MWM Brzesko

Brzesko

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 114 ocen.

Opinie o MWM Brzesko

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MWM Brzesko

Otoczenie

Nastąpiła przerwa w komentarzach, a tu niespodziewanie zmiana prezesa. Ciekawe co na to dotychczasowi zarządzający. Może teraz coś się zmieni na lepsze ?

Otoczenie
@Odpowiadający na pytania :) 04.03.2017, 09:22
Zmiana na lepsze już jest, dlatego nie ma komentarzy. Wypłata na czas, materiały, klienci, wszystko jest. Zmiana prezesa ni...

Z tego co zrozumiałem to zarządza Syndyk. W takim razie po co w MWM Dyrektor Zarządzający. Może należy powołać tytularnie królową Elżbietę. Jaki prestiż i pewnie nie wzięła by wynagrodzenia. Dla Firmy duże oszczędności i mniej zamieszania. Z tego co wiem to w MWM już był jeden dyrektor zarządzający i do niczego dobrego to nie doprowadziło.

Prorok

Mając takich pracowników jak Ty też nie ma szans.

Bezpośredni

To chyba logiczne, że pisząc inicjały A.R pod lupę automatycznie wpada firmowy "Nowotwór" dosłownie i w przenośni hahaha... Co do sytuacji w MWM z pewnego źródła wiem że kilkanascie osób mimo wszystko poleciało, głównie Ci którzy siedzieli na chorobowym, bądź Ci którzy mogli już przejść na wcześniejszą emerytke, znaleźli się też tacy co polecieli mimo wszystko, jednak oni wręcz dosłownie nie byli szczególnie potrzebni, gdyż ich zaangażowanie w firmę już dawno się wypaliło. Z tych plusów to bracia GRABARZE nie mają wstępu do zakładu a ogólnie plany są takie aby WMW zaczęło funkcjonować na wlasny kosztzysk. Ludzie przez ostatnie kilka miesięcy dostają regularnie pensje, pracujący na nadgodzinach także mają płacone bezpośrednio po przepracowanym tygodniu. Ale nie ma się czym podniecać, to nie jest tak że to jest coś nowego wielkie halo sukces... Ludzieeee, na litość Boską przecież właśnie tak powinno być, tak powinno to funkcjonować. ... PS: Jeszcze pasowałoby zrobić czystki u góry, wykasować doszczętnie zakladowe pijawki, podkręcić śrubkę leniuchom, postawić na rozwój, zainwestować w to co się zwróci a nie grabić na raz i myślę że zakład jakoś powoli wygrzebie się z tego doła. Pozdrawiam ogarnietych kolegów z branży ;) Tych marudzących leniuchów też ;]

superior

Upomnienie dla rafa. Użycie inicjałów A.R. może pokrzywdzić niepowiązane 2 osoby w 2 różnych firmach na terenie Brzesko. MWM Więckowscy Sp. z o.o. Małopolska Wytwórnia Maszyn Brzesko Sp. z o.o. Powyższe firmy posiadają osobne fora z opiniami. Oficjalnie wg KRS nie istnieje firma dla której założono to forum, czyli firma MWM Brzesko.

Ziutek
@superior 02.01.2017, 12:55
Upomnienie dla rafa. Użycie inicjałów A.R. może pokrzywdzić niepowiązane 2 osoby w 2 różnych firmach na terenie Brzesko. MWM W...

Ciekawie prawisz. Czyli np. jak jeżdżę Saabem to tak naprawdę nie jeżdżę Saabem bo firma już nie istnieje?

rafa

Dopóki nie zrezygnuje firma z usług byłego prezesa ds.technicznych,dopóty zakład nie odzyska swojej świetności sprzed 2000r.Największą bolączką firmy jest A.R. będący głównym wyprowadzającym kasę z zakładu.W tej chwili może się to trochę ukróciło ale za wcześniejsze przekręty ten człowiek powinien ponieść bezwzględną odpowiedzialność.

obserwator

Jesli prawdą jest że produkcja ruszyła to przepraszam za wklejenie artykułu.... Druga sprawa znajomy pracujący w MWM potwierdził fakt zwolnień Nie jestem jednym z tych którzy chcieli wyrwać kawałek tortu,jak to opisałeś Panie Dziennikarz,jestem byłym pracownikiem który uciekł z tonacego statku pare lat temu

Dziennikarz.

