MBL Poland Sp. z o.o.

Piotrków Trybunalski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 148 ocen.

Opinie o MBL Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MBL Poland Sp. z o.o.

Bezpozdrowien

No i benc , zaczeli przyjmowac ukraincow.

Bezpozdrowien
@Pod prąd 20.02.2018 22:18

Znajac wspanialomyslnosc firmy mbl , pewnie za wyzsza

Lolks
@Bezpozdrowien 21.02.2018 05:39

Podobno 14 netto

Dex

Chodzic i mierzyc czas to kazdy umie wezcie sie do roboty techologi bo chodzac i liczac czas denerwujecie ludzi

gangbang

Kible są często zapchane.

Brudasy
@gangbang 31.01.2018 21:18

Jakoś na magazynie, montażu, spawalni czy malarni może być normalnie. Tylko u zwierząt z lasera i cnc taki (usunięte przez administratora)

czikirap
@Brudasy 05.02.2018 19:37

tyloo ze chodzi o kibel w szatni.tam walą wszyscy. szczegolniw ci z magazynu i spawalni. a najwieksza porazka to karty pracy. robota by lepiej szła jakby ona nie ograniczala roboty bo 450 minut i stop. brz nich kazdy by robil jak moze a karty pracy to ograniczaja

Ciekawa

witam mam pytanie troche z innej beczki ,integralną częscią pracy w dużej firmie są stosunki damsko-męskie mnie jako singielke interesuje jak to jest w firmie MBL ?

Także tego
@Ciekawa 08.02.2018 18:45

Nie ma czegoś takiego. Normalna atmosfera, każdy robi swoje i tyle.

elo 320 nie ma mnie tu
@Ciekawa 08.02.2018 18:45

są dyskryminowane. niby jest równouprawnienie a wiórów to nie wywiozą.

Bezpozdrowien

Jako zaklad zeby dorobic do emerytury , ok , jako zaklad dla ambitnych , chcacych pracowac za godziwe pieniadze i z takim tez traktowaniem , padaczka , ludziom mlodym chcacym sie rozwinac a przy tym tez i zarobic , odradzam , rozczarujecie sie . Smieszne benefity tez mowia same za siebie w jaki to konkretny sposob kierownictwo podchodzi do pracownikow , szczerze odradzam , poza 'jakas' tam atmosfera , nienajgorsza , zadnych innych pozytywow. Jestem ciekaw czy te opinie wgl docieraja do kierownictwa .

Obserwator
@Jarek 06.02.2018 19:36

Tylko, że te 9 stówek to jest brutto (co 3 miesiące) i tu się zaczyna śmiech na sali. Szkoda nawet (usunięte przez administratora) na tą premię.

Mr.
@Opcoa 06.02.2018 20:39

Popieram i sie zgadzam

Magazynier

Kaski ochronne czy czapki ochronne. Każdy z magazynierów powinien taką czapkę posiadać. Nie każdy pracuje na wózkach o wysokim składowaniu. Czapki te spełniają wszystkie prawne normy. Czasami to zwykłe wyjście na magazyn po tzw przekładkę. A dla Jasia to dobry kąsek by premie obniżyć.

Wujek Dobra Rada
@Magazynier 31.01.2018 15:36

O przydatności odpowiedniego środka ochrony indywidualnej do danego stanowiska pracy decyduje Inspektor BHP. Więc zamiast wylewać nie potrzebnie łzy na forum wystarczy zapytać. Jak się wstydzisz to poproś swojego kierownika (On wyśle e-mail :)). Lub zgłoś na Kaizen to jeszcze może trochę grosza zgarniesz.

Zorientowany

Myślę, że nie ma co rozsiewać hejtu. W firmie były teraz na święta dość wysokie bony, wejdą benefity dla pracowników i premie kwartalne więc jeśli się każdy skupi na swojej robocie i zaangażuje to zostanie doceniony. W MBLu jednak atmosfera jest bardzo dobra i nikt ze ściskiem żołądka do pracy nie idzie jak np. w innej dużej firmie o podobnym profilu produkcyjnym w Piotrkowie.

