Cellfast

• Pilchów
  • Obojna
  • Pysznica

3. Opinie o pracodawcach Stalowa Wola
  5. Opinie o Cellfast Sp. z o.o.

Opinie o Cellfast Stalowa Wola

Nie przegap nowości o Cellfast Sp. z o.o.!

29.07.2021 13:52

Dzień dobry :)

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników platformy GoWork.pl szukających opinii oraz informacji o firmie Cell-Fast Sp. z o.o.

Wykorzystując ten środek komunikacji, chcemy przedstawić kompletny i rzeczywisty obraz pracy w naszej firmie. Każda Wasza opinia jest dla nas cenną wskazówką. Liczymy się z Waszym zdaniem i doceniamy każdy konstruktywny i merytoryczny komentarz pojawiający się na portalu. Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę, bo wierzymy, że pokazuje ona obszary, nad którymi warto pracować, a na tym szczególnie nam zależy. Dzięki Wam zmieniamy się na lepsze jako pracodawca.

Zachęcamy do udziału w naszych rekrutacjach, które znajdziecie w zakładce oferty pracy.

Prawo polskie gwarantuje ochronę dobrego imienia, dlatego pragniemy poinformować, iż komentarze zawierające treści niezgodne z nim oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora portalu GoWork.

Pozdrawiamy
    Cell-Fast Sp. z o.o.
    Agata

21.07.2021 15:34

Pracowałam w tej firmie na produkcji, zarobki ok, na brygadzie miałam większość osób które były w porządku. Zwolniłam się ze względu na przeprowadzkę, gdyby nie to pewnie dalej bym tam pracowała.

01.08.2025 15:59

Jak dla Ciebie zarobki 3500 są okej to małe masz możliwości albo żyjesz skromnie.
    Ewelina

31.10.2020 15:03

Wszystko zależy od umiejętności i zaangażowania pracownika. Jeżeli ocenią dobrze, można liczyć na dobre pieniądze I poważanie, a po dogłębnym sprawdzeniu na awans i stanowisko odpowiedzialne z bardzo dobrym wynagrodzeniem jak na Krosno i Stalową Wolę”””””Firma rozwojowa i z pewnym zatrudnieniem na długi okres.
    Zawiedziny

20.06.2024 21:15

Chyba żartujesz zatrudniają tylko na chwilę kiedy jesteś im potrzebna a co do zarobków to szkoda się rozpisywaćpodstawa poniżej najniższej krajowe i to są te dobre zarobki
    Mk

29.10.2024 07:58

Ja tam pracuję ponad 6 lat. Więc nie pisz że zatrudniają tylko na chwilę. W sezonie letnim mogą zatrudnić sporo osób ale tak jak piszesz na pewien okres(sezon) po sezonie nie ma na tyle pracy na produkcji żeby wszystkich zostawić.
    anonymous

01.09.2018 10:13

Anka...Moje zdanie jest OK praca przyjemna, atmosfera również , pomagają przy wprowadzeniu, jeżeli się zaangażuje można szybko awansować—tak było w moim przypadku, gołym okiem widać —cały czas szukają osób odpowiedzialnychina stanowiska funkcyjne i później dobrze płaca .
    HAHA

04.09.2018 20:18

ale bzdura!
    Zygfryda_Iryda

10.03.2021 03:05

Tak miło, tak przyjemnie, tak zachwycająco, że musisz robić wpis jako ANONYMOUS?

Pal wroty

29.05.2026 19:27

Czy ktoś wie jak wygląda tam praca na stanowisku elektryk?
    #Elektryk

Zainteresowany

15.05.2026 12:09

Cześć, Jakie wynagrodzenie można się spodziewać "w biurach"? Jakie widełki? Są nowe ogłoszenia o prace: Młodszy specjalista (M/K) w dziale badań i rozwoju Młodszy specjalista (M/K) w dziale handlowym Można liczyć na mediane krajową?
    #SpecjalistaDsObslugiKlienta

zainteresowana

28.04.2026 12:52

hej czy da sie pracowac tylko na 2 zmiany?widzialam takie ogloszenie niby dla studentow zaocznych, a jak ktos nie ma statusu jest taka szansa?
    Kot

01.04.2026 13:34

A jak wygląda praca na stanowisku pakowacz? Da się wyrobić czasowo czy linia produkcyjna bardzo szybko idzie?

