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Zachęcamy do złożenia aplikacji. Po przeanalizowaniu otrzymanych aplikacji poinformujemy, czy przeszła Pani/przeszedł Pan do kolejnego etapu. Osoby zakwalifikowane do następnego etapu zaprosimy na rozmowę rekrutacyjną. Obecnie poszukujemy jednej osoby na to stanowisko i spośród kandydatek i kandydatów wybierzemy tę osobę, która najlepiej spełnia nasze wymagania.

18.03.2024 09:48

Kierunek studiów jest dowolny w przypadku zatrudnienia jako kierownik magazynu? jest tylko napisane, że wyksztalcenie wyższe, ale wole się upewnić tak samo jak zorientować co do widełek placowych. Nie ma ich podanych a przed złożeniem dokumentów chce mniej więcej wiedzieć o czym będę rozmawiać. Pomożecie?

18.03.2024 11:17

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą (usunięte przez administratora) Kierunek studiów wyższych nie będzie rozstrzygał o wyborze kandydata. Ważniejsze jest doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Obie strony – zarówno my, jak i kandydat – dążymy do tego, żeby wynagrodzenie było odpowiednie do kwalifikacji i doświadczenia kandydata. Wychodzimy z założenia, że kandydat najlepiej zna wartość swoich kwalifikacji zawodowych i wycenia je tak, aby wynagrodzenie go satysfakcjonowało. My ustosunkujemy się do propozycji kandydata. Zachęcamy do aplikowania.
    Been

20.02.2024 09:06

Widzę że wypowiadają się tu osoby pracujące od długiego czasu na zasuwnicach. Osoby które wiedzą jak to wszystko "działa” żeby mieć 130% :):):):) faktem jest że nowy pracownik nie zrobi 100% w pierwszy dzień. Ale ja nie mówię o nowych pracownikach ja mówię o pracownikach którzy już długo pracują w firmie. Caly miesiąc ktoś pilnie pracuje i wyrabia 100-130% a jak idzie na zasuwnice ma marne 40-70% A dlaczego? Dlatego że każą zasuwać na jednej maszynie a wiadomo że na jednej maszynie nie wyrobimy czasu technologicznego i to jeszcze na najtrudniejszej maszynie. Byśmy musieli chyba siedzieć przez dwie zmiany na jednej maszynie żeby mieć lepszy procent I tu jest główny problem Proszę się nie dziwić że nikt tam nie chce chodzić pracować
    Been

12.02.2024 18:08

Dzień dobry. Może najwyższy czas zrobić porządek z zasuwnicami? Nie dziwcie się że żaden pracownik z innej grupy nie chce tam chodzić i ludzie wolą wziąć urlop kolejnego dnia. Każda osoba która idzie pracować dostaje najgorsze miejsce , osoby które siedzą tam codziennie nie pozwalają wyrobić procentu i w rezultacie taka osoba ma 70% na dzień. Serio jeszcze tego jako firma nie zauważyliście że coś jest nie tak? Człowiek siedzi osiem godzin , nie idzie na przerwę nie je nie pije bo chce się wyrobić a ma marny procent. Każdy powinien być traktowany równo A może brygadzista/ka z zasuwnic powinien bardziej zainteresować się? Przyjść , powiedzieć co trzeba zrobić żeby mieć chociaż wymagane 100% i OZNAJMIĆ PRACOWNIKOM NA LINI ZE KAŻDY MA BYĆ TRAKTOWANY RÓWNO BO KAŻDY CHCE MIEĆ DOBRY PROCENT
    Ah..

13.02.2024 17:07

Dzień dobry. To prawda, normy nie pozwalają na zrobienie w pierwszy dzień "chociaż" 100% . Pierwszy dzień jest dobrze jak się ma 60-80%. Proszę się na uczyć techniki pracy z długimi elementami i czekać na efekty. Proszę też zapytać osoby pracujące na zasównicach ile czasu zajęło im na wypracowanie w sobie techniki.
    Kaśka

19.02.2024 07:18

I tu masz rację ale ..... Wydaje mi się że rzadko gdzie można w pierwszy dzień zrobić 100 trzeba wszędzie się wprawić a potem to już baja no i kolejna sprawa ludzie i ich podejście ja się będę pytać ? Przecież ja wiem wszystko. Zadawanie pytań boli
    Babajaga

26.01.2024 13:47

@Pracodawca Witam. Dlaczego pakowacz ma dodatkowe pieniądze? Jak każdy pracownik który dostaję zlecenie tak samo musi zrobić na każdej maszynie i na końcu spakować okleić dać pieczątki i wysłać. Więc jaka w tym inna praca! W sumie każdy pracownik po otrzymaniu już umowy na stałe powinien dostać dodatek pakowacza.

