Lidl
3 79 6 1

Opinie o Lidl

Admin

Ja pracuję w lidlu, wróciłam do lidla drugi raz. Nie wyobrażam sobie pracy w innym miejscu. Jeżeli ktoś jest wolny i nie wyrabia się z tym aby być na piecu i na kasie to faktycznie to nie jest praca dla niego. Ale Lidl dba o pracowników, dobrych docenia dając im szansę na awans, socjal jest bardzo dobry. Jak się dba o swoje interesy to można tam góry przenosić a uważam że 3250, brutto to naprawdę bardzo dużo jak na start, w porównaniu z innymi dyskontami.

PS
@Admin 26.07.2017 22:23

Nie żartuj proszę. Ta pensja na start i zakres tego co wymagają to kpiny. Masz być wszędzie i umieć wszystko. Kasa i piec jednocześnie? Zaznacz że to musi być sklep niskoobrotowy bo wysokoobrotowe nie dają jednego pracownika na te dwie rzeczy jednocześnie. Ale o czym będziemy rozmawiać skoro nie wyobrażasz sobie pracy w innej firmie jak spożywczy Lidl.

dddd
@PS 21.11.2017 21:24

Widze że niektórzy ludzie sa odklejeni od rzeczywistosci i mazy im sie komuna czy sie stoi czy sie lezy 3000zł sie nalezy nikt nikomu nieal pieniedzy za darmo za nic nierobienie wszedzie trzeba pracować a jak ktos len to sory ja na takich dyskontach pracóje juz 11 lat z przerwami w polsce i w niemczech w tym drugim idze zarobic na magazynie od 4500-7000 na renke tylko zycie jest drozsze ,a w polsce na poczatek zarobic w dyskoncie 2500 na renke zalezy od regionu to ok zwlaszcza ze urlopy placa sa premie bony itp full socjal czesc mojej rodziny pracuje w takich dyskontach fakt godziny pracy sa różne ale sa jak ktos niechce robic bo mu zle to niech zalozy sobie wlasna dzialalnosc gospodarcza potrzyma ja troche zacznie sie uzerac z US,ZUS.ITP INSTYTUCJAMi dostanie czasem wezwanie z czeronymi pieczatkami to mu sie odechce firmy u siebie jestes 24godziny na dobe w pracy i jeszcze czekasz by ci kontracheni zaplacili jak wszystko sobie dodasz to leprza praca w marketach bo wyplata na czas urlopy sa wszelkie swiadrzenia i niec cie nie obchodzi tylko stawic sie w robocie zrobic co do ciebie nalezy przez 8 do 10 godzin i wyjsc wrucic do domu i pilot w rece i masz wyrabane wtedy , jak ktos mysli ze mu zle to zakladac firmy pogadamy za pare lat gdzie bylo lepiej , a w naszym kraju leni nie brakuje co tylko narzekaja .

oni
@PS 21.11.2017 21:24

niestety to jest prawda pracuje w lodlu już 3 lata..ponad 3 lata...jestem praktycznie cały czas na piecu ale oprócz tego muszę wyjść i robić na sklepie wszystko..towar zadania sprzątanie mycie i inne rzeczy które muszą być zrobione .. nieraz z pracy wychodzę to nie wiem jak się nazywam... te pieniądze nie są warte takiej charuwy ... ;/.. robią z nas Jelenia..jedne i te same na kasę i jedne i te same na pięć...I wszyscy zarabiają tyle samo..my na piecu aż nam pot z D. .. cieknie a ba kasach zadowoleni usmiejnieci...trzeba pomyśleć o zmianie pracy. . bo tak się nie da na dłuższą mete

Lidl 2
@oni 20.12.2017 00:32

A na kasia pizdziawa i rutyna wiecznie klient niezadowolony i czs sie dluzy czlowiek zmeczony jak by w kamieniolomie pracowal zamien sie jak jestes taka mądra.

FRR
@dddd 28.11.2017 18:57

,,renke''...,,wrocic'' chłopie z pola czy podstawowki GDZIE SŁOWNIK ORT ???

Monia
@dddd 28.11.2017 18:57

Tego się nie da czytać......

Monia
@dddd 28.11.2017 18:57

Tego się nie da czytać

ona
@oni 20.12.2017 00:32

Pracujac w Intermarche robi sie to samo co ty...i za tez mizerna stawke i to w wa-wie . Niestety ale praca w handlu jest ciezka...tylko dac takich kierownikow do pracy na piekarni czy wedlinach aby zobaczyli jak trzeba sie nabiegac i robic za 5 osob.

