Multiserwis Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Multiserwis Sp. z o.o.
2 532 661 5 1

Opinie o Multiserwis Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Digi
 Opinia

Witam czy są tu osoby pracujące lub pracowały przy budowie tunelu. Ciekaw jestem jakie warunki i jaką kasę można zarobić.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Digi 15.06.2019 17:44

Szanowny @DIGI Warunki płacowe zawsze są ustalane indywidualnie z każdym kandydatem do pracy. Więcej informacji może Pan uzyskać bezpośrednio w rekrutacji zapraszamy do kontaktu 77 40 09 192/193 Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak3Nie
Moralez
 Opinia
@Multiserwis Sp. z o.o. 17.06.2019 12:29

Noooo wystarczy ze jestes kolega kierownika albo rodzina i juz masz na umowie o 2-3€ wiecej...

Pomocna?
Tak7Nie1
Grandeker
 Opinia
@Moralez 17.06.2019 20:18

Albo umiesz dobrze kapować, na KAT 2 w AT ponoć bardzo cenią takie osoby, zawsze jakis profit albo lepsza fucha.

Pomocna?
Tak1Nie
Czesław
 Opinia
@Grandeker 29.06.2019 12:15

Są to Wasze przypuszczenia, czy rzeczywiście macie dowody na to, że te osoby otrzymują wyższe wynagrodzenie? Pamiętajcie, aby na forum podawać tylko i wyłącznie potwierdzone informacje. Wszelkie spekulacje i domysły nie powinny stanowić podstawy w wyrażaniu opinii o danym pracodawcy. Jeżeli jesteście pewni tego, co napisaliście, to proszę o odpowiednie uzasadnienie.

Pomocna?
TakNie1
gość
 Opinia
@Czesław 03.07.2019 08:17

Nie chodzi tu o wyższe wynagrodzenie, tylko stanowisko. Znane są przykłady kolegów i szwagrów prowadzących, co dekadę wysyłani do innej pracy przez Austriaków, bo po prostu się nie nadawali. Na sprzęcie pracować odpowiedzialnie nie potrafili, przy zwykłej pracy się obijali i stwarzali zagrożenie nie tylko dla siebie. Tacy ludzie mają cały czas stawkę operatora choć pracują jako ludzie "przynieś, podaj, pozamiataj". Gdy już było tak daleko, że Bauleiter zdecydował że konkretny pracownik ma nie pokazywać się więcej na budowie, to prowadzący potrafili taka osobę przysłać na nocną zmianę żeby go "schować". Nie udało się i po dwóch dniach wyleciał z jeszcze większym hukiem. Teraz ma więcej czasu żeby prywatnie pomagać jednemu z prowadzących. Ludzie tam, za możliwość siedzenia przy stoliku z prowadzącym na śniadaniu czy obiedzie "sprzedaliby" własnego brata, żeby tylko się podlizać i kapować. Następnie taka informacja odpowiednio opowiedziana dociera do biura w Krapkowicach, tam kierownik kontraktu dodaje coś od siebie i jak trzeba to przekazuje dalej. Prowadzący to już w ogóle są legendą nie tylko wśród polaków. Historia jak jeden z nich został wysłany przez Austriaków do tunelu żeby w końcu po 5 latach coś się nauczył praktycznego zawsze śmieszy. W pierwszym dniu przyszedł z kanistrem i elektryczna pilarką do drzewa i pyta - gdzie się ją tankuje ? :)) Inny znowu jak źle ludzi porozdziela to trzęsie się w Bauleitungu z mokrymi oczami jak opiernicz zbiera od Austriaka. Kolejny twierdzi, że multiserwis ludziom życie uratował.

Pomocna?
TakNie
bastek
 Opinia
@Czesław 03.07.2019 08:17

Nie chodzi tu o wyższe wynagrodzenie, tylko stanowisko. Znane są przykłady kolegów i szwagrów prowadzących, co dekadę wysyłani do innej pracy przez Austriaków, bo po prostu się nie nadawali. Na sprzęcie pracować odpowiedzialnie nie potrafili, przy zwykłej pracy się obijali i stwarzali zagrożenie nie tylko dla siebie. Tacy ludzie mają cały czas stawkę operatora. Gdy już było tak daleko, że Bauleiter zdecydował że konkretny pracownik ma nie pokazywać się więcej na budowie, to prowadzący potrafili taka osobę przysłać na nocną zmianę żeby go "schować". Nie udało się i po dwóch dniach wyleciał z jeszcze większym hukiem. Teraz ma więcej czasu żeby prywatnie pomagać jednemu z prowadzących. Ludzie tam, za możliwość siedzenia przy stoliku z prowadzącym na śniadaniu czy obiedzie "sprzedaliby" własnego brata, żeby tylko się podlizać. Następnie taka informacja odpowiednio opowiedziana dociera do biura w Krapkowicach, tam kierownik kontraktu dodaje coś od siebie i jak trzeba to przekazuje dalej. Prowadzący to już w ogóle są legendą nie tylko wśród polaków. Historia jak jeden z nich został wysłany przez Austriaków do tunelu żeby w końcu po 5 latach coś się nauczył praktycznego zawsze śmieszy: W pierwszym dniu przyszedł z kanistrem i elektryczna pilarką do drzewa i pyta - gdzie się ją tankuje ? :)) Inny prowadzący znowu jak źle ludzi porozdziela to trzęsie się w Bauleitungu z mokrymi oczami jak opiernicz zbiera od Austriaka. Jeszcze inny to wszystkim wypomina, że multiserwis im życie uratował, żeby robote szanować, setki osób chcą cię dostać.