01.02.2024 16:46

Dzień dobry, na wszelkie pytania związane z systemem szkoleń i uprawnieniami Pakowacza odpowie Pani/Panu bezpośredni przełożony.

01.02.2024 21:48

Skoro nie mam uprawnień pakowacza to jeżeli dojdzie do jakiejś pomyłki lub niedopatrzenia to nie ponosze za to odpowiedzialności i nie dostanę kary pieniężnej?
    Lola

01.02.2024 14:36

Czy to prawda, że od marca mają wrócić 3 zmiany?

23.01.2024 15:31

Chciałbym zauważyć że pakowacze robią z ludzi (usunięte przez administratora) . Przyjdzie nowa osoba albo ktoś z innej lini i posądza ją na najgorszą maszynę , wyciągną swoje zapasy a ty siedź i rób na tej jednej maszynie cały dzień za który nawet 100% nie wyrobisz . Sami nie chcą na tą operację usiąść a tobie każą bo będą musiały koleżanki za dużo zrobić . Takie traktowanie drugiej osoby jest niemiłe . Jeszcze na koniec dnia musisz odrobić im ten zapas ….
    Ciekawa

12.01.2024 20:49

Napiszcie czym konkretnie zajmują się pracownicy, o jakich procentach tu wspominacie i ogólnie czy polecacie pracę choć widzę że większość raczej nie poleca , będę wdzięczna za każdą odpowiedź

14.01.2024 00:10

Jest to praca na produkcji, czyli zajmujemy się montowaniem, składaniem tego co pozwala otwierać, zamykać i uchylić okno. Ilość sztuk produktów które trzeba zrobić jest zależna od np. stanowiska na którym pracujesz, asortymentu. Wyrabiający 100% normy masz płacone minimalne wynagrodzenie a gdy zrobisz max 130℅ to dostaniesz trochę więcej. Na procent jest liczoną średnia z całego miesiąca. A za pracę w sobotę jest dzień wolny.

14.01.2024 17:00

No jeśli jest dzień wolny to norma nie powinna być liczona do średniej hali

13.01.2024 08:42

To teraz jedyna premia jaka przysługuje to za absencje oraz tamta świąteczna? Było napisane, że kiedyś były one co kwartał. To od jakichś wyników? teraz się już ich nie weryfikuje? Co z jakimiś normami?

14.01.2024 00:14

Premia za absencję co pół roku, ale nie możesz mieć ani jednego dnia chorobowego czy nawet opieki na dziecko. Premia świąteczna to też jest zagadka bo są osoby które jej nie dostały.

12.01.2024 09:42

Czy w Winkhaus Polska Beteiligungs Sp. z o.o. sp.k. zaszły jakieś zmiany od momentu pojawienia się ostatnich opinii?

12.01.2024 12:44

Oczywiście że tak ????. Przychodzą nowi pracownicy i po pierwszym dniu pracy rezygnuja. Więc chyba czas najwyższy żeby firma doceniła tych którzy już są i pracują.

09.01.2024 02:06

Czyli soboty z znowu będą pracujące oczywiście za dzień wolny chętnych będzie mnóstwo przecież Polak lubi pracować za darmo i

10.01.2024 23:49

Bo ludzie nie umieją się postawić jeśli sobota to setki a jak nie to półtora dnia wolnego tak powinno być.A nie robisz nadgodziny liczą do średniej miesiąca i tak nie masz za to zapłacone i wolne jeszcze muszisz wybrać jak zakładowi pasuje a nie tobie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Winkhaus Polska Beteiligungs?

Kontakt - Winkhaus Polska Beteiligungs Sp. z o.o.

Przemysłowa 1 64-130 Rydzyna

REGON:41002322200000

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    @Pracodawca

12.12.2023 17:08

Czy firma w tym roku daje jakieś premię świąteczne ?

