Cellfast

• Pilchów
  • Obojna
  • Pysznica

3. Opinie o pracodawcach Stalowa Wola
  5. Opinie o Cellfast Sp. z o.o.

Opinie o Cellfast Stalowa Wola

Nie przegap nowości o Cellfast Sp. z o.o.!

garfi

08.06.2019 14:02

Firma w porządku! Ludzie pół na pół! To od tych ludzi zależy reszta! (usunięte przez administratora)
    Zygfryda_Iryda

08.03.2021 07:30

Jako nowy pracownik masz zostać przeszkolny i nauczony wykonania pracy na swoim stanowisku. To są proste czynności montażowe, produkcyjne czy zwiazane z pakowaniem gotowego wyrobu. Co ma do tego pomoc i wsparcie innych pracowników?? Za przeproszeniem nie składasz wahadłowca. To nie promy kosmiczne klasy Challengera. Jak Cię odpowiednio przeszkolą to nie potrzebujesz, żadnej pomocy bo, to samodzielne stanowiska. A jak potrzebujesz innych, to albo Cię dobrze nie nauczono, czytaj niezbyt dobrze przygotowano do pracy albo starano się z całą sumiennością to zrobić ale przeszkoda okazała się ujawnić w Twoich umiejętnościach. Naprawdę tak trudno Ci będzie się zorientować czy dobrze Cię tam przygotowano do pracy??
    Zygfryda_Iryda

08.03.2021 07:04

Próba zaorania za niewiele więcej, niż minimalne wynagrodzenie. Opiszę parę rzeczy, które warto wziąć pod uwagę, planując tam swoją karierę i ścieżkę awansu zawodowego. Pierwsze i najważniejsze!! Lepiej jeśli jesteś mężczyzną niż kobietą w tym zakładzie. Bo wtedy opisane poniżej rzeczy mniej dotkliwie Cię dotyczą. Podstawa wynagrodzenia niestety nie jest na poziomie minimalnego wynagrodzenia. To się osiąga dopiero ze wszystkimi dodatkami do podstawy. Opowiadania o premiach lub ich braku na poziomie blue collar właściwie to sadzenie gruchy, bo te w skromnej części z wspomnianą podstawą przekraczają wymagane minimum. W sumie musisz je dostać, bo na minimalne wynagrodzenie by nie wyszli. Regulaminu wynagradzania nie uświadczysz. Przerwa w pracy zaledwie 15 minutowa dopiero od kilku lat. Troska o dobrostan pracownika jak w latach pięćdziesiątych zeszłego wieku. Ale to i tak postęp, wcześniej to nawet white collar był przekonany, że czegoś takiego jak przerwa to tam nie ma. Normy ilościowej też nie uświadczysz. Maszyny podkręcane, co do ilości produkowanego wyrobu, że nawet pracujacy sezonowo Ukraińcy po prostu uciekli, bo nie płacono im za zwiększoną produkcję. Za pracę w systemie czterobrygadowym i do tego zmianowym przysługuje Ci jedynie dodatek za pracę w godzinach nocnych. Tak, płacowo to orka w świątek, piątek i niedzielę jak przy zmianach z wolnymi łikendami. No i ta czterobrygadówka to kobiety, kobiety, kobiety. Facet, nawet o niezdrowych zmysłach, by na takie warunki nie przystał. Nawet ten z Ukrainy. Hala niska, nie produkcyjna ale przekwalifikowana na produkcyjną, co oznacza brak wymaganego od hal systemu przewietrzania i utrzymania znośnej do pracy temperatur. Znaczy to tyle, że latem możesz się zagotować, a zimą, żeby nie zmarznąć ubierasz się prawie tak, jak Rosjanie w Norylsku. Opinia ani pozytwna ani negatywna, piszę tu jak Max Kolonko, czyli jak jest. Ty wybierasz. Ja wybrałem. Mnie tam nie ma.
    Zygfryda

