Multilayer Pipe Company

• Pęcz
  • Gościęcice
  • Górzec

3. Opinie o pracodawcach Strzelin
  5. Opinie o Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.

Opinie o Multilayer Pipe Company Strzelin

Nie przegap nowości o Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.!

Dom starców

13.09.2018 14:48

Zapraszam wszystkich mocherów po 60tce do współpracy z nami. Będzie wam lepiej niż na pipie.

12.09.2018 08:51

Chwalebny

12.09.2018 09:02

A kierownik co na to
    RR

10.09.2018 16:08

Pracowałem 4 miechy na alu. Pracownicy traktowani podobnie jak niewolnicy, brak możliwości rozwoju w dalszej pracy. Na temat zachowania kierownictwa wolę się nie wypowiadać. Firma nie ma nic dobrego do zaoferowania.

21.08.2018 16:49

@Szary Pracownik, nie mam mocy usuwania wpisów - od tego jest administrator forum. Więcej na ten temat znajdziesz w regulaminie - zachęcam do przeczytania: https://www.gowork.pl/regulamin @Prawda o MPC, czy mógłbyś napisać coś o kwestii umów, jakie oferuje ten pracodawca? Jestem ciekawa, czy nie ma problemu z uzyskaniem umowy o pracę na czas nieokreślony w Multilayer Pipe Company.
    Prawda o MPC

24.08.2018 21:55

umowy wyglądają tak teraz miesiąc rok 2 lata 5 lat i moze wtedy sie dostanie
    Bongo

10.08.2018 18:12

Piekielna robota. Tylko diabły nie narzekają.
    Dobry

21.08.2018 21:10

Trafiony komentarz. Pięknie
    Prawda o MPC

20.08.2018 20:26

Praca sama z wobie zla nie jest ci co gadaja miedzy sobą jak im zle nie postawia sie bo po pow. 10 latach pracy nie dostana tyle co mają inna bajka z tymi ponizej tylu lat pracy uciekaja bo to praca bez perspektyw traktują wszystkich jedną miarą jeden po 3 latach nic nie wie inny potrafi ustawic i co i jajco startowa stawka jak dla nowych a co do czasu pracy na badaniach jest podane 7.45 dziennie wiec czemu my robimy8 bez przerw jemy przy maszynach administracja robi dobra mine do zlej gry ze nie wolno a jak kogos uprosisz zeby za ciebie stanal na maszynie to prezes b z pretensjami cie zapyta czemu nie pilnujesz lini to byla najgorsza decyzja w zyciu by dac tam cv ale to przeszlosc pozdro
    Mpcnewemloyer

14.08.2018 18:45

Witam. Planuję złożyć cv do waszej firmy na operatora produkcji. Możecie coś opowiedzieć na czym to polega itd. Pozdro

17.07.2018 17:21

vinetou

08.08.2018 15:39

polecam inox venete 1 zmiana 1800 brutto musisz byc max 15 minut przed praca bo inaczej karne pol godz po pracy

03.08.2018 20:21

@Przyszly dyrektor, nie bardzo rozumiem, dlaczego uważasz, że rekrutacje są czymś złym. Chyba to dobrze, że firma szuka nowych, odpowiednio wykwalifikowanych osób do pracy? To świadczy o jej dynamicznym rozwoju. Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Multilayer Pipe Company w Pęczu? Czy warunki oferowane przez tego pracodawcę są dla Was satysfakcjonujące? Zachęcam do dodawania swoich opinii!
    sms

03.08.2018 22:25

Czy w firmie MPC nikt z obecnych pracowników nie nadaje się na szefa że trzeba przeprowadzać rekrutację z zewnątrz?

