Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o. w Gorzów Wielkopolski

Bama Polska Sp. Z o.o.
4 703 1776 5 1
Hirek Nowy wpis

Ja wprawdzie w firmie nie pracowałem ale już mam wyrobioną opinię na jej temat! Niemożliwe? Możliwe !! Firma poszukiwała pracownika na magazyn. Więc wysłałem cv. Wszystkie wymagania jakie stawia firma spełniałem. Nikt się nie odezwał. Po miesiącu patrzę i znowu ogłoszenie że szukają pracownika. Znowu wysłałem. Znowu brak odpowiedzi. Jakie moje zdziwienie kiedy kilka dni temu znowu po raz trzeci w ciągu 3 miesięcy zauważyłem że znowu szukają pracownika. Tym razem nie wysłałem bo z niepoważnymi firmami nie chcę mieć nic wspólnego. Ja rozumiem że nie do każdego kandydata się odzywają. Że kontaktują się tylko z wybranymi. Ale jak wytłumaczyć fakt że wysłałem dwa razy zgłoszenie , spełniałem wszelkie warunki stawiane (doświadczenie, uprawnienia itp) i nikt się nie odzywa. A za chwilę znowu szuka. Czy tam aby normalni ludzie rekrutują? Poza tym moja zgoda na przetwarzanie danych obejmowała również zgodę na "przyszłe rekrutacje". Więc teoretycznie jeżeli szukają powinni dalej szukać i kontaktować się z kolejnymi z którymi się nie kontaktowali. Czyli np ze mną. A potem słyszysz takich pracodawców którzy opowiadają brednie że pracowników nie ma, że trzeba walczyć o pracownika. Moja przygoda z tym pracodawcom pokazuje jedno: Że normalny pracodawca nie poszukuje co chwilę pracowników. Bo rozumiem że znaleźli kogoś ale za miesiąc ten ktoś ucieka. I to mówi wszystko.

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Big brader

Amerykanie robią błąd że trzymają polskich kierowników zamiast swoich przysłać tu na stałe na wszystkie stanowiska kierownicze od najniższych do najwyzszych

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Kawa Nowy wpis
@Big brader

Nie wszyscy kierownicy są źli przecież...

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Lenor Nowy wpis

A ja się pytam jak mozna dodzwonić sie do tej firmy. Telefon podany na stronie nikt nie odbiera.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 17 dni.
 Pytanie

Opowiecie jak wygląda każdy etap rekrutacji w Bama Polska Sp. Z o.o.?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Ranking
  1. pracuj.pl 3 013 744
  2. olx.pl 2 878 655
  3. GoWork.pl 2 767 679
  4. linkedin.com 2 492 494
  5. indeed.com 2 144 392
... pełny raport Gemius
Ryża

Dobra skonczcie te wywody. Powiedzcie tak normalnie ile u was można zarobić, tak bez owijania

Pomocna?
Tak9Nie
Zgłoś
Ryża
@Ryża

A jeszcze jedno. Ile jest zmian i jak z pracą w soboty? Byłbym wdzięczny za te informacje.

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Lala
@Ryża

Zarobki są różne w zależności od stanowiska, działu, stażu tak samo jeśli chodzi o pracę zmianową jeden dział robi na 3 zmiany inny na 2 a szwaczki i biura na jedną zmianę.

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Nina
@Lala

To ile można zarobić na produkcji ? Więcej jak 2.000 na rękę ? Nadgodziny i soboty są płatne ?

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś
Nina
@Nina

Macie stażowe płacone?

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Mądraluś
@Nina

Nikt nie płaci za staż,starzy się już kończą nowi nie frajerzy za friko robić tu nie będą .dojeżdżać o 4 rano. Mają ludzi za (usunięte przez administratora) ,roboty za trzy osoby ,pensja żebracza. Żeby wam bóg w dzieciach wynagrodził drodzy przełożeni za waszą uczciwość. Kiedyś Bamą rządził na kacu jeden mądry ,wyj....li go, zostawił skacowanych pupilów i przepłacanych leni i nowych sługusów szefa . Tak tam płacą złotem, ale nie za ciężką pracę i nie za doświadczenie . Więc komu i za co i dlaczego ? Jakieś racjonalne uzasadnienie ?

Pomocna?
Tak10Nie
Zgłoś
mistrzu
@Nina

Stażowego nie ma

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś
mistrzu
@Nina

jak muszą to płacą za soboty i nadgodziny

Pomocna?
Tak3Nie1
Zgłoś
Walesa
@mistrzu

Czas założyć ZWIĄZKI ZAWODOWE,ale tym razem musimy trzymać sie razem,żeby nie było poprawki. Będą brac nas na huki,ale nie damy sie!!!!!!!!!!! znam kogos,kto nam pomoże zapisać sie do OPZZ Solidarność,tylko potrzebuje wiekszej grupy ludzi. Chetnych zapraszam do mnie.

Pomocna?
Tak11Nie1
Zgłoś
Bszczelny
@Walesa

Wysokość odpisu podstawowego na Fundusz jest stała i wynosi w 2018 roku 1185,66 zł w przeliczeniu na pełen etat. Ktoś widział te pieniądze ?

