MBL Poland Sp. z o.o.

Piotrków Trybunalski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 121 ocen.

Opinie o MBL Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MBL Poland Sp. z o.o.

Pti

Lubię te robotę. Pogrzebe se w programie. Trochę se pozmieniam. Nikt mnie nie (usunięte przez administratora). Jak coś (usunięte przez administratora) to zawsze ktoś mi pomoże. Robota git bo i się człowiek posmieje i pogada i robota będzie zrobiona.

zwierz

Owszem MBL jest firmą która słabo płaci , a jeżeli chodzi o soboty to przychodzisz w sobotę do pracy ,a twoje nadgodziny rozpisywane są w tygodniu żeby nie płacić ci- 100 tylko pięćdziesiątki , aż dziwne jak to legalnie ciągnie się tyle lat

dunkan
@zwierz 03.11.2016 16:20
Owszem MBL jest firmą która słabo płaci , a jeżeli chodzi o soboty to przychodzisz w sobotę do pracy ,a twoje nadgodziny rozp...

Czy można tam kupić prywatnie jakieś części do wózka inwalidzkiego?

Spaw

Pozdrawiam Jajo ze spawalni :)

Stary

Włodziu przestań.

Jelonek

Pracuję w firmie MBL Poland już pół roku i zgodzę się z Wami że stawki nie są powalające ale doszły mnie słuchy, że od nowego roku mają dodać jakiś socjal i dodatkowe premie...więc chyba idzie lepsze...a poza tym wszystkim to atmosfera jest bardzo fajna....nie masz zaszczucia pracownika jak to podobno jest w innej firmie w Piotrkowie o podobym profilu produkcyjnym .

Żuczek

Dzień dobry Chciałabym zapytać czy w tym momencie są przyjęcia do MBL dla kobiet z góry dziękuję za odpowiedź

Kierownik

Pieniądze szczęścia nie dają ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Haha

Umowa o pracę jest ale nic poza tym. Brak socjalu brak premii itd itp jest goła pensja. Rotacja? W 80% spowodowana BARDZO MAŁYMI zarobkami w porównaniu do innych firm a reszta to osoby które nie dostały "podwyżki". Przy przedłużaniu umów nawet 0.50gr się nie dostaje. Kierownik twierdzi że staż pracy w firmie nie wpływa na wysokość wynagrodzenia...trzeba się pakować i zmienić firmę.

Pracownik

Po co taka praca skoro po wyplacie na nic nie stać. Oplacisz rachunki i zostaje stówka na.... kanapki do pracy. Kurde prezesie firmy mbl jak to czytasz i rozumiesz po Polsku to wez sobie do wiadomosci ze ludzie chca zyc godnie a nie od wyplaty do wyplaty. Miedzy nami duzo sie gada. Wszyscy wiedza jak jest. Bieda. Bieda. Bieda. Dajcie nam zarobic my dajemy bardzo duzo od siebie. Dajemy ci utrzymanie. Daj tez nam utrzymanie.

Robol

Robię na cnc ponad rok. W tym czasie nauczyłem się przezbrajac maszynę, wgrywać i konfigurować programy dobierać narzędzia, wiem jak robić korekty narzędzi, poznałem jak wybrać materiał do danego detalu i co ? Nauczyłem się bo chciAłem sie nauczyć. Ciągle się uczę czegoś nowego. CodZiennie czegoś się dowiaduje. I co guano. Staram się robić dobrze nikt nie ma do mnie uwag co do mojej pracy. I co z tego? Nadal jestem pomocnikiem operatora bez szansy na podwyżkę i dymam za 13 zł BRUTTO ! POMOCNIK W TEJ FIRMIE TO NAJGORSZY ŚMIEĆ JAKI MOŻE BYĆ. JEST OD WYWOZENIA WIOROW OD MALOWANIA LINII OD POMOCY INNYM DZIALOM. jak można zdobywać doświadczenie w pracy i awansować na operatora skoro ciągle rozkazywana mu jest najgorsZa robota. A operator nawet za przeprosZeniem gowna po sobie nie sprzątanie.