Bogdan
@Monia 06.10.2018 21:18

Proszę Cię o wpisy związane bezpośrednio z tematem dyskusji. Forum GoWork.pl jest miejscem, gdzie każdy ma prawo swobodnej wypowiedzi. Każdy z nas jest człowiekiem i może popełniać błędy. Nie każdy z nas ma umiejętność autokorekty, a w tym przypadku najważniejsza jest treść opinii.

Swistak
@dddd 28.11.2017 18:57

Rozumiem że pracę tą wybrałeś/łaś ze względu na brak ukończonej szkoły? Piszemy rękę a nie renke...jeśli już używasz nazw w jezyku obcym to pisz poprawnie social a nie socjal...Troche ogłady. Kolejny który najlepiej to umie tylko krytykować a od siebie to nic nie wymaga.

bruno
@oni 20.12.2017 00:32

to ile lidl oferuje dokladnie na start? i od przyjecia towaru nawet kasjer jest?

Margaret
@Admin 26.07.2017 22:23

Nie ma Teraz latania z pieca na kasę to nie te czasy

M
@Margaret 04.01.2019 17:54

Jak nie latasz aż się kurzy

Ann
@Swistak 16.12.2018 11:17

Nie znam się, ale tak sobie myślę że powinno być "... A od siebie to NICZEGO nie wymaga," mądralo. "Trochę ogłady". Łatwo krytykować innych, prawda?

M.

Trochę późno się dowiedziałam o tym, że ktoś dodał taką opinię i nie zdarzyłam przeczytać tego co było napisane jako pierwsze o Marcie. Jednak po całej reszcie mogę się tylko domyślać i jest do dla mnie żenada. Ludzie niestety często kogoś kto wymaga oceniają nieodpowiednio. Chociaż też nie można o Marcie powiedzieć, że wymaga nadzywaczajnego a dorosły człowiek powienien wiedzieć, że do pracy nie przyszedł poleżeć. Zwłaszcza, że sama jest mega przykładem i zasuwa równo z nami. Nie wiem co ktoś miał na celu wypisując takie rzeczy na forum. Masz problem to idź go wyjaśnij. Od początku jak dziewczyna przyszła do nas (gdzie nikt nie wiedział czy zostanie) zapieprzała aż się kurzyło ???? I po tym jak została u nas menagerem nic się nie zmieniło. Jest mi zwyczajnie przykro, że ktoś ją tak podsumował. Nie mówiąc już tym, jak pewnie sama się czuje. Wystarczy przeczytać całą resztę by się przekonać jak jest naprawdę. Marta pewnie czytasz te opinie... Jesteś dobrym kierownikiem i człowiekiem z sercem o czym przyszło mi się przekonać. M.

1231
@M. 23.01.2019 17:55

Guzik prawda jest klamczucha i nieprofesjonalne podescie ma do kandydatow po prostu grube rozlazle (usunięte przez administratora) klamie

Warzywka
@M. 23.01.2019 17:55

Twoja opinia jest nieobiektywna i w ogóle jesteś jej przyjaciółka więc zawsze będziesz ją bronic. Nie pisze nikt ze Marta źle pracuje. Ogólnie może i dla Ciebie i innych co nie wchodzą jej w drogę jest w porządku. Tu się zgodzę ale nie każdy lubi lizać półki i szyby w przenośni. Tak się ludzi nie traktuje ...

M.
@Warzywka 24.01.2019 21:17

Ooooo proszę jaki detektyw się znalazł, że być może po jednej niekoniecznie trafionej w cokolwiek literze alfabetu nastąpiła weryfikacja

M.
@1231 24.01.2019 14:34

To może jej to powiedz w oczy.

Warzywka
@M. 26.01.2019 09:44

Co mam jej powiedzieć w oczy? Jak ona o tym wie. Ją też cisną z góry.

M.
@Warzywka 26.01.2019 16:20

Pod nickiem jest napisane do kogo kierowana była odpowiedz. Przeczytaj zanim pomyślisz, że to do Ciebie

anonim

(usunięte przez administratora)

Noli

Mam nadzieję że starczy Ci odwagi żeby powiedzieć jej to osobiście.

lidlowiec
@Noli 23.12.2018 19:02

Nie ma problemu a co ma odwaga do chamstwa, nie rozumiesz ze brak kompetencji takie osoby nadrabiają wyzyskiem i upokarzaniem innych

Noli
@lidlowiec 26.12.2018 13:53

Bo pewnie p.Marta nie usłyszała tych zarzutów a w internecie każdy może powiedzieć co chce.

