Fabryka Śrub Śrubena Unia

Żywiec

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 51 ocen.

Opinie o Fabryka Śrub Śrubena Unia

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Śrub Śrubena Unia

znający sprawe

janek to teraz wjezdza na zakład jak do sklepu niemusi juz tej ciezkiej torby codziennie przez brame nosic

Oiu
@Remontowy wyjadacz 30.11.2017 14:12
Wszyscy o tym wiedza ale nalezy sobie zdac sprawe ze tylko dzieki Jankowi jeszcze jakos dziala ten dzial glownego mechanika bo...

Czyli dobrze robi

Remontowy wyjadacz
@Oiu 30.11.2017 18:27
Czyli dobrze robi

Tego nie powiedzialem

XD

syf kiła i mogiła majstrowie jak na wydziałach produkcyjnych tak i na pomocniczych to tułmany co o niczym pojecia nie maja tylko przed komputerami siedza i monca

;;;;;;;
@Czaki 28.11.2017 11:10
monca? Ty skończyłeś chyba zawodówkę i to zaocznie Paniczu - mącą tak pisze się to słowo bystrzaku i już wiesz dlaczego to nie...

czaki kochaniutki wszyscy wiedzą kim jestes

----
@;;;;;;; 30.11.2017 08:41
czaki kochaniutki wszyscy wiedzą kim jestes

laleczką

opo

na pr1 majster to człowiek potrzebny do niczego\\\\\\\\\\\

Bizon

Dla prezesa i tak najwazniejszym wydzialem w firmie jest marketing no to po co sie starac niech marketing na niego pracuje, a my szaraki jestesmy od brudnej roboty ktora biurokracja ma wiecie gdzie

.....

hipokryzja jednego majstra z pr1 jest straszna to jest najbardziej fałszywy człowiek w fabryce

Jack
@..... 24.09.2017 14:34
hipokryzja jednego majstra z pr1 jest straszna to jest najbardziej fałszywy człowiek w fabryce

Ktory? Podaj inicjaly bo jestem ciekaw czy o tym samym myslimy

-------

tylko ww gazetce piszą osukcesach komu przyznali nagrode albo od kogo dostali ca,ly czas te same nazwy firm a kogo to obchodzi zwyklych ludzi traktują jak tanią siłe roboczą .gdy zaczynaja sie rozmowy o podwyzkach zaraz jest ciezka sytuacja w zakladzie ciemny lud wszystko kupi

pol

ten zakład to tragedia jesli chodzi o zarobki

juh

a pan majster j.j o mały włos a dostał by po tej swojej swinskiej mordzie .zna ktos szczegóły

x

a moze kilka słów o nietrafionych zakupach maszyn w tym zakładowym szmatławcu

zdziwiony

premi kwartalnej nie ma ,półrocznej nigdy nie było,podwyzka 4 procent az premi wezmą50 procent o co tuchodzi panie prezes

Johny

Najlepszy mistrz na myjce :-) szkoda że jego ojciec mydli oczy Prezesowi bo będzie cięzko się go pozbyć. Nie polecam przyjmować się na ten wydział bo to co tam się dzieje to armagedon. Teraz dopiero się docenia poprzedniego kierownika

gh

zarobki marne 40 groszy ci podniosą na rok po wilkich mediacjach chyba ze lizesz dupe komu trzeeba albo jestes dzieckiemkogos wyzej

adam

W takim razie amsz racje to bardzo dziwne skoro tak jest zle a kilka ludzi pracuje 20 lat :) dziwne bardzo, widocznie w praktyce jest inaczej

były pracownik

Zarobki d.... nie urywają, ale nikt Was nie zmusza do pracy tutaj. Zawsze możecie zostać członkami zarządu, albo jakimiś prezesami banków-...aaaaa....uczyć się nie chciało i nie ma perspektyw? To nie narzekać i do roboty, takiej jaka jest. Takie czasy, że nikt pracy nie szanuje.

ciekawy
@były pracownik 04.10.2016 10:19
Zarobki d.... nie urywają, ale nikt Was nie zmusza do pracy tutaj. Zawsze możecie zostać członkami zarządu, albo jakimiś prezes...

skoro jestes bylym pracownikiem to teraz pewnie jestes prezesem banku bucu

gggg
@ciekawy 25.10.2016 16:51
skoro jestes bylym pracownikiem to teraz pewnie jestes prezesem banku bucu

albo był szefem produkcji

Rafał Rodakks

Ten zakład jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie będę prcował na nockach pod agęncje a zwłaszcza za takie pieniądze ja im jeszcze pokaze na co mnie stać. :)

mający palce

zawsze sie znajdą faceci (ciastkiem robieni ) którzy na wszystko będą narzekać pracuje 20 lat i mimo że wiele razy zakład był na "kolanach"nie było i nie ma problemu z pieniędzmi jest to chyba najlepszy zakład w okolicach.Jak jesteś dobrym pracownikiem to dasz rady sobie zawsze i nie sugeruj sie opinią słabych .

stary
@mający palce 05.06.2016 17:51
zawsze sie znajdą faceci (ciastkiem robieni ) którzy na wszystko będą narzekać pracuje 20 lat i mimo że wiele razy zakład był...

pewnie pracujesz w kontroli albo jakiejs innej czajnikowni i choja wiesz co to robota iebany ciastkarzu

anonim

(usunięte przez administratora)

arrow2fast

Karl jesli jestes dobrym formierzem i nie boisz sie wyjazdu za granice to my mozemy cie ukrasc! wyslij nam twoje CV

xxxx

i kiełbase dorzucą z konczącym sie terminem waznosci

artu

praca wspaniala zarobki od 3000do 4000 tysiakow przelozeni wspaniai polecam

aldo
@artu 15.01.2016 11:40
praca wspaniala zarobki od 3000do 4000 tysiakow przelozeni wspaniai polecam

(usunięte przez administratora)zarobki jak w bangladeszu 2500 ichocbys tam umarl to wiecej nie dostaniesz co roku 30 groszy podnosza po straszliwej walce zwiazkow i oglaszaja to jako sukces syf gnoj i wyzysk a guma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie na sucho

J.Yu
@aldo 31.03.2016 17:51
(usunięte przez administratora)zarobki jak w bangladeszu 2500 ichocbys tam umarl to wiecej nie dostaniesz co roku 30 groszy pod...

po pierwsze w Bangladeszu zarobki sa okolo 70 USD na miesiac... to moze jednak troche wiecej w Polsce :) po drugie - szukam dwoch pracownikow: jednego operatore do tloczarek na zimno jednego operatora do walcowania gwintow na zimno zarobki wyzsze niz w Polsce :) znacie kogos kto ma doswiadczenie i chce lepiej zarobic? Joanna

mftzuh

gumka daje rade

nozycoreki

jesli posiadasz za duzo palców zapraszamy

robol

banda niedouczonych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na czele z kierownikamii i resztą pasozytow z biurokracji

urobiony po pachy

omijać z daleka

Zostaw opinię o Fabryka Śrub Śrubena Unia - Żywiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Śrub Śrubena Unia