Pomocna?
Tak6Nie
Zgłoś
Bszczelny
@Bszczelny

Niedozwolone jest uzależnianie dofinansowania do wczasów czy jego wysokości od kwalifikacji, stanowiska pracownika, czy stażu pracy. Potwierdził to wyrok Sądu Najwyższego z dnia 16 sierpnia 2005 r. (sygn. akt I PK 12/05), w którym wskazano, że wydatkowanie środków zakładowego funduszu świadczeń socjalnych z zastosowaniem kryterium stażu pracy, bez uwzględnienia kryterium socjalnego i sprzecznie z zakładowym regulaminem świadczeń socjalnych, jest niezgodne z przepisami ustawy o ZFŚS.

Pomocna?
Tak6Nie
Zgłoś
Niewygodny
@Bszczelny

To czemu trzeba 3 lata stażu przepracować w Bamie żeby dostać wczasy po gruszą ?

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Zosia
@Niewygodny

Pracuje rok ,zarabiam najniższą na produkcji, co miesiąc zfss dostaje 1186 zł za moją osobę . Upublicznione jest co roku rozdysponowanie zfss w Bamie ? Ja nie dostałam jeszcze nic .

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś
Ela
@Ryża

Niestety kokosow nie zarobisz.na prodykcji magazynie itp. 1860-2000 i nie licz na wiecej nawet z nadgodzinami.za soboty firma (usunięte przez administratora)tylko daje dzien wolny...startuj na nowa hale tam jest 3000 brutto i od czerwca 3 zmiany!jak nie masz szans na prace w jakiekolwiek innej firmie to pozostaje jedyne rozwiązanie

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś
Mądrala
@Niewygodny

Sąd Najwyższy w wyroku z 20 czerwca 2012 r. (sygn. akt I UK 140/12, OSNP 2013/13-14/160) podkreślił, że: „(…) Regulamin zakładowego funduszu świadczeń socjalnych stanowi źródło prawa pracy na podstawie art. 9 K.p. (…). Skoro określa on także »zasady i warunki korzystania z usług i świadczeń finansowanych z Funduszu«, jest więc wiążący nie tylko w zakresie ogólnych zasad (kryteriów) podziału środków funduszu świadczeń socjalnych, ale także w odniesieniu do ustanowionego w nim trybu ich przyznawania pracownikom, uwzględniającego indywidualną ocenę każdego przypadku według przyjętych kryteriów.”.

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Hans
@Bszczelny

Nooooo wydali na zespoły muzyczne i filharmonie pod nazwą integracji, zamiast biedniejszym pracownikom co roku wypłacić wczasy pod gruszą ,firma nie ma prawa uzależniać gruszki od 3 lat stażu pracy !

Pomocna?
Tak7Nie
Zgłoś
przewodniczący związku zawodow
@Hans

Tak jak pożyczki mieszkaniowe są świadczeniem pomocy socjalnej dla najmniej zarabiających pracowników i nie powinni dostawać inne osoby co dużo zarabiają. Zfśs to pomoc biednym,nie bogatym. A jak jest w regulaminie zfss Bamy ? Każdy wie jak .

Pomocna?
Tak8Nie
Zgłoś
Murzyn
@przewodniczący związku zawodow

Pchają w d....e tym co się przelewa .dla najmniej zarabiających nic się nie należy.paczki po osiem jakby ich nie było stac.pazernosc nie ma hamulca.

Pomocna?
Tak7Nie
Zgłoś
marek
@Ela

Nawet w biurach bez kokosów dziewczynie po kilkunastu latach pracy płacili ledwo ponad 2000 na rękę i miała rację że porzucenie zrobiła . Po złości jej nawet nie chcieli dać porozumienia żeby mogła normalne pieniądze zarabiać gdzie indziej. Taka polityka tutaj jest .... Tylko że teraz nikt w świadectwa pracy nie zagląda i można z dnia na dzień odejść do drugiego lepszego pracodawcy. I mają ludzie rację bo tu tylko po złości egoistyczny prywatny interes szefostwa wychodzi na jaw....i nikogo nie dziwi już że kolejna rzuciła wypowiedzeniem.... dorobiły się tu obie - stresu w chorej atmosferze i pracy za innych...zresztą nie tylko one bo my też.

Pomocna?
Tak8Nie
Zgłoś
Nina
@marek

kumate babki, pracowite za trzy ,znały się na swojej pracy ,inni to wykorzystywali, powinny razem się starać o odszkodowanie ,wszyscy wiemy czemu,teraz przynajmniej mogą być kierownikami, tu się marnowały za darmoche,co za przyjemność z myślenia i zapierniczania za innych leserków bez wiedzy co du_y noszą wyżej jak głowy

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś
Karola
@Nina

Babki srabki. (usunięte przez administratora)Wazne do kogo można oczkami postrzelać i z kim pogadac a poza firmą nikt się niby nie dowie jakie z nich (usunięte przez administratora). Wraz z ich mężami. Wstyd

Pomocna?
Tak8Nie
Zgłoś
Ważniak
@Karola

Nazwiska?

Pomocna?
Tak2Nie1
Zgłoś
Ciekawski
@Ważniak

Sucha Blondi czy Mała ?

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś
Niewygodny
@Ciekawski

pracownicy co znali się na pracy byli skutecznie tępieni bo burzyli pijar nierobom i zmuszono ich do odejścia ,szefowie wola widocznie bajki od faktów

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś
Robol
@Bszczelny

Gdyby miało być rozdysponowane dla wszystkich to każdy by co najwyżej polskie morze może zobaczył. Dzięki Tobie jednak najlepsi i najważniejsi widzą co roku apartamenty we Włoszech. Powinienes być z sieibe dumny!

