Od czego zacząć bo negatywów w tej firmie jest cały ogrom . Zacznę od atmosfery w firmie bo to ważne, nie wolno z nikim na placu zamienić słowa ,ponieważ szefowa kobieta niezrównoważona emocjonalnie może dostać ataku bo myśli, że planujesz coś ukrasc , a nawet lepiej z nikim nie gadać bo tylko obgadują się nawzajem i każdy mówi jak to się nie zwolni zaraz a niektórzy siedzą już ponad 10 lat .
Firma rządzi każdy kto ma szulta na nazwisko a jest ich tam jak grzybów po deszczu latem . Dzieci szefostwa juz tez mają dzieci i zaraz pewnie będą biegać i rozkazywać Ukraińcom ,którzy robią na tej tak zwanej bazie , bo nie można tego nazwać baza to jakiś kurde plac z kontenerami, w których są biura . Dalej to ,że Pani Danusia zwalnia z dnia na dzień ludzi bo akurat im nie jest potrzebny kierowca , nie ma roboty na auto to jedziesz do domu i to za darmorobota w tej firmie nie poukładana musisz się pytać co robić, gdzie jechać rano bo dzień wcześniej nic nie wiadomo . Szef Pan Andrzej nie lepszy jak żona w oczy dobrze mówi, a za plecami każdego pracownika oczernia i szkaluje . Co do sprzętu to muzeum ,ale także na prawdę muzeum. Samochody ruiny biegów nie mogłem znaleźć jak pierwszy raz wsiadłem do ich auta , koparki też nic lepsze , płacą tak jak mówią nigdy nie wiadomo ,czy dostaniesz wypłatę 10 ,czy może 15 , za krótko pracowałem, żeby powiedzieć coś o podwyżkach. Ludzie pracujący w tej w firmie w miarę ok , no oprócz tego dupo liza co jeździ starym hakowcem z hds , bo najbardziej obrabia (usunięte przez administratora) szefostwo a potem najbardziej by im rowy lizal , co jeszcze trzeba uważać na syna juniora bo jak wypije a często się to zdarza może się na pracownika rzucic i pobić . Nie polecam pracy w tej firmie nigdy bym tam nogi nie postawił to zdecydowanie najgorsze miejsce ,w którym w swoim życiu pracowałem . D