05.03.2021 08:55

Nie polecam nikomu podejmować pracy w Cellfaście. Pracowałam tam na ,,dużym wtrysku". Maszyny (usunięte przez administratora)tak szybko, że nie można się wyrobić. A jeszcze trzeba sobie przygotować uszczelki, skleić kilkadziesiąt pudełek, przypilnować, zeby nie brakło surowca, zakonczyć pełną paletę i to na czterobrygadówce świątek piątek za 2 200 zł. A po drugiej stronie na ,,małym wtrysku", nie wiem jak na innych brygadach, ale na mojej panie siedziały spokojnie patrzyły w telefony i nawet nie prbowały zastąpić nas czasem do ubikacji albo nie przygotowały nam uszczelek itp. I jeszcze im zatrudnili osobę, żeby im przygotowywała surowiec, jak spokojnie mogą sobie to same zrobić. Nieprodukcyjnych osób jest więcej niż produkcyjnych, kierowników, asystentów kierowników, planistów, asystentów planistów, asystentów asystentów. A robole za marne grosze muszą na nich robić. Odeszłam z tej firmy, zrobiłam kurs na kasę fiskalną i pracuję w markecie spożywczym ( tym znanym). Dostałam na okresie próbnym 2 600 na rękę, po trzech miesiącach dostałam podwyżkę na 3200. W nocy śpię, a niedziele i nawet niektóre weekendy wolne. Pozdrawiam tych ktrzy tam zostali i życzę dużo zdrowia.

03.03.2021 11:01

Jak miło bym się u was zatrudnić

25.02.2021 19:44

Jak rozwiązywane są u was sprzeczki w ekipie ,
    Olo

15.02.2021 15:45

Kiedyś było ok, teraz zabierają premie za nie wiadomo co te marne grosiczki

12.02.2021 14:08

Zrąb

13.02.2021 21:39

Polać mu dobrze gada ja już tam nie pracuje bo odszedłem w grudniu. Nie jce pracować na okrągła za 2220 zł brutto i to przez legion
    Neruda

04.02.2021 16:49

W styczniu zamiast urlopu wszystkim wpisali DWD żeby nie płacić dodatkowych pieniędzy za niewykorzystane DWD. Ciekawe co zrobią teraz w lutym, jak w jednym dniu nie przyjdzie do pracy pół załogi, bo akurat np na najbliższą niedzielę połowie załogi wypada DWD. I część na pewno nie przyjdzie. No to trzeba będzie wygasić połowę lini.
    NieRudy

07.02.2021 10:15

DWD wyznacza pracodawca a nie pracownik. Fizycznie wystawiłaś wcześniej zapotrzebowanie na UW? Równie dobrze pracodawca nieobecność może potraktować jako nieobecność nieusprawiedliwioną jeśli tak wolisz:)
    Neruda

09.02.2021 13:14

NieRudy. Pracodawca jeszcze w grudniu wpisał nam DWD w połowie stycznia a urlopy na.początku stycznia. Po powrocie z urlopu okazało się, ze zrobili inaczej.
    Dawid

04.02.2021 19:17

Jak praca na magazynie? Jakie brutto i premie?

26.10.2020 10:05

Czy pracownicy w Cellfast Sp. z o.o. dogadują się między sobą?
    Stefan

14.12.2020 22:25

Fajne pytanie.
    kandydat

18.11.2020 10:47

Czy może ktoś się wypowiedzieć na temat działu Kontroli jakości w Stalowej Woli ? Jacy ludzie pracują, jaka atmosfera, jakie zarobki
    Kamyk

08.11.2020 08:36

Nie wiele zmienolo się odkąd pracowałem. Teraz wróciłem bo niby pieniądze mniejsze ale zdrowia sobie za nie nie kupie. W Alutecu pieniądze dobre na cnc 4 brygadowka ale charówa straszna. Tutaj pieniądze mniejsze ale praca czystsza i przyjemniejsza problem na pewno z wolnym
    Piotrek Marut

