Cellfast

• Pilchów
  • Obojna
  • Pysznica

3. Opinie o pracodawcach Stalowa Wola
  5. Opinie o Cellfast Sp. z o.o.

Opinie o Cellfast Stalowa Wola

Nie przegap nowości o Cellfast Sp. z o.o.!

KOSIOR

20.07.2015 08:56

TAK KIEDY JAK NIE TERAZ TO KIEDY
    olaf

19.07.2015 23:27

many będzie jeszcze ,koniec świata i już nie będzie nigdy problemu nawet z kierownikiem stanislawem i z pracą taką jaka jest
    Koliber

20.07.2015 08:12

Po cichu sobie nucę Być może wrócę Lecz póki co ubieram się Za rogiem zniknę tak jak pies POZO...

14.07.2015 22:21

Kazek wyleciał ! Teraz powolutku ludzie których wprowadził będą znikać z firmy.
    ludzie od kazka

14.07.2015 14:28

czy ktoś wie czy to prawda że zwolniono dyr.Kazia M.?Kaziu to jest dobry chłop bo połowie ludzi z dużego wtrysku i rynien pomógł znaleźć tu prace.
    nik

05.07.2015 11:29

jest spoko Firma i Prezes?

11.06.2015 22:08

Bo remoncie szatni/wejscia itp. będzie wydzielona palarnia także palacze nie będą mieli już problemu
    damian

06.06.2015 13:33

widze Kamil ze lubisz ta prace,stoisz 8 godz na dwoch zwijarkach i latasz od jednej do drugiej 8 godzin nie majac czasu na nic ,na kanapke a nawet do wc niemozesz pujsc a jeszcze by ci kazali cala hale zamiatac miedzy lataniem od jednej zwijarki do drugiej ,wielkie brawa Kamilu

07.06.2015 07:52

Głupie gadanie, tylko jednym stanowisku pracy postawili dwie zwijarki - popatrz ile innych stanowisk pracy jest tylko przy jednej zwijarce, szybkie linie które są teraz wyłączone - że tam źle? kładziesz na taśmę i tyle Cie obchodzi! a kiedyś było trzeba samemu zgrzewać, puszczać w tunel i układać na paletę i to nawet na 15mb z zestawem także jest lepiej niż było! I żebyś wiedział! ja lubię swoją prace !
    damian

11.06.2015 14:10

no wlasnie jeden ma 15 mb i stoi a 2 zwijark a drugi ma 500 metrow i sciemnia bo chodzi po calej hali i robi sobie przerwy na papieroska tam z tylu gdzie kamery niesiegaja a i tak marudzicie ze duzo kamer powinni jeszcze wam kilka zamontowac to was palic w koncu w pracy oducza i po 500 mandat od BHP

05.06.2015 11:58

robię na produkcji. W innych fabrykach zarabiają więcej ale też więcej trzeba tyrać chociaż iwamet jest wyjątkiem bo mniejsza kasa za dużo więcej pracy - wiem co piszę bo pracowałem. Chcesz zarabiać więcej? idź do niemca, przyjęcia cały czas są
    ddd

05.06.2015 11:40

kamil widze ze nierobisz na produkcij. a apropo innych fabryk tam conajmniej o 500zl wiecej zarabiajo i maja ciagle jakies dodatki socialne za przepracowane lata i wogule a unas zaledwie 1700 brawo kamilku

02.06.2015 11:20

Strasznie marudzicie. Nie pasuje to się pozwalniajcie i zobaczcie jak jest w innych zakładach. Większość piszących to młode chłopaczki gdzie CF to pierwsza praca i teraz marudzicie bo pracować każą? Śmiechu warte!