30.12.2023 22:35

Moim zdaniem premie świąteczna powinni dostać wszyscy pracownicy firmy bez względu na staż pracy. Nie wiem jakimi kryteriami kierują się osoby przyznające premie ale wiem ze są pracownicy z wieloletnim stażem którzy premi nie dostali.
    Agata

20.12.2023 01:13

Pytanko , bo święta i w ogóle Nasza firma jak co roku rozdaje Mikołaja . Fajnie miło każdy PRACOWNIK się cieszy . Ale ja też jestem pracownikiem tej firmy, chwilowo nie wykonuje swojej pracy i widać nie zasłużyłam na Mikołaja , Gwiazdora czy Dziadka Mroza . ????Przykre to jest, nie tylko dla mnie ale osób w podobnej sytuacji jak moja , pracuje się tyle lat , jest się z tą firmą związanym , a tu za przeproszeniem guzik szacunku. Wszystkiego najlepszego Kochani . .

10.09.2022 16:58

Dobry dzień mam poważną skargę DYSKRYMINACJA w przedsiębiorstwie Zespół sformułował opinię, że ukraińskich pracowników zwalnia się celowo Na przykład: dziewczyna pracowała przez rok w tym samym miejscu pracy, zrobiła 100-130%. Nagle zostaje zmuszona do pracy nad różnymi procesami w różnych miejscach, a w jej miejscu pracy zostaje umieszczona Polka. Po kilku miesiącach takiej pracy jej odsetek wynosi 70-80% i grozi jej zwolnienie, a to nie koniec. Po takich akcjach formują ją w grupę z takimi jak ona Ukraińcami i dają zlecenia, od których nie można zrobić procentu. (są takie zlecenia, na których żadna zmiana na żadnej linii nie może wykonać więcej niż 80%) Na takich liniach pracują tylko UKRAIŃCY, wszystkie trzy zmiany! Szkoda, ale takich przypadków jest bardzo dużo Nie wiem, czy to był spisek brygadzistów, czy rozkaz z najwyższego kierownictwa, żeby zmniejszyć liczbę robotników, ale to bardzo nieprofesjonalne, jest wielu Ukraińców, którzy lubią swoją pracę i chcą pracować. W zespole panuje bardzo zły nastrój i plotki. Jeśli firma nie ma wystarczającej liczby zamówień, to może lepiej poinformować ludzi, aby szukali innej pracy, a nie tworzyć takich warunków, aby potem zwolnić ich za “mały procent”
    Była...

29.11.2023 20:09

O czym ty napisałeś? No już bez przesady... Tak było, i pracownicy polscy przerabiali dokładnie to samo, po czym się zwalniali, ponieważ tzw,, norma" ..spadła i nie można było w żaden sposób jej wyrobić.A co za tym idzie i wypłaty były niższe.(usunięte przez administratora) i nikt nie jest lepszy czy gorszy, zwłaszcza na produkcji.. Te same zasady dla każdego, i przestań pieprzyć o dyskryminacji. Nie pasuje, to zmienić firmę jak większość tam pracujących.

11.12.2023 06:58

Raczej szkolenie powinien przejść (usunięte przez administratora) co do zasadności urlopu z siły wyższej. Odmówił udzielenia takiego urlopu sporej części załogi. Były różne przypadki jak zawiedziecie najbliższe osoby na sor.
    Kasia

09.12.2023 23:41

Taka sugestia do pracodawcy ????wigilia w naszym zakładzie jest organizowania jak 3/4zalogi jest na urlopach może w przyszłym roku można było ja zorganizować 6 grudnia w mikołajki byloby nam miło spędzić ten czas wspólnie wiele osób na wigili zakładowej jeszcze nie byli

Winkhaus Polska Beteiligungs Sp. z o.o. sp.k.

06.12.2023 15:57

WH Go! Drugie zwycięstwo Wielkich Serc

Jak wykazała ubiegłoroczna, inicjująca serię, akcja WH Go!, jej uczestnicy wcale nie musieli mierzyć sił na zamiary, bo siły mieli i nadal mają niemierzalne. Tytaniczną pracę wykonali pracownice i pracownicy Winkhaus Polska, mając za sobą tysiące kilometrów znaczonych zmęczeniem, pokonywaniem własnych słabości, ale też kanonadami endorfin.

Przypomnijmy zatem, co to za projekt.