02.04.2026 12:20

Dobre pytanie o tempo na linii. W ogłoszeniach na pakowacza z reguły piszą że dają ok 28 zeta za godzinę pytanie jak płacą tutaj i jak to się ma do presji na wyrobienie normy? Spokojnie da się wszystko ogarnąć, czy trzeba naprawdę zasuwać żeby zdążyć🤔
    Jurek

26.06.2025 16:57

Kupiłem wąż cellfast plus w żółtym kolorze, niestety w sklepie budowlanym, w którym jest informacja o przemyślane zakupy, bo nie przyjmują zwrotów, wąż to jeden wielki bubel. Nie polecam nikomu zakup takiego badziewia.
    Shrek

10.03.2026 16:31

Co masz na myśli jeden wielki bubel???
    Paula

25.03.2026 12:07

Hejka, a jakie zarobki masz na myśli, chyba firma płaci więcej niż to 4807 brutto? 🤔 Widziałam oferty dla operatorów i wszystko ok wygląda, ale wiadomo, czasem papier przyjmie wszystko. 🤔
    Cukiereczek

27.02.2026 22:46

Jako pracownica obecna czytając te komentarze to tak myślę sobie co taka osoba ma głowie że hejtuje nikomu winną kobietę... Pewnie sobie myśli że taka liderka nic nie robi i kasę bierze. A prawda jest taka że robi więcej od zwykłego pracownika i musi mieć wszystko na głowie. A komentarze w stylu że ma swoich ludzi i oni mają lżejsze maszyny to tekst wyssany z palca. Na wtryskach idzie się według kolejki i jaka maszyna się trafi na taką się idzie koniec kropka. Jeśli mają się za coś wziąść to za tych ludzi co z nudów hejtują.
    Adrian89

24.03.2026 08:31

Witam pracowalem niedawno w cellfast i potrzebny mi.pit jak go odzyskać? Nie pamiętam nazwy aplikacji gdzie to przyszlo. Jak się nazywała aplikacja od dokumentów cellfastu? Prosze o ppmoc
    Doradca

24.03.2026 13:12

Swój pit z Cellfastu jak i innych zakładów, w których pracowałeś znajdziesz na podatki.gov.pl logując sie przy pomocy mobywatel lub przez bankowość elektroniczna. Dodatkowo, jeśli nie dostałeś pita w zakładzie, to powinien on juz duzo wcześniej dotrzeć do Ciebie pocztą.
    Origo

16.03.2026 16:53

Asystent AI

Firma szukała dyrektora ds. HR na pełen etat. Wymagano min. 4-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku, wyższego wykształcenia i znajomości angielskiego. Oferowali umowę o pracę lub kontrakt managerski, elastyczne godziny i dofinansowania do szkoleń. Jak wyglądała tu rzeczywiście współpraca z zarządem, atmosfera oraz realny wpływ na decyzje w firmie? Można było wdrażać własne pomysły?
    #KierownikDzialuKadrIPlac

10.03.2026 17:24

11.03.2026 04:28

Co konkretnie według Ciebie było tam problemem w codziennej pracy, żeby osoby szukające roboty miały jaśniejszy obraz sytuacji?
    Baba Jaga

16.03.2026 14:22

Produkcja nie polega na leżeniu i pachnieniu to nie hotel, jak niektórym nowym pracownikom się zdaję. Wszędzie jest (usunięte przez administratora) nigdy nie znajdziesz pracy lekkiej i przyjemniej - defacto jak jesteś sprzątaczka. Wszystko zależy od podejścia chcęsz pracować i być niezależny od rodziców to pracujesz - chcęsz być na utrzymaniu rodziców to po co zawracać głowę. Operator nie ma prawa na Ciebie podnieść głosu, jeśli tak następuje należy zgłosić do przełożonego.

