KB Folie
5 108 6 1

Opinie o KB Folie

stary pracownik

jak nie macie wyników to chcecie premie? do roboty!!! myślicie że wszystko wam się należy? czym wg. was jest premia? gdyby miała być na zawsze dana, to nie byłaby premią tylko była by wliczona w podstawę pensji. tak czy nie? a teraz śmigać do roboty i nie dyskutować mądrale - bo premii nie będzie jak nie weźmiecie się za robotę. skończyło się bimbanie i leserowanie.

Młoda Kadra
@stary pracownik 29.12.2018 21:13

Stary pracowniku jak jesteś taki stary to może pora na emeryturę? Dziś już prawie koniec miesiąca, więc bierzcie się za poprawne wyliczanie pensji (bo znów będą kolejki po 10.) i układanie grafiku (pamiętajcie o zerowych nadgodzinach hahaha:)) A po wyniki to do Handlowców szoruj na górę!

stary pracownik
@Młoda Kadra 30.12.2018 10:45

od handlowców to się odczep i goń do roboty

Don Diablo
@stary pracownik 29.12.2018 21:13

Zgadzam się. Premia w żaden sposób nie powinna być brana pod uwagę (taki dodatek do wynagrodzenia zasadnoczego). Patologią jest pewnie jak się zgodzisz że ludzie liczą premie i nadgodziny żeby tylko zarobić jakies godziwe pieniądze. Bo podstawa wynagrodzenie zasadniczego jest śmiesznie mała. Dlatego z nowym rokiem ludzie powinni się zastanowić głęboko czy pracować jak szczury za premie (ktora dziś jest a jutro może jej już nie być).

Nowy
@stary pracownik 29.12.2018 21:13

Tak wykrzykiwac "do roboty" to możesz u siebie w domu na żonę(jak Ci pozwoli). Należy się jedno...SZACUNEK! I pamiętaj o tym prosty człowieku. A i bimbać to może bimbaleś ale w zawodówce jak polskiego uczyli.

Młoda Kadra
@stary pracownik 30.12.2018 23:46

Gonić to się możesz Ty, trochę kultury prosty człowieczku!

kolo
@stary pracownik 29.12.2018 21:13

O widzę że wierchuszka firmowa sie udziela, bardzo was boli ze brak jeleni do pracy w tej firmie ???

ulalala
@kolo 13.01.2019 09:33

nic nie boli - jak masz lepszą robotę to szerokiej drogi, powodzenia. ciekawe czy znajdziesz lepszą

Popieram Prawdę
@ulalala 13.01.2019 21:34

Nędzne te kontry ze strony kadry zarządzającej, Panowie z produkcji bijecie swoimi błyskotliwymi i rzetelnymi wypowiedziami biurowych pionkow na głowę , a pyszczenie bez ładu i składu jest po prostu żałosne i pokazuje jak niski poziom reprezentują. Nie dajcie się, cała Polska jest z Wami!

Miła praca
@ulalala 13.01.2019 21:34

Czy znajdziemy lepsza prace? Ludzie czy wy w PRLu się ztrzymaliscie czy piszecie z Chińskiej Republiki Ludowej. Lepsza praca ? Szanowanie pracownika? Mila atmosfera? Paczki dla dzieci pracowników na świta ? Premie? Brak obciążeń finansowych? Multi sport lub profit? Już patrzę... No np praca na produkcji w Wedlu. Lidl sklep lub magazyn. Rzucać firmami i konkretnymi ofertami dalej? Pracodawcy rozumieją że przy tak dużej konkurencji trzeba walczyć i dbać o dobrych pracowników. No ale jeśli ktoś zatrzymał sie umyslowo to może tego nie rozumieć i nie zrozumieć nigdy . Pozdrawiam

hahaha
@Miła praca 15.01.2019 20:12

to idź tam gdzie ci ten multisport dają. na co czekasz?

Andrzej

Witam. Czy w KB poszukuje ludzi do pracy? Drukarzy? A jeśli tak to ile można zarobić? Pozdrawiam

Dział HR
@Andrzej 17.01.2019 20:32

Zapraszamy do przesłania CV na adres rekrutacja@kbfolie.pl W trakcie rozmowy kwalifikacyjnej zostaną Panu przedstawione warunki finansowe.

