ASCO Numatics Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
ASCO Numatics Sp. z o.o.
2 164 6 1

Opinie o ASCO Numatics Sp. z o.o.

Dorota

ASCO Numatics wprowadziła autorski system LUZ (Ludzie - Umiejętności - Zarobki) przeznaczony dla pracowników Produkcji. Mogą oni podnosić swoje kwalifikacje i mieć realny wpływ na swój rozwój zawodowy. Organizowane są między innymi szkolenia z zasad bezpiecznego handlu międzynarodowego i ochrony danych osobowych. A jak ta kwestia prezentuje się w praktyce? Czy ktoś z pracowników produkcji jest obecny tutaj na forum i zechce zabrać głos w tym aspekcie? Myślę, że warto rozwinąć ten temat.

Hauki
@Dorota 29.01.2019 23:13

Tak ma się w praktyce ten system a zwłaszcza nowy że postarali się tutaj aby za wysoko nie zajść czyli za wiele nie zarobić - dyrektor zaczął ostro oszczędzać.

Hauki

http://www.pracadokitu.com/temat/383/okna-rabien/strona/190/

Hauki

Po asco też zostaną zgliszcza he he. 30 osób w tamtym roku zlozylo wypowiedzenia. Prawie codziennie spotykam kogoś kto stoi pod drzwiami kierownika aby się zwolnić. Nie bójcie się pracy w asco dla was łodzianie nie zabraknie. Takie dni tu że ludzi taksówkami ściągają z Pabianic. Za niedługo chyba samolotami z Nepalu hehe. " Cewki na was czekają

Hauki

1. Dopuki (usunięte przez administratora)orraz (usunięte przez administratora)nie trafili na tę firme wszystko było w prządku, wypłata na wszelkie świadczeenia, itd. Po pojawieniu się tych dwóch "panów" oraz mister (usunięte przez administratora)wszystko legło e gruzach. Radzę zastanowić nad tym. Według mnie to nieudacznicy, którzy zapierdzielą za kasą aby być na topie i tyle w twmwcie 2 co komu zależy na tych opiniach ..... albo nieroby albo wariaci na kierowniczych stanowiskach tam siedziały. a menagery: jeden Plasa wynajęty przez czechów (usunięte przez administratora)zbiera na wyjazd do Afryki i teraz robi kaszankę z żyrafy a drugi dyrektor Hauk dom se chciał wybudować czyimiś rękoma kolega byłego (usunięte przez administratora) kolejnego wyzyskiwacza przykład filipińczyków ....układzik adoracji koleżeńsko rodzinnej(usunięte przez administratora)i wieloma w 3. no gratuluję ,jest ogłoszenie na kierownika zakładu WnD ,doszły mnie słuchy ,że wielki (usunięte przez administratora) wraca ,macie jakieś przecieki? anonim · 07.11.2013

Bożenna

Zdecydowalam sie na prace w harakterze pracownika montazu ale teraz sie waham jak przeczytalam ze dyrektor jest z PISu. Czy to prawda ze na stolowce puszczaja tvp kurski albo radio maryja?

ABB
@Bożenna 17.01.2019 21:46

Nie puszczają TVN i dlatego wszyscy są taki ogłupiali tam. Tak naprawdę największym problemem Polski nie jest kościół (który niczego złego nie uczy, a że kler czasem się źle zachowuje to osobny temat) największym problemem Polski są (usunięte przez administratora) ! ta antypolska banda PO-KO Profesjonalne Okradanie !

ASCO Numatics Sp. z o.o.
pracodawca
@ABB 25.01.2019 08:31

Zachęcam do merytorycznych wpisów na temat pracy w ASCO Numatics. Polityka to ciekawy wątek acz dość kontrowersyjny. Zostawmy ją politykom.