15.03.2026 08:08

#PrzedstawicielHandlowy
    Inga

15.03.2026 19:13

a pracownika czekały jeszcze za to jakieś konsekwencje? brzmi to strasznie, bo potem cięzko w ogóle pewnie udowodnić kto zawinił. a ogólnie macie nacisk na jak najwyższą produktywność? bo piszesz że ciężko
    Pracowita mrówka

02.03.2026 07:52

Może ten tekst świata nie przewróci, ale pokazuje, jak to naprawdę wygląda z perspektywy produkcji. Nie chodzi o to żeby hejtować i obrażać — to głos z dołu, który może być mocnym bodźcem do zastanowienia się, zanim sytuacja wymknie się spod kontroli. Problem nie leży w liderce ani w operatorach — nie dajcie się poróżnić między sobą. Takimi ludźmi najłatwiej się rządzi. To, że czasem komuś lżej, to naturalna specyfika pracy: raz bardzo ciężko, innym razem lekko — lepiej mądrze stać niż głupio biegać. Ktoś czasem musi odetchnąć, efektywność nie znaczy efektowność. Główny problem na produkcji? Wskaźniki produktywności w kg/osobę. Im mniej ludzi na produkcji, tym wskaźnik wyższy. Podnoszone corocznie. Firma dochodzi do ściany. Działa jak krzywa Laffera — analogia do podatków: po przekroczeniu limitu dalsze zwiększanie wymagań działa odwrotnie. Produktywność spada, błędy rosną, część ludzi ucieka w szarą strefę. Automatyzacja? Nie pomoże. Co wtedy? Trzeba będzie ludzi z biur na maszyny zaprosić. Ci ludzie na dole pracują nocami, w systemie 4-brygadowym: świątek, piątek, niedziela. Za marne pieniądze. Ale robią. Część z przyzwyczajenia, część, bo niewiele zostało do emerytury, część, bo nie ma innej alternatywy. Nowi przychodzą na kilka dni lub tygodni i odchodzą — mają inną perspektywę. „Nagroda” za dobrą pracę? Jeszcze więcej obowiązków. Świetnie sobie radzisz? To Ci dokładamy kolejne zadania. Klasyka zarządzania. Brak szacunku dla ludzi na dole jest ewidentny. Klimatyzacja w socjalnym nie działa od kilku tygodni, podczas gdy „u góry” wszystko działa jak należy. Woda w butelkach tylko dla wybranych — w biurach „wyższe sfery”, reszta z saturatora, o ile gaz się nie skończył. Parking VIP dla biur, bo produkcja parkuje z tyłu lub jeździ MKS-ami, bo nie stać ich na paliwo. Od kilku lat nie ma pikniku, który kiedyś był dla wszystkich pracowników (usunięte przez administratora)Lepiej wydzielić kiełbaski „na kartki”. To drobny przykład, ale mówi więcej niż tysiąc słów. Przykłady można mnożyć. A nowe stanowiska? Asystenci, kierownicy i całe biurowe armie mnożą się jak grzyby po deszczu — a na produkcji i tak wciąż robią ludzie w czterech brygadach😉 Ludzie w biurach w większości tworzą sztuczne problemy, żeby potem było co rozwiązywać. Nie ma co generalizować — są też wartościowi i przyzwoici ludzie. Bolesne jest, jak szybko zmienia się punkt widzenia po awansie — prawda stara jak świat: „punkt widzenia zależy od…”. Dział KJ działana zadzie „im gorzej na produkcji, tym lepiej”, zamiast eliminować straty u źródła. (usunięte przez administratora) A po weekendzie głowy pełne pomysłów, burza mózgów, żeby chociaż to przynosiło jakieś usprawnienia. To wszystko to wierzchołek góry lodowej. Z miejsca, które kiedyś było naprawdę fajne, robi się zwykły zakład w stylu (usunięte przez administratora) Reasumując, firma wygląda wypisz-wymaluj jak z bajki o pracowitej mrówce. Ciekawe, ile jeszcze trzeba czekać, aż to wszystko p........ A na koniec chciałoby się powiedzieć: Make Cellfast great again. Pozdrawiam serdecznie z królestwa mrówek — tam, gdzie praca się nie kończy, a wskaźniki rosną szybciej niż adrenalina.
    Marcelina

03.03.2026 17:36

po robocie w czterobrygadówce nie macie się nawet jak normalnie napić i schłodzić? próbowaliście jakoś to zgłaszać?
    robal

28.02.2026 18:38

oczywiście zupa jest ale nie na produkcji choć tam tez zimno w zimie a benefity tam pracownik nie może kupić sobie tam nic to nie superiol a ze sportu to jest bieg w koło cellfast Tam to rządzi bhp ścigają za rękawice a sama chodzi pani jak chce zero stroju i ubioru rozumu
    #Elektryk
    Frycek

27.02.2026 19:32

A jak z pracą na magazynie? Tam też taka lipa?

