HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

• Wizja Mando Corporation Poland

• Boguszów-Gorce
  • Struga
  • Unisław Śląski

3. Opinie o pracodawcach Wałbrzych
  5. Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o. Wałbrzych

Nie przegap nowości o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.!

iwona lech

10.11.2015 17:54

U nas:) w firmie: progi wywiesimy na tablicy koło stołówki w poniedziałek. Nie mamy kart multisport. Mamy kluby sportowe, które są dofinansowywane (można się zapisać w HR), siłownię, boisko do gry w piłkę nożną, salkę do golfa, salki do gry w tenisa stołowego. Karty - może przyszły rok.

10.11.2015 08:02

Jakie są progi finansowe na bony świateczne.? Czy macie u was w firmie taki cos jak karty multi sport?
    gen

06.11.2015 18:09

Co w związku z tym, że się natknąłeś ? Odnośnie twojego stwierdzenia, gratulujemy obeznania rynku pracy! :)
    Barr2

05.11.2015 15:19

Nie ma co sie sugerowac opinia paru ludzi ktorym ciagle nic nie pasuje. tacy zawsze sie znajda. wazne ze pozostale 360 osob jest zadowolona z pracy i firmy. i doceniaja to co maja. a takich jak tych kilku bez jaj co ciagle tu wypisuja, nie przemyslane smieci. po prostu zwolnijcie sie i tyle. nie podoba sie to do tristona na kotly ;) cersanit czeka faurencia tez i nsk nie musicie z nami robic. a skoro nadal w naszej firmie pracujecie znaczy to ze jest wam dobrze, za dobrze i narzekacie jak male dziewczynki ;) Iwona nie denerwuj sie nie ma czym :)
    prac mach

05.11.2015 08:31

witam co do kompetencji to szkoda gadac a i o zakresie obowiazków też by sie przydało porozmawiac bo jest w firmie jeden wielki bajzel pod tym wzgledem kazdy wie o co chodzi bo sie o tym gada a inna bajka to ze niby operatorzy sa oceniani z wymiany narzedzi przeciez my nie mamy tego w zakresie obowiazkow czyli prawidlowo nam nie wolno wymieniac narzedzi do naszych obowiazkow nalezy przestrzeganie zasad obrobka i kontrola wzrokowa czyli produkcja dobrych detali a tu slyszymy ze nie potrafimy wymieniać narzedzi dlatego taka ocena a co do oceny z kpi to w 90 % to nie jest tak ze nie wyrabiamy planów dlatego ze nam sie nie chce tylko dlatego ze te linie non stop sie psuja sa awarie jedna za druga daczego kiedy nie ma awari zawsze robimy plany zawsze a tu nam gadaja ze raz robimy plany raz nie tyle na ten temat
    operator4

04.11.2015 10:34

"Witam, w trakcie przerw wybieramy urlopy (wg planu z kalendarza). pozdrawiam " Pytanie tylko czy te urlopy będą wydawane jeżeli są plany na produkcję.
    enedue

04.11.2015 10:29

Obiecanki cacanki a -//- radość. Chciałbym nawiązać do spraw podwyżek gdyż jestem bardzo rozczarowany postawą firmy. Jak zwykle coś ucierpiało względem czegoś, mianowicie mam na myśli podwyżkę dla każdego z pracowników a oceną pracownika, bo oczywiście zostały one wystawione niesprawiedliwie. Wyjaśni mi ktoś dlaczego 80% operatorów dostało podwyżki mniejsze niż A ? Wszyscy zostali wrzuceni do jednego worka... Nie ważne czy pracownik przychodził do pracy odbębnić 8 czy pracownik, który się starał to i tak ten i ten dostał ocenę B. W ten sposób chcecie motywować pracowników ? Tak to ma wyglądać że wszystkim jak leci wciśniecie B dla odczepnego? Wiadomo że oceny planowane są odgórnie, ale żeby tak pokarać pracowników? Jestem w 100% pewien że gdyby za oceny nie było podwyżek albo były by one % niższe wyglądały by zupełnie inaczej, a wniosek z tego taki że oceny nie były wystawione za pracę, a za jak najmniejsze koszty dla firmy. Jakby naprawdę chcieli dać ludzią zarobić to oceny były by przyznawane zupełnie inaczej. Ale cieszcię się, przecież takie duże podwyżki że hoho... Inaczej będziecie ćwierkać za rok jak dostanie (lub nie) podwyżkę tylko z oceny pracowniczej :) Pozdrawiam.
    xyz