Obserwator to szkodnik, a jego posty znikają bo są głupsze niż ustaw przewiduje. Obserwator jest niezadowolony, bo to pewnie jeden z tych co chcieli wyrwać swój kawałek tortu z MWM Brzesko, lecz się nie udało. Obserwator, w tym artykule jest wypowiedź syndyka cyt. "Powyższa informacja jest nie prawdziwa, proszę o jej usunięcie. W przypadku jej nie usunięcia podejmę kroki prawne w celu ochrony dóbr MWM Brzesko Sp. z o.o. Nikt w tej sprawie się ze mną nie kontaktwał, ani nie konsultował. Informacje wyssane z palca proszę prezentowac na Pudelku lub innych podobnych portalach internetowych o podbnej wiarygodności Piotr Klempka - Syndyk"

Rozbawiony :D

Hahahaha a jak pismaki napiszą że ziemia jest płaska to też powiesz Kopernikowi szach mat? :D Uważaj z jakiego źródła czerpiesz informacje... Informator Brzeski pisze tak jak Ty, co im sie wymyśli to piszą...

obserwator

Przestan wypisywac bzdury i siac propagande.!!!!! Szach i mat http://brzesko.info.pl/index.php/wydarzenia/510-rozpoczynaja-sie-zwolnienia-w-malopolskiej-wytworni-maszyn moj post znowu znikl.Prawda oczy kole!

rozbawiony :D

#obserwator Geniusz! no obserwator geniusz :D dodaj jeszcze że te informacje masz z bardzo wiarygodnego źródła ale nie możesz ujawnić z jakiego :D Słabym jesteś obserwatorem bo nie zostało zwolnionych 50 os a spółka nie wygasza produkcji... wręcz przeciwnie - ku niezadowoleniu tych którzy myśleli że zarobią na upadłości MWM, spółka pozyskuje kolejne zamówienia i ma się dobrze... wreszcie w spółce są pieniądze i nie są przez nikogo wyciągane na boki... wszystko idzie w dobrym kierunku, więc obserwuj bardziej uważnie ;)

kih
użytkownik zarejestrowany

Na pewno taki partner ds. ekspansji może liczyć na dobre zatrudnienie. Dobrze, że są szkolenia wdrożeniowe, doliczają niezbędne narzędzia pracy, odpowiednie benefity pozapłacowe, ale jaka jest wypłata? Dzięki

Bezpośredni

Co nie zmienia faktu, że dziwnym trafem inni w swoich wpisach mają poprawne kwoty a przynajmniej prawidłowe jak na ten rocznik auta ceny, tak czy inaczej kolejny komentarz został usunięty, z miejsca pojawiła się banda ślepych obrońców więc coś w tym musi być i nic nie dzieje się bez przyczyny. A skoro to nie wpływa na faktyczną wartość więc niech ten błąd, albo przekręt zostanie uregulowany. Już dawno powinni się za Was zabrać, a wtedy te osiołki ktore tak bronią kłamstw z pewnością byłyby pierwszymi osobami przekonałyby się czy warto bylo. Wszystkie kopie komentarzy mam więc na spokojnie. Nie Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Gosc

Taka cena wynika zapewne z wartości księgowej - poczytaj przepisy dot. księgowości. Cena ta nie ma nic wspólnego z wartością rynkową i ceną po której można by ewentualnie sprzedać taki pojazd. Cudowne jest to że ktoś może wypowiadać się w temacie o którym nie ma pojęcia... Bezpośrednio udowodniłeś wszystkim merytoryczność swoich wszystkich poprzednich wpisów - gratuluję :D

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Janek

Ema MWM leży i nie powstanie.Dalej wy ludzie z biur piszcie bzdury.Cóż was też zwolnią i skończy się nic nie robienie.W biurach więcej ludzi niż na produkcji pracuje.Nic dziwnego ze firma upadła.Daje następny odnośnik bezpośredni do wpisu KRS przez syndyka http://m.krs-online.com.pl/msig-5056-267819.html

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Janek

http://www.krs.wp.pl/firmy/malopolska-wytwornia-maszyn-brzesko-sp-z-o-o-w-upadlosci-1728396