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś
Nick
@Robol

Chwała najwyższym że mogę na nich rylać ja beduin

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś
Biedul
Nazwa działu: Produkcja
@Nick

ZA CO IM PLACA 20 X WIEKSZA PENSJE NIZ NA PORODUKCJI ? ZA TO ZE POGANIAJA BATEM PO PLECACH ,STRASZA ,I POPIERAJA NAJGORSZE PRAKTYKI. CZEMU KIEROWNIKOWI WYPLACILI ZA PARE LAT DO PRZODU BO LUDZI ZLE TRAKTOWAL ? TYLKO W BAMIE SIE NAGRADZA KIEROWNIKOW I BRYGADZISTOW ZA ZLE PRAKTYKI. KTOS WYPLACIL POSZKODOWANYM ZLOTOWKE? ILE NIUNIEK Z PRODUKCJI SIEDZIALO U NIEGO W BIURZE DOBROWONIE A ILE MUSIALO ZNOSIC ROZNE ZACHOWANIA ? WYSZTSCY WSZYTSTKO WIEDZA A GORA WYBIELA SIEBIE ? TO NIE WIEDZIELI 20 LAT ? NIE SLYSZELI ? I DALEJ SLEPYCH I GLUCHYCH UDAJA ?

Pomocna?
Tak5Nie1
Zgłoś
Martadela
Nazwa działu: Produkcja
@Ela

żartujesz ??? więcej 500 plus dostanę i dodatków od państwa !!! za takie wsie pieniądze dać się poniżać codzien ??? wolę w domu siedzieć

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Marta
@Karola

potwierdzam, uwaga na (usunięte przez administratora), które tam pracóją. jedna to nawet kierownika wyrwała a teraz płacze.

Pomocna?
Tak3Nie1
Zgłoś
Witek
@Marta

bo żonaty był :D

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś
Witek

a kogo ja obrażam? mówię co jest. Może warto zadbać o morale firmy. Zamiast romansować w pracy warto skupić się na pracy. Może warto ostrzec jakieś żony żeby nie puszczały tutaj do pracy swoich mężów ale odwrotnie, żeby mężowie nie puszczali do pracy swoich żon. Co ? nikt nie widzi, że są wśród nas pracownicy, któórzy idą na L4 z powodu nieudanego romansu? Albo odchodzą z pracy dobrzy fachowcy, bo muszą się wyplątać z kłopotliwej sytuacji? To jest jak najbardziej opinia o firmie.

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś1
Elektryczny
Nazwa działu: Produkcja
@Witek

@Witek nie jesteś na bieżąco. Ta lala przecież awansowała, szkoda bo było na co na produkcji popatrzeć. A ten co za nią tak latał to podobno to jego L4 to sciema bo i tak był do odstrzału. Firma przeciętna, szału nie ma ale i nie taki zapier.......jak na przykład w faureci.

Pomocna?
Tak3Nie1
Zgłoś
Aleksander
@Elektryczny

Czy firma zatrudnia na produkcję również osoby, które nigdy wcześniej nie pracowały w takim charakterze? Zastanawia mnie, czy są szanse na przyjęcie.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Ogar
@Biedul

Panie Biedul - gdybyś myślał to byś takich bzdur nie wypisywał -no ale gdybyś myślał to byś nie był Biedul !

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Marta
@Ogar

@Ogar Uważam, że Twoja wypowiedź nie jest na miejscu. Napisz proszę na jaką umowę może liczy nowo zatrudniona osoba w Bama?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Taki pan z TPV z PCBA

Przyszedl do nas pan Petrus z tpv Dlaczego nie tesknia za nim w poprzedniej firmie? Odpowiedzcie sobie sami

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Nick
Użytkownicy czekają na odpowiedź 69 dni.
 Pytanie

Jak zarobki w nowej fabryce ?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Róża

Nie jest normalne pozbywać się pracowników zwalniając ich bo za wolno robią, gdy wcale tak nie jest. Zostają zwalniane osoby które potrafią wszystko czego sie od nich wymaga tylko dlatego ze ktoś ich nie lubi... Nie zrozumiałe jest takze wysyłanie osób z jednej zmiany na drugą by uczono ich robić szybciej, to jest normalne.? Nie można normalnie pracować tylko trzeba się przeganiać... ale ludzie po co to... niech każdy pracuje w swoim tempie a zrobi wszytsko dobrze no ale tutaj najwyraźniej liczy się ilość a nie jakość. ..szkoda ze nawzajem tak się traktujemy. Jeżeli macie inna prace na oku polecam wybrać właśnie te drugą.

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Madruś
@Róża

Pracy nie brakuje nigdzie teraz, tylko przebierać....

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś
Pracownok
@Róża

Podobno akordu nie macie to o co chodzi że batem po plecach ? Ryba psuje się od głowy

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Klara
@Pracownok

Jest akord tylko inaczej ujęty.....praca pod ciągłą presja .....

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Pracoenik
Nazwa działu: Produkcja
@Klara

Ludzie otwórzcie oczy... kto tam chce pracować ...tylko z przymusu życiowego....nim normalnie nie zgodzi się na taki kolkoloz ...nielad ,brak doswiadczonych ludzi , kierownictwo pozej poziomu morza tylko marketing i przymus umieją praktykowac i zaslaniac swoją nie widzę oraz bledy...ogólnie wspolczuje każdemu kto tam musi pracowac...otworz szeroko oczy

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Szewc
Nazwa działu: Produkcja
@Róża

Do roboty !!! Szybciej !!!