27.02.2026 19:36

Na magazynie to zupkę i kurtkę dają w zimie jak jest na minusie same plusy 😁
    Zośka

28.02.2026 09:57

Ważne, że dają te posiłki regeneracyjne i ciepłe ubrania, bo nie jest to oczywistością. A oprócz tego - czy macie jeszcze jakieś benefity typu: karty sportowe i są one finansowane przez firmę? :)
    Elza

27.02.2026 15:32

A co tu mówić prosto w oczy żeby zostać zaoranym z ziemią że się głupio pyta o coś co ktoś od pierwszego dnia pracy powinien już umieć i wgl , jak chcesz możesz iść do Donalda są wolne wakaty w stalowej na operatora frytkownicy będzie ci raźniej zamiast pokazywać rogi na zakładzie

27.02.2026 12:57

M.Z.może trzeba wrócić do M Donald Jak aż tak źle i narzekać co i kto co robi proponuje szkolić się na operatora i zobaczyć czy tylko się siedzi ale pracownik nie powie w prost jak ma się coś do kogoś tylko głupoty wypisuje na portalach przecież nic nie jest anonimowe
    #SpecjalistaDsBhp
    Eliza

26.02.2026 20:01

Tu masz całkowita rację odnośnie operatorów pracowałam 7 msc na wężach i na wtrysku , to jest parodia biegają sami nie wiedzą co robią szczególnie na 2 i 3 zmianach na 1 udają ważnych i wszystko wiedzących przed dyrektorami porażka co do innych idzie się dogadać z ludźmi normalnie a zgłaszanie do kierownika zmiany czego kolwiek odnośnie pracy i głupiego gadania przez opr to szkoda zachodu bo sprawa zamieciona zostaje pod dywan
    Była pracownica

25.02.2026 11:22

Ja pracowałam tak to jest prawda tak traktują ludzi jak nie są potrzebne ludzie to zwalniają
    Blanka

18.02.2026 19:00

Hej, na jakiego wynagrodzenia na start można się spodziewać na stanowisku specjalisty zakupów? Widziałam, że w ogłoszeniu nie podają widełek 😄

24.02.2026 09:19

A zarobki nawet najbajniszej krajowej tam nie ma s w systemie 4 brygadowym jednym słowem tragedia ludzie w biedronce zarabiają dużo więcej

25.02.2026 02:59

Piszesz o zarobkach poniżej najniższej krajowej w systemie 4‑brygadowym możesz doprecyzować, jak to dokładnie wygląda przy stawce godzinowej i dodatkach za zmiany czy weekendy?🤨

24.02.2026 09:12

Tutaj i tak administracja kasuje opinie wiec ludzie mało wiedzą o tej firmie piszcie na innych portalach społecznościowych
    waszabyłapracownica