WH Go! to winkhausowski program promocji zdrowia. Ma on za zadanie podniesienie sprawności jej uczestników, dbałość o kondycję, zdrowie, ale nie tylko. Podczas 32 tygodni zmagań samozwańczy sportowcy jeżdżą na rowerach, na rolkach, biegają, chodzą, a nawet wspinają się po górach.
    Kilometry, czasówki, punkty to tylko liczby, a tak naprawdę cel jest niemierzalny – walka o zdrowie chorych dzieci. Kolejne etapy odkrywały zadziwiające pokłady możliwości wszystkich uczestników. Za zebranymi punktami, szły bankowe przelewy na konta potrzebujących i dzielnych Małych Wojowników. Przekazano im 30 tys. złotych.
    W tym roku beneficjentami akcji byli Mateusz Matuszak oraz mała Marysia Antkowiak z Leszna.

Właśnie zakończyła się 2. Edycja WH Go! 2023
    I znowu wygrali! Wszyscy!
    Czego dokonali?
    ð Przebiegli wspólnie 69 548 km.
    ð Przejechali na rowerze 99 152 km.
    ð Przejechali na rolkach 434 km.

W porównaniu z wynikiem pierwszej edycji, pokonali 2x więcej kilometrów w pocie sportowego czoła. Udało im się 4x okrążyć równik!

Największymi Mocarkami okazały się być:
    I miejsce – Katarzyna Bąk-Borysewicz
    II miejsce – Sylwia Kubiak
    III miejsce – Beata Turbańska

Największymi Mocarzami zaś:
    I miejsce – Łukasz Borysewicz
    II miejsce – Adam Mańczak
    III miejsce – Damian Szymanowski

Sportowy Team WH Go! już sposobi się do 3. edycji. Wraz z nastaniem wiosny – ruszają po kolejne zwycięstwo!
    News image

05.12.2023 16:15

Stracone lata. Kiedyś fajnie było tu pracować, premie były co kwartał a teraz premia za absencję 2 razy w roku ( już dawno nie dostałam), premia świąteczna to od lat ta sama kwota 200 zł, normy coraz wyższe, za autobus do pracy też trzeba płacić. Morale pracowników bardzo niskie. Wielka szkoda że nikt nas nie docenia.

27.11.2023 09:14

Firma ponad prawem, wnioski o urlop z siły wyższej złożone prawidłowo, a(usunięte przez administratora)odmawia ich przyjęcia, dramat. Dopuszcza tylko wybrane przez siebie zdarzenia losowe typu „zerwany dach” czy „spalony dom”.

27.11.2023 15:31

Dzień dobry, Panie Adamie, zgodnie z art. 148 §1 Kodeksu Pracy pracownikowi w ciągu roku kalendarzowego przysługuje zwolnienie od pracy z powodu siły wyższej w pilnych sprawach rodzinnych spowodowanych chorobą lub wypadkiem, jeżeli natychmiastowa obecność pracownika jest niezbędna. Tylko w takich przypadkach jest udzielany urlop, na wniosek zgłoszony przez pracownika najpóźniej w dniu korzystania z tego zwolnienia. Nie wszystkie wnioski pracowników są oparte na sile wyższej i wtedy obowiązują odmienne zasady ich rozpatrywania. Wniosek o zwolnienie od pracy z powodu siły wyższej nie zawsze jest korzystny dla pracownika, gdyż w takim przypadku przysługuje jedynie 50% wynagrodzenia za czas nieobecności. Jeśli ma Pan jakiekolwiek wątpliwości, koleżanki z działu kadr chętnie udzielą wszelkich wyjaśnień.
    Chętna

03.11.2023 19:38

Czy firma zatrudnia Ukrainki?

06.11.2023 13:24

Dzień dobry, tak, oczywiście, zatrudniamy osoby z różnych krajów.
    Olga

19.10.2023 20:06

Witam Panie Prezesie prosimy o interwencję od 3 tygodnie nie mamy pracy brygadzista odsyla nas od Annasza do Kajfasza codziennie tracimy procenty atmosfera okropna wszyscy się kluca o pracę wygadują sobie ze jedni mają 130 a inni kolejny raz 70 procent brygadzista niemiły i opryskliwy i złośliwy jak my mamy pracować w takich warunkach i za jakie pieniądze wiadomo ze jest koniec roku i ludzie nie mają urlopu tragedia