07.11.2020 16:40

No i praca bez perspektyw. Nie ma kto robić. Nawet Ukraince pouciekali w czasie pandemii bo nie będą za takie grosze tyrać na rynnach i linii z wężami. Jeśli nie masz rodziny to śmiało można aplikować. Jeśli masz dzieci to nie ma szans wyżyć za lekko ponad 2000 zł i to na wyższym stanowisku. Odradzam

07.11.2020 09:58

Dziwny system pracy. Ja akurat pracuje 5 dni i 5 dni mam wolnego. Zmiany po 12h. Zarobki marne bo bez nadgodzin wychodzi mi jakieś 2200 zł. Na okresie próbnym najniższa stawka krajowa. Ja już pracuje dłużej i nie zanosi się na podwyżki. Pracuje na wężach ogrodowych i jest na prawdę katastrofa. Jeżeli ktoś pisze ze zarabia po 4 tysiące to jest to po prostu kłamstwo i nic wiecej.
    krosno091

29.09.2020 17:57

[...] Subject to reign, in turn, can neither replace nor do without the once established bureaucratic apparatus of reign, because it is based on professional training, professional specialization in the division of tasks and the constant fulfillment of hackneyed and virtuoso mastered single functions that make up a planned synthesis.
    Niki

17.09.2020 23:01

Odradzam. Trzy zmiany na okrągło za marne pieniądze. Lepiej poszukać czegoś lepszego. Naprawdę nie warto
    proszę o odpowiedź

11.09.2020 09:43

Witam, jak wygląda praca na produkcji w Krośnie na obrabiarkach CNC ? Jaka jest atmosfera i zarobki ?
    Gonzo

26.08.2020 21:53

Witam. Czy ktoś z Was pracpwał lub pracuje na utrzymaniu Ruchu?, elektryk, mechanik ,automatyk?, jak tam jest, jakie zarobki?
    On

21.08.2020 06:37

Praca dobra,zarobki ok(usunięte przez administratora),kadra super reszta zależy od kierowniczki????.A to że rotacja to fakt,nie wszyscy dadzą sobą pomiatać i wykorzystywać..

17.07.2020 10:34

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Cellfast Sp. z o.o.? Chętnie zatrudniają?
    lolz

30.07.2020 09:40

Na produkcję zatrudniają wszystkich. Ja jestem studentką i przyjeli bez problemu ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cellfast?

Kontakt - Cellfast Sp. z o.o.

Grabskiego 31 37-450 Stalowa Wola

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

InstagramIconLinkedinIcon
    Ppppp

03.03.2019 17:52

Witam chciałbym zapytać czy praca przy pakowaniu jest ciężka czy nie ma chętnych bo co jakiś czas widzę ogłoszenie na to stanowisko
    Lolek

22.05.2019 13:29

Bzdura atmosfera nie mila zarobki male naturalna selekcja jedni przychodzą drudzy odchodzą porażka pracowalam tam nie radzę nikomu
    lolz

30.07.2020 09:39

w dużej mierze zależy to od ludzi na jakich trafisz, wiele działów, 4 brygady, więc ciężko jednoznacznie powiedzieć. Ja osobiście jestem zadowolona, dużo mi pomogli, atmosfera raczej przyjazna, jednak trafili się i tacy, którzy pomagali niechętnie. Od razu rzuca się w oczy na kogo możesz liczyć, a na kogo nie ;) jedyne co zauważyłam to prędzej pomogą ci, którzy są wyżej od Ciebie, czyt. operatorzy, liderzy itp, niż Ci na równi z Tobą. Nie wiem z czego to wynika, może z przekonania, że jeśli dłużej pracują lub są starsi, to się im należy niewiadomo co, a Ty młody sobie radź haha. Ale robisz swoje i jest ok ;)
    Lukasz