płynę pod prąd

Od czasu do czasu przyglądam się tej dyskusji na temat pracy w MBL. I co tu dużo mówić. prawdy 50% / 50% .. jak wszędzie leży po środku i zależy od punktu siedzenia. Nie ma sie co dziwić pracownikom liniowym - bo często i gęsto bywa że nowo przyjęci mają więcej kasy niz tacy co pracują pare lat. (powiedział bym, że to jest najgorsza rzecz jaka może być z punktu widzenia lidara czy kierownika) - taki pracownik co dłużej pracuje poprostu nie pała chęcią do dalszej współpracy.. rosną konflikty i żale, problemy z utrzymaniem „wyimaginowanych czasem” standardów. Kasą nigdy firma dla szeregowców nie sypała.. w sumie w biurach tez skromnie na niektórych stanowiskach. Wiadomo każdy by chciał jak najwięcej zarobić.. i takie tamaty, że sa pupilki itp. Sa oczywiste i szeroko stosowane nie tylko w tej firmie. Natomiast też należy spojrzeć na to z innej strony, i czasem zastanowić się dlaczego nie dostałem podwyżki?? Może za mało się starałem, a może się spaliłem na wejściu u przełożonego i teraz ma do mnie jakieś ale, może chodziłem często na „nieplanowane” wczasy.. Widzę że uparcie każdy ciśnie po liderach, niekiedy tez z pewną racją, ale każdy ma swój zakres obowiązków i jest z czegoś rozliczany, skoro taki lider się utrzymuje na stanowisku tzn spełnia oczekiwania przełożonego, tzn tak wykonywanie jego pracy powinno wyglądać.. Nie oczekujcie aby lider po kimś chodził i zamiatał. Nie oczekujcie aby znał się na wszystkim.. jedyne na czym ma się znać to znać swoją załogę aby sprawnie ją zarządzać. Nie musi wcale wiedzieć jak włączyć tą maszynę czy wykonać przezbrojenie.. wystarczy że ma asa od takich rzeczy i on za niego to załatwi.. ;) Czemu drze mordę (chodz nie powinien z racji swego stanowiska) – może robię coś niezgodnie z założeniami itp. Itd. Ale słowem podsumowania: czy polecił bym pracę w tej firmie:? - dla osób które chcą złapać doświadczenia, porobić sobie jakiś uprawnień a później czmychnąć do innej lepiej płatnej roboty – zdecydowanie tak. - dla osob mało wymagających od życia – chcących przyjść do stabilnej pracy i dorobić spokojnie do emerytury – zdecydowanie tak - dla ambitnych – raczej nie zalety mbl : - stabilna praca w dobrej atmosferze, z możliwością podnoszenia swoich kwalifikacji i wiedzy. wady mbl: - niskie zarobki, z bardzo pesymistyczną możliwością ich zwiększania..

Robol
@płynę pod prąd 28.08.2017 20:37
Od czasu do czasu przyglądam się tej dyskusji na temat pracy w MBL. I co tu dużo mówić. prawdy 50% / 50% .. jak wszędzie leży...

Robię na cnc ponad rok. W tym czasie nauczyłem się przezbrajac maszynę, wgrywać i konfigurować programy dobierać narzędzia, wiem jak robić korekty narzędzi, poznałem jak wybrać materiał do danego detalu i co ? Nauczyłem się bo chciAłem sie nauczyć. Ciągle się uczę czegoś nowego. CodZiennie czegoś się dowiaduje. I co guano. Staram się robić dobrze nikt nie ma do mnie uwag co do mojej pracy. I co z tego? Nadal jestem pomocnikiem operatora bez szansy na podwyżkę i dymam za 13 zł BRUTTO ! POMOCNIK W TEJ FIRMIE TO NAJGORSZY ŚMIEĆ JAKI MOŻE BYĆ. JEST OD WYWOZENIA WIOROW OD MALOWANIA LINII OD POMOCY INNYM DZIALOM. jak można zdobywać doświadczenie w pracy i awansować na operatora skoro ciągle rozkazywana mu jest najgorsZa robota. A operator nawet za przeprosZeniem gowna po sobie nie sprzątanie.