16.05.2025 14:07

dużo można było by pisać na temat tej firmy,także pozwolę sobie wypisać to wszystko w punktach 1) najważniejsza kwestia ludzie robią na pare maszyn. Często maszyny oddalone są od siebie bardzo. jedna maszyna na początku hali a druga na końcu. ludzie są wyzyskiwani przy czym dostają mniej niż najniższa krajowa. 2) Praca w święta typu wielkanoc,majówka a nawet 1 i 11 listopada to jest duża przesada szkoda im zgasić maszyny a w kwestii własnego urlopu nie można go wykorzystać w dogodne dni bo przecież starsi stażem już pare miesięcy wcześniej to zrobili. Cyrk na kółkach 3)Operatorzy siedzą w pięciu przy jednej maszynie, śmieją sie, oglądają mecze a na przerwe nie ma kto zamienić. Nikt nie widzi bubla i karzą go pakować,a jak się ich zawoła z problemem przy maszynie to są źli że zawraca im się 4 litery. Nawet nie wolno się o nic zapytać bo cię wyśmieją albo totalnie zbyją 4)Czasem trzeba wychodzić samemu na przerwe bo przecież według liderów nic się nie robi i zawsze to co ci naleci można śmiało nadrobić później przez 2 godziny. Jest to chore. Poza tym przerwa trwa 15 minut to jak w tym czasie załatwić wszystkie sprawy w tym rozmowa z kierownictwem, zjeść coś, skorzystać z toalety plus ewentualnie zapalić papierosa o którego każdy ma problem poza przerwą. 5)Problemem jest również spóźnianie się innych brygad na podmianę. skoro umowa jest że zaczynamy i kończymy pietnaście minut przed czasem,to jakim prawem mam zostawać 15 minut dłużej w pracy i czekać aż łaskawie ktoś zgłosi się na swoje stanowisko.A potem są afery że ktoś wyszedł.Nikt tu dobroczynnie robić nie będzie. Tym bardziej że stawki ucinają a w miesiącu dość sporo się zostaje dodatkowo wliczając w to czas gdzie inne brygady się spóźniają i trzeba robić codziennie za nich plus 10/15 minut dłużej 6)Różnice we wtryskach a ogrodem. Chodzi głównie o zamiatanie hali produkcyjnej. Na wtryskach robi się to codziennie i są wiecznie pretensje o to że ktoś nie wyszedł i nie posprzątał bo przecież pani Lider nie może tego zrobić bo jest zbyt zajęta rozmową z operatorami bądź innymi personami. Na ogrodzie sprząta się może raz na pół roku więc już widać gołym okiem jak ludzie sami sobie robią pod górke na poszczególnych działach. Każdy ma dość tej firmy ale ilekroć któs postanowi powiedzieć prawdę zostaje wywalony z roboty, przez to każdy siedzi cicho bo się po ludzku boi. 7) Każdy kto ma lżejszą maszyne danego dnia niech się nie boi o brak pracy. Natychmiast znajdzie się mnóstwo zadań dla ciebie żebyście się tylko broń boże nie nudzili. Zamiatanie hali, zamiatanie lotniska, pomoc innym,oraz krzyki w waszą strone bo przecież i tak nic nie robicie, dodatkowo wy jako zwykli szarzy pracownicy macie zostawiać swoje wolne maszyny i iść zamieniać ludzi na przerwy bo liderka sie nie wyrobi,bo woli sobie myć maszyny. 8) kontrola jakości jak was bardzo lubi to nigdy nie cofnie wam palet,natomiast gdy są na was cięci to odrazu z uśmiechem na twarzy was zgłoszą. Nie ważne jak dobrze robicie- zawsze będzie za mało 9) Obiecywanie umowy po okresie 3-6 miesięcy od zaczęcia pracy. te obietnice są nic nie warte. nie dostaniecie umowy bo po co? nie ma przecież wolnych wakatów,kierownictwo nie ma pojęcia o niczym,także będziecie dalej ciągiem robić przez firmę agencyjną Myślę że wszystko zawarłam w swojej wypowiedzi. Dbajcie o siebie i mam nadzieje że ta firma zrobi coś w końcu dla pracowników dobrego i mile was zaskoczy ( w co wątpie) Pozdrawiam

01.08.2025 16:02

Jeżeli tam pracowałaś to wiesz ze operatorzy nie są od zmieniania na przerwy ani od parzenia kawy,od zmiany na przerwę jest lider lub inny pracownik który może pomóc wymienić jak jest lotny .Więc piszesz ciut bzdury fakt zakład porażka ale ludzie są różni.Musialas podpaść operatorom nigdy nie miałam z nimi problemu wszytko mi ogarniali chciałam na fajkę stanęli do łazienki stanęli tyle że nie zawsze mają czas bo ich zakres obowiązków wiąże się z innymi pracami.
    Dziub dziub

18.02.2026 07:28

Tam od wieku lat operatorzy zmieniali ludzi na przerwę, ale teraz wola siedzieć na socjalu i kawkę pic albo fajki palić i maja gdzieś ludzi
    Juzek

03.12.2025 19:25

Przecież tam nie ma nawet wczasów pod grusza a urlopy planuje kierownik a nie pracownik

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cellfast?

Kontakt - Cellfast Sp. z o.o.

Grabskiego 31 37-450 Stalowa Wola

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

InstagramIconLinkedinIcon
    Bzdura

29.10.2025 20:49

Komu przeszkadza dotychczasowy system pracy, i co ma za zmianę obiecane? Lepsze jest wrogiem dobrego. Tyle lat nikt się tym nie interesował, aż teraz. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. A może wprowadzić system poniedziałek - piątek i weekendy wolne?
    BabaJaga

12.11.2025 20:45

Co Wy takie pierdoły piszecie? Po nocce to wiele, osób których znam pada z sił jak ma iść na 1 zmianę. Moim zdaniem zmiany są dobre i korzystne dla naszego organizmu. A pieniądze takie same będą.
    Taki tam