Jolka
@Noli 23.12.2018 19:02

Weź Ty już lepiej nie gwiazdorz:D Masakra normalnie:D:D

Budy

Szanowna Pani Elizabeth, dziwi mnie że skoro tak źle jesteś traktowana na tym sklepie przez Panią Martę to czemu go nie zmienisz. Odwaga cywilna wymagała by też podania swoich danych osobowych skoro oczerniasz kogoś z imienia. Nie pracuje w tym sklepie ale jestem jego częstym bywalcem. Uważam że Pani Marta dobrze sobie radzi w zarządzaniu zespołem, sklep czysty i bardzo przyjazny dla klienta. Nasuwa mi się tylko jeden wniosek a może to nie z Panią Martą jest coś nie tak tylko z Panią.

Pracownica

Tobie chyba jaj brakuje nawet niepotrafisz to powiedzieć w twarz podajesz sie za jakąś Elizabeth masz kompleks niskości i jesteś zerem boisz się przyznać kim jesteś ? Niemasz pojęcie jak jest na tym sklepie i niepowinnaś sie wypowiadać albo niepowinieneś Marta to kierowniczka jakich mało a ty spójrz w lustro i odpowiedz sobie na pytanie kim jesteś !!!!

Pracownica

Haaa ty to pewnie jesteś chłopem bez jaj????????????????

Pracownica

Atmosfera jest super a te oszczerstwa to chyba z zazdrości weź sie w garść i jeśli masz za grosz inteligencji i jak to piszesz równo pod kopułą odejdź z lidla i zajmij sie czymś pożytecznym najlepiej zamiataniem ulicy powodzenia !!!

M.O.

Skoro tak bardzo Ci nie pasuje współpraca z Martą i boisz się jej to powiedzieć w twarz to sugeruję poprosić o przeniesienie ewentualnie zawsze możesz złożyć wypowiedzenie. Pomożesz w ten sposób sobie i wszyskim którzy pracują na sklepie. Myślę Elizabeth, że od razu po Twoim odejściu wzrośnie nam poziom zadowolenia wśród Klientów.

Margaret
@lidlowiec 26.12.2018 13:53

Jak by nie miała kompetencji to by nie była kierownikiem tym bardziej że nie została nim z zewnątrz tylko na to ciężko pracowała!!!!!!!!! Na tyle cię stać żeby tutaj o tym pisac, jak można być takim pustakiem za krótko jeszcze widocznie pracujesz bo (usunięte przez administratora) wiesz i nie zawachalabym ci tego powiedzieć prosto w ryj nie szanuje takich ludzi jak ty proste bo przegielas palę

Bartek

Elizabeth Lidlowiec Jolka czy inny nick którego użyjesz i tak Cię nią zasłonia bo masz charakterystyczne składanie zdań oraz używanie słów także niedługo będziesz mogła osobiście wyrazić Swoją bez podstawna opinie na temat atmosfery oraz Marty. Ewidentnie masz problemy natury psychicznej radzę udać się do specjalisty chociaż może być już za późno:) Pozdrawiam resztę ekipy

Elizabeth

Widzę że mój wpis wywołał sporą burzę i poruszenie, dlatego chcę napisać sprostowanie i przeprosić bo uważam że zwykle usunięcie wpisu nie wystarczy. Przyznaję że wpis był napisany w przypływie emocji, bez wcześniejszego przemyślenia, niestety dokonano go jako gość i nie można go było natychmiast usunąć. Swoją wypowiedź oczywiście cofam. Chce przeprosić Martę i wszystkie osoby udzielające się w tej dyskusji, jest mi głupio. Wyszło z tego tylko sporo niepotrzebnego zamieszania i nie chce żeby wpłyneło to na mnie, innych i komuś zaszkodziło. Moja wypowiedź tutaj była zbędna i to rozumiem. Wszelkie opinie na ten, czy inny temat lepiej jednak zachować dla siebie, nawet jeżeli są krytyczne i zwłaszcza gdy nie ma na nie jasnych dowodów. Oczywiście wpis został zgłoszony do administratora o usunięcie i zgodnie z procedurami administracyjnymi portalu będzie w krótkim czasie usunięty. Faktem natomiast jest to, że ani mi, ani innym pracownikom nie jest oceniać czyichś kompetencji ani cech osobowości, za co również przepraszam. Co do reszty, brawo za postawę. Kto by pomyślał że wachlarz wsparcia będzie aż tak szeroki... również to mnie utwierdziło w fakcie, że moge nie mieć do końca racji, moje słowa były przesadzone i nie mają poparcia u większości. Dodam tylko, że wpisy od osób o imieniu "lidlowiec", "jolka" itp. nie należą do mnie. Jest to mój drugi i ostatni wpis w tej zakładce. Ode mnie się zaczęło i ja chce to zakończyć, bo uważam że było to wielce nie potrzebne. Pozdrawiam.