Andrzej
@Dział HR 18.01.2019 09:14

Bardzo dziekuje za informacje. Już jestem umówiony na rozmowę kwalifikacyjną.

KRET

Mały człowieczek z większym mogą być kretami konkurencji z Ożarowa. Osłabienie KB folie w celu przejęcia za ułamek wartości. Widać jak na dłoni że działania są raczej pozorne, by kadrowo firma utonęła. Za dzień, za miesiąc nie będzie miał kto pracować. Jeżeli liczysz na długoletnią współpracę z kb folie to licz się z drastycznymi cięciami w pensjach i nerwami bo przecież nikt nie wie ile zarobi. A to dopiero początek bolesnych zmian, tu nie będzie San Francisco a jedynie rżysko. Zgrzyt zębami w związku z niepewnością co do wynagrodzenia już przybrał na tyle silnie że to jest już pożar w głowach ludzkich. Niechęć do firmy narasta, z nastawienia lojalnego do pracodawcy zmieniamy na wroga!!!

Długoletni Pracownik

Opinia "Komendanta Obozu" - obraża nas - rzetelnych pracowników KB Folie. Jestem pewny, że pochodzi od KONKURENCYJNEJ DRUKARNI przerażonej ciągłym rozwojem KB-Folie . Sprawdzilem wszystkie drukarnie w okolicach Warszawy i nie tylko i nigdzie nie ma tak przejrzystych i korzystnych dla pracownika warunków. KB jest najbardziej przyjazną Drukarnią dla pracowników chcących się rozwijać i uczciwie pracować. Nikomu nigdy nie zostały zabrane żadne pieniądze bez powodu. Jeśli ktoś notorycznie świadomie naraża firmę na straty wówczas faktycznie może się liczyć że zostanie mu obniżona premia. KONKURENCJO tak bardzo się boisz naszej FIRMY , że posuwasz do szkalowania i kłamliwych pomówień. Skup swoją energię na własnym rozwoju a nie trać jej na negatywne emocje - bo one szkodzą najbardziej tylko Tobie.

Don Diablo
@Długoletni Pracownik 12.12.2018 11:04

Także muszę się zgodzić z "długoletnim pracownikiem". Jako że sam mam długie doświadczenie w branży poligraficznej muszę przyznać że zasady są przejrzyste a warunki korzystne. A żeby potwierdzić tą opinie podam kilka przykładów. Jeśli chodzi o nadgodziny...brak. Bo są ciągle kasowane. Jeśli chodzi o system premiowane jest to tzw Normatyw (wersja 2.0 dla tej firmy) który potrafią policzyć 2 osoby w tym kraju. Jest to dziekan katedry matematykina Uniwersytecie Warszawskim i osoba odpowiedzialna w KB Folie za premiowanie. Jeśli chodzi o obciążenia indywidualne za błędy sprawa wygląda także prosto i przejrzyście. Tyle na ile dziel reklamacji wyceni szkode tyle będzie się płacilo. Także potwierdzam...konkurencyjne firmy już zacierają ręce bo niedługo będą mogły pozyskać najlepszych pracowników w branży z każdego działu. Od biura aż po sama produkcję. A "długoletni pracownicy" KB Folie to naprawdę jedni z najlepszych jeśli chodzi o flexografie. A ich tak szybko nie zastąpi się nowymi osobami.

zdziwiony
@Długoletni Pracownik 12.12.2018 11:04

A mnie zastanawia co administrator znalazł niezgodnego z regulaminem w opinii "długoletniego pracownika", że postanowił ją usunąć. Była to pozytywna opinia o firmie KB Folie. Nie rozumiem dlaczego pozwala się na promowanie hejtu i rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji o firmie, a wiadomości pozytywne od razu są usuwane.

Rico
@zdziwiony 12.12.2018 16:26

Może dlatego że "pozytywna opinia o KB Folie" to nie to samo co rzetelne i obiektywne opinie. Pamiętajmy że tu ludzie szukają pomocy w podjęciu bardzo ważnej życiowej decyzji czyli podjęcia lub zmiany pracy. Wszyscy chcemy tu na forum aby nikt nie był zawiedziony lub "zdziwiony" po podjęciu pracy w nowej firmie. Pozdrawiam.