Szejkq
@Tek 26.01.2018 17:55

Co Ty gadasz ? Jak pracownik moze zarobic wiecej od swojego przelozonego ? Chyba cos sie Tobie pomylilo

Pkk
@Szejkq 27.01.2018 22:04

Nie wiem czego nie rozumiesz ale tek porównywalnej zarobki w haeringu do mbl. No i jest to prawda że tam szeregowi maja więcej niż u nas ludzie z wyższego szczebla

Stefan

Ustawiacz zarabia dobrze...tylko jest jeden taki co bierze kase a 7 h przelerzy na bajerze gdzie jest sprawiedliwosc niech sie skonczy to romeo&julia.. jeszcze troche i sie wezmie ktos za to

bolo
@Stefan 09.01.2018 20:42

Tyle ze to najlepszy kumpel team leedera wiec moze

brys
@bolo 25.01.2018 15:27

Chyba już bylego

Orient

Omijać szerokim łukiem, pieniądze nawet jak na Piotrków bardzo słabe!

SzachMat
@Orient 25.01.2018 20:07

Dorzucili benefity , ktore jak dla mnie beda ogranicznikiem w dochodzeniu o jakiekolwiek podwyzki .

Orient
@SzachMat 26.01.2018 05:04

Benefity jak i premie zależące od wielu czynników do tego co kwartał są dość żenujące, obiecywali tak dużo a w zasadzie nie dali nic, ja osobiscie czekam marca lib kwietnia i uciekam :)

Żuczek

Dzień dobry Chciałabym zapytać czy w tym momencie są przyjęcia do MBL dla kobiet z góry dziękuję za odpowiedź

anonim
@Żuczek 27.10.2017 16:02

cały czas są przyjęcia

brys
@Żuczek 27.10.2017 16:02

xd

tdr

te benefity to porażka.

Mc
@Opcoa 23.01.2018 13:10

No w MBL to mozna powiedziec krotko i na temat ; bieda nedza pogania.

Opcoa
@Gruby 23.01.2018 20:25

Chcesz to korzystaj. Twój czas i twoje pieniądze. Jak ktoś chce pracować w mbl-u "lata" to może nawet oba pakiety na maxa kupić. Poza tym...taki to socjal że zniżka obejmuje tylko pracownika? Co dzieci z tego mają? Żadnego kina ani nic.

Abcd

Szkoda zachodu na Mbl aby do wiosny i zmieniamy kurs .

Stefan

Dla mnie oj

Stefan

Jesteście pewni, że nic dobrego nie da się napisać? Może niektórzy tak na zapas lubią marudzić?

Chrabi
@Stefan 04.01.2018 18:22

Nie osmieszaj sie , jesli dla Ciebie jest w porzadku to powinienes wiedziec ze jestes w mniejszosci , chyba za bardzo zamydlili Ci oczy o ' podwyzkach ' czy premiach

magazyn

,,kierownik,, Jurek to jakaś kpina ,gdy się do niego idzie z jakaś sprawa nie potrafi nic załatwić, tylko napisze maila dalej. Gdzie na innym dziale jest dwóch kierowników? Tomek zatrudnił sekretarkę do zdawania sprawozdań.Jurek tylko siedzi w biurze przed komputerem ,wychodzi na papierosa co godz.,nie ma w zasadzie pojęcia,,lub nie chce wiedzieć,, co się dzieje na magazynie.Ma ciepła posadkę ,i nie chce się nikomu narażać,ZAWSZE MAGAZYN JEST WINNY. Nie polecam pracy bynajmniej na magazynie, zaczyna się tam robić chora atmosfera ,ostatnio zwolniło się sporo ludzi i to pierwsza firma która nie podpisuje się porozumienia stron .Jurek trzęsie portkami gdy ktoś rzuci mu papiery ,nie ma kim obstawić zmiany,a nowych chętnych brak

Dejtasiana

Ogłoszenie o pracy na każdy dział wisi od września także zakład omijajcie szerokim łukiem! Nawet ulotki w teren puścili bo nie ma kto "pracować". Doszło do tego że praktykanci na zlecenie są zatrudniani. Może Będzie Lepiej...hahahahahaha ale nie za takie pieniądze i nie w tym przytułku!!!!!

