Multilayer Pipe Company

Zarządzanie jakością

Praca

Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Strzelin
  5. Opinie o Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.

Opinie o Multilayer Pipe Company Strzelin

13.12.2021 15:41

ReviewUserIconZenek

23.05.2026 01:02

Zwracam się do Dariusza. M. Aby przepilnował swoich operatorów Pex aby surowców dopilnowali A nie że pewny operator ma (usunięte przez administratora) i to potrafi powiedzieć w oczy i nabija się z innych
    #OperatorDtp

ReviewUserIconSzakal

14.05.2026 13:04

Może Panowie z pexa by bębny pomyli a nie sie nudzą

ReviewUserIconZenek

14.03.2026 07:04

Proszę o wymianę kierownika obszaru. Nr. 1.bo zaczyna pomiatać ludźmi po całym obszarze po przez wymyślanie rotacji. Jak tak chce to niech da godnie zarobić aby pomiatać.

26.12.2025 12:07

Witam Chciałbym powiedzieć iż w pracy panuje straszna atmosfera a kadry wogole nie reagują na informacje żądają oficjalnych zgłoszeń co to ma być ludzie obudzciesie.
    ReviewUserIconRobson

21.11.2025 05:24

PANI ANETO OFICJALNIE ZGŁASZAM MOBBING NA PRACOWNIKACH A MIANOWICIE PISANIE TESTU. PRACUJEMY CAŁY ROK NA NASZE PREMIE. A KTOS WYMYSLIŁ JAKIES TESTY.

21.11.2025 11:27

Dzień dobry ROBSON, mobbing zgłasza się oficjalnie według procedury opisanej w naszym regulaminie pracy, a nie na 'gowork'. Poza tym nie przyjmuję zgłoszenia, bo nie ma ROBSONA na liście zatrudnionych w MPC. Miłego dnia, Aneta Karp
    ReviewUserIconOperator

04.11.2025 12:18

Witam. Na wstępie powiem, że pracownicy pionu produkcyjnego, magazynu, laboratorium i szefowie zmian są bardzo komunikatywni i da się wszystko załatwić. Problem pojawia się z utrzymaniem ruchu, którzy uważają się za lepszy gatunek pracownika, przychodzą później i wcześniej wychodzą każdego dnia. Technolodzy i inżynierowie udają że coś wiedzą a sumarycznie maszyny pracują na słowo honoru a awarie zdarzają się codziennie. Połowa zakładu stanowi kadrę zarządzającą a pracownikom ucinają często premię. Gdyby mniej było zatrudnionych "kwalifikowanych" pracowników a więcej na produkcji, magazynie oraz ur naprawdę naprawiali by linie to byłoby przyjemnie pracować tak od do. Gdyby nie ludzie produkcji, magazynu, laboratorium i szef zmiany to w zakładzie byłaby grobowa atmosfera w najlepszym razie.
    ReviewUserIconGambit

19.09.2025 15:37

Praca ,by pewnie była o wiele lepsza jakby operator nie musiał być utrzymaniem ruchu w tym samym czasie.Mogli by poprawić funkcjonowanie tego utrzymania ,bo jak z łaski swojej przyjdą przed przerwą na kawusie i pączka to i tak nic z tym nie zrobią i będą się modlić przed tą maszyną ,a zostawia taki syf na stanowisku i wiadomo kto musi to posprzątać.Oni są od utrzymania ruchu ,a nie od wymiany jednej dwóch śrub przez tyle czasu ,a jak się zwróci o coś uwagę to od razu że nie są od tego i koniec.I nie trzeba mówić kto w tych momentach ma najgorzej i musi się nieźle spocić ,a oni tylko super uśmiech :))
    ReviewUserIconRobert

03.09.2025 13:11

Tak pani Aneto proszę ogarnąć te przerwy bo to jest nieludzkie
    ReviewUserIconSzu

03.09.2025 12:43

Pani Aneto proszę uregulować problem z przerwą SYGNSLISTA.Zauważyłem taki schemat że jedni od maszyn nie odchodzą a inni tak jak ktoś piszą chodzą parami na papierosy. KIEROWNICTWO JEST OD ZAŁATWIANIA TAKICH SPRAW A NIE ZEBY JEDNI PROSILI DRUGICH NA CZAS PRZERWY O ZASTEPSTWO.
    ReviewUserIconKudłaty