Zenon

No nie do końca tak jest. Syndyk może sprzedać zakład w całości i nowy właściciel dostaje firmę praktycznie gotową do produkcji. Niestety, ponieważ kontrahenci zagraniczni rezygnują mając dość oczekiwania na realizację swoich zamówie, więc nowy właściciel będzie musiał przywieźć własną produkcję albo dział marketingu wreszcie zacznie hurtowo te śmieciarki sprzedawać. Ale na to bym nie liczył, zresztą firma będącą w upadłości prawdopodobnie nie może nawet startować w przetargu. Kiedyś po to powstał MWM serwis - jako niezadłużona spółka córka MWM miał sprzedawać nasze wyroby, ale skończyło się na ty, że służył do drenowania pieniedzy MWM

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

CV

Wyślij CV to się przekonasz ;)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Janek

Nie rozumiesz że MWM jest na wykonczeniu ?.Takie są reguły upadłości.Zwalnia się grupowo ludzi a później robi się licytacje maszyn hal ogólnie całego majątku firmy.Niestety tak to wygląda.A ty oczekujesz ze bankrut zwolni 50osób i zatrudni nowych.Musi zdarzyć się cud żeby MWM ruszył na nowo.Cud w 99,9% nie realny

Janek

Widzę że ładne kłamstwa są tu wypisywanie.Szybko je obale.A mianownicie 50osob idzie do zwolnienia.Inne fimy przejęły roboty MWMu.Proszę was nie wypisujcie bzdur.Szkoda firmy.Lecz została doprowadzona do ruiny.

figo

do zenka to zaloga powinna sie domagac u syndyka zeby zaczol co robic w tym kierunku aby ratowac zaklad i miejsc pracy ale tam zawsze pracowali ludzie milczki i dlatego doszlo do tej tragedi

ja

do zenka to dlaczego syndyk nic nie robi w tej sprawie tylko siedzi cicho niech sie wezmie za te pijawki chyba ze to tak ma byc

Zenon
@ja 19.09.2016, 08:34
do zenka to dlaczego syndyk nic nie robi w tej sprawie tylko siedzi cicho niech sie wezmie za te pijawki chyba ze to tak ma byc...

A tego to nie wiem. Może coś z tym robi. Ma do tego prawo. I oby zrobił - szkoda firmy z takim potencjałem..

ja

do zenka zaklad istnieje 40 lat a 2001 roku tylko powtarzam tylko zmienil nazwe

Zenon
@ja 19.09.2016, 07:00
do zenka zaklad istnieje 40 lat a 2001 roku tylko powtarzam tylko zmienil nazwe

Ależ ja to wiem. Jednakże za czasów ZNTSiS pijawki, które wykończyły MWM siedziały cicho. Wszyscy byli zależnie od PGNiG i nie mieli zbyt wiele do powiedzenia. Dopiero po restrukturyzacji PGNiG, kiedy powstał MWM panowie zaczęli szaleć. Porobili się "Prezesami" i zaczęli doić firmę. Nawet prywatne samochody posprzedawali i zaczęli korzystać z dużo bardziej ekonomicznych - służbowych. Jeden to sobie prawie gwardię osobistą stworzył. Takich panów BMW - biednych, mięsnych, ale wiernych. Ciekawych rzeczy dowiedział by się syndyk, gdyby przekopał się przez faktury z czasów "starego" MWM. Za nowych czasów to już czyste finansowe SF.

ja

zoska zygmunt tu nie pracuje on tylko robi zamieszanie, a ogolnie jak ktos ma mniejszy staz niz 30lat w tej firmie niech sie tu nie wypowiada

Zygmunt
@Dział handlowy :-) 19.09.2016, 20:37
Hej Zenon A co ty byś robił jakby nie dział marketingu czy szprzedaży? Chyba byś konia walił albo ryśka strugał. Jak nie ma...