Pomocna?
TakNie
Demian
 Opinia

Witam czy ktoś z was pracuje na tunelach w Austrii bende bardzo wdzięczny o pomoc sprawie omówienia o zakwaterowaniu itp pozd

Pomocna?
Tak1Nie1
Lola
 Opinia
@Demian 12.02.2019 21:41

Za wyjazd do Austrii płaci miatiserwis, ale za zjazdy płacisz sam, bo to "zjazd prywatny". Najlepiej jakbyś wcale nie wracał do Polski, bo Ci się to nie opłaca. Na kwaterach jest zwykle za dużo osób, a za mało miejsca. Przykład - na 8 osób będących na hotelu jest 1 prysznic i 2palnikowa kuchenka. Wracasz zmęczony z budowy, Marzysz o prysznicu i czymś ciepłym do jedzenia, ale twoi koledzy z budowy byli sprawniejsi, więc zjesz za jakieś 3 godziny i może w tym samym czasie znajdziesz luke żeby się wykąpać.

Pomocna?
TakNie
Mikołaj
 Opinia
@Lola 11.07.2019 11:07

Wiesz może, czy możliwe jest, aby załatwiać sobie kwatery na własną rękę? Załóżmy, że pracownik nie chciałby dzielić pokoju w tyle osób, to ciekawi mnie, czy firma Multiserwis za dodatkową opłatą daje taką możliwość?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Harry Potter
 Opinia

Multiserwis to jest wspaniała firma życzliwi ludzie spali się pracowało jak przyjechałem do Polski to wylądowałem psychiatryku bardzo polecam pozdrawiam Niemcy na budowie i pracowałem z takim jednym brygadzistą a ksywę miał arbuz bo wyglądam jak arbuz i chodziły Garbus był małym kurduplem ale był człowiekiem na tępienia tyle dziękuję

Pomocna?
Tak5Nie
Majster
 Opinia

Ludzie pamiętajcie że jak jedziecie z multiservisem na Belgie to bierzcie ze sobą garnki internet i palnik z gazem. Potrafią spędzić 23 chłopa na jeden hotel jedna kuchnie a (usunięte przez administratora) i brud niesamowity takie oto kwatery są tylko pieniądz się liczy i nic więcej nie polecam

Pomocna?
Tak9Nie1
Ernest
 Opinia
@Majster 06.06.2019 10:25

Ja osobiście zabieram ze soba leżak bo nie ma na czym spać. ????

Pomocna?
Tak19Nie

Pracodawca

 Opinia
@Majster 06.06.2019 10:25

Szanowny @MAJSTER Dziękujemy za Pana czujność. Dołożyliśmy wszelkich starań aby kuchnia została doposażona tak by poprawić komfort naszych pracowników. Jeśli w najbliższym czasie zauważysz jakieś nieprawidłowości proszę skontaktuj się bezpośrednio ze swoim przełożonym. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak2Nie3
Koksu
 Opinia

jak dla mnie to koszmar , na jednej z budów w Niemczech wschodnich byłem tam ponad pol roku ..... wyzysk ludzi , zapierd ol taki ze nawet iść do toalety to już jakieś problemy , jeszcze takiej rotacji ludzi nie widziałem nigdzie a byłem na różnych budowach , nawet niektorzy brygadzisci z wieloletnim stażem w tej firmie nie wytrzymują i się zwalniają , istna tragedia a kierownik .... najlepiej robić codziennie po 10 godzin do domu nie jedz bo po co .... a wypłaty nieadekwatne do tej ciężkiej pracy i tego zapier.... co tam jest , roboty dużo a ludzi coraz mniej bo każdy ma dość ,

Pomocna?
Tak8Nie
Prezes
 Opinia
@Koksu 10.06.2019 00:18

Niech zgadne... Bohlen ?

Pomocna?
Tak4Nie
Arnold B
 Opinia

Firma działa głównie za granicą, jednak nie szanuje ludzi pracujących w Krapkowicach, atmosfera jest bardzo gęsta, działy np. zamównienia z BHP czy zagranica z księgowością walczą ze sobą, szefostwo nie przekazuje informacji w dół. Na potwierdzenie opinii warto spojrzeć na dużą rotację pracowników.

Pomocna?
Tak4Nie
Majster
 Opinia

I jeśli mi któryś napisze z tych co tu odpisują w imieniu multiserwis to zapraszam do terneuzen zobaczy jaki (usunięte przez administratora) i brud w kuchni przyjechaliśmy w niedzielę to cały zlew zjebany garkami i patelniami właściciela hotelu brak i aż szkoda słów

Pomocna?
Tak14Nie

Pracodawca

 Opinia
@Majster 06.06.2019 10:31

Szanowny @MAJSTER Dziękujemy za Pana wpis. Celem wyjaśnienia sprawy prosimy o kontakt bezpośredni pod numerem 77 40 09 190 lub na adres email: aleksandra.kowalska@bilfinger.com.

Pomocna?
Tak1Nie3
Marek
 Opinia

Czy oferują Państwo benefity?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Marek 31.05.2019 10:12

Nasi pracownicy otrzymują dofinansowanie do wakacji, kolonii dzieci, jak również na cele kulturalno-rekreacyjne. W trudnych sytuacjach mogą zwrócić się do nas o pomoc w formie zapomogi bądź pożyczki mieszkaniowej. Istnieje również możliwość skorzystania z kompleksowej opieki medycznej w ramach pakietu medycznego z dostępem do najlepszych specjalistów w jednym z najnowocześniejszych centrów medycznych w Polsce – Enel-Med. Więcej szczegółów na temat benefitów znajdzie Pan na naszej stronie http://www.multiserwis.com.pl zakładka DLA PRACOWNIKÓW.

Pomocna?
Tak2Nie
Zbyszek
 Opinia

Dzień dobry, czy firma aktualnie prowadzi rekrutację?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Zbyszek 29.05.2019 13:26

Szanowny @Zbyszek Zachęcamy do obserwowania naszej strony, wszystkie aktualne oferty znajdują się w linku poniżej. http://www.multiserwis.com.pl/praca/kariera_8.php Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak2Nie1
Adam
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam Jak dla mnie firma ma swoje minusy ale i plusy kolorowo nie jest ale ogólnie ok

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Adam 23.05.2019 00:58

Szanowny @ADAM dziękujemy za podzielenie się opinią. pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak1Nie
Szczery
 Opinia

Wszystko to co tutaj piszą to niestety prawda!! Robotnicy to banda (usunięte przez administratora)!!!! Chleją tylko ile wlezie a na robocie wyzywają się! Zero szacunku. Kierownik taki sam (usunięte przez administratora) jak ci robotnicy wiec nie ma co liczyć na sprawiedliwość. Nie polecam szczególnie osobom które są dobrze wychowane a nie daj Boże jeszcze wykształcone bo będziecie tak obiektem drwin i wyśmiewan. Jedna wielka zazdrość i zawiść!!! Pracowałem tam kilka miesięcy i dziwie się ze wytrzymałem z taka patologia. Nigdy więcej.