03.05.2024 11:59

Czy jest możliwość zatrudnienia się na stanowisko Operator Urządzeń Produkcyjnych czy rektrutacja jest zamknięta?
    ReviewUserIconMagik

16.08.2025 11:09

Z perspektywy czasu najlepiej uciekać na laboratorium albo do utrzymania ruchu. Tam przynajmniej się tak nie zarobisz, zarobki podobne, a nikt nie patrzy ci na ręce co pięć minut. Masz normalną przerwę, zjesz spokojnie kanapkę, napijesz się wody , a nie jak na produkcji, gdzie o przerwie możesz pomarzyć, a po wodę nawet nie ma kiedy pójść, bo nie ma kto cię zmienić. A później jeszcze pretensje, że syf zostawiłeś na stanowisku choć nawet nie miałeś kiedy iść po miotłę, nie mówiąc o posprzątaniu.
    ReviewUserIconCzłowieczeństwo

06.07.2025 16:28

Mam nadzieję że nikt mnie nie zje za tą opinię.Chciałbym zwrócić uwagę na coraz częstszy problem dotyczący atmosfery pracy w magazynie i na produkcji. Niestety, dochodzi do sytuacji, w których jeden z magazynierów pozwala sobie na nieodpowiednie i wręcz agresywne zachowanie wobec młodszych pracowników — zarówno z produkcji, jak i z samego magazynu. Wyzwiska, szukanie problemów tam, gdzie ich nie ma, czy celowe prowokowanie poprzez stawanie naprzeciwko i gwizdanie do ucha to zachowania, które zdecydowanie przekraczają granice zdrowej współpracy. Tworzy to nieprzyjemną atmosferę i wpływa negatywnie na morale zespołu. Mam nadzieję, że ta opinia dotrze do osób odpowiedzialnych za zarządzanie kadrą i że zostaną podjęte odpowiednie kroki, by zadbać o szacunek i profesjonalizm w miejscu pracy. KAŻDY pracownik zasługuje na godne traktowanie i BEZPIECZNE środowisko pracy.Bądźmy chociaż czasem ludźmi…

07.07.2025 09:16

Dzień dobry, zacznę od tego że co prawda 'go work' nie jest miejscem do komunikacji wewnętrznych problemów, które możemy wspólnie omówić i rozwiązać, ale treść tego wpisu bardzo mnie zmartwiła i zaniepokoiła. Koniecznie proszę przyjść do mnie, nie pozostawię tego zgłoszenia bez dalszej analizy. Porozmawiamy i z pewnością uda się tak poprowadzić dalsze postępowanie, że rozwiążemy problem. Zgadzam się z Panią / Panem - szacunek dla drugiego człowieka to oczywistość, ale czasem trzeba pomóc niektórym osobom to zrozumieć. Życzę dobrego dnia i łączę pozdrowienia, Aneta
    ReviewUserIconNnnnn

25.01.2025 02:13

Dlaczego firma Mpc robi presję na pracownikach ...że nawet nowi pracownicy uciekają..???????????? Panie Mariuszu .W.trzeba czas umieć szanować ludzi a nie traktować jak (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconDawca

02.10.2024 09:50

Miło mi jest się dowiedzieć że jest Nowy Pan Derektor. Dlatego proszę się przyjrzeć jak pracuje produkcja o której sobie wychodza z pracy a maja liczone za 8h. Także tez dotyczy to magazynu robia sobie co chca a kierownik przymyka na to oko.Proszę doprowadzić ten zakład do normalności ! Pozdrawiam

11.10.2024 11:19

Zamiast rozipisywać się na portalu, trzeba było podejść do kadry zarządzającej i zgłośić owy problem, każdy może naopisać opinię w internecie która nic nie wnosi.

11.10.2024 11:23

Super! Popieram gorąco takie podejście. Dobrego dnia! Aneta Karp

Oferty pracy - Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.

