HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

• Wizja Mando Corporation Poland

• Boguszów-Gorce
  • Struga
  • Unisław Śląski

3. Opinie o pracodawcach Wałbrzych
  5. Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o. Wałbrzych

Nie przegap nowości o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.!

mini

16.02.2018 22:00

Dziewczyny ktory chlopak w mando jest najprzystojniejszy?

25.10.2021 20:17

A z magazynu wejścia?
    1834mqt

19.07.2022 21:11

A którą kobieta najładniejsza?

07.06.2022 18:33

Mando to wielkie zenuła. Jednowielkie kolesiostwo, lizodupstwo i nie będę mówił co więcej. Przełożeni nie maja pojęcia co się dzieje na linkach ani w firmie.. Pani I... nie będę komentował. Cieszę się ze tu już nie pracuje ;)

17.07.2022 17:56

Żenująco niską. Cos koło 3300 brutto

18.07.2022 15:44

Strasznie Pani mi zaimponowała tym wpisem. Pytanie tylko na ile to jest wspieranie jakiego oczekują pracownicy, a nie tylko puste słowa. Żadna firma na strefie nie wspiera pracowników, to są tylko cyferki w SAP. Jak nie ten to inny, każdego można wyszkolić, a później nie dbać o niego. Zwolnienia o których piszą ludzie są faktem, czy ktokolwiek z biur walczył o dobrego inżyniera, aby ten się nie zwalniał? Niestety stawka jaką proponujecie najlepiej o tym świadczy. Dodatek za dojazd plus premie mydlą oczy. Przy wypadku ZUS nie bierze tych wartości pod uwagę przy wypłacie świadczeń. Moim marzeniem jest podjąć stałą i długofalową współpracę z pracodawcą który zechce traktować pracownika jak partnera a nie (usunięte przez administratora) Będzie inwestował w szkolenia dla podniesienia kwalifikacji i kompetencji zespołu. Będzie chciał wysłuchać problemów i nie wyciągać wobec pracownika pochopnych konsekwencji. Gdzie majster nie będzie "musiał" pozbywać się ludzi mądrzejszych od siebie, nie każdy marzy o takiej karierze. A skoro majster się boi o swoje stanowisko, to chyba o czymś świadczy...... Miłego dnia życzę wszystkim,

17.07.2022 22:59

Zarobki zarobki nikt nie doceni starego pracownika. Nie gadajcie bo czeka was Królowa Lech i wypad z Madoliny. PS pozdrawiam Ewe brak mi z nią współpracy co utrudnia produkcję
    Tomasz

15.07.2022 10:34

Mam pytanie o pieniążki za dojazd. One są wypłacane z kosztów uzyskania dochodu (na PIT w tej rubryce jest 0 złotych?)? Jeśli tak, to każdy traci na tym w ciągu roku i nie jest to żaden sukces. Mogę prosić o jakieś informacje na ten temat.
    iwona Lech

15.07.2022 10:57

Myślę, że Pan ma na myśli koszty uzyskania przychodu i Pan nie zrozumiał, że nasza firma proponuje Panu osobny dodatek na dojazdy w kwocie 360 zł brutto. Proszę o wyjaśnienie w dziale HR, który wytłumaczy o co chodzi.

17.07.2022 18:27

Dziękuję za wyjaśnienie tej kwestii. Jesteście jedyną firmą która ma taką atrakcję.

14.07.2022 23:41

Czy ktoś zdradzi jakie są zarobki po okresie próbnym. Na wstępie zaproponowali 3700 brutto. Uznałem to za jakiś żart. Jednakże chciałbym wiedzieć co może mnie dobrego spotkać w tej firmie. Dziękuję za ewentualne odpowiedzi.

17.07.2022 11:25

Ale Ty mówisz o kwocie netto czy brutto, bo to robi sporą różnicę. Na rozmowach zawsze podawana jest kwota brutto. Sporo się tutaj piszę o żenująco niskich zarobkach. Więc ile netto zarabia się na produkcji z nadgodzinami i bez nich?
    Ja nie wiem.

17.07.2022 14:37

Ja po czterech latach pracy mam ok 3300zł netto. Właśnie ciekaw jestem ile dają nowym ma produkcji brutto. Z premią różnie bywa raz jest 400zł a weźmiesz urlop na żądanie i masz 300zl premii.