ASCO
@ASCO Numatics Sp. z o.o. 25.01.2019 09:08

Merytoryczne wpisy ? fakty są takie że to fabryka więc zarobki są kiepskie w porównaniu do innych branż. Poza tym praca na 3 zmiany (usunięte przez administratora), praca w nocy to upodlenie, normalni ludzie śpią w nocy. Ja rozumiem że o lepszą pracę jest trudno itd.

Kuba
@ASCO Numatics Sp. z o.o. 25.01.2019 09:08

Jaka aktualnie przeprowadzana jest rekrutacja na stanowiska?

Romek

Zakład pracy z dnia na dzień coraz gorszy. Coraz większe wymagania, coraz większa kontrola, próby zastraszenia, coraz to nowe zakazy i nakazy. Montowanie kamer bez informowania pracowników w miejscu takim jak palarnia (z tego co wiem jest to nielegalne). Wieczne obiecanki o podwyżkach. Co do opinii innych użytkowników na temat atmosfery miedzy pracownikami to bujda, jak jesteś w porządku do innych to oni tez będą dla ciebie w porządku. Podsumowując, typowo rozjazdowy zakład do zdobycia wiedzy i stażu.

Jeżol
@Romek 15.01.2019 00:11

Nowy dyrektor - nowe "dobre zmiany". Trzeba jeszcze napisać o likwidacji plastikowych kubków i zakazie słuchania radyjko przy stanowisku. ( Za poprzedniego dyrektora można było słuchać muzyki). Nic tylko zapingalac. Jak w obozie.

Ja
@Romek 15.01.2019 00:11

Test

runsackboy

czy firma oferuje dojazd pracowniczy

ASCO Numatics Sp. z o.o.
pracodawca
@runsackboy 18.12.2018 15:31

Dzień dobry, Nasza firma w tej chwili nie oferuje własnego dowozu Pracowników, ale Agencja Pracy Tymczasowej, z którą współpracujemy dysponuje takim rozwiązaniem. Jeśli jest Pani/Pan zainteresowana/y podjęciem pracy w naszej firmie proszę o kontakt mailowy na adres rekrutacja@emerson.com Dziękuję

Ciekawska

Mam kilka pytan 1)praca na produkci jaka jest odrazu stawka brutto 2) Jak sa nadgodziny to ile 2 czy 4 np 10-22 . 6-18 ile ile procent 3) czy w weekendy tez sie pracuje 4)Jest autobus pracowniczy 5) Czy jest kantyna 6) Czy sa bony ,paczki na święta ,karta multi sport,ubezpieczenie grupowe ,

ASCO Numatics Sp. z o.o.
pracodawca
@Ciekawska 17.11.2018 09:01

Dzień dobry Wynagrodzenie w obszarze produkcji uzależnione jest od poziomu posiadanego doświadczenia i kompetencji. Kandydat w procesie rekrutacji podlega weryfikacji przez rekrutera firmy Emerson lub Konsultanta Agencji Pracy Tymczasowej (procesy rekrutacji prowadzone są zarówno przez firmę jak i Agencję). Firma stara się tak projektować pracę, aby nie trzeba było wykonywać jej w nadgodzinach. Nigdy nie są one planowane i zawsze wynikają ze szczególnych potrzeb pracodawcy. Jeśli już się zdarzą i Pracownik wykona pracę w godzinach nadliczbowych, są one rekompensowane zgodnie z przepisami kodeksu pracy. W weekendy pracują tylko pracownicy zatrudnieni w systemie weekendowego czasu pracy Tak, na terenie firmy jest kantyna a firma dofinansowuje posiłki. 2 daniowy obiad kosztuje około 6 zł Wszystkie wymienione benefity są oferowane przez firmę. Dodatkowo firma cyklicznie organizuje dodatkowe atrakcje dla Pracowników, np. zwrot zakupu biletów do kina, poczęstunki i prezenty świąteczne itp.

