HL Mando Corporation Poland

• Boguszów-Gorce
  • Struga
  • Unisław Śląski

3. Opinie o pracodawcach Wałbrzych
  5. Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Opinie o HL Mando Corporation Poland Wałbrzych

Nie przegap nowości o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.!

Anka

29.08.2019 15:48

Mando ostatnie w turnieju piłki nożnej... Brak kondycji czy zajechani na linkach i maszynach?
Piter

30.08.2019 04:51

Trzeba było być i pokazać na co cb by było stać. Pozdrawiam

28.08.2019 10:05

Czy możecie podać zakres w jakim się zarabia w firmie na produkcji. Np 1800 do 2500. Wszystko już wiem o firmie, ale nie wiem ile się w niej zarabia.
C. C

29.08.2019 18:36

No proszę nagle nie potrzeba ludzi a kilka dni wcześniej brakowało sporo, tym bardziej że pracują na dwie zmiany, jak od 2 wrucą trzy zmiany znowu ludzi zabraknie na mojej zmianie na linkach brakuje

29.08.2019 19:36

No i bardzo dobrze będom przynajmniej nadgodziny na wsparcia,soboty i niedziele się zarobi.
Peter

05.07.2019 00:06

Cześć,ktoś wie czy potrzebują operatorów wózków i suwnic?
Mis

23.08.2019 10:55

Operatorów nigdy dosc :) ja akurat pracuje przy produkcji ale moj siasiad jest operatorem i mowi ze robota jest ok
Nadgodziny

29.08.2019 13:36

Są linki gdzie się pracuje wszystkie soboty i niedziele ale przymusu nie ma, kto chce ten idzie,i nie są to same chłopaki. Pytanie czy firma się odwdzięczy tym osobom, które wspierają zakład a są to jedne i te same osoby na weekendy od początku roku. Fakt robimy to w dużej mierze dla siebie ale i firmy. A kopem dla leserów byłaby dodatkowa premia. Iwona mogłabyś o tym pomyśleć, nagroda zawsze nas bardziej zmotywuje.
Gość

23.08.2019 13:50

Mando to dobry pracodawca, mozna z szefem dogadac sie w kazdej sprawie , zdecydowanie polecam
Eeeee

23.08.2019 23:35

(usunięte przez administratora) prawda
Mato

06.08.2019 12:55

Mi praca odpowiada. Nie mam się do czego przyczepić. Może idealnie nie jest, ale jak dla mnie jest naprawdę ok :)
Wojo

21.08.2019 08:45

Pracuje na produkcji i powiem tak jak ktos jest gotowy pracowac naprawde to sie odnajdzie. Jak przyszedl odpoczac to nie da sobie rady. Jak w każdej robocie trzeba cos z siebie dac ale mimo ze pracuje dość krótko to wydaje mi się że nie ma aż tak źle i poczekam jeszcze jakiś czas. Zobacze co sie z tego wyklaruje ale poki co innej roboty nie szukam
Piotr

23.08.2019 13:48

to prawda, wiadomo, ze wszezdie są plusy i minuy jednak w Mango przewaza wiele plusów jesli chodzi o pracę i ogólne warunki
Olx

19.08.2019 14:39

Czy może być więcej rzeczy do kupienia na stołówce? Nie każdy jest wstanie przyswoić kuchnię z dworzyska;)
Ania

06.08.2019 13:11

Czy są tu osoby ze Świebodzic by składać sie do dojazdu ?
Jajo

09.08.2019 07:17

Jest jeden SL z maszyningu.
Jadę

18.08.2019 19:33

Jaką zmiana chętnie się dogadam.
Lopez

03.08.2019 13:35

Moi mili. Jak wam mijają urlopy? Pogoda nas bardzo rozpieszcza. Aż nie chce się tam wracać :-) jak myślicie ile osób braknie po tych wspaniałych wakacjach? Sam osobiście się zastanawiam czy wracanie tam ma sens, skoro i tak po urlopach będzie nowa dostawa z Ukrainy :-) Czym było by było nasz życie bez Mando i rozmyślania o tym czy towarzysze za granicy nie wygryzą
Ola