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Rebek
@Róża

zwalniają z różnych powodów.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Agruszka

:) Żegnajcie 3 kobietki:)

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Ktore
@Agruszka

Ktore

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Milenka
@Ktore

te co zamiast zająć się własnym życiem zajmują się cudzym i są fałszywe.

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Marek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
@Marek

najlepiej na miejsce ić brygadzistka i lider tam nie tżeba nic umiec i kase się ma

Pomocna?
Tak9Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
agus
@Ania

no od roboty to są robole one od obgadywania na palarni i spania chyba kablary tylko morze jedna jest w pozadku .wygryzly stare co się na wszystkim znały i udają wazniary głowy nosza wyrzej jak sufit

Pomocna?
Tak12Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek Santorski
@Marek

Większość przedsiębiorstw w Polsce ma ciągle znamiona XVI-wiecznego folwarku. Nieporadni w relacjach, apodyktyczni lub kapryśni kierownicy to ich codzienny krajobraz.

Pomocna?
Tak8Nie
Zgłoś
gosc
@Ania

ile tam płacą ? trzeba mieć studia i znać języki ?

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
@gosc

gimnazjum i polski wystarcza fucha dla karzdego moze jak z zewnatrz przyjmuja to bedzie lepiej juz ić do kadrow pytaj

Pomocna?
Tak6Nie
Zgłoś
Niewygodna
@Ania

Joanna.....dlaczego w ja nie nie ma szacunku do pracowników z długoletnim stażem .....Gosia przepracował w 20 lat....ostatni rok może dwa miała problemy że zdrowiem zdaza się jesteśmy co raz starsi była na zwolnieniu lekarskim szpitalnym kilka od specjalisty dziś jest zdrowym pełnowartościowy pracownikiem i co robi firma.zwalnia ja z dopiskiem że poniosła straty podczas jej nieobecności....co nie jest tak do końca prawda...po za tym która firma jest tak bezwzględną aby zwolnić dobrego pracownika po 20 latach z takim dopiskiem...wstyd! To jest właśnie podziękowanie za zmarnowane zdrowie w naszej firmie ....(PRACA na produkcji jest ciężka.i prosze mam tu oczu nie mydlić to nie praca przy komputerze )

Pomocna?
Tak14Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
asia
@Niewygodna

za mało piła wody widocznie

Pomocna?
Tak6Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beatka
@gosc

z tego co wiem to angielski zna tam tylko jedna pani z biura reszta sie uczy dopiero więc lata im zajmie nauka do swobodnego poziomu. mlody kierownik jeszcze znał ale już tu nie pracuje niestety szkoda że go zabrali gdzie indziej

Pomocna?
Tak6Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
profesor
@Marek

Wysokie nierówności dochodowe w kapitalizmie są nieuniknione, jako że w tym ustroju produkuje się i zatrudnia się ludzi NIE po to, aby zaspokoić potrzeb ludności, ale aby wytworzyć dodatkowy zysk dla i tak już obrzydliwie wręcz bogatej mniejszości posiadającej w swych brudnych rękach kapitał, a kapitał jest przecież niczym innym jak zakumulowanym zyskiem, pochodzącym z wyzysku, czyli z tego, że ogromna większość ludności świata nie posiada kapitału, a więc zmuszona jest ona do tego, aby sprzedawać kapitalistom, czyli tym którzy posiadają kapitał, jedyne co ma, czyli swoją własną pracę (dokładniej siłę roboczą) i to po takiej cenie, jaką oferuje jej rynek, czyli praktycznie zawsze poniżej jej realnej wartości, skąd bierze się właśnie zysk kapitalisty.

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jas fasola
@Marek

Rozmowa kwalifikacyjna: – Ma pan wyjątkowo duże oczekiwania finansowe jak na kogoś, kto nie ma żadnego doświadczenia w naszej branży. – Tak. To dlatego, że będę musiał włożyć wyjątkowo dużo pracy i wysiłku w to, żeby zrozumieć czym miałbym się zajmować.

Pomocna?
Tak7Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prawnik
@Niewygodna

zgodnie z wyrokiem Sądu Najwyższego z dnia 16 marca 2017 r. (II PK 14/16) nadużycie korzystania ze świadczeń z ubezpieczenia społecznego samo w sobie nie może być zakwalifikowane jako ciężkie naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Basia
@Niewygodna

Gosia odwołaj sido sądu prcy-zgodnie z wyrokiem Sądu Najwyższego z dnia 16 marca 2017 r. (II PK 14/16) nadużycie korzystania ze świadczeń z ubezpieczenia społecznego samo w sobie nie może być zakwalifikowane jako ciężkie naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miszczu
@Niewygodna

Ktoś musi być winny za nieudolność wyżej......Psych()paci są mistrzami manipulacji i sprawnymi oszustami. Te „zdolności” pozwalają im zawsze utrzymać się na fali, im i tylko im. Gdy coś się udaje, bardzo chętnie się pod tym podpisują, a gdy coś nie wychodzi, szukają kozła ofiarnego, którego oskarżają i zmuszają do wzięcia na siebie całej winy .

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niki
@Miszczu

Manipulujący szefowie nie są prawdziwymi liderami, którzy mogą poprowadzić swój zespół i wziąć za niego odpowiedzialność. Mogą jednak być promowani przez swoich przełożonych !, ze względu na swoją efektywność. Problem w tym, że manipulacja jest efektywna, ale na krótką metę. Ten kto manipuluje finalnie zawsze zostaje sam !

