CHOPIN Telewizja Kablowa

• Orle
  • Gniewowo
  • Ustarbowo

3. Opinie o pracodawcach Wejherowo
  5. Opinie o CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.

Opinie o CHOPIN Telewizja Kablowa Wejherowo

Nie przegap nowości o CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.!

Blanka

17.07.2023 08:27

Kochani, po co pracownikowi call center jest potrzebne prawo jazdy? To serio pytanie, wymagają prawka kat. B w ogłoszeniu :)) I jeszcze bym chętnie zapoznała się ze stawkami za tę pracę, bo jak czytam, że wynagrodzenie jest dobre mimo, że najniższa krajowa, to mam chęć napisać, że nie wszyscy mieszkają u mamy ;) Ale może sowite premie są i tego nie wspomnieliście?

19.07.2023 13:22

Prawo jazdy jest po to, byś miała jak dojechać do pracy, ewentualnie dojeżdżać do innych placówek gdy nie ma komu pracować. Premie zanim zaczniesz wyrabiać, minie pół roku. Koleżanki, które dłużej są tam stażem, zabierają umowy pod stołem tylko dla siebie. Jak będziesz miała dobre znajomości to dasz radę, tak to nie ma na co liczyć.
    Byłaprac

10.11.2023 07:55

Interesuje bo jest duza rotacja A praca zdalna z tego co wiem byla tylko w covidzie i nie kazdy dzial

13.07.2023 19:54

Pracuje w TK Chopin juz od paru lat i nie moge narzekać, Praca jest okey, wynagrodzenie tez jest dobre, mimo, ze to najnizsza krajowa. Mam porównianie, poniewaz, to nie jest moja pierwsza firma w ktorej pracuje. Jedyny minus jaki był dała to brak komunikacji między pracownikami, na palcach jednej ręki mogę wymienic osoby ktore są dla mnie zyczliwe i pomocne.
    Anna

09.10.2023 12:32

Premie ktora cała tracisz jak zachoruejsz powyżej 3 dni a kto wystawia L4 na 3 dni aa jak dziecko ci zachoruje ????to tez jak masz opieke
    Anna

24.10.2023 08:30

Najlepiej na działalności chca ludzi ale nie kazde stanowisko ????handlowiec to wysoce prawdopodobne ze działalność
    Zniesmaczona

11.09.2023 00:00

Totalna porażka,bardzo żałujemy że złożyliśmy rezygnację z Vectra tv . Firma Chopin nie solidna , informatycy co przyjeżdżają z ustawieniem brakujących kanałów bez pojmy jakiejkolwiek powinni bułki piec! -Co chwilę zakłócenia,brak sygnału totalne zero ,obsługa niemiła panowie stołkiem wyżej powinni być na innych stanowiskach CHOPIN JEDNYM SŁOWEM WIELKIE ZERO.CZEKAM DO KOŃCA UMOWY I WON Z OSZUSTAMI

19.03.2019 14:46

Pracowałem tu 4 lata na różnych stanowiskach i mogę powiedzieć jedno, kiedy ta firma była zarządzana przez p. Schmidtke to z radością chodziło się do pracy. Pracownik był szanowany i była normalna rodzinna atmosfera, gdy zrobiło się coś źle opr był ale w razie problemów zawsze można było przyjść do pana Darka i nigdy nie robił problemów i często pomagał. Niestety od czasu przejęcia władzy firmie przez pana Łagę oraz zmiany zarządu oraz spółki na z o.o. trzeba było uciekać gdzie pieprz rośnie. Pracownik był tylko pionkiem, wieczne rozliczania sprzętu, końcówek do pojedynczych ilości oraz branie za to odpowiedzialności finansowej pozbawił tej pracy jakiegokolwiek sensu. Wystarczy wspomnieć, że większość pracowników, która miała doświadczenie i brała tą firmę jako swoją własną ( dzięki p. Schmidtce) uciekła. Od tego czasu spada również sukcesywnie jakość usług oraz montaży bo nikt nie chce mieć na plecach szefa mówiącego, że na nasze miejsce są kolejni. 3 lata temu polecałbym tu pracę z głębi serca obecnie radzę omijać szerokim łukiem ze względu na stres jak i nieadekwatne pensje do umiejętności oraz śmiesznej wysokości premie kwartalne ( maks. 540zl których nigdy nie ma). Jedyny plus to fajne cenowo pakiety tv dla pracownika