14.06.2022 22:02

Jak słyszę reklamę w radiu firma przychylna pracownikowi. Tylko w mando taka atmosfera. Reklama w ogłoszeniu owoce. No wstrząsające. Szkoda że nie powiecie prawdy jak szanujecie pracowników. Cóż reklama dźwignią handlu Niebawem powiem Wam Dziękuję

15.07.2022 12:07

zmień prace
    Hehe

10.07.2022 23:52

Śpieszmy się kochać pracowników Mando, tak szybko i masowo odchodzą hehe..

11.07.2022 21:57

Kto znowu odszedł?
    Paluszek

08.07.2022 02:33

Co z tym kudłatym?
    Takie sobie

07.07.2022 20:20

Hej wiecie może co to była za stłuczka wczoraj na parkingu?
    Aha

07.07.2022 20:27

Chyba ten ktoś uciekł. No nie fajnie
    Gratulacje

07.07.2022 18:42

W Mando z inżyniera, poza Mando na managera. Gratulacje kolego, oby Cię porządnie docenili, tu tego nie zaznałeś.. Zazdro i gratulacje!
    ??

28.06.2022 21:37

To jak to będzie z pracownikiem półrocza??
    Xyz

14.06.2022 15:09

Kiedyś ludzie zazdrościli tym co pracują w Mando.. Teraz to pracownicy Mando zazdroszczą tym co znaleźli lepsza robotę. Pracować w tym miejscu się nie da. Zróbcie w końcu coś z tymi niekompetentnymi managerami bo nie potrafią ogarnąć niczego, nie mówiąc już o wsparciu przy problemach. Wywalone na wszystko, brak organizacji, rozmów z pracownikami a potem wielkie zdziwienie..
    Grand Master of puppets

17.06.2022 18:27

I oni za mando pewnie też nie będą płakać no chyba że z radości że już tu nie pracują
    No tak

21.06.2022 18:06

Z papierami chętni ich wezmą i tyle
    Alojzy z bmką

17.06.2022 11:34

Ludzie czemu tak płaczecie?Myślicie że Koreańczyki czytają to forum? Im to koło du.. y lata.. . Skończą się ulgi z SSE to się zawiną na Słowację i tyle ich będzie widać. Nie macie alternatywy to nie ma co wylewać frustracji a jak macie to jeszcze w tej firmie robicie?
    Grand Master of puppets

17.06.2022 18:33

Masz całkowitą rację, ale niestety większość co tu pracuje to tylko potrafią narzekać albo tylko między sobą albo tutaj, odważnych żeby wyrazić opinie osobiście szefostwu to nie ma wcale, a zmieniać pracy im się nie chce też bo są jak takie zmemlane kluchy którym i tak jest wszystko jedno i nawet jak tak ich podśrubują że będą musieli jeszcze bardziej zapierniczać jak małe samochodziki to jedyne co zrobią to napiszą tutaj że im źle.
    Zmiany

09.06.2022 12:31

Witam. Jaki system zmianowy jest aktualnie w Mando? 123 czy 321?
    Zmiany

09.06.2022 15:02

Dziękuję za pomoc
    Cahm2 cahm6

04.06.2022 23:12

Szkoda życia na smutki i pracę w mando

05.06.2022 17:52

Nie rozumie jednego ? Jak wam tak źle w tym Mando to co wy tam jeszcze robicie ? Pracy jest multum... Tylko narzekanie. Nie podoba mi się zmieniam idę gdzie indziej... Tylko marudzić potraficie w necie i nic nie robić . Mando wcale nie jest takie źłe idź do faurenci dopiero zobaczysz co to znaczy (usunięte przez administratora). Owszem są osoby na stanowiskach,którym góra powinna się przyjrzeć aby stworzyć atmosferę by móc pracować z chęcią .
    Xyzzxy

04.06.2022 18:03

Zamiast owoców i kawy dajcie nam podwyżkę inflacyjną, albo dodajcie jakąś ekstra premie. Zarobki operatorów są jedne z najniższych na strefie... Paliwo 8zł chleb 5zł wypłata jak dobrze pójdzie to 2700zl.

04.06.2022 23:25

Zamilcz bądź krzycz cieszej bo w zamian dostaniesz wypowiedzenie.

