HL Mando Corporation Poland

• Boguszów-Gorce
  • Struga
  • Unisław Śląski

3. Opinie o pracodawcach Wałbrzych
  5. Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Opinie o HL Mando Corporation Poland Wałbrzych

Nie przegap nowości o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.!

Liderkowa

09.04.2022 22:54

Mam pytanie? Inżynierowie... Shiftowie.... Liderzy i zastępcy.... Czy Wy naprawdę nie widzicie "lidera", który świeci swoją pup... na linii? Jest to obrzydliwe, niesmaczne a przede wszystkim wstyd dla firmy! Jaki ona daje przykład swoim pracownikom? Żaden! Jej wiedza jest taka sama jak Tym co świeci. Żenada ????
Ppp

10.04.2022 20:48

Obrzydliwe... Spodnie z paskiem na (usunięte przez administratora) i Nie daja rady???? Ale fakt brak wiedzy, myślę że ona sama nie wie gdzie się znajduje i co robi???? Sprawnie obsługuje tylko tel 8h i nikt nie widzi tego, a Ty sprawdzisz tylko która godz i po premii, sprawiedliwość
MarJa Skłodowski Kyri

19.04.2022 07:45

Idę zjeść kanapkę z radem, elo
Heh

03.04.2022 23:41

Jak widać i słychać, marzec obsypał odejściami pracowników. Przykre to, że zespół zarządzający ma to gdzieś i nic się w tej firmie nie zmieni. Od 5 lat tylko słychać że kryzys jest itp, od 5 lat kasa marnowana na bzdury, a tam gdzie leży, to nikt się schylić nie chce. Zacznijcie w końcu słuchać co pracownicy mają do powiedzenia i co im faktycznie poprawi byt a co demotywuje do pracy. Dlaczego hr zamiast płacić postojowe nakazuje wybieranie urlopów?! Potem pracownik będzie potrzebować to firma się wypnie. Jak ludzie nadal będą siedzieć cicho jak mysz pod miotłą to zaraz premię zabiorą, podwyżki 100zl brutto ale na telefony dla managerów za 8 tyś i kolejne volvo kasa jest. Wamag chłodnie kasę jak szalony.. Projekt przeszacowany, (usunięte przez administratora) w każdym miejscu.. Ale jakoś to będzie. Ludzie widzą co się dzieje. A dzieje się źle. Dlatego odchodzą i odchodzić będą.
Eee

08.04.2022 23:49

Podaj więcej szczegółów. Jaki Papier poufności? Czego dotyczył i po co podpisywałeś?
Iwona

18.04.2022 20:39

Witam, mój pokój i ja jestem zawsze dla Was. Jeśli mnie akurat w nim nie ma - zapytajcie w HR kiedy będę i możecie do mnie przyjść bezpośrednio. Jeśli zgłaszana sprawa nie jest poufna powinna być zachowana droga służbowa - dlatego dział HR ma obowiązek poinformować przełożonego - i tak się dzieje. Jeśli sprawa jest poufna - proszę abyście o tym poinformowali HR wówczas będzie zachowana inna droga, nie służbowa/ a poufna, jeśli jest taka konieczność.
PAN PIKNIK

14.04.2022 12:19

witam. Czy planowany jest w tym roku piknik rodzinny, pytam bo kolega miło wspomina..
Ciekawa

12.04.2022 10:53

Jakie były progi pieniążków na święta Wielkanocne?dziękuję
Śmiech na sali

12.04.2022 23:12

0-4000 200 zl i od 4001-6000 150 a od 6001 0
Mando

27.03.2022 20:49

Droga firmo :) mam takie pytanie .Czy na wzgląd dużej ceny paliwa i dojazd pracowników z różnych odległości była by możliwość dogadania się między sobą i chęci zmiany zmian? Czy byłby to duży problem? Wiadomo dojeżdżamy z różnych miejscowości było by nam taniej i więcej miejsc na parkingu.
Pomocny