27.10.2023 14:21

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Każdy zatrudniony przez nas pracownik ma umowę o pracę w dziale produkcji, co oznacza pracę na różnych liniach, w zależności od potrzeb zakładu. Zależnie od popytu na produkty są obszary, w których jest więcej lub mniej pracy. Dlatego by zapewnić pracę każdemu pracownikowi, musimy niekiedy część osób skierować na inną linię produkcyjną. Rozumiemy, że każda zmiana powoduje pewien dyskomfort i stąd nerwowe reakcje. W naszej firmie obowiązują procedury antymobbingowe. Jeśli zaobserwują Państwo, że ktoś przekracza zwyczajowe normy postępowania, prosimy o pilne zgłoszenie tego faktu do Dyrektora Produkcji lub Kierownika Działu Kadr.
    Rydzyk

20.10.2023 09:47

Nie rozumiem tej firmy ludzi przyjmują a dla obecnych niema pracy
    Byly pracownik

27.10.2023 07:54

Tak było jest i będzie. W biurze siedzą osoby, które kiedyś pracowały na produkcji i dalej nie mają zielonego pojęcia jak działa taki zakład. Cały czas jest problem z ilością pracowników. Zamiast skupić się na stałej ekipie dokładają sezonowo osoby, które po prostu sie do tego nie nadają. Zamiast ponieść zarobki tym osobom, wolą pokazać się w urzędach pracy jaką są super firmą. A to wszystko nie prawda. (usunięte przez administratora) chamskie odzywki, próby rządów przez niektórych pakowaczy żenada. Połowę osób bym zwolnił i tworzył przyjacielski i przyjazny zespół. Podobnie myślę o osobach z biura przy produkcji. @Pracodawca
    Gość

19.10.2023 13:37

Z dnia na dzień coraz gorzej brak zleceń brygadziści dają nam taką pracę gdzie w ogóle procentów się nie wypracuje nie lepiej dać postojowe
    Pracownica

05.10.2023 19:13

Czy obecna pani od BHP już zostanie? Bo niekulturalnie nam z wraca uwagę jak nosimy fartuszki : (usunięte przez administratora)chcecie pokazywać. Buty też sami niszczymy specjalnie.
    Kirbo

13.09.2023 23:10

Rece opadaja na ten (usunięte przez administratora) . Kapitał zakładowy firmy to 46 mln złotych a reklama na płocie za darmo miała wisieć bo 100 zł co miesiąc to za drogo . Kolesiostwo brak poszanowania pracownika zamiatanie wszystkiego pod dywan , (usunięte przez administratora) . (usunięte przez administratora) Rozumiem jakieś normy w zakładzie no ale bez przesady pokażesz że wyrobisz i tak wygórowana normę jak dla robota to i inni na tym cierpią nie mówiąc o tych co są świeżym pracownikiem . W oddziale w Niemczech Polaków również traktują jak (usunięte przez administratora) tylko że tam za parę stówek więcej . Stop (usunięte przez administratora) i nie szanowaniu pracownika

29.09.2023 12:10

Dobrze że chociaż jest taka woda do picia w niektórych firmach trzeba mieć swoje napoje , Kawę można sobie ciepłą zrobić taką sypaną jak ktoś lubi a pan tylko narzeka a jeśli chodzi o pracę to trzeba wszędzie pracować za darmo nikt niczego nie dostanie . Mi się tam praca podoba nie narzekam . Pozdrawiam ✌????
    @QI

29.09.2023 13:59

Z tego co kojarzę to nie było zapowiedzianych żadnych darmowych napoi typu coca cola czy inne . Dobrze że jest chociaż woda z dozownika gorącą i zimna każdy może zrobić sobie herbatę lub kawę swoją jaką lubi bo nie każdemu może pasować kawa z automatu a jak ktoś ma ochotę na inny napój to są 4 automaty , dwa koło toalet i dwa na stołówce więc można sobie kupić . Lepiej się cieszyć z tego co się ma a nie narzekać a ten pan widocznie lubi tylko narzekać i myśli że za darmo wszystko dostanie

25.08.2023 12:36

Fajnie było jak były 3 zmiany proszę rozważyć trzy zmiany z powrotem. Każdy do swoich stanowiskach się przyzwyczaił robiąc 2 zmiany jest zamieszanie bo nie którzy przychodząc do pracy nie mają co robić
    Najlepszy

26.08.2023 21:30

Dwie zmiany są dobre , najlepiej bez sobót, a jeśli już to za 100%
    Maria

28.07.2023 12:28

Dzień dobry. Proszę w końcu przyjrzeć się jednemu brygadziscie (usunięte przez administratora)I proszę nie zamiatac sprawy pod dywan. Na tego Pana dużo osób się już skarży poniża ludzi, zachowuje się jakby człowiek był zwierzęciem, rzuca zleceniami prosto w twarz itd można by wymieniać . Ten Pan nie nadaje się na bycie kimś kto ma pod sobą ludzi.