Webster

Najgorszy pajac to jest lider zbysiu ze spawalni drze morde na kazdego i sie z kazdym kloci.Zarobki spawaczy sa nedzne ale co oni umia,jak ramki spawaja cale zycie xD

Baflo

Nie narzekajcie wiadomo coś robić trzeba a za darmo nie będą płacić.

Operator CNC
@Baflo 23.08.2017 12:09
Nie narzekajcie wiadomo coś robić trzeba a za darmo nie będą płacić.

Rekrutacja wewnętrzna odbywa się w Sulejowie pod mostem. A co do komentarza, że coś robić trzeba to strzyc barany w Sulejowie też można...ale Ty pewnie jesteś z "kadry kierowniczej", że tak podchodzisz do sprawy zatrudnienia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Baflo

Tak poszukuje pracowników i rekrutacje wewnętrzne też prowadzi czasem.

Operator

Co tu się dziwić jak inne firmy w tej branży w woj. Łódzkim na start dają po 18 zł a tu po dwóch latach pracy nawet 16zl nie można się doprosić. Ludzie zaczynają myśleć i uciekają gdzie lepiej

Tiko

Mbl szkoda takiego zakładu jest rządzony przez nieudaczników Sulejów rządzi reszta niem szans

John

No cóż o tym zakladzie można powiedzieć tylko jedno syf miały być podwyżki a tu lipa zrobili z pracowników idiotów i zabrali premie 250 zł i dali po 50 groszy podwyżki brawo dla firmy i kierownictwa oby tak dalej a firma zniknie szybciutko bo ludzie tuzinami zaczynają się zwalniać . Nie pozdrawiam

Looo

Parking w Mbl jak olimpiada na księżycu. Krater za kraterem a jak popada to trochę to się robi basen olimpijski

Iks

Na CNC jest nie lepiej. Najlepsi operatorzy się zwalniają. Niedługo zostaną sami pomocnicy i liderzy.

Zdzis

Magazyn po mały się wykrusza. Tylko w tym tygodniu czterech magazynierów złożyło wypowiedzenia. Może Będzie Lepiej.

Rangers

Ten zakład to lipa straszna 3 lata pracy i nic ta sama stawka pora się ewakuować .

Iwona

@Asf dziękuję, że jednak parę słów napisałeś. Duża część Twojej wypowiedzi skupia się na pracy liderów. Czy kierownictwo jest świadome sytuacji? Próbowaliście na ten temat porozmawiać?

Haha
@Iwona 29.06.2017 11:33
@Asf dziękuję, że jednak parę słów napisałeś. Duża część Twojej wypowiedzi skupia się na pracy liderów. Czy kierownictwo jes...

Mbl? Firma na poziomie dna i wodorostów. Ktoś po 2 miesiącach dostaje 1zł więcej a starszy pracownik 0zł...firma padnie i to niedługo. Czemu? Ponad 50 wypowiedzeń w jednym tygodniu mówi samo za siebie. Rekrutacja w tym momencie jest chyba otwarta na każdy dział ale nikt nie chce tam pracować. Powód? NĘDZNE I UPOKARZAJĄCE WYNAGRODZENIE!

Filipiak

Ludzie szanujmy się nawzajem. Firma faktycznie mało płaci. Ludzie doświadczeni zarabiają jak nowoprzyjęci.

Iwona

@Xxxchętnie dowiemy się więcej na temat tego jak oceniacie firmę jako pracodawcę. Jednak nie jest to miejsce do obrażania innych pracowników firmy. Bardzo proszę również o zachowanie kultury wypowiedzi.

Asf
@Iwona 21.06.2017 15:12
@Xxxchętnie dowiemy się więcej na temat tego jak oceniacie firmę jako pracodawcę. Jednak nie jest to miejsce do obrażania innyc...