03.06.2022 16:58

Dwóch spoko ziomków odchodzi w jednym czasie z biura jakości. Odchodzą wiedza, umiejętności, mega doświadczenie a co najważniejsze fajni ludzie których będzie brakować. A co Mando dla nich zrobiło? Nic. Nawet nie starali się ich zatrzymać.. Żadnych rozmów. Przełożeni mają wyw.alone na to co się dzieje w tym biurze a sporo osób z niego już odeszło. Niestety managerowie w tej firmie niczego się nie nauczą... A potem mówią że ludzi nie ma do pracy.. Każdy idzie do normalnie płatnej roboty a nie za pół darmo. Ludzie Mando nie jest jedyną firmą na rynku. Zacznijcie szukać nowej roboty bo nic się tu nie zmieni.
    xyz

03.06.2022 17:37

Nie masz nic innego do roboty tylko głupoty wypisywać na forum publicznym? :]

03.06.2022 20:21

Weź się do roboty albo nową znajdź skoro tyle rzeczy ci nie pasuje. Nikt cie tu trzymać nie będzie na siłę.
    Xyz

02.06.2022 14:39

Słyszałem że wyrzucono Panią Ewę dzisiaj z QC. Czy to prawda i jak tak to dlaczego

03.06.2022 09:06

Zrobili pokazówkę abyśmy zamknęli modeczki. Każdy tu gada o zarobkach że są zenujace że nowy dostaje więcej od dobrego starego pracownika. Szkoda że ja zwolnili bardzo ogarnięta babka była, o co by człowiek nie poprosił to było zrobione błyskawicznie, dobrze mi się z nią współpracowało. Tak to jest zwalniajcie dalej dobrych starych pracowników. Ten ruch był żenuła. Szkoda tylko Ewy. Pozdrówki ziomki
    pewinie

03.06.2022 15:12

I najlepiej Ciebie awansować wtedy zrobisz pożądek :D
    Mandowidz

23.05.2022 11:47

Jakie stawki proponują na okresie próbnym?
    X

31.05.2022 17:03

Cześc, Za dojazdy każdy dostaje około 300 zł bez względu na miejsce zamieszkania
    Yyy

31.05.2022 19:03

Jak cały miesiąc przepracujesz to 360zł za dojazdy. Po 2 latach stażowe 150zł. Tak w wakacje zakład nie robi 2tyg każdy urlop.
    Helena

26.05.2022 09:28

Witam. Czy w tym roku firma planuje organizację pikniku rodzinnego? Nigdy nie byłam, bo jestem, a ponoć jest super?
    OK

27.05.2022 15:44

Nie bo firmę nie stać na to. (czyt. pracowników mamy głęboko w poważaniu)
    Hajhaj

28.05.2022 10:02

Nic nie będzie zapomnij. Firmy nie stać na to.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.?

Kontakt - HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

??

18.05.2022 20:29

Czy będą w tym roku pracownicy półrocza?? Co z w czasami pod gruszą??
    Luj

27.05.2022 09:49

Trzeba bylo w ankiecie zazanczyc zeby 10 razy w roku socjal byl !! Nie ma to jak najpierw zdecydowac sie na socjal jak najwiecej razy w roku a potem plakac ze malo. Co za skończeńce.
    OK

27.05.2022 15:42

Socjal jest tak jak w zeszłym roku czyli 3 razy tylko z tym że w zeszłym roku było więcej kasy bo na wielkanoc dostaliśmy 300 zł a w tym roku 200zł więc robią nas w **** ale to żadna nowość w tej zasranej koreańskiej firmie. Niech żyje Kim Dzong Un.
    Mojo Jojo

02.02.2022 15:11

Od kilku tygodni notorycznie manager z caliperów pojawia się produkcji. Na każdej ze zmian czegoś szuka żeby tylko się przyczepić.Działa to bardzo stresująco na ludzi a co za tym idzie na ich prace. Przeszkadza w pracy..mierzy czasy czasem coś głupio skomentuje. Rozumiem że odmienna może być tutaj wiara..ale na litość boską zabierzcie tego człowieka z hali produkcyjnej. Może HR wysłałby go na jakieś wakacje żeby ludzie psychicznie odpoczęli.
    Nadleciały MSG

20.05.2022 10:23

A teraz policz sobie, że auto służbowe jest benefitem dla pracownika. Jeżeli zabierzesz taki benefit to musisz to w jakiś sposób zrekompensować ( na przykład dodatkowe 3000 miesięcznie ). W każdej firmie Managerowie mają auta służbowe to jest standard A za te 500 pln brutto premi zostanie Ci na reke 350 pln.
    Igor