Pomocna?
Tak10Nie

Pracodawca

 Opinia
@Szczery 06.03.2019 20:01

Dzień dobry@Szczery Każda opinia jest dla nas sygnałem do dalszych działań. Jeśli zauważyłeś nieprawidłowości proszę skontaktuj się z nami. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis tel. 77 40 09 109 lub 192

Pomocna?
Tak3Nie2
Majster24
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Multiserwis Sp. z o.o. 07.03.2019 14:01

Tak to proszę mi powiedzieć czy jak zerwie namiot jak do miało miejsce na rafinerii moerdaik to przydało by się pracownikm zapłacić za dzień a nie przyjeżdżają przenoszą ich w przeciągu dwóch dni dwa razy a za dzień nie zapłacone no niech mi ten multiserwis odpowie? jestm waszym pracownikiem i będę komentował pracę które będę prowadzone na stopie w moerdaik

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@Majster24 15.03.2019 12:07

Dzień dobry@MAJSTER24 Każda opinia jest dla nas sygnałem do dalszych działań. Jeśli zauważyłeś nieprawidłowości proszę skontaktuj się z nami. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis tel. 77 40 09 109 lub 192/193

Pomocna?
Tak2Nie2
Rafa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Majster24 15.03.2019 12:07

W styczniu śnieg przerwał prace w połowie dnia i Shell normalnie zaplacił, być może i tym razem będzie podobnie. Do do Multiserwisu to byłem bliski przejścia tam ale serio zwłaszcza 1 monterzy myślą że są naj we wszystkim a przychodzi co do czego to angielskiego nie zna. Zero szacunku do innych ludzi i do siebie. Dziś pracujesz a jutro zdrowie starcisz i już nie będziesz taki szczęśliwy ale wiekszość robi dla siebie autopresje, taka mentalność. I proponuje Wam pracownikom w końcu obudzić się bo dlaczego firma bierze kase za zjazdy, jakieś grosze za zakwaterowanie i opłata klimatyczna? Delegacja z złodziejstwem. To litewskie firmy płacą za wszystko, opłacają przejazdy z kraju do kraju a polskie idą niestety coraz niżej. Na plus to chyba tylko umowa i socjal o ile przepracujesz jakoś dłużej.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Rafa 16.03.2019 12:13

Dzień dobry@RAFA Każda opinia jest dla nas sygnałem do dalszych działań. Jeśli zauważyłeś nieprawidłowości albo masz jakieś pytania proszę skontaktuj się z nami. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis tel. 77 40 09 190 lub 192/193

Pomocna?
Tak2Nie2
Ony
 Opinia
@Multiserwis Sp. z o.o. 15.03.2019 12:55

Widzę że teraz z firmy nikt już nie jest na forum tzn nikt z góry bo odpowiada automat no qrde kiedyś to nawet chciało się jakiejś babce odpisać, no trudno co zrobisz jak firmy pną się w elektronikę. Pytanie czy tylko poszkodowani,skrzywdzeni itp. piszą na forum?

Pomocna?
Tak2Nie1
Pracownik
 Opinia
@Multiserwis Sp. z o.o. 07.03.2019 14:01

Dobrze wiecie co dzieje się na budowach! Wyzwiska , przeklinanie ludzi , ublizanie itd itd i nie piszcie o nieprawidłowościach bo Wszyscy wiedzą jak wygląda to na codzień. Ile było skarg na brygadzistow którzy nawet nie pozwalają skorzystać z toalety w czasie pracy bo metry muszą się zgadzać, szkoda pisać cokolwiek . Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Pracownik 28.04.2019 11:50

Szanowny@PRACOWNIK Każda opinia jest dla nas sygnałem do dalszych działań. Jeśli widzisz nieprawidłowości lub coś nie jest dla Ciebie jasne, ponownie zachęcamy do kontaktu bezpośredniego. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis tel. 77 40 09 190 lub 192/193

Pomocna?
Tak2Nie
Jan
 Opinia
@Szczery 06.03.2019 20:01

Pracuje w firmie wiele lat. Znam ludzi. Ale nie narzekam jak kolega. Prima byłoby pracować 2-3 m-ce i super zarobki i awans. Trochę pokory nie zaszkodzi.

Pomocna?
TakNie3

Pracodawca

 Opinia
@Jan 10.05.2019 15:14

Szanowny@Jan Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy, Zespół Multiserwis Sp. z o.o.

Pomocna?
Tak1Nie
Z niemiec
 Opinia
@Szczery 06.03.2019 20:01

Zgadzam się z przedmówcą w stu procentach. Jak coś umiesz więcej, wiesz więcej to lepiej siedź cicho i przytakuj lepiej na tym wyjdziesz. Jak masz wyższe wykształcenie nie chwal się tym bo będziesz obiektem drwin i zawiści. Niestety tak jest prawda. Praca jest dla każdego nie zabierzemy wam etatu. Nie martwcie się.

