Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.
1 454 6 1

Opinie o Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.

Iza

@anonymous, ale bardzo proszę o nieobrażanie nikogo na forum. Jesteś może obecnym pracownikiem Multilayer Pipe Company? Jak obecnie przedstawia się sytuacja w firmie? @sms, @Mściciel, @men, myślę, że to nie jest odpowiednie miejsce na słowne przepychanki. Skoro pracujecie na magazynie i na produkcji w tej firmie, to może napiszecie, jaka jest specyfika pracy w tych działach, w jakim trybie się odbywa i tak dalej? Takie informacje na pewno będą o wiele bardziej cenne dla osób szukających informacji o firmie.

Narożnik

Nie rozumiem, dlaczego w 21 wieku jest tak trudno dogadać się w sprawie klejenia tych durnych narożników. Nie rozumiem , dlaczego w 21 wieku magazynierzy są traktowani w tej firmie jako zło konieczne i najlepiej jakby ich w ogóle nie było? Podczas gdy w innych firmach są traktowani z szacunkiem i na równi (a nawet wyżej) z produkcją. Nie rozumiem, dlaczego w MPC prowadzi się politykę "spychologi" praktyka zwalania pracy na innych, uciekanie od odpowiedzialności i obowiązków. Nie rozumiem, dlaczego magazyn jest pomijany w decyzjach podejmowanych przez gorę w sprawie, przestrzennego zagospodarowania powierzchni hali produkcyjnej po której, poruszają sie doświadczeni wózkowi mający większe pojęcie o procesie produkcji aniżeli jakiś Pan co wprowadza "5s". Zero konsultacji z magazynem tylko robienie na złość i pod górkę. Zabierzcie wszystkie foliarki i będziemy ręcznie foliować, zabierzcie wózki możemy przecież używać paleciaków. W ogóle zamknijcie magazyn i radźcie sobie sami, jak tak wam ciężko zaakceptować fakt że bez wózkowych byście byli w ciemnej d.pie!

sms
@Narożnik 27.09.2018 20:06

Nie rozumiem dlaczego magazynierzy maja w nocy przerwę na drzemkę dwugodzinną a pracownicy produkcji ledwo co znajdują chwile czasu na jedzenie

Iza

@Narożnik, bardzo proszę o niezaśmiecanie forum wklejaniem po kilka razy tego samego komentarza. Rozumiem, że piszesz z perspektywy pracownika Multilayer Pipe Company. Jakie warunki oferuje ten pracodawca? Czy są one satysfakcjonujące? Daj znać, co sądzisz na ten temat!

Narożnik

Nie rozumiem, dlaczego w 21 wieku jest tak trudno dogadać się w sprawie klejenia tych durnych narożników. Nie rozumiem , dlaczego w 21 wieku magazynierzy są traktowani w tej firmie jako zło konieczne i najlepiej jakby ich w ogóle nie było? Podczas gdy w innych firmach są traktowani z szacunkiem i na równi (a nawet wyżej) z produkcją. Nie rozumiem, dlaczego w MPC prowadzi się politykę "spychologi" praktyka zwalania pracy na innych, uciekanie od odpowiedzialności i obowiązków. Nie rozumiem, dlaczego magazyn jest pomijany w decyzjach podejmowanych przez gorę w sprawie, przestrzennego zagospodarowania powierzchni hali produkcyjnej po której, poruszają sie doświadczeni wózkowi mający większe pojęcie o procesie produkcji aniżeli jakiś Pan co wprowadza "5s". Zero konsultacji z magazynem tylko robienie na złość i pod górkę. Zabierzcie wszystkie foliarki i będziemy ręcznie foliować, zabierzcie wózki możemy przecież używać paleciaków. W ogóle zamknijcie magazyn i radźcie sobie sami, jak tak wam ciężko zaakceptować fakt że bez wózkowych byście byli w ciemnej (usunięte przez administratora)!