M.O.
@Elizabeth 05.01.2019 20:23

Myślisz że to wystarczy? Liczyłaś na to, że znajdziesz tutaj poklask i wszyscy Ci przytakną. Jesteś żałosna w swoim działaniu. Powinnaś osobiście i to przy wszystkich Martę przeprosić.

Lidlowiec
@Bartek 04.01.2019 19:31

Ci ludzie są mi obcy ale widzę że masz problemy z hejtem i wszędzie widzisz te same osoby i składnia nawet Ci pasuje. Bezpodstawne to jest Twoje biadolenie i doszukiwanie się podobieństwa. Pozdrawiam resztę ekipy bez wazeliny.

Warzywka

Jeszcze raz podkreślam takich jak Marta , pseudo wymagających babek , które tak jak ktoś napisał że pracują cały czas tak samo i teraz wymagają od innych jest pełno w tym bałaganie jaki jest Lidl. To są pseudo kierownicy którzy swoją pozycja mobinnguja innych. Bo dostali dar są lepsi. Lidl tylko w środku wygląda ładnie ale od strony kierowników to jest porażka, (usunięte przez administratora) I każdy tu niech pozostanie anonimowy bo taka osoba kierownik z Lidla by taką osobę traktowała jak szmatę na każdym kroku. Tak wygląda praca w Lidl tam nie ma współpracy tam są gorsi i lepsi. Mówię o 80 procentach. A jeśli ktoś uważa że jest inaczej zapraszam do pracy, a później po 3 miesiącach napiszę jak jest. Jak tyle wytrzyma. W każdej Biedronce jest lepiej jeśli chodzi o atmosferę pomiędzy pracownikami a załoga itp. Lidl od strony pracowniczej to (usunięte przez administratora)

Margaret

Tak za przeproszeniem czytam te (usunięte przez administratora) wpisy i zastanawiam się czy ludzie którzy wypisują tutaj na forum pytając się o atmosferę w danym sklepie szukają pracy czy towarzystwa bo jeśli towarzystwa to powinni szukać w (usunięte przez administratora) i teraz do pani Elizabeth czy (usunięte przez administratora) wie kogo jeśli piszesz o śmiecich to mów o sobie bo ja i większość pracowników nie czujemy się przez Martę tak traktowani i trochę Ci współczuję wiesz czego? Braku własnej wartości!!! Jeśli poczułas się urażona to trzeba było do niej podejść i jej to powiedzieć a jeśli nie jej to jest od tego personalna a nie forum internetowe, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ty nie jej robisz na złość tym wpisem tylko firmie w której pracujesz nie głupio tobie?? I wszystkich co będą czytać wypowiedzi pani elizabet proszę o nie zwracanie na nią uwagi z powodu wypisywania głupot, dziękuję za uwagę i zapraszam zainteresowanych do miłej współpracy w naszej firmie PS. Ludzie by nie pracowali po 5,6, a nawet 13lat jak by było u nas źle

Angel
@Margaret 04.01.2019 17:20

Moja droga Marta wie dobrze jak i większość załogi kim ta osoba jest a podpisaniem sie jako Elizabath nic jej to nieda tylko się ośmieszyła i zrobiła z siebie pośmiewisko bo niedość że paskudna to jeszcze głupia !!!

Alicja

Jak teraz wyglada praca i klimat na Boleslawickiej? Chcialabym sprobowac aplikowac ale interesuje mnie tylko ten jeden konkretny sklep. Czy ktos wie moze czy nie szukaja tam ludzi?

bocian

nigdy nie pracowałem w tego rodzaju sklepie, mam doświadczenie jako magazynier, ciężko jest na początku nowemu pracownikowi ogarnąć wszystko? z kampanii reklamowej Lidl ma ciekawa ofertę na start ...