ASCO
@Ciekawska 17.11.2018 09:01

Czy sa bony ,paczki na święta ,karta multi sport,ubezpieczenie grupowe

ASCO

W pracy chcieli byśmy się czuć bezpiecznie w tym też przede wszystkim finansowo ! do pracy się idzie po to żeby zarabiać a nie po to żeby spłacać na raty jakieś szkody wynikłe niby z naszej winy bo przecież niekoniecznie bo większość maszyn w tej firmie ma swój przebieg i niektóre bardziej przypominaja złom niż maszyny CNC. Jak pracowałem tam to widziałem takie wraki w tym takie które już służyły tylko jako dawcy części zamiennych. Ja rozumiem że jak jest to celowe działanie to tak ale te maszyny sa często tak wysłużone że czasem ciężko jest czegoś nie popsuć w nich, poza tym te maszyny sa dość skomplikowane i ktoś kto jest np. poczatkujacy może szybko coś zepsuć...

ASCO

UWAGA: jak pracujesz jako operator CNC to jak coś popsujesz w maszynie to odpowiadasz finansowo za to ! umowę od ASCO bardzo ciężko dostać ! praca przez agencje pracy gdzie urlop się nie kumuluje i praktycznie nie można dostać dłuższego urlopu ! Ludzie dziwni, jakby zastraszeni ! praca na 3 zmiany i bez możliwości wzięcia urlopu - upodlenie ! dziwne szkolenia obowiazkowe takie jak w jakiejś sekcie dosłownie ! jak nie zaliczysz szkoleń to wywalaja ! brak szacunku dla pracownika, typowy Jankeski kapitalizm !

Nijaki
@ASCO 16.11.2018 15:51

Ciekawy komentarz. A jak Ty pożyczysz komuś samochód i ten ktoś przydzwoni w drzewo, to oczekujesz, że pokryje koszty naprawy czy bierzesz to na siebie? Jeśli coś, jak to napisałeś, "popsujesz" (usterka maszyny wynika z Twojego zaniedbania) to raczej jest normalne, że oczekuje się od Ciebie pokrycia kosztów. Kodeks pracy przewiduje tego typy podejście w stosunku do wszystkich pracowników, a nie tylko operatorów CNC. Jeśli jednak firma oczekuje pokrycia przez pracownika, kosztów konserwacji maszyny i części zamiennych (to co wynika z naturalnego zużycia sprzętu), to już nie jest ok. Pytanie zatem czy coś popsułeś przez zaniedbanie, czy zużyło się naturalnie.

ASCO
@Nijaki 18.11.2018 14:52

Co to za argument z tym samochodem ? w pracy chcieli byśmy się czuć bezpiecznie w tym też przede wszystkim finansowo ! do pracy się idzie po to żeby zarabiać a nie po to żeby spłacać na raty jakieś szkody wynikłe niby z naszej winy bo przecież niekoniecznie bo większość maszyn w tej firmie ma swój przebieg i niektóre bardziej przypominaja złom niż maszyny CNC. Jak pracowałem tam to widziałem takie wraki w tym takie które już służyły tylko jako dawcy części zamiennych. Ja rozumiem że jak jest to celowe działanie to tak ale te maszyny sa często tak wysłużone że czasem ciężko jest czegoś nie popsuć w nich, poza tym te maszyny sa dość skomplikowane i ktoś kto jest np. poczatkujacy może szybko coś zepsuć...

ASCO
@Nijaki 18.11.2018 14:52

Co to za argument z tym samochodem ? w pracy chcieli byśmy się czuć bezpiecznie w tym też przede wszystkim finansowo ! do pracy się idzie po to żeby zarabiać a nie po to żeby spłacać na raty jakieś szkody wynikłe niby z naszej winy bo przecież niekoniecznie bo większość maszyn w tej firmie ma swój przebieg i niektóre bardziej przypominaja złom niż maszyny CNC. Jak pracowałem tam to widziałem takie wraki w tym takie które już służyły tylko jako dawcy części zamiennych. Ja rozumiem że jak jest to celowe działanie to tak ale te maszyny sa często tak wysłużone że czasem ciężko jest czegoś nie popsuć w nich, poza tym te maszyny sa dość skomplikowane i ktoś kto jest np. poczatkujacy może szybko coś zepsuć...