19.06.2023 11:28

Oczywiście, że nie oferują na start umowy o pracę. Pani Malwina chyba posiada przedawnione informacje. Na rozmowie rekrutacyjnej przedstawili mi politykę oferowania okresu próbnego umowa zlecenie na 3 miesiące.
    Bo to prawda

10.09.2023 22:48

Rodzina łagów ciągnie tą firmę na(usunięte przez administratora).wydaje im się ze są bardziej wykształceni i tacy mądrzy i rezolutni , a to nie idzie w parze z organizacją. Odradzam pracę w tej firmie, kiedyś to był jakiś prestiż a teraz spadła na pysk i będzie spadać coraz niżej ….

06.09.2023 21:41

Dowiedzialam sie dzis, ze nie dostanę nowej umowy. SZOK!! Pracowałam na stanowisku juz troche lat,ale minus,ze na czas okreslony, czyli mozna wszystko zwalic na pracownika ;) Dowiedziałam się,ze nie bedzie juz pracy na tym stanowisku....bzdura totalna. Pracy jest coraz wiecej, to widac. Bardzo żałuje, bo pracę bardzo lubiłam!!

06.09.2023 21:47

Dodam jeszcze, że mam orzeczenie o niepełnosprawnosci ;)
    Szczescie

10.09.2023 09:46

Prawda jest taka ze nidlugo prezesi beda musieli cofnąć sie do przeszłości i chwycić za łopaty, sami podpisywać umowy i ogarnąć materiał bo nie bedzie komu. Z miesiąca na miesiąc liczba ludzi sie tam kurczy bo człowiek ma swoja godność
    Janko

09.09.2023 12:40

Jaka kara jest za zerwanie umowy z tv chopen ?

20.07.2023 10:40

Czy CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o. zatrudnia studentów?
    Marta

07.09.2023 13:42

Tak, firma zatrudnia studentów.
    Potencjalny pracownik

19.06.2023 11:19

Rozmowa o pracę to żart. Proszą, żeby przygotować zadania przed pierwszym spotkaniem- uwaga- w długi weekend. Miły pan wysłał przydzielone zadania w piątek, popołudniu i oczekiwał, że będą w poniedziałek o 9 rano. Niezbyt atrakcyjny początek potencjalnej współpracy- pewnie nie szanują w tej firmie czasu wolnego pracowników, a work-life balance to raczej nikt nie słyszeli. Ale dobrze, zdecydowałem się to zrobić terminowo, bo byłem ciekaw tego procesu rekrutacji. Zaproszono mnie na rozmowę o pracę, gdzie musiałem obronić swoje zadania i odpowiedzieć na pytania do nich. Komisja rekrutacyjna składała się z 4 osób. Jeśli ktokolwiek myśli, że Chopin płaci normalne pieniądze, niech się nie łudzi. Szanowny Pan prezes robi wielkie oczy i pyta niczym ze znanego Standupu -ILE?- gdy usłyszy kwotę netto wykraczającą trochę powyżej najniższej krajowej. Wymagania ogromne, proces rekrutacyjny jak na stanowiska dyrektorskie, a pieniądze mniejsze niż w biedronce oferują. Ponadto, chciałbym jeszcze wspomnieć, że na rozmowę rekrutacyjną zapraszali tylko w porannych godzinach, nie szanując tego, że niektórzy potencjalni pracownicy pracują w innych firmach i mają obowiązki. Jakby tego było mało, to na drugi etap rekrutacji jest przewidziany dzień próbny. Ciekawe czy odpłatny? Proszę także pamiętać, że najchętniej przyjmują osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, a jeśli się takowego nie posiada, Pan prezes gorąco nakłania do złożenia wniosku o orzeczenie, bo "warto spróbować". Wszędzie szukają oszczędności i nikomu nie przeszkadza obrażanie przy tym drugiego człowieka. Może work-life balance jest im obcy, ale makiawelizm już nie :) Krótko mówiąc- zepsuta korporacja o usługach niskiej jakości (można poczytać sobie komentarze klientów na tym portalu), proces rekrutacji wymagający, długi i przesadzony, a wymagania wygórowane przy wynagrodzeniu nie gwarantującym godnego życia. Szkoda.
    $$

