HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

• Wizja Mando Corporation Poland

• Boguszów-Gorce
  • Struga
  • Unisław Śląski

3. Opinie o pracodawcach Wałbrzych
  5. Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o. Wałbrzych

Nie przegap nowości o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.!

Eryk

13.01.2016 06:52

(usunięte przez administratora) ile czasu od zatrudnienia można się spodziewać pierwszej podwyżki w biurze?
    Nie mam internetu

12.01.2016 14:56

Człowieku przestań pluć jadem. Liderzy z machiningu są naprawdę ok. Można porozmawiać pośmiać się a nawet powyglupiac :) nie ma sztywnej atmosfery przez to na lince.. piszesz takie głupoty bo żal ci ściska wiadomo co ze zostałeś zwolniony. Skoro liderzy poznali się na takim człowieku jak ty to tylko wielki plus dla nich że inni nie muszą z tobą pracować. O! Ps. Sprzedam Opla
    .....

11.01.2016 23:39

chyba zazdrość zżeRa. Ciekawe ile Ty miałeś fiu... w buzi żeby zostać operatorem. Szkoda ze nie masz innych zajęć tylko pisanie głupot na forum. Za nauke sie lepiej zabieraj

11.01.2016 22:08

zadowolony

11.01.2016 23:46

Ty łysy wężu przełożeni i operatorzy poznali się na tobie i wyrzucili gnidę!Teraz leżysz rozgoryczony w barłogu i odmawiasz gorzkie żale na forum.Całe szczęście że już z nami nie pracujesz!
    surfer

11.01.2016 17:30

jedynymi osobami na które trzeba uważac w firmie są liderzy szczególnie na maszyningu. zarcie w pracy jest mało ważne, wypłaty są terminowo do 10 to do 10. jedynie liderzy próbują ukształtować operatorów w pedałów. jak nie wchodzisz w duppe takiemu szmaciarzowi to nie licz na to że będziesz szanowany w pracy.
    surfer

11.01.2016 19:21

a czy napisałem ze wszycy liderzy, oczywiście są liderzy którzy są normalni nie mówie że nie ale są też liderzy tacy jak opisani wyżej. akurat ten co został zwolniony był bardzo w porządku a ten co poszedł wyżej to dla niego gratulacje bo w porządku gość i nigdy nikomu nie robił pod góre. za to następni po nich i innych lini to poprostu zwykłe padalce co wskoczyli wyżej i nie pamiętają jak sami ryli. ja już też tam nie pracuje ale wiem wszystko na bieżąco. jest nawet taki lider co się zwalnia od pół roku i nie może :))))))). a cały czas mówi że szuka innej roboty.
    pracownik maszyningu

11.01.2016 21:45

Nie pracujesz w mando to daj spokój liderom.Są wporzo.
    no way

11.01.2016 13:06

(usunięte przez administratora) czy nielepiej wprowadzic wczesniej nowa kuchnie ? Wydaje mi sie iz dotychczasowa moze nieco psocic dania celowo ,zblizajac sie ku koncowi kariery w mando ... nikt niechce zjadac niczego w gratisie .... a taka sytuacja moze miec miejsce nie twierdze ze musi ale moze ....
    koreksus

11.01.2016 09:33

Ile można zarobić netto na produkcji lub utrzymanie ruchu ?

10.01.2016 17:35

Masakra... Ale z Was patologia... Dziecko ma więcej rozumu niż niektóre osoby wypowiadające się na forum.. To chyba logiczne, że 1-go(Nowy Rok dla tych którzy nie wiedzą że wtedy też było święto, bo ubolewali w łóżku po zabawie sylwestrowej) banki nie pracują, tak samo jak osoby zajmujące się przelewami w naszej firmie, więc kasy nikt nie wyśle i nikt nie zaksięguje, potem weekend, w pn HR naliczał wypłaty, we wtorek wysyłali, a że środa TEŻ święto, to wypłaty na kontach były w czwartek. I co takie to straszne, że raz jedyny dostaliście pieniążki później niż zwykle, a regulaminowo zakład zmieścił się co do dnia. W innych zakładach co miesiąc tak właśnie są naliczane wypłaty i nikt nie marudzi że zakład spóźnia się jeden dzień.. Ludzie miejcie odrobinę rozumu i nie róbcie wstydu!!! Ale z racji tego, że teraz kasę dostaliście trochę później, to może starczy wam do kolejnej wypłaty bez narzekania i obrażania firmy. P.S. Ci co najwięcej narzekacie - czemu nie zmienicie pracy? Przecież skoro jest wam tak źle, to zatrudnijcie się np. na kasie w hipermarkecie albo w galerii, nie narobicie się, atmosfera super, pieniądze pewnie wypłacają terminowo i ogólnie jest super! Zamiast ciągle marudzić najpierw spójrzcie na siebie i trochę pomyślcie na przyszłość, a skoro ktoś pisze że ma trójkę dzieci i taaaak mało zarabia, to co to za problem robić nadgodziny? Ale robić się nie chce a pieniążków też nie dostaje się za darmo :) Pozdrawiam wszystkich NORMALNYCH a reszcie życzę w tym Nowym Roku więcej rozumu.
    ff

11.01.2016 15:32

Nie odgrzewaj kotleta.
    df

10.01.2016 07:41

Mando dobrze zrobiło rezygnując z domowej kuchni,sygnały pracowników nie były bezpodstawne.Chociaż zawsze znajdą się ludzie którym wszystko smakuje i obawa co będą "żarli"jest ważniejsza od jakości posiłków.
    abcd

10.01.2016 12:11

No to fajnie ciekawe ile czasu jedliśmy przeterminowane jedzenie
    iwona lech

09.01.2016 15:40

w każdej formie
    piotr

09.01.2016 15:39

Cv mozna zlozyc osobiscie Pani Iwono?
    Piotr

09.01.2016 15:17

(usunięte przez administratora) .Mam pytanie.Ja obecnie pracuje ale szukam lepszej pracy.Czy moge zlozyc cv do mando ?Mam doswiadczenie na produkcji,pozdrawiam.Piotr
    iwona Lech

09.01.2016 15:29

każdy moze złożyć cv
    yourself

09.01.2016 09:16

Wydaję mi się, że tutaj praca operatora nie była finansowo atrakcyjna, a co dopiero w dziale utrzymania ruchu, gdzie technicy pracują na 4 brygady, to tak samo jak w większości innych zakładów. Duży wybór spośród tak pracujących zakładów i ktoś starający się o takie stanowisko będzie kierował się lepszą ofertą, poprostu
    Juwenalis

08.01.2016 23:25

ludzi interesuje tylko kasa na koncie jest kasa jest spokój jeden dzień jak widać robi różnice to ta jedna kropla co się przeleje i żadne tłumaczenia hr choćby najbardziej logiczne nie pomogą.„Panem et circenses” – „chleba i igrzysk”,lud zadowolony,cisza
    ohoho

07.01.2016 19:52

Aa czytałam juz wczesniej ze ludzie z mando nawet nie przekliiinaaajaa bo to wsstyyd... Pfff właśnie widac.. Kultura jak nic. Jak to po zimie- g..no zawsze wyjdzie spod śniegu. Pozdrawiam
    Sosna

07.01.2016 19:11

Wszyscy mnie (usunięte przez administratora) . Czemu jeden z drugim nie pójdzie do HR i nie powie swoich mądrości ? Bo idąc po schodach w ich kierunku już macie pełne spodnie . Wypłaty zawsze są na czas , ludzie się starają jak mogą a i tak każdy (usunięte przez administratora) trzy po trzy . Do NSK (usunięte przez administratora) jak sie nie podoba Mando - tam group liderzy pokazą wam co to "wykorzystywanie " pracownika :) Mando najlepszym zakładem na strefie i tyle w temacie .
    pracownik mando

07.01.2016 19:04

Jedna rada - nie podoba się w Mando ? Tyle firm jest na strefie, więc droga stoi otworem!
    no way

07.01.2016 18:02

Janku ... nie spodziewal bym sie jakichkolwiek dobrych komentarzy ze strony takich osob ale wydaje mi sie iz jest to tylko jedna osoba piszaca pod wieloma nickami ... ta sama skladnia zdania i te same steki bzdur heh poprostu ze strony Mando (mowie tu o HR ) oraz innych (mowie tu o madrych pracownikach ) z Mando olal bym ich cieplym moczem i tyle .
    Jan Brzoza

07.01.2016 17:39

Drodzy ludzie "plujący jadem" na prawo i lewo oraz wylewający swoje gorzkie żale w niemerytoryczny sposób. Przeznaczeniem portalu jest wyrażanie opinii o pracodawcy, a nie "lament", że wynagrodzenie nie doszło do Was w wyimaginowanym przez Was terminie. Jeżeli termin na umowie jest 10-ty dzień każdego miesiąca, to nie rozumiem skąd, po co i na co te wszystkie komentarze. Skoro termin maksymalny to 10-ty, to 10-ty i koniec tematu. A co byście zrobili w sytuacjach w jakich niejednokrotnie znajdowali się pracownicy np. kopalni lub stoczni, pozostając bez wynagrodzenia przez wiele miesięcy. Zastanówcie się proszę nad tym. Druga kwestia, która aż prosi się, aby żałować ludzi piszących takie pseudo "komentarze" to, że przy Waszych lamentach próbujecie obrażać innych - to świadczy wyłącznie o Waszym poziomie. Te próby niestety są nieudolne, ponieważ nikt nie powinien się czuć obrażony z powodu tak żałosnych i bezpodstawnych treści. Nie liczę, że moje słowa napisane tutaj jakoś wpłyną pozytywnie na Was, ale zaskoczcie mnie. Pozdrawiam
    eryk

07.01.2016 11:55

MANDO- nie!pracownik się nie liczy.Moja opinia jako pracownika:nie polecam tego zakładu!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.?

Kontakt - HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

ulka

07.01.2016 11:47

Mando - odradzam!
    nikkki

07.01.2016 11:05

Głownie to wszystkim chodzi o to ze raz wypłaty sa 3-4 raz 6-8 i wjednym miesiacu masz 4 a w drugim 7-8 w Toyocie kazdy pierwszy czwartek miesiaca jest wypłata i kazdy wie kiedy to wypada i nie ma spiny
    nbhj

07.01.2016 10:54

i bd dziś wypłata (usunięte przez administratora) ??????
    stary logistyk w mando

07.01.2016 01:10

WSZYSTKO TYLKO NIE MANDO!!!OMIJAĆ Z DALEKA!!!

07.01.2016 01:00

wszyscy mieli nadzieje na wypłate we wtorek,wszyscy spłókani po świętach liczyli na nią jak na zbawienie a tu mando zrobiło psikusa swoim pracownikom na Trzech Króli i wypłaty jak nie było tak nie ma.ludzie siedzieli w swieto w domach bez grosza przy (usunięte przez administratora) Humory grobowe a Mando jest do (usunięte przez administratora)
    maszyning

07.01.2016 00:43

Ludzie dajcie sobie spokój z MANDO!nie polecam.Sam rozglądam sie za inną pracą.Gwoździem do trumny był brak wypłat dla pracowników na święto 3 Króli.Hr si (usunięte przez administratora) popisał.Nie dziwota że ludzie opuszczają szeregi MANDO i ciągle są vakaty no ale z takim podejściem i takimi zarobkami to nie dziwota.
    3 króli

07.01.2016 00:18

dziekuje firmie mando za fajne swieto 3 króli z rodzina tylko szkoa ze bez kasy żenada szukam nowej roboty a do osób ktorym nie pasuje co piszemy won ja pracuje sam i mam 3 dzieci i mi ledwo starcza przy tych naprawde cieniutkich zarobkach z miesiaca na miesiac na dzien dzisiejszy mam 0 zł a ci co pisza zmien robote łatwo mówic człowiek jak już pracuje to chce pracować a nie zmieniac prace niech zaklad stara sie co miesiac dawac wyplaty o podobnych dniach i bedzie ok naprawde w tej firmie cienko sie zarabia i ledwo starcza od wyplaty do wyplaty jak sie ma dzieci i niech mi ktos nie pisze ze jak bede robila nadgodziny to mi bedzie starczalo bo robie ze dwie soboty i nieraz zostaje a i tak mi ledwo starcza szkoda ze tak sie dzieje
    prac prod.

06.01.2016 19:30

Praca w MANDO? - ODRADZAM!NIE POLECAM!
    pro

06.01.2016 18:39

dla mnie niech od przyszlego miesiaca mando puszcza wyplaty zawsze zeby byly od 08 do 10 i tak co miesiac i nie bedzie nigdy problemu
    jonasz

06.01.2016 16:43

Co to za zakład prezesa nie ma to wypłaty nie ma.gdyby nie puste konto to bym pomyslał ze to pyma a prylis
    diabeł

06.01.2016 16:31

Nie ma kasy na koncie nie ma zabawy to jest za to dużo czasu żeby napisać swoją opinie o Mando moja brzmi MANDO:NIE POLECAM!!!A poza tym HR nie podchodzi elastycznie do potrzeb swoich pracowników nie interesuje ich że pracownicy po świętach nie mają już kasy i każdy kolejny dzień bez wypłaty to jest dla nich duży problem egzystencjalny a prezes dalej niech się bawi w Korei podpisu nie będzie.
    czytelnik

06.01.2016 16:02

(usunięte przez administratora) trzymaj się dalej sztywno regulaminu i puszczaj wypłaty regulaminowo ostatniego dnia, oj będzie co czytać co miesiąc na goworku!Już chyba pół Wałbrzycha śledzi strone gowork opinie Mando.A dając pracownikom wypłatę po 5 tygodniach od poprzedniej i do tego po świętach chyba nie spodziewałaś się pozytywnych opinii,pracuj tak dalej a czytności gowork Mando opinie pozazdroszczą największe gazety wałbrzyskie.
    Elka

06.01.2016 14:03

MANDO - nigdy więcej,Omijać!!!
    jeszcze pracownik

06.01.2016 12:17

Moja opinia:MANDO - NIE POLECAM !
    jjj

06.01.2016 13:56

Pracowałem w Mando też nie polecam.Pracownicy przychodzą do pracy z gorączką bo boją się iść na chorobowe tak Mando dba o swoich pracowników lepiej jak cała załoga na lince kaszle i gorączkuje byle produkcja szła.Zdrowie się nie liczy byle był zysk dla Mando. Szczerze,nie polecam pracy w Mando.
    kucharz

06.01.2016 12:04

czy do 10 mando ma zamiar puscic wyplaty bo kamienie juz w garku bulgocą
    xyz

06.01.2016 12:00

Kiedy w koncu MANDO wypłaci pracownikom wypłaty ile mozna czekac.ludzie juz nie mają pieniędzy a zakład olał sprawę

06.01.2016 09:19

Wypłata jest do 10 każdego miesiąca , mieliście i wypłatę szybko i bony na święta a ja niestety nie miałem bonów i znając Invenio wypłata 8 stycznia i co mam powiedzieć !za co mam żyć ?
    wystraszony

06.01.2016 02:50

A czy prezes Mando wróci do wiosny do pracy bo jak nie to ja zaczynam szukać pracy gdzie indziej no bo skoro tylko Pan Prezes może w firmie podpisać zgodę na puszczenie przelewów dla pracowników to 3 miesiace bez wypłaty to troche długo
    tytus

06.01.2016 02:12

pracownice hr nie zrobily przelewów bo doszly do wniosku ze niema co sie spieszyc do 10 mamy czas dobre podejscie a pani dyrektor albo nie dopatrzyla albo nie chciala dopatrzyc ale biorac pod uwage niezadowolenie pracowników,szum i opinie na goworku nie wiem czy było warto.Nie lepiej puscic pieniadze troche szybciej tak jak w grudniu i spokój i cisza i wszyscy zadowoleni a tak jest jak jest.
    nietoperz

06.01.2016 01:29

Wypłaty w Mando przed swietem nie było wiec kamienie juz się gotuja,na Trzech Króli będą gotowe zapraszam cały dział HR Mando na obiad do mnie na 13 i życze wszyskim połamania zębów

Zostaw merytoryczną opinię o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.