Compal

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 744 ocen.

Opinie o Compal

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.
rpll

2 koleżanki z rpla takie fałszywe wobec siebie.jedna techniczka żeby tak obrabiala (usunięte przez administratora) drugiej od Eco.zal po prostu słuchac.

Oi

Katarzyna wal się na cycki

nick

czy po przejściu na firmę z agencji wzrasta pensja?

Bolo
@nick 10.12.2017 17:52

Nic nie wzrasta. Ta firma to wyzysk pracownika, a na górze mało inteligentni ludzie i konkretne wypłaty. Pracownika traktują jak g**no. NIE POLECAM! TO JEST KOŁCHOZ, JAK BOSH, INDESIT ITP.

3 x Tak

Pastor członek Tyci ma ogonek.

Franzmakamele
@Papież Franciszek 09.12.2017 16:05

Tu nie chodzi o wypłatę Ani o karnet na karate Dej nam podwyżkę A nie na bizcom zniżkę Czas to piniondz każdy wie To mój hajs gdzie je? Pasek cienki jak pół (usunięte przez administratora) Dziś nie pójdem na zakupy

Novy

dziewczyna w czerwonych włosachpotrzebne info

Sajmon

NIE POLECAM. Ta praca to tragedia. (usunięte przez administratora) dla ludzi z łapanki. Niebawem ta tłusta karolina zacznie łazić z nogą od krzesła jak kapo w obozie.

Compal = kołchoz
@Sajmon 24.11.2017 23:41

Też nie lubię tej grubej Karoliny. Nie dość, że brak rozumu to jeszcze śmierdzi od niej bo się nie myje. TFU!

bunt

jesli by sie okazalo, ze kierownictwo specjalnie obnizy punktacje pracownikow, pozmienia limity, progi pieniezne, lub co gorsza wycofa sie z obiecanych podwyzek. To wiekszość najlepszych technikow ma juz napisane wypowiedzenia, dzis o tym debatowali. Pan gówny ksiegowy sam bedzie sobie naprawial plyty i wyciskal z nich ile tylko sie da.

Compal = kołchoz
@RPL 30.11.2017 00:33

Chyba w jenach ta wypłata HAHAHA.

Karolina Smalec

Robota nie na moje siły. Błazny i kłamcy u władzy, na dodatek bez rozumu bo szkoły brak. Ludzie też jacyś (usunięte przez administratora) ntam robią. 10% normalnych.

Webmaster

https://www.youtube.com/watch?v=t08u0vBdX2c

Shitzu

A teraz zagadka. Kto najlepiej w Compalu robi lody?

Adam
@Ten 18.11.2017 13:34

O twojej starej.

Nie pracuje w Compalu

Zasponsoruje dziewczyne 500 zl za spotkanie, 4-5 spotkan w miesiacu

A31
@Nie pracuje w Compalu 16.11.2017 13:03

Popytaj o Karolinkę Orlik - ona jest chętna na sponsoring. Już paru w Compalu ją sponsorowało. Jeden to nawet jej pierścionek kupił ale nic z tego. nie wyszło

Ziomek

Siema. Ktore tam laski latwo wyrwac i sa chetne na co nieco? Mozliwy sponsoring jak otrzymam 1wyplate z compala;)

EL MARIACHI
@Ziomek 16.11.2017 12:32

Jest taka jedna ale niewiadomo czy hary portier się zgodzi

Madam Minet

Gdzie je Robert S znany jako stypa?!przecież kompal bez niego upadnie!mówią że wafel go nie lubił.Stypa tęsknimy za Tobą :);)

SanczoKutaczo
@Madam Minet 15.11.2017 19:23

Szkoda go. Dobry herbatnik z niego był.

Lipton

Czy mistrzyni opalarki i pani L potrafią coś więcej na tym reworku, poza biosami i wymiana usb? Najgorszy badziew dostają lepsi reworkerzy, a rozliczani są tak samo.

pu800
@Reworker 14.11.2017 17:01

Gorzej że reworker jest tak samo rozliczany jak osoba od eco

Gówniana sprawa

Które zwierze zesrało się do umywalki w męskiej toalecie? Kurwa ludzie, compal jaki jest taki jest, ale to już jest gruba przesada...

Tral
@Gówniana sprawa 11.11.2017 00:08

Pracodawca sra na was placac wam grosze to sranie do umywalki jest fifty fifty

Dżyngiz Schab

Pozdrawiam wszystkich osiołków i idiotów co się zdecydowali za darmochę pracować na 2 stanowiska.Jesteście totalnymi debilami i kretynami.Kombal właśnie potrzebuje takich bez mózgów jak wy!Powinniście na 3 pracować i po pampersie w majtach półgłupki.Łudzicie się,że dostaniecie premię,i tak was wydymają jak zawsze!Właśnie przez takich jak wy nie może być lepiej wy głupki!Na pohybel wam wszystkim przygłupy!

Anty-Wazon
@Wołodia 05.11.2017 09:13

Brawo Krycha. W końcu ktoś w tej firmie pokaże jak się testuje na dwie ręce. Na 1 stanowisku pracują tylko niedojdy i wazony. Buahahaaa.