04.06.2015 19:42

Kamil nie wiem w jakiej drużynie grasz ale my takich wazeliniarzy nie lubimy co wchodzą wszystkim w 4 litery

29.05.2015 11:50

czesc chłopaki robiłem kiedys tam czy naprawde jest tka hujnie terz

23.05.2015 11:22

siema co sadzicie o tej hulajnodze bo dlamnie to idiotyzm prosze o opinie
    ;)

23.05.2015 12:47

firma zainwestowala w nowe hulajnogi dla kierownictwa wiec o podwyzkach mozecie zaponiec na najblizsze 2 lata heheh,a co do tego ze mozna zarobic 3000 tysie to jakas sciema napewno na produkcji tyle nie zarobi chyba ze w 2 miesiace hehe.
    słońce

22.05.2015 20:41

Firma normalna faktycznie praca nie jest ciężka ale system cztero brygadowy da się odczuć jak stoisz na wężu to zapomnij o 15 minutowej przerwie jesz jak pies w locie do wc pędzikiem i ktoś musi w tym czasie cię zastąpić a zarobki to porażka 1700 na łape to max na produkci nie ma znaczenia jak długo pracujesz jak ktoś mówi że można zarobić do 3000 tyśi to mi się móż w kieszeni otwiera szarak na pewno tyle nie zarobi jak spiepszysz robote to konsekwencie wyciągną więc odpowiedzialność jest każdy podpisuje swuój wyrób
    haha

20.06.2015 20:12

człowieku co ty jarasz,że piszesz takie brednie od 2000 w zwyższ chyba za półtora miesiąca dobre
    YYYY

22.05.2015 10:05

NAPRAWDE DOBRA FIRMA,PRACA LEKKA ,PROSTA I MALO ODPOWIEDZIALNA.PRZERWA NA POSILEK W POKOJU SOCJALNYM 15 MIN.ZAROBKI TEZ DOBRE MOZNA ZAROBIC OD 2000 DO 3000 ZL.NAPRAWDE WARTO TU PRACOWAC.POLECAM
    pyskata

24.05.2015 12:50

ktos w koncu napisal cala prawde o tej firmie
    oliwek

20.07.2015 09:23

tak jest trzeba się przyzwyczaić i na fazie chodzić to się nauczysz wszystkiego tylko z tonu nie spuszczać bo troki puszczą i game over

08.04.2015 15:08

Damian

03.05.2015 20:05

Pawel gdybys pracowal na produkcji to bys wiedzial ze z tymi ostatnimi podwyzkami zarabia sie 1680 zl,niewiem gdzie ty pracujesz i ile zarabiasz ale napewno nie pracujesz na produkcji,kobiety zarabiaja jeszcze mniej od mezczyzn a ci biedacy z Sotera to juz calkiem zarabiaja grosze szkoda gadac taka jest prawda.
    Paweł

04.05.2015 17:17

Jakie 1680 ? podstawa+p40%+frekwencja+nocki - i już masz śmiało ponad 1700 a ludzie z agencji to mają renty więc ten tego.
    Walient

12.03.2015 08:47

Czy słusznie uznają się za lidera w produkcji węży i akcesoriów ogrodowych ? Rozumiem, że Stalowa Wola jest zdominowana przez innego rodzaju działalności, ale tak z ciekawości się zastanawiam czy produkują aż takie ilości towarów, że są statystyki mówiące o ich niezaprzeczalnym dominowaniu nad innymi?
    xxx

13.03.2015 00:24

Walient powiem Ci tylko tyle, że zakład zaopatruje w węże największe sieciówki budowlane w Europie, i nie tylko. Cell Fast silnie ma rozbudowaną ekspansję handlową na terenie Rosji. Mało tego zakład produkuje węże dla dużych i znanych producentów sprzętów AGD (nazwę firmy zaoszczędzę sobie). A jako ciekawostkę powiem Ci że w razie konieczności produkujemy węże dla naszej konkurencji pod ich logiem i etykietami, tak więc możesz kupić węże innej firmy (niekoniecznie w Polsce), wyprodukowane w Cell Faście i nawet nie będziesz o tym wiedział :) Wynagrodzenie realne w zakładzie dla szeregowego pracownika firmy Cell Fast (bez pośredników) to w zaokrągleniu 1750 zł na rękę. Im wyższe stanowisko, tym większa tajemnica zarobków :)
    Luki

03.02.2015 10:01

Wiekszosc tutaj to chyba oszalala. Zanacie realia wogole tego ci sie dzieje. Zeby sie dostac to trzeba miec dobe znajomosci lub przez Fimre Posrednicza na grupe niepelnosprawnosci i zarobicie 1300 zl minimalne wynagrodzenie i w systemie 4 brygadowym i po 3 miesiacach dostaniecie 100 zl premi jak nie bedzie chorowac i nic wiecej nawet jak bedzie 10 lat robic. Zadne zasady tam nie panuje ze urlop czy cos tam zapomnijcie o tym.
    PRACOWNIK

21.01.2015 06:58

zarobisz 2,5 :)) zapomnij

19.01.2015 11:24

wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanej pracy. 2,5k ? co Ty! ponad 3k ! za dwa miechy:)

Kontakt - Cellfast Sp. z o.o.