On
@Długoletni Pracownik 12.12.2018 11:04

W 100% zgadzam się Była to zasługa Huberta który rozumiał /nadal rozumie/ młodych i daje szanse do nauki i rozwoju Pisanie że nikt nie zabierał - też prawda- czas przeszły jak najbardziej zasadny Znam Jacka z poprzedniego miejsca pracy -nie jednego- to jedyny czlowiek ktory nie wymaga od podwladnych zasług, sam je znajdzie i kasę zabierze

KRET
@Długoletni Pracownik 12.12.2018 11:04

Mały człowieczek z większym mogą być kretami konkurencji z Ożarowa. Osłabienie KB folie w celu przejęcia za ułamek wartości. Widać jak na dłoni że działania są raczej pozorne, by kadrowo firma utonęła. Za dzień, za miesiąc nie będzie miał kto pracować. Jeżeli liczysz na długoletnią współpracę z kb folie to licz się z drastycznymi cięciami w pensjach i nerwami bo przecież nikt nie wie ile zarobi. A to dopiero początek bolesnych zmian, tu nie będzie San Francisco a jedynie rżysko. Zgrzyt zębami w związku z niepewnością co do wynagrodzenia już przybrał na tyle silnie że to jest już pożar w głowach ludzkich. Niechęć do firmy narasta, z nastawienia lojalnego do pracodawcy zmieniamy na wroga!!!

Rafał

Ostatnio pracowałem tam kilka tyg. Nie polecam. Stare mury. Maszyny leciwe. Wymagania duże. Kasa jak na poligrafia średnia. Pozdr

Stara Hitlera

Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników kB, pozbyliśmy się największej ***** z proflexu :)

Proflex

Panowie pracowałem z panem Jackiem bardzo długo w sumie to tyle ile u nas pracował i nie liczcie na jakiś cuda tylko szukajcie pracy byle dalej od niego. Bo pln-ów będziecie mieli coraz mniej.

Drukarz
@Proflex 13.12.2018 15:15

Dlaczego Ty kolego zostałeś z p.Jackiem i nie uciekłeś szukać pln-ów?W KB pracują konkretni ludzie,doświadczeni drukarze.To raczej inicjatywa współpracy powinna wyjść o p.Jacka.Myślę ,że co do druku flexo może się jeszcze dużo nauczyć.Pozdrawiam

Kolega Drukarz
@Drukarz 22.12.2018 22:06

Kolego, W sumie to o co Ci chodzi i kto się ma czego i od kogo nauczyć? Jedziesz po Jacku czy ogolnie po "specjalistach z zaprzyjaznionych firm"? Jakaś bedocka wypowiedź bez ładu i składu...

Kolega kolegi drukarza
@Drukarz 22.12.2018 22:06

A ja wam powiem że są święta i szkoda czasu na Jacka Placka???? Male jest piekne A Jacek...Nie!

Proflex

Panowie i Panie kogo byście nie zapytali w proflex kim był (usunięte przez administratora)to odpowiedź jest jedna i ta sama "(usunięte przez administratora)".będziecie pracować więcej za mniejsze wynagrodzenie. (usunięte przez administratora)pozdro od chłopaków z proflex.

komendant obozu

Jaka jest nowa polityka Kb folie? Niszczenie relacji pracowniczych, ludzie jak tryby w maszynie efektywności. Wszystko dobrze, świat zmierza w tym kierunku. Tylko tu oprócz efektywności jest buta i bezczelność. Bo zabrać część premii za coś można, ale zabranie całości większości pracownikom tuż przed świętami i nie powiadomienie ich o powodzie zaistniałej sytuacji=dramat egzystencjalny wielu rodzin. Nowy dyrektor gdyby przenieść go w lata 30-40 ubiegłego wieku mógłby spokojnie zarządzać (usunięte przez administratora)Człowiek bez skrupułów, przebiegły, skłócający pracowników. Brawo Kb folie, krótkoterminowo zyskujecie gotówkę z zabranych premii. Tylko co dalej, jak ludzie maja pracować rzetelnie jak im się nóż w plecy w bija. Zadowolenie pracowników z pracy w firmie jest na równi pochyłej (wiele wypowiedzeń jest już w głowach ludzi a zaraz będzie w kadrach) a jak wiadomo z niewolnika nie ma dobrego pracownika. Pozdrawiam i mimo wszystko życzę Kb folie jak najlepiej, jak i jego pracownikom. Podobno (usunięte przez administratora)to całkiem spoko gość, także jest nadzieja że przejrzy na oczy kogo zatrudnił.

