CHOPIN Telewizja Kablowa

• Orle
  • Gniewowo
  • Ustarbowo

3. Opinie o pracodawcach Wejherowo
  5. Opinie o CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.

Opinie o CHOPIN Telewizja Kablowa Wejherowo

Nie przegap nowości o CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.!

alfa1

16.08.2018 18:25

Gdyby nie "mieszanie" w kanałach to drobne usterki nie były by problemem. Internet b często poniżej 50% prędkości deklarowanej. Tragiczne traktowanie stałych klientów. To powody dla których trzeba szukać innych dostawców TK i sieci!
    Jerzy Bielecki

27.08.2018 17:56

,,Tragiczne traktowanie stałych klientów. Uściślając to zdanie podkreślił bym raczej zupełne pomijanie klientów od zarania związanych z tym operatorem w zakresie promowania ich wierności . Wszystko odbywa się na zasadach ,,połowów okazjonalnych na tzw przynętę promocyjną" dot. nowych klientów. Nie ma się co dziwić , że bardziej kumaci tzw stali klienci szukają nowych operatorów dających im o wiele lepsze warunki.
    Zgadnijcie

21.08.2018 23:36

Komentarz skasowany bo pokazywał prawdę - więc pojawia się kolejny raz bo na tym polega ten portal by przedstawiał wam obraz firmy Pracowałem w tej firmie kilka lat. Na wstępie chciałbym przytoczyć, że z firmą żegnałem się dobrych relacjach wiec ten wpis to nie wylew złości z mojej strony, a jedynie wskazówka dla ciekawych. Wiec zaczynam: W tej firmie w ciągu kilku lat zmieniło się około 50% pracowników - w wielu przypadkach wcale nie ze względu na niskie pensje lecz na atmosferę panująca w tej firmie. Firma jest podzielona na działy , a każdy dział ma swojego kierownika. W praktyce kierownikami są osoby, które nie maja do tej roli wymaganej wiedzy i kompetencji. W firmie panuje wszechobecny chaos i podziały na tych co ze sobą trzymają i na tych co ze sobą walczą. Jeśli chodzi o dział call center to pracuje tam niejaka Pani Alina, która jest dupowłazem szefostwa i sprzedawczykiem wiec osoby które chcą iść do tego działu niech odrazu zobaczą która to Alina. To tylko taki przykład.. Jeśli chodzi o pensje to są one na żenujacym i niskim poziomie, a chęci i umiejętności dużo wam nie dadzą i tak będziecie tam pracować za grosze - pewne info. Szefostwo to dwóch dziadków - Bolek i Lolek. Bolek to ten lepszy, Lolek to tez gorszy , który żeby zostać inżynierem wybrał pracownika jednego z działów żeby zrobił studia za niego - wałek. Jeśli natomiast chodzi o ład i porządek to całkowicie go w tej firmie brakuje - klienci zgłaszają problemy techniczne nic nie dzieje się tam z automatu. Brak jakichkolwiek instrukcji postępowania w przypadku awarii - wszystko spontaniczne, klient jest osobą która ma wyłapać problemy i je zgłosić, wtedy bd reakcja. Generalnie nie warto tam wgl składać papierów bo ta firma upada z każdym dniem coraz mocniej. No chyba, że chcas stracić kilka lat swojego życia to jo najbardziej firma dla Ciebie. :)

06.07.2018 23:45

Witam. Pracowalem w tej firmie kilkanaście dobrych lat.zwolniłem się ze względów zdrowotnych.roznie bywalo , raz lepiej raz gorzej jak wszędzie. Ale patrzac na rynek pracy nad ta firma stawiam +. Nie wiem dlaczego ale czesc moich przyjaciół z opisywanej firmy twierdzi iz ostatni wpis autorstwa ZGADNIJCIE nalezy do mnie. Błąd. Dlatego tez postanowilem wypowiedziec sie w tej kwesti. Pozdrawiam wszystkich z TK.
    Max

26.01.2018 13:56

Praca w dziale graficznym. Szukają bezskutecznie od jakiegoś czasu, więc skusiłem się i aplikowałem. Grafika 3D, 2D (prepress, web), postprodukcja to obowiązku się grafika w tej firmie za stawkę około 2600 na rękę (2017/2018), najlepiej z doświadczeniem. Tym wszystkim powinny zająć się oddzielne osoby (każda min. za tę stawkę w zależności od umiejętności i doświadczenia). Potrzeba zaoszczędzenia wymusza jednak zatrudnienie niewolnika, który będzie orany aż zwolni się. Co też ma miejsce jak widać. Mała możliwość awansu, praktycznie żadna. Możliwość szkolenia (podobno). Dobre jako jedna z pierwszych prac w karierze aby zdobyć doświadczenie, potem... uciekać. Daleko raczej tam nie zajdzie się. Wykazują całe dochody (większość firm kombinuje), to na plus.
    Michał