Grabskiego 31 37-450 Stalowa Wola

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

InstagramIconLinkedinIcon
    RKS

17.12.2014 23:33

Witam Proszę kolegów po fachu o odpowiedź, na jaką podstawę można liczyć i jakie są plany do wyrobienia (realne czy nie realne) na stanowisku RKS/PH (bo to u Was to samo stanowisko), jakie narzędzia dostaje RKS, oraz ogólne info jakim możecie się podzielić z pracy (rejony małopolska, śląsk, świtokrzyskie)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cellfast?

17.12.2014 02:25

27.12.2014 14:57

zobowiązani? Po to w mamy UW czy chociażby DWD aby w okresie świątecznym spokojnie cieszyć się w gronie rodzinnym. Miesiąc siedzenia w domu a wypłata na konto wpływa także wiesz... nam jako pracownikom to pasuje:D
    ja

03.12.2014 09:40

W święta to tam robota staje, jak już to po nowym roku
    hehe

25.11.2014 16:59

dwa tysie? nieźle. 1600 zarobisz na systemie czterobrygadowym.
    menel

31.10.2014 21:50

Tam nic nie robią tylko oglądają a pewnie kierownicy tam samo :D Ciekawe jak zarabiają kierownicy ???:D Pozdro Dla Pana Arka :D

16.10.2014 12:13

Wszędzie jest czterobrygadowy system? nawet na montażu? słyszałem że na montażu jest jedna zmiana do południa i normalnie 5 dni roboty i weekendy wolne.Czy może się coś zmieniło?

09.10.2014 07:08

Jak ktoś pisze że da sie spokojnie zieść to niech idzie na duże wtryskarki i wtedy zobaczymy.

03.10.2014 20:13

praca jest w godzinach 7-15,15-23,23-7. Aplikować do nich napewno można ale pytanie czy się odezwą. Jeśli kogoś znasz kto tam pracuje lepiej niech wspomni jakiemuś kierownikowi czy dyrektorowi to wtedy będziesz miał łatwiej. Jeśli nikogo nie znasz też aplikuj. Może wreszcie skończyło się stalowowolskie kumoterstwo. Chwilami można odnieść wrażenie, że firma ta jest rodzinną firmą dyrektorów i kierowników ze STW a przecież ( bynajmniej z dokumentów firmy wynika), że jest to firma rodzinna ludzi z Krosna. Być może Krośnianie nie wnikają jakie tu są układy do póki są zyski na odpowiednim poziomie. Jednak jeśli zyski maleją ja na miejscu Krośnian potrząsnął stalowowolską górą by nawet pracownicy niższego szczebla wiedzieli kto tu rzeczywiście jest szefem.

02.10.2014 15:32

23.10.2014 20:15

Tak? Jak stoisz na wężu 15,20,lub 25,czy nawet 30 m. to na pewno sobie pójdziesz do WC.Nie pisz bzdur...

30.09.2014 11:12

dodam, że do wc można spokojnie wyjść, zjeść też się da, picie zawsze zapewnione.