Don Diablo
@komendant obozu 11.12.2018 13:47

Wszystko prawda! Nie polecam teraz tam pracy. Firma bez perspektyw. Pozdrawiam.

InksMaster
@komendant obozu 11.12.2018 13:47

Ciekawe kiedy Twój komentarz stąd zniknie podobnie jak inne wyrażające prawdziwą i gorzką prawdę o obecnej sytuacji w firmie... W Proflexie przynajmniej nie zaklinają prawdy na forum i nie kasują opini, np.o kurduplu

Drukarz

Ile zarobi drukarz w KB

Dariusz
@Drukarz 07.12.2018 22:21

Nie znalazłem ofert pracy na stanowisko drukarza, ale na stronie http://kbfolie.pl/kariera/ pracodawca poszukuje ambitnych oraz pracowitych osób chcących dołączyć do profesjonalnego zespołu specjalistów na stanowiska: pracownik magazynu, operator bobiniarki i operator maszyny laminującej. Praca w systemie czterozmianowym. Niestety nie wiem, jakie są zarobki, ale jeśli chcesz aplikować, na któreś z tych stanowisk, to możesz to zrobić bezpośrednio na stronie.

Dział HR
@Drukarz 07.12.2018 22:21

Zapraszamy do przesłania CV na adres rekrutacja@kbfolie.pl W trakcie rozmowy kwalifikacyjnej zostaną Panu przedstawione warunki finansowe.

Pracownik z proflexu
@Drukarz 07.12.2018 22:21

Tyle ile ci Jacuś pozwoli.

Proflex

To będzie nowa polityka Pana Jacka jak w poprzedniej drukarni z której uciekł cięcia cięcia i jeszcze raz cięcia. Przez tego gościa zwolniło się bardzo dużo ludzi znających się na robocie. Powodem było zabieranie pieniędzy z premi. Tak że powodzenia Panowie.

Marek

Poszukujecie drukarzy

Dział HR
@Marek 06.12.2018 22:28

Panie Marku, prosimy o przesyłanie CV na adres rekrutacja@kbfolie.pl

Magdalena

@anonymous jeśli uważasz, że informacje na tym wątku nie oddają rzeczywistości i warunków pracy w KB Folie, to warto opisać swój punkt widzenia. Co dokładniej myślisz na temat tego, co firma jest w stanie zaoferować swoim pracownikom - jakie widzisz w tym plusy i minusy? Informacje od pracowników firmy są tymi, które często potrafią pomóc w podjęciu odpowiedniej decyzji zawodowej.

anonymous

To nie jest portal z rzetelnymi informacjami o tej firmie.Darujcie sobie ludzie .Tylko naganiacze z HR

Magdalena

@Janusz, skąd taka informacja? Osoby korzystające z tego portalu w poszukiwaniu pracy, na podstawie opinii pozostawionych tutaj przez pracowników, podejmują decyzję o aplikowaniu do określonego pracodawcy. Zatem Twoja pozytywna opinia na pewno ich do tego zachęci, ale stanie się tak tylko wtedy, kiedy będą mogli poznać Twoje uzasadnienie takiej oceny. Zachęcam zatem do uzupełnienia wpisu chociaż kilkoma słowami odpowiadającymi na pytanie dlaczego?

anonim

(usunięte przez administratora)

REKRUTACJA

Przepraszamy, w treści powyższego ogłoszenia wkradł się błąd. Wszystkie zainteresowane osoby zapraszamy do przesyłania CV na adres rekrutacja@kbfolie.pl

Rekrutacja Opakowania
@REKRUTACJA 22.06.2018 10:31

Żaden błąd się nie wkradł i proszę się chamsko nie podszywać. Adres : REKRUTACJA.OPAKOWANIA@ONET.PL jest poprawny. Poza tym, czy KB Folie tyle płaci?? I wszystko jest na papierze?

Rekrutacja Opakowania
@REKRUTACJA 22.06.2018 10:31

Zapraszamy serdecznie do naszego zespołu.

Janusz

Słyszałem, że firma ma opinię świetnego pracodawcy!!

Justyna

Czy jakieś zmiany w firmie zaszły? Taka cisza.

Czarek

Skąd taki pesymizm. Firma może mieć lepszy lub gorszy czas!!