11.04.2022 17:52

A nie lepiej poprostu zmienić dział
Nikola

12.04.2022 20:33

Dokładnie
MACHINING

05.04.2022 19:40

Panowie menagorowie chcą wprowadzić na machiningu reżim chyba gorzej niż jest w Toyocie. Zamiast wspierać i motywować nas w tych trudnych dla wszystkich czasach dbają jedynie o siebie a nam jedynie dodają obowiązku szukają na siłę jak by to zabrać premie.
Rozczarowany

10.04.2022 20:46

W poprzednich latach podnoszono plany o 10 szt. na 8 godzin a teraz o 10 szt. na 1 godzinę. MASAKRA.
Recepta

11.04.2022 11:30

Menedżerowie łatwy sposób by się wykazać? Podnieść normy, łatwizna.
Wielkanoc

06.04.2022 21:10

Czy będą jakieś dodatkowe pieniążki na święta? Wypadałoby chociaz powiedzieć tak lub nie.
Praca

06.04.2022 07:34

Mnie raczej nie interesuje kto z kim, czy sok na stołówce jest po 3 zł czy po 6 zł. Interesuje mnie kiedy będziemy pracować od poniedziałku do piątku bez brania urlopu i postojowego. Czy szukać nowej pracy czy nie.
oni

06.04.2022 17:23

albo niech dają postojowe a nie zabierają urlop
Msg lider

02.03.2022 11:58

Droga administracjo. Czy jest jakiś powód dla którego na stołowce nie ma cen przy produktach sprzedawanych z półek. To naprawdę męczące jak pod koniec miesiąca każdy pyta co ile kosztuje. Chyba że to jakaś nielegalna sprzedaz jest.

01.04.2022 10:34

Inflacja w marcu 2022 r. w Polsce wzrosła o 10,9 proc to jest oczywiście średnia i tylko w marcu, samo paliwo wzrosło o 28% a energia 4,4%(tylko w marcu), soczki do sklepów same nie przychodzą. Hale produkcyjne, hurtownie, dystrybutorzy zużywają prąd i paliwo. Pracownicy tych firm dostali nie dawno podwyżki to także wchodzi w cenę produktu m.in. soczków
Inflacja

05.04.2022 23:28

Jedno rozwiązanie jest nie kupować. Zostaną z tym sami i po problemie .

03.04.2022 06:33

Drogi dzielę HR Czy jest jakiś powód że większość z nas nie otrzymała pasków placowych za miesiąc Luty A przypominając mamy już miesiac kwiecien Ps. Sprawdziliśmy w folderze SPAM i tam też nie było
Sorki

03.04.2022 23:37

Za kwiecień.
Hihi

03.04.2022 23:38

Czy w końcu luty
Aaa

25.03.2022 05:38

kierowniku, szefie, liderze.. Uważaj, zaraz koniec miesiąca. Możesz zacząć biegać na pierwsze piętro jak kot z pełnym pęcherzem :). Będzie się działo!
No tak

26.03.2022 13:41

Zmiana popołudniowa?
Haahah

26.03.2022 16:25

Plotkarze xD
Zamioculas

08.03.2022 04:44

Witam. Chcę pogratulować MANDO 'kręgosłupa moralnego ' .. przyjęliście Ukraińców z podejrzanej agencji pracy..po czym wczoraj bez żadnych skrupułów zwolniliście wszystkich z dnia na dzień..brawo..pozdrawiam również supervisora..który powinien chyba zmienić pracę bo sobie nie radzi z tym wszystkim..został poproszony przez Ukraińców o wytłumaczenie tej sytuacji to zwyczajnie olał sprawę i znikł.. zrzucając wszystko na bogu ducha winne shift liderki..które musiały się z tym wszystkim same zmierzyć i pozwalniać od tak tych ludzi.. postawa godna prawdziwego mężczyzny. Medal sobie dajcie..za człowieczeństwo i profesjonalizm. Świetna reklama MANDO na przyszłość i przykład cudownego podejścia do Ukraińców i zakłamanie pomocy dla drugiego człowieka to tutaj chleb powszedni.

08.03.2022 20:55

Drogi HR, a może tak ktoś Wam pokaŻe słownik ortograficzny i poprawnej polszczyzny?