10.07.2018 15:30

@KA, rozumiem. Pracujesz aktualnie w Multilayer Pipe Company? Czy praca w tym miejscu jest ciężka i stresująca? Czy ktoś z Was chciałby jeszcze coś dodać na temat tego pracodawcy? Jak oceniacie warunki, które oferuje? Zachęcam do dodawania swoich opinii!
    Narożnik

15.07.2018 08:40

Praca jest lekka i przyjemna jak piórko na wietrze ! Stres..... ? Broń boże !! Przychodzę do pracy wypoczęty i odświeżony :D świadom tego że spędzę czas z przyjaciółmi w rodzinnej atmosferze. Aż żal wracać to domu. W końcu!! Po tylu latach tułaczki, odnalazłem swe miejsce na ty padole. Dziekuje MPC

26.06.2018 13:36

@Prawdziwy NIck na jakim stanowisku lub w jakim dziale pracujesz w Multilayer Pipe Company? Czy dodatki o których mówisz są zależne od działu lub stanowiska? Z tego, co napisał @NICK pracownicy produkcyjni nie mają takich udogodnień. Pamiętaj, że na forum mogą być wyłącznie prawdziwe i merytoryczne opinie. Tylko takie wypowiedzi będą pomocą dla zainteresowanych podjęciem tu pracy.
    Prawdziwy nick

26.06.2018 23:54

Wiadomo ze im więcej się starasz tym więcej masz! I tak jest w tej firmie. Tu nikt nie płaci za siedzenie i patrzenie w komórkę (a na przyklejenie narożników nie ma czasau) Chwalmy karmazynowego króla !!!
    Rak

03.07.2018 13:04

Najlepsza firma pod słońcem:)

20.06.2018 09:38

@Nick rozumiem, że inaczej oceniasz firmę Multilayer Pipe Company. Możesz napisać coś więcej - jak wyglądają relacje i struktura organizacyjna przedsiębiorstwa? Czy oferowany jest socjal i/lub dodatki pozapłacowe?
    Prawdziwy NIck

21.06.2018 19:56

Relacje z moim kierownikiem oceniam bardzo dobrze, z kazdym problemem (sprawa) można podejść i być wysłuchanym. Socjal jest i jest dobry (brakuje wczasów pod gruszą i jakis jubileuszówek). A kto chce moze zostać na "setkach" pogodzinach.
    NICK

24.06.2018 01:11

pierwsze slysze o socjalu w tym zakladzie bo to nie istnieje (chyba ze chodzi o talony do bezdomki za ktore zabieraja z wyplaty) tak samo setki pilnuja aby nie placic nadgodzin wywalajac na D/D aby bylo max ustawowe 168 godzin to ktory kierownik taki mily albo komu zadek lizesz

Oferty pracy - Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.

Operator Urządzeń Produkcyjnych (K/M)

Elektryk (k/m)

Strzelin

Magazynier (Operator Wózka Widłowego) (m/k)

02.06.2018 14:10

Ggggggg

18.06.2018 08:16

Pracowałem w Mpc to najgorsza firma
    Odpowiadać

27.05.2018 00:31

Jak tam ludziska podwyżki? Zadowoleni?
    zadowolony

29.05.2018 08:26

Ja zadowolony!! Jak na razie, nie muszę szukać innej pracy!! Tu mam wszystko czego potrzeba..
    Bida

30.05.2018 18:20

Gdyby one jeszcze byly sprawiedliwe zależne od oceny

11.05.2018 17:00

Hehehehehe

30.05.2018 17:03

Slyszesz ze sie zwalniacie czyli tam pracujesz a z tego co pisales to tam nie pracujesz wiec? Ciekawe ja tam juz nie pracuje
    Ludzie obudźcie się !!!!

22.05.2018 17:51

Dlaczego piszecie takie głupoty o jekieś sandałki się czepiacie na kolegów piszecie o jakieś 5 s o BHP ,panowie tu jest konkretny temat KASA , A w piszecie żeby się z kogoś śmiać nie tędy droga tu trzeba robić spotkanie z zarządem i kąkretnie rozmawiać a nie głupoty pisać zeby się śmiali . Dlatego ci co piszą bzdury to niech się zastanowią plotkarze . Jeszcze raz panowie tu jest temat KASAAAAA !!!!!! a nie pisanie jeden na drugiego ,

21.05.2018 08:16

Fthfg

22.05.2018 08:04

Na terenie zakładu obowiązuje obuwie ochronne a nie sandałki.