Ciekawy

Czy ta cisza na forum jest dowodem na dobra pracę?

anonymous
@Ciekawy 25.04.2018 12:00

Równia pochyła

Dział HR

Szanowni Państwo, zachęcamy do zapoznania się z naszymi aktualnymi ofertami pracy, które można znaleźć na stronie: www.kbfolie.pl/kariera/ Sprawdź czy nie szukamy właśnie Ciebie! Serdecznie pozdrawiamy, Dział HR KB Folie Polska

Dział HR

Oferta pracy - pracownik magazynu W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy osób do pracy na stanowisko: pracownik magazynu. Praca w systemie zmianowym. Lokalizacja miejsca pracy: ul. Bieżuńska 2B, 03-578 Warszawa Zakres zadań realizowanych na stanowisku: - załadunek i rozładunek towarów; - kompletowanie i wysyłka zamówień; - przyjmowanie i kontrolowanie dostaw; - przygotowanie materiału do produkcji; - pozostałe prac magazynowe. Oferujemy: - pracę w systemie 4 zmianowym (popularne "dwa na dwa", zmiana 12h, godz. pracy 6:00-18:00, 18:00-6:00); - pracę na pełny etat; - stabilne zatrudnienie (umowa o pracę); - możliwość rozwoju zawodowego. Wymagania: - doświadczenie w pracy jako magazynier (niski i wysoki skład); - uprawnienia na wózki widłowe; - dyspozycyjność; - zaangażowanie i gotowość podejmowania nowych wyzwań. Osoby zainteresowane prosimy o wysyłanie CV na adres e-mail: rekrutacja@kbfolie.pl. W tytule wiadomości proszę umieścić: stanowisko – Imię i Nazwisko

Dariusz

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Dział HR
@Dariusz 25.03.2018 18:01

Szanowny Panie Dariuszu, obecnie poszukujemy pracowników na stanowisko operatora maszyny laminującej oraz maszyny tnącej, a jeśli byłby Pan zainteresowany innym stanowiskiem produkcyjnym, to również prosimy o kontakt z naszym Działem HR (mail: rekrutacja@kbfolie.pl) i przesłanie swojego CV. Szczegółowe warunki zatrudnienia przedstawimy podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Serdecznie pozdrawiamy, Dział HR KB Folie Polska

TakaTa

Mogłby ktos powiedziec jaka stawke ma pomocnik?

Dział HR
@TakaTa 17.10.2017 17:54

Witamy, Jeśli jest Pan zainteresowany podjęciem pracy w naszej firmie zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem e-maila: rekrutacja@kbfolie.pl. Szczegółowych informacji udzielimy w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej. Serdecznie pozdrawiamy, Dział HR KB Folie Polska

Święta Krowa

No i pełny popis profesjonalnej odpowiedź "pomocnik "...A udzielił Ci ktoś zgody na udostępnianie danych osobowych pracowników tej firmy?...opinia jak najbardziej nie obiektywna. Zapewne dodana przez ex kierownika piaskownicy...

Pyk
@Święta Krowa 16.03.2018 12:57

Ollldddddd spicccceeee

matrix

Praca w KB była wspaniała... ale kilka lat temu. Po ostatnich sześciomiesięcznych zmianach niestety system wynagrodzenia znacznie się zmienił (tak że nikt nie jest się w stanie doliczyć swoich pieniędzy, a czas oczekiwania na wynagrodzenie premiowe znacznie się wydłuża). Na chwile obecna nie polecam podchodzenia poważnie do tej firmy... Duży chaos organizacyjny.