03.11.2015 12:46

Weź umowę swoja do reki i tam masz odpowiedź na twoje pytannie
    bogini

03.11.2015 11:56

nie raz jest wcześnie

03.11.2015 11:31

Bogini do 10 kazdego miesiaca.
    Ona

02.11.2015 20:22

Witam, mam pytanie odnosnie Swiat Bozego Narodzenia, chcialabym dowiedziec sie czy bedzie tzw postojowe?
    s\abs

02.11.2015 13:55

Zarobki godziwe atmosfera ekstra ekipy zgrane ja tam pracuje od początku i jestem zadowolony.
    Barr2

31.10.2015 13:36

Nie w swieta itp mamy wolne.
    zainteresowany

31.10.2015 12:46

czy pracujecie w święta? sylwester?
    Dawid

30.10.2015 15:37

Bardzo dobra firma, wyplata zawsze na czas a nawet wczesniej zarobki dosc dobre. Atmosfera super i ludzie tez. Polecam warto
    Mariusz

29.10.2015 20:55

Lubię ten zakład. Polecam wszystkim którzy chcą pracować. Mniej chętnym do pracy polecam inne zakłady.
    BHKHJ

29.10.2015 20:50

Kamienie, kamienie, kamienie :D Czy ja komuś ubliżam tym, że gotuje kamienie, obrażam firmę? Nie, więc zluzuj. Pozdro dla kumatych, oby kamienie wam się nie rozgotowały :D
    Strut

29.10.2015 20:23

Jak wy mnie wszyscy(usunięte przez administratora). Wypłata zawsze jest w pierwszym tygodniu miesiąca , (usunięte przez administratora) stara się jak może żeby wam dogodzić do(usunięte przez administratora)itp . Idźcie do ronala - jak większość z was twierdzi że lepiej . Zobaczycie co to znaczy (usunięte przez administratora) jak wy to określacie . Wszystkie linie są obsadzone zgraną ekipą , jak chcesz wyjść "zajarać" to dogadasz się z kolegą żeby stanął za Ciebie ! Adrian jest jaki jest ale w rozmowie w "cztery oczy" stara się człowieka zrozumieć. Nie narzekajcie na Mando bo na razie jest najlepsze na strefie.

29.10.2015 18:50

Czyzo nie ma co sie denerwowac. Trzeba olewac takich leszczy.
    człowiek

31.10.2015 15:55

a skad wiesz ze to lider ? podpisac się mozesz jako każdy anonimowo (Ola, krysia, jagoda, Moniuszko czy po ksywie), a za pomówienia można pociagnąć cie do konsekwencji podlegającym grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. Potem wynikają z tego nieprzyjemne sytuacje dla człowieka.
    histeryk

31.10.2015 21:35

Weź gościu jeszcze zacznij szubienice zbijać.

29.10.2015 18:43

Nikogo nie obchodzi co gotujecie w taki sposob tez obrazacie nasza firme. kozaki bo za monitorami. Wlasnie mnie to w... Ze co miesiac to samo i o tym samym. i nie tylko mnie to irytuje. w koncu pani od wyplat sie w... I bedziecie miec nie 3 go jak w innych firmach 10 go bo jakies pajace nie szanuja zasad i mysla ze sa smieszni.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.?

Kontakt - HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

28.10.2015 21:07

Kiedy to kiedy tamto to forum jest do wyrazania opini o firmie a nie zadawaniu glupich pytan.Pajacu nie potrafisz kasa rozporzadzac ani docenic ze wyplate masz zawsze wczesniej ? nawet tydz wczesniej ? jeszcze musisz wstyd robic i sie pytac jak debil ? ciezko isc do HR albo zadz ? wez sie ogarnij.
    ha,ha,ha

29.10.2015 18:30

Podobno nie ma głupich pytań tylko głupie odpowiedzi.Może byś tak mądralo nie ubliżał skoro nie rozumiesz przekazu.Jak pod koniec miesiąca wraca temat kamieni to po prostu pękam ze śmiechu.Nie spinaj się tak więcej luzu i wyobraźni.
    HCBNOH

28.10.2015 19:23

Ktoś, coś wie na temat wypłaty? Bo kamienie już zaczynają mięknąć. :D
    mlody

28.10.2015 14:52

Cześć, chciałbym zacząć pracę w Mando, czy możecie mi powiedzieć jakie sa zarobki u was? Jak pracy? Z góy dzięki