Johnny

Firma ma bardzo dziwny system rekrutacji. Jeśli złożysz przez ich stronę aplikację na dane stanowisko i cię odrzucą, a za kilka miesięcy znów się pojawi ta sama oferta i podejmiesz kolejną próbę aplikowania, to system automatycznie odrzuci twoją aplikajcę. Widać zakładają, że nie możesz przez ten czas nabrać doświadczenia pracując w innej firmie lub przechodząc odpowiednie szkolenia.

Asco Numatics Sp. z o.o.
@Johnny 26.09.2018 16:29

Dzień dobry. Dziękuję za opinię na temat portalu rekrutacyjnego. Jest on zaprojektowany w taki sposób aby przypisywać adres email jako indywidualną cechę Kandydata. Pozwala to na poprawne wyszukiwanie Kandydatów o takim samym imieniu i nazwisku. Raz złożona aplikacja (aktualna wg. zasad przechowywania danych o Kandydatach obowiązujących w ASCO Numatics) rzeczywiście nie pozwala odpowiedzieć na to samo ogłoszenie ponownie używając tego samego adresu email. Mają wówczas Państwo dwa rozwiązania. Proszę podać inny adres mailowy, albo przesłać swoją aplikację bezpośrednio do zespołu rekrutacyjnego na adres: rekrutacja@emerson.com

Tron

Witam jakie opinie względem operatorów wózków widłowych Czy praca sama w sobie jest ok Jak zarobkowo Pozdrawiam

Romuald

Atmosfera czasem jest taka, ze widza jak sie meczysz a sa tylko podsmiewujki. Nie licz ze Ci pomoga. Kazdy pilnuje swojego nosa i ma ciebie gdzies. Na szkoleniu masz etyke itd - ale w realu z etyka jest ja z UFO niby istnieje ale w realu nikt jej nie widzial. Szkolenia to tez UFO, rzadko ich uświadczysz. Wiec niczym w grze Disciples - musisz przejść(usunięte przez administratora)z drużyny diabłów by moc awansować na wyższy poziom. Najfajniejsze sa te normy na papierze wyliczone wg Excela ile to niby masz otworów wywiercić na minute, ile to produktów wykonac. Fajnie by bylo jak by pan kierownik tak stanął przy maszynie popracowac 3 dni chociaz czy tez by mu wyszlo jak w excelu? Pare osob jest wspanialych ale pare za to wiekszosc patrzy jak ci wbic noz w plecy.

Klaudia

Witam. Jak oceniacie pracę w dziale planowania?

P

Nie polecam chyba że ktoś ma ochotę nabawić się nerwicy

Zainteresowany
@P 21.08.2018 22:38

Witaj. Mówisz o pracy na produkcji, czy w biurze?

ASCO Numatics Sp. z o.o.
pracodawca
@P 21.08.2018 22:38

Dziękuję za przekazanie tej opinii. Codziennie dokładamy starań aby atmosfera pracy w naszej firmie była jak najlepsza. Zwracamy uwagę na wszelkie uwagi ze strony naszych Pracowników, dlatego jesteśmy otwarci aby poznać więcej szczegółów Pani/Pana opinii. Mamy wiele przykładów opinii Pracowników pokazujących, że praca w naszej firmie jest pracą spokojną i dobrze zorganizowaną.

Ania

Witam, Wiem, że Flexidea zatrudnia do Asco. Czy ktoś z pracowników może napisać po jakim czasie można otrzymać umowę bezpośrednio od Asco? Jakie są wynagrodzenia po przejęciu przez Asco? Czy kobiety są zatrudniane na CNC?