Dział HR
@matrix 05.03.2018 11:12

Szanowny Matrix, system wynagradzania uległ zmianie z początkiem bieżącego roku, dlatego pisanie o zmianach sprzed 6 miesięcy już jest dużym nadużyciem. Od nowego roku wynagrodzenia zostały w dużej mierze uzależnione od osiąganych wyników, najlepsi pracownicy produkcyjni dzięki wprowadzonym zmianom są w stanie zarobić o kilkadziesiąt procent więcej w stosunku do wynagrodzeń wyliczanych według wcześniejszych zasad. Ponadto pracownicy otrzymali podwyżki stawki podstawowej, a co z tym związane - nikt w nowym systemie nie dostał mniej. Pracownicy odbyli spotkania, na których nowy system wynagradzania został dokładnie przedstawiony, były to zarówno spotkania grupowe, jak i indywidualne, na których ze szczegółami opisywano nowe zasady oraz wyjaśniano nurtujące pracowników wątpliwości. W momencie wprowadzania zmian często pojawia się dużo pytań ze strony osób, których te zmiany bezpośrednio dotykają, dlatego każdy pracownik otrzymuje DOKŁADNE informacje o poszczególnych składowych wynagrodzenia (podstawa + premie produkcyjne). Nie występują również opóźnienia w wypłacie wynagrodzeń, całość wynagrodzenia jest wypłacana zgodnie z przyjętymi zasadami. Oczywiście nie zgadzamy się z tezą, że nie należy do naszej firmy podchodzić poważnie. W tym miejscu możemy jedynie zachęcić osoby, które chciałby dołączyć do naszego zespołu aby przekonały się, że to zarzutów stawianych przez Matrix nie można traktować poważnie. Serdecznie pozdrawiamy :) Dział HR KB Folie Polska

Lol
@matrix 05.03.2018 11:12

Polityka personalna zmierza do katastrofy...doswiadczeni pracownicy zwalniają się na potęgę i wątpię aby zaciag z drukpolu pomógł.

anonymous
@Lol 10.03.2018 08:18

Widziałem jak ci pseudo fachowcy pracują . Drukarz a operator to wielka różnica

Warszawiak

Niepolecam

Administrator

Co powiecie o zarobkach w KB Folie? Czy w ostatnim czasie ich poziom uległ zmianie?

Dział HR
@Administrator 08.02.2018 10:06

Szanowni Państwo, rzeczywiście w ostatnim czasie system wynagradzania uległ zmianie. Najlepsi pracownicy mogą liczyć na wzrost miesięcznych wynagrodzeń o kilkanaście procent oraz dodatkowe premie. Nagradzamy naszych pracowników za sumienną i wydajną pracę. Zapraszamy zatem do pracy w KB Folie Polska! Serdecznie pozdrawiamy, Dział HR KB Folie Polska

rocky

Nie polecam. Szkoda czasu na pracę w tej firmie. Kiepskie płace, brak szkoleń, chaos, duża rotacja pracowników, rozwoju zawodowego brak, obciążenia finansowe za błędy.

Stefan
@rocky 03.07.2017 09:47

Powodzenia!Polityka Hubcia.

anonymous
@Stefan 30.07.2017 01:40

oni cały czas szukają tych samych osób do prcay,praca na 3 mc za minimalną stawkę póżniej zwalniają i biorą następnych, po co szkolić ludzi i ich trzymać

Dział HR
@anonymous 12.12.2017 09:52

Witamy, odnosząc się do Pani/Pańskiej wypowiedzi chcemy podkreślić, że powyższa informacja jest kłamstwem i godzi w dobre imię naszej Firmy. Zarówno wynagrodzenie jak i rozwój zawodowy w KB Folie Polska zależą od osobistego zaangażowania i indywidualnych umiejętności poszczególnych pracowników. Zapraszamy zainteresowane osoby do kontaktu z naszym Działem HR za pośrednictwem maila: rekrutacja@kbfolie.pl i przesłania swojego CV. Na rozmowie kwalifikacyjnego szczegółowo przedstawimy warunki zatrudnienia. Zapewniamy, że "nie taki diabeł straszny, jak go malują" :) Serdecznie pozdrawiamy, Dział HR KB Folie Polska

Laborantka

Czy do kontroli jakości również jest zapotrzebowanie?

Dział HR
@Laborantka 08.12.2017 19:05

Witamy, dziękujemy za zainteresowanie, aczkolwiek na dzień dzisiejszy nie poszukujemy pracowników do Działu Kontroli Jakości. Serdecznie pozdrawiamy, Dział HR KB Folie Polska

Ciekawski

Wiatm. Czy ta firma zajmuje sie tylko zadrukiwaniem foli i praca na bobiniarkach czy jest tez tam wytłaczana folia?

Dział HR
@Ciekawski 17.10.2017 17:46

Witamy, Nasza firma drukuje folie w technologii roto i fleksodruku. Posiadamy maszyny do cięcia - bobiniarki i maszyny laminujące. Nie zajmujemy się wytłaczaniem folii. Serdecznie pozdrawiamy, Dział HR KB Folie Polska

Zostaw opinię o KB Folie - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KB Folie