28.10.2015 14:12

Witam mam pytanie dotyczące świadczenia za niechorowanie, Czy to jednorazowe świadczenie jest liczone od stycznia bieżącego roku (chodzi mi konkretnie o to za rok bez l4)i kiedy będzie wypłacone. Z góry dziękuję za odpowiedż

28.10.2015 08:39

A co krzywda sie wam dzieje ? autobusem zacznijcie jezdzic.
    Maruda

28.10.2015 05:47

Ale z parkingiem nie będzie fair bo jesli biurowi będą parkować na dolnym to my z nimi a wtedy ren u góry nie ma sensu istnienia natomiast jesli bylo by tak, ze miesiąc produkcja ma zamykana bramę na parking przed 6 rano a otwiera sie ona po rozpoczęciu naszej pracy i parkują biurowi to kolejny miesiąc zmiana i oni idą na dolny a brama zamykana jest dla nich. Albo platny karnet:):):)
    grzegorz

27.10.2015 23:10

(usunięte przez administratora) podwyzka i cała reszta jest naprawde cudowna i tylko nie doceniaja tego ci co za duzo maja w ... Natomiast chcialem tylko zapytac co z parkingami bo dawala pani słowo ze tez bedzie jakies rozwiazanie fair play wobec produkcyjnych.

27.10.2015 05:57

Tyyy no daje Ci kobieta do zrozumienia poniżej, że jak chcesz o cos zapytać to najlepiej podejdź lub zadzwon do kadr....ale niee lepiej na forum. Zapytaj od razu jak masz karpia przyrządzić.
    laki

26.10.2015 23:22

do prod. Przed stoluwka jest tablica informacyjna a tam kalendarz jest zaznaczone od kiedy do kiedy mamy wolne.
    prod

26.10.2015 23:06

witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich pracownikow mando mam pytanie do działu hr i (usunięte przez administratora) bedzie wyglądała przerwa świateczna od kiedy do kiedy pozdrawiam

27.10.2015 15:18

Dziękuję ślicznie :) Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku

26.10.2015 13:32

Do (usunięte przez administratora) Czy mogę otrzymać odpowiedź co w temacie szafek?

26.10.2015 06:20

Jakis pajac zawsze sie znajdzie, ale wiemy jak tacy koncza predzej czy pozniej :) choc by rzeka miodu i mleka u nas byla zawsze jakas larwa bedzie psy wieszac. na szczescie sa tez ludzie ktorzy prawde napisza. nie czytajcie tych hejtow ktore pisza dzieci. u nas jest najlepiej na calej strefie, przyjdzie i sami sie przekonajcie.
    produkcja

25.10.2015 23:27

Ludzie czego chcecie dostaliśmy super podwyżke myśle ze nikt takiej na strefie nie dostał mamy darmowe obiady inne zaklady tego nie maja uwieżcie chcieliście gdzie indziej bony iwona zalatwila dziekujemy ale wam też to nie pasuje bedziemy mieli super zabawe z nagrodami inne zaklady tego tez nie maja czego wy chcecie jak dzieci dziekuje hr za to co mamy

25.10.2015 16:25

Ok. Dziękuję.

25.10.2015 16:14

(usunięte przez administratora) A czy po Nowym Roku planujecie Państwo przyjęcia?

25.10.2015 13:55

Ja pracuje w Mando to nie wystarczy ? widze ze nowe projekty zaczynamy i ze wiecej ludzi nowych mamy wiec logiczne ze przyjmuja ludzi a do (usunięte przez administratora) zapraszala oficjalnie na rozwowe pana pare dni temu wiec czemu glupio sie pytasz ?

25.10.2015 12:33

Rekrutacja jest raczej caly czas przywiez CV swoje na portiernie albo podaj przez kogos z Mando jesli znasz.
    ety

25.10.2015 12:47

a ty co w hr pracujesz czy administracji ?
    a

25.10.2015 11:53

czy są jeszcze przyjęcia na produkcję?
    praconick

25.10.2015 15:22

Niebędę szanował bo on nie szanuje nas pracowników.

24.10.2015 12:42

24.10.2015 23:15

Ty byłbyś lepszym super, ba hipervisorem prawda? Nie pojmuję po co deprecjonujesz pracę innych. Każdy przychodzi do pracy by zarobić na utrzymanie siebie i rodziny. Tak źle Ci w Mando? Szanuj szefa swego....i nie spinaj się.

24.10.2015 01:46

Brawo Maruda polac mu ;) ma racje i dobrze mowi.Zle mu jest to co tu jeszcze robi ? pracy jest duzo niech idzie siac ferment na inny zaklad.

Zostaw merytoryczną opinię o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.