Narożnik

Nie rozumiem, dlaczego w 21 wieku jest tak trudno dogadać się w sprawie klejenia tych durnych narożników. Nie rozumiem , dlaczego w 21 wieku magazynierzy są traktowani w tej firmie jako zło konieczne i najlepiej jakby ich w ogóle nie było? Podczas gdy w innych firmach są traktowani z szacunkiem i na równi (a nawet wyżej) z produkcją. Nie rozumiem, dlaczego w MPC prowadzi się politykę "spychologi" praktyke zwalania pracy na innych, uciekanie od odpowiedzialności i obowiązków. Nie rozumiem, dlaczego magazyn jest pomijany w decyzjach podejmowanych przez gorę w sprawie, przestrzennego zagospodarowania powierzchni hali produkcyjnej po której, poruszają sie doświadczeni wózkowi mający większe pojęcie o procesie produkcji aniżeli jakiś Pan co wprowadza "5s". Zero konsultacji z magazynem tylko robienie na złość i pod górkę. Zabierzcie wszystkie foliarki i będziemy ręcznie foliować, zabierzcie wózki możemy przecież używać paleciaków. W ogóle zamknijcie magazyn i radźcie sobie sami, skoro tak wam ciężko zaakceptować fakt że bez wózkowych byście byli w ciemnej(usunięte przez administratora)

Narożnik

Nie rozumiem, dlaczego w 21 wieku jest tak trudno dogadać się w sprawie klejenia tych durnych narożników. Nie rozumiem , dlaczego w 21 wieku magazynierzy są traktowani w tej firmie jako zło konieczne i najlepiej jakby ich w ogóle nie było? Podczas gdy w innych firmach są traktowani z szacunkiem i na równi (a nawet wyżej) z produkcją. Nie rozumiem, dlaczego w MPC prowadzi się politykę "spychologi" praktyka zwalania pracy na innych, uciekanie od odpowiedzialności i obowiązków. Nie rozumiem, dlaczego magazyn jest pomijany w decyzjach podejmowanych przez gorę w sprawie, przestrzennego zagospodarowania powierzchni hali produkcyjnej po której, poruszają sie doświadczeni wózkowi mający większe pojęcie o procesie produkcji aniżeli jakiś Pan co wprowadza "5s". Zero konsultacji z magazynem tylko robienie na złość i pod górkę. Zabierzcie wszystkie foliarki i będziemy ręcznie foliować, zabierzcie wózki możemy przecież używać paleciaków. W ogóle zamknijcie magazyn i radźcie sobie sami, jak tak wam ciężko zaakceptować fakt że bez wózkowych byście byli w ciemnej d.pie!

Iza

@ciekawski, to nie jest miejsce na tego typu dyskusje, tylko na dzielenie się swoimi opiniami na temat pracodawców - jeśli masz coś do powiedzenia w tej kwestii, zachęcam. W przeciwnym razie proszę o niezaśmiecanie wątku. @Sarkastyczny, co ma na celu Twój komentarz? Moderatorzy obecni są w większości wątków na forum, tak jak w większości tego typu miejsc w Internecie, nie widzę w tym nic dziwnego. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem w tym temacie: https://www.gowork.pl/regulamin

anonim

(usunięte przez administratora)

mateo

I kto będzie pracował?Chyba biuro...;D

Kierownik

Dziękujemy za zgłoszenie. Zajmiemy się tym:)

Iza

Jeśli jakaś osoba ma wątpliwości co do mojej roli na forum to proszę o zapoznanie się z regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin . Poza tym nadmienię, że moderatorów poznacie po szarych nickach, łatwo jest więc nas rozróżnić. Ponownie proszę o kulturalne wypowiedzi na forum! Inne komentarze zostaną usunięte przez administratora.

ciekawski
@Iza 17.09.2018 15:39

płacą ci coś za to?

Sarkastyczny
@ciekawski 18.09.2018 08:10

Nie, robi to z czystej dobroci serca bo uwielbia wypisywać bzdury na forum za darmo - jest zupełnie jak Ty.

Dom starców

Zapraszam wszystkich mocherów po 60tce do współpracy z nami. Będzie wam lepiej niż na pipie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Chwalebny

A kierownik co na to

Iza

@Wista wio, Twoje komentarze zostały zgłoszone do administracji forum. @Prawda, jeśli masz jakieś zastrzeżenia co do pracy danej osoby to chyba najlepiej zgłosić je odpowiednim osobom w firmie, a nie wypisywać takie rzeczy na forum. @RR, a może jesteś w stanie wymienić jakieś pozytywne aspekty pracy w Multilayer Pipe Company? Często skupiamy się na negatywach, a o pozytywach nie piszemy nic.

RR

Pracowałem 4 miechy na alu. Pracownicy traktowani podobnie jak niewolnicy, brak możliwości rozwoju w dalszej pracy. Na temat zachowania kierownictwa wolę się nie wypowiadać. Firma nie ma nic dobrego do zaoferowania.

Iza

@iza, co to za komentarz? Takie wypowiedzi są nie do przyjęcia na forum. Jeśli chciałabyś napisać coś rzeczowego na temat pracy w Multilayer Pipe Company, to zachęcam. Czy znajdą się na forum użytkownicy pracujący aktualnie w tej firmie?