Ale tu nie ma o czym pisać. Pieniądze są śmieszne a ostatnie podwyżki po odebraniu premii to kpina z człowieka. Na zebraniu była mowa że wynagrodzenie będzie zależeć od umiejętności a nie stażu pracy. Mimo to przy rozdzielaniu podwyżek chyba już ktoś zapomniał o tym i niektórzy mimo posiadania sporo wyższych kompetencji dostali nawet niższe podwyżki od tych którym ich brak. Chociaż ciężko nazwać to podwyżkami jeśli zarabia się mniej niż wcześniej. Mało kto dostał na tyle dużą podwyżkę by zarabiać więcej. Dodajmy do tego tragiczne zarządzanie ludźmi. Liderzy tak naprawdę ani się nie znają na robocie ani nie potrafią kierować ludźmi. Jeszcze żeby mieli wiedzę czysto teoretyczną co do działania maszyn ale najczęściej potrafią tylko przyjść, powiedzieć swoje gówno warte mądrości i wyjść. Prawda jest taka ze w obecnej formie to większości z nich można by się pozbyć i nikt by tego nie zauważył. Czesto się zdarza że jak nie ma lidera to zastępuje go osoba z produkcji i tak naprawdę nic się nie zmienia. Każdy wie co ma zrobić i ile ma zrobić, a fakt ze nikt nie pierdzieli głupot nad twoja głową powoduje tylko iż przyjemniej się pracuje. Większość liderów tak naprawdę cały dzień pierdzi w stołek (a ich pracę wykonują właśnie te osoby które ich zastępują w razie gdyby mieli wolne) i stara się by kierownik tego nie zauważył. Gdy kierownik pojawia się na dziale to magicznie nagle wszędzie ich pełno i udają że robią coś ważnego lub uciekają do akwarium udając że mają tam coś do załatwienia. O tym nowym kierowniku to nawet nie ma co pisać bo gość nie potrafi powiedzieć nic ponad przywitanie się. Boi się ludzi czy jak? Jedyne co robi to chowa się za filarem na laserze.

Xxx

3/4 to chłopki ze wsi. A wiadomo kim są chłopki ze wsi. Uważają się za ważniaków i cwaniaków. A tak naprawdę to ludzie granatem od pługa oderwani. Zero kultury, słoma z butów wystaje. Nawet się wysrać nie potrafią bo są zawsze osrane. Po takim hamie wejść do ubikacji to samobójstwo. Ale wielkich panów i znawców z siebie robią a tak naprawdę to chyba nigdy widelca nie widzieli. Firma nawet nie taka zła gdyby wieśniactwo nie stało wyżej niż ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Czasami mam ochotę pokazać im gdzie tak naprawdę jest ich miejsce i sklepać miske jednemu i drugiemu Ale powstrzymuje emocje bo szkoda szczępić ryja i szkoda przez taką łachudre problemy sobie robić.

anty xxxx
@Xxx 20.06.2017 23:41
3/4 to chłopki ze wsi. A wiadomo kim są chłopki ze wsi. Uważają się za ważniaków i cwaniaków. A tak naprawdę to ludzie granate...

Kolego z wielkiego miasta w Polsce 40,6 % ludności mieszka na wsi. Więc trudno byłoby żebyś pracował tylko z pracownikami z miasta. Dodatkowo wielu mieszkańców w latach 70-80 tych ze wsi przeprowadziło się do miasta. Więc może zanim zaczniesz wyzywać wszystkich od wieśniaków zapytaj tatę lub mamę czy czasem dziadzio lub babcia nie mieszkali na wsi.

Rocki

Strasznie małe zarobki. Firma lipa i tyle. Lepiej do heringa iść.

Iwona

@Polak rozumiem, że pracownicy, szczególnie z długim stażem w firmie nie czują się doceniani. Co Twoim zdaniem mogłoby to zmienić?

Iwona

@Bizzmógłbyś powiedzieć coś więcej na temat swojej codziennej pracy? Piszesz, że nie jest ciężka. Jeśli możesz to podaj również to jakie stanowisko w MBL- POLAND zajmujesz. Warunki pracy mogą się w ramach jednej firmy diametralnie różnić w zależności od zakresu obowiązków, czy też działu w jakim się pracuje.

Bizz
@Iwona 26.04.2017 09:31
@Bizzmógłbyś powiedzieć coś więcej na temat swojej codziennej pracy? Piszesz, że nie jest ciężka. Jeśli możesz to podaj również...

Bardziej trzeba myśleć głową co sie robi niż siłowo. Jestem operatorem cnc. W porównaniu do pracy w magazynach ta praca jest lekka. Jeżeli już się człowiek wkręci w robotę to praca nie sprawia problemów.