Pomocna?
Tak1Nie
linkoping
 Opinia

Witam dzis rano 14 05 2019 w linkoping zastalismy na budowie niespodziankę otóż drzwi od budowy były otwarte panowie rusztowaniowcy po zabraniu lasera firmy bosch cęg do płytek wiaderka głosnika blutut z rozwaloną ładowarka i kilkoma innymi duperelami jak nóż szpachelka zapomnieli w pospiechu je zamknąć rozmawialismy ze szwedami im nic nie zgineło dziwnym trafem tylko nasze żeczy poza laserem i głośnikiem to zwykłe śmieci tak jak ci panowie i opinie o tej firmie oraz jej ludziach to szczera prawda mam nadzieje ze firma wyciagnie konsekwencje wzgledem tych panów którzy dzis zjechali do Polski z naszymi narzędziami pózniej sie dziwicie ze macie takie opinie jakie macie ze polacy kradną itp

Pomocna?
Tak1Nie
Slawek
 Opinia
@linkoping 14.05.2019 18:33

Witam Nazywam się (usunięte przez administratora) I jestem odpowiedzialny za rejon Norrkoping. Proszę o niezwłoczny kontakt w sprawie oskarżeń pod numer 0048 662 152 678.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@linkoping 14.05.2019 18:33

Szanowny LINKOPING Sprawy o których piszesz powyżej nie są zgodne z zasadami naszego przedsiębiorstwa. Każde zgłoszenie jest dla nas sygnałem do dalszych działań, które podejmowane są w Multiserwis. Ponownie zachęcamy do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiamy,Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak1Nie
linkoping
 Opinia
@Slawek 15.05.2019 13:07

Sprawa jest nie zamknięta nikt nie będzie nikogo pomawiał nie ma żadnych dowodów i nie będzie

Pomocna?
Tak1Nie
Ony
 Opinia

A co tu ma Bilfinger do całości zapytania ?

Pomocna?
Tak2Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wieslaw
 Opinia

Dno

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cichy
 Opinia

Ja się zgadzam w 100% z kolegą Prawda firma zamiata wszystko pod dywan,chroni kierowników którzy robią takie przekręty że szkoda słów . Ci pseudo kierownicy po podstawówce nie tylko krzykiem załatwiają sprawy jeśli można to tak nazwać . Wśród nich zdarzy się jakiś uczciwy kierownik . Firma się szczyci ubezpieczeniem od zarobków . Takie ubezpieczenie oferuje 80%firm na rynku. Nie ma co się wąchać też pracowałem tam długo ale nie wytrzymał i się zwolniłem wiecie co żałuję że tak późno Mógłbym wiele powiedzieć o ludziach pracujących w tej firmie . Dajcie spokój nie idźcie tam do pracy pozdrawiam były pracownik z 13letnim stażem

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prawda
 Opinia

Smialo moge sie wypowiedziec na temat tej firmy ze nie jest godna polecenia. Zaczne od przelozonych a szczeglonie tzw.Brygadzisci ktorzy sa wybierani przez '' znajomosci '' a nie jak powinno byc przez umiejetnosci. Mobbing jest praktycznie na kazdym kroku tylko nikt tego nie zglasza z obawy o utrate pracy przez " kolegow" osoby ktora podajemy o mobbing. Praca sama w sobie nie bylaby wymagajaca gdyby nie wlasnie zyczliwi ludzie ktorzy sa nastawieni na znecanie sie nad nowymi pracownikami a nie tak jak powinno byc czyli nauczaniem do prawidlowej pracy. Ludzie ktorzy przychodza do firmy i maja dodatkowe atuty takie jak uprawnienia monterskie czy tez jezyk ( ktory kazdy brygadzista powinien znac a nie zna wgl) sa sabotowani , upokarzani i dreczeni psychicznie. Moge powiedziec smialo ze wspolczuje ludzia ktorzy zaczynaja pracowac w tej firmie i na kazdym kroku beda piętnowani za to ze zyja. Nie dajcie sobie zamydlic oczu wypowiedziami firmy na tym forum poniewaz zamiataja wszystko pod dywan i nie zrobia z tym nic. Odnosnie zarobkow moge smialo stwierdzic ze nie sa adekwatne do pracy z tego tytulu iz płacone za godzine a pracuja jak na acord. Kierowcy nie dosc ze placa za przewoz jak kazdy inny to maja na sobie odpowiedzialnosc aby dowiezc ludzi bezpiecznie na miejsce jak i nie uszkodzic samochodow. Dojazd do pracy nie jest platny mimo ze trwa to 3 godziny w dwie strony. Nie ma zadnych premi a firma tylko szuka sposobow aby skrocic pasek wyplat o kilkaset zlotych. Ludzie na zakladach sa traktowani gorzej od plebsu. Deszcz , grad , snieg , wiatr nie maja znaczenia poniewaz trzeba ciagle pracowac a jesli stanie sie na chwile zeby dychnac , przechodzi przelozony i ucina godziny. Organizacja pracy i ludzi pozostawia sobie bardzo wiele do zyczenia. Mieszkania male , pokoje wielosobowe sa wielkosci budy od psa , a o prywatnosci mozna zapomniec. (usunięte przez administratora) Brak kompetencji , empatji , zrozumienia powinny byc sloganem firmy.

Pomocna?
Tak7Nie

Pracodawca

 Opinia
@Prawda 04.01.2019 11:09

Każda opinia jest dla nas sygnałem do dalszych działań. W celu umożliwienia dalszego postępowania, potrzebujemy dodatkowych, bardziej szczegółowych informacji i dlatego prosimy o kontakt bezpośredni na email kultura@multiserwis.com.pl lub pod numer infolinii +48 77 4009 109 Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak5Nie3
Zawiedziony pracownik
 Opinia
@Multiserwis Sp. z o.o. 04.01.2019 11:51

Szanowny zespole Multiserwis kolejny raz piszecie bzdury o tym że można wam coś zgłosić. Nikt nie chce stracić pracy i dlatego nikt oficjalnie niczego nie zgłosi bo doswiadczeni tym co spotkało nielicznych odważnych nie będziemy ryzykować. Więc może zamiast pisać post o kontakcie zglosicie ten problem komu trzeba i w końcu cos w tej firmie sie zmieni. Z tego co wiem kierownik z Dzum odpowiedzialny za Niemcy nadal robi to co robił czyli nic. Pomocników ma całą gromade a sam nic nie robi a niby miała być jakas reakcja z waszej strony. No chyba że nic się nie zadzialo bo jego żona jest pracownica dzialu, który odpowiada za to aby informować przełożonych o opini pracowników?