Iza

@Prawda o MPC, rozumiem, dziękuję za odpowiedź! To dość istotna kwestia i myślę, że osoby zainteresowane pracą w Multilayer Pipe Company będą Ci wdzięczne za ten komentarz. @Dobry, rozumiem, że także pracujesz w tej firmie, tak? Jaka jest Twoja opinia na temat tego pracodawcy? Jestem ciekawa, jak go postrzegasz na tle innych, podobnych firm z branży.

Iza

@Szary Pracownik, nie mam mocy usuwania wpisów - od tego jest administrator forum. Więcej na ten temat znajdziesz w regulaminie - zachęcam do przeczytania: https://www.gowork.pl/regulamin @Prawda o MPC, czy mógłbyś napisać coś o kwestii umów, jakie oferuje ten pracodawca? Jestem ciekawa, czy nie ma problemu z uzyskaniem umowy o pracę na czas nieokreślony w Multilayer Pipe Company.

Prawda o MPC
@Iza 21.08.2018 16:49

umowy wyglądają tak teraz miesiąc rok 2 lata 5 lat i moze wtedy sie dostanie

Bongo

Piekielna robota. Tylko diabły nie narzekają.

Dobry
@Bongo 10.08.2018 18:12

Trafiony komentarz. Pięknie

Prawda o MPC

Praca sama z wobie zla nie jest ci co gadaja miedzy sobą jak im zle nie postawia sie bo po pow. 10 latach pracy nie dostana tyle co mają inna bajka z tymi ponizej tylu lat pracy uciekaja bo to praca bez perspektyw traktują wszystkich jedną miarą jeden po 3 latach nic nie wie inny potrafi ustawic i co i jajco startowa stawka jak dla nowych a co do czasu pracy na badaniach jest podane 7.45 dziennie wiec czemu my robimy8 bez przerw jemy przy maszynach administracja robi dobra mine do zlej gry ze nie wolno a jak kogos uprosisz zeby za ciebie stanal na maszynie to prezes b z pretensjami cie zapyta czemu nie pilnujesz lini to byla najgorsza decyzja w zyciu by dac tam cv ale to przeszlosc pozdro

Iza

@Mpcnewemloyer, myślę, że zawsze warto spróbować swoich sił. Jakich warunków oczekujesz? Gdy będziesz już po rozmowie rekrutacyjnej, koniecznie podziel się z nami swoją opinią na temat jej przebiegu! @Oddany MPC, jestem moderatorem forum GoWork.pl i zarówno ja, jak i inni moderatorzy jesteśmy obecni w większości wątków na forum. Poznać nas możesz po szarych nickach, a nasza rola opisana jest w regulaminie: https://www.gowork.pl/regulamin

Mpcnewemloyer

Witam. Planuję złożyć cv do waszej firmy na operatora produkcji. Możecie coś opowiedzieć na czym to polega itd. Pozdro

Iza

@sms, a może po prostu nie było chętnych na podjęcie pracy na tych stanowiskach? Możliwe jest też, że osoby pracujące w Multilayer Pipe Company nie miały odpowiednich kompetencji lub doświadczenia wymaganych na wyższe stanowiska. @SZEF, rozumiem, że pracujesz w Multilayer Pipe Company już od dłuższego czasu. Jaka jest specyfika tej pracy? Przypominam także, aby na forum wypowiadać się w kulturalnym i nieobrażającym nikogo tonie.

anonim

(usunięte przez administratora)

vinetou

polecam inox venete 1 zmiana 1800 brutto musisz byc max 15 minut przed praca bo inaczej karne pol godz po pracy

Iza

@Przyszly dyrektor, nie bardzo rozumiem, dlaczego uważasz, że rekrutacje są czymś złym. Chyba to dobrze, że firma szuka nowych, odpowiednio wykwalifikowanych osób do pracy? To świadczy o jej dynamicznym rozwoju. Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Multilayer Pipe Company w Pęczu? Czy warunki oferowane przez tego pracodawcę są dla Was satysfakcjonujące? Zachęcam do dodawania swoich opinii!

sms
@Iza 03.08.2018 20:21

Czy w firmie MPC nikt z obecnych pracowników nie nadaje się na szefa że trzeba przeprowadzać rekrutację z zewnątrz?

