TaxOwy - 2013-07-09 13:55:01
barbi - 2013-07-09 13:10:13
Ja jak płaciłem abonament w zeszłą środę koło południa czyli w ostatni dzień płacenia abonamentu to dostałem fakturę coś koło nr 350 (nie napiszę dokładnego numeru, żeby mnie kubeł nie namierzył). Tak więc ilu gości jeszcze mogło zapłacić do tej 17.00, 50-dziesięciu, no niech będzie 100- tu na okrągło. Czyli barbakan ma aktualnie może 450 kierowców( a według mnie raczej mniej) i z każdym miesiącem się kurczy. A po sierpniu i wrześniu, czyli po przejściu na smartfony i czytniki (czyli dodatkowe koszty prawie 1000 zł na zakup tych urządzeń, plus dodatkowe koszty comiesięczne za korzystanie z nich), ilu kierowców odejdzie?? Następna setka??
Kubeł sam wykańcza swoją firmę. Najpierw przegięli pałę tą obniżką stawek w nocy w kwietniu, a teraz jeszcze te żółte kupy na dachu. Centrala wciska na chama w nocy zlecenia z dolotem 5-6 kilometrów bo nikt nie chce tego brać, bo po tych stawkach się to nie kalkuluje, a śmieciarz pisze w biuletynie, że wszyscy kierowcy mają bezwzględny obowiązek brać wolnokończące, bo za każdym wolnokończącym stoi klient( kur wa klient do którego dojeżdżasz 6 kilometrów, a on jedzie z osiedla na osiedle za 8 zł)
"Tym którzy wyjechali na urlopy, życzę bezpiecznego powrotu, a pozostali muszą walczyć jak lwy" - kur wa de bil takimi tekstami nas karmi.
Mamy walczyć jak lwy, bo każda sieć łącznie z jego siecią aktualnie walczy o przetrwanie. A ta kur wa swoimi idiotycznymi pomysłami przyczynia się tylko do upadku firmy, a my mamy walczyć jak lwy, jeżdżąc za półdarmo z żółtymi kupami na dachu!!!!!!
Ja w sierpniu też spadam, nie wiem jeszcze gdzie, ale spadam, będę najwyżej walczył jak lew na betonie, albo w innej sieci jak se nie dam rady, ale dłużej nie mam zamiaru patrzeć na tego debi la i czytać jego idiotyzmów w comiesięcznym biuletynie!!!!!Nie sposób się z tobą zgodzić ja z nim gadałem przy wpłacie abonamentu i co? powiedział że on z Andrzejem się starają żeby było jak najlepiej przez zjazd na 30% przybyło zleceń... Ciekawe gdzie?!
Co do biuletynu to chętnie podałbym rękę i pogratulował trywialności jak że kwiecistego języka tej osobie, która co miesiąc wypoci pewnie swoje ostatnie szare komórki do sklecenia kilku zdań.
Ale patrząc na twarze niektórych kolokwialnie mówiąc przydupasów Staszka to widać że inteligencją nie grzeszą i zrobią wszystko co ''prezes'' karze Jak mu przybyło zleceń po obniżce na 30% w nocy, to trzeba było zapytać go czemu na fundację Dymnej wysłał tylko 1020 zł, czyli tyle mniej więcej co w wielu poprzednich miesiącach (czyli za czerwiec barbakan miał 102 tys. zleceń, każde po 1 grosz na Dymną, daje 1020 zł). Gdybyś spojrzał na wszystkie biuletyny z ostatnich kilkudziesięciu miesięcy i zobaczył ile Stasiu wysyła na Dymną to zobaczyłbyś wahania między 950, a 1100 zł, czyli 95 tys - do 110 tys. zleceń miesięcznie. Nie widzicie, że ta kur wa nawet skłamać dobrze nie potrafi???? Więc co mu wzrosło, jakie zlecenia???? Ruch może trochę wzrósł, ale tylko dlatego, że od marca odeszło ponad 200 kierowców. No ale gów no z takiego ruchu, jak przez to że nie ma kierowców, szczególnie w nocy, doloty są po 5 -6 kilometrów i nikt nie bierze wolnokończących, bo i po co? Żeby się przejechać za 10 zł i zrobić 8-9 kilometrów????