Pomocna?
Tak3Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Zawiedziony pracownik 05.01.2019 18:19

Szanowny @Zawiedziony Pracownik Zachęcamy do kontaktu bezpośredniego, abyś mógł wyjaśnić nurtujące Cię sprawy pod numerem 77 40 09 190 lub na adres email: aleksandra.kowalska@bilfinger.com Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak2Nie
Obecny pracownik
 Opinia
@Prawda 04.01.2019 11:09

Idealnie ujęta i opisana praca w tej Firmie Doslownie! ..I jak to mówią to samo rusztowanie niemcy robia trzy dni , turcy-wegrzy dwa dni A chłopaki z Multisereisu do śniadania!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Walcer
 Opinia
@Prawda 04.01.2019 11:09

No moze zle trafiles? Ja mialem mlodego brygadziste Pana Olafa B. Chlopak moze i mlody ale zalatwil wszystko co sie dalo. Nigdy nam niczego nie brakowalo a jak byl problem to odrazu go rozwiazal czy na budowie czy na mieszkaniu. Niestety drogi sie rozeszly pojechalismy na inne budowy. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
B.N.
 Opinia

Tłumaczenia tej firmy na tej stronie internetowej brzmią tak jakoś sztucznie. Jakbym czytał reklamę proszku do prania.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@B.N. 15.03.2019 20:02

Szanowny @B.N. Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy, Zespół Multiserwis Sp. z o.o.

Pomocna?
Tak2Nie
Majster24
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

I jeśli ten dział multiservisu chce słyszeć co jest źle to tam na mordaiku potrzebne są śrubokręty płaszcze przeciwdeszczowe spodnie przeciwdeszczowe bo ludzie nie mają końcówki do wkretarek takie rzeczy które cały czas się niszczą łamią i tym podobne ludzie tu pracują a nie stoją i się patrzą mówi się prowadzącym to to oni mają (usunięte przez administratora) albo mówią że nie mają czasu ciężko busa wysłać że sprzętem i tymi ubraniami hallo chyba nie chyba że prezesowi szkoda pieniążków dla ludzi

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Majster24 15.03.2019 12:41

Szanowny @MAJSTER24 Zachęcamy do kontaktu bezpośredniego, abyś mógł wyjaśnić nurtujące Cię sprawy pod numerem 77 40 09 190 lub na adres email: aleksandra.kowalska@bilfinger.com Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak1Nie
MaryJan
 Opinia

Witam,Firma jak każda inna…. ludzie są tylko tam fałszywi i bez kompetencji…..pracowałem kilka lat na kontraktach krajowych i chwile na zagranicznych, gdzie ludzi okrada się z pieniędzy za zjazdy i zakwaterowanie, klimatyczne itp…ale to co zobaczyłem na warsztacie i w jaki sposób te pieniądze , które nam niesłusznie odciągają z wypłat wyrzucane są w błoto to dopiero człowieka szlag trafia..zarządzanie jeden wielki dramat…(usunięte przez administratora)firma z takim kapitałem, a żałują ludziom karpiowego na święta…u prywaciarza się nawet 100 zł dostanie...reszta nadzoru w miarę w porządku, chociaż nie wiele już ich tam zostało...jakaś przyczyna musi być , że ludzie odchodzą…ludzie z produkcji też całkiem ok ….dużo pracowników z kilkuletnim starżem w izolacji- nie których fachowców już też nie ma…już nie pracują bo ponoć za dużo zarabiali i trzeba było zrobić lukę na niemałe koszty utrzymania dyrektorka…podsumowując nie polecam (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie1
B.N.
 Opinia

Nie bójcie się iść do innej firmy. Pracuję w Niemczech 10 lat i wierzcie mi są.lepsze firmy. Niestety nie mogę podać nazwy firmy w której pracuję bo administrator to wyrzuci. Ale nie bójcie się szukać. Braki kadrowe w Multi serwisie zmuszą szefostwo do zmian na lepsze.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pawel
 Opinia

Witam macie zapotrzebowanie na spawaczy do Austrii

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Pawel 03.03.2019 11:30

Dzień Dobry @PAWEL Aktualnie nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko spawacza, wszystkie nasze aktualne oferty znajdują się na stronie http://www.multiserwis.com.pl Zachęcamy do obserwowania ofert pracy. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak2Nie
Mt81
 Opinia

Witam. Aktualnie pracuje w Niemczech jako monter-wulkanizator instalacji przenosników przemysłowych. Posiadam również prawo jazdy kat.C Interesuje mnie praca na tunelach jako kierowca bądź też wulkanizator pasów. Czy mają państwo zapotrzebowanie na pracowników w takim charakterze?

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Mt81 04.03.2019 09:49

Dzień Dobry @MT81 Aktualnie jest zapotrzebowanie na kierowców Kat. C. , więcej szczegółów uzyska Pan u osoby odpowiedzialnej za rekrutację pod numerem 77 40 09 193 / 77 40 09 192. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak2Nie
Lech45
 Opinia

Jakie uprawnienia potrzebne do Szwecji ?

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Lech45 23.02.2019 18:42

Dzień dobry@ LECH45 Aktualnie nie posiadamy aktywnej rekrutacji dotyczącej Szwecji. Zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej i przeglądania aktualnych ofert pracy : http://www.multiserwis.com.pl/praca/kariera_8.php Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak2Nie
Krzysztof
 Opinia

Witam chcę zmienić pracę pracuję na stanowisku warsztatowiec blacharz budowlany prowadzę obmiary na budowie i jestem samodzielny doświadczenie 16 lat w branży (usunięte przez administratora).pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Krzysztof 19.02.2019 19:38

Dzień Dobry @Krzysztof Prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną za rekrutację pod numerem 77 40 09 193 / 77 40 09 192. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak2Nie
85
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam interesuje mnie paraca jako blacharz, doswiadczenie 19 lat z trzy letnia praktyką.pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@85 14.02.2019 10:23

Dzień Dobry @Ż85 Prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną za rekrutację pod numerem 77 40 09 193 / 77 40 09 192 Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak3Nie
Obecny pracownik
 Opinia