21.05.2022 19:55

Wypłata piękna ale jak jesteś Liderem i wyżej
    Marconi

01.04.2022 17:01

Czy ten lysy z logistyki z drugiego pietra ma placone za jaranie fajek na balkonie albo na magazynie? Jezeli tak czy sa jakies przyjęcia do tego dzialu? Ja pale i chetnie bym sobie dorobila. Przy co drugiej szludze zawsze towarzyszy mu ten duzy z bajki moj przyjeciel olbrzym.
    Czesiek

17.05.2022 21:41

Proszę Cię jedynie jak się możesz w tej firmie wykazać czty.(usunięte przez administratora)ludzi ze zmiany, noś przez 8 godzin pampersa że byś przypadkiem nie musiał iść (usunięte przez administratora) w trakcie produkcji. Ludzie wykazują się po kilka lat i nic z tego nie mają po za większą wiedzą od lidera który mimo braku wiedzy i kompetencji dostał awans za lizodupstwo i (usunięte przez administratora)
    Dramat

18.05.2022 10:11

Tak tak, mają większą wiedzę a to akurat widać gołym okiem haha
    Czesiek

27.04.2022 12:57

No siema, co z tą integracja 7 maja calipery. Mam nadzie że nie będzie tak jednego osobnika, bo bym poszedł. Ale nie wiem czy warto
    On

27.04.2022 23:02

Będzie będzie I co
    Tany tany

06.05.2022 19:03

Wolnego z nim tańczyć nie musisz. Tylko tam spokojnie Bez pawiowania hahahaha
    Tja

26.04.2022 06:00

Gołąbeczki z biura QC może w końcu skończą te ciągle śniadanka z rana na stołówce i non stop spacerki po hali i na fajkę? Ludzi to naprawdę denerwuje widząc non stop te same osoby mieszające powietrze na produkcji kilkanaście razy dziennie. Naprawdę nie macie nic do roboty? Ludzie was obserwują...
    Produkcja

26.04.2022 07:33

Wczoraj już jedna gwiazda wyleciała z roboty za oczernianie innych w necie... Szykuje się druga????
    Athlon1987

23.03.2022 19:04

Orientuje się może od ilu do ilu można zarobić u was na utrzymaniu ruchu, i jak wygląda specyfika pracy. Pozdrawiam
    L4

22.04.2022 00:15

Jeśli będziesz lepszy od kilku topowych zawodników u nas to może i zarobki będą nie najgorsze

23.04.2022 15:57

Najpierw naucz się pisać po polsku, bo póki co to Ty farmazony prawisz. Skoro macie takich specjalistów (haha) na wysokim poziomie, którzy nie przekraczają 6k to albo są to pożal boże "specjaliści" od skręcania i rozkręcania w kółko to samo, albo naiwniacy myślący że takie zarobki to standard. W obecnej firmie po rewaloryzacji płac świeżaki dostają 5000 brutto na wstępie, ludzie z doświadczeniem do 7000zł, automatycy do 8000zł. Więc z czym do ludzi człowieku.
    Agnieszka

12.07.2021 16:28

I wkońcu ją zostawił mądry ułożony i pracowity chłopak nie to co ona nie była go warta szkoda byłoby go napewno niedługo znajdzie sobie fajną sympatyczną dziewczynę nie jak ta tylko ciągle pretensje do wszystkich o wszystko i ciągle ciągnie l4 już się fajnie widzę dogaduje z pewną koleżanką pozdrowienia dla niego ☺
    Kalafior

19.04.2022 22:26

Mando - connecting people, nawet gruba berta znajdzie chłopaka
    Nice

20.04.2022 09:34

Jakim trzeba być człowiekiem, żeby coś takiego napisać o drugiej osobie na forum o firmie. Żałosne. Przykra/y jesteś.
    Liderkowa

09.04.2022 22:54

Mam pytanie? Inżynierowie... Shiftowie.... Liderzy i zastępcy.... Czy Wy naprawdę nie widzicie "lidera", który świeci swoją pup... na linii? Jest to obrzydliwe, niesmaczne a przede wszystkim wstyd dla firmy! Jaki ona daje przykład swoim pracownikom? Żaden! Jej wiedza jest taka sama jak Tym co świeci. Żenada ????
    Ppp

10.04.2022 20:48

Obrzydliwe... Spodnie z paskiem na (usunięte przez administratora) i Nie daja rady???? Ale fakt brak wiedzy, myślę że ona sama nie wie gdzie się znajduje i co robi???? Sprawnie obsługuje tylko tel 8h i nikt nie widzi tego, a Ty sprawdzisz tylko która godz i po premii, sprawiedliwość
    MarJa Skłodowski Kyri

19.04.2022 07:45

Idę zjeść kanapkę z radem, elo

03.04.2022 23:41

Jak widać i słychać, marzec obsypał odejściami pracowników. Przykre to, że zespół zarządzający ma to gdzieś i nic się w tej firmie nie zmieni. Od 5 lat tylko słychać że kryzys jest itp, od 5 lat kasa marnowana na bzdury, a tam gdzie leży, to nikt się schylić nie chce. Zacznijcie w końcu słuchać co pracownicy mają do powiedzenia i co im faktycznie poprawi byt a co demotywuje do pracy. Dlaczego hr zamiast płacić postojowe nakazuje wybieranie urlopów?! Potem pracownik będzie potrzebować to firma się wypnie. Jak ludzie nadal będą siedzieć cicho jak mysz pod miotłą to zaraz premię zabiorą, podwyżki 100zl brutto ale na telefony dla managerów za 8 tyś i kolejne volvo kasa jest. Wamag chłodnie kasę jak szalony.. Projekt przeszacowany, (usunięte przez administratora) w każdym miejscu.. Ale jakoś to będzie. Ludzie widzą co się dzieje. A dzieje się źle. Dlatego odchodzą i odchodzić będą.
    Eee

08.04.2022 23:49

Podaj więcej szczegółów. Jaki Papier poufności? Czego dotyczył i po co podpisywałeś?
    Iwona

18.04.2022 20:39

Witam, mój pokój i ja jestem zawsze dla Was. Jeśli mnie akurat w nim nie ma - zapytajcie w HR kiedy będę i możecie do mnie przyjść bezpośrednio. Jeśli zgłaszana sprawa nie jest poufna powinna być zachowana droga służbowa - dlatego dział HR ma obowiązek poinformować przełożonego - i tak się dzieje. Jeśli sprawa jest poufna - proszę abyście o tym poinformowali HR wówczas będzie zachowana inna droga, nie służbowa/ a poufna, jeśli jest taka konieczność.
    PAN PIKNIK

14.04.2022 12:19

witam. Czy planowany jest w tym roku piknik rodzinny, pytam bo kolega miło wspomina..
    Ciekawa

12.04.2022 10:53

Jakie były progi pieniążków na święta Wielkanocne?dziękuję
    Śmiech na sali

12.04.2022 23:12

0-4000 200 zl i od 4001-6000 150 a od 6001 0
    Mando

27.03.2022 20:49

Droga firmo :) mam takie pytanie .Czy na wzgląd dużej ceny paliwa i dojazd pracowników z różnych odległości była by możliwość dogadania się między sobą i chęci zmiany zmian? Czy byłby to duży problem? Wiadomo dojeżdżamy z różnych miejscowości było by nam taniej i więcej miejsc na parkingu.
    Pomocny

11.04.2022 17:52

A nie lepiej poprostu zmienić dział
    Nikola

12.04.2022 20:33

Dokładnie
    MACHINING

05.04.2022 19:40

Panowie menagorowie chcą wprowadzić na machiningu reżim chyba gorzej niż jest w Toyocie. Zamiast wspierać i motywować nas w tych trudnych dla wszystkich czasach dbają jedynie o siebie a nam jedynie dodają obowiązku szukają na siłę jak by to zabrać premie.
    Rozczarowany

10.04.2022 20:46

W poprzednich latach podnoszono plany o 10 szt. na 8 godzin a teraz o 10 szt. na 1 godzinę. MASAKRA.
    Recepta

11.04.2022 11:30

Menedżerowie łatwy sposób by się wykazać? Podnieść normy, łatwizna.
    Wielkanoc

06.04.2022 21:10

Czy będą jakieś dodatkowe pieniążki na święta? Wypadałoby chociaz powiedzieć tak lub nie.
    Praca

06.04.2022 07:34

Mnie raczej nie interesuje kto z kim, czy sok na stołówce jest po 3 zł czy po 6 zł. Interesuje mnie kiedy będziemy pracować od poniedziałku do piątku bez brania urlopu i postojowego. Czy szukać nowej pracy czy nie.
    oni

06.04.2022 17:23

albo niech dają postojowe a nie zabierają urlop
    Msg lider

02.03.2022 11:58

Droga administracjo. Czy jest jakiś powód dla którego na stołowce nie ma cen przy produktach sprzedawanych z półek. To naprawdę męczące jak pod koniec miesiąca każdy pyta co ile kosztuje. Chyba że to jakaś nielegalna sprzedaz jest.

01.04.2022 10:34

Inflacja w marcu 2022 r. w Polsce wzrosła o 10,9 proc to jest oczywiście średnia i tylko w marcu, samo paliwo wzrosło o 28% a energia 4,4%(tylko w marcu), soczki do sklepów same nie przychodzą. Hale produkcyjne, hurtownie, dystrybutorzy zużywają prąd i paliwo. Pracownicy tych firm dostali nie dawno podwyżki to także wchodzi w cenę produktu m.in. soczków
    Inflacja

05.04.2022 23:28

Jedno rozwiązanie jest nie kupować. Zostaną z tym sami i po problemie .

03.04.2022 06:33

Drogi dzielę HR Czy jest jakiś powód że większość z nas nie otrzymała pasków placowych za miesiąc Luty A przypominając mamy już miesiac kwiecien Ps. Sprawdziliśmy w folderze SPAM i tam też nie było
    Sorki

03.04.2022 23:37

Za kwiecień.
    Hihi

03.04.2022 23:38

Czy w końcu luty
    Aaa

25.03.2022 05:38

kierowniku, szefie, liderze.. Uważaj, zaraz koniec miesiąca. Możesz zacząć biegać na pierwsze piętro jak kot z pełnym pęcherzem :). Będzie się działo!
    No tak

26.03.2022 13:41

Zmiana popołudniowa?
    Haahah

26.03.2022 16:25

Plotkarze xD
    Zamioculas

08.03.2022 04:44

Witam. Chcę pogratulować MANDO 'kręgosłupa moralnego ' .. przyjęliście Ukraińców z podejrzanej agencji pracy..po czym wczoraj bez żadnych skrupułów zwolniliście wszystkich z dnia na dzień..brawo..pozdrawiam również supervisora..który powinien chyba zmienić pracę bo sobie nie radzi z tym wszystkim..został poproszony przez Ukraińców o wytłumaczenie tej sytuacji to zwyczajnie olał sprawę i znikł.. zrzucając wszystko na bogu ducha winne shift liderki..które musiały się z tym wszystkim same zmierzyć i pozwalniać od tak tych ludzi.. postawa godna prawdziwego mężczyzny. Medal sobie dajcie..za człowieczeństwo i profesjonalizm. Świetna reklama MANDO na przyszłość i przykład cudownego podejścia do Ukraińców i zakłamanie pomocy dla drugiego człowieka to tutaj chleb powszedni.

08.03.2022 20:55

Drogi HR, a może tak ktoś Wam pokaŻe słownik ortograficzny i poprawnej polszczyzny?

22.03.2022 19:13

Może Ciebie powinni zwolnić? Nie bierzesz pod uwagę co się aktualnie dzieje? Szacunek dla zakładu za to,że nie zwalnia Polaków. Było by na odwrót miał byś pretensje ,że Polaka zwolnili... Nie dogodzisz tej chołocie...
    Fiszki

17.03.2022 18:58

Wysyłajcie nam w końcu te fiszki normalnie! Już 17... To żenujące , że co dwa,trzy miesiące trzeba się upominać aby fiszkę na email w końcu dostać.
    Fiszki

19.03.2022 07:20

No właśnie nie ma. I co innego gdyby taka sytuacja zdarzała się rzadko ale to częste sytuację. Podobnie jest nawet jak pity wysyłają. Nie dostajesz w ogóle ale wysyłają Ci kilka cudzych (tak miałem w zeszłym roku na przykład). Podczas wizyty w HR wmawiają że wszystko wysłane i robią z Ciebie głupka.
    Gmeil

19.03.2022 10:40

Gmail blokuje. Ja mam na WP i zawsze dostaje

Zostaw merytoryczną opinię o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.