Cellfast

• Pilchów
  • Obojna
  • Pysznica

3. Opinie o pracodawcach Stalowa Wola
  5. Opinie o Cellfast Sp. z o.o.

Opinie o Cellfast Stalowa Wola

Nie przegap nowości o Cellfast Sp. z o.o.!

16.01.2024 06:11

W sieci znalazłem ofertę pracy na stanowisko pracownika linii produkcyjnych do profilowania blachy z możliwością szkolenia na operatora. Firma wymaga od kandydata gotowości do pracy w systemie zmianowym. W takim razie, na ile zmian się pracuje? I w jakich godzinach? Poza tym, jeśli chodzi o to szkolenie na operatora, to ile ono trwa? I o ile wyższe wynagrodzenie można dostać pracując już na tym stanowisku?

16.01.2024 13:35

Dzień Dobry, Zapraszam do kontaktu z działem personalnym tel: 15 814 92 33. Chętnie odpowiem na nurtujące Pana pytania.
    Onzon

10.10.2023 14:46

Jaki system pracy jest w celfast?
    Dyrdymał

19.08.2023 16:45

Czy w biurach też dostaliście bidony i pijecie tą fantastyczną wodę. A zapomniałem, przecież tam macie klimatyzację to się nie chce pić. Jeśli miałem napełnić bidon, musiałem przejść ok 150 metrów, podczas upałów wypijałem go w 5 minut. Kto z ,, osób upoważnionych" będzie zastępował kilkadziesiąt osób kilka razy dziennie, żeby można było iść po wodę. A można sprawdzić VW tym monitoringu z kilkudziesięciu kamer jak to zastępowanie na przerwę wygląda. Niektóre ,,osoby upoważnione" siedzą na palarniach albo na socjalnym zamiast zastępować. Niektóre osoby zobowiązane do utrzymania produkcji,,nie mają czasu" albo po prostu się im nie chce np wyczyścić formę, leja zlikwidować wyciek wody czy oleju. Przecież na socjalnym jest chłodniej, jest automat z zimnymi napojami. Wystarczy sprawdzić monitoring i wiadomo kto rzeczywiście pracuje a kto udaje. Od najniższego szczebla się wymaga dyscypliny wydajności, jakości itp a szczebel wyżej już nie. Że niby pracownicy nie chcą awansować. Kilkanaście lat pracują niektórzy i żadnej propozycji nie otrzymali.

20.08.2023 21:27

Wszelkie uwag związane z usprawnieniem produkcji, poprawienia komfortu pracy są mile widziane i można je zgłaszać u przełożonego. Kamery służą do zapewnienia bezpieczeństwa.Jeśli pojawiają się problemy o których pracownik chce porozmawiać to ma taką możliwość- zapraszam do działu personalnego.
    Kandydat X

19.07.2023 23:51

Byłam na rozmowie rekrutacyjnej na stanowisko "specjalista ds fakturowania i wysyłki". Rozmowa przebiegała w całkiem miłej atmosferze, dużo pytań, kilka słów po angielsku ogólnie nic strasznego. W ogłoszeniu było sporo wymagań jedynie brakowało stawki za pracę. Zapytałam o nią na rozmowie, ale nie dostałam odpowiedzi ponieważ to "nie na tym etapie rekrutacji". Serio? Totalny brak szacunku do kandydata, który poświęca swój czas a w zamian nie może otrzymać takiej podstawowe informacji. Mimo wszystko pani rekruter na drugi dzień zaprosiła mnie do współpracy. Nie dziwie się, że nie podają stawki, bo jest ona niewiele wyższa od minimalnej więc byłoby to śmieszne przy takich wymaganiach jak w ogłoszeniu. Strata czasu, nie polecam.