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Endomondo
@Niki

Masz prawo m. in. do bycia traktowanym z szacunkiem, prawo do szczęścia i dobrego życia. Obejmuje to także ochronę przed uszczerbkiem na zdrowiu psychicznym, umysłowym czy emocjonalnym. Niektóre osoby manipulujące mogą naruszać twoje prawa tak, abyś robił to czego oczekują. Szef-manipulator kontroluje swoich pracowników i na bieżąco śledzi postępy prac, używając ścisłych procedur. Dokładnie wie, który z pracowników wyszedł na lunch i ile czasu trwała ta nieobecność, kto przeglądał w pracy facebooka. Dba o precyzyjny podział zadań i kompetencji, nie pozwalając na jakiekolwiek modyfikacje tego porządku bez jego wiedzy.

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wera
@Niewygodna

opłacanym ludziom kazać spisywać co robią do minuty a samemu udawać że się pracuje,terror i darmowy przymus do niewolniczej pracy ,zero szacunku dla człowieka , nigdy w tej Bamie dobrze nie było i jest jeszcze gorzej ,władza ta sama od lat to jak ma być lepiej

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
AsA
@Jacek Santorski

A ile kat Pan Teoretyk przepracował w firmach , że dysponuje tak dogłębną wiedzą w tej materii ??

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Joanna
@Marek

Minęło dużo czasu od Twojego zapytania. Czy udało Ci się otrzymać pracę w firmie? Daj znać jak klaruje się atmosfera w firmie jak również kwestia wynagrodzenia. Każda informacja może pomóc innym w podjęciu decyzji o zatrudnieniu.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Baranek

Nie dbają o doświadczonych pracowników , Dużo zwolniło się administracji i kierownictwa ,pracowali powyżej 10 lat w firmie ,nawet powyżej 20 lat. Nowi wchodzą i wychodzą . Starzy nie chcą tam tyrać i myśleć za friko na kominowe pensje królów-królowych-królewstwa. Tylko znajomości się liczą ,nie ciężka praca,nie wiedza. Atmosfera na produkcji ,magazynach i nie tylko - dużo do życzenia. Szczucie jednych na drugich . Stanowiska obsadzane sługami pana. To nie jest normalne tak pracowac

Pomocna?
Tak22Nie
Zgłoś
Ja
@Baranek

Metoda Szewca z Rzeszowa ????

Pomocna?
Tak13Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czysty
Nazwa działu: Produkcja
@Ja

Kto nie chciał brudzić rączek dawno się zwolnił ???

Pomocna?
Tak6Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mizia
Nazwa działu: Produkcja
@Czysty

M. odeszła , stary typował ja na kierownika za siebie i zabierał na zebrania . Ktoś wie czemu. Czyste ręce ma .

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
Nazwa działu: Produkcja
@Mizia

Miała rację. Jedna z normalnych. (usunięte przez administratora) ja nie pociągało widocznie. Dobry pracownik jak ona to tylko do darmowej roboty za innych nierobów. Nikt nie jest frajerem żeby myśleć za kierowników a pensje brać fizola. Bravo M. Zabierz nas z sobą .

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ruda
Nazwa działu: Produkcja
@Ania

Robili z dziewczyny konia pociągowego. Na jej miejscu nawet 1 dnia bym nie przepracowała w Bamie. Szkoda dziewczyny bo się tu marnowała z tymi nieudacznikami i leserami. Każdy wie jak było. W Bamie od dawna nie ma z kim już pracować. Brak wiedzy i lenistwo się kłania. Bałagan i zero zainteresowania. Tylko kliki zaszczuwania jednych na drugich i maskowanie niewiedzy. Walka o żebracze pensje niedowartościowanych ludzi bez kwalifikacji i szkół i bez doświadczenia. Taka Polskę chcieliśmy ?

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lubię M.
Nazwa działu: Produkcja
@Ruda

Jeździ fura nowa z salonu i kierowniczka jest hahaha to sobie pogorszyła :d Najlepsza decyzja twojego życia M. Tęsknimy ale tu nie masz po co wracać marnować cennego czasu ! Daj namiary to dołączymy ,będziesz naszym kierownikiem w innej firmie :)

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
AsA
@Baranek

Do wymiany kierownictwo a nie ludzie/załoga . Materiał ludzki na produkcji też niestety ale coraz gorszy - a kto jest winien temu ?! Szefc z Rzeszowa ! Jak taki ktoś może zarządzać produkcją nie mając pojęcia o zależnościach występujących na każdym etapie przebiegu procesów ( nie tylko produkcji)oraz ich wpływie na efektywność pracy !! Wszystko co dobre zaczyna się od wiedzy, atmosfery , relatywizmu ,zaufania i szacunku . Jakkolwiek żeby to stosować , trzeba to rozumieć i w to wierzyć a z tym u Szewca jest słabiutko .

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Mimi
Nazwa działu: Produkcja
@AsA

Polityka coś mu nie styka

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
znawca tematu

W skali 1 do 10 oceniam : 1-atmosfera pracy,1-przełożeni,1-zarobki,1-mozliwosc awansu,1-wspolpracownicy,1-dojazd,1-warunki pracy,1-jakosc obiadów i dofinansowania,1-kadra najwyzsza,1- kadry i podejście do pracownika,1-atmosfera w jakości,1-atmosfera produkcji i magazynów ,1-traktowanie pracowników,1-motywowanie pracownikow .sam zadaj sobie pytanie czy tego chcesz przyszly pracowniku .od tej reguly jest tylko 1 procent wyjatku

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś
Pszczolka Frania

Na starej hali ok 2300 na rękę a na nowej ok 3000 na magazynie. Na produkcji na starej 2000 na nowej 2500. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie3
Zgłoś
Ello
@Pszczolka Frania

Na nowej 2500 ma rękę nie mają

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś
Pracownok
@Ello

Żal.pl

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Fasola

A czy ta firma ma swoją stronę internetową

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Stara rura
Nazwa działu: Produkcja

W firmie panuje duży nieład. Zbyt dużo kierowników od niczego. Spychologia na każdym kroku. Ciężko cokolwiek załatwić. Zarobki bardzo słabe jak na wymagania co do pracy. Brak premii, nadgodziny za dzień wolny. Nie polecam.