02.12.2025 10:08

Ale po drugiej zmianie będziesz musiała wstać na pierwszą i to już po 32 godzinach.
    Taki tam

01.12.2025 22:40

Czy przedstawiciel załogi skonsultował zmianę systemu pracy z pracownikami obydwu zakładów? Czy wie, że bardzo dużo osób dojeżdża do pracy z osobami z innych zakładów, w ten sposób oszczędzając 200- 300 złotych? Jeśli dojdzie do zmiany systemu będą musieli dojeżdżać indywidualnie i nie dość, że zarabiamy marne grosze, to jeszcze te 200- 300 złotych będą musieli wydać na dojazd. Może przedstawiciel jeśli nie ma co robić, zajmie się podwyżkami płac?

23.10.2025 14:31

24.10.2025 11:05

Drogi Użytkowniku, Wszystkie opinie są poddawane analizie niezależnemu administratorowi portalu GOWORK. Treści niemerytorycznie są archiwizowane.
    Robol

23.10.2025 14:29

3500 z premia dobrze że za nocki dokładają bo inaczej człowiek by tyle nie zarobił w każdej firmie więcej płacą nawet sprzątaczka ma więcej niż na produkcji a wymagania najlepiej robić za 3 os wtedy się ciesza
    Cellfast

18.04.2025 08:20

Gdy się trafi luźniejszy dzień gdzie możesz swobodnie chociażby wyjść do łazienki to okej ,ale niestety tu jest to rzadkościa , połowa z osób nie zdaje sobie sprawy z reali panujących na produkcji, brak czasu żeby chociaż napić się wody , kierownictwo bez pojęcia jak wygląda praca , ludzie są tu poustawiani do swoich maszyn zazwyczaj przyspieszonych na maksa ( bo przecież oni dostają pieniążki za to im więcej i szybciej dane zamówienie zapakujemy) planiści ciągle popełniają błędy typu nagły brak etykiet , surowca , zestawów itp i w tym czasie to pakowacze dostają po (usunięte przez administratora) .Mamy ostatnimi siłami składać zestawy żeby nie brakło ( gdy powinny już być gotowe ) , pracując tu dłuższy czas również ciężko zauważyć empatię u liderów, czy operatorów, nikt nie zapyta czy wszystko okej czy chcesz gdzieś wyjść (toaleta , nalać wody ) ludzie się tu czują po prostu jak (usunięte przez administratora)bo tak są traktowani, a gdy masz chociażby 10 minut luzu bo wystąpiła nagła awaria to jest to od razu zauważalne i uznane ,za nadmiar wolnego czasu , jest również problem z dostaniem nowych ubrań roboczych, oszczędzają po prostu na wszystkim(usunięte przez administratora)
    Planista

24.04.2025 17:56

Zarzuty pod adresem planowania pojawiają się często, ale rzadko kto zada sobie trud, by zrozumieć, jak wygląda to od środka. Braki etykiet, surowców czy zestawów nie biorą się z naszej fanaberii – to wynik błędnych lub spóźnionych informacji, nieprzewidywalnych zmian w produkcji i decyzji podejmowanych na ostatnią chwilę. Planowanie nie polega na czarowaniu, tylko na reagowaniu na to, co dostajemy. Zamiast narzekać po fakcie, lepiej byłoby zacząć od lepszej komunikacji i odpowiedzialności po każdej stronie. Bo błędy nie są jednostronne – są systemowe. I dopóki każdy będzie patrzył tylko na własne podwórko, nic się nie zmieni.

07.08.2025 10:38

Skąd możesz wiedzieć w jakiej sytuacji jest dana osoba że pracuje na produkcji? Poza tym to że ktoś się nie uczył z jakiegoś powodu to nie oznacza że ma być traktowany jak (usunięte przez administratora)ludzie skąd u was taka mentalność?

08.05.2025 07:32

Jak to czytam to aż mi się noz w kieszenie otwiera. Większość to totalne brednie. Nie ma co porównywać doświadczonego operatora co na chwilę włączy telefon do nowicjusza co by chciał zarobić a nic nie robić i co chwilę na fajkę latac. jeszcze się nie spotkałam z odmową pomocy. Pomyłkę w karcie zgłasza się liderowi a nie technologowi. Jeśli nie wiesz co robi w swoim biurze to się nie udzielaj co należy do jego obowiązków. Jeszcze dużo by wymieniać. Nie jest prawdą że się ludzi wykorzystuje nikt nie jest zmuszany do wykonywania obowiazkow wykraczajacych poza umowę
    Qwerty

08.05.2025 23:42

Technolog pisze kartę techniczną nie lider. Więc zgłasza się błąd temu co ciała dał pisząc ją. Najlepiej wszystko zwalić na liderów.
    Pakowacz ogród .

07.05.2025 09:41

Firma jak firma . Zawsze są rotacje na stanowiskach -Dział montaż jest wysyłany na nowy dział blistry gdzie trudno wyrobić normę jedyny plus że operatorzy tam pomagają bo czasem trudno samemu zrobić normę na 8 h Wtrysk teraz nadrabia produkcję , 4 maszyny na jedną osobę a operatorów też nie ma tyle co kiedyś są braki . Przeciwieństwem są węże gdzie operator nie pomoże . Firma stawia na rozwój ale nie zawsze wiąże się to z efektywnością , widać co trzeba poprawić ale zawsze ( jest pomysł na coś ) . Kończąc firma jak firma jak każda inna
    WĘŻE

19.03.2025 12:41

Tam to tylko operatorzy zarabiają chociaż siedzą na telefonach pochowani za maszynami liniami i oglądają mecze i rozmawiają cały czas na telefonach . Wołasz do awarii albo do bubla a oni nie mają czasu podejść połowa z nich do zwolnienia mają czas na kawę przy stoliku .pracownikowi ciężko iść do ubikacji bo na wężach nie ma kto zastąpić . Chyba że są dziewczyny które wpada w oko operatorowi to przy niej stoją całą zmianę i podryw . Zarobki porażka ludzi na produkcji . Jeśli tak sprawdzaja kamery niech się wezmą za operatorów może im trzeba zmniejszyć pensje a dać osoba na produkcji bo więcej robią .
    Xyz

23.04.2025 01:29

Piękna opinia. Taka z życia wzięta. Ale nie wszyscy operatorzy są źli. Paru jest takich na wężach że patrzą aby tylko nic nie robić. Tobie pakowaczowi wydają wytyczne jak jakiś kierownik a sami (usunięte przez administratora) Robią. Takich to nawet nie woła się jak linia się psuje bo szkoda nerwów. Wysługują się tobą. Ale żeby stanąć za ciebie na linii bo chcesz do toalety pójść na dwójkę to lepiej zostawić linię lub narobić w gacie niż się doprosić żeby stanęli. Śpią na krzesłach na nocnych zmianach i często gęsto siedzą na telefonach. A jak widzą pakowacza jak spojrzy w telefon to wielka afera jest. Zaraz szukają zajęcia dodatkowego żebyś czasem nie wyszedł z pracy nie zmęczony.
    WĘŻE

03.05.2025 18:42

U jednej ręki można policzyć z wszystkich brygad ile operatorów się tam udziela a reszta to tylko telefon i spanie na krzesłach szkoda że są kamery i tak w nich nie patrzą i nie wyciągają wniosków wobec nich. Tylko jak mają układy to śmieją się i olewają system bo oni już tyle lat tam pracują i takich nie znajdą . A może warto wymienić na nowych co będą pracować tak jak wymiana jest co chwilę pakowaczy .
    Xyz

31.03.2025 14:01

Jak wygląda praca jako pakowacz?
    Uczciwy

13.02.2025 19:32

Totalny wyzysk i brak szacunku dla ludzi! Praca w Cellfast to prawdziwy koszmar. Typowy (usunięte przez administratora) w którym liczy się tylko wynik i normy, a człowiek jest traktowany jak (usunięte przez administratora)Pracujesz w czterobrygadówce za najniższą krajową (usunięte przez administratora) a wymagania mają jakbyś zarabiał 10 tysięcy. Atmosfera? Tragiczna. Ciągła presja, nadzór patrzy Ci na ręce i tylko czeka na najmniejszy błąd, żeby mieć pretekst do opierdzielenia. Rotacja jak na taśmie produkcyjnej – ludzie przychodzą, widzą co się dzieje i szybko uciekają. Tylko ci, którzy nie mają innego wyjścia, zostają i męczą się w tym obozie pracy. Nie polecam nikomu, chyba że lubisz być traktowany jak robot bez prawa do godnego traktowania. Jedna gwiazdka to i tak za dużo!
    Kamel