21.07.2023 05:33

Dzień Dobry, W Spółce mamy ścieżkę kariery i oczywistą rzeczą jest, że nowy pracownik wchodzący do organizacji potrzebuje czasu by wdrożyć się i poznać specyfikę pracy a tym samym nabyć doświadczenia. Zwykle taki proces trwa około roku stąd informacja o tym, że zmiana wynagrodzenia może natąpić po tym okresie.
    Kandydat X

19.08.2023 02:01

Oczywiście że rok to długo biorąc pod uwagę że juz po kilku miesiącach wychodzi co pracownik sobą reprezentuje i umie. Po to też powstały umowy na okres próbny. Tu czekasz rok a patrząc po opiniach lepiej nie będzie.
    Dyrdymał

18.08.2023 09:22

Czytam, że po jakimś czasie można liczyć na awans. Znam kilkadziesiąt osób pracujących po kilkanaście lat i żadna nie otrzymała propozycji awansu. Warunki pracy straszne, upał, duchota i nawet zabrali wodę do picia butelkowaną,a dali dystrybutor do którego podłączyli wodę z ubikacji. Smak tej wody okropny, kwaśny, tyle tylko, że zimna i gazowana. Zarobki marne, jak na czterobrygadówkę to nawet mizerne. Świątek piątek nocki itp. Na monitoring z kilkudziesięciu kamer pieniądze są na podwyżki nie. Stojąc na lini węża nawet czasem nie ma kto zastąpić do ubikacji. Nie polecam pracy w tej firmie.

18.08.2023 11:36

W firmie Cell-Fast istnieją różne możliwości awansu ale nie każdy z pracowników chce podnościć swoje kawlifikacje by z nich skorzystać. Krzywdząca jest opinia, że zabrano wodę butelkową a dystrybutor podłączono do wody z ubikacji. Posiadamy dwa rodzaje dystrybutorów: dystrybutory wyposażaone w butlę z wodą oraz drugi rodzaj podpięte do instalacji wody pitnej ( tej samej z której korzystają mieszkańcy miasta) .Każdemu pracownikowi przysługuje przerwa zgodnie z kodeksem pracy a dodatkowo wyznaczone są również osoby, które podmieniają pracowników jesłi zachodzi taka potrzeba.Firma Cell-Fast cyklicznie przechodzi rygorystyczne audyty etyczne: standard europejski i francuski.
    Ssn

18.09.2022 15:54

Pracowałem w tej formie w latach 2001-02 i nie mam dobrej opinie o tej firmie tj wynagrodzenie było najniższe w regionie klimat w pracy straszny presja zwolnienia Ciekawe ilu jeszcze pracuje z tamtego okresu
    PKS

18.11.2022 11:47

W 2001 roku nie jest możliwe abyś pracował w CF, nie było jeszcze zakładu produkcyjnego.
    Nikt

03.03.2023 22:05

Człowieku, firma funkcjonowała już dużo wcześniej w Krośnie więc mógł być pracownikiem.
    PH

25.02.2023 21:03

Dzień dobry, firma poszukuje przedstawiciela, jakie warunki, wynagrodzenie, warto czy szkoda czasu?
    OBSERWATOR

15.02.2023 21:35

Jeżeli widzą zaangażowanie, to proponują awans i dobre zarobki, firma obiecująca perspektywę stabilności zatrudnienia dla osób, którym zaufają. Obecnie były redukcje zatrudnienia, w związku ze spadkiem sprzedaży, podyktowanym sytuacją na świecie. Redukowano osoby mniej doświadczone, odnośnie precyzyjnej produkcji, która wymaga długiej praktyki.
    Rekrut

20.11.2022 15:24

A na stanowisko mechanik lub ustawiacz maszyn produkcyjnych potrzeba jest . Tylko pytanie jak stawka na godzinę. Ktoś może mi pomuc i powiedzieć.

15.08.2022 11:08

Czy w Cellfast Sp. z o.o. możliwa jest praca na podstawie B2B?

15.08.2022 19:08

Dzień dobry Panie Wojciechu, W sprawie aktualnych wakatów i możliwych form zatrudnienia zapraszamy do kontaktu z działem HR, który udzieli stosownych informacji.

15.08.2022 19:40

Cellfast wy tam się opamiętajcie o jakich wakatach mowa ile pracowników zostało zwolnionych bardzo dużo,powodzenia na nowy sezon.NIE POLECAM
    Mariusz!

04.08.2022 21:59

Najgorsze (usunięte przez administratora) jakie produkują. To już u Chińczyków kupisz lepsze. Zraszacz po roku ląduje w koszu. Tragiczna jakoś i ta śmieszna firma. Nie polecam! (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora)

05.08.2022 09:21

Szanowny Panie Mariuszu, Nie możemy zgodzić się z Pańską opinią, która jest dla nas krzywdząca. Reklamacje w firmie są monitorowane i wskaźnik za poprzedni rok był na bardzo niskim poziomie tj. 0,06%. Prowadzimy politykę pro kliencką i nawet w przypadku braku zasadności reklamacji klient otrzymuje rekompensatę.