05.08.2019 17:33

Nie żeby coś, ale to nie kadry rządzą firmą. Firmą nie rządzi nawet Iwona. Natomiast oni robili co mogli, żeby ratować ten statek. Pretensje do Korei i spółki.
Lopez

05.08.2019 18:08

Ja osobiście wolę nad morze do Polski pojechac o się pobawić. Ale skoro szparagi w Niemczech Cię kręcą to baw się dobrze :-)
filozof

01.08.2019 15:18

Trawa u sąsiada zawsze jest bardziej zielona
nie wiem

02.08.2019 12:30

He he co racja to racja. Miałem okazje pracować w podobnych tego firmach i różne cyrki sie działy. Mando jeszcze nie jest takie złe. Może ludzie porównania nie mają.

11.07.2019 13:09

Warunki pracy są dobre, miałem w swoim zyciu kilku pracodawców i nie wspominam ich dobrze.
viral

30.07.2019 10:03

Każdy na swój bagaż. Moja poprzednia praca akurat zła nie była, ale nie miałem już szans na rozwój i stawka tkwiła mi w miejscu. Na dłuższą metę stwierdziłem, że to bez sensu, teraz jestem w mando, no i zobaczymy, ale liczę, że jakiś awansik sie kiedyś trafi
pro

02.08.2019 11:03

Jak będziesz dobrze pracował i poznasz jak działa firma to wiadomo, że Twoja wiedza będzie cenna i na awansik też można liczyć. Nie ma co sie poddawać od razu, na wyższe stanowiska to wielu ma ambicję
Pomocna

07.07.2019 17:04

W związku z tym specjaliści bhp uznają, że w pomieszczeniach biurowych temperatura nie powinna przekraczać 30°C, przy ciężkiej pracy fizycznej w hali 28°C, a w warunkach szczególnych 26°C.Juz niedługo wrócą upały a takie są przepisy bhp.
lara

01.08.2019 09:20

No to zawsze tak jest, czyli nic nowego. Myślę, że warto spróbować, w końcu nic nie tracę. Prace zawsze można zmienić. Dziękuję za odpowiedź na moje pytanie :) oby jeszcze zespół na który trafie faktycznie okazała się fajny
Jolancia

01.08.2019 18:30

Powodzenia :) mam nadzieję że będziesz zadowolona.
D

11.07.2019 12:59

Pracuję tu od kilku lat i wiadomo jak to w pracy raz lepiej raz gorzej ale o zmianie nie myslalam. Moze to ludzie, moze przyzwyczajenie nie wiem
różni ludzie tu pracują

30.07.2019 11:47

Pewnie i to i to bo chyba też tak mam. Ludzie w porządku, a jak sie robi co do człowieka należy to żadnych problemów nie ma
Julian

24.07.2019 13:31

Do HR Proszę powiedzieć dlaczego mimo wolnych miejsc na parkingu górnym zostaje zasłonięty wjazd i pracownicy nie mogą zaparkować ? Osoby które nie umieją parkować karać mandatem a nie żeby takie szopki
odpowiedzialność zbiorowa

26.07.2019 11:25

Chyba właśnie dlatego, że to nie była pojedyncza sytuacja i ludzie parkować nie potrafią... Ile można takim tłumaczyć, chyba każdy by się wreszcie wkurzył i wyciągnął konsekwencje, ale myślę, że zaraz znów go otworzą
nerwowy

29.07.2019 08:53

No i racja, też myślę, że tak właśnie mogło być. Sam kiedyś miałem przytarty delikatnie bok i sam musiałem dochodzić jak to się stało bo przyznać się ciężko. A teraz jeszcze pretensje nie wiem do kogo

27.07.2019 08:27

Iwonka

27.07.2019 23:47

Nie pij już więcej...
Rambo

28.07.2019 15:27

Przestań lepiej pić...(usunięte przez administratora)
Szczery do bólu

22.06.2019 08:03

Zakład w którym stanie i patrzenie się praktycznie przez całą zmianę jak ktoś pracuje nazywa się szkoleniem nowego pracownika przez innego pracownika i nawet jak osoba sobie radzi to szkolący dalej tak "szkoli "zamiast pomóc gdzieś gdzie jest potrzeba. I jeszcze narzeka ze mu nudno. Stac i patrzeć to sobie majster może
bezmyślość nie szczerość

11.07.2019 12:23

Przecież nie można zostawić nowego pracownika samemu sobie. Akurat system szkoleń to coś do czego na pewno bym się nie doczepiał. Ciekawe czy ty od razu tak zasuwałeś chciałbyś zostać sam sobie.
czupraty

26.07.2019 12:59

Też tak myślę. Jak ktoś jest nowy to niestety, musi sie jakoś nauczyć wszystkiego. Ja to i tak myślę, że w Mando to całkiem przemyślane te szkolenia są bo w mojej poprzedniej firmie to dopiero był śmiech na sali.
banjo

10.07.2019 18:45

Czemu HR nie wypłacił dzisiaj pieniędzy "pod gruszą" skoro pisze jak byk na tablicy, że będą przelewy 10.07 wraz z wypłatami za czerwiec?
Jola

11.07.2019 06:48

Było napisane że zostaną wypłacone 10.07.19. I zapewne zostały, a księgowanie wpłat w banku może nastąpić dzisiaj. Wyluzujcie ludzie co z Wami nie tak???
meszek

25.07.2019 08:48

Niektórzy to mają z góry nastawienie jakby na wojne szli, no i po co, jak się komuś należą pieniądze to je dostanie, bez nerwów. Nie kojarzę, żeby ktoś nie dostał to co mu się należało
Parking

24.07.2019 14:51

Drogi dziale HR. Zamknijmy parking górny całkiem. O godz 13 tej się go zamyka mimo ze są wolne miejsca. Bo nie potraficie ukarać jednego kierowcy który złe zaparkował ? Idźmy na całość zamknijcie oba parkingi. A my będziemy parkować w toyocie.

21.07.2019 13:51

Basia ????

23.07.2019 23:07

Żegnamy
Lino

23.07.2019 19:07

Jim

01.07.2019 16:45

Proszę o zrobienie porządku na górnym parkingu, chodzi o to by nie zastawiac i nie parkować gdzie pobranie. Dziś miałem problem by wyjechać. Dodatkowo proszę o montaż dodatkowych kamer na górnym parkingu
Oskier

17.07.2019 20:11

Mało pewnie osób zrozumiało. Ale żarcik dobry.
Pierdoły

21.07.2019 22:01

Dzięki Jim za pierdoły, dzięki tobie są miejsca na, których nie można zaparkować żenada.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL Mando Corporation Poland?

Kontakt - HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Basia

12.07.2019 14:24

10.07.2019 17:33

11.07.2019 00:15

Będą kolejnym przelewem .pewnie jutro lub pojutrze.
kcal

11.07.2019 08:50

U mnie już wpadło. Wszystko się zgadza
Szypki :-)

18.06.2019 20:56

Chyba trzeba przyjachec do mando z ukraińskim paszportem. Ukrainiec który pracuje ledwo cztery miesiące przychodzi sobie na nadgodzin prowadzić linię. A Ty (usunięte przez administratora) po kilku latach roboty dalej za pie rdalaj ns lini jak beduin
1a2a

05.07.2019 22:34

Na machiningu

11.07.2019 02:04

Prowadzenie linii nie dla" beduinów"
Szypki :-)

10.07.2019 18:35

Ej do kiedy mają być wczasy pod grusza?
Wójt

08.07.2019 12:13

Drogi HR ja mam takie pytanie czy spółka Invenio jest wyłączona z PPK ,a jak nie to czy rząd będzie nam przelewał te bonusowe pieniądze na nasze konta PPK ?
Starosta

10.07.2019 13:07

Może jeszcze wypisz wniosek urlopowy i przez gowork wyślij do kadr :D

05.07.2019 02:23

E

05.07.2019 11:13

Więcej kamer na parkingi
Sylwka

06.07.2019 00:46

Z dolnego parkingu, skradziono mi pióra wycieraczek w aucie
Parkingowy

05.07.2019 17:30

Witam chciałabym poruszyć temat zakazu parkowania na popoludniowkach. Drogi dziale HR od każdego wtorku parking jest pełen już 5.50. więc auta stają nieprzepisowo już od 6- do 7.30. natomiast przed 14 czasem coś się zwalnia i wtedy szczęśliwcy parkują..

27.06.2019 00:59

Igor

28.06.2019 23:51

Tobie też by się przydały.
ciekafski

05.07.2019 10:50

Wzruszyła mnie Twoja historia normalnie.

29.06.2019 09:28

30.06.2019 09:27

Co chwilę się zwalniasz.
Biłczplis

26.06.2019 01:22

Druga zmiana pragnie podziękować za dodatkową przerwę. Przecież 28,8 ° to wkoncu nie 30. :) Ważne, że norma się zgadza.
Blabla

26.06.2019 13:02

Popadamy jak muchy i nikogo to nie będzie obchodziło. Ważne, że norma sie zgadza i jest klima w biurach. Dziękujemy za godne warunki pracy
:-)

27.06.2019 15:20

Dlaczego 30? Obowiązek pracodawcy co do pracy w warunkach uciążliwych powstaje juz przy temp 28 stopni. Pracownik ma również prawo do powstrzymania się od wykonywania pracy jeżeli praca ta może mu w jakikolwiek sposób zagrażać.

26.06.2019 20:31

Vito

27.06.2019 10:17

Non stop spamujesz. To już nawet nie jest śmieszne...
Druga zmiana

26.06.2019 10:56

29,5 stopnia na hali , brak dodatkowej przerwy, o te 0,5 stopnia będziemy się spierać?
Upał

25.06.2019 15:03

Ja tylko tak chciałem przypomnieć , że już jest fala upałów a jutro będzie nie do wytrzymania , więc zacznijcie schładzać halę i zaopatrzcie się w napoje żeby was nie zaskoczyły upały jak drogowców śnieg.
Magazyn

05.06.2019 04:47

Podziękowania dla firmy Markoni za papier i dezynfekcje telefonów
Prod.

05.06.2019 12:54

W ogóle od kiedi jest nowa firma sprzątająca , to jest duzo czyściej . Bardzo się starają. Tak trzymać
FEEEE

20.06.2019 10:30

Chyba nie pracujemy w tej samej firmie .Jak żyję nie widziałam firmy sprzątającej która nie sprząta . Ktoś z HR powinien zobaczyć i ocenić ; boczne wejście dla pracowników ,hol ,szatnie męską ,szatnie damską ,stołówkę o toaletach nie wspomnę z góry dziękuję
Captain Jack

18.06.2019 19:09

Jak chcecie awansów to do armii !!! ha,ha,ha,dobre....
Nico

05.06.2019 16:06

Czy na czerwiec są przewidziane jakieś awanse lub nagrody dla pracowników.

18.06.2019 15:50

Miały być awanse A tu co ?hahaha
Ewewewew

18.06.2019 16:59

Może ktoś z Hr się wypowie?
Hehe

31.05.2019 22:27

Mando. Jedyny zakład w którym nie trzeba mieć dyplomu inżyniera by być senior inżynierem
Pierdoły że głowa boli

06.06.2019 19:08

To za wazeline a nie uczciwą pracę dostaje się awanse w 90%! Za co był awans i pracownik roku!!!? Za (usunięte przez administratora) i latanie za chłopami. To jest do docenienia?

18.06.2019 15:49

Aj ta zazdrość zamiast wziąść się za pracę
Grażka

16.06.2019 21:59

Bardzo dziękuje za świetnie zorganizowany piknik rodzinny :)

16.06.2019 12:15

16.06.2019 14:29

Piknik rodzinny super dzięki Iwona
Zadowolony

16.06.2019 10:36

Iwona, dziekujemy za świetny piknik pełen atrakcji dla dorosłych i dla dzieci. Więcej takich imprez. Jednak prosimy aby na przyszły rok w dniu pikniku nie było produkcji, zabrakło tutaj naszych kolegów i koleżanek którzy zmęczeni po pracy nie przyszli.
Jajo

16.06.2019 13:11

Nie wiem, nie byłem. Ale mam nadzieję że za rok się uda

Zostaw merytoryczną opinię o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.