Prawdziwych facetów w Bamie jest jak na lekarstwo, bo nie ma na nich zapotrzebowania. Dużo większe wzięcie mają wypicowani chłopcy, których od dziewczyn różni tylko to co mają między nogami. Uważam że to jest wina dziewczyn. Ja położyłem u siebie instalację elektryczną, wodociągową, kanalizacyjną, postawiłem ścianki działowe, położyłem gładzie, skonfigurowałem sieć bezprzewodową; u Anki naprawiłem bojler, skonfigurowałem sieć, zmontowałem i wielokrotnie naprawiałem komputer. A dodam że nie jestem budowlańcem czy informatykiem. Do tego należę do Mensy, mam poczucie humoru i jestem raczej przyjazny i uczynny.
I powiedzcie mi drogie dziewczyny, co mi z tego? Żadna z Was się nigdy za mną nie obejrzała. A już na pewno ze strony żadnej nie miałem zainteresowania.. Zawsze byłem tylko przyjacielem i od każdej z Was słyszałem \" taki chłopak jak Ty może mieć wiele dziewczyn\". Moja żona jest drugą kobietą w moim życiu, mimo że mam kilkadziesiąt lat już - i jest ze mną tylko dlatego że ja o to zabiegałem. Fakt, teraz bardzo jej zależy - ale gdyby nie moja inicjatywa, nie zwróciłaby uwagi.
A gdybym chodził do solarium, stawiał włosy na żel i przesadnie przypakował się na siłowni oraz nosił markowe ciuchy - miałbym zapewne takie powodzenie, że było by to męczące.