Scorpion
@Ania 26.06.2018 12:59

Początkowa umowa jest przez Flexideę i zdaje się że na rok czasu. Nie wykluczone że jeśli ktoś ma wiedzę i doświadczenie to dostanie umowę na Asco. Jeśli chodzi o przejście z Flexidei na Asco nie jest to określone czasowo, wszystko zależy od przełożonego kiedy za wnioskuje o to patrząc na twoją pracę , obecności , zaangażowanie itp. ( zależy od przełożonego ale często trzeba za tym chodzić samemu i prosić o zmianę tej umowy). Co do CNC to zdarzało się że pracowały kobiety, obecnie nie ma takiej. Jeśli masz jakąś wiedzę w tym zakresie i chęć pracy przy maszynach CNC to możesz aplikować . Początkowe wynagrodzenie na CNC to 2500brutto, później zdajesz egzaminy i zwiększasz to wynagrodzenie do Max 5100brutto ( egzaminy np. rysunek tech, pomiary, obsługa i przezbrojenie maszyny itd)

PiriPiri
@Scorpion 26.06.2018 18:29

Scorpion, ostatnio wynagrodzenia zostały zwiększone i teraz na wejściu otrzymujesz 2900 zł jako Operator CNC. Co do przejścia z Agencji na ASCO, to są przypadki, że już po 2 miesiącach pracowników przejmowali. W moim dziale chłopak dostał skierowanie na badanie już po 1,5 miesiącu. Wszystko zależy od posiadanych umiejętności. Dobry magazynier to i szybko go przejeli na etat.

ASCO Numatics Sp. z o.o.
pracodawca
@PiriPiri 17.08.2018 09:37

Okres zatrudnienia w Agencji Pracy Tymczasowej bywa różny i jest uzależniony od kilku czynników. PiriPiri masz rację pisząc, że umiejętności mają znaczenie i wpływają na gotowość firmy do przejęcia Pracownika, jednak są jeszcze inne elementy, które również mają znaczenie. Faktem jest, że firma przejmuje na swój etat od kilkunastu do kilkudziesięciu Pracowników w każdym roku i cały czas systematycznie się rozwija a co za tym idzie stwarza możliwości stabilnej, stałej pracy dla coraz większej grupy pracowników.

Tomasz

Jaką umowę daje firma na początek?

Scorpion

Witam Odnośnie pracy w Asco można powiedzieć wiele, tak pozytywnych jak i negatywnych opinii. Jeśli chodzi o atmosferę, zarobki i rozwój osobisty jest to uzależnione od działu na jaki aplikujesz. Praca na montażu to głównie praca na stanowiskach jednoosobowych i liniach produkcyjnych, normy są wyśrubowane - więc trzeba się wykazać aby przełożeni byli zadowoleni, zarobki są mniejsze niż na dziale maszyn CNC (zaczynasz od 2400 brutto/2500brutto (CNC), poprzez zdawanie egzaminów można dojść do 4000brutto/5000brutto (CNC) – ostatnio dali możliwość podwyższenia sobie pensji awansem na miesiące wakacyjne) (usunięte przez administratora) Ogólnie zakład charakteryzuje się czystością i porządkiem (oczywiście na pierwszy rzut oka, dział Lean Manufacturing tu nie istnieje choć zatrudnili Dyrektora do tego działu aby zarządzać jedną osobą (LOL :P)). Praca na CNC jest ciekawa i dla osoby bez doświadczenie jest możliwością nauki i rozwoju w tym zakresie, choć w dalszej perspektywie i dla osób z doświadczeniem, zarobki nie są adekwatne do wiedzy i umiejętności. I na koniec przybliżając temat benefitów wygląda to tak: - dofinansowanie do System OK (pracownik płaci 27zł i może wejść 8 razy w miesiącu na różne atrakcje, jeśli chce open musi dopłacić 59zł) - pakiet medyczny LUXMed jest odpłatny i firma niewiele dokłada do tego - dodatkowe ubezpieczenie jest odpłatne (najniższy pakiet około 45zł/ miesięcznie) - restauracja w stołówce jest ale póki co zamknieta, dofinansowanie do posiłków ma być (alepóki co brak szczegółów)