22.03.2022 19:13

Może Ciebie powinni zwolnić? Nie bierzesz pod uwagę co się aktualnie dzieje? Szacunek dla zakładu za to,że nie zwalnia Polaków. Było by na odwrót miał byś pretensje ,że Polaka zwolnili... Nie dogodzisz tej chołocie...
Fiszki

17.03.2022 18:58

Wysyłajcie nam w końcu te fiszki normalnie! Już 17... To żenujące , że co dwa,trzy miesiące trzeba się upominać aby fiszkę na email w końcu dostać.
Fiszki

19.03.2022 07:20

No właśnie nie ma. I co innego gdyby taka sytuacja zdarzała się rzadko ale to częste sytuację. Podobnie jest nawet jak pity wysyłają. Nie dostajesz w ogóle ale wysyłają Ci kilka cudzych (tak miałem w zeszłym roku na przykład). Podczas wizyty w HR wmawiają że wszystko wysłane i robią z Ciebie głupka.
Gmeil

19.03.2022 10:40

Gmail blokuje. Ja mam na WP i zawsze dostaje
Aaa

24.12.2021 23:31

Po takich "podwyżkach" nie dziwcie się że zaraz sporo ludzi rzuci papierami.. A i kolejne nieroby awans dostały.. Nauczcie się w końcu doceniać tych pracowników którzy na to faktycznie zasługują bo tylko demotywujecie tych niedocenionych a potem płacz że ludzi brak a Mando nawet nie stara się by pracownika zatrzymać..
'''''

12.03.2022 21:15

Sam /sama sobie odpowiedziałaś . Nie mówimy i się nie skarżymy bo się boimy? Czego ? Czekacie na osła ofiarnego? Z jednej osoby już zrobiliście...
nik

17.03.2022 14:40

dobrze że się uczył,nie chciał ciężko pracować,tylko w kompie siedzieć...To jego sprawa,ale za pracę trzeba płacić nie za siedzenie...
Polak

09.03.2022 12:57

Drogi HR. Czy w drodze zbilżania kultur nie można by na stołowce pracowniczej serwować raz w miesiacu kuchni koreanskiej? Kazdy koranski pracownik ma możliwość skorzystania z "polskiej" stolowki kiedy chce, natomiast w druga strone to jest niemozliwe. Mysle ze to dobry pomysl .. no chyba ze koszt przygotowania koranskiego posilku jest wielokrotnie wiekszy niz polskiego i przy kasie trzeba by bylo zwyklemu pracownikowi wyczyscic pół karty na obiady .
VC

09.03.2022 23:18

Myślę że nie było by wielu chętnych, a po dwa kucharki na stołówce mogły by nie sprostać temu zadaniu, po trzy jak sam wspominałeś produkty były by droższe i trudniej dostępne.
Stołówka

11.03.2022 00:53

Może lepiej nie. Jedzenie na stołówce kilka dni w miesiącu jest znośne a reszta to porażka. W środę była tragedia na 2 zmianie. Mamy tylko 20 minut przerwy i specjalnie przychodzimy w odstępach 5 minut żeby tury się nie nakładały na siebie a i tak czekaliśmy prawie 15 minut na jedzenie. Nawet mięsa żadnego nie było. Nikt nad tym nie panuje. Potem wszystkie panie nakładały jedzenie i kolejna kolejka do kasy. Jedzenie jest coraz gorsze.

28.02.2022 23:24

Eee

03.03.2022 20:55

W biurze jakości jest chłop co ostatnio Orlen sam pozwał. Może pomoże
Tomaszek

04.03.2022 16:06

Ja mam nadzieje że firma sama się tym zajmie. Chyba że jest przyzwolenie na tego typu zachowanie. Chociaż pomimo że mam twardą skórę, zabolało, ale piszący nie pomyślał o kimś kto ma słabą psychikę i jakie maga być konsekwencje takich wpisów.
Freedom

28.02.2022 13:27

Nie będę się rozpisywał o klimacie pracy , a jest on beznadziejny i nerwowy, można się nabawić nerwicy i chorób z tym związane. Oceny pracownicze i regulacje to kolesiostwo i widzimisię „przełożonego”. Jestem szczęśliwcem że się wreszcie zmobilizowałem do odejścia z tej firmy. Wolność / Freedom
Pierdoły