14.07.2022 20:51

Grzegorz

15.07.2022 11:45

Czemu już nie pracujesz? Przez Legion? Metal rulessss

25.04.2022 10:31

Czy w Cellfast Sp. z o.o. obowiązuje nienormowany czas pracy? Czy Magazynier umożliwia pracę zdalną? Jest ogłoszenie z 22 lutego na GoWork.pl.

08.06.2022 14:43

Dzień Dobry, W chwili obecnej nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko magazynier. Zapraszam do śledzenia aktualnych ofert pracy na naszej stronie a na wszelkie nurtujące Pana pytania chętnie odpowiemy. Zapraszam do kontaktu z działem HR.
    kaman

25.06.2022 08:34

Teraz nie przyjmują.
    Ryynniarz

20.06.2022 20:33

Powiem tak : Praca jak praca liczy się atmosfera i ludzie którzy ją tworzą. Zmienili nam kierownika obecny Pan Łukasz wszystko ogarnia zcala zespół jak trzeba nas opierniczy jest wymagający ale jaki kolwiek problem mozna na niego liczyć. Oby więcej takich osób w kadrze zarządzającej. Miejsce pracy polecam .
    Stefan

03.06.2022 00:40

Kupiłem przyłącze z gwintem zewnętrznym IDEAL 3/4 . 3/4 cala jest wg. norm gwint zew, 26,44 a w waszej firmie 25,7 To jest kpina z klienta. Miałem zrobić duże zakupy w waszej firmie ale to mi wystarczy Nie pozdrawiam Stefan
    Andrzej

06.06.2022 14:48

Ja sobie uszczelniłem papierem, na chwilę starcza , później zaczyna cieknąć.
    Tytus

31.03.2022 06:43

Z pracy byłam zadowolona praca w systemie cztero brygadowym zarobki w porządku lecz wszystko się zmieniło z chwilą braku zamówień Zachód przestał zamawiać z powodu wojny i zaczęły się zwolnienia . Przeżucanie ludzi po innych wydziałach żeby tylko dziurę zatkać . Teraz do końca wypowiedzenia to nawet nie idę z chęcią do pracy jak to było wcześniej. CELL-FAST Krosno zawiodłam się .
    Mariusz Klonowski

31.03.2022 14:46

W zeszłym roku zaproponowałem działowi exportu nawiązanie i rozwiniecie współpracy z krajami arabskimi, ale potraktowali mnie jak naciągacza. Tak w firmie wygląda patriotyzm gospodarczy.
    Ona

16.03.2022 21:57

Pracowałam na wydziale wtrysk. System pracy po 12 h. Super, ja byłam zadowolona, dużo wolnego, blisko do pracy, zarobki 2500-3000, dodatek do wypłaty jeśli przez 3 msc nie chorujesz. I co z tego jak co chwilę zwalniają i przyjmują, straszna rotacja ludzi. Jak nie pandemia, teraz wojna, wiecznie coś. W ciągu dwóch lat pracy wypowiedzenie dostałam 4 razy. Więc jak tu życie planować skoro w każdej chwili tracisz pracę. Ludzie nie dają rady psychicznie po prostu.. Zawiedziona jestem, zależało mi.
    Miłka

31.03.2022 06:52

Trafione w sedno wszystko napisane zgodnie z prawdą jak cię nie potrzebują to aut traktują Cię w tedy jak śmiecia .
    Halka

25.03.2022 22:03

Czy przyjmują osoby z niepełnosprawnością? Chodzi o osoby z niedosłuchem.
    Złączka

19.02.2022 13:51

Witam, wiedzę że komentarze się usuwa ?? napisałam komentarz dotyczący rekrutacji na stanowisko RPH... otóż moja aplikacja została odrzucona, dostałam mail od zespołu rekrutującego że niestety nie spełniam kryterium ?? ? co najciekawsze aplikacja nie została otwarta :) ... więc śmiem twierdzić że macie czarodziejski zespół rekrutacyjny :) ... kolejnym razem jak odrzucicie jakąkolwiek aplikację to ją przynajmniej otwórzcie ?? jestem mocno zażenowana tą sytuacją bo po komentarzach myślałam że to poważna firma ale niestety się myliłam ŻENADA !!!! NIE POZDRAWIAM ZESPOŁU I cieszę się że nie będę musiała na nich patrzeć podczas rozmowy :) :)

23.02.2022 11:22

Cześć, zajęliśmy już stanowisko w tej sprawie, odpowiadając na Twój poprzedni komentarz. Nie chcemy przepychać się na argumenty, nasza stanowisko jest niezmienne, rzetelne i szczere. Prosimy nie kontynuuj tematu, już wyjaśnionego. Pozdrawiamy Cellfast Sp. z o.o.