Dex

Nie polecam pracy , zarobki cienkie jak na zaklad produkcyjny , traktowanie ludzi na poziomie 1 cm powyzej ziemi , slyszalne niby o jakis premiach , ale jakos w to watpie , zdecydowanie wiecej zwolnien niz przyjec , liderzy totalnie zle rozdzielaja robote , a kierownicy to szkoda jezyka strzepic , jedna rada , omijac lub zwijac stamtad zagle . Nie polecam zakladu , parking to pogorzelisko po jakims tornadzie, robota jako tako , zalezy od dzialu , ale wszystko niszcza zarobki , brak szacunku dla ludzi , po nowym roku zwijam sie osobiscie stamtad .

Iwona

@Polak rozumiem, że pracownicy, szczególnie z długim stażem w firmie nie czują się doceniani. Co Twoim zdaniem mogłoby to zmienić?

Groteska
@Iwona 31.05.2017 12:20

Prace

Swiezy

Witam , chcialbym sie dowiedziec jak to jest w tym Mbl ? Slyszalem wiele opini , wiecej negatywnych , warto tam pracowac ? Dziekuje za opinie , w miare mozliwosci prosilbym o szczerosc .

Szary Człowiek

Stawki az sie plakac chce presja jaka wywiera kierownictwo na pracownikach jest ogromna. Kłótnie MBLu z Reac'iem odbijaja sie bardzo na pracownikach. Kierownictwo ma ludzi w (usunięte przez administratora) Nawet jeśli zdarzy sie cud i ktos laskawie pozoli wyrabiac nadgodziny to i tak wynagrodze ie nie będzie przekraczał o 1900 zl. Niepozdrawiam.

Kierownik

Pieniądze szczęścia nie dają ;)

Anons
@Kierownik 03.10.2017 12:32

Bardzo śmieszne.

Pti

Lubię te robotę. Pogrzebe se w programie. Trochę se pozmieniam. Nikt mnie nie (usunięte przez administratora). Jak coś (usunięte przez administratora) to zawsze ktoś mi pomoże. Robota git bo i się człowiek posmieje i pogada i robota będzie zrobiona.

zwierz

Owszem MBL jest firmą która słabo płaci , a jeżeli chodzi o soboty to przychodzisz w sobotę do pracy ,a twoje nadgodziny rozpisywane są w tygodniu żeby nie płacić ci- 100 tylko pięćdziesiątki , aż dziwne jak to legalnie ciągnie się tyle lat

dunkan
@zwierz 03.11.2016 16:20

Czy można tam kupić prywatnie jakieś części do wózka inwalidzkiego?

Spaw

Pozdrawiam Jajo ze spawalni :)

Stary

Włodziu przestań.

Jelonek

Pracuję w firmie MBL Poland już pół roku i zgodzę się z Wami że stawki nie są powalające ale doszły mnie słuchy, że od nowego roku mają dodać jakiś socjal i dodatkowe premie...więc chyba idzie lepsze...a poza tym wszystkim to atmosfera jest bardzo fajna....nie masz zaszczucia pracownika jak to podobno jest w innej firmie w Piotrkowie o podobym profilu produkcyjnym .

anonim

(usunięte przez administratora)

Haha

Umowa o pracę jest ale nic poza tym. Brak socjalu brak premii itd itp jest goła pensja. Rotacja? W 80% spowodowana BARDZO MAŁYMI zarobkami w porównaniu do innych firm a reszta to osoby które nie dostały "podwyżki". Przy przedłużaniu umów nawet 0.50gr się nie dostaje. Kierownik twierdzi że staż pracy w firmie nie wpływa na wysokość wynagrodzenia...trzeba się pakować i zmienić firmę.

