Jestem długoletnim pensjonariuszem mco Kraków jeszcze jak to się inaczej nazywało zacząłem rezydowanie w tejże placówce cóż mogę powiedzieć pawilon 4 zostawiam bez komentarza delikatnie mówiąc bardzo dobrze wspominam pobyt na paliacji po prostu rewelacyjny oddział ekipa też super kolejnym super oddziałem jest pawilon numer 2 piętro drugie też rewelacyjna ekipa i rewelacyjna Pani Odcinkowa generalnie super na pewno dbają o pacjenta tego doświadczam codziennie na własnej skórze Pani odcinkowa jest bardzo w porządku ????????????
Jeśli chcesz cały czas zarabiać minimalną krajową - a nawet mniej (nie jest to żart) i wysłuchiwać, ze nic nie robisz - to miejsce dla Ciebie.
Przykro mi, ale z moich obserwacji wynika, że niektórzy pracownicy spędzają po 1,5 godziny na "papierosie" przed budynkiem, inny siedzą w "socjalu" plotkując i popijając kawę, herbatę i przez 4 godziny nie wysciubiaja nosa, mimo , że pacjenci błagali o podanie wody.... Nie dziwię się, że można wówczas usłyszeć, że się nic nie robi... Oczywiście nie chcę tutaj wrzucać wszystkich do jednego wora...
Koszmar. Pracuje się od rana do wieczora, zeby Pan Dyrektor - Ł.B. Mogl splacac kolejne swoje kredyty (na dom i sprzety). To miejsce pracy to kpina. Placa najnizsza krajowa i wymagaja 110/100 obrotow. Wciskaja jakies tam ciulowe projekty - w kolo Macieju Swoim. Zenujace miejsce.
Praca za 2000 zł od bladego świtu, bałagan, premia to cale 5 % od tej zawrotnej kwoty - dwóch tysięcy. Ale nie dostaniesz, jeśli np. pozwolisz sobie na 2 dni chorobowego - na domiar tego - w czasie pandemii. O podwyzkę nie ma co pytac - albo Ci wysmieja, albo będą zwodzic.
Jak się pracuje w Zakład Opiekuńczo-Leczniczy W Krakowie?
Zobacz opinie na temat firmy Zakład Opiekuńczo-Leczniczy W Krakowie tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.