21.02.2025 08:34

A np. norma na osobę to ile przypada ?
    martina

20.02.2025 22:16

Witam wszystkich ,zamierzam wysłać do firmy CV,proszę mi napisać ile zarobię netto gdyby mnie przyjęli ?Po moich obliczeniach wychodzi 2 287 netto plus premia (jeśli oczywiście dadzą)Przecież jeśli tak to było to są śmieszne pieniądze poniżej średniej krajowej.Czekam na jakieś mądre odpowiedzi.pozdrawiam
    martina

20.02.2025 22:22

Pomyliłam się ,chodziło mi o minimalną krajową a nie średnią ,która teraz wynosi 4660 brutto
    .29..

18.02.2025 02:19

To tak po 1 jak na cztero brygadowej pracy można dostać niżej niż najniższa krajowa ? Nie wiem Tutaj super podwyżka a ludzie zarabiają mniej niż przed tą super ( podwyżką ) bardzo dziwne wręcz magiczne że potrafią znaleść takie luki w prawie żeby zrobić taki wyzysk z pracowników naprawdę , tutaj pchają nacisk na te „normy „ a premi nie ma żadnej . Po 2 dawanie jeden osobie po cztery maszyny i latanie po całej hali żeby się obrobić z nimi to jakiś słaby żart . Codziennie są spotkania z tych ich „zarządzania „ no jakoś bardzo słabo to widać te ich zarządzanie . Po 3 ciągła rotacja pracowników ludzi przychodzą i po paru dnia magicznie znikają i nikt nie wie co się dzieje z nimi , prawda jest taka że tylko wchodzą tutaj po tej super rozmowie rekrutacyjnej a i po przymusowym dmuchaniu w alkomat ;) i poprostu widzą co tu się dzieje i szybko mówią dowidzenia . Firma była by dobra gdyby naprawdę zadbała o swoich pracowników a nie tylko o swoje wyższe stanowiska bo tylko to narazie widać że pracownicy produkcji są źle traktowani . Kończąc jak to jest możliwe że pracownicy dostają aneks z podwyżką a na kwitku okazuje się że dostali mniej nie przed podwyżką . (Jak )

22.01.2025 00:45

Pracowałam kilka lat i praca ciężka ale nie było mowy o (usunięte przez administratora) atmosfera dobra ludzie ok .mogę polecić .pracowałam na wężach i teraz z perspektywy czasu mogę powiedzieć że było dobrze
    Pedro

26.09.2024 16:57

Ogólnie firma słaba. Jak macie jakieś inne opcje to odpuście.. Nie warto się tam angażować. Słabo płacą
    Dżorżo

26.09.2024 10:12

W tej firmie jesteś tylko kolejnym numerem do wyeksploatowania poczym zostajesz zwolniony. Nie polecam pracy w tym zakładzie
    Tusk

25.09.2024 17:53

Firma (usunięte przez administratora). Płacą śmieszne pieniądze a prezesi opływają w luksusach. Nie polecam pracy w tym zakładzie. Za niedługo większość będzie dojeżdżać do Rzeszowa, skończy się :)
    Maria

16.03.2024 15:01

Ile można zarobić na produkcji

30.06.2024 12:21

Najniższa krajowa w systemie 4 brygadowym masakra
    Szeryf

18.07.2024 04:05

Jak minimalna? Zarabiam więcej
    Jacek

22.03.2024 22:48

Jakie zdanie macie o operatorach z działu wtrysków słyszałem ze są bardzo mili i pomocni czekam na odpowiedz pozdrawiam .

16.01.2024 06:11

W sieci znalazłem ofertę pracy na stanowisko pracownika linii produkcyjnych do profilowania blachy z możliwością szkolenia na operatora. Firma wymaga od kandydata gotowości do pracy w systemie zmianowym. W takim razie, na ile zmian się pracuje? I w jakich godzinach? Poza tym, jeśli chodzi o to szkolenie na operatora, to ile ono trwa? I o ile wyższe wynagrodzenie można dostać pracując już na tym stanowisku?

16.01.2024 13:35

Dzień Dobry, Zapraszam do kontaktu z działem personalnym tel: 15 814 92 33. Chętnie odpowiem na nurtujące Pana pytania.
    Onzon

10.10.2023 14:46

Jaki system pracy jest w celfast?

Zostaw merytoryczną opinię o Cellfast Sp. z o.o.