armagedon jest blisko - 2013-04-12 10:57:55
barbakanowiec - 2013-04-12 08:20:50
zobaczymy co bedzie w poniedziałek już rozmawiałem z kilkoma i dziwnie na mnie patrzyli zaraz wezwie mnie prezio i....i go w hu...moze mnie w dupsko pocałować hehe zwijam majdan z tej sieci jak będzie się smarkał każdego co spotkam na postoju to mu wiadomośc powtarzam jak tak dalej bedzie to w wakacje po 80 zł będziemy mieć utargiciesze sie ze w koncu kilku z was poszlo po rozum do glowy zainicjujcie ta akcje pojda za wami inni to jest apel do wszystkich korporacji w miescie nie bedzie 10 matolow nowobogackich biznesmenow z koziej wolki wozic sie porszakami i budowac domy i stadniny a my nie mamy na zus juz dawno wam powiedzialem wszystkie sieci minimum 2,3 zl 3.5 zl 4.6 zl 7zl 35 czasowki to jest minimum!!!!!!!!! zobaczymy jesli protest sie przyjmie sam specjalnie pojade na lotnisko w poniedzialek omiedzy 6 a 10 i sam oficjalnie przedstawie wam propozycje zalozenia zwiazku zawodowego z prawdziwego zdarzenia w wawie powstal nastepny zwiazek i zaczyna sie jazda o limity taxi skladka wyniesie 10 zl miesiecznie ksiegowosc zwiazku bedzie jawna dla kazdego czlonka nawet 1 gr nie pojdzie na lewo kazdy bedzie mial wglad w plany i zalozenia zwiazku nie bedzie zadnego prezesa i ludzi na cieplych posadkach wybierzemy tylko 4 przestawicieli ktorym bedziemy placic tylko faktycznie wtedy kiedy beda nas reprezentowac lub zalatwiac jakies sprawy stawka godzinowa do ustalenia miedzy soba kazdy moze sie przylaczyc mega icar kazdy bo TEN ZWIAZEK BEDZIE ZWIAZKIEM TAKSOWKARZY!!!!!!!!!!!!! BEDZIE BRONIL NAS PRZED URZEDEM MIASTA PRZED PREZESAMI KORPORACJI!!!!!!!! BEDZIE PELNA OBSLUGA PRAWNA!!!!!! nikt juz nie bedzie nas kopal U.M. musi sie zaczac z nami liczyc a potem z kolegami na Warszawe tyle w tym temacie jestem w poniedzialek rano z panami oraz punktami dzialania zwiazku pozdrawiam wszystkichWitaj kolego. To ja nie chwaląc się jak mówił imć pan Zagłoba, zainicjowałem tą akcję. Niestety chciałbym cię poinformować, że jeszcze jak na razie nie ustaliliśmy kiedy spotkamy się na płycie starego lotniska na Dywizjonu. W poniedziałek rano odbędzie się tylko pierwszy mały, wewnętrzny, bardziej sondażowy protest w Barbakanie mający na celu wysondowanie ilu ludzi pójdzie za mną. I tak naprawdę nie jest aktualnie dla mnie ważne czy akcja się powiedzie, chcę tylko spróbować poruszyć chociaż trochę ludzi. Prawdziwy protest w pełni profesjonalnie przygotowany jest dopiero przed nami. Jeżeli są ludzie w Barbakanie którzy się pod to podepną, to za nie długo może w kolejny poniedziałek np. 22 kwietnia zorganizujemy prawdziwy protest w Barbakanie. Oczywiście na inne sieci przyjdzie również czas. Termin spotkania na płycie lotniska podam w najbliższym czasie. Myślę że wtedy kiedy spotkamy się na żywo, porozmawiamy na temat założenia związku, lub ewentualnie podtrzymania związku który przecież aktualnie istnieje i działa. Tak więc apel, przede wszystkim do panów z Barbakanu przyłączcie się do najbliższego protestu w poniedziałek między 6 a 10 rano, nie logujcie się do terminali, nie bierzcie wolno kończących i w ogóle żadnych zleceń i jeździjcie, jak już, tylko z postoju bez zniżek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i tak naprawdę poinformujcie, każdy w miarę swoich możliwości, wszystkich swoich znajomych, kolegów itd., (przecież jest nas ponad 600 głów czyli jakieś 15 % posiadających licencję), o aktualnym proteście i tym bardziej przygotujcie się powoli na kolejny protest, taki z prawdziwego zdarzenia, w pełni przygotowany, już za niedługo (może w następny poniedziałek).
Panowie naprawdę musimy zabrać się za to sami, bo niestety nikt tego za nas nie zrobi, chyba, że chcecie dalej trwać w obecnej sytuacji kiedy to kilku prezesów poszczególnych firm decyduje o tym po jakich stawkach jeździmy i ile zarabiamy. Panowie przecież dla nich to czy my jeździmy po 1,80 - 1,84 - 1,98 - 2,30 - 2,80 zł/km (oczywiście piszę o stawkach w dzień) to wszystko jedno. Panowie im na prawdę koło du py lata po ile my jeździmy i czy polujemy na klienta na żywca. Zrozumcie, ci panowie, czyli prezesi poszczególnych sieci, patrzą tylko na swój interes i na to ile my im z abonamentu przyniesiemy, a tak na prawdę czy my będziemy jeździć po 1,80 czy po 2,80 zł/km w dzień to dla nich wszystko jedno. Obudźcie się ludzie !!!!!!!!!!
Wszyscy którzy cenicie, chociaż trochę swój zawód - obudźcie się, dłużej tak nie może być, że my kierowcy nabijamy kabzę paru panów prezesów, a sami ledwo wiążemy koniec z końcem!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich i powodzenia.