Patryk

Jaka macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

Alicja

@Mira, dziękujemy za Twój wpis, czy możesz napisać coś na temat godzin pracy? Są tylko dwie zmiany i praca odbywa się w trybie 8 godzinnym? Chętnie dowiemy się więcej, będzie nam niezwykle miło za Twój kolejny wpis w wątku firmy ASCO Numatics.

Mira
@Alicja 01.06.2018 18:49

Tak praca jest 2 zmianowa. Jest sporo nadgodzin dla chętnych więc można sobie dorobić. Niestety restauracja jest ale jeszcze nie działa. Natomiast podwyżki mają być w zależności od posiadanej wiedzy. Każdy będzie mógł sam zdecydować na jaki poziom wiedzy ma i po zaliczeniu weryfikacji u Trenera dostanie podwyżkę. Wydaje mi sie, że uczciwie.

Alicja

@Xman, a jak oceniasz warunki pracy w firmie ASCO? Wspominasz o benefitach, wymień proszę dokładnie jakie to benefity przysługują pracownikom tej firmy? Firma oferuję jakiegoś typu bony podczas świąt? Chętnie dowiemy się więcej, zapraszam Cię do kolejnego wpisu w tym wątku.

Mira
@Alicja 25.05.2018 22:37

Pytania co oznaczają warunki pracy, bo dla jednego to będzie tylko kasa, a dla drugiego np. środowisko w jakim pracuje. Jedno można powiedzieć, że tutaj ta produkcja jest zupełnie inna niż np. w mojej poprzedniej pracy. Inna czyli nie jest głośno, nie śmierdzi, nie ma oleju na posadzce, nie jeżdżą wózki wkoło ciebie. Jest bezpiecznie, czysto i nowocześnie. Mówcie co chcecie, ale wiem co pisze. Zarobki mogłybyby być wyższe. No i premii nie ma. Jest karta na siłownie, ubezpieczenie, lekarz i karty na święta. Stolówka ma być jakoś w wakacje. To co na minus to goraco w lato a w zimie czasem za zimno.

Jerzy

Czy macie jakiś powód, że tak cicho zrobiło się na forum?

Xman
@Jerzy 22.05.2018 11:22

Bo nic się nie dzieje, płaca średnia Łódzka z naciskiem na średnia. Atmosfera też słaba, widać frustrację pracowników z powodu słabych zarobków a dużych wymagań pracodawcy,Benefity (dużo się mówi a efekty dla pracowników marne) kilka możliwości, ale minimalna dopłat zakładu. Zakład słabo dba o swoich pracowników, typowa korporacja. Zarząd ma się bardzo dobrze, lepiej niż średnia Łódzka.

Alicja

A czy ASCO obecnie rekrutuje? Nie widziałam nic n stronie internetowej. Kto podpowie? Można liczyć od pracodawcy na prywatną opiekę lekarską? Są przyznawane dodatkowe benefity? Podzielcie się proszę tymi informacjami, na pewno będą one cenne dla innych. @Larisa, jak z tymi szkoleniami? Szef dotrzymał słowa?

Gibon
@Alicja 01.05.2018 09:28

Alicja. Tak ASCO obecnie poszukuje pracowników. Wszystkie rekrutacje są wymienione na stronie: https://asco-numatics.dolaczdonas.pl/praca Płacą za polecenie innych osób więc warto z tego skorzystać. Benefity raczej standardowe, ale to wszystko co piszesz jest.

Alicja

@Ostatni, a jaka panuje atmosfera między pracownikami w Asco? Czy ktoś z Was aktualnie zatrudnionych w tej firmie mógłby przedstawić konkretnie warunki zatrudnienia jakie mogą zostać zaproponowane nowemu pracownikowi? Podzielcie się opiniami proszę?