Pomocna?
Tak15Nie1
Zgłoś
Strach to zły doradca
Nazwa działu: Produkcja
@Stara rura

W dużych organizacjach szansę na zmianę masz tylko wtedy ,gdy jesteś gotów dać się zwolnić,jeżeli zmiana nie dokona się sama.Jeżeli nie masz takiej determinacji do zmiany to nic nie osiągniesz!

Pomocna?
Tak8Nie
Zgłoś
Ryba
Nazwa działu: Produkcja
@Stara rura

Zostali gorsi od tych co się ich pozbyli dla przykładu . Bo tamci działali na polecenie tych co zostali.

Pomocna?
Tak11Nie1
Zgłoś
Ziom
Nazwa działu: Produkcja
@Strach to zły doradca

To raczej kierownictwo powinno się zainteresować wprowadzeniem zmian. Bo to im powinno najbardziej zależeć na pracownikach, którzy chcą pracować w normalnej atmosferze. W innym przypadku ludzie będą uciekać do innych firm. A miejsc wolnych jest obecnie całkiem sporo i za lepsze pieniądze.

Pomocna?
Tak7Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niewygodny
Nazwa działu: Produkcja
@Ziom

wszędzie przyjmują z porzuceniem pracy tak więc śmiało bez oporów (usunięte przez administratora) i zacznij pracować w normalnych firmach

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś
Czarny
@Ziom

Zapomnij ! Klika co grabi tylko do siebie nie swoje pieniądze

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek
Nazwa działu: Produkcja
@Stara rura

Po co pracujecie i narzekacie?Smarujecie się nawzajem,a to moja rola.Trace wenę gdy nie ma tematu na ploteczki.

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś
Kristif
Nazwa działu: Produkcja

Moje rzycie to bama

Pomocna?
TakNie4
Zgłoś1
Stowarzyszenie poszkodowanych

Nie bądź obojętny na problemy w firmie! Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl *Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.

Pomocna?
Tak6Nie
Zgłoś
Ofiara
@Stowarzyszenie poszkodowanych

w stowarzyszeniu siła

Pomocna?
Tak6Nie
Zgłoś
GW
@Stowarzyszenie poszkodowanych

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami oraz z szukaniem nowej pracy.

Pomocna?
Tak7Nie2
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mimi
Nazwa działu: Produkcja
@GW

rzadna strata pomoge

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pomoge
Nazwa działu: Produkcja
@Mimi

Obowiązkowym elementem w takim kalendarzyku powinny być nazwiska osób, które dopuszczają się nadużyć i szczegóły ich zachowania. Dobrze jeśli przy każdej notatce umieścimy również miejsce, czas oraz okoliczności towarzyszące zdarzeniu. Dowodem w sprawie mogą być również listy, wiadomości sms, a także nagrania zrobione dyktafonem lub kamerą. Skutecznym potwierdzeniem nękania w pracy są też mejle

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prawnik
Nazwa działu: Produkcja
@Pomoge

Sad Najwyzszy Uznal, ze zgodnie z art. 23 k.c., dobra osobiste czlowieka pozostaja pod ochrona prawa cywilnego niezaleznie od ochrony przewidzianej w innych przepisach. Z tego wzgledu ochrona wynikajaca z art. 24 k.c. jest ochrona cywilno-prawna takze wtedy, gdy korzysta z niej pracownik. Obowiazkiem pracodawcy jest takze zapobieganie i przeciwdzialanie naruszaniu dobr osobistych przez innych, podleglych mu pracownikow. Z tego wzgledu tolerowanie takich naruszen jest przyczynieniem sie pracodawcy do wynikajacej z nich szkody, uzasadniajacym jego wlasna odpowiedzialnosc za szkode wyrzadzona podstawie art. 416 k.c. Odpowiedzialnosc ta ma charakter deliktowy. Takiemu jej zakwalifikowaniu nie przeszkadza to, ze obowiazek szanowania dobr osobistych pracownika ma takze charakter obowiazku ze stosunku pracy, ktorego naruszenie pociaga za soba odpowiedzialnosc kontraktowa.

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prawnik
Nazwa działu: Produkcja
@Prawnik

po prostemu nie musisz iść do sądu pracy bo każdy poszkodowany może założyć sprawę cywilną nie tylko pracodawcy też koledze z pracy

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Mruweczka
Nazwa działu: Produkcja
@Prawnik

niech płacą latami rzerowali na cudzej krzywdzie koledzy koleżanki przelorzeni...zgłaszam sie ...