Iza

@Narożnik, nie mam w planach zatrudniania się w Multilayer Pipe Company. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i moją rolą jest między innymi zadawanie pytań i aktywizacja uczestników dyskusji. Dzięki odpowiedziom pracownikom osoby planujące zatrudnienie w danej firmie mają jaśniejszy obraz sytuacji. @Damrade, przypominam, że ten wątek służy wymianie opinii na temat pracy w Multilayer Pipe Company.

Iza

@Narożnik, nie wiem czemu wyczuwam nutę sarkazmu w Twojej wypowiedzi. Mógłbyś napisać, jak faktycznie oceniasz pracę w Multilayer Pipe Company? Jak wygląda Twój przykładowy dzień pracy w tym miejscu? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Multilayer Pipe Company? Zachęcam do dodawania swoich opinii!

Iza

@KA, rozumiem. Pracujesz aktualnie w Multilayer Pipe Company? Czy praca w tym miejscu jest ciężka i stresująca? Czy ktoś z Was chciałby jeszcze coś dodać na temat tego pracodawcy? Jak oceniacie warunki, które oferuje? Zachęcam do dodawania swoich opinii!

Narożnik
@Iza 10.07.2018 15:30

Praca jest lekka i przyjemna jak piórko na wietrze ! Stres..... ? Broń boże !! Przychodzę do pracy wypoczęty i odświeżony :D świadom tego że spędzę czas z przyjaciółmi w rodzinnej atmosferze. Aż żal wracać to domu. W końcu!! Po tylu latach tułaczki, odnalazłem swe miejsce na ty padole. Dziekuje MPC

Iza

@Nawałka, rozumiem, że pracujesz aktualnie w Multilayer Pipe Company. Jakie Twoim zdaniem zmiany powinny zajść w firmie, aby była bardziej atrakcyjnym pracodawcą? Bardzo proszę o kulturalne i rzeczowe wypowiedzi. Komentarze pisane w obraźliwym tonie nie będą tolerowane na forum.

Iza

@Prawdziwy NIck na jakim stanowisku lub w jakim dziale pracujesz w Multilayer Pipe Company? Czy dodatki o których mówisz są zależne od działu lub stanowiska? Z tego, co napisał @NICK pracownicy produkcyjni nie mają takich udogodnień. Pamiętaj, że na forum mogą być wyłącznie prawdziwe i merytoryczne opinie. Tylko takie wypowiedzi będą pomocą dla zainteresowanych podjęciem tu pracy.

Prawdziwy nick
@Iza 26.06.2018 13:36

Wiadomo ze im więcej się starasz tym więcej masz! I tak jest w tej firmie. Tu nikt nie płaci za siedzenie i patrzenie w komórkę (a na przyklejenie narożników nie ma czasau) Chwalmy karmazynowego króla !!!

Rak
@Iza 26.06.2018 13:36

Najlepsza firma pod słońcem:)

Iza

@Nick rozumiem, że inaczej oceniasz firmę Multilayer Pipe Company. Możesz napisać coś więcej - jak wyglądają relacje i struktura organizacyjna przedsiębiorstwa? Czy oferowany jest socjal i/lub dodatki pozapłacowe?

NICK
@Iza 20.06.2018 09:38

a jak ma wygladac skoro nie istnieje cos takiego chyba ze w biurze bo na produkcji miesiac wczesniej potracaja pule z wyplaty na FŚS aby na swieta dac bony czy paczki butelka wina gdzie zgodnie z kodeksem pracy ten fundusz ma inne cele o tzw wczasach pod grusza zapomnij czy paczkach dla dzieci czyli nic od siebie a jak cos daja to tylko z naszej wlasnej kieszeni zabrane z poprzedniej wyplaty

Prawdziwy NIck
@Iza 20.06.2018 09:38

Relacje z moim kierownikiem oceniam bardzo dobrze, z kazdym problemem (sprawa) można podejść i być wysłuchanym. Socjal jest i jest dobry (brakuje wczasów pod gruszą i jakis jubileuszówek). A kto chce moze zostać na "setkach" pogodzinach.

NICK
@Prawdziwy NIck 21.06.2018 19:56

pierwsze slysze o socjalu w tym zakladzie bo to nie istnieje (chyba ze chodzi o talony do bezdomki za ktore zabieraja z wyplaty) tak samo setki pilnuja aby nie placic nadgodzin wywalajac na D/D aby bylo max ustawowe 168 godzin to ktory kierownik taki mily albo komu zadek lizesz

anonim

(usunięte przez administratora)

Ggggggg

Pracowałem w Mpc to najgorsza firma

Zostaw opinię o Multilayer Pipe Company Sp. z o.o. - Pęcz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.