26.02.2018 15:31

Niewolnika? A widziałeś listę zadań na tym stanowisku? Z tego co wiem z ogłoszenia albo 2D albo 3D. Aplikowałem i czekam na kontakt
    Zainteresowany

21.02.2018 11:38

Bardzo różne opinie macie o firmie. Od czego to zależy?
    Renata

26.02.2018 15:26

Zapewne od stanowiska na jakie ktoś aplikuje i jakie ma wymagania finansowe. W TK na początek nie spodziewaj się kokosów, ale z pewnością nie będą od ciebie wymagali byś "stawał na głowie".
    Waldi

19.02.2018 11:57

Rozmowa kwalifikacyjna na wysokim poziomie, od razu widać że to duża firma nastawiona na sukces, rozwój i dbanie o pracownika. Może na start nie dają kokosów, ale pensja w całości na umowie, nie ma ściemy. Czekam na zaproszenie na drugi etap rozmowy, mam nadzieje że zadzwonią
    CAŁA PRAWDA

02.02.2018 19:02

(usunięte przez administratora) i kombinatorzy! Ta firma to istny (usunięte przez administratora), gdzie z pracownika robią niewolnika za marne grosze. Wyzysk!! Omijać wielkim łukiem
    Darekes

10.08.2017 22:45

Czy ktoś z Was mógłby powiedzieć jak pracuje się w tj chopin? A nie co sądzicie o ofercie ? Chciałbym podjąć tam pracę w biurze. Wiem że pracują 8-16:15 ale nic więcej nie wiem. Proszę o jakiekolwiek informacje. Atmosfera, prezes, ludzie, możliwości rozwoju.
    Kolaz

23.11.2017 18:02

Rozumiem, że opinie są monitorowane. I jest w firmie źle skoro żadnych opinii nie można znalezc
    Robert

21.12.2017 19:22

Chyba dokładnie to samo rozumiem. Nie ma.opinii to znaczy, że firma czyści wszystko jak.leci.

Kontakt - CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.

Przemysłowa 3 84-200 Wejherowo

Branża główna: Telekomunikacja

FacebookIconXIconInstagramIconYoutubeIcon
    Klijent

13.12.2017 13:56

Strasznie długi czas oczekiwania w biurze obsługi klienta dwie godziny czekania przy kolejce sześciu osób!!!!
    koni

06.07.2017 09:23

programy znikajo internet zpowolnia trudno sie dodzwonic mam zamiar zrezygnowac z uzlg tego operatora
    gabryjel

07.12.2016 14:27

młodzi ludzie? znaczy starszego (bardziej stanowczego/kumatego/doświadczonego/takiego, któremu nie wciśnie się żadnej ciemnoty) nie uświadczysz? no to ładnie o polityce firmy świadczy...
    ap

16.02.2017 15:28

Nie zrozumiales zatrudniaja mlodych gdzie nie zawsze jest z tym prosto ale ludzie tam pracuja po 10 15 lat..niektorzy..i sa dzialy gdzie szukaja doswiadczonych
    Piotr

21.07.2016 20:56

Zdecydowanie odmawiam giną programy i maja to gdzieś a za pakiet człowiek płaci.
    odnośnie ptacy

16.05.2015 16:00

Widze ze dyskusja toczy sie odnośnie cen itp;/ Jeżeli chodzi o prace hmm.. Jesli jesteś osoba która idzie do pracy po to żeby pracować a nie kombinować to firma dla ciebie.. wspołprace z ta firma bardzo sobie ceniłem wyplata na czas,mila atmosfera i mlodzi ludzie :)
    Kozborowiec

12.06.2014 20:14

Ty Adam,to chyba nie masz zielonego pojęcia o załatwianiu kablówki.Gdybym była szefem w/w tk.to też bym nie wysyłała na montaż swojich ludzi na jakiegoś e-maila.Takie sprawy najlepiej załatwia się osobiście.Buc.
    waldi

09.06.2013 11:55

Odszedłem z tk chopin, bo nie mogłem pogodzić się z cenami jakie mają w ofercie dla klienta końcowego. 555,14 zł. za podłączenie do TV kablowej plus 500zł. za aktywacje pakietów cyfrowych, plus dzierżawa dekodera 9.98, więc na dzień dobry ponad 1000 zł. !!!!!!!! Nic dziwnego, że nowych klientów jak na lekarstwo. Az wstyd mi było przed klientami proponować im za taką cenę podłączenie do TV. [usunięte przez moderatora] Musiałem odejść !!!!
    inkognito

24.07.2011 12:01

Zastanawiam się nad rozpoczęciem pracy w telewizji kablowej chopin i jestem ciekawy waszych ocen i opinii.

Zostaw merytoryczną opinię o CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.