28.03.2019 19:44

czy ktoś się orientuje czy firma szuka ph??
    nowy

01.07.2020 17:38

proszę po podanie adresu mailowego do HR
    NATALIA

01.07.2020 19:15

[email protected]
    Dron

03.02.2020 02:23

Ile osób pracuje na utrzymaniu ruchu? Czy jest szansa dostać się na mechanika? ile można zarobić i jakie są wymagania?
    bibi

09.03.2020 16:09

Na utrzymaniu ruchu praca ok. Poza kilkoma (usunięte przez administratora) ludzie w porządku. Zarobki powyżej najniższej. Składaj podanie. Jak wzięli (usunięte przez administratora) to i ciebie wezmą.
    bibi

12.03.2020 03:31

Na utrzymaniu ruchu praca ok. Poza kilkoma (usunięte przez administratora)ludzie w porządku. Zarobki powyżej najniższej. Składaj podanie.(usunięte przez administratora)
    ddd

07.03.2020 04:27

Jak wygląda praca jako młodszy pakowacz, praca ciężka czy nie ?
    ciekawy

07.03.2020 04:14

Jak wygląda praca jako młodszy pakowacz ? Czy praca jest ciężka i jak ludzie ?

25.11.2019 09:01

Czy w Cellfast Sp. z o.o. panuje luźna atmosfera?
    HMMM

04.01.2020 17:29

jak weżmiesz leki na luz to bedzie luźna
    ANONIM

05.07.2019 14:16

na poczatku wszystko ladnie pieknie , ktos pomoze bo jestes nowy a i tak bedą wieszac na kims opinie , ciagła obluda , kłamstwo , plotki śmianie sie z kogos a sam jest nie jest lepszy, (usunięte przez administratora) NA PORZĄŻDKU DZIENNYM !!!!!!!!!!!!!!!!! problem z urlopami ktore sie nalezą !! NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Mario

22.05.2019 10:45

Dzień dobry , chciałam zapytać jaka jest atmosfera pracy w dziale handlowym w Krosnie? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna do takiego działu ze znajomością j.obcego ? Ile można zrobić? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Lol

16.05.2019 16:25

Cellfast super atmosfera zarobki całkiem przyzwoite. Widać że firma się rozwija.
    stary

08.02.2019 20:28

firma takie jak większość na rynku podkarpackim czyli są (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora) dużo zależy do kogo trafisz, w cellfascie nic nie trwa wiecznie nawet góra się zmienia także na różnych stanowiskach można trafić na różnych ludzi można trafić którzy się znają na swojej robocie chociaż oni długo nie pracują bo (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)ich nie cierpią więc taki tyko pracuje krótki czas i koniec, a którzy przyszli na chwile i nie mają pojęcia o swojej robocie ale są (usunięte przez administratora)i tak się bują od miesiąca do miesiąca i jak już zostanie jakimś kierownikiem albo brygadzistą to jeśli coś zepsuje i się obroni to tak dynda dalej bez konsekwencji(dotyczy to wszystkie działy od biur po produkcje, magazyn, wysyłka i handel) ale nad tym już właściciel nie panuje czy cell.... czy aa.... , zarobki poniżej średniej szału nie ma przy wypłacie wszystko na papierze chociaż są wyjątki , socjal może być chociaż były lata gdy jeszcze nie było ukrainy i było dużo lepiej ale na tym zbytnio cellfast zbyt dobrze nie wyszedł, w stw oficjalnie nie ma wujków ale to bujda więcej (usunięte przez administratora) którzy kontaktują się z krosnem a tam znowu więcej (usunięte przez administratora)także jeśli chcesz się związać na dłużej z tą firmą to żyj dobrze z (usunięte przez administratora)albo (usunięte przez administratora), pozdrawiam z stalowej. Moje sugestie dla Cellfast Sp. z o.o.: firma takie jak większość na rynku podkarpackim czyli są wujkowie i (usunięte przez administratora) dużo zależy do kogo trafisz, w cellfascie nic nie trwa wiecznie nawet góra się zmienia także na różnych stanowiskach można trafić na różnych ludzi można trafić którzy się znają na swojej robocie chociaż oni długo nie pracują bo (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)ich nie cierpią więc taki tyko pracuje krótki czas i koniec, a którzy przyszli na chwile i nie mają pojęcia o swojej robocie ale są (usunięte przez administratora)i tak się bują od miesiąca do miesiąca i jak już zostanie jakimś (usunięte przez administratora)albo (usunięte przez administratora)to jeśli coś zepsuje i się obroni to tak dynda dalej bez konsekwencji(dotyczy to wszystkie działy od biur po produkcje, magazyn, wysyłka i handel) ale nad tym już (usunięte przez administratora)nie panuje czy cell.... czy aa.... , zarobki poniżej średniej szału nie ma przy wypłacie wszystko na papierze chociaż są wyjątki , socjal może być chociaż były lata gdy jeszcze nie było ukrainy i było dużo lepiej ale na tym zbytnio cellfast zbyt dobrze nie wyszedł, w stw oficjalnie nie ma wujków ale to bujda więcej (usunięte przez administratora) pozdrawiam z stalowej. (usunięte przez administratora)
    Pynia