Rrrr

Sa sklepy ze zgranymi ludzmi az milo sie pracuje. Traflem na inny sklep totalna porażka ludzie nie wiedza o co chodzi robia bo robia menager chodzi i ma wszystko w (usunięte przez administratora) Trafila mi sie nocka od 21.30 jeszcze nie zacząłem pracowac krs dzwoni zostanie pan dłużej bo trzeba 3palety mixu wylozyc wiec k... w domu 10rano wiec przestancie p... Jak jest wpaniale w lidlu jeden na 10 sklepow ok reszta masakra sa sklepy i osoby zgrane wiec chce sie pracowac ale ten sklep co do niego trafilem porażka

lidlowiec

Praca dorywcza w Lidl kompletna porażka, zatrudnienie przez firmę zewnętrzna traktuja Cie jak pracownika nizszej kategorii. Sprzatasz i wykomujesz prace: typu czyszczenie czystych powierzchni byle przeciagać na mopie. Jak w wojsku w latach 80 czyszczenie kibla za pomoca szczoteczki do zebow (przyklad) kazali mi czyscic lodowke w momencie najwiekszego ruchu Klientow okres świateczny. CZyszczenie lodówki przez rozbieranie jej cześci , kratwownicy itp. CZynności ktore można wykonać na zmianie nocnej w 30 minut . W momencie najwiekszego ruchu było to 3-4 godziny. Atmosfera ok, pracownicy boja sie odezwac do nowych. bo lataja w sluchawkach, kasjerzy maja sie jako tych lepszych , mają przykaz usmiechania sie do Klientów , ale sprobujcie cos zagadać to widać ze zal ze pracują. Jesli chodzi o oatmosfere to nie polecam -gówniana i wyzysk jak by to praca to jakis super oferta.

Ulka

To chyba są żarty że tyle kasy dają w Lidlu na start! To niby dlaczego Lidl ogłasza się non stop tylko na 120 godzin???? I za 120 godzin tyle kasy płacą??? Ciągle ogłoszenia pojawiajace się z Lidla o czymś świadczą i nie sciemniajcie że jest tam aż tak fajosko. A pracować na piecu i na kasie powinna ta osoba co tak jest jej aż tak cudownie:D Masakra normalnie.

Viki

Pracuje w w Lidlu od 5lat i niestety w jednym sklepu jest stosowany mobbing. Aktualnie pracuję w innym sklepie i jest zupełnie inaczej, wiem że do dziś niestety się nic nie zmieniło, Zksi z kierownikiem są chamscy dla pracownika i często się wyżywają. Chodzi kontretnie o Lidla na Targówku Przy Ulicy Borzymowskiej. Nie polecam. W Sklepie w którym jestem teraz jest zupełnie inaczej, jest wzajemny szacunek, miła pomocna kierowniczka bardzo dobrze się pracuje. Moje sugestie dla Lidl: Sugeruję zmienić kierownika na Borzymowskiej (Człowiek z takim podejściem do ludzi nie powinien nim być) A Zastępców poprzenosic na inne sklepy żeby nauczyli się od innych Zksów uprzejmości do pracowników. Bo uprzejmość drogi Lidlu zaczyna się od nas pracowników.

Kirsty
@Viki 24.10.2018 00:08

Niestety ale nie moge sie zgodzic z tym co pisze "Viki" bo w tym sklepie pracuje prawie 10 i atmosfera jest rewelacyjna (niektorzy nie maja takiej w domu), kazdy kazdemu pomaga, kazdy kazdego szanuje. Takich managerów to ze swieca szukac pracownicy cenia go i licza sie z jego zdaniem, przychodza nawet z problemami nie zwiazanymi z praca bo wiedza ze doradzi dobrze jak trzeba to pozmienia grafik zeby bylo mozna zalatwic co trzeba, mozna dzwonic i pisac nawet gdy ma wolne i zawsze sluzy pomoca. Kadra kierownicza jest zgrana i na nich tez mozna liczyc w kazdej sytuacji tak samo jak na managera. Nigdy nie zmienie sklepu najlepszy z najlepszych, z najlepszym managerem i wszyscy pracownicy to potwierdza. A jesli juz DROGA VIKI wypowiadasz sie na temat uprzejmosci to chyba powinnas wiedziec klamstwa ma krotkie nogi i predzej czy pozniej wychodzi na wierzch. I z tego jak piszesz widac ze nalezysz do grupy typowych kasjereczek przyjsc posiedziec na kasie, popic kawusi, porozmawiac z kolezaneczkami, odbebnic swoje i pojsc do domu, nie wiesz co to znaczy pracowac nie wiem po co Lidl trzyma takich pracownikow ktorzy dbaja tylko zeby paznokcie sie nie polamaly i makijaz sie nie rozmazal a na L4 to pierwsi a pensja to najlepiej zeby byla taka jak Dyrektor dostaje.