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krzysiu
Nazwa działu: Produkcja
@Stowarzyszenie poszkodowanych

Niom

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Królowa pszczolek

Parentyfikacja rodzin dysfunkcyjnych oraz wielodzietnych powoduje że dzieci muszą zajmować się młodszymi i przyjąć rolę matki

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mamusia
@Królowa pszczolek

zwłaszcza jak matka karierowiczka pracuje

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik

Dopóki nie oszczyszczą szeregów z starej kadry kierowniczej razem z brygadzistkami to dobrze nie będzie . Na pokaz pozbyli się paru a reszta taka sama została .

Pomocna?
Tak15Nie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
@Pracownik

Dopóki nie oczyszcza szeregów z starej mentalności kadry kierowniczej i brygadzistkami to dobrze nigdy nie będzie ,za mało parę osób na pokaz odstawili Amerykanie a na resztę jest ciche przyzwolenie

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś
Karolina
@Pracownik

Przez tam same fajne babki

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kizi
@Pracownik

Nikt nie widzi jak zachowuje się Pani F,co robi z ludźmi i jak ich traktuje,a stronniczość jej pomocnika przechodzi wszelką wyobraźnię.

Pomocna?
Tak18Nie
Zgłoś
Fajny Fojtek
Nazwa działu: Produkcja
@Karolina

Niom przes sucha z bmwi

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracowita Pszczółka
Nazwa działu: Produkcja
@Fajny Fojtek

"Godosz - królowej wolno wszyćkie drzwi przestawiać w Bamie . Jak pierdyknie to całe biura się tszynsom." i suchej wolno wszyćko.

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś
Pipek
Nazwa działu: Produkcja
@Pracowita Pszczółka

Wysuszona dobra sztuczka napier()a i spierd()a specjalistka od zamieszania w krótkich spodenkach.

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czysty
@Pracowita Pszczółka

Kralewna szantarzyska

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mróweczka

Drodzy koleżanki i koledzy z produkcji. Najważniejszy dział w firmie to wasz. Wszystkie inne działy i osoby na wyższych stanowiskach są służebne wobec produkcji. Bez pracowników produkcji nikt nie byłby potrzebny już. Jesteście najważniejsi w firmie. Tylko dzięki wam istnieją inne stanowiska i działy. Tak wygląda hierarchia ważności według prawa ekonomii i gospodarki rynkowej. Jesteście filarem każdej firmy i należy się wam szacunek i specjalne względy.

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
@Mróweczka

Frazesy !

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ziutek
Nazwa działu: IT

kto awansował te marne brygadzistkami ...... marne kierownictwo produkcji ...magazynu .....ci ludzie poza podjeb.......niem coś potrafić umieć robić ?????

Pomocna?
Tak10Nie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beka
Nazwa działu: Finanse
@Ziutek

polityka zarobki jak w NBP tylko dla najważniejszych

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
2019
@Ziutek

Posłuchajcie co mówią na dziale skarpet o swojej ...niby brygadzistce..masakra..tylko współczuć . Może po ankiecie coś się zmieni..

Pomocna?
Tak20Nie1
Zgłoś
Murzyn
Nazwa działu: Produkcja
@2019

Nie przypominam sobie od początku swojej drogi zawodowej aby gdzieś tak słabo płacili przy tak zawyżonych wymaganiach oraz poganianym batem po plecach i zepsutej atmosferze ,było rórznie ale nigdy z takim czymś do czynienia nie mialem

Pomocna?
Tak8Nie1
Zgłoś
Biały murzyn
Nazwa działu: Produkcja
@Murzyn

Jak trzeba dowoduw to dostarcze

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niewygodna
Nazwa działu: Produkcja
@Ziutek

Haha dostaly awans za ciężka prace na palarni

Pomocna?
Tak7Nie1
Zgłoś
Niewygodny
@Niewygodna

no co ty za umiejętność obsługi kalkulatora

Pomocna?
Tak5Nie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beata
Nazwa działu: Produkcja
@Niewygodny

Standardowy telefon do działu IT: - Pomoc techniczna, słucham? - Mój komputer nie działa. - OK, co się dzieje, gdy próbujesz go włączyć? - Nic. - Czy kabel zasilający jest podłączony? - Nie widzę, strasznie tutaj ciemno. - To zapal światło. - Nie mogę, jest jakaś awaria i nie mamy prądu.

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beti
Nazwa działu: Produkcja
@Beata

Kochanie, to nieprawda, że interesuję się Tobą dopiero od momentu, kiedy przesłałaś mi swoje zdjęcie, a wcześniej Cię olewałem. Jak możesz tak pisać? Fascynuje mnie w Tobie przede wszystkim Twa inteligencja, uwielbiam nasze wspólne rozmowy, jesteś błyskotliwa, dowcipna, wrażliwa i bardzo czuła. Chyba zakochałem się w Tobie, masz cudowny charakter... - pOwaShNiE pIsZeSz MuJ sŁoTki MiSiAcZku?

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zdolna skarpeta
Nazwa działu: Produkcja
@Ziutek

Umieć nie umieć wypłaty brać ! Czy się stoi czy leży to się nalerzy

Pomocna?
Tak4Nie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kochanek
Nazwa działu: Produkcja

Zwariowałes nie opuszczę mojej kochanej bamy

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beksa
Nazwa działu: Produkcja

W 23.01.2019 15:11 @Rysiek 22.01.2019 07:06 Najniższy stopień stanowią ci którzy wyzywają się na innych, poniżają, gardzą i mobbingują. Nie ma niższego stopnia

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gżeś
Nazwa działu: Produkcja
@Beksa

Mamo, mamo, dzieci w szkole mówią, że pochodzę z mafijnej rodziny! - Nie przejmuj się, jutro pojedzimemy do twojej szkoły i załatwimy wszysto tak żeby wyglądało na wypadek!