Operator Urządzeń Produkcyjnych (K/M)

Elektryk (k/m)

Strzelin

Magazynier (Operator Wózka Widłowego) (m/k)

03.10.2024 17:15

Do momentu podpisania umowy wszystko było pięknie. Po czasie mogę ocenić zderzenie z rzeczywistością ,mam nadzieję że nikt nie będzie miał do mnie pretensji. Panie Kadrowe super Kobiety, bardzo pomocne. Teraz o dziale technicznym w którym przyszło mi zaistnieć. Totalny chaos brak przepływu informacji- tzn o tym co mam robić dowiadywałem się w locie od różnych osób nie koniecznie predysponowanych do tego-bardzo męczące. Jest Kierownik i nie wiem jak określić te dwa twory z jednego stada które pretendują do przewodzenia. Po każdym dniu pracy i powrocie do domu zastanawiałem się kim trzeba być uprzykrzając komuś życie by podnieść swoje morale!!? Są też Ludzie ✌️wartościowi!!! (dziękuję za pomoc i wsparcie) … Rezygnuje z powodu atmosfery!!! w miejscu pracy. Zarobki spoko benefity, karty vendingowe oraz pyszna kawa również, ale moje zdrowie jest najważniejsze. Mam nadzieję że Kadra zareaguje i zmieni Coś w funkcjonowaniu @PracodawcaMPC. To mogła być fajna praca. Szkoda. Pozdrawiam.

04.10.2024 12:26

@Pracownik, Wielka szkoda że tak nagle porzucił Pan pracę w MPC. Warto było przyjść i porozmawiać o procesie wdrożenia, zawsze można cos poprawić … Ewentualnie dać nam szansę na przeprowadzenie z Panem ‘Exit Interview’, który mógłby być wartością dodaną dla dalszego doskonalenia naszych procesów HR. Pozdrawiam i życzę powodzenia w nowej pracy, Aneta Karp
    ReviewUserIcon@Pracownik

03.10.2024 16:30

Do momentu podpisania umowy wszystko było pięknie. Po czasie mogę ocenić zderzenie z rzeczywistością ,mam nadzieję że nikt nie będzie miał do mnie pretensji. Panie Kadrowe super Kobiety, bardzo pomocne. Teraz o dziale technicznym w którym przyszło mi zaistnieć. Totalny chaos brak przepływu informacji- tzn o tym co mam robić dowiadywałem się w locie od różnych osób nie koniecznie predysponowanych do tego-bardzo męczące. Jest Kierownik i nie wiem jak określić te dwa twory z jednego stada które pretendują do przewodzenia. Po każdym dniu pracy i powrocie do domu zastanawiałem się kim trzeba być uprzykrzając komuś życie by podnieść swoje morale!!? Są też Ludzie ✌️wartościowi!!! (dziękuję za pomoc i wsparcie) … Rezygnuje z powodu atmosfery!!! w miejscu pracy. Zarobki spoko ????benefity, karty vendingowe oraz pyszna kawa????również, ale moje zdrowie jest najważniejsze. Mam nadzieję że Kadra zareaguje i zmieni Coś w funkcjonowaniu @PracodawcaMPC. To mogła być fajna praca. Szkoda. Pozdrawiam.
    ReviewUserIconBoruck

15.08.2024 15:17

Pracowałem tam 8 miesięcy i chyba to jest wystarczający czas na pracę w tym zakładzie.Atmosfera jest w miarę okej przynamniej na produkcji.Jesli chodzi o samą pracę to jest żart.Wiecej jest tam myślenia ,aby maszyna jako tako działała niż normalnej pracy.Maszyny to jakieś muzeum i ludzie z produkcji muszą myśleć i naprawiać coś żeby to na chwilę chociaż zatrybiło.Jakby nie Muzeum tych maszyn praca byłaby ok ,ale tam góra ma totalnie gdzieś co się dzieje na dole i jak ludzie muszą się siłować wkurzać
    ReviewUserIconPomocna

10.07.2024 15:55

Proszę zadbać o przerwę dla pracowników aby to ustalił szef a nie ja mam się prosić aby ktoś mnie zastąpił wRunki są okropne na chali jest 50 stopni. JAK TO NIE BEDZIE ZAŁATWIONE INFORMUJE PIP. pozdrawiam Pani Aneto
    ReviewUserIconPracownicy.