23.02.2022 11:27

Dziękujemy za podzielenie się z nami Twoją opinią. Sytuacja miała miejsce rok temu w kwietniu, na dane stanowisko poszukiwaliśmy 1 osoby. Poinformowaliśmy Pana mailowo, że skontaktujemy się tylko z kandydatem którego wybierzemy na to stanowisko. Bardzo dbamy o informację zwrotną dla osób rekrutujących się :) Zapraszamy do udziału w przyszłych rekrutacjach. Pozdrawiamy Cellfast Sp. z o.o.
    Młodszy Pakowacz

14.11.2021 20:57

Pracowałem w firmie jakiś czas temu na stanowisku młodszy pakowacz i stwierdziłem że napiszę jak jest może komuś coś doradzę tą opinią . Generalnie praca przez agencje, jest kilka stanowisk na których się pracuję lecz wszystkie są w miarę podobne jeśli chodzi o poziom trudności na początku pracuje się we dwie osoby także jakoś idzie później już samemu no i jest już gorzej bo trzeba robić za dwie osoby na raz, nie można także odejść od stanowiska tylko trzeba się prosić o zastąpienie aby pójść chociażby do WC. Praca w ciągłym ruchu oraz w hałasie ponieważ od maszyn na hali jest strasznie głośno. Jeśli chodzi o pracowników cóż... pewnie zależy od brygady, ja niestety trafiłem na taką gdzie było zero wyrozumiałości dla nowo uczącego się pracownika i byłem bardzo źle traktowany przez współpracowników do tego stopnia że postanowiłem odejść ponieważ ciężko było pracować w takim towarzystkiwe jedyne co to kierownik był w porządku i był bezproblemowy. Generalnie co do samej pracy każdy niech sobie wyciągnie wnioski sam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cellfast?

Kontakt - Cellfast Sp. z o.o.

Grabskiego 31 37-450 Stalowa Wola

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

InstagramIconLinkedinIcon

12.11.2021 09:27

Jak długo trwa proces awansu w Cellfast Sp. z o.o.?
    Jocek

13.11.2021 11:31

To zależy od stanowiska
    Aaaa

19.10.2021 17:18

Pracuje już kilka lat i jestem zadowolona. Robiłam na różnych halach na różnych stanowiskach wystarczy się zaangażować trochę w zostanie to docenione. Kilka razy były podwyżki zarobki pozwalają się utrzymać spokojnie. Jeśli chodzi o atmosferę to każdy się do niej przyczynia. Plotki były są i będą wszędzie . Do pracy się przychodzi zrobić swoje i wrócić do domu . Jesteś w porządku dla innych inni będą dla ciebie
    Piotr

12.10.2021 20:25

Witaj Wakat co jest na woj. Opolskie to jest aktualny??? Wie może ktoś coś?? Pozdrawiam

13.10.2021 05:34

Dzień dobry wakat jest aktualny.Proszę o kontakt z działem HR.

26.07.2021 10:58

Czy istnieje możliwość rozwoju w Cellfast Sp. z o.o.?
    Ciastek

01.09.2021 14:31

Pewnie, podwyżka obowiązków gwarantowana

01.09.2021 16:14

Dziękujemy za pytanie - tak awans jest równoznaczny z podwyżką wynagrodzenia, naturalnie zmienia się też zakres obowiązków natomiast wszystko jest ustalane indywidualnie, zgodnie z predyspozycjami danej osoby. Przyjmujemy również bez doświadczenia, po więcej informacji prosimy o bezpośredni kontakt z działem HR. Chętnie zaprosimy na spotkanie lub porozmawiamy telefonicznie o szczegółach :)

29.07.2021 13:52

Dzień dobry :)

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników platformy GoWork.pl szukających opinii oraz informacji o firmie Cell-Fast Sp. z o.o.