Misia11
@Alicja 09.04.2018 14:11

Atmosfera między Pracownikami to zawsze sprawa indywidualna. Ja pracuję w dziale, w którym atmosfera jest bardzo dobra. W każdej firmie się znajdzie ktoś komu nie pasuje kolega czy koleżanka ze stanowiska obok :) Co do wynagrodzeń to się nie wypowiem, natomiast wiem, że Pani w Flexidea wszystko ci opowie czarno na białym jeśli zdecydujesz się na udział w procesie rekrutacji.

Larisa
@Alicja 09.04.2018 14:11

Zaczęłam tutaj pracować niedawno i to co mnie zaskoczyło pozytywnie to już na początku przy rozmowie z Panem na rekrutacji dowiedziałam się, że mam wpływ na swoją pensję pod warunkiem zaliczenia kolejnych etapów szkolenia. Nie wiem jeszcze jak to wygląda naprawdę ale zabrzamiało zachęcająco dlatego postawnowiła przyjąć tę pracę pomimo, że stawka którą mi zaproponowali nie jest najwyższa. 2500 zł. Wszystko będzie zależało czy uda mi się zatrudnić w firmie bo narazie jestem agencyjna.

Ata
@Larisa 17.04.2018 16:59

Ha,ha zapomnij o szkoleniach i podwyżce !!

Ostatni

Nie polecam pracy w planowaniu produkcji. Źle zarządzany dział, brak szkolenia, zespół totalnie nie zgrany. Pracownicy tam są tylko ze względu na lokalizację

Xman

Polityka Firmy: https://www.facebook.com/medpolmed/photos/a.1411724712393239.1073741839.1409352652630445/2097414780490892/?type=3&theater

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w ASCO Numatics Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Domysł

Firma Asco nie należy do firm, które należy omijać szerokim łukiem, jest dobrze prosperująca z ambicjami. Niestety zarządzana przez nieodpowiednie osoby. Dział (usunięte przez administratora)w którym miałem przyjemność (należy żałować) jako kierownika ma (usunięte przez administratora)traktuje ludzi jak śmieci, kilkakrotnie zaprasza do swojego biura pracowników na rozmowę, która zawsze kończy sie darciem...Myśli, że nikt tego nie słyszy. W pierwszym dniu na szkoleniu nasluchalem sie bardzo intensywnie na temat etyki, o tym jak bardzo ważne jest dla firmy jej przestrzeganie, gdzie w drugim dniu na szkoleniu w dziale od pierwszej osoby (nie pytając się pierwszy), która udzielala instruktażu, usłyszałem o (usunięte przez administratora) Zastanawiam się tylko po co tak zaawansowane etapy rekrutacji skoro ułamek tego nie odzwierciedla stanu realnego. Życzę wszystkiego dobrego firmie i sukcesu w odnalezieniu właściwej osoby na właściwym miejscu.

operatocnc

nie polecam chyba ze ktoś jest desperatem...omijać na 100 %

Wystraszony
@operatocnc 20.03.2017 21:28

Zgadzam sie, plotkarstwo i koleczko wzajemnej adoracji a te mo...dy snia mi sie po nocach piła4 to bajka przy nich

Alicja

@marc sporo czasu minęło. Mogło się dużo zmienić w firmie. Czy ktoś podzieli się taką informacją czy są obecnie w firmie szkolenia wstępne? Będą to pomocne informacje dla osób aplikujących do firmy ASCO Numatics Sp. z o.o.

praconik vs2
@Alicja 29.08.2017 15:19

są ale one jak ktoś jest noga lub nie ma weny to i tak się nie nada...

Zostaw opinię o ASCO Numatics Sp. z o.o. - Łódź (zakład produkcyjny)

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASCO Numatics Sp. z o.o.