16.05.2018 22:40

Gros

17.05.2018 20:22

Można. W zimie na hali jest ciepło a w lecie ukrop
    anonymous

18.05.2018 01:29

Są pozytywy...... ! Codzienny aerobik , w lecie sauna. Szkoda ze zamalowali okna to by sie człowiek jeszcze opalił :D No i największy pozytyw "pensja",
    To nie ściema !

14.05.2018 17:45

Szykujcie portfele !!! W tym roku mają być największe podwyżki od początku istnienia firmy !
    Stefan

22.04.2018 11:28

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.!!!
    zenek

23.04.2018 07:28

Praca od poniedziałku do piątku od godziny 6:00. Baza znajduje się we Wrocławiu. Miesięczny okres próbny ze stawką (usunięte przez administratora)na rękę a następnie (usunięte przez administratora) ze stawką (usunięte przez administratora)na rękę + premia (w sumie ok.(usunięte przez administratora)na rękę). Stały rejon pracy - Przeworno, Ziębice, Henryków.
    konstytucyjny

02.05.2018 00:02

ciekawe kto zostanie skoro ci ktorym sie koncza umowy nie planuja przedluzac umow a starzy maja gdzies niewolnictwo zerozycia prywatnego nawet w dni konstytucyjnie wolnym od pracy gonia do roboty zostaja sami emeryci ktorym brakuje paru lat do emerytury wyzyskujacy nowych "dzieciaki"

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Multilayer Pipe Company?

07.04.2018 16:30

Romeo

07.04.2018 18:25

Moim zdaniem, jeśli nie w tym sezonie to napewno w następnym awans bedzie. A wtedy stawiam wszystkim kibica kolejke!
    Marzena

24.03.2018 16:06

Witam czy są przyjęcia w MPC do biura ? proszę o odp.
    Grosiki

29.01.2018 07:01

Ciekawie będzie na wiosnę jak planuje się zwolnić paru starych operatorów ponieważ mają lepszą oferty płacowe zależeć będzie tylko jaka będzie podwyżka !!!
    samobójca

28.01.2018 08:59

Najlepszy jest system pracy !! Ranki, popołudniówki, nocki i półtora dnia wolnego. :D I to co wypada w piątki, masz cały weekend. Czyli jak w piątek masz nocki, masz je sobota i niedziela !! Ale za to masz dni do odbioru tzw. "DDE" za które nie płacą!! :C. W święta tez się robi !!

Kontakt - Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.

59 57-100 Strzelin

KRS:0000020903

Branże: Wyroby z tworzyw i gumy
    bolo

12.01.2018 16:01

Jedyny plus jaki przychodzi mi do głowy jest taki, że schudłem tam 10 kg w pół roku jako operator nawijarki. A teraz minusy, wymienię kilka, bo szkoda czasu. Kradzież pół godziny każdego dnia, za który nikt nie zapłaci i nie podziękuje. Musisz przyjść wcześniej zalogować się, posprawdzać materiały, przeorać plan bo wczoraj był inny a dziś przychodzisz i za raz masz przebudowę itd. Przerwy śniadaniowej brak i to nie są żarty. Następne, postawią cię na linii na której wg instruksji powinny stać trzy osoby i latasz od monitora do nawijarki itd. Szkolenie na linii wygląda tak, pokażą ci linię to do tego itd i uczysz się człowieku na błędach sam, rura się wije po hali i jest super. Pracowałem tam dwa lata i byłem ogarnięty jak się zwalniałem, sam musiałem dojść co do czego. A ci pseudo kierownicy to przylatują tylko jak gilotyna tnie rurę. W nocy śpią, a ty mógłbyś tam przy nawijarce wykitować to następna zmiana by cię dopiero znalazła. Praca nie jest lekka, czterobrygadówki też nie rewelacja, to mogliby chociaż lepiej człowieka traktować, to bym został.
    codzienny