Pracownik

Po co taka praca skoro po wyplacie na nic nie stać. Oplacisz rachunki i zostaje stówka na.... kanapki do pracy. Kurde prezesie firmy mbl jak to czytasz i rozumiesz po Polsku to wez sobie do wiadomosci ze ludzie chca zyc godnie a nie od wyplaty do wyplaty. Miedzy nami duzo sie gada. Wszyscy wiedza jak jest. Bieda. Bieda. Bieda. Dajcie nam zarobic my dajemy bardzo duzo od siebie. Dajemy ci utrzymanie. Daj tez nam utrzymanie.

Robol

Robię na cnc ponad rok. W tym czasie nauczyłem się przezbrajac maszynę, wgrywać i konfigurować programy dobierać narzędzia, wiem jak robić korekty narzędzi, poznałem jak wybrać materiał do danego detalu i co ? Nauczyłem się bo chciAłem sie nauczyć. Ciągle się uczę czegoś nowego. CodZiennie czegoś się dowiaduje. I co guano. Staram się robić dobrze nikt nie ma do mnie uwag co do mojej pracy. I co z tego? Nadal jestem pomocnikiem operatora bez szansy na podwyżkę i dymam za 13 zł BRUTTO ! POMOCNIK W TEJ FIRMIE TO NAJGORSZY ŚMIEĆ JAKI MOŻE BYĆ. JEST OD WYWOZENIA WIOROW OD MALOWANIA LINII OD POMOCY INNYM DZIALOM. jak można zdobywać doświadczenie w pracy i awansować na operatora skoro ciągle rozkazywana mu jest najgorsZa robota. A operator nawet za przeprosZeniem gowna po sobie nie sprzątanie.

płynę pod prąd

Od czasu do czasu przyglądam się tej dyskusji na temat pracy w MBL. I co tu dużo mówić. prawdy 50% / 50% .. jak wszędzie leży po środku i zależy od punktu siedzenia. Nie ma sie co dziwić pracownikom liniowym - bo często i gęsto bywa że nowo przyjęci mają więcej kasy niz tacy co pracują pare lat. (powiedział bym, że to jest najgorsza rzecz jaka może być z punktu widzenia lidara czy kierownika) - taki pracownik co dłużej pracuje poprostu nie pała chęcią do dalszej współpracy.. rosną konflikty i żale, problemy z utrzymaniem „wyimaginowanych czasem” standardów. Kasą nigdy firma dla szeregowców nie sypała.. w sumie w biurach tez skromnie na niektórych stanowiskach. Wiadomo każdy by chciał jak najwięcej zarobić.. i takie tamaty, że sa pupilki itp. Sa oczywiste i szeroko stosowane nie tylko w tej firmie. Natomiast też należy spojrzeć na to z innej strony, i czasem zastanowić się dlaczego nie dostałem podwyżki?? Może za mało się starałem, a może się spaliłem na wejściu u przełożonego i teraz ma do mnie jakieś ale, może chodziłem często na „nieplanowane” wczasy.. Widzę że uparcie każdy ciśnie po liderach, niekiedy tez z pewną racją, ale każdy ma swój zakres obowiązków i jest z czegoś rozliczany, skoro taki lider się utrzymuje na stanowisku tzn spełnia oczekiwania przełożonego, tzn tak wykonywanie jego pracy powinno wyglądać.. Nie oczekujcie aby lider po kimś chodził i zamiatał. Nie oczekujcie aby znał się na wszystkim.. jedyne na czym ma się znać to znać swoją załogę aby sprawnie ją zarządzać. Nie musi wcale wiedzieć jak włączyć tą maszynę czy wykonać przezbrojenie.. wystarczy że ma asa od takich rzeczy i on za niego to załatwi.. ;) Czemu drze mordę (chodz nie powinien z racji swego stanowiska) – może robię coś niezgodnie z założeniami itp. Itd. Ale słowem podsumowania: czy polecił bym pracę w tej firmie:? - dla osób które chcą złapać doświadczenia, porobić sobie jakiś uprawnień a później czmychnąć do innej lepiej płatnej roboty – zdecydowanie tak. - dla osob mało wymagających od życia – chcących przyjść do stabilnej pracy i dorobić spokojnie do emerytury – zdecydowanie tak - dla ambitnych – raczej nie zalety mbl : - stabilna praca w dobrej atmosferze, z możliwością podnoszenia swoich kwalifikacji i wiedzy. wady mbl: - niskie zarobki, z bardzo pesymistyczną możliwością ich zwiększania..

