Jakiś kandydat napisze że strata czasu i brak szacunku i myśli najwyraźniej że to kogoś obejdzie. Gdyby coś było nie tak z szacunkiem to by chyba pracownicy tu się odzywali że skargami?
Mozna prosic o rozwiniecie tematu? Chodzi o rozmowy kwalifikacyjne? Bo to, że trwają długo, to akurat może dobrze świadczyc o firmie. W koncu nie zawsze najlepszy kandydat sam wpada :)
Zawracanie czasu, bez szacunku.
Fostertravel.Pl Sp. z o.o. prowadzi rekrutację na stanowisko Specjalista ds. Marketingu. Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej? Napisz, co sądzisz o tym spotkaniu. Przekazane przez Ciebie informacje mogą ułatwić decyzję osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.
Wiadomo że trzeba znać język bo bez tego ani rusz. No ale powiedźcie mi jakie jeszcze wymagania oprócz samego języka? Wszyscy piszą tylko o Nim jak to by było tu najgorsze...
Jak jest z pakietem medycznym w Fostertravel.Pl Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
Dziwne: dodaję opinię o pewnym hotelu i jej nie ma, a są jakieś stare sprzed 2 lat ???
Bardzo jestem ciekawa, jak jest z opiniami turystów na ich stronie, zostają wszystkie, czy coś jednak usuwają? Interesuje mnie jeszcze, czy ze względu na koronę imprezy są przesuwane, albo czy można zrezygnować bez kosztów, skoro to związane z pandemią. Człowiek chciałby wiedzieć, bo jednak ryzyko jest.
Na ich stronie są jak najbardziej wiarygodne opinie klientów, nie musisz być nawet klientem tej firmy aby zostawić komentarz. Usuwają komentarze wulgarne i z danymi osobowymi jak się pojawiają. Co do rezygnacji z wyjazdu- to zależy od tour operatora i też przepisów, nie zależy to od agenta turystycznego. Dