Multiserwis Sp. z o.o.

Krapkowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 437 ocen.

Opinie o Multiserwis Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multiserwis Sp. z o.o.

ksiądz

Zgadzam się z "prowadzący" Izomar był tylko potrzebny żeby przejąć kotły na Bełchatowie a teraz kotły się kończą . Słyszałem że zaczeły się zwolnienia ciekawe jak potoczą się losy działu krajowego .

prowadzący

Powiem wam całą bolesną prawdę o multiserwis. Firma dobra ludzie paskudni . Kurs montera odradzam lepeji sie zatrudnic popracowac i wtedy zrobić kurs , to jest tak zwane naganianie klientów zarobi na tobie szkoła i firma. Bez znajomosci w tej firmie zatrudnią cię po ukonczonym kursie ale czy napewno nikt ci nie da gwarancji poczekasz pół roku i jak się wykłucisz to z łaski . Firma niedawno kupiła Izomar z pracownikami większość dziadków przed emeryturą i pociotami starych prezesów pracują na krajowym głównie Bełchatów okroją cie na nad godziny soboty i święta. Kwatery jak zobaczyłem to szok jak najtaniej na kupie . Prowadzacy z izomaru trzymaja się razem i oni kroją na godzinach i i mają lepkie ręce . Atmosfera dajcie spokój jak przyjdzie młody to go zjedzą . Bełchatów sie konczy za dwa miesiące i co dalej izomarowców nie mogą zwolnić prowadzacy z multiserwis nie lubią dziadków z izomaru sa na tym tle konflikty . Opole ruszy pewnie latem lub jesienią na krajuwce niema nowych kontaktów . Na Norwegię mają zakaz joko multiserwis za przekręty na ludziach pracują jako Bilfinger , Holandia , NIemcy itd przygotuj sie na obciecię dwóch godzin dziennie z tego co słyszalem ludzie się na to godzą jak nie to wypad na krajowe , płacisz z wszystko . Na krajowym ubrania robocze stare podarte buty rozwalaja się po trzech miesiącach . Wszyscy kradną ile sie da ale głownie prowadzący , palety na pace a pod paletami arkusze nowej blachy na fuchy. Nieraz zastanawiam się z kolegą czy Krapkowice wiedzą co się tak na prawdę dzieje na krajowym i jak izomar oszukuje na nad godzinach . Krapkowice to tereny po Niemieckie i większość z tamtąd mają podwójne obywatelstwo dla nich jest dobra praca.

izoler

Robol skoro zwolnili ok 300 osób to czemu nadal zachęcają na kurs montera izolacji? Wiadomo interes musi się kręcić a najprościej wyciągnąć ją od ludzi, którzy muszą pracować.

Aa
@izoler 31.01.2016 12:09
Robol skoro zwolnili ok 300 osób to czemu nadal zachęcają na kurs montera izolacji? Wiadomo interes musi się kręcić a najprości...

Po pierwsze dlatego zeby zarobic na kursie a po drugie zeby miec dane osobowe zeby zadzwonic jak pracy bedzie wiecej za rok czy dwa

Maja
@Aa 17.11.2016 14:43
Po pierwsze dlatego zeby zarobic na kursie a po drugie zeby miec dane osobowe zeby zadzwonic jak pracy bedzie wiecej za rok czy...

Nic w tym dziwnego że dzwonią. Jak ktoś raz u nich pracował to pewnie jeszcze będzie chciał. Dbają o ludzi już sprawdzonych, super że tak robią. Życzę im sukcesów

robol

Cześć wszystkim, też słyszałem o zwolnieniach w Multiserwisie (ok. 300 osób). Przyczyną tych redukcji mogą być utracone przez Bilfingera kontrakty w Holandii i Norwegii. Kończą się też budowy w Anglii i w Austrii.

lolek

Marko chyba ty jesteś tym lepszym (fachowcem) który siedzi na wolnym bez pracy i wypisuje brednie.

morfeusz

Witam !!! Czy, ktoś z forumowiczów słyszał coś o utraconych kontraktach w Holandii przez Multiserwis ? W 2016r. mieli kontynuować kilka rozpoczętych w 2015 roku projektów i chyba jest lipa. Przerzucają ludzi z Holandii na budowy krajowe.

SPAWACZ

Cześć , Firma potrzebuję spawaczy? Jestem w trudnej sytuacji życiowej i szukam nowej pracy,bo lipa tam gdzie pracuje. Proszę o pomoc ,może ktoś coś wie :) Pozdro :) :) :)

edolko

Co to za robota w tym Hamburgu i od kiedy ? ktoś cos wie ?

On

I znowu nic z budowa w Hamburgu, miało być jakieś spotkanie 04 stycznia ale w kulki leci wielki kierownik.

Alalo

Wiecie do kiedy wypłacane są premie roczne? a dokładnie mi chodzi o premie która uzyskuje się za wykonanie pracy w terminie i w ogóle?

Korr

Zdecydowanie odradzam pracę w firmie Multiserwis. Jestem zawiedzionym, byłby pracownikiem. Znałem firmę jeszcze w czasach kiedy nazywała się R&M - wówczas pracowało się dobrze. Od jakiegoś czasu Multiserwis stało się firmą pośrednictwa pracy tymczasowej, która tak naprawdę ma gdzieś swoich pracowników. Jesteś zatrudniony wówczas kiedy potrzebują rąk do pracy a gdy tej pracy nie ma wyrzucają Cię na bruk - bez sentymentów. Ponosisz koszty niemal wszystkiego z czego da się ściągnąć kasę - przejazdy, zakwaterowanie, szkolenia, certyfikaty, uprawnienia. Stawki za km równe bądź wyższe jak u prywatnych przewoźników. W okresie zimowym firma nie zapewnia Ci pracy a nawet zatrudnienia - rozwiązują z Tobą umowę i tyle. Prowadzący niekompetentni, bez doświadczenia w kierowaniu ludźmi, wystraszeni, nie znający przepisów. Na wyjazdach możesz się nauczyć co najwyżej chlać. Nikt nie weryfikuje osób przyjmowanych do pracy pod względem ukrytej choroby alkoholowej więc gdy tylko zamykają się drzwi busa w Krapkowicach otwierają się butelki lub puszki z alkoholem.........a weekendy??? Znam przypadki kiedy jeden z drugim budził się w nocy tylko po to aby pociągnąć z butli i znów położyć się spać - i tak przez cały weekend. Tak więc, podsumowując ,firma Multiserwis, Bilfinger, czy jak ona się teraz nazywa straciła w moich oczach praktycznie wszystko co tworzyło ją atrakcyjną dla pracownika, dlatego serdecznie nie polecam Wam tej pracy, aczkolwiek każdy może spróbować przekonać się na sobie:) Życzę powodzenia obecny i przyszłym pracownikom

dex

Lambda wysyła teraz do austrii ludzi za dobre pieniądze 1800 euro i masz zapewnione zakwaterowanie i dojazd, ja od nich jadę. BIS Multiserwis Sp. z o.o. pracowałem nie polecam wolę Lambda

m454kr4
@dex 03.10.2015 12:42
Lambda wysyła teraz do austrii ludzi za dobre pieniądze 1800 euro i masz zapewnione zakwaterowanie i dojazd, ja od nich jadę....

a moze Ty jestes nierobem ?

ex

Pracowałem i odradzam.....W biurze syf kiła i mogiła.(księgowość się gubi we własnych papierach.)....w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja pracownika byle wysyła godziny .Wyślesz godziny a i tak dostaniesz telefon lub sms że nie dostarczone. Na szkoleniu bhp...gadka jak przed sztandarem...jak to wszystko ładnie pięknie dla pracownika,...;x ....Potem czar pryska przy drzwiach od zakwaterowania a następnie sie zastanawiasz czy nie wracać z buta do domu po otrzymaniu paska z wypłaty.....Stanowczo odradzam.Mówią ze za dodatkowe szkolenia premia itp a guzik jej widzisz Firmowe zjazdy miały być darmowe....i były tylko dla kogo??? chyba dla tych co ci z premii odcinają ....Firma ma ładną siedzibę ,ale w środku sama (zgnilizna)WILKI W OWCZEJ SKÓRZE.

polak
@ex 02.10.2015 22:41
Pracowałem i odradzam.....W biurze syf kiła i mogiła.(księgowość się gubi we własnych papierach.)....w [usunięte przez admina s...

witam.pracowałem i serdecznie odradzam ,jest to firma w której siedzą ze tak powiem wieśniaki z okolicznych wiosek,v biurze buraki którzy okradają pracowników na każdym kroku.na budowie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało ,wygląda to tak ze wszędzie jest pełno nieodpowiednich ludzi na nieodpowiednich stanowiskach .zatrudniając się v tej firmie usłyszysz stek obietnic tak zwanego rozwoju ,buhaahhaha,dobre ,nie ma rozwoju ,rozwijają się ciotki kuzyni i cala reszta rodzin siedzących v biurze.firma potrzebuje żebyś robił i najlepiej zdechł pod jakaś rurka .w dużych firmach pojedyncza osoba się nie liczy a zwłaszcza jak nie masz zaplecza,jesteś troszeczkę bystrzejszy to jesteś problemem dla nich więc lepiej się tu nie zatrudniaj ,dobre na chwilkę.a jak jesteś bystrzejszy troszeczkę to sami współpracownicy ci pod nogi rzucają kłody .bylem na jednej to chyba z 10 razy chcieli mnie wyrzucić,bo jak to durny polski naród twierdzi ( bo mnie wygryzie ) banda jełopów jak się nie potraficie rozwijać sami dajcie innym.przecież jak gdzieś dojdę to cie nie zwolnią tyko rzuca mnie gdzieś indziej,polskie patologiczne myślenie polaka za granica,szkoda gadać.jeszcze jedna kwestia .pracowałem v wielu firmach ale to jest jedyna w której muszę płacić za wszystko ,za dojazdy za spanie po prostu żenujące.a niby taka dobra firma a nie maja pieniędzy ? maja tylko kradną każdemu ile wlezie,pomyślcie sobie ze 2 osoby jada razem ,pracują razem w parze ,po tyle samo godzin i wracają do domu,na wypłacie różnica o parę set złotych ,gdzie tkwi problem ?pewnie ktoś w biurze jest na nieodpowiednim stanowisku.wysyłają ludzi v delegacje a gdzie dieta ? rozłąkowe ? możesz się piać ile chcesz,dostaniesz słowne awanse i tyle. przyjdzie moment v którym cie już nie będą potrzebowali i dostaniesz narzędzia i z powrotem na rurkę ,to jest wasz rozwój ??? powiem tak ,powinni ich wszystkich wysłać na szkolenie jakieś z hr ,kompletnie nie potrafią zarządzać zasobami ludzkimi albo po prostu maja w....... na człowieka.naprawdę porażka pod tym względem .nawet jeżeli nie jesteś brygadzista na papierze to koncern bilfinger im płaci za to ze jesteś brygadzista ale oni zabierają ,a tobie jeszcze to zabiorą czyli obowiązków na głowie w brud a Holendrzy tez są jacy są i nie zawsze łatwo się z nimi współpracuje ,wystarczy być bezkonfliktowym .w firmie słyszałem tyle o motywowaniu człowieka .polowe ludzi z biura to bym zwolnił od razu .robolom kradną żeby opłacić resztę bezużytecznych darmozjadów .w paru słowach nie warto.obiecanki obiecanki i jeszcze raz obiecanki ,najbardziej mi się śmiać z tych z biura .wydaje im się ze są najmądrzejsi i pozjadali wszystkie rozumy ,myślą ze człowiek jest głupi i nic nie vie ,wszystko widać jak na dłoni .dziękuje za obiecanki i zmarnowanie mojego czasu opartego na waszych kłamstwach o rozwoju ,człowiek się starał dla firmy a ona ma cie v [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze cie okrada.a mówią ze są lojalni .chyba względem siebie . a teraz tak do was siedzących tam v biurze.szanujcie człowieka bo jest dużo osób mądrzejszych które mogło by postawić na nogi ta firmie bo a dobrze nie stoi ,zasięgnijcie opinij holendrów ,za głowę się złapiecie co oni o was sadza.a jak widzicie już ze np ktoś jest lepszy v innych rzeczach jak montaż to pchajcie go do przodu bo może mógłby coś zrobić wartościowego dla tej firmy ,dziękuje za stratę czasu i życzę powodzenia :) ps. pozytywne opinie wystawiane są pewnie przez tych co siedzą w biurze,pojedz a zobaczysz pyzatym nie piszcie bzdur ze inne firmy nie dają takich warunków.bzdura,załatwiłem 2 osobom prace innej polskiej firmie .do dzisiaj mi dziękują,i zarabiają na dzień dobry więcej niż tam po prawie 2 latach .powodzonka :)

aro

Witam,ktoś orientuje się czy Firma prowadzi roboty budowlane na Skandynawii?

eryk

Co tam z ta Anglia,co to za robota?pozdrawian zaloga,a ile placa

mmm

siema zaloga, macie jakies informacje o pracy w stalowej woli? pracujecie juz tam? wogole jakie warunki placowe sa ? podajcie prosze jakies informacje czy warto pracowac w tej firmie.

dyziomultiserwis
@mmm 18.06.2015 15:41
siema zaloga, macie jakies informacje o pracy w stalowej woli? pracujecie juz tam? wogole jakie warunki placowe sa ? podajcie p...

Po inzynierii to możesz jedynie matować ,a nie pracować na warsztacie.Daj sobie spokój z BISem,szukaj pracy w zawodzie wyuczonym.

poziomka

jestem po inżynierii produkcji i szukam pracy. czy wie ktoś może jak wygląda praca w Bisie na tamtejszym warsztacie???. rozeznałam trochę temat i krąży wiele opinii - głównie tych złych.pozdrawiam

gondzio

Podobno wstrzymali wyjazd dla operatorów maszyn?Wie ktoś coś?

aro

kwatery z klimą,przejazdy ,wyzywienie,i częsciowo noclegi płacisz z wypłaty

drrrrrrrrrrrrrrrrrr

a jak wygląda praca w austri , jakie warunki mieszkaniowe , wynagrodzenie itp.? nie wiem czy wysłać cv po tylu negatywnych opiniach. proszę o opinie

arni
@drrrrrrrrrrrrrrrrrr 16.05.2015 12:47
a jak wygląda praca w austri , jakie warunki mieszkaniowe , wynagrodzenie itp.? nie wiem czy wysłać cv po tylu negatywnych o...

ja sam nie wiem co robic bo juz bylem 3 razy za grranica w tamtym roku i 3 razy porazka wpakowalem sie w gowno ze szok na tunelach jest robota oki ale sa przewaznie miasteczka tzw kampy[kontenery blaszane]latem to ochujec idzie z goraca

mis

multi servis szykuje 2 ekipy do austri na tunele ekipy 2 razy piecio sobowe daja 12-13 euro brutto zakwaterowanie praca po 11h dzienie do tego auta sluzbowe wyjazd prawdopodobnie 25 maja co o tym sadzicie jezeli ktos robil juz u nich prosze o opinie

nowy pracownik

Ja tam narazie nie narzekam, praca jest ludzie w porzadku .Bardzo sympatyczna pani w czarnych wlosach w rekrutacji pomogła mi z dokumentami pokierowała mnie co i jak i za to jej dziekuje.

jagoda

jedna wielka poraszka ta firma kroją na czym sią da

Piotrek

Mój brat pracował w tej firmie i szczerze nie polecam. Różne rzeczy tu ludzie piszą a ja wam powiem prawdę. Przyjął się jako ślusarz. Pracował 2 miesiące w niemczech- 7 euro na rękę. Co 4 tyg w domu. Robota się skończyła aczkolwiek niektórzy na tym kontrakcie zostali. Zaproponowano mu kurs izolacji przemysłowych. Kurs prawie 3 tys zł płacisz SAM! ! 2 tyg nauki i egzamin. Było ich 10, dwóch wiem ze na początku zrezygnowało. Po kursie miał jechać za granicę. Nie było roboty 2 miesiące. Zadzwonili w końcu żeby przyszedł podpisać umowe/ w tym czasie brat pracował dla firmy z Wrocławia/. Podpisał umowę na 10 zl brutto za godzinę. Na początku myślał że to jakiś pić. Powiedzieli ze zagranicą ta umowa nie obowiązuje. No i mieli rację! ! Po szkoleniu bhp wysłali go na elektrownie pod łodzią. 2 tyg tam robił. Syf kula i ubóstwo. Faceci chleja wØdę 10 godzin dziennie z jedną 15 minut Przerwa. Po powrocie był połamanych ale jakież zdziwienie było gdy dostał wypłatę. 114 g odzin. Dwie soboty. I wziął 790 zl l! !! Ostatniego dnia na budowie powiedział im kierownik ze jada za dwa dni do Belgii albo holandii. Jakież było jego zdziwienie gdy okazało się w poniedziałek ze trzeba jechać do Krakowa bodajże na szkolenie Za 500 zł aby móc wyjechać do tej belgii. Jak zapytał ile zarobią w tej belgii jego kierownik nie był w stanie odpowiedzieć!! Szkolenie odrębnie i za trzy dni miał jechać. ..pojechał. za 2 tyg. Pracował 4 tyg. Zarobił 6900 zł i zabrali mu 1600 za ten kurs izolacji. Ze resztę potraca w kolejnych miesiącach. Po powrocie do domu był z rodziną jeden dzień i wys l Ali go do jakiegoś zakładu pod Wrocławiem na niby tydzień. Był tam 4 tyg... wyplate wziął 1570z +delegacja. M o ale coś musiał jeść cały miesiąc prawda. Jak ja to usłyszałem/ brat długo nie opowiadał szczegółów/ tossię załapałem ze nadal w Polsce mają pracownika za zero. Za nic. Ściągnąłem wiec brata do Anglii żeby się od k ul bo przez ta firmę to w długi wpadł. Pisze to dla Was ku przestrodze!! Bo najwyraźniej nie szanują ludzi!! I kolejna rzecz która zmusiła mnie do poświęcenia trochę czasu na po isa n ie . Zobaczyłem przez przypadek w necie ze oni jakieś nagrody od województwa d o stają ze super pracodawca. To mnie zmotywowani żebyście przemyślenia dwa razy zanim tam pojdziecie. Brat na samą nazwę ich firmy/ nazwę co chwile zmieniają. ../ dostaje spazmow! ! Pzdr dla myslacych

kierownik
@Piotrek 13.02.2015 11:51
Mój brat pracował w tej firmie i szczerze nie polecam. Różne rzeczy tu ludzie piszą a ja wam powiem prawdę. Przyjął się jako ś...

bis to złodziejska banda na necie wszystko można wymalować nagrody się kupuje Nie dajcie się dymać w kraju muszą dobrze płacić dostają za projekty taką samą kasę jak zagranicą 25 35 pln za h taka stawka powinna być wypłacana a nie 10 15 jak oferują

malarz

Potrzebują!

Ja1

Nie Potrzebują !

mefiu

no prawda jest taka ze firma daje dobrze zarobic ale przy odrobinioe szczescia do jakiego dzialu sie dostaniesz np dzial krajowy w moim przypadku 3 miesiace belchatow wyplata 2300plus delegacja ok 600zl niby duzo jak na polske ale to wszystko za 12 godzin pracy i czesto 7 dni w tygodniu wiec jednak nie duzo i warunki socjalne spęt na ul kwiatowej 30 typa jedna mala kuchnia 4 kabiny prysznicowe przy weekendzie jak szlachta piła bylo naprawde niepzyjemnie dla kogos normalnego takiego jak ja kible za przeproszeniem osra.e i obzygane masakra znikajace jedzienie z loduwek ale znow z drugiej strony udalo sie dostac do holandii domek w 6 osob warunki lepsze niz mam w domu za 230 godzin 10300zl naprawde bylo elegancko szkoda ze po pol roku zwolnili mnie zaraz po swietach zostalem bez pracy bez pieniedzy i jeszcze musialem splacic kurs motera w kilku ratach byl to naprawde ciezki okres w moim zyciu cos na zasadzie depresii nie mialem skad wziasc pieniedzy a ich to nie obchodzi trzeba bylo spalcic ale mimo wszystko polecam przy odrobinie szczescia mozna naprawde dobrze zarobic i sie nie narobic

Kuba

Pracowałem w tej firmie i nie polecam! Prosty przyklad kojej osoby. W zeszłym roku miesiac za granica 7tys wyplata a potem ddwa miesięce w Polsce za 1250 zl... znow 6 tyg za granicą wyplata 8 tys i miesiac w Polsfe na zadupiu za 1230zl netto.srednio wyszlo mi 3 tys i non stop nie ma Cie w domu. Moim zdaniem nie warto. O wyjeździe za granicę dowiadujesz sie dwa dni przed wyjazdem. Jak mi sie skonczyl okres probny to kazali do marca w domu siedziec bo nie ma pracy... szkoda slow na ta firme. Oczywiście sa tu klany rodzinne i uklady wiec niektorzy nie maja problemu z ciagloscia pracy. Ale tylko niektórzy. ..

adam
@Kuba 05.01.2015 13:50
Pracowałem w tej firmie i nie polecam! Prosty przyklad kojej osoby. W zeszłym roku miesiac za granica 7tys wyplata a potem ddwa...

Dwa lata temu zatrudnilem sie pod koniec roku.listopad i grudzien mniej wiecej PO 7 Tys zl. A potem skonczyl mi sie okres probny i powiedzieli.... ze chca bym pracowal ale w March....czekalem do czerwca....take jak przedmowca tylko dluzej!! Potem bylem w szwecji miesiac i kolejno 6 tyg w polsce Choc zatrudnili mine do dzialu zagran. Ostatni rok praciwalem w polsce za 2300 zl i raz w miesiacu w domu!!! Wyzysk!!! pod plaszczykiem zagranicy zasuwasz w polsce. Praciwalem Bo nie mialem wyjscia, ale Teraz mam prace normalnie za granica i pieniazki NA dzieci. Moze man mniej ale Co miesiac 6 kolai wszystko oplacone + Odkladam NA emeryture ktorej w polsce nigdy nie dostaniecie

DOTA
@adam 24.01.2015 00:10
Dwa lata temu zatrudnilem sie pod koniec roku.listopad i grudzien mniej wiecej PO 7 Tys zl. A potem skonczyl mi sie okres probn...

MĄŻ SZUKA PRACY ALE JAKO MALARZ-PIASKARZ CZY TAM POTRZEBUJĄ?

doberman

Wszystko jest ok dopóki cię potrzebują, ale jak nie ma pracy to pozbywają się ciebie bez słowa dziękuję za zarobione jakby nie było pieniądze na ich wypłaty! I jeszcze obiecują , że zadzwonią! Smutne. Mam mały żal do tej firmy , chociaż płaciła na czas pieniądze i socjal ok. Miałem dwa podejścia do firmy i oba udane , ale do czasu , gdy byłem potrzebny , potem pa pa. Mam żal i nawet się podpiszę imieniem i nazwiskiem! Dariusz Bensz P.S. pozdrowienia dla ekipy rządzącej, która decyduje , kto ma pracować , a kto nie!

...
@doberman 17.12.2014 21:24
Wszystko jest ok dopóki cię potrzebują, ale jak nie ma pracy to pozbywają się ciebie bez słowa dziękuję za zarobione jakby nie...

A kto ma niby decydowac kto ma jechac?? moze ty tak? smieszny jestes

Zadowolony

Ja pracuje w tej firmie i jestem zadowolony jak wiadomo to jest raz lepiej raz gorzej jak w wielu innych Firmach.A nie rozumie ludzi którzy płaczą narzekają itd.Jeśli uważacie że Firma was krzywdzi jest zła to co wy tu jeszcze robicie :) czemu nie znajdziecie lepszej firmy która da wam zarobić tyle ile będziecie chcieli :).Moim zdaniem to narzekają tacy którym nie chce się robić i wolą pierdzieć w stołek na kuroniówce i czekać aż im skapnie z nieba złoty deszcz :) tak że wszyscy nieroby ogarnijcie się zawińcie rękawy i do roboty pozdrawiam i niech żyje Multiserwis :)

masakra

Ja nie narzekam na tą firmę pieniądze zawsze na czas, nawet przed terminem. Prace miałem cały czas, niektórzy narzekają że nie ma roboty, ale mnie się wydaje że jak ktoś dobrze robi to nie ma z pracą problemów. Multiserwis Polecam :) Jak ktoś pracował w Formacie to nie ma co porównywać o wiele lżej jest w Multiserwisie i zjazdy są często a nie co 3mc.

bolo

Dla wszystkich nowo przyjętych pracowników i ubiegających się o pracę .Apel nie dajcie się robić w bambuko robota wszyscy jaka jest jest ciężka . stawki na Polskę 30 pln 35 pln za godzinę powinni płacić jak nic

czekającu

ja zpłaciłem żeby wyjechać do norwegi i do tej pory nic złodzieje olejcie ich,tyko zwlekają to za miesiąc to za dwa i czekam już rok

mariannn

cześć wszystkim, jakiś czas temu pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie: 1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko 2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?) 3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku 4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?) bardzo proszę o odpowiedź Pozdrawiam

Mateusz

Witam.Jakie sa Oferty aktualnie na dzien dzisiejszy,i mam pytanie.Czy dobrze pracuje sie w tym biurze pracy??Bo chce zaczac tam prace??Prosze o odpowiedz.z gory dzieki

baca

Hallo mam takom prośbę czy możecie mi doradzić chce wyjechać do pracy w Austri z tej firmy MULTISERWIS - KRAPKOWICE posiadam wykształcenie zawodowe ,,,monter instalacji sanitarnych co-gas,,,ostatnie 3 lata pracuje w tym zawodzie w Niemczech znajomość języka niemieckiego - średni , doradźcie coś czy mam wogule jakieś szanse z gory dziekuje

Nowy

Zadzwonili do mnie ze maja robote na rusztowaniach no i czekam na umowienie terminu spotkania czy warto jechac z tej firmy

Pensjonat pod zamkiem

Witam! Dla wszystkich, którzy przyjeżdzają do Bis-a na szkolenia oferuje tanie noclegi. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam i zapraszam!

jack

eeee,raczej nie zbankrutuje co rozumiesz przez"krzywdy ludzkie"? zabili kogoś,spowodowali umyślne kalectwo,czy też coś innego strasznego?

Mack

Podrzucili byscie panowie jakis namiar na firme z ktura warto wyjechac za granice jako operator koparki lub ladowarki z gory dzieki

Mack

Ja tez dostalem ze nic z chile . Napisali ze negocjuja tunel w norwegi. Zobaczymy co bd.

gruby

no to dostałem.....cóż szkoda bo już miałem biznes plan na zarobioną kasę heh

NN
@gruby 12.05.2014 12:49
no to dostałem.....cóż szkoda bo już miałem biznes plan na zarobioną kasę heh

NIE TYLKO TY

jacek

ja też nic nie dostałem

gruby

ja tam nic nie dostałem.........