Witam , jestem obecnym pracownikiem z 2-letnim stażem który odchodzi z firmy (usunięte przez administratora) mówią że w polskich filmach jest za dużo wulgaryzmów , zapraszam scenarzystów na budowy do Niemiec wschodnich poznacie słowa na określenie ludzi o których istnieniu nie mieliście pojęcia, szkoda że firma nic z tym nie robi , chociaż Wszyscy wiedzą jak obecnie brygadzisci traktują pracowników! Sama praca i wynagrodzenie jest w miarę ok ale atmosfera na budowach poniżej wszelkiej krytyki

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Obecny pracownik 20.01.2019 14:11

Szanowny @ OBECNY PRACOWNIK Każda opinia jest dla nas sygnałem do dalszych działań. Jeśli widzisz nieprawidłowości lub coś nie jest dla Ciebie jasne, zachęcamy do kontaktu bezpośredniego. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak2Nie1
Rozczarowany pracownik
 Opinia

Niestety z ciężkim sercem muszę to przyznać ale firma stacza się na dno. Zatrudnianie na odpowiedzialne stanowiska ludzi bo są "znajomymi znajomych" przynosi swoje fatalne skutki. Która firma pozwala sobie na wynajem "fachowcow" od innych firm i płaci im odstępne? Tak robia kierownicy jednego działu (usunięte przez administratora), który ma swoją siedzibę na pierwszym piętrze. Tak zwani "fachowcy" zwalniają się po 2 tygodniach i tyle z nich pożytku ale ważne żeby kasa u kierowników z transakcji się zgadzała. I tacy ludzie, którzy tak zarządzają każą się nazywać kierownikami? Beneluks? Jedno wielkie dno. Praca po 10 h 7dni w tygodniu bez przerwy. Gdzie jest bhp? Gdzie jest kierownictwo? Nie ma. Udają, że o niczym nie wiedzą. Pracownik bez szkolenia bhp kilka tygodni to norma w tym dziale gdyż sekcja BHP w ogóle tam nie istnieje...kierownictwo działu panoszy się po firmie, że kim to oni nie są a tak naprawdę nie mają pojęcia o tym co robią. Dwóch kumpli od piwa się spotkało i podpisuje umowy za marne stawki i pozwalają na wyzysk ludzi ale premię dla siebie zgarniaja. Kontrakt na kilka dni to u nich norma. Która szanująca się firma sobie na to pozwoli? Kierownik (usunięte przez administratora) w ogóle nie wiem co tam robi?..chyba tylko zament. Nic nie wie, niczego nie potrafi ogarnąć ale z klientami bierze się za negocjacje a później projekty wychodzą na minusie. Kolejny przykład fatalnego kierownika to (usunięte przez administratora) odpowiedzialny za Niemcy. Kiedy te same zadania wykonywała K.K. wszystko było w porządku. Teraz? To jedna wielka porażka. Ludzi bez umów na budowach. Mieszkania stoją puste ale za nie płaci. Większość osób na budowie jest pod wpływem alkoholu. Ale do pomocy swoich kierowników robót ma, którzy są utrzymywani z pracy zwykłych pracowników. Co ci "kierownicy" robia? A no nic raz w miesiącu przyjadą z fakturami do podpisu i tyle. Skargi? Prośby interwencje? Kierownik (usunięte przez administratora)ma to gdzieś. Potrafi jedynie oszukiwać pracowników a na tym daleko się nie ujedzie bo pracownicy to widzą i powoli mają dość i odchodzą. Pani K.K. sama! Wszystko ogarniała. Nie potrzebowała do tego sztabu ludzi i nigdy ich nie oszukiwala. No ale tak to jest jak ktoś niekompetentny zostanie "kierownikiem". Pracowici, dobrze pracujacy i to zarówno Ci z administracji jak i ci na budowach ludzie są niezauwazni w tej firmie i traktuje sie ichv jako śmieci. Ci którzy na to nie zasługują zostają natomiast kierownikami. Stąd moja prośba do Zarządu, szczególnie do Pan Prezesa (usunięte przez administratora): Panie Prezesie, nie słuchaj tego co mówią kierownicy bo oni zawsze pięknie mówić będą. Posłuchajcie Państwo zwykłych pracowników ale nie takich, którzy na wizytacji budowy sa wybierani i uczeni co mają mówić żeby było pięknie. Posłuchajcie nas zwykłych, oddanych firmie pracowników, którzy coraz bardziej mają dość tego co sie dzieje. Sami Państwo mówią, że siła firmy są jego pracownicy, prosimy więc o otworzenie oczu. Proszę wybrać sie niezapowiedzianie na budowę. Zapytać ludzi tam pracujących. Stary, oddany firmie pracownik zarabia mniej niż nowo zatrudniany czy tak powinno być? Pracownicy, którzy co zjadz z rotacji przynoszą l4 są lepiej traktowani od takich co przez 15 lat ani razu nie byli ma l4. Czy tak ma to wyglądać? Proszę pamiętać, że to my zwykli pracownicy uczciwie wykonujący swoją pracę, nie naciagajacy firmy na koszty pracujemy na pensje całej administarcji. Ale nikt nie godzi się, żeby z naszej pracy otrzymywana byli znajomi znajomych albo pomocnicy bo kierownik nie potrafi sam sobie poradzić. Pani K.K. sama ogarniala wszystko i pracowaliśmy na jej wypłatę. Teraz musimy pracować na wypłatę (usunięte przez administratora) i jego 3 pomocników którzy i tak nic nie robią...czy na pewno o to chodzi? ...to już wiemy czemu pracownicy nie dostają podwyżek albo dostają 20eurocentow więcej bo trzeba utrzymać już nie jednego kierownika ale aż 4... Kolejna sprawa opłata za zjazdy i opłata klimatyczna. Dlaczego pracownicy, którzy np pracuja w systemie 10dni na budowie 5w domu muszą płacić za zjazdy nie z ich winy? Dlaczego ludzie pracujący na terenie spalarni odpadów muszą płacić opłatę klimatyczna? Odpowiedź jest prosta bo firma musi skądś wziąść pieniędze na utrzymanie niekompetentnej rzeszy tzw. "Kierowników", którzy robią wszystko aby im było dobrze i mieli dobre wypłaty a nie pracownik. Żeby nie było że tylko wadey opisuję: są też tam małe przeblyski nadziej, że będzie dobrze - niektórzy kierownicy np P.G., J.L., P.B. oraz niektórzy pracownicy administracji, którzy nawet kosztem swojego czasu potrafią poświęcić się aby pomóc pracownikowi. Mam nadzieję, że dojdzie to do Zarządu i zobaczy on jak jest na prawdę, a nie tylko słuchał tego co mówią Ci, którym opłaca się mówić tylko dobrze...