Robol
@płynę pod prąd 28.08.2017 20:37

Robię na cnc ponad rok. W tym czasie nauczyłem się przezbrajac maszynę, wgrywać i konfigurować programy dobierać narzędzia, wiem jak robić korekty narzędzi, poznałem jak wybrać materiał do danego detalu i co ? Nauczyłem się bo chciAłem sie nauczyć. Ciągle się uczę czegoś nowego. CodZiennie czegoś się dowiaduje. I co guano. Staram się robić dobrze nikt nie ma do mnie uwag co do mojej pracy. I co z tego? Nadal jestem pomocnikiem operatora bez szansy na podwyżkę i dymam za 13 zł BRUTTO ! POMOCNIK W TEJ FIRMIE TO NAJGORSZY ŚMIEĆ JAKI MOŻE BYĆ. JEST OD WYWOZENIA WIOROW OD MALOWANIA LINII OD POMOCY INNYM DZIALOM. jak można zdobywać doświadczenie w pracy i awansować na operatora skoro ciągle rozkazywana mu jest najgorsZa robota. A operator nawet za przeprosZeniem gowna po sobie nie sprzątanie.

Webster

Najgorszy pajac to jest lider zbysiu ze spawalni drze morde na kazdego i sie z kazdym kloci.Zarobki spawaczy sa nedzne ale co oni umia,jak ramki spawaja cale zycie xD

Baflo

Nie narzekajcie wiadomo coś robić trzeba a za darmo nie będą płacić.

Operator CNC
@Baflo 23.08.2017 12:09

Rekrutacja wewnętrzna odbywa się w Sulejowie pod mostem. A co do komentarza, że coś robić trzeba to strzyc barany w Sulejowie też można...ale Ty pewnie jesteś z "kadry kierowniczej", że tak podchodzisz do sprawy zatrudnienia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Baflo

Tak poszukuje pracowników i rekrutacje wewnętrzne też prowadzi czasem.

Operator

Co tu się dziwić jak inne firmy w tej branży w woj. Łódzkim na start dają po 18 zł a tu po dwóch latach pracy nawet 16zl nie można się doprosić. Ludzie zaczynają myśleć i uciekają gdzie lepiej

Tiko

Mbl szkoda takiego zakładu jest rządzony przez nieudaczników Sulejów rządzi reszta niem szans

John

No cóż o tym zakladzie można powiedzieć tylko jedno syf miały być podwyżki a tu lipa zrobili z pracowników idiotów i zabrali premie 250 zł i dali po 50 groszy podwyżki brawo dla firmy i kierownictwa oby tak dalej a firma zniknie szybciutko bo ludzie tuzinami zaczynają się zwalniać . Nie pozdrawiam

Looo

Parking w Mbl jak olimpiada na księżycu. Krater za kraterem a jak popada to trochę to się robi basen olimpijski

Iks

Na CNC jest nie lepiej. Najlepsi operatorzy się zwalniają. Niedługo zostaną sami pomocnicy i liderzy.

Zdzis

Magazyn po mały się wykrusza. Tylko w tym tygodniu czterech magazynierów złożyło wypowiedzenia. Może Będzie Lepiej.