tomirisk

Dzisiaj dostałem info od firmy: Szanowny Panie, Z przykrością informujemy, że rekrutacja na projekt w Chile została przerwana ze względu na brak porozumienia z klientem w sprawie kluczowych warunków kontraktu. Zasadniczym problemem jest czas pracy wykraczający poza normy, które jesteśmy w stanie zaakceptować oraz brak możliwości odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne tylko w Polsce. Pracodawca jak również pracownicy musieliby dodatkowo opłacać składki w Chile, co bardzo podwyższa koszty. Jako odpowiedzialne Przedsiębiorstwo troszczymy się o bezpieczeństwo naszych pracowników, jak również staramy się zapewnić im odpowiednie, adekwatne do wykonywanej pracy wynagrodzenie, co w tym wypadku jest niemożliwe do zagwarantowania. Jednocześnie informujemy, że negocjujemy nowy projekt związany z budową tunelu (Norwegia), gdzie pierwszeństwo w zatrudnieniu będą mieli kandydaci zakwalifikowani do pracy w Chile. Będziemy kontaktować się z wybranymi kandydatami. Aplikacje osób, które nie zakwalifikują się do projektu w Norwegii zostaną umieszczone w naszej bazie danych i będą brały udział w dalszych rekrutacjach przez kolejnych sześć miesięcy. Dziękujemy za cierpliwość.

nn
@tomirisk 08.05.2014 14:35
Dzisiaj dostałem info od firmy: Szanowny Panie, Z przykrością informujemy, że rekrutacja na projekt w Chile została przer...

wiedziałem że tak będzie, a powazna firma najpierw wszystko sprawdzi , a nie robi ludziom nadzieje

nick

dzisiaj naz kochana firma wyslala ludzi do egersundu z bagazem podrecznym tylko bo szkoda im pieniedzy na bagaze glowny niedlugo bedziemy latac w reklamowkach panie zielinski

nick1
@nick 04.05.2014 14:08
dzisiaj naz kochana firma wyslala ludzi do egersundu z bagazem podrecznym tylko bo szkoda im pieniedzy na bagaze glowny niedlug...

Koelgo, ważne że wysłala, bo jeszcze pare dni temu plakales i nie wiedziales czy pojedziesz czy bedziesz siedzial w domu. Jak bys mial opcje: jechac z bagazem podrecznym czy siedziec w domu to co bys wybrał? Pamietaj ze jedziesz tam bo jest taka potrzeba ze strony Norwegow, jak sie skoncza duze projekty to bedziesz prosil o jakakolwiek robote nawet z dojazdem na wlasny koszt. Pamietaj kolego zawsze mozesz zrezygnowac z pracy w tej firmie

masakra
@nick 04.05.2014 14:08
dzisiaj naz kochana firma wyslala ludzi do egersundu z bagazem podrecznym tylko bo szkoda im pieniedzy na bagaze glowny niedlug...

Zmień prac e jak Ci nie pasuje wolny rynek jest kolego :) Jak żeś taki fachowiec to dlaczego nie pracujesz bezpośrednio pod Niemcem czy Norwegiem :)

Jacek

Masz rację,nigdzie tak nie doją jak u nich. Jakaś paranoja,w normalnej firmie przyjmujesz się do roboty w 1 dzień. A u nich?3 dni! Kasa Misiu,kasa...

gruby

wiecie panowie no chyba, że chodzi o coś innego o coś czego nie znajduje google. bo sporo szukałem chciałem wiedzieć co to za praca ale tylko to mi wyskoczyło i też byłem zdziwiony podaniem terminu rozpoczęcia budowy. pewnie dlatego nikt się do nas nie odzywa pomimo terminu wyjazdu m/czerwiec jaki podano wstępnie.... bo do stycznia to daleko przecież. teoretycznie jakby wyjazd miałby byc maj/czerwiec to juz powinniśmy dawno wiedzieć przecież każdy musi się pozaszczepiać no chyba że ktoś nie chce ale szczepienie powinno nastąpić min 6 tyg przed wyjazdem a gdzie wizy ludzie paszporty Ci co nie mają jakieś badania.... jak się do września odezwą to będzie sukces tak coś czuję

nn

to po jaką cholere robią ludziom nadzieje i piszą że wyjazd maj- czerwiec

lopezo2

Witam. Czyli co panowie ? z tego co pisze "gruby" to w tym roku z wyjazdu nici :-( ??

Zostaw opinię o Multiserwis Sp. z o.o. - Krapkowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multiserwis Sp. z o.o.