28.02.2022 15:48

Skoro cię nie ma to nie mąć i nie opowiadaj niestworzonych historii. Skoro odchodzisz zrób to z godnością.
Freedom

28.02.2022 22:51

Wydedukowałem że nie jest to wpis pracownika produkcji. Godność!! No i właśnie z szacunku do siebie i innych zdecydowałem się na ten wpis. Nie chce opisywać historii moich czy innych osób. Wypowiedziałem się najłagodniej jak to się da i nie drąż tematu. Przyjmij krytykę. Pozdrawiam pracowników BRAKE CALIPER
Pomoc

27.02.2022 15:10

Witam Iwona mam pytanie czy możecie udostępnić kawałek miejsca np. na stołówce aby pracownicy, którzy chcą i mogą będą przekazywać rzeczy pierwszej potrzeby, dla ludzi z Ukrainy? Co kto ma i może się tym podzielić. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
Witek

11.02.2022 16:57

Niech będzie pochwalony. W związku z urodzinami dziecka wróciłem z Niemiec i szukam pracy, dlatego sprawdzam opinie pracowników. Zakładam, że dowiem się więcej o firmach z Wałbrzycha. Mam prośbę, opiszcie jaka jest atmosfera w firmie Mando Corporation Poland Sp. z o.o.? Czy dobrze się Wam tam pracuje? Czy jest jadłodajnia z obiadami dofinansowanymi przez pracodawcę? Nie mam dzieci więc nie gotuje w domu. Witek

14.02.2022 12:02

Z tą super atmosferą trochę popłynełąś...
Pawel

18.02.2022 14:05

Zdecyduj się masz dzieci czy ich nie masz?

18.12.2021 18:30

Czy pracując w firmie Mando Corporation Poland Sp. z o.o. można dostać awans w pierwszych 3 miesiącach?
Żale żale

11.02.2022 14:52

Ja ci powiem czemu Bo ci, którzy dostali awans są pracowici!!! Tylko tacy ludzie dostają awanse! I na nic twoje żale. Wykarz się i nie chowaj się za monitorem Tu każdy może obsmarować drugiego! W większości ludzie z Ukrainy są bardziej pracowici i bardzo się starają. Skoro dostali awans to na niego ZASŁUGIWALI!!!
Aluś

17.02.2022 20:07

Proszę Cię, wykazałem się w 100% dając im wypowiedzenie. Kilka lat życia zmarnowanych w kołchozie. Jak by naprawdę potrafili docenić pracownika to uwierz mi że dużo więcej osób zasługiwało na awans. Boom. Ktoś się starał kilka lat o DL, a przyszedł taki jegomość i cyk awans po kilku miesiącach

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL Mando Corporation Poland?

Kontakt - HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

26.01.2022 12:42

Upraszcza się aby BHP nie dopuszczało do pracy osób których domownicy posiadają pozytywny test covid. Powinni także odbyć kwarantannę aby nie roznosić wirusa!! A potem płacz że tyle osób chorych..
G

30.01.2022 11:21

Ciężkie czasy ale na nowe auta firmę stać... Jak widać źle nie jest.

09.02.2022 21:42

Przecież BHP nie może sobie od tak ustalać swoich zasad nie mają takiego prawa chyba że pisiory sobie takie prawo ustalą
Ile będzie

09.02.2022 16:35

Jutro przelewami dowiemy się w jaką stronę zadziała Polski Lad :/
Nocki

31.01.2022 11:59

Jak tak dalej będą sie rządzić naszym urlopem to zaraz nie będziemy mieli go w ogóle. Co się dzieje z tymi planami dalej?
Amory

06.02.2022 19:25

Nie musisz brać ,inne działy potrzebują wsparcia. Jak się kufra ruszyć nie chce to Twój problem
No

09.02.2022 00:16

Ty jakbyś był managerem nie chciałbyś auta itp? Proste ze byś chciał i wtedy byłby płacz jak byś nie dostał.
Polski Ład

05.01.2022 13:52

Czy możemy prosić dział HR o zebranie w sprawie Polskiego Ładu? Nic nie rozumiemy z tych pism i nie wiemy tak naprawdę o co w tym chodzi. Przełożeni nie są w stanie nam wytłumaczyć i każdy mówi coś innego. Ja podpisałem i zostałem wyśmiany przez tych co nie podpisali, bo ponoć starce 400 zł miesięcznie. Prosimy o ustosunkowanie się do tego.