08.02.2019 10:49

Witam :) Czy wie ktos czy w najbliższym.czasie bedzie rekrutacja na produkcje w zakladzie w krosnie badz Polance ?
    Stawka

16.01.2019 20:12

Są jakieś premie zadaniowe/wydajnościowe? Jakie warunki są w biurach?
    Obiektywnie

21.09.2018 14:17

Czy w firmie jest możliwość awansu? Czy to prawda, że można szybko awansować? Z tego, co słyszałem, to wynagrodzenie jest na niskim poziomie w porównaniu do innych zakładów produkcyjnych w okolicy. Ktoś coś napisze więcej na ten temat?
    Bibi

13.10.2018 15:24

Awansować jest bardzo ciężko, nie ma szkoleń, dokształcania chyba że jesteś pupilkiem kierownictwa.

21.11.2018 19:30

Nic dodać nic ująć !!!

09.10.2018 16:13

Nie polecam pracy w tej firmie w Krośnie na Drzymały! (usunięte przez administratora)co z tego, że praca lekka, pracownicy sympatyczni, wypłaty w porządku jak dyrekcja wszystko niszczy... Zakład by był o niebo lepszy gdyby nie pewne osoby... dobrze chociaż że na Polance i Stalowej Woli są w porządku ludzie
    Ona

21.08.2018 18:45

Czy ktoś już dostał zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko referent ds. Planowania produkcji?
    Znajomy

04.09.2018 20:06

Już dawno stanowisko zajęte - znajomi królika;)
    Ona

21.08.2018 15:06

Czy ktoś już dostał zaproszenie na rozmowę Referent ds planowania produkcji?
    Antek

17.08.2018 14:31

Ile można wziąć brutto jako Referent ds produkcji? Praca w biurze
    Dawid

30.07.2018 11:23

Jak wygląda obecnie praca w Cellfaście? Na jakie wynagrodzenie można liczyć?
    Olek

14.06.2018 12:49

Czy to prawda że cały dział R&D został rozwiązany ?
    Cellfast Sp. z o.o.

14.06.2018 13:44

Dział się rozwija jakas plotka
    Natalia

11.06.2018 20:52

Możecie powiedzieć coś więcej o pracy na stanowisku kierownik zmiany? Pojawiła się taka oferta pracy w Stalowej Woli. Co warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, jakich pytań można się spodziewać i z ilu etapów się składa? Czy pracodawca oferuję umowę o pracę, po jakim okresie próbnym?
    zainteresowany

11.06.2018 21:20

chciałem zapytać gdzie znalazłeś ogłoszenie?sam chciałbym aplikować, podobno dobrze się tam pracuje.chętnie bym spróbował

Zostaw merytoryczną opinię o Cellfast Sp. z o.o.