Polak
@Iwona 26.04.2017 09:31
@Bizzmógłbyś powiedzieć coś więcej na temat swojej codziennej pracy? Piszesz, że nie jest ciężka. Jeśli możesz to podaj również...

Słynny dział cnc kpina. Pracując 5lat zarabiasz jak młody z kilku miesięcznym stażem. Jesteś po prostu zwykłym murzynem. Liderzy mają wszystko i wszystkich w D. Poza swoimi pupilami nie widzą nic. Jest jeszcze jeden śmieszny gość który uważa się za lidera a jest zwykłym nieudacznikiem i nierobem. Ale to jest człowiek kierownika i nie ma na niego bata.Co do ludzi to brak zgrania za 50 groszy jeden drugiego sprzeda Jeżeli masz możliwość trzymaj się jak najdalej od MBL a napewno od cnc.

Bizz

Jestem z Piotrkowa. Praca na miejscu. Kasa jak wszędzie. Robota lekka. Nie narzekam jest ok.

Oj tam

Jestem z Reac Zielona Góra to ta sama firma. I potwierdzam Prezes złotousty . Nikt Ci tyle nie da co prezes obiecał. Brak solidnych instrumentów pomiarowych. Nie kompetętny kierownik. Dział kontroli z siedzibą w Jasieniu nie potrafi prawidłowo przeprowadzić pomiaru detalu. Jedna wielka kpina. Liderami zostają największe nieroby. Czas się ewakuować. Stawki dla operatora na poziomie 18 zł to śmiech na sali. Nie polecam tej firmy.

Gość
@Oj tam 05.04.2017 10:41
Jestem z Reac Zielona Góra to ta sama firma. I potwierdzam Prezes złotousty . Nikt Ci tyle nie da co prezes obiecał. Brak solid...

Masz zapewne na myśli firmę Reac w Piotrkowie, która działa w tym samym budynku co MBL. Ale MBL i Reac to dwie zupełnie oddzielne i niezależne firmy.

Iwona

@Niezadowolony xrozumiem, że Twoja pensja nie zwiększyła się wraz ze stażem pracy w firmie. Na jakim stanowisku pracujesz? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń w MBL- POLAND.

Niezadowolony x

Mamy kolejny już rok a zarobki z 3 lat wstecz,,, apeluje o podwyżki dla ludzi ze stażem.

dcm
@Niezadowolony x 20.03.2017 15:24
Mamy kolejny już rok a zarobki z 3 lat wstecz,,, apeluje o podwyżki dla ludzi ze stażem.

To co najniższa krajowa cię przegoniła :)

Iwona

@p10tr3ka co więcej możesz powiedzieć o warunkach zatrudnienia w firmie? Jakie benefity zapewnia MBL- POLAND?

p10tr3k

W Mblu powolutku zaczyna się robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kierownictwo wymaga od nas co chwilę coś nowego a o podwyżkach to krążą legendy. Operator CNC zarabia śmieszne pieniądze. Bez nadgodzin i premii zarabiasz trochę więcej niż najniższa krajowa. Jeżeli dalej tak będzie to zaczną się odejścia pracowników. A potem szefostwo będzie zdziwione, że duża rotacja pracowników jest.

DM CNC
@p10tr3k 22.02.2017 11:23
W Mblu powolutku zaczyna się robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kierownictwo wymaga od nas co chwilę coś nowego a...

Odejścia pracowników z działu CNC to sie zaczeły jakieś dwa lata temu :) A co do obozu pracy to do Haeringa wam jeszcze brakuje ;)

JA

A ktoś może wie czy teraz są przyjęcia na produkcję dla kobiet

Wee

Najciężej na magazynie, ale do podwyżek zawsze są ostatni

JA

Witajcie,powiedzcie mi czy w mbl pracuja kobiety?Jezeli tak to co tam robia

alrec
@JA 06.01.2017 15:05
Witajcie,powiedzcie mi czy w mbl pracuja kobiety?Jezeli tak to co tam robia

Pracuje dużo kobiet, głównie w księgowości, w zamówieniach, w zakupach, w HR. Również na produkcji

MBL

Napiszcie jal naprawde jest w tym zakladzie czy sa paczki na swieta Czy jakies pieniadze jaka jest tam atmosfera? I co wiecie piszcie dzieki

cnc
@MBL 08.12.2016 18:53
Napiszcie jal naprawde jest w tym zakladzie czy sa paczki na swieta Czy jakies pieniadze jaka jest tam atmosfera? I co wiecie...