28.01.2022 10:14

HR nie jest od udzielania tego typu informacji od tego są biura podatkowe, których jest sporo w Wałbrzychu, każdy może się tam udać. Dodatkowo jest coś takiego jak wyszukiwarka, wujek Google w tym temacie wie wszystko.

08.02.2022 19:08

Kiedy będą pity?
XYZ

05.02.2022 11:33

Mam pytanie pewnie jak wiele osób tylko boja sie wypowiedzieć bojąc sie o swoja prace, Czy hr i bhp mogli by przeprowadzic testy na covid tak jak w tamtym roku wiele osob z goraczka lub z kaszlem itd.z którymi współpracujemy a niekiedy nawet chodza chorzy do pracy ponieważ boja sie o wysokość premii a taka osoba chodzi do pracy a za pare dni dowiadujemy sie ze miał covid lub przebywa na kwarantannie.
Bhp

04.02.2022 00:02

Wielka prośba proszę o sprawdzenie jak wygladaja toalety damskie chodzi o mycie w szatni brudne podłogi umywalki tak brudne ze strach dotknac jakieś płyny dezynfekujące dac w łazienkach można zapach aby było widać i czuć ze jest sprzątane bo nie fajnie to wyglada
Konrad

16.12.2021 20:47

Zmarnowałem dwa lata życia w tym zakładzie pracy. W tym miejscu nie ma kompletnie szacunku dla drugiego człowieka. Przełożeni, dział HR traktują pracowników jak najgorszy odpad. Jest beznadziejny kontakt przełożonych z pracownikami. Najważniejszy jest plan, stale podnoszony, nie liczy się człowiek, jego możliwości, a jedynie to, żeby jak najbardziej pracownika wyeksploatować i jak najwięcej wyprodukować. W razie nie zrobienia planu często nie z naszego powodu, pretensje, straszenie rozmową z przełożonym. Liderzy nie rzadko potrafili swoją flustrację wylać (po prostu krzycząc) na zwykłego Bogu ducha winnego pracownika, mimo iż niski wynik był spowodowany awariami maszyn. Praca jest ciężka fizycznie, niewdzięczna, w trudnych warunkach (w lato bardzo trudnych), skrajnie monotonna w stu procentach fizyczna za minimalną krajową na umowie która z łaską podnoszą co roku i powiedzą Ci że przecież dostałeś podwyżkę, wracaj do pracy. Za poświęcone zdrowie, którego się nie odzyska pieniądze są po prostu śmieszne. Ludzie są podli ,zawistni. Jak się zna kogoś na kierowniczym stanowisku to są awanse, lżejsza praca, a jak jesteś zwykłym szarym pracownikiem bez znajomości to będziesz na tej lince pracował aż padniesz albo się zwolnisz. Praca indywidualna nie jest w żaden sposób wynagradzana, liczy się tylko grupowy wynik danej linki. Zakład nie daje możliwości rozwoju, człowiek ma pracować jak (usunięte przez administratora) od dzwonka do dzwonka żeby tylko plan był zrobiony. Możliwości pójścia wyżej są znikome i dla wybranych. Częste zabieranie premii, nie ma praktycznie szans się dowiedzieć za co konkretnie. Jeżeli jesteś osobą, która oczekuje chociaż szacunku za wykonywaną pracę, dla swojej osoby, to Ciebie nikt tam nie uszanuje i omijaj ten zakład szerokim łukiem. Odradzam pracę tam absolutnie każdemu, są dużo lepsze bardziej przyjazne zakłady pracy z dużo większymi możliwościami rozwoju. Pozdrawiam jako były pracownik.
''''' odpad społeczny