Nie do końca się zgodzę, każdy wie że ta firma na śmieciarkach, zamiatarkach i kontenerach by nie wyżyła ( nawiasem mówiąc konstrukcjach dość już archaicznych i pracochłonnych w wykonaniu) po krachu na rynku firmę uratowały tzw "podnośniki". Potem produkcja maszyn kablowych dla firmy z Francji i to było główne źródło dochodu dla firmy (pomimo tego że pewien "szpec" powiedział że wstrząśniemy tą firmą - przy okazji polecam dzisiejszą Gazetę Krakowską - jest artykuł w którym ten Pan bredzi że nie wie co było przyczyną obecnych problemów finansowych). Zlecenia z Francji to nie zasługa Działu Marketingu, być może jedna góra dwie osoby robiły coś by szukać klientów reszta to balast do zwolnienia ( podobnie jak reszta osób która opisuje Zenon). Rynek śmieciarek jest trudny i firma powinna skupiać się na kontrahentach zagranicznych. Do czasu gdy Francja dawała robotę firma "kwitła", niestety szukając oszczędności zaczęli uciekać do Chin, problem polegał na tym że "towarzystwo", w tym i dział marketingu, przesiedziało z założonymi rękami, nie znaleziono nic w zamian ( coś na przetrzymanie trudnego okresu), teraz gdy Francja chce wrócić firma jest ugotowana. W okresie dobrym dla firmy pieniążki zostały niestety przejedzone m in. przez rozdawanie niepotrzebnych nadgodzin, zamiast mądrze inwestowane. I niech nikt nie mówi że trzeba było zostawać po godzinach żeby przerobić robotę, trzeba było dobrze zorganizować pracę i pilnować pracowników w zamian dać zasłużoną premię. O "okresie" nowych właścicieli już nie wspominam bo to tragikomedia która niestety dobiła tonąca firmę, awanse, zmiany stanowisk, przyjmowanie znajomych, dalszy rozrost zatrudnienia o zbędnych ludzi. Owszem każda firma ma dział marketingu i mieć go musi ale jak sam napisałeś "Kto by trafił do MWM - chyba tylko ślepy koń z kulawą nogą. Oprócz strony internetowej MWM-u na ryku nie ma". No właśnie ale za to odpowiada dział marketingu. W tej firmie nie było nigdy rozliczania z pracowitości umiejętności i osiągnięć liczyło się tylko układy i "poddaństwo".

Zenon
@Dział handlowy :-) 19.09.2016, 20:37
Hej Zenon A co ty byś robił jakby nie dział marketingu czy szprzedaży? Chyba byś konia walił albo ryśka strugał. Jak nie ma...

No to może jakieś dane, ile to pieniędzy mamy z marketingu? Przypominam - za czasów braci K. przez pewien czas mieliśy coś koło 6 przedstawicieli handlowych. Ileż to rodzimych wyrobów poszło przez ten czas? Bo chyba nic nie sprzedali. Potem, to juz zamówienia z Francji przepuszczano przez dział marketingu - pewnie po to, żeby im wyniki podnieść. A jak to słusznie Zygmunt napisał - maszyny kablowe to nie zasługa marketingu. A dawno temu (w lepszych czasach) sam pan wielki biznesmen czytał na jakimś zgromadzeniu wyniki finansowe. I tam było wyliczone, że dział marketingu wypracował zyski coś poniżej 20% całkowitego zysku. Na mój rozum, to te 20% to powinno być zysków NIE WYPRACOWANYCH przez marketing. Cała wiedza tych panów o produkcji MWM opiera się na wyuczonych na pamięć nazwach śmieciarek. Panowie wiedzą też, w którym miejscu w MWM odbywa się końcowy montaż tychze śmieciarek. I to jest ich cała wiedza.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zygmunt

Dla niekumatych - to był sarkazm, odpowiedź dla tych osłów co piszą że w firmie jest dobrze....

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Zygmunt

Każdy może tyle dostać, to jest na początek oczywiście, potem dają ~ 10 tyś bruto i auto służbowe - co prawda tylko Skodę Octavię ale zawsze to coś. Wynagrodzenie zależy od umiejętności i pracowitości, jak się wykazujesz to masz co 3 miesiące podwyżki. Z okazji okrągłej rocznicy firmy możesz dostać medal, z okazji barbórki czapkę górniczą i deputat węglowy poza tym są szkolenia i wycieczki integracyjne. Premie kwartalne są oczywistością.

aaa

Zarobki są bez szału, jedynie jest możliwość "dorobić" po godzinach, mino upadłości zakład wystawił ogłoszenie na zatrudnienie pracowników na obróbkę skrawaniem, z możliwością nauczenia zawodu od zera, duży plus:) oby ta firma się podniosła - ma ogromny potencjał, zgraną ekipę(z małymi wyjątkami) oraz mimo różnych problemów finansowych od jakiegoś czasu praca wraca do normalności i nawet dobrze się tu pracuję. Pozdrawiam

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Zygmunt

....spokojnie 5 tyś brutto dają na początek tylko ze na 2,5 mieś.