21.01.2024 03:49

Mam pytanie, dokąd będziemy marznąć w fabryce, czy ktoś się w końcu zato weźmie. Przecież nie idzie pracować tak przez 8 godz w temp. jak dobra pogoda 6 stopni
    ReviewUserIcon;)

12.11.2023 12:10

Mój poprzedni komentarz usunięto więc ponawiam pytanie. Czy szanowne kierownictwo zakładu ma w planach przyjąć nowych pracowników ? Od dłuższego czasu na obszarze pierwszym jest tak, że jedna osoba pilnuje jednej hali, druga kolejnej. Pracujemy za 1.5 etatu. Czasami ktoś musi stać na dwóch nawijarkach, a inni skakać po nie swoich brygadach. (usunięte przez administratora) Na koniec miesiąca premia, że śmiech na sali. Prędkości linii zwiększono, dostawiono nowe, a etaty okrojono. Kasa się zgadza. Pozdrawiam
    ReviewUserIconTeofil

23.11.2023 11:03

Komu się zgadza temu się zgadza... Ta firma już dawno przestała dobrze płacić. Gdyby nie dodatki za 4br nocki to byśmy mieli najniższa krajowa albo ciut więcej. Na każde święta też coraz mniej, a przecież wszystko drożeje. Nie oszukujmy się do pracy się chodzi aby zarabiać a nie z nudów. A pracy coraz więcej, tylko pieniędzy za nią nie przybywa
    ReviewUserIconMareczek

07.08.2023 18:03

Dzień dobry, chciałbym zapytać @Pracodawca czy przewidziany jest w tym roku piknik rodzinny lub tzw. piknikowe oraz dodatek frekfencyjny za okres letni??
    ReviewUserIconByły

13.09.2023 19:40

Nie oczekujcie zbyt wiele... Za moich czasów były szkolenia, wycieczki, paczki, dodatki a teraz o wszystko trzeba się upominać. Nie wygląda to najlepiej

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Multilayer Pipe Company?

20.03.2023 18:28

Dzień dobry Kiedy planowane są podwyżki dla pracowników???

30.11.2022 01:18

Witam. Zapraszam pracowników którzy chcieliby coś zmienić do nowo powstałego związku zawodowego zrzeszającego pracowników MPC sp. z o.o. Koniec z wykorzystywaniem i przerzucaniem odpowiedzialności na pracownika. Koniec z "konkurencyjnym wynagrodzeniem". Koniec z nieludzkimi warunkami pracy.
    ReviewUserIconIrena

05.09.2022 11:22

czy prywatna opieka medyczna ktorą oferuje w ogloszeniu firma jest od razu od pierwszego dnia pracy takiej recepcjonistki ? mam chorobe rzadka i nie moge zostac bez specjalistow stad moje pytanie, czy dopiero po jakims okresie probnym firma daje ten pakiet?

05.09.2022 11:41

Dzień dobry, benefit zostaje uruchomiony po okresie próbnym. Pozdrawiam, Aneta Karp
    ReviewUserIconMiki

12.08.2022 23:26

Witam czy sa przyjęcia Pań na produkcję?
    ReviewUserIconSeb00

12.08.2022 10:21

Dzień dobry, Czy firma nadal prowadzi rekrutację na stanowisko Technika laboratoryjnego? Pozdrawiam

12.08.2022 10:23

Dzień dobry, rekrutacja na stanowisko Technik Laboratoryjny jest już zakończona. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Aneta Karp
    ReviewUserIconKot

09.05.2022 14:26

Witam czy w tym roku firma organizuje festyn rodziny? I w jakim miesiąbu ?

Kontakt - Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.

59 57-100 Strzelin

KRS:0000020903

Branże: Wyroby z tworzyw i gumy

ReviewUserIconAdam

08.04.2022 13:06

Witam sprawie pracy czy są przyjęcia. Jakie są zarobki

14.03.2022 16:26

Dzień dobry Bardzo ciężko pracuje się gdy wszędzie brakuje miejsca i nie ma jak się ruszyć. Bardzo uciążliwe się to robi w ostatnim czasie. Nic dziwnego, że pracownicy się zwalniają.... Pozdrawiam
    ReviewUserIconwkurzony

11.03.2022 01:12

Jak to jest że "świeży "Ukrainiec dostaje na start 24.60 Polak 29.70
    ReviewUserIconStefan

11.03.2022 21:30

To w końcu ile jest na godzinę?!
    ReviewUserIconWkurzony

12.03.2022 09:03

Stefan 19.70
    ReviewUserIconWYDRA

08.03.2022 10:25

Witam, czy zostaną podniesione kwoty na kartach vendingowych pracowników? Obecnie ceny produktów w automatach sięgają nawet do 4,50zl wiec obecne 30 złotych na kartach uważam za zbyt małą kwotę. Pozdrawiam.