23.12.2021 23:19

Pytając o akcje ,,jakie robiłeś" chcesz nas operatorów bardziej upokorzyć? W zakładzie naszym, nikt nie zwalnia się bez przyczyny . Sugerujesz aby pójść do HR ? Niby po co ? Po to aby zrobili z Ciebie (usunięte przez administratora)
Jan

24.12.2021 14:12

No jak nie pojdziesz to się nie dowiesz, lepsze to od zmiany pracy.
Zimno

22.12.2021 07:12

Nocna zmiana prosi o włączenie ogrzewania. Jeżeli jest włączone to prosimy grzać bardziej. 13 stopni to zdecydowanie za mało. Chorujemy!
Gen. Zima

22.12.2021 12:01

Potwierdzam na hali jest zimno jak... w kostnicy a na dodatek jak otworzą bramę załadunkową to pizga jeszcze gorzej, a potem się ci z góry dziwią że nie ma ludzi do pracy bo połowa jest na chorobowym lub co gorsza przychodzą chorzy do pracy i zarażają innych.
Nocna zmiana

18.12.2021 20:39

Wielkie uznanie i podziękowania dla Pani Dyrektor Iwony . Bardzo miło ,że była Pani na wigilię w środku nocy . :)
Dziękuję

19.12.2021 20:51

Dziękuję Iwona, było bardzo miło. To co mówiłaś było bardzo ludzkie i takie poprostu życzliwe.
To ja

20.12.2021 17:25

Iwona, Ja i nasz zespół chociaż najmniejszy w naszym zakładzie również bardzo dziękujemy za twoją obecność i wyśmienitą Wigilię.
Ccc

15.12.2021 14:38

Jak to jest w końcu z wolnym przed świetami ? Wcześniej nie było pracy , wysyłali ludzi na przymusowe urlopy co piątek czasami nawet i czwartek a teraz do samych świat mamy robić bo są plany , bo jest praca ? Nocna zmiana nie jest szczególnie zadowolona jak i pewnie cała reszta. Urlopu nie bo ludzi nie ma . Ludzi zawsze brakuje i zawsze są jakieś luki tego się nie uniknie ale żeby robić wszystkim pod górkę bo chcieli by wziąć przed świetami wolne to nie.

15.12.2021 16:15

Najgorsza jest niewiedza to już priorytet tego zakładu. Wszystko potajemnie po cichu!! Do końca brak informacji na temat ocen, podwyżek info do kiedy pracujemy. Totalny nieład. Mando nie jest to fajne
Ccc

15.12.2021 16:39

Ludzie siedzą bo na rynku nie jest za ciekawie i nie ma co się pchać w coś nie pewnego ale po nowym roku jak tak dalej pójdzie ludzie zaczna uciekać i nowi tez nie będą chcieli przychodzić. Jeszcze proszą żeby ludzi polecać ? Ale do czego ? Wszędzie indziej dostanie więcej niż tutaj w dodatku za takie chore podejście do pracownika.
Abc

09.12.2021 21:50

Mam małe pytanie...Dlaczego pomimo zapewnień, że kwarantanna i L4 na (usunięte przez administratora) nie będą brane pod uwagę przy ocenach dzieje się inaczej...Jak się okazuje te dwa czynniki obniżają nam oceny.
Hehe

14.12.2021 06:54

Hahahaha daj już spokój no nie ośmieszaj się. Pozatym lider a zastępca to różnica. Jedna z najlepszych decyzji.
Nikola

14.12.2021 13:58

Dokładnie zgadzam się a teraz pokuta hahah
Pracownicy

02.12.2021 16:29

Podziękowania dla działu HR i nowych przedstawicieli pracowniczych za wysokie progi bonów na święta! Na pewno dzięki wam Święta będą radosne. Jeszcze raz dziękujemy.
spidix

03.12.2021 13:10

dziekujemy firmie za wysokie premie swiąteczne
???

