HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

• Wizja Mando Corporation Poland

• Boguszów-Gorce
  • Struga
  • Unisław Śląski

3. Opinie o pracodawcach Wałbrzych
  5. Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o. Wałbrzych

Nie przegap nowości o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.!

06.01.2016 00:54

Pracownik X

06.01.2016 13:46

Wielkie oburzenie, bo ludzie nie umieją sobie rozłożyć pieniądze na cały miesiąc. Szybko dostaliście wypłatki w zeszłym miesiącu to wielce zadowoleni, bony zadowoleni, wigilia zadowoleni, podwyzki zadowoleni. w umowie macie zapisane że wypłaty wypłacane są do 10 dnia kazdego miesiąca, czytać nie umiecie ? A jak się nie podoba to składać papiery do innej pracy i tyle. Chorągiewy z was i tyle. Lepiej zamiast na melanze, browary i inne trunki, zagospodarujcie sobie kase na jedzienie. A nie teraz wielce komenatrze, że dzieci płaczą, ze smutne miny dzieci bo tatus nie dostał przelewu. Pieprzenie takie, że szok. Szkoda gadać. Na p. Iwony miejscy wgl bym nie odpowiadał na takie brednie. W zakładzie cicho siedzą myszki, ledwo się odzywają, wszystko super, przyjdą do domu i już zaczyna się plucie jadem anonimowo na forum. Już widzę ten ból, czytając ten komenatarz. bardzo dobrze , pozdrawiam , buziaczki :*
    omg

05.01.2016 20:45

Przyjdz, przepracuj, przekonaj sieee
    Piotr

05.01.2016 20:26

WITAM,ILE NA DZIEN DOBRY MOZNA W MANDO DOSTAC WYPLATE?
    abcd

07.01.2016 04:58

Koło 9 tysięcy

05.01.2016 20:16

Spokojnie kolego kazdego ponosza nerwy ale nikt nie daje pomyslow .... wiec be cool ☺ w nastepnym miesiacu bedzie pewnie lepiej ☺ i tak juz nic nie wymyslimy w tej sytuacji wiec trzeba czekac ... na spokojnie czekac
    co jest

05.01.2016 18:35

sorry że tak pomyliłem litery ale szybko pisałem bo mam już nerwy
    co jest

05.01.2016 18:32

no masakra wszystko spada na psy to jak w czwartek moze jasnie panstwo puszacza wyplaty to w piatek moze beda to ciekawe kiedy z invenio jak oni zawsze 1 albo 2 dni puzniej robia przelew a 10 faktycznie w niedziele nic sie ludzni nie interesujecie mowicie ze robicie dobry gest ze wyplata jest szybciej to raz dacie 3,4 potem na 9 do jest nieraz miesiac i tydzien różnicy dlatego puszczajcie zawsze na 9,10 co miesiac i bedzie zawsze co rowny miesiac kasa pozdrawiam pracownikow produkcji a z kim sie nie gada każdy już jest goły

05.01.2016 15:52

No tak w dobie internetu telefoni kom. I innych srodkach przekazu niestety prezes jest nie uchwytny ,rozumie ze to osoba wyzsza ranga i nie mozna mu przeszkadzac ...ale jego pracownicy i ich rodziny powinny stanowic dla niego jakas wartosc zwlaszcza iz My to rowniez Pan Prezes ... w zyciu a zwlaszcza po okresie swiatecznym bywaja rozne przypadki ... i te pieniazki dla niektorych stanowia bardzo duzo , a szczegolnie kiedy nadchodzi kolejne swieto 6 stycznia ... coz pozostaje nam tylko czekac cierpliwie ... ☺ pozdro
    prod

05.01.2016 14:44

dobre podejscie po nowym wyplaty mowinny wyjsc w czwartek ludzie to ciekawe kiedy z invenio dostaniemy kase jak tam tez mamy w umowie do 10 pieniaszki a 10 juz w niedziele z nowym rokiem trzeba zaczak kamienie gotowac pozdr
    ony

05.01.2016 13:15

Każdy czeka na kase bo po świętach może by sie udało wcześniej by,ło by super
    ona

05.01.2016 10:46

Wyplata bedzie jak pojda przelewy a przelewy pojda jak hr bedzie mial czas. Nie zadawajcie glupich pytan (usunięte przez administratora) juz nie odpisuje jak widac.
    wiesiek

06.01.2016 02:38

HR nie miał czasu:wypłaty na koncie nie ma,wszyscy pracownicy "dziekuja" calemu hr-owi róbta dak dalej wsioki