10.02.2022 10:17

Dzień dobry Czy zarząd w związku z wysoką inflacją jak i podwyżkami cen planuje podwyżki dla pracowników?
    ReviewUserIconZadowolony

09.02.2022 07:57

Pytanie do Zarządu czy to prawda za chcecie do końca roku zwolnić wszystkixh (starych tj.doświadczony pracowników Pex z obszaru trzeciego? ) Jak już wyszkolą Nowych?
    ReviewUserIconRudolf

01.12.2021 11:33

A Św Mikołaj w tym roku nie przyjdzie do naszych grzecznych dzieci??

01.12.2021 13:42

Hej Rudolf, sądząc po nicku powinieneś wiedzieć najlepiej ;) A tak na poważnie to odwrócę pytanie .... Czy kiedyś nie przyszedł? Udanego dnia, Aneta Karp
    ReviewUserIconPytanie

17.11.2021 09:37

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.?

17.11.2021 10:21

Dzień dobry, proszę o doprecyzowanie pytania. Pozdrawiam, Aneta Karp
    ReviewUserIconAdam

18.10.2021 11:55

Witam sprawie pracy czy są przyjęcia do pracy

18.10.2021 15:21

Dzień dobry! Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowiska: Operator Urządzeń Produkcyjnych i Magazynier. Proszę aplikować bezpośrednio do nas na adres [email protected] lub dostarczyć dokumenty osobiście. Pozdrawiam, Aneta Karp
    ReviewUserIconAgrest

17.10.2021 17:28

Witam serdecznie.. Czy pracodawca dowozi pracowników do miejsca pracy ?? Jeżeli nie to czy planuje wprowadzenie takiej możliwości ?

18.10.2021 09:57

Dzień dobry, nasza firma nie oferuje dowozu do pracy. Pracownicy we własnym zakresie organizują sobie transport do miejsca pracy. W przypadku dalszych pytań proszę o kontakt i zapraszam do składnia aplikacji w otwartych procesach rekrutacyjnych. Pozdrawiam, Aneta Karp
    ReviewUserIconNOWY

26.05.2021 19:49

Witam Słyszałem ze jest bardzo cieszko czy warto sprobowac przez czy miesiace bo ponoc zabieraja za ubranie Moze cos ktos powiedziec
    ReviewUserIconWesoły Romek

26.09.2021 00:19

Tak, zwłaszcza jak ważą po 30kg albo więcej
    ReviewUserIconWesoły Romek

17.10.2021 01:18

Waga dotyczy oczywiście krążków ściąganych z nawijarek a nie Pań które chcą aplikować hehehe

13.10.2021 13:02

ReviewUserIconSzakal

10.10.2021 09:55

Pani Aneto proszę zrobić narkotesty u pracowników na obecność thc br A jeżeli tego nie zrobicie Powiadomię Policję i nagłośnie sprawę Pozdrawiam.

11.10.2021 08:18

Dziękuję za wiadomość! Wszystkim nam zależy na bezpieczeństwie pracowników i procesu, dlatego bardzo proszę działać odpowiedzialnie i zgłaszać podejrzenia nietrzeźwości lub odurzenia natychmiast i bezpośrednio przełożonemu na danej zmianie. Tylko w ten sposób można skutecznie zapobiegać potencjalnym wypadkom i zdarzeniom zagrażającym bezpieczeństwu . Osoby kierujące na zmianach mają wiedzę i kompetencje w zakresie odpowiedniego działania. Niemniej jednak dziękuję za wiadomość, chociaż w takiej formie rzuca ona niepotrzebny cień na sprawnie i rzetelnie funkcjonujące zespoły Naszych Pracowników. Spokojnego dnia! Aneta Karp

27.09.2021 13:36

News image

Zostaw merytoryczną opinię o Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Multilayer Pipe Company Sp. z o.o.!