Krzys46

Niech zwolnia tego manka z magazunku bo gosc za duzo sobie pozwala co chwile przylazi i karze sprawdzac czesci lub wali jakies uwagi jak sie nie poslucha to cie sprzeda do lidera jelopowi nie chce sie wziasc plyty i samemu jej zlozy czlowiek dno i konfident nie jedna juz osoba przez niego zostala zwolniona....ahhh Ewelinka kobieta bomba :*

Chuciwde
@Krzys46 02.11.2017 20:30

Bo czesc operatorów to tepaki ktore nie potrafia czesci wkładać i odnoszą ze niby uszkodzone to sie nie ma co dziwic ze musza przynieść do nas zebysmy sprawdzili.... Tłumaczą wam cos a wy jak dzieci swoje i nie przyjmujecie nic do siebie jak sie ku**a nie sypnie to nie zrozumiecie to co sie dziwic.... Kradniecie czesci zamisat (usunięte przez administratora) ruszyc jeszcze porzadnym operatora podbieracie sprzed nosa bydło nie ludzie

Przywrócić Darsi na magazynek?

Zbieram głosy co by Darsi wróciła na magazynek:) Kto jest za niech głosuje.

Adin
@Joas 24.10.2017 23:34

Ta... Jak my nie mieliśmy nigdy fb.. Jedyne na czym siedzimy to Skype co byście mieli szybciej zrobione zamówienia. Jeśli macie jakieś zażalenia to zapraszamy do nas. Pogadamy:)

☼ Czy wiecie, że...

Katarzyna z reworku bedzie miała 3600 złotych brutto? I nie, nie jest to żart, czy prowokacja, mająca na celu wywołanie tutaj awantury. Po prostu, bedzie miała 3600 złotych brutto.

RPL
@Listopad 05.11.2017 15:57

... a może to stare pudło z BGA we własnej osobie się odezwało? Zajmij się pracą, a nie plotkowaniem i komentowaniem innych pracowników przy piciu wody ze swoją koleżanką. Własnego życia nie masz czy co? Tylko obserwujesz innych swoimi wrednymi oczkami i komentujesz kim są!

Wojtar

BUAHAHA testowanie płyt za 1500 pln? AHAHAHAHAHAAAAAA dzięki, ale nie. BUAHAHAHAHAAAAAAAA.

Jose

Technicy zadowoleni po podwyzkach? 6 tys brutto to kupa kasy, a większość tak dostała.

Eeee...
@Jose 02.11.2017 16:14

za szóstkę to mało komu z techników by się chciało przychodzić do roboty. Na szczęście sprawę ratują wszelkie premie jak i soboty, z których da się wyciągnąć drugie tyle.

Kim Un Jest

I jutro durnie za niespełnione obietnice, będą harować na dwa stanowiska. Firma oszczędza 1600, dając z tego pracownikowi 1/3, a praca za dwóch (14PASSów dziennie). A premie miesiąc w miesiąc to zobaczycie jak prosie niebo. Tak zawsze będzie przy rozliczaniu grupowym, które jest po to aby obcinać premię pod pretekstem jaki się tylko wymyśli. Suma summarum, na dwa test rigi będzie 200pln max. raz dadzą a dwa razy obetną bo coś tam coś tam. Zrezygnować po aneksie już nie można...

Scrap

Kilka słów do Ojca Prowadzącego. Dlaczego zwalniacie lub przerzucacie ludzi naprawdę doświadczonych na inne działy? Czemu dajecie pracę polmozgom? Jest za to jakies super dofinansowanie? Nadal trzymacie ludzi bez matury w biurze i nieudaczników. Nie wstyd wam pozbywać się człowieka który pracował tam od początku? Jaki jest plan tej firmy? Pozdrawiam.

Grabarz
@Ałdyt 01.11.2017 16:35

Ja tylko powtarzam to co Ponury Grabarz (czy Grabosz) tam gada. A gada że managerem zostanie, po całej hali chodzi i tak gada.

anonim

(usunięte przez administratora)

Shakh-al
@5t*** 29.10.2017 09:03

باسم الله، أنا التفجير كل واحد منا

W piatekk

Rpl, bedzie szok :D

ktos
@Stara compalówa 29.10.2017 14:33

no to teraz szybko im się smycz ukróci

Compalowy świr

Uwaga suchar! Jaka jest ulubiona ryba technika? Leszcz :-D

Ass
@Compalowy świr 26.10.2017 11:14

Moze konkurs na leszcza miesiaca?

Darsoo

Co powiecie o bga ? Za niedługo mam tam pracę zacząć a chętnie bym poznał opinie.

Grudzień
@Darsoo 23.10.2017 07:51

najwiekszy procent ludzi myjących się ze wszystkich działów

5T***

Daliby ludziom 2000 netto i ludzie by robili tyle passów, że księgowy byłby w szoku. A tak zero motywacji, to jest wegetacja i ludzie spiepszają do lepiej płatnej roboty. Za obietnice cukierków i kawy z automatu (SIC) nikt nie będzie flaków sobie wypruwał. Liderów jest o 60% za dużo. Czy Marcin księgowy tego nie dostrzega?

4F675
@Pastor 23.10.2017 20:46

Pastor, nie ćpij... Echo, to nie Wieźmin...

wedwewe

Miłego weekendu tępe "*uje" z compala hahahahahahah

Pastor

Dobry wieczór! Wszystkim compalowiczom chciałbym podziękować za ostatnie wysiłki mające na celu poprawę wyników naszej firmie. Bardzo się cieszymy, że mamy wszyscy na celu dobro naszych pracowników i naszej firmy. Razem możemy osiągnąć wiele. Do zobaczenia w poniedziałek. Miłego weekendu.