16.10.2017 01:16

Ja Sobie chwale współprace z tą firmą. Wypłata na czas pełen socjal. Firma sie rozwija i potrzeba ofiar!
    oddany MPC

23.08.2017 08:14

Dla mnie praca w MPC jest bardzo dobra ! Jedynie ten system pracy jest ciężki ale pracowałem w gorszym wiec nie narzekam. Wiadomo ludziska ze każdy chciałby zarabiać kokosy i się nie narobić ale to nie czasy komuny (czy sie stoi czy sie lezy) Mamy kapitalizm w którym silniejszy zjada słabszego i dlatego trzeba zapi..dalac. A jak chce sie wiecej, to prosze bardzo, wolny rynek stoi otworem i tylko czeka jak cos własnego założycie i bedziecie siekac kasiore. I wtedy zobaczycie że tak łatwo nie jest .
    spo

15.08.2017 21:07

witam! w tym roku mpc obchodzi 20 lecie istnienia .Jestem ciekawy czy dla ludzi pracyjących po 10-18 i więcej dane będą jakies male premie chociażby za to ze poswiecili tyle lat swojego zycia tej firmie piszcie ............co sądzicie
    dobroduszny

28.04.2017 23:18

Praca w bardzo miłej atmosferze, wśród ludzi kompetentnych i ukierunkowanych na rozwój firmy, a tym samym na podwyższenie płac pracownikom, dzięki którym MPC prosperuje jako jeden z największych europejskich producentów rur wielowarstwowych od 1997 roku i została wiodącym producentem rur z polietylenu do zastosowań wewnątrz budynków!!!
    grzybek

21.04.2017 01:11

Najwspanialsza firma w jakiej pracowałem.
    gh

17.10.2016 21:48

@ nikc - wiesz - żebyś nie wpadl z deszczu pod rynne bo takie przypadki sa chyba najgorsze. tak sądze, aczkolwiek podkreślam - nie mówie ze tutaj tak jest
    poranny

16.09.2016 18:38

Praca w bardzo miłej atmosferze ( człowiek nie przywykł ) i troszkę zdziczał. Spotykam sie codziennie z miłym traktowaniem i szacunkiem. Wielki plus ++++
    młody pracownik

17.06.2016 12:29

Witam,pracuję w tej fabryce od ok.6 msc. Jestem bardzo zadowolony,pracuję w miłej atmosferze oraz fajnym zespole. Zmiany są bardzo wygodne,a dodatkowe dni wolne dużym plusem. Czytając opinie innych osób ,zastanawiam się,że skoro tak źle im się pracowało dlaczego w ogóle skorzystali z tej oferty pracy. Pozdrawiam
    slawek

27.04.2016 15:43

Brak szacunku do pracownika, a do starszych stażem to już całkiem. Uważa się ze mają za duże stawki a nic nie robią!a to na nich opiera się cala produkcja!
    lulu

17.05.2014 17:33

Ja tu widzę żale jednego gościa, który się wpisał praktycznie trzy razy pod rząd, nikt z pracujących w tej firmie nie wypowiada się na jej temat?
    robilem

13.04.2013 15:43

Robilem i nie polecam.jedyny+to socjal.lipa lipa i jeszcze raz lipa.

12.04.2013 11:22

sam

18.05.2014 14:06

trzeba było szkołę skończyć to byś mógł przebierać i wybierać to co Ci się podoba. Dziwne że nie narzekają Ci co nadal pracują. Zarobki duże, co roku podwyżki, wysoki socjal, miła atmosfera, imprezy integracyjne,... (usunięte przez administratora)
    tygrys

05.02.2011 15:10

dziwne, nie ma żadnych opinii o tej firmie, a rzesza niezadowolonych

Zostaw merytoryczną opinię o Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.