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
brygadzista
 Opinia
@Rozczarowany pracownik 10.10.2018 21:25

Zgadzam się w 100 % z tym co piszesz o kierowniku (usunięte przez administratora) który zajmuje się budowami w Niemczech i pracuje w DZUM'ie. (usunięte przez administratora)w całej firmie. Nie wiem skąd oni go wytrzasnęli ale powinni się go jak najszybciej pozbyć gdyż tylko szkodzi firmie. Brak szacunku dla pracowników. O jakiej kolwiek kulturze nie wspomnę. Wszyscy na budowach się z niego śmieją, że jakiego to on ważnego nie udaje a przychodzi co do czego to nawet kart pracy rozliczyć nie potrafi. Brak jakichkolwiek kwalifikacji no chyba, ze będziemy brali pod uwagę tylko znajomość język niemieckiego ale chyba nie tylko to liczy się w byciu kierownikiem. Jeżeli masz jakąś do niego sprawę to staraj się ja załatwić w środku miesiąca bo pod koniec miesiąca kiedy trzeba robić karty pracy on dziwnym trafem wtedy wyjeżdża na delegację albo bierze urlop jakby nie mógł zaplanować tej delegacji po kartach pracy. Śmiech na sali. No ale cóż kto chciałby pracować jak można pojechać na delegację,nic nie robić i jeszcze zgarnąć za to kasę? Ludzie bez meldunku pracują na budowach a z tego co wiem w Niemczech meldunek należy zrobić jeszcze przed rozpoczęciem pracy pracownika. Ciekawe kiedy jakaś kontrola w końcu to zauważy? Może wtedy, jak Firma będzie musiała zapłacić karę za to, że ludzie nie są zameldowani i pracują bez umów , ktoś w końcu otworzy oczy. Naciągacz i oszust tak mogę go podsumować.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Rozczarowany pracownik 10.10.2018 21:25

Szanowny @Rozczarowany Pracownik, Dziękujemy za Twoją obszerną wypowiedz, gdyż pojawiły się w niej informacje, które są dla nas bardzo niepokojące. Pana wpis, zgodnie z prośbą zostanie przekazany Zarządowi Spółki. Niedopuszczalne jest to, aby pracownicy pracowali bez szkoleń BHP lub przebywali na budowach pod wpływem alkoholu. Prowadzimy wiele działań, aby poprawić bezpieczeństwo naszych pracowników na projektach, ale wiele zależy także od nich samych. Jeśli zauważyłeś niepokojące sytuacje zgłoś to niezwłocznie swojemu bezpośredniemu przełożonemu. On wie jak zareagować w takim przypadku. Multiserwis działa zgodnie z międzynarodowymi i krajowymi przepisami prawnymi, między innymi dotyczącymi uregulowań BHP. Niestety, musimy dostosować się do niektórych przepisów kraju oddelegowania, niekorzystnych dla pracownika i pracodawcy, na które nie mamy wpływu (np. opłata klimatyczna). Jeżeli masz jakiekolwiek spostrzeżenia lub uwagi co do pracy którejś z osób na stanowiskach kierowniczych możesz je wyrazić w sposób bezpośredni do ich przełożonych. Jesteśmy otwarci na konstruktywną rozmowę i chętnie wyjaśnimy przy tej okazji sposób funkcjonowania przedsiębiorstwa i związane z tym zakresy odpowiedzialności i strukturę organizacyjną działu, jak również wewnętrzne regulacje (m.in. obciążenia za zjazdy). Cieszymy się, że dostrzegasz pozytywne przykłady zachowań naszych pracowników. Każdemu przełożonemu zależy na tym, aby jego podwładni (między innymi osoby kierujące) byli tak postrzegani. Stale do tego dążymy. Z wyrazami szacunku P.G. i Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Opinia
@brygadzista 11.10.2018 19:22

Szanowny @ BRYGADZISTA W związku z tym, iż Twój wpis dotyczy mojego pracownika i działu za którego funkcjonowanie jestem odpowiedzialny (m.in. dobór personelu do zespołu) chętnie się z Tobą spotkam aby wysłuchać Twoich uwag. Osobiście zależy mi na tym, by każdy mój podwładny wykonywał rzetelnie swoją pracę a naszych pracowników traktował w należnym im szacunkiem. Jestem otwarty na spotkanie z każdym, kto ma jakiekolwiek uwagi i spostrzeżenia, gdyż konstruktywna rozmowa jest zawsze lepsza niż anonimowo publikowane treści. „(…)Ludzie bez meldunku pracują na budowach a z tego co wiem w Niemczech meldunek należy zrobić jeszcze przed rozpoczęciem pracy pracownika.(…)” - Obowiązek meldunku istnieje praktycznie w każdym kraju oddelegowania a w przypadku Niemiec leży po stronie naszych Klientów, których staramy się w tym zakresie wspierać w ramach naszych możliwości. Kierujemy się zasadą, by nie traktować pracowników w sposób w jaki to my sami nie chcielibyśmy być potraktowani. Jeżeli czujesz, że któryś z moich współpracowników mógł Cię naciągnąć czy oszukać zgłoś to, gdyż takie postawy są dla nas nieakceptowalne. Z poważaniem Piotr Golenia