Wykorzystując ten środek komunikacji, chcemy przedstawić kompletny i rzeczywisty obraz pracy w naszej firmie. Każda Wasza opinia jest dla nas cenną wskazówką. Liczymy się z Waszym zdaniem i doceniamy każdy konstruktywny i merytoryczny komentarz pojawiający się na portalu. Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę, bo wierzymy, że pokazuje ona obszary, nad którymi warto pracować, a na tym szczególnie nam zależy. Dzięki Wam zmieniamy się na lepsze jako pracodawca.

Zachęcamy do udziału w naszych rekrutacjach, które znajdziecie w zakładce oferty pracy.

Prawo polskie gwarantuje ochronę dobrego imienia, dlatego pragniemy poinformować, iż komentarze zawierające treści niezgodne z nim oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora portalu GoWork.

Pozdrawiamy
    Cell-Fast Sp. z o.o.
    Dink

25.07.2021 13:41

Dziwne że się mówi o super zarobkach ludzie co widzę ledwo co łączą koniec z końcem. Widać jak chodzą ubrani co mówią czy mają parę złotych do automatu . Wegetacja
    klient

15.06.2021 09:30

Szukałem opinii o produktach tej firmy i trafiłem też tutaj. Postanowiłem poczytać. Powiem szczerze, że jestem w szoku. Mam przygotowane zamówienie na ponad 600 zł i po przeczytaniu tych opinii, zacząłem się zastanawiać, czy je w ogóle złożyć. Jeśli to zrobię to znaczy, że godzę się na takie złe traktowanie pracowników, czyli nie wiele będę się różnił od ich pracodawców. Być cynikiem i zapomnieć, o tym co tu przeczytałem, czy być człowiekiem i nie tolerować takiego traktowania pracowników. Tak, wiem że moja rezygnacja z zakupu niewiele zmieni, ale jeśli wywoła efekt motyla to firma przestanie istnieć, a pracownicy stracą pracę, czyli jednak i ja będę działał na szkodę pracowników. Czasami jednak potrzebny jest taki kop w 4 litery, który sprawi, że znajdziesz lepszą pracę, w lepszym zespole, z lepszym kierownictwem i co najważniejsze za lepsze pieniądze. Także szukam zestawu do nawadniania innej firmy.
    eeee

08.07.2021 19:46

Kup w Chinach (usunięte przez administratora), zamiast wspierać lokalne polskie firmy.
    pakowacz

16.07.2021 16:10

Świetna firma - DUŻE podwyżki - lekka praca przy pakowaniu małych elementów POLECAM

17.06.2021 07:18

Na początku miałem problemy, żeby dogadać się z jednym kierownikiem, ale zmieniłem brygadę i jest ok - nie robili mi problemów przy zmianie. później zrobiłem dodatkowe uprawnienia i zostałem przeniesiony na inny dział i stanowisko. także jeśli ktoś się stara to ma szansę na zmianę - doceniają takiego pracownika i inwestują w niego.

07.07.2021 12:02

zacząłem od pakowacza, po roku otrzymałem propozycję zmiany stanowiska plus możliwość zrobienia uprawnień za które zapłaciła firma. po zmianie stanowiska dostałem podwyżkę oraz premię uznaniową.
    nick

21.06.2021 11:53

Kocham tę firmę
    Olga

16.06.2021 13:15

Praca na produkcji wiadomo, system 4-brygadowy więc lekko nie jest, ale można otrzymać nagrodę, premię, czy dodatek więc to rekompensuję pracę w takim systemie. jeśli ktoś się wykaże to można zmienić stanowisko czy dział - a tam już inne wynagrodzenia, więc moim zdaniem nie jest tak źle w porównaniu z innymi firmami.
    Luigi

02.06.2021 12:58

Pracowałem w tej firmie powiem tak moje wynagrodzenie za mc z premia wynosiło tyle co najniższa krajowa podwyżek 0 przez 8 lat i nadal tak jest że podwyżek zero i w sezonie masz 15sec na zapakowanie węża i następny do zapakowania jak Cię ktoś nie zmieni zapomnij o WC,posiłku itp
    Agnes

23.05.2021 07:50

Witam praca ok ale atmosfera nie fajna co do nowych pracowników ,a i są wyjątki u brygadzisty nie traktuje wszystkich jednakowo tylko są wyjątki co do nowych
    Bobek