Peace

Ludzie, czy wy tego nie kumacie ? To nie "płatni klakierzy", lecz najprawdopodobniej ludzie z Go Work. Widzą, co Was kole w oczy i się cieszą, bo wpisami osiągają to na czym im najbardziej zależy, czyli ilość wpisów. Zajmijcie się sobą serio. Dajcie spokój MwM. Pozwólcie ludziom robić swoje. MwM potrzebuje tak jak każda firma: spokoju, klientów, zamówień, uczciwych pracowników. Poza tym chyba oprócz pracy macie rodziny, zajmijcie się nimi. Życzę tej firmie i jej pracownikom, tym którzy o nią walczą swą ciężką pracą, wszystkiego najlepszego. Wkrótce 15 urodziny tej firmy, oby przyniosły dla niej przełomowe rozwiązania.

aaa
@Peace 15.09.2016, 21:39
Ludzie, czy wy tego nie kumacie ? To nie "płatni klakierzy", lecz najprawdopodobniej ludzie z Go Work. Widzą, co Was...

Jak się widzi że dalej jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i te same osoby rządzą zakładem co do takiego stanu doprowadziły to trudno siedzieć cicho

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

zdenerwowany

Jak czytam takie wpisy jak twój to utwierdzam się w 100% iż jesteś płatnym klakierem z biur MWM który ma płacone od posta albo jakimś dzieciakiem który czytam na forach tylko 2 ostatnie wpisy i pyta się czy wypłata jest terminowa. Otóż dzieciaku po gimnazjum ludzie piszą iż wypłata to 1800zł brutto dla pracownika z 20 letnim doświadczeniem płacona w 2ch ratach. Ile trzeba takie rzeczy razy powtarzać by trafiło to do twojej i innych głów ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Zygmunt

Amen kolego, ale widzę że rzeczywiście ktoś usuwa posty, napisałem kilka dni temu podobne informacje do Twoich i "pyk" postu już nie ma. Zastanawia mnie tylko co za błazny piszą o dobrych pensjach, terminowości i dobrej kondycji firmy ? Kiedyś jak to nazwałeś "określona grupa sprawdzonych umysłowych" miała takie powiedzenie "Ciepła i pieniędzy w tej firmie nie było i nie będzie...". Był okres dobry gdzie pracy było dużo i można było dorobić do pensji, ale niestety ten dorobek został przejedzony ( nie będę pisał liter i pseudonimów każdy wie o kogo chodzi), gwoździem do trumny było odejście Pana który sprawował kiedyś funkcję "Główny specjalista do spraw planowania produkcji" i ogarniał robotę (wiadome kogo), dzięki temu firma funkcjonowała w miarę OK. Mama nadzieję ze uda się uzdrowić sytuację, szkoda by było firmy i załogi.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

asd

Krótko żyjesz chłopcze na tym świecie i jeszcze dużo rzeczy nie widziałeś ale zobaczysz w które nie wierzysz ale jak cię spotkają to uwierzysz. W to że można w MWM zarabiać marne grosze też uwierzysz, zatrudnij się tam.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Frezer ale już nie w MWM

Co za propagande siejesz.Zarobki bardzo niskie płacone w dwóch ratach.Fachowiec z 20 letnim doświadczeniem frezer czy spawacz zarabiają po 1800 zł na rękę.Czy to jest zarobek godny fachowca ?.W biedronce na kasie więcej zarabiają. Podejrzewam że jesteś osobą z biura która tu wypisuje propagandowe posty.