Maga
@Viki 24.10.2018 00:08

Moja droga koleżanko, jeśli pracujesz w Lidlu od pięciu lat to powinnaś wiedzieć że zks-ów to już dawno nie ma takie stanowisko już nie istnieje ta sama sytuacja ma się do nazewnictwa kierownik sklepu, również od paru lat już nie istnieje.Więc czy ty aby napewno dalej tam pracujesz?czy po prostu chcesz komuś narobić nieprzyjemności?

Pupil
@Viki 24.10.2018 00:08

Czy to ten sklep co pracownicy się zbuntowali przeciwko menagerowi i zaczęli grupowo odpoczywać na L4? :D

Hela
@Viki 24.10.2018 00:08

Taki człowiek jak piszesz chamski to nie powinien wcale pracować z ludźmi,tylko w sortowni śmieci.

Zadowolony pracownik

Jestem pracownikiem Lidla od czerwca tego roku. Pracodawca przestrzega wszystkich praw pracownikia. Przestańcie wypisywać takie bzdury że jest źle że mobbing. Nie ma tego absolutnie. Jeżeli ktoś nie pracuje i się opierdziela dostaje za to upomnienia to nie jest żaden mobbing. Ludzie za coś te pieniądze dostajecie. Idziecie do pracy żeby wykonywać obowiązki na tum praca polega. Jeśli ktoś pracuje i chce nie dość że ma szansę awansować to jeszcze dostaje podwyżkę. Wiem to z własnego doświadczenia. Jestem w trakcie awansu na Zms-a. A ze pracownik nie jest przypisany do danego działu to prawda. Jest tak po to by po miesiącu nie zwariował od robienia non stop tego samego. Lubię atmosferę w Lidl za: Ludzie, atmosfera,ogólne warunki pracy

Mojekonto

Bardzo niemiły personel. Z zapytaniem o nieoklejone rzeczy w pudełku „do -50%” usłyszałam, ze nie wszystkie produkty da sie okleić i tam tez znajdują sie ostatnie sztuki. Ale skąd klient ma wiedzieć, ze potrzebna jest naklejka skoro to jest w pudełku gdzie jest -50%

Sulejówek lidl

Lild Sulejówek, Pani na kasie w filoletowo czerwonych włosach ok 25 lat, totalna porażka.... Zero kultury, klienta traktuje jak zło konieczne. Nie potrafi powiedzieć słowa dowidzenia! Przestrzegam

Edyta

@bonzo, czy zapoznałeś się ze stroną https://kariera.lidl.pl/pl/jobsearch.htm Znajduje się tam ponad 500 aktywnych ofert pracy. W niektórych z nich podane jest nawet wynagrodzenie. Firma oferuje nowym pracownikom bezpłatną, prywatną opiekę medyczną, bogaty pakiet socjalny, kartę MultiSport oraz możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego.

bonzo

czy byl ktos ostatnio na rozmowie o prace ? co lidl oferuje obecnie i jak wyglada grafik ?

Edyta

@Monia, dlaczego uważasz, że wypowiedzi użytkownika @dddd nie da się czytać? To bardzo ogólne określenie w stosunku do opinii, która zawiera wiele argumentów. Z twojej wypowiedzi nie wynika jednoznacznie czy zgadzasz się z argumentami i opinią tego użytkownika. Może chciałbyś się odnieść szerzej do tej wypowiedzi? Czy jesteś zadowolony z pracy w Lidl?

Edyta

@Niewiadomy, czy możesz napisać coś więcej o assesment center do firmy Lidl? Kiedy i gdzie ma się odbyć taki dzień? Czy jest to proces rekrutacyjny otwarty dla wszystkich czy tylko dla osób, które wcześniej przeszły początkowe etapy kwalifikacji? Te informacje mogą być pomocne dla przyszłych kandydatów. Proszę Cię o komentarz jeżeli wiesz na ten temat coś więcej.