Paczek nie ma pieniądze słabe atmosfera ok.

No pwnie, że jak są soboty dobrowolne @kiss, to inaczej wypełnia się zobowiązania. Dla mnie najważniejsze jest to, że atmosfera dopisuje, bo stosunki między pracownikami są najważniejsze. A benfity socjalne normalnie się pojawiają dla początkujący? Dzięki

Adik

To Ile spawacz zarabia w tej firmie ?

Zero

Oczywiście, że soboty są dobrowolne, nikt do nich nie zmusza i zmuszać nie zamierza, wiele osób sama się o nie bije i chce przychodzić mimo że w sobotę robi tylko 1 zmiana. Zawsze znajdą kogoś na czyjeś miejsce na weekend z 3 zmian da się uzbierać :D

Zero

Z dwoma sobotami ludzie zarabiają po 2 tyś zł na rękę z hakiem niektórzy po 2,5 tyś jak zostaną po 12h parę dni w miesiącu to nie jest tak źle naprawdę , większość i tak przychodzi tutaj się tylko uczyć zawodu, a nie zapier***. Wynagrodzenie zawsze wpływa do 9 dnia każdego miesiąca. Do premii liczy się produktywność działu i firmy, nie liczy się produktywność pracownika. Czyli owa premia jest picem, nikt nie wie za co ona jest i jak się ją liczy. Nie wiadomo czy sam kierownik wie, jak ją się wylicza :)

Zero

Na CNC każdy po okresie próbnym ma 13 zł brutto, wprowadzili nawet premie do 250 zł brutto miesięcznie, ale ona jest nieosiągalna bo wydajność działu jest zawsze za mała. i dają max 160 zł brutto do wypłaty ;)

sinumeryk
@Zero 22.08.2016 00:16
Na CNC każdy po okresie próbnym ma 13 zł brutto, wprowadzili nawet premie do 250 zł brutto miesięcznie, ale ona jest nieosiągal...

No na cnc za najniższą krajową jest czym sie chwalić :D

Gxdtgc

Pracuje w tej firmie rok i powiem tak nie jest źle tylko bardzo małe zarobki szczególnie dla spawaczy i operatorów cnc 12 zł brutto chańba :/

Drejk

Podwyżki tylko dla pociotków. Pan kierownik magazynu Tomasz K. To ostatnie ha mi dło . korporacyjny tryb w maszynie niszczenia szacunku do pracownika. Mam nadzieję że kiedyś firma potraktuje pana tak jak pan traktuje swoich pracownikow, z zimną krwią i bez szacunku.(pan z małej litery oczywiście)

lutek
@Drejk 24.04.2016 11:02
Podwyżki tylko dla pociotków. Pan kierownik magazynu Tomasz K. To ostatnie ha mi dło . korporacyjny tryb w maszynie niszczenia...

masz rację,Ramzes do widzenia szerokiej drogi na podobno prywatny interes -mówia że został instruktorem fitness,jednego nieroba mniej pora na kier.PA PA PA -z montażu balu balu -mistrz w organizowaniu nadgodzin i w wydajności

Marcin

MUsiał niezły numer wywinąć że zwolnili

Dobry Humor

Możesz już zacząć drukować wypowiedzenie.

Drejk

Jeśli nie będzie podwyżek w najbliższym czasie to więcej ludzi odejdzie, w tym także ja

stary
@Drejk 10.04.2016 15:21
Jeśli nie będzie podwyżek w najbliższym czasie to więcej ludzi odejdzie, w tym także ja

Jak zwykle podwyżki dostali niektórzy

titek

Nie polecam tu pracowac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja nas za hinczykow

titek

Nie polecam tu pracowac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja nas za hinczykow

Drejk

Co prawda to prawda.. Pracować to mu się nie chce

Zostaw opinię o MBL Poland Sp. z o.o. - Piotrków Trybunalski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MBL Poland Sp. z o.o.