02.05.2021 20:42

Czy ktoś był na rozmowie o pracę w ostatnim czasie i miał dostać odpowiedź do końca kwietnia i nie dostał? Czy to normalne? Czy raczej brak odpowiedzi świadczy o odmowie?
    Grażyna

08.05.2021 09:44

Ja brałam udział. Dostałam maila tydzień po rozmowie, że nie są zainteresowani dalszą współpracą
    Bobek

02.05.2021 19:49

Czy ktoś był na rozmowie o pracę miał dostać informacje do końca kwietnia o tym czy go biorą a nie dostał? Czy to normalne że nie ma odpowiedzi zwrotnej? Czy może brak odpowiedzi zwrotnej znaczy o odmowie?
    MJK

27.04.2021 06:39

Witam, czy jest to zwykła procedura w firmie, że sekcja rekrutacji nie odpowiada na aplikacje w moim przypadku PH?
    Żabojad

16.04.2021 17:37

Jakieś opinie o pracy w biurze? Ciężko przejść rozmowę kwalifikacyjną?
    DonTadeo

12.03.2021 10:46

Firma Cellfast przyznać trzeba to bardzo ciekawy twór. Pytacie jak atmosfera, jakie warunki, a więc atmosfera jeżeli chodzi o współtowarzyszy jest jak najbardziej pozytywna.(usunięte przez administratora)Praca może jest i lekka i łatwa, lecz niestety jej tempo jest najbardziej odczuwalne. Co z tego że pakujesz lekkiego małego węża który waży pół kilograma, problemem jest że masz na niego 20 sekund bo już leci kolejny. Jeżeli chodzi o rynny jest dokładnie ten sam problem, tempo... Co do płac, faktycznie nie jest kolorowo starszy pakowacz otrzyma około (usunięte przez administratora)złotych za światek piątek i noc. Problemem jednak nie jest chyba sama firma co bardziej nasz wyzyskujący region.(usunięte przez administratora) Największym jednak problemem jest kolesiostwo którego nie widzi (usunięte przez administratora).(usunięte przez administratora) Reasumując potrzeba na (usunięte przez administratora)zmiany władzy i rozbicie kumoterstwa, bo coraz więcej wpadek będzie zamiatanych pod dywan, bez wiedzy nawet (usunięte przez administratora). Jednak co mi tam, ten temat mnie już nie dotyczy.

03.03.2021 10:06

Jak morzna uwas się zatrudnicz

12.03.2021 08:59

Tylko przez agencję L.... N
    Lech

15.08.2017 20:56

Firma wielokrotnie nagradzana, w wielu kategoriach dla niektórych jest zła, może więc czas na rozstanie? Po co niektórzy tu siedzą i tylko podpuszczają?
    Zygfryda_Iryda

10.03.2021 03:10

Firma wielokrotnie nagradzana TAK, ale za produkty, ich ergonomie, wzornictwo, trwałość etc. Zauważyłeś, że my tu, to o pracy w tej firmie? A o nagrodach za to, to nie słyszałem. Wiesz, że w Stalowej Woli całe lata pracownicy produkcji nie mieli kodeksowej (15 minutowej) przerwy w pracy? Starsi, jeszcze tam pracujący, doskonale to pamiętają. Dopiero parę lat temu to się zmieniło i jest. Są nagrody, szkoda, że to nie szło w parze z dbaniem o pracownika produkcji, który na te AWARDS mógłby komfortowo pracować z dłuższą przerwą w pracy. Znam firmy który oferują już nawet 60 minutową przerwę wliczaną do czasu pracy. Tam są nagrody, więc dłuższa przerwa chyba by dobrostanu i kreatywności pracowników nie zabiła?
    anonymous

01.09.2018 10:13

Anka...Moje zdanie jest OK praca przyjemna, atmosfera również , pomagają przy wprowadzeniu, jeżeli się zaangażuje można szybko awansować—tak było w moim przypadku, gołym okiem widać —cały czas szukają osób odpowiedzialnychina stanowiska funkcyjne i później dobrze płaca .
    HAHA

04.09.2018 20:18

ale bzdura!
    Zygfryda_Iryda

10.03.2021 03:05

Tak miło, tak przyjemnie, tak zachwycająco, że musisz robić wpis jako ANONYMOUS?

Zostaw merytoryczną opinię o Cellfast Sp. z o.o.