Niewiadomy

Witajcie, jak przygotować się do assesment center, jak to wyglada?

Edyta

@Anonimowy ps, czy osoby o których wspomniałeś, a których zadaniem jest według Ciebie kontrola pracy, są oficjalnie pracownikami firmy Lidl czy reprezentują zewnętrzną firmę? Czy jesteś pewien, że takie zjawisko występuje w tej firmie? Czy masz jakieś dowody na istnienie takiego systemu? Może inni pracownicy tej firmy chcieliby się wypowiedzieć w tej sprawie na forum?

Edyta

@Gall anonim, czy sytuacja, którą opisujesz została wyjaśniona? Czy możesz napisać jak ta sytuacja wpłynęła na pozostałych pracowników firmy Lidl? Może po dłuższym czasie atmosfera wróci do pozytywnego stanu. Takie sytuacje niestety się zdarzają, ale należy nimi odpowiednio zarządzać!

Anonimowy ps
@Edyta 03.09.2018 09:16

No cóż, niestety to stała polityka w tej firmie. Pracownik jest postrzegany na równi ze złodziejami i co jakiś czas dają nam to odczuć. Siedzą przed sklepem w samochodzie i patrzą, jak sępy na padlinę, co robimy, jakbyśmy mieli wynieść pół sklepu, albo zamiast pracować leżeć. Ja serdecznie dziękuję za takie zarządzanie, pracowałem w trzech rejonach sprzedaży w każdym to samo. Zastanawiam się nad złożeniem wypowiedzenia.

Gall anonim

Odradzam prace w lidlu na stryjenskich . Atmosfera wręcz tragiczna . Złapano jednego pracownika na kradzieży , a po całej tej sytuacji wszyscy traktowani są jak (usunięte przez administratora) . Praca ciężka , a pracowników ma się za nic

Edyta

@Heniek, Może warto po prostu zadzwonić i zapytać czy firma nie poszukuje pracowników? Albo zapytać bezpośrednio w jednym z oddziałów? Obecnie rynek pracy jest bardzo aktywny. Wiele firm rozwija się w szybkim tempie i poszukuje nowych osób do pracy, w innym przypadku firmy te mogą przestać być konkurencyjne!

Heniek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Na jaką umowę można liczyć na początek?

anonymous

Odradzam pracę w lidlu w Warszawie ul. Halna 35. Panie pseudo kierowniczki przeklinają na pracowników, obrażają ich przy klientach, pomiatają pracownikami. Całkowicie odradzam. Nie polecam.

Edyta

@NJIck, proszę Cię o nie zaczepianie innych użytkowników na forum oraz o trzymanie się głównego tematu. Była to opinia pozostawiona przez klienta, na forum GoWork.pl oceniamy pracodawcę oraz wymieniamy się aktualnymi informacjami na temat warunków pracy w danej firmie. Czy jesteś pracownikiem Lidla w Warszawie? Jak oceniasz tę firmę jako pracownik? Czy to prawda, że pracownik nie jest przypisany do jednego konkretnego stanowiska?

anonim

(usunięte przez administratora)

Ka

Po pierwsze chcą skończyć pracę o iść odpocząć do domu, ale to że sklep jest nieczynny to nie znaczy że Panie tam pracujące idą od razu po zamknięciu do domu.. muszą ogarnąć ten bajzel na sklepie który zostawiłeś.. po drugie to Ty zachowujesz się jak patola ..

NJIck

Zacznij chodzić wcześniej na zakupy, a nie na 10 minut przed zamknięciem dziwisz się że cię wyganiają a co mają robić czekać łaskawie az Szanowna Pani/Pan zrobią sobie zakupy po to są godziny otwarcia żeby wiedzieć o której się na zakupy chodzi

anonymous

Pilnie potrzebny mi numer tel do lidla na radzymiñską w warszawie. Może ktoś zna.dzięki

Edyta

Ostatnio wymiana opinii na forum została zdominowana przez temat rekrutacji do firmy i jej mankamentów, ale wielu użytkowników tego forum chciałoby się dowiedzieć jak wyglądają warunki pracy po przejściu przez sito rekrutacyjne. Dlatego zachęcam wszystkie osoby aktualnie już pracujące w Lidl, aby podzieliły się swoimi doświadczeniami i wrażeniami z miejsca pracy.

Wiktor

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Zostaw opinię o Lidl - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lidl