04.01.2016 14:50

Rowniez podpisuje sie pod pytaniem
    niko

04.01.2016 14:46

Kiedy bd wypłata (usunięte przez administratora)

02.01.2016 20:05

Moj drogi kolego ☺ja zawsze zetelnie pracuje
    strzelec

02.01.2016 19:59

Witam!!! Czy w ramach programów socjalnych jest możliwe dofinansowanie do kultury... mam na myśli dofinansowanie biletów na wyjście do teatru, kina, filharmonii itp. Pozdrawiam i Życzę wszystkiego naj... w Nowym Roku;)
    rolson

02.01.2016 19:23

A zasłużyłeś ? Bo ja Cię tam widziałem, jak "rzetelnie" pracujesz kolego kolorowy !? Nie no bez żartów to pewnie koło 05.01

02.01.2016 17:12

Witam na ktorego zapowiada sie wyplata w tym m-cu pozdrawiam cieplo
    abs

31.12.2015 18:12

Szczęśliwego Nowego Roku
    ?

30.12.2015 01:36

MANDO!The Best!
    Pracownik Mando

28.12.2015 23:50

MANDO GÓRĄ!Najlepszy zakład na strefie i poza nią,bez dwóch zdań.Atmosera świetna jak bym tu nie pracował i nie widział to bym nie uwierzył.A dodać muszę że zwiedziło się trochę zakładów to i wiem co mówię.W MANDO wszyscy staramy sobie pomagać i wspólnie rozwiązywać problemy i dlatego tworzymy naprawdę świetny zespół.Długo szukałem takiego zakładu jak MANDO - warto było.

28.12.2015 15:55

bolek3

28.12.2015 17:04

za takie ceny przy cenach w sklepach towaru zastanów się człowieku z jakiej bajki jesteś
    Iwona Lech

28.12.2015 19:03

Witam, Tak, co do cen - zwłaszcza jak kupuje się przeterminowane tosty - 5 sztuk - za 2.17 całą paczkę a sprzedaje po 4.50 jednego tosta pracownikom. Myślę, że dobrze się stało i lepiej zamknąć ten temat.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.?

Kontakt - HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

heniek

28.12.2015 15:08

Mando naprawdę się starało żeby domowa kuchnia dla nas gotowała ale niestety domowa kuchnia była głucha na prośby odnośnie poprawy jakości posiłków, pracownicy stale zgłaszali prośby o sosy do ziemniaków czy ryżu niestety bez rezultatu,ciężko było zrobić sos choćby z torebki?nie byli elastyczni nie potrafili sie dostosować do potrzeb pracowników dlatego cieszę się że Mando zakonczyło z nimi wspołprace
    wek

28.12.2015 11:49

To badziewie pod nazwą "DOMOWA KUCHNIA" samo zrezygnowało bo już sami od jakiegoś czasu dobrze wiedzieli że za takie gotowanie i takie ceny dostaną kopa za bramę!"DOMOWA KUCHNIA" bez dofinansowania obiadów przez zakład pracy nie ma szansy utrzymać się na wolnym rynku z takim beznadziejnym gotowaniem,cenami.Z takim podejściem do klienta i jakością posiłków najlepiej jak zaczną gotować dla trzody chlewnej.
    huraaa

28.12.2015 00:01

ciagłe problemy to byly z tą dziadoską kuchnią kotlety odgrzewane z poprzedniego dnia,posilki zimne do tego czesto gesto nie na czas.Paszoł won dziadostwo szkoda tylko ze nie od 1 stycznia
    kalinka

27.12.2015 22:33

Całe szczescie niech ta kuchnia idzie w diabły i nie wraca wole nosić kanapki z domu niż po ich obiadach biegać co chwila do toalety

27.12.2015 22:15

X -masz rację paru pracowników zrobiło (usunięte przez administratora) no i dopieli swego niech teraz żrą obiadki w domku bo za cholerę nie zjedza nic za takie pieniadze za jakie jedli w ,,domowej kuchni"
    x

27.12.2015 21:26

Paru idiotów zrobiło (usunięte przez administratora) na forum, i straciliśmy dobrą żarłodajnię, cudownie... I co teraz? Wracamy do tego co było? ehh. To forum przynosi więcej szkody niż pożytku.

27.12.2015 20:27

Kuchnia -po prostu zaje......cie,niech teraz sie cieszą ci którym nie pasowały obiady....pozdrawiam

27.12.2015 13:23

A tu sie mylisz ... bo rowniez piore ciuszki w domu i jakos mi to nie przeszkadza ... na dobra sprawe pomysl ... pralnia bierze ciuchy w momencie pomylki bah... nastepne jeczenie ze ciuchy nie te ... kolejny przyklad : ciuchy nie dokonca doprane ? Kolejny negatyw ze wzgledu na jakosc wypranych ciuchow ... po drodze napotkamy braki w ciuchach ... wspomniane guziki itp .... najlepszym rozwiazaniem jest je prac samemu . nie pracuje w biurze jestem jak wiekszosc szeregowym pracownikiem i wybacz moje hamskie zachowanie i opryskliwy komentarz ale wystarczy popracowac w kilku fabrykach by zobaczec roznice ze tu naprawde jest wporzadku a ludzie tylko wymyslaja nastepne aferki .... co bedzie po pralni ?? Fotele z masazem ?bo plecki bola ? Szewca do obuwia ? Prywatny transport prosto do domku ?
    maszyning

27.12.2015 11:59

pracuje przy chlodziwie na maszyningu jestem tez za praniem ciuchów w pracy
    tralala

27.12.2015 10:45

Mando nie stać na wynajęcie pralni?Za ten ekwiwalent to nawet jeden raz nie wypiorę głupiej koszulki w pralni na mieście a gdzie do tego spodnie?Dziadostwo w mando pod tym względem.Temat miał być poruszony przez HR ale widać tak jest taniej i wygodniej dla mando.A do no way-a na 99 procent pracujesz w biurze i nie masz problemu z ubraniem roboczym bo paradujesz po hali w cywilkach dlatego temat jest ci obcy i podchodzisz do tego ironicznie i bezczelnie,daj sobie spokój z komentarzami na ten temat.Po za tym wszyscy pracownicy mando wchodzący na halę produkcyjną powinni mieć ubranie robocze ze względów bhp to dlaczego biurowi po hali chodzą w dżinsach i koszulach?Jakie zdanie na ten temat ma dyrektor HR?
    do no way

26.12.2015 22:29

no way chyba ty sie nachlałeś pracownik ma racje fajnie by bylo jak by firma podpisala umowe z jakas firma pioraca a co do stołowkico wy sie k...a czepiacie stolowka jest ok nazekacie zobaczycie ze przyjdzie nowa firma bedziecie dosawac 1/4 tego co teraz nam nakladaja a jakosc soe nie zmieni dopiero piep...ne marudy bedziecie marudzic ja pracuje na produkcji i odemnie z lini kazdy jest zadowolony z jedzenia dlatego niech (usunięte przez administratora) zrobi ankiete po nowym roku z imieniem i nazwiskiem kto chce zeby dana kuchnia zosala zobaczymy ile osob napisze pozdr
    lol

27.12.2015 08:02

Już tu tacy byli co chcieli żeby liderzy nosili żółte koszulki wy z tym praniem to z 1 wora jesteście. Jak chcecie mieć pranie i ponumerowane ubrania to idżcie do toyoty pracować, a stołówka jest dalej lipa.

26.12.2015 18:57

Hahahha czlowieku co ty piszesz .... az glowa boli ... pochlales to nie siadaj do kompa. Zaraz beda zale o to ze podloga jest za sliska itp .... dostajesz ekwiwalent za pranie to niech ci kobita/mama lub ktokolwiek zarzuci te twoje ciuszki do praleczki i po klopocie a nie uzalasz sie nad soba .... guziczka nie potrafisz przyszyc ??? Boze widzisz i nie grzmisz .... wygoogluj to sie nauczysz ☺ a jak niechcesz jezdzic z ciuszkami w autobusie to taksowke sobie zamow hahaha zal.pl

26.12.2015 03:35

Długo jeszcze pracownicy MANDO mają prać ubrania robocze w domu?Każda szanująca się firma na strefie oddaje ubrania robocze do pralni.Tylko MANDO szuka oszczędności kosztem pracowników.Co to do cholery Rumunia żeby pełne taboły z brudami targać do autobusu co piątek.Z chęcią oddam kilkanaście zł MANDO z wypłaty żebym nie musiał prać ubrań roboczych w domu,w końcu do cholery w domu ich nie brudzę!A poza tym firma piorąca dba o stan piorących ubrań,przyszywa guziki,zaszywa rozdarcia.Skoro MANDO wymaga od pracowników noszenia firmowego ubioru dodać trzeba czystego i schludnego to niech weźmie to na swoje barki bo ja w sobotę mam lepsze zajęcia niż pranie ciuchów roboczych upapranych chłodziwem,olejami,smarami.A jak firmie na tym nie zależy to niech każdy nosi swoje koszulki i myślę że problem byłby rozwiązany i zaakceptowany przez większość pracowników.
    Saj

23.12.2015 22:18

Tak szczęśliwych radosnych Świąt spełnia marzeń które każdy ma. (usunięte przez administratora) wspanile pracujesz jako osoba i HR mój post o ZZ był skierowany po to by przestały być "tu" kłótnie. A sama widzisz ze tylko pod ukrytą tożsamością ma odwagę ktoś coś powiedzieć. (usunięte przez administratora) brawo cały zespół HR, GA.
    Jolaśka

24.12.2015 03:22

Nie rozumiem twojej prowokacji na temat ZZ o jakie kłótnie ci chodzi?Sam nakręciłeś dupku temat o ZZ ale widząc że nie przyniosło to negatywnych wypowiedzi chwalisz nagle HR a wcześniej piszesz że nie ma z nim współpracy i węszysz jakie zdanie na ten temat mają pracownicy.O co ci ku...a chodzi? pod ukrytą tożsamością tym razem są pozytywy o HR i jesteś pało zdziwiony?Spadaj dupku a twoje obślizłe życzenia mam w d...e.
    winetu

23.12.2015 15:03

Uważasz że jeżeli pracownikom nie zajrzał głód do (usunięte przez administratora) to mają być zadowoleni i uśmiechnięci jedząc wasze suche ziemniaki i zimne posiłki.Najlepiej ugotujcie 3 kotły kisielu na obiad,brzuchy pracowników będą pełne,błogi uśmiech na twarzy i jaka wdzięczność.Wy myślicie że gotujecie za darmo w celach charytatywnych dla plebsu?Dobrze że HR podjął decyzję o zmianie kuchni najwyższy czas,i kucharki w końcu przestaną pisać że pracownicy Mando to zjeby.
    prawda

23.12.2015 00:59

(usunięte przez administratora) to do roboty z kanapkami za dużo wam dał zakład najlepiej będzie jak w ogóle zakład zrezygnuje z obiadów bo żadnemu z was żadna kuchnia nie jest w stanie dogodzić francuskie pieski głód wam do (usunięte przez administratora) nie zajrzał jeszcze
    Kuchnia

23.12.2015 00:50

(usunięte przez administratora) czemu nie zrobisz ankiety na ten temat ? tylko sie sugerujszesz opinia paru z 400 osob ? a moze inni wola aby ta kuchnia zostala ?
    bolek3

28.12.2015 15:42

człowieku to ty dostawałeś 120 zł na przeżarcie z tego co mi wiadomo a nie kuchnia ale skoro jesteś tak inteligentny to nawet w Mando długiej kariery ci nie wróżę
    hugo

28.12.2015 16:34

Żarty to widać że jesteś byle tylko kichę zapchać.Co ty myślisz że domowa kuchnia gotowała obiady za darmo dla ciebie?nienormalny czy co?
    xyz

22.12.2015 22:54

Prawda jest taka że gdyby Mando nie finansowało posiłków to mało kto za swoje pieniądze kupowałby posiłki.Kuchnia idzie po najmniejszej linii oporu,zero reakcji na prośby pracowników,ziemniaki to katastrofa,breja z wodą bo się nawet nie chce dokładnie ziemniaków odcedzić,ryż bez sosu trzeba popijać kompotem żeby się nie udusić a podejście kucharek do tematu:zero odpowiedzi albo co najwyżej krótko :nie ma i po temacie.Kuchnia nie docenia naprawdę dużych pieniędzy które płaci im Mando to ponad 400 pracowników x 120 zł=48.000 tys.zł na m-c x 12 miesięcy =576.000 zł rocznie przecież to są ogromne pieniądze które otrzymują od Mando.Skoro kuchnia tego nie docenia i lekceważy równocześnie pracowników jak i firmę która płaci tak duże pieniądze to najwyższy czas nie podziękować im tylko ich pogonić!!!
    Mariusz

22.12.2015 20:55

Kuchnia
    werty

22.12.2015 15:24

BB Mando placi za obiady bo gdyby nie to to stolowka by padla bo nikt by nie jadl na niej za wlasne pieniadze

Zostaw merytoryczną opinię o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.