04.12.2021 00:38

Zobaczymy jeszcze co z ocenami i podwyżkami
Ciężki rok (

30.11.2021 21:43

Fajnie by było abyś my wszyscy dostali bony sodexo jak 2 lata temu. Nawet jakąś stówkę do biedry czy Auchan.
XxX

30.11.2021 17:15

Wiadomo coś na temat bonów świątecznych ? Czy nadal nikt nic nie wie albo po prostu nie chcą powiedzieć
Mojo Jojo

18.11.2021 18:40

Pytanko. Kiedy nastąpi zmiana menadżera na caliperach? Ten człowiek albo się wypalił albo sfiksował a za nim kolejny podwładny.Supervisor od poniedziałku do piątku po 9 godzin dziennie bo trzeba łapać nadgodzinki ...zamiast chodzić i dowiadywać się czy będą podwyżki..oceny..od kiedy będzie postój..czy rozmawiać z ludźmi i trochę łagodzić niepokoje na dziale to zajmuje się porządkami i wyklejaniem linii. Paranoja. Większego (usunięte przez administratora) nie było odkąd istnieje ta fabryka. Ludzie się zwalniają i spieprz...ją w mgnieniu oka ..a riposta menadżera to trudno (usunięte przez administratora) Myślę że ktoś powinien się głęboko nad tym zastanowić bo jeśli takie podejście jest tutaj rutyną to tylko liczyć dni do zamknięcia tego (usunięte przez administratora)
CAFA10

24.11.2021 11:51

Zastanawiam się, dlaczego Ty tu jeszcze jesteś skoro jest Ci tak źle.
Oesu

24.11.2021 13:47

Chyba ten z Indii. Dawno go nie widziałem.
MAGDA

15.10.2021 17:42

Niech zakład określi się wcześniej w związku z postojowym w grudniu ponoć a nie tak jak dziś z dnia na dzień ,że za tydzień idą głównie 2 zmiany na hali. Bo mamy rodziny , kredyty, życie i chcemy się wcześniej jakoś zabezpieczyc na grudzień znaleźć coś dorywczego, bo śmieszna pensja która (usunięte przez administratora)i zakład proponuje 100% postojowego bez premii dojazdów to marne grosze, już są marne bez weekendów.
Produjcja

10.11.2021 21:20

A gdzie

22.11.2021 19:35

Jak ktoś chce pracować będzie pracował. Ja pracuje 2 rok i jeszcze tu zostanę. Awans po 6 miesiącach. Kasa jeszcze, raz taka jak tu..... Przemiał jest ale pracowników z Ukrainy.
Mmmnnbbb

18.11.2021 18:22

Jak już wymusiliście na nas aby fiszki były nam wysyłane na email zamiast przekazywane do ręki, to je na na tego maila wysyłajcie. To przegięcie, że praktycznie co miesiąc muszę się upominać aby ją dostać! Totalny (usunięte przez administratora) tam macie....
Renwo

15.11.2021 01:13

Praca w Mando jest ciężka za minimalną płacę, nowi przychodzą i robią dużo NG. Później musimy gonić no szkola się na linii podczas planu który musimy zrobić,sztyfty wymagają wykonów pomimo awarii.Po zrobieniu planu jest korekta i musimy robić ponad plan resztkami sił!! Jak to jest Iwona że liderzy nam każą robić więcej niż jest w planie ??
Zainteresowany

13.11.2021 01:18

Pracuje w Mando już prawie 5 lat. Czy jest możliwość uzyskania finansowania lub dofinansowania kursu na prawo jazdy kat. C+E ? Oczywiście dla potrzeb zakładu? Z wiadomych przyczyn nie zapytam się bezpośrednio w pracy .

15.10.2021 16:38

Podwyżki podwyki ale tylko prądu i gazu i paliwa i jedzenia. Doceńcie w końcu pracowników w wieloletnim stażem +5lat pracy. Dajcie im jakieś tytuły starszy operator, senior wyrozijcie ich przy ocenach podwyżkami także. Bo lada chwila nowi maloumiacy będzie szkolił nowego nic nie umiejącego. Docencie starych dobrych poczciwych wiernych pracowników póki są!!
Pracuje od 5 lat

16.10.2021 23:06

Prawda !
Dobry

11.11.2021 00:31

Poważnie ? Bez wiedzy i umiejętności jak mamy co niektórych ? Faktycznie masz rację ,,trzeba zapracować" albo wypłakać .

Zostaw merytoryczną opinię o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.