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Res
Nazwa działu: Produkcja

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wystarczy szanować ludzi

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nki
Nazwa działu: Produkcja
@Res

Szczera prawda!

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fizol z kasy
Nazwa działu: Produkcja

Lidl znów szokuje rynek. Od 1 marca zapłaci początkującym pracownikom najmniej 3100 zł miesięcznie [25 lutego 2019]

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Andr

Ile się zarabia na magazynie? Słyszałem ze 3 tys netto to prawda?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Filantrop
Nazwa działu: Produkcja
@Andr

Wow szczyt marzeń kaszdego meszczyny,zyczec tylko zostaje tak do 100 lat zaorać filantropijnie, jak z 4000 zarządza się 300-400 pracownikami produkcji to 3000 to stanowczo za duszo. Miloneszy z BAMY :)

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Matka polka
Nazwa działu: Produkcja
@Filantrop

Od 1 lipca 500+ na pierwsze dziecko. Możecie już iść do domu.

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wyleś z krzakow
Nazwa działu: Produkcja
@Filantrop

Chopie uważaj do króla godosz,tożem nie godoł (usunięte przez administratora)jeno

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pszczolka
Nazwa działu: Produkcja
@Wyleś z krzakow

Godosz - królowej wolno wszyćkie drzwi przestawiać w Bamie . Jak pierdyknie to całe biura się tszynsom.

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kornik
Nazwa działu: Produkcja
@Pszczolka

Boć to chopa brakuje .na kwarantannie czyma

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były niewolnik

Gorszego traktowania przełożonych i współpracowników nie doświadczyłem w żadnej innej pracy. Nigdzie też tak mało nie płacili jak tu przy tak przesadzonych wymaganiach i poganianiem batem po plecach albo zastraszaniem.

Pomocna?
Tak8Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nik
@były niewolnik

Dowodem na (usunięte przez administratora) w pracy mogą być: zeznania świadków, które będą tożsame z zeznaniami ofiary, nagrania audio lub wideo, korespondencja pomiędzy stronami (e-maile, SMS-y, listy), dokumentacja. Należy pamiętać, że bez posiadania dowodów nie uda się udowodnić, że w stronę osoby poszkodowanej został skierowany mobbing w pracy. Pomimo trudnej sytuacji, w jakiej znajduje się ofiara mobbingu w pracy, musi pamiętać, żeby zadbać o wiarygodność swoich oskarżeń. W przypadku, gdy nie jest tego świadoma, inne osoby, które zauważają niepokojące zachowanie, mogą ją wspomóc w tym działaniu.

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rysiek
@były niewolnik

Prosze się nie mazać. Proszę wziąć zimniutki prysznic i zapraszamy do pracy bo samo się nie zrobi.

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szeff
@Rysiek

to ruszaj d__e w troki rysiu :d co tu siedzisz od 7 rano ?

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rysiek
@Szeff

O 7 rano jem pyszne śniadanko i popijam sokiem z pomarańczy. Na 8 idę do was trochę pomachać paluszkiem i mówić wam co macie robić a czego nie wolno.

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Menda
@Rysiek

Uuuuuu Bahama Bahama ama ...las Vegas Palmas ....

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Chada

I tylko ci naiwni wciąż się spodziewają cudów.

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Endomondo
@Chada

rzona na zasiłku bezrobotnym... mąrZ uczy pracy produkcje ....leń niech w domu uczy....siebie i swoich leni...świta zarzadzajaca niech swoje rzony wyśle.... do pracy na produkcję ...i za tą pieniądze ....

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mróweczka

Twój szef straszy karą za niewykonanie zadania ??? : "Musisz zrobić to co ci każę, bo jestem twoim szefem"; "Jeżeli nie rozumiesz, że to jest najlepsze rozwiązanie, to znaczy, że w ogóle się na tym nie znasz i nie powinnaś tu pracować." Pamiętaj – chodząc do pracy nie powinieneś być straszony degradacją czy utratą pracy.!!!! Masz prawo postawić granice, dzięki którym będziesz mógł cieszyć się szczęśliwym i zdrowym życiem.

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niewygodny
@Mróweczka

Sięgajcie po gwiazdy. Może ich nie zdobędziecie, ale nie będziecie też mieli rąk ubabranych błotem”.

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mądruś

Drodzy koleżanki i koledzy z produkcji. Najważniejszy dział w firmie to wasz. Wszystkie inne działy i osoby na wyższych stanowiskach są służebne wobec produkcji. Bez pracowników produkcji nikt nie byłby potrzebny już. Jesteście najważniejsi w firmie. Tylko dzięki wam istnieją inne stanowiska i działy. Tak wygląda hierarchia ważności według prawa ekonomii i gospodarki rynkowej. Jesteście filarem każdej firmy i należy się wam szacunek i specjalne względy.

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miszczu
@Mądruś

Niewygodny jestes

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Bama Polska Sp. Z o.o. - Gorzów Wielkopolski

Chcę opublikować:

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

Joanna Koczaj-DyrdaJoanna Koczaj-Dyrda
Ofiara mobbingu -Radca prawny
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie

Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda: zgloszenie@gowork.pl

Ranking
  1. pracuj.pl 3 013 744
  2. olx.pl 2 878 655
  3. GoWork.pl 2 767 679
  4. linkedin.com 2 492 494
  5. indeed.com 2 144 392
... pełny raport Gemius
Bama Polska Sp. Z o.o.