Rangers

Ten zakład to lipa straszna 3 lata pracy i nic ta sama stawka pora się ewakuować .

Iwona

@Asf dziękuję, że jednak parę słów napisałeś. Duża część Twojej wypowiedzi skupia się na pracy liderów. Czy kierownictwo jest świadome sytuacji? Próbowaliście na ten temat porozmawiać?

Haha
@Iwona 29.06.2017 11:33

Mbl? Firma na poziomie dna i wodorostów. Ktoś po 2 miesiącach dostaje 1zł więcej a starszy pracownik 0zł...firma padnie i to niedługo. Czemu? Ponad 50 wypowiedzeń w jednym tygodniu mówi samo za siebie. Rekrutacja w tym momencie jest chyba otwarta na każdy dział ale nikt nie chce tam pracować. Powód? NĘDZNE I UPOKARZAJĄCE WYNAGRODZENIE!

Filipiak

Ludzie szanujmy się nawzajem. Firma faktycznie mało płaci. Ludzie doświadczeni zarabiają jak nowoprzyjęci.

Iwona

@Xxxchętnie dowiemy się więcej na temat tego jak oceniacie firmę jako pracodawcę. Jednak nie jest to miejsce do obrażania innych pracowników firmy. Bardzo proszę również o zachowanie kultury wypowiedzi.

Asf
@Iwona 21.06.2017 15:12

Ale tu nie ma o czym pisać. Pieniądze są śmieszne a ostatnie podwyżki po odebraniu premii to kpina z człowieka. Na zebraniu była mowa że wynagrodzenie będzie zależeć od umiejętności a nie stażu pracy. Mimo to przy rozdzielaniu podwyżek chyba już ktoś zapomniał o tym i niektórzy mimo posiadania sporo wyższych kompetencji dostali nawet niższe podwyżki od tych którym ich brak. Chociaż ciężko nazwać to podwyżkami jeśli zarabia się mniej niż wcześniej. Mało kto dostał na tyle dużą podwyżkę by zarabiać więcej. Dodajmy do tego tragiczne zarządzanie ludźmi. Liderzy tak naprawdę ani się nie znają na robocie ani nie potrafią kierować ludźmi. Jeszcze żeby mieli wiedzę czysto teoretyczną co do działania maszyn ale najczęściej potrafią tylko przyjść, powiedzieć swoje gówno warte mądrości i wyjść. Prawda jest taka ze w obecnej formie to większości z nich można by się pozbyć i nikt by tego nie zauważył. Czesto się zdarza że jak nie ma lidera to zastępuje go osoba z produkcji i tak naprawdę nic się nie zmienia. Każdy wie co ma zrobić i ile ma zrobić, a fakt ze nikt nie pierdzieli głupot nad twoja głową powoduje tylko iż przyjemniej się pracuje. Większość liderów tak naprawdę cały dzień pierdzi w stołek (a ich pracę wykonują właśnie te osoby które ich zastępują w razie gdyby mieli wolne) i stara się by kierownik tego nie zauważył. Gdy kierownik pojawia się na dziale to magicznie nagle wszędzie ich pełno i udają że robią coś ważnego lub uciekają do akwarium udając że mają tam coś do załatwienia. O tym nowym kierowniku to nawet nie ma co pisać bo gość nie potrafi powiedzieć nic ponad przywitanie się. Boi się ludzi czy jak? Jedyne co robi to chowa się za filarem na laserze.