24.05.2023 21:05

Ta firma nie jest tak wiarygodna w rozmowie między innymi obietnica na, forum odnośnie podwyzek chociaży wynikająca z szalejącej inflacji jest nadal nieosiaglana co nie słyszę ktos sie zwalnia
    Lukasz

12.05.2023 23:01

Witam ta telewizja to totalna porażka raz w miesiącu jest awaria brak telewizji i internetu dramat zgłosiłem w czwartek rano awarie i do tej pory nie została usunięta w piątek tagrze dzwoniłem i nic w tej sprawie nie zostało zrobione a rachunek to wiedza gdzie wysłać dramat lepiej było jak antenka sam anteny montował to wtedy działało nie polecam telewizja chopi omijać dużym łukiem
    Roman Klein

28.04.2023 19:29

Wraz z małżonką jesteśmy klientami. Jesteśmy oburzeni traktowaniem klienta. Brak jakichkolwiek informacji o podwyżce płacimy wiadomą nam kwotę nie wiedząc o tym że była jakaś kolwiek podwyżka. Po upływie około czterech miesięcy blokują internet, większość programów. Płacę nie mało 130 zł miesięcznie. I nie jest to już pierwszy raz tylko któryś z kolei. Ciężko wysłać email z treścią o podwyżce. Nie pozostawię tego. Spotkamy się za pewne w sądzie. Bo o dostawach nie wspomnę. Częstych awariach itp.

19.04.2023 14:33

Nie polecam pracy w tej firmie. Na rozmowie wszystko jest pięknie przedstawiane, tak abyś podjął się u nich pracy. Gdy jesteś już tam kilka dni, zaczynasz zauważać pewne mankamenty, widzisz jaka jest sytuacja między pracownikami, ale wszyscy będą Ci wmawiać, że jest dobrze???? Wcale nie jest. Kłamstwo goni kłamstwo. Nikt nie potrafi Ci wytłumaczyć czegoś wprost, wszystko robią za plecami i tylko mydlą Wam oczy, żebyście myśleli pozytywnie o nich. Po dłuższej współpracy, gdy zaczynasz mieć swoje zdanie, ktoś się może Ciebie szybko pozbyć, bo po co im ktoś, kto coś ma do powiedzenia i nie pozwoli się dać zgnoić. Nie polecam koleżanek z BOK-u, P.A. B.J. Są przemiłe, pomocne, ale do czasu???? Pod sam koniec Twojej umowy próbnej, potrafią pokazać prawdziwe oblicze. P.A jest zakłamaną i fałszywą osobą. Na nią trzeba najbardziej uważać. Dorośli ludzie a z zachowania jak dzieci. To nie jest poważna firma. Szukają taniej siły roboczej, nie jesteś w stanie bez znajomości wyrobić normy sprzedanych umów, bo koleżanka wyżej postawiona, wszystko będzie Ci zabierać???? Za najniższą krajową można na prawdę znaleźć lepszą pracę???? A o dofinansowaniu na okulary nie dostaniecie i tak???? Bo firmie się nie opłaca
    Karol

04.04.2023 09:25

Witam czy u was można zamówić tylko Internet
    Ilona

30.03.2023 15:40

Jaki jest ten motywujący system wynagrodzeń asystentki dyrektora? Mam nadzieję, że to ogłoszenie na stronie to nie jest jakiś staroć, którego zapomniano zdjąć po rekrutacji. Ktoś coś wie?
    lukasz

31.03.2023 23:14

przez ostatnie 1,5 roku trzy razy podniesli cene, już nie jestem ich klientem a płaciłem im ponad 120zł/mc
    Lukasz

27.03.2023 20:22

Jestem klientem od kilku lat i tragedia antenka ma juz wylane na ta telewizjw jak zaczynał to jak coś nie działało to moment i byl a teraz dzwonisz dzial techniczny odpowiada nie wiem co mam z Panem zrobić jutro będzie kolega to naprawi . Nato ja to podaj adres to wpadnę mecz polski on . No ja nic nie poradzę jutro kolega to naprawi rezygnuje z tej antenki bo ma do w(usunięte przez administratora). Ciągle rachunki do góry bo konserwacje a telewizji ciagle niema
    Ula

18.11.2022 18:52

Jestem klientem tej sieci od lat ale to co się dzieje w tej firmie to jest dramat podwyżki sami sobie robią kiedy chcą nic w tej telewizji nie ma a koszty rosną ciągle ciągle nic nie działa jak tylko skończy się umowa zaraz rezygnuje nie polecam
    Ania

04.12.2022 11:52

Gdyby jeszcze pracownicy cos z tej podwyzszki mieli jak bylo mówione klientom a, od znajomych wiem ze to nie prawda niestety tylko jak widać szefowie tej firmy maja,, trudna sytuację finansową" Oby to były ostatnie podniesienie cen
    Anka

30.12.2022 14:37

Ja tu pracuję i potwierdzam, że pracownicy nie zobaczyli nawet złotówki z tych podwyżek.
    Margarete

15.11.2022 13:15

Hallo Mam pytanko dlaczego od kilku dni nie mozna ogladac na Yotube transmisji ze mszy swietej w Zarnowcu ??????????? czy ma to jakis zwiazek z problemem technicznym , czy to ma jakis inny powöd ????????????? Mieszkam za granica i bardzo chetnie ogladalam transmisje ze mszy , bo nie zawsze mam okazje ogladac transmisje na biezaco . Pozdrawiam Polske Margarete
    Zainteresowany

29.06.2020 22:41

Witam czy orientuje sie ktoś jaki jest system pracy w tk chopin to znaczy po ile godzin sie pracuje i o której się zaczyna prace i jak sa naliczane godziny pracy w terenie bo widziałem że szukają monterów.
    @Dominika

03.06.2022 12:00

Nie ma palarni bo firma nie akceptuje osób palących wiec jest to dyskryminacja. Proszę zapoznać sie z ww wyrokiem Sądu.
    Antypalacz

26.10.2022 08:57

A co z ludzmi którzy nie pala? Maja pracować za tych którzy wychodzą co godzinę na 5 albo 10 min na pogawędki przy papierosku? Zatrudniasz sie i akceptujesz warunki albo poprostu nie podejmujesz pracy w z zakładzie i tyle temacie.
    Zainteresowana

25.10.2021 19:45

Witam, czy ktoś wie jak wygląda praca na stanowisko sprzątaczki? Jestem zainteresowana, ale coś często szukają pań do sprzątania i nie wiem czy te panie się nie sprawdzają czy mają taką rotację sami ,a mi zależy na długiej współpracy ,a nie na pół roku . Dziękuję za odpowiedź.
    Ok

06.12.2021 08:45

To ja rozumiem ,tylko wyżej jest napisane że praca jest też poza siedzibą tk Chopin . Dlatego chciałam się dowiedzieć gdzie sprzątaczki muszą jeździć jeszcze .

28.06.2022 16:38

Trzeba sprzątać również u szefostwa w domu.
    Izabela Piasecka

26.05.2020 06:59

Beznadziejny operator. Bez przerwy awarie. Nie ma miesiąca bez problemów. Do tego płacę grubą kasę za pakiet złoty, a oni co chwila zabierają i kodują kolejne kanały. Dziś przeszli samych siebie! 15 kanałów brak. A to tylko na pewno mała część tego co dziś zakodowali. To za co ja płacę?! Przecież jak podpisywałam umowę to miałam spis konkretnych kanałów w kilku pakietach. Zdecydowałam się na prawie najdroższy. Dziś odniosłam wrażenie, że płacę za pakiet złoty a otrzymuję jakiś podstawowy. To jest kpina. NIE PODPISUJCIE Z NIMI UMÓW BO WAS WYROLUJĄ TAK JAK MNIE! Z dniem dzisiejszym moja cierpliwość się skończyła. Czas wynieść się do innego operatora! Nie zamierzam im dłużej nabijać kieszeni za nic! TO KOMPLETNY BRAK SZACUNKU DLA KLIENTA! A jak pozwą mnie do sądu za niepłacenie i zerwanie umowy, to niech uważają, bo taką rozgrywkę przegrają z kretesem. Każdy sąd przyzna mi rację, a jeszcze odszkodowania zażądam w wysokości moich opłat za tych parę lat! Jak ktoś ma pytanie to proszę mój nr. tel. 696416728. Ja wiem, że mam rację i nie będę się ukrywać pod żadnymi nickami.

06.06.2022 13:17

tak samo bylo umie to jest cala prwwda o chopenie
    Mirek

15.06.2022 15:05

Jeszcze do was dzwonić jesteście ŻAŁOSNI TO JEST W WASZYM ZAKRESIE A NIE PANI IZABELI

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CHOPIN Telewizja Kablowa?

Kontakt - CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.

Przemysłowa 3 84-200 Wejherowo

Branża główna: Telekomunikacja

FacebookIconXIconInstagramIconYoutubeIcon
    Dyzma

09.06.2022 08:38

Witam od wczoraj od godziny 19 45 brak internetu do dnia dzisiejszego dlaczego nie robicie konserwacji w nocy
    Nik

09.06.2022 11:18

U Chopena to standard jak miałem internet co chwila brak internetu lub zaniżany sygnał ale płac Abonament najgorsza Firma która znam co do Internetu Kompletny szajs

06.06.2022 13:20

po prostu zapomieliscie o klijencie i jeszcze podniesiliscie oplaty za co za chlam
    Jerzy

10.03.2018 14:42

Jestem klientem TK Chopin od początku istnienia tej firmy. Przez okres korzystania z usług tej firmy nie zdarzyło mi się zalegać z płatnościami. Obserwując działalność marketingową TK Chopin stwierdzam , że brakuje elementów wiążących stałych klientów . Moim zdaniem należałoby poczynić pewne działania podkreślające przywiązanie do operatora . Przykładowo za staż 10 letni 10% zniżki , 20 lat -20% zniżki itd....Jestem ciekawy co na to właściciele spółki???
    Hans

03.07.2020 09:00

Nie wydaje mnie się ????

06.06.2022 13:12

zgadzam sie calkowicie (usunięte przez administratora)

19.09.2019 19:37

Jak często odbywają się szkolenia pracownicze w CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.? W ogłoszeniu jakie umieścili 13 września na InfoPraca.pl obiecują bogaty rozwój, dlatego pytam.
    Mika

27.10.2020 15:49

Tak właśnie działa TK Chopin. Na pytanie czekasz i czekasz i czekasz i się nie doczekasz...

06.06.2022 13:03

zgadzam sie o klijenta sie nie dba tak samo bylo z UPC i klijenci oderzli teraz zaczynajo od nowa starania o klijenta itak bendzie z chopinem
    ROBSON

03.03.2021 12:34

PO NAPISANIU NEGATYWNEJ OPINI I PODZIELENIU SIĘ ZE SWOJĄ SPRAWĄ W JAKI SPOSÓB TCH TRAKTUJE KLIENTA , A W TYM PRZYPADKU MNIE ADMINISTRATOR RACZYŁ USUNĄĆ ZAPISANE WYRAŻENIE , KTÓREGO UŻYŁEM - ( (usunięte przez administratora) Z ICH STRONY ) . CZYŻBYM MIAŁ RACJĘ ?? , ŻE TAKIE OKREŚLENIE WAM NIE PASUJE ? CZY OBAWIACIE SIĘ , ŻE CI CO TO BĘDĄ CZYTAĆ DOWIEDZĄ SIĘ JAK TRAKTUJECIE SWOICH KLIENTÓW ? JESTEŚCIE MILI JAK CHODZI O PRZEDŁUŻANIE UMÓW , A W MOMENCIE JAK JUŻ ZŁAPIECIE KLIENTA TO MACIE GO SZCZERZE W DU... I TAKA JEST WASZA POLITYKA KTÓRĄ PROWADZICIE . JA ZE SWOJEJ STRONY OCZEKUJĘ , ŻE W PRZECIĄGU 2-3 DNI KTOŚ ZE MNĄ SIĘ SKONTAKTUJE W TEJ SPRAWIE . NIE ZAPOMINAJCIE , ŻE DZIĘKI KLIENTOM JESTEŚCIE NA RYNKU I TO ONI WAS WSZYSTKICH UTRZYMUJĄ . TAKŻE OCZEKUJĘ WIĘCEJ SZACUNKU
    Robson

04.03.2021 14:33

Dzień dobry . Dziękuję za pozytywne załatwienie mojej sprawy . Jestem miło zaskoczony Państwa stanowiskiem jakie zajęliście w tej konkretnej sprawie . Jeszcze raz Dziękuję i oby Nasza dalsza współpraca przebiegała w samych pozytywach . Miłego dnia Państwu życzę

06.06.2022 12:55

zgadziam sie z tom opinio mnie terz tak potraktowali a teraz podniesli cene Ja chyba zrezygnuje z ich uzlug mam dosci

16.01.2022 18:38

Ktoś pracował jako Geodeta w CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.? Warto starać się o zatrudnienie tutaj?
    As

24.01.2022 15:17

Kilka osób pracowało.. nie znam się na tym wiem że musi być ktoś wykwalifikowany pewnie chodzi o doświadczenie
    Sepia

12.09.2021 20:07

Jestem zainteresowana pracą w dziale kadr, ale widzę, że co kilka miesięcy potrzebują osóbę do tego działu. Czy ktoś wie jaka jest przyczyna takiej rotacji?
    Haha

28.12.2021 21:11

Oferują niby szeroki zakres socjalu.. Premia swiateczna raz do roku i telewizja w pakiecie pracowniczym..To całe dodatki Podstawa w pensji reszta w premii która może być lub nie zależy czy spełniasz regulamin albo wyrabaisz normę zależy jaki dział. Szkoda gadac..
    Haha

06.01.2022 15:55

Pzu medyczne ale odciągają ci to z pensji tak samo ubezpieczenie grupowe... Owocowe czwartki są i owszem jak sam przyniesiesz owoce ????????
    Luzia

20.11.2021 14:31

Proszę aby Panie w biurze obsługi klienta bardziej sprawdzały czy osoby które wciskają numerk przeznaczony dla osoby uprzywiliowanej faktycznie posiadają taki status. Człowiek czeka a np Pani emerytka wcisnie sobie kobieta w ciąży i wchodzi przed Tobą. Rozumiem że są osoby które mają pierwszeństwo ale bez przesady tam sobie każdy wciska co chce a ty siedzisz jak (usunięte przez administratora)
    Jerzy

07.11.2021 11:09

Z dnia na dzień coraz gorzej
    Mirek

08.11.2021 08:59

To jest mało Powiedziane ta cała Firma to jedna wielka Pomyła a Interne załosny
    Klient z Rejtana

03.08.2021 10:37

Dostałem nowy rachunek za sierpień. Opłata wzrosła o 5 zł, bez zmiany umowy? Czy u was też tak zrobili? Jakby co, to pobieranie większych opłat, bez zmiany warunków umowy jest bezprawne i możecie w tej sytuacji odstąpić od umowy z winy TK Chopin. Nie poniesiecie żadnych konsekwencji tej rezygnacji. Ja tak zrobię. U mnie w bloku jest zainstalowana Netia. Witaj Netia. Zobaczymy jak będzie z tobą. Dobranoc TK Chopin.
    lulu

10.08.2021 14:54

Zrobili tak wszystkim, co jest bezprawne. Nawet gdyby umieścili to w regulaminie, to przy umowach usług na czas określony jest to nadal bezprawne. Cen tez nie mają zbyt atrakcyjnych przy tej ilości programów.

13.07.2021 11:26

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.?
    Simson

24.07.2021 00:08

Na jakie stanowisko?

09.05.2021 21:07

TK Chopin

10.05.2021 10:09

Dzień dobry, prosimy o kontakt z nami na adres [email protected] lub telefonicznie 58 738 97 01. Sprawdzimy co się dzieje z sygnałem. Pozdrawiam

03.04.2021 10:26

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
    TK Chopin

06.04.2021 13:15

Dzień dobry, 24.12 jest dniem pracującym.
    Paweł

13.11.2019 10:37

Miła, sprawna obsługa w biurze w Wejherowie, duży parking, wygodne godziny otwarcia.
    Emeryt

16.12.2020 06:20

Pod Biedronko jest
    Cccccc

15.03.2021 17:06

Ani miła obsługa, ani parking..... Lecą po starych klientach, a nowych nie mają skąd brać, bo są bardzo drodzy. Nie polecam.
    ROBSON

03.03.2021 12:39

POPRZEDNIA OPINIA WSKOCZYŁA JAKO PRACOWNIK . PRZEPRASZAM ZA POMYŁKĘ ALE PISZĘ TO JAKO KLIENT
    Robson

03.03.2021 10:52

Witam wszystkich klientów TCH . Chciałbym podzielić się z Wami Przykładem w jaki sposób TCH traktuje swoich wieloletnich klientów . Otóż kilka dni temu podpisałem dalszą umowę na usługę z TCH . Pracownik ( Pani ) z , którą miałem przyjemność rozmawiać przedstawiła mi naprawdę ciekawą propozycję na , którą przystałem i wpłynęła na moją decyzję przedłużenia umowy na kolejne 24 miesiące . Wszystko było dobrze do momentu otrzymania faktury na której była kwota inna niż ustalona przy podpisywaniu umowy . Po wykonaniu tel do TCH usłyszałem , że Pracownik się pomylił i źle podpisał umowę . JEŻELI DYREKCJA TCH MOŻE TEGO NIE WIE TO PODPISANIE UMOWY PRZEZ TELEFON JEST ADEKWATNE DO PODPISANIA UMOWY OSOBIŚCIE I WARUNKI ZAPISANE W NIEJ OBOWIĄZUJĄ OBIE STRONY . A WY ZMIENIACIE UMOWĘ SAMOWOLNIE I BEZPRAWNIE NALICZAJĄC WYŻSZE KWOTY NIŻ BYŁY USTALONE PRZY PODPISANIU UMOWY . TAKA SAMOWOLA I (usunięte przez administratora) !!!!!!!! Z WASZEJ STRONY JEST NIE DO PRZYJĘCIA !!!!!! . JEŻELI MACIE PROBLEMY ZE SŁUCHEM TO PROSZĘ ODSŁUCHAĆ ROZMOWĘ NA JAKICH WARUNKACH ZOSTAŁA PODPISANA UMOWA . BO PO TO MIĘDZY INNYMI NAGRYWACIE ROZMOWY , ŻEBY NIE BYŁO NIEJASNOŚCI .
    Chopin to sraka

15.12.2020 21:46

(usunięte przez administratora) co (usunięte przez administratora) ludzi na kaske bo place 120zl miesiecznie a mam 10mb pobierania 4mb przesylania i 70 pingu (usunięte przez administratora) I JESZCZE MOCNIEJSZE (usunięte przez administratora) Z TAKIM FLAKIEM ELO nie pozdrawiam was

28.11.2020 09:20

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
    Kwak

09.12.2020 16:51

Teoretycznie 3, z czego jeden ma być dniem próbnym. Za dużo zachodu jak na taką pracę
    Wdowa

12.11.2020 09:12

Tragedia , w ogóle nie ma szans żeby się dodzwonić. Szybciej chyba do prezydenta się dodzwonie. Od godziny jestem trzecią.
    Laura

14.10.2019 11:08

@w.w To jest forum dla pracowników firmy a nie klientów!
    Wus

27.10.2020 15:47

Mylisz się. Dodając opinię widnieje taka opcja, że jest się klientem. Myślisz, że opinie klientów o firmie nie są ważne dla osoby, która chce się w niej zatrudnić?

Zostaw merytoryczną opinię o CHOPIN Telewizja Kablowa sp. z o.o.