30.09.2014 11:10

Powoli robią z leserami porządki a tak ogólnie to praca w granicach 1600-1700zł/mc do ręki gwarantowana jeśli nie chorujesz i nie wraca towar z magazynu. System 4xrano, 1xwolne, 4xpopołudniu, 1xwolne, 4xnocka, 2xwolne itd. Nie ma tragedii i jak się sprawdzisz na okresie próbnym to umowę masz na kilka lat. Wynagrodzenie nie wielkie ale zawsze na czas. Atmosfera wśród pracowników na produkcji ok. Socjal jako taki istnieje ale raczej w formie dodatku na święta. O urlopie latem można zapomnieć chyba, że chcesz 1-2 dni bo mają sezon na wyroby. Zimą w grudniu nie ma problemu bo maszyny remontują. Kiedyś zatrudniali w 95% po znajomości ale być może to się zmieni i wreszcie każdy zainteresowany pracą tam będzie miał szansę na zatrudnienie. Jak ktoś nie ma pracy wogóle to powinien złożyć tam papiery i czekać na tel.
    jeszcze nie pracownik

18.09.2014 11:35

tam był przynajmniej 3 lata temu najgroszy system jaki może być (4 dni rano i wolny, 4 dni po południu i wolny, 4 noce i wolny) dowiedziałem się dopiero po fakcie gdy złożyłem CV.I niedługo mogą do mnie zadzwonić w sprawie pracy, mam nadzieje że da się tam załatwić robotę tylko w dzień.Nie mogę pracować w nocy z powodów zdrowotnych (lecze się u kardiologa) i po jednej nocy bez snu juz są u mnie jazdy z nadciśnieniem że lądowałem u lekarza, a co dopiero po czterech.Jak się nie da załatwić to trudno, pożegnam się i będe szukał dalej.Poza tym ten system powinni zrobić bardziej ludzki bo zdrowotnie współczuje ludziom pracować dłużej w takim systemie, nawet bez chorób.To dobre dla twardzieli i co nie śpią po nocach.We Francji gdzie robiłem był bardziej znośny system (2 rano,2 popołudnie, 2 noc i 2 wolnego) ja nie robiłem w nocy kosztem obniżonej pensji i etatu.Ale to już było bardziej znośne od tego co tam proponują.
    zainteresowany

13.09.2014 10:26

jaki system pracowania tam panuje? dalej ten zmianowy z nocami czterema z zrzedu do przepracowania? czy moze sie cos zmienilo?
    nowyyy

30.04.2014 18:03

praca lekka , czysta , jak jestes zatrudniony po znajomosci to jest okej z zarobkami male ale prace masz stalą do puki sam sie nie zwolnisz to pracujesz srednio zarabia sie 1700 netto
    wujo

17.02.2014 23:33

ale pomimo tych beznadziejnych warunków podpisałeś te tragiczną umowę, więc skąd ta decyzja? Teraz żale na forum pomogą?
    obcy

29.06.2013 00:21

Firma jako firma rzetelna. Spójny system wynagradzania. Umowy o pracę zawierane normalnie. Pracownicy im wyższe stanowisko tym sodówka w głowie. Sposób rekrutacji oczywisty jak wszędzie czyli jak kogoś tam masz to i pracę masz w zależności od tego jakie stanowisko ma znajomy. Najciężej jest na produkcji. Zwykły pracownik na robi się a im wyższe stanowisko tym lżej. Relacje ze zwierzchnikami są różne. Główne szefostwo gdy odwiedza firmę kulturalnie traktuje nawet szaraka na produkcji w przeciwieństwie do lokalnych zwierzchników traktujących z góry wszystkich na niższych stanowiskach. Gdyby sam szczyt baczniej obserwował co się tu dzieje, koszty były by o wiele niższe. Polecam firmę jako pracodawcę. Socjalu nie ma ale wynagrodzenie na czas.
    nowy

05.02.2013 21:40

siemka jestem zachwycony praca w cellfast robota lekka az nieraz czlowiek sie nudzi, czysta moze duzo sie nie zarabia ale jak sie czlowiek nie orobi to i nie zarobi. jak dlamnie cellfast super firma polecam
    ja

03.11.2012 16:13

A mnie praca w Cellfascie bardzo się podoba i nie zamierzam z niej rezygnować. Jak na razie jest to najlepsza firma w której pracowałem.

08.02.2009 21:02

pracuje w celfaści 5 lat i jestem zadowolony kerownictwo wporządku, do dyrekcji terz zastrzeżeń nie mam, wysokie morale pracowników, każdy może coś dobrego wnieść od siebie.

Zostaw merytoryczną opinię o Cellfast Sp. z o.o.