31.07.2023 10:18

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Zbadamy zaistniałą sytuację. W przyszłości prosimy o takich zdarzeniach informować Dyrektora Produkcji lub Kierownika Działu Kadr. To ułatwi wyjaśnienie sprawy i pomoże zapobiegać takim incydentom w przyszłości.
    @pracownik

11.07.2023 10:33

Brygadzista (usunięte przez administratora)źle się odnosi do ludzi, gnębi ich, osoby które robią kilka lat na jednej linii są wyrzucane przez niego na zasuwnice a (usunięte przez administratora) dostaje lekka robotę. Nie pomaga osobą bez certyfikatu tylko każe robić to innym pakowaczom poza swoją pracą. Jeśli ktoś przychodzi do niego z problemem jest dla tej osoby arogancki.

04.07.2023 21:31

Czy obecnie trwa jakaś rekreacja dla osób bez doświadczenia i ile jest zmian?

05.07.2023 11:55

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszej firmie. Aktualnie nie prowadzimy aktywnej rekrutacji na stanowiska monter/monterka okuć. Jednak proponujemy złożyć podanie, ponieważ trwa okres urlopowy i sytuacja może się zmienić. W naszej firmie pracujemy z zasady na 3 zmiany.
    Karola

30.06.2023 19:23

Pośpiech normy brak rozmów przez tel.nie można przegryźć coś przy maszynie musisz pracować do końca mimo że wyrobiłes się wcześniej źle wyrzucisz puszkę do kosza i może spotkać cię kara kierownik chodzi robi zdjęcia co kto wrzuca nie wolno mieć słuchawek nawet małych niewidocznych nie wolno pić przy maszynie palisz musisz płacić za dodatkowe przerwy co 2 godziny nie musi że się wyrobisz normy wygórowane nawet dla automatów, przyszly nowe maszyn z Niemiec które są ustawione pod niemieckie normy nie można ich przestawić żeby robiły szybciej nie jeden raz widziałem jak kobiety niektóre płakały że im procent spadł bo ja ktoś wziął z swojej linii na której wyrabiała swoje sto parę procent,w biurach na hali ciągle światka zgaszone żeby ich nikt nie widział jak siedział w w telefonach lub w zakupach w sieci wszędzie nic miłego być ciągle pod okiem kamer i administracji
    obiektywny

19.04.2023 15:29

Nie polecam pracy w tej firmie,normy ilościowe maxymalnie wygórowane,byłem widziałem i nigdy więcej tam nie zawitam,akord dobry chwyt marketingowy,zakład to jedna wielka prowizorka.

15.06.2023 15:13

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Z każdym dniem pracy wzrasta wprawa i Pani/a wydajność powinna rosnąć. Jeżeli tak się nie dzieje, prosimy zwrócić się do Pakowacza lub Brygadzisty o instrukcje, co poprawić, by zoptymalizować czynności montażowe i zwiększyć wydajność.

30.06.2023 15:05

Tak , wydajność pracy wzrośnie,ale pod warunkiem że będziesz dana osoba pracowała na jednym stanowisku przez miesiąc. Jeżeli będzie codziennie zmieniać stanowisko to niestety nie jest wstanie się wprawić.Hala podzielona jest na grupy ze względu na różnorodny asortyment. Co do pomocy pakowacza i brygadzisty zostawię to bez komentarza.Praca jest ciężka,ale nigdzie na produkcji nie jest lekko. Więc jeżeli ktoś chce pracować,to będzie pracować.
    Paleciak

15.06.2023 08:29

Ten papier o równym traktowaniu i przeciwdzialaniu dyskryminacji to żart, wszechobecne kolesiostwo i układy . Krążą opinie o jednym brygadziście z produkcji ze trzeba (usunięte przez administratora)? Poza tym jeden wielki wyścig szczurów im głębiej jestes tym lepiej masz nie pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Winkhaus Polska Beteiligungs Sp. z o.o.