Xxx

3/4 to chłopki ze wsi. A wiadomo kim są chłopki ze wsi. Uważają się za ważniaków i cwaniaków. A tak naprawdę to ludzie granatem od pługa oderwani. Zero kultury, słoma z butów wystaje. Nawet się wysrać nie potrafią bo są zawsze osrane. Po takim hamie wejść do ubikacji to samobójstwo. Ale wielkich panów i znawców z siebie robią a tak naprawdę to chyba nigdy widelca nie widzieli. Firma nawet nie taka zła gdyby wieśniactwo nie stało wyżej niż ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Czasami mam ochotę pokazać im gdzie tak naprawdę jest ich miejsce i sklepać miske jednemu i drugiemu Ale powstrzymuje emocje bo szkoda szczępić ryja i szkoda przez taką łachudre problemy sobie robić.

anty xxxx
@Xxx 20.06.2017 23:41

Kolego z wielkiego miasta w Polsce 40,6 % ludności mieszka na wsi. Więc trudno byłoby żebyś pracował tylko z pracownikami z miasta. Dodatkowo wielu mieszkańców w latach 70-80 tych ze wsi przeprowadziło się do miasta. Więc może zanim zaczniesz wyzywać wszystkich od wieśniaków zapytaj tatę lub mamę czy czasem dziadzio lub babcia nie mieszkali na wsi.

Rocki

Strasznie małe zarobki. Firma lipa i tyle. Lepiej do heringa iść.

Iwona

@Bizzmógłbyś powiedzieć coś więcej na temat swojej codziennej pracy? Piszesz, że nie jest ciężka. Jeśli możesz to podaj również to jakie stanowisko w MBL- POLAND zajmujesz. Warunki pracy mogą się w ramach jednej firmy diametralnie różnić w zależności od zakresu obowiązków, czy też działu w jakim się pracuje.

Bizz
@Iwona 26.04.2017 09:31

Bardziej trzeba myśleć głową co sie robi niż siłowo. Jestem operatorem cnc. W porównaniu do pracy w magazynach ta praca jest lekka. Jeżeli już się człowiek wkręci w robotę to praca nie sprawia problemów.

Polak
@Iwona 26.04.2017 09:31

Słynny dział cnc kpina. Pracując 5lat zarabiasz jak młody z kilku miesięcznym stażem. Jesteś po prostu zwykłym murzynem. Liderzy mają wszystko i wszystkich w D. Poza swoimi pupilami nie widzą nic. Jest jeszcze jeden śmieszny gość który uważa się za lidera a jest zwykłym nieudacznikiem i nierobem. Ale to jest człowiek kierownika i nie ma na niego bata.Co do ludzi to brak zgrania za 50 groszy jeden drugiego sprzeda Jeżeli masz możliwość trzymaj się jak najdalej od MBL a napewno od cnc.

Bizz

Jestem z Piotrkowa. Praca na miejscu. Kasa jak wszędzie. Robota lekka. Nie narzekam jest ok.

Oj tam

Jestem z Reac Zielona Góra to ta sama firma. I potwierdzam Prezes złotousty . Nikt Ci tyle nie da co prezes obiecał. Brak solidnych instrumentów pomiarowych. Nie kompetętny kierownik. Dział kontroli z siedzibą w Jasieniu nie potrafi prawidłowo przeprowadzić pomiaru detalu. Jedna wielka kpina. Liderami zostają największe nieroby. Czas się ewakuować. Stawki dla operatora na poziomie 18 zł to śmiech na sali. Nie polecam tej firmy.

Gość
@Oj tam 05.04.2017 10:41

Masz zapewne na myśli firmę Reac w Piotrkowie, która działa w tym samym budynku co MBL. Ale MBL i Reac to dwie zupełnie oddzielne i niezależne firmy.

Iwona

@Niezadowolony xrozumiem, że Twoja pensja nie zwiększyła się wraz ze stażem pracy w firmie. Na jakim stanowisku pracujesz? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń w MBL- POLAND.

Niezadowolony x

Mamy kolejny już rok a zarobki z 3 lat wstecz,,, apeluje o podwyżki dla ludzi ze stażem.

dcm
@Niezadowolony x 20.03.2017 15:24

To co najniższa krajowa cię przegoniła :)

Zostaw opinię o MBL Poland Sp. z o.o. - Piotrków Trybunalski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MBL Poland Sp. z o.o.