Obserwator

Tak firma w upadłości.W Brzesku głośno o tym było mówione.Jaką trzeba być osobą żeby szukać pracy w firmie która jest w upadłości.Oddaje robote dla innych firm.Firma ma wielkie długi więc robi się upadłość i długi znikają.Taki to prawny kruczek jest. Co do zarobków.Jak ktoś chce zarabiać 2 tys zł brutto czyli 1460 na rękę.Płatne w dwóch ratach to śmiało.Wysyłać CV i robić z siebie jelenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wiem o Wszystkim

Prezes ? Prezes nie ma nic do powiedzenia dyletancie. Syndyk zarządza masa upadłości i to jemu są podlegli pracownicy. Właśnie ze względu na to, że w MwM pracowało zbyt wielu mądrali spółka padła. Zamiast pracować, same intrygi. Dobrze, że nikt nie dba o takich ludzi jak Ty. Nic nie wiesz o spółce więc zamknij gębę i rób co.do Ciebie należy, albo wypad niech Twoje umiejętności zweryfikuje rynek. Zapewniam, że długo nigdzie nie zagrzejesz miejsca.

aaa

Masz niesprawdzone informacje, w MWM Brzesko zamiast zwolnień rusza rekrutacja - jest to bardzo dobry zakład do nauki zawodu...

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

saxzq

człowieku podobno mwm zwolnił 200 osób i jest w likwidacji całe brzesko o tym mówi a ty wyskakujesz z jakas oferta pracy ? jaja se robisz ?

asd

Ej czy to prawda że MWM splajtował i zwolniono 200 osób ?

zaskoczony

Widzę że macie bardzo dużo zajęć skoro w czasie pracy siedzicie na forum... pogratulować nastawienia do pracy :)

ja

dosc juz tych pseldo kierownikow w tym zakladzie

Gość

Syndyk to potwierdził że się uprawomocniło dązyc bedą do sprzedaży zakładu

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Abbas

Tak, jestem pewien

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Abbas

Ależ oczywiście że istnieje. Tyle, że jest w upadłości likwidacyjnej.

gość

Syndyk w firmie ale dalej produkcja jest normalnie

majkel

nic niespodziewanego, ta firma chyliła się ku upadkowi od wielu miesięcy jeśli nie lat.

OBsertator

NA dzien dzisiejszy Zakład zgłosił upadłość likwidacyjna pracownicy czekają na polowe wyplaty za czerwiec wypłate za lipiec o nadgodzinach nie wspominając

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Jan

Tak samo podbije rynek jak i PDSami. MWM opracuje i wyprodukuje a bracia K. zgarną całą kasę.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

PW

Jedz do Bochni lub Niepolomic czy nawet Kłaja i tam szukaj pracy jeśli jesteś spawaczem czy frezerem tokarzem.MWM padnie.Jest to kwestią czasu.Uwierz mi że wyżej wymienionych miastach zarobisz 2 razy więcej na starcie niż pracownik z 25 letnim stażem w MWM.

Jan

Ciekawe, czy panowie K. wraz z przyległościami podpadają pod to: http://www.infor.pl/prawo/prawo-karne/ciekawostki/291096,Jaka-kara-za-dzialanie-na-szkode-firmy.html Jak na razie, z powodu działalności pana RST i obecnego "dyrektora", oraz panów udziałowców mamy tylko straty...

nie ma

dziś jest 30 czerwca, wypłaty za maj dalej nie ma...

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Jan

Dzień owszem, może się zdarzyć. Ale to są tygodnie całe.

Miro

Dziś jest 27. Wypłata powinna być 10. W tej chwili wypłacono nieco więcej niż połowę. Coś czuję, że następna wypłata będzie baaardzo opóźniona. Do tego doprowadziły 2 lata rządów nierozgarniętych "dyrektorów", którzy umieli tylko wieszać na ścianach bzdurne deklaracje i schematy organizacyjne... Jak widać, wykształcony dureń dalej pozostanie durniem, niezależnie od ilości dyplomów, fakultetów, szkoleń wypisanych w CV. Niedługo braknie w tej firmie ludzi do pracy, a dyrektorek będzie mógł sobie sam puszczać radosne bączki w zaciszu gabineciku.

Ogarniety
@Miro 27.06.2016, 22:09
Dziś jest 27. Wypłata powinna być 10. W tej chwili wypłacono nieco więcej niż połowę. Coś czuję, że następna wypłata będzie baa...

Nie rozmumiem was pracowników.Jak nie płacą na czas to trzeba olać takiego pracodawce.

Zostaw opinię o MWM Brzesko - Brzesko

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MWM Brzesko