Pomocna?
Tak5Nie
pracownik
 Opinia
@Multiserwis Sp. z o.o. 12.10.2018 11:18

Jeżeli mogę się wtrącić to także zgadzam się z poprzednikami @rozczarowanym pracownik i @brygadzista: Panie Piotrze osobiście bardzo Pana szanuję i podziwiam, za to jakim Pan jest człowiekiem. Podziwiam też to, że chce Pan się spotykać z pracownikami osobiście. Wybaczy jednak Pan ale pewnie nikt na to się nie odważy (chociaż może autor poprzedniego wpisu się na to odważy?). Z tego co wiem w tamtym roku jeden z pracowników, którzy odważyli się powiedzieć prawdę i przeciwstawić się kradzieżą i wywożeniu sprzętu z budowy w Skandynawii "w nagrodę" za swoją postawę został parę dni później zesłany do domu bez słowa wyjaśnienia przez swojego kierownika, któremu chyba w niesmak było, że ktoś w końcu odważył się zwrócić uwagę, że coś jest nie tak. Za to, że odważył się pokazać prawdę jaka jest na budowach ostatecznie skończył na Niemczech. Ja w chwili obecnej pracuję w Niemczech i aż się boję pomyśleć jaka "nagroda" czekałaby na mnie za powiedzenie tego co myślę i co wiem osobiście. Pracuję w tej firmie już kilkanaście lat ale takich rzeczy jakie dzieją się teraz na budowach nie pamiętam. Ci co wywozili albo napiszę wprost kradli rzeczy z budów i zostali na tym przyłapani nadal pracują w tej firmie, mają się dobrze i otrzymują za to wyższą stawkę niż zwykły pracownik. Alkohol to codzienność i wszyscy o tym wiedzą. Bardzo mi przykro, że to muszę napisać Panie Piotrze ale tak naprawdę nie wie Pan co się u Pana w Dziale dzieje. Wiem, że Pan jako osoba jest uczciwy wobec pracowników i zawsze stara się traktować ich tak jak sam chciałby być Pan potraktowany ale nie jest Pan w stanie reagować jak nie ma Pan o czymś pojęcia a tak niestety się dzieje bo żaden kierownik sam na siebie nie doniesie. Przykro mi ale taka jest prawda. To nie jest Pana wina bo Pan jako kierownik może być przykładem dla innych. Niedopuszczalne jest jednak aby pracownik, który na budowie jest "wczorajszy" i unika pracy jak ognia albo "pilnuje" łopaty miał pisane godziny i dostawał wypłatę, taką samą jak pracownik, który pracuje. Sam Pan przyzna, że w takim przypadku stwierdzenie byłem w pracy w obu przypadkach się znacznie różni. Jeden był w pracy aby pracować drugi był w pracy aby postać. Każdy chciałby dostawać wypłatę za to, że po prostu było się na budowie...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@pracownik 12.10.2018 15:50

Szanowny @Pracownik, Anonimowe forum na GoWork nie jest odpowiednim miejscem na zgłaszanie zauważonych nieprawidłowości. Sprawy o których piszesz powyżej nie są zgodne z zasadami naszego przedsiębiorstwa. Jako pracownik wiesz, że powinieneś je zgłosić odpowiednim osobom. Ponownie zachęcamy do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiamy, Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak2Nie
pracownik niemcy
 Opinia
@Rozczarowany pracownik 10.10.2018 21:25

Zgłoś to tu może ktoś sie zajmie z niemiec Twoim przypadkiem. Jest to system zgłaszania takich przypadków. https://www.bkms-system.net/bkwebanon/report/clientInfo?cin=2bilfingb2

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Picek
 Opinia
@Rozczarowany pracownik 10.10.2018 21:25

Rozczarowany Możesz napisać do mnie na priv. Mam kilka pytań. cukero3@vp.pl Będę wdzięczny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obecny pracownik
 Opinia
@Multiserwis Sp. z o.o. 16.10.2018 09:42

Niestety ale niema komu zgłosić tego co dzieje się na budowach i dobrze o tym wiecie że nikt nie słucha pracowników, jedynie tu można coś napisać kogoś ostrzec itd.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Obecny pracownik 20.01.2019 14:01

Szanowny @Obecny Pracownik Ponownie zachęcamy do kontaktu bezpośredniego, abyś mógł wyjaśnić nurtujące Cię sprawy pod numerem 77 40 09 190 lub na adres email: aleksandra.kowalska@bilfinger.com Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak2Nie
Żyleta
 Opinia

Dzień dobry, Pytanie do firmy Multiserwis- czy doświadczenie 4 miesięczne w pracy na rusztowaniach na dużych rafineriach i zakładach chemicznych w Belgii oraz aktualne VCA, wystarczające są do złożenia aplikacji w Państwa firmie ? Byłbym zainteresowany pracą w Belgi/ Holandii. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Żyleta 13.01.2019 19:55

Dzień Dobry @Żyleta Prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną za rekrutację pod numerem 77 40 09 198. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Pomocna?
Tak1Nie1
Polakmały
 Opinia

Dzień dobry, Pytanie do firmy Multiserwis- czy doświadczenie 4 miesięczne w pracy na rusztowaniach na dużych rafineriach i zakładach chemicznych w Belgii oraz aktualne VCA, wystarczające jest do pracy u was ? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rogal
 Opinia

Witam. Mam pytanie czy firma przyjmuje do pracy malarzy piaskarzy metalizatorow? Wiem ze kiedys firma miala oferty dla tego zawodu ale na stronie nic na ten temat nie jest napisane. Pozdrawiam Serdecznie

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Rogal 10.01.2019 21:28

Dzień Dobry @Rogal Na chwilę obecną nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko malarz-piaskarz. Zachęcamy do obserwowania naszej strony internetowej http://www.multiserwis.com.pl - zakładka kariera, lub prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną za rekrutację pod numerem 77 40 09 192, 77 40 09 193 Pozdrawiamy Dział Rozwoju Personalnego

Pomocna?
Tak1Nie1

Zostaw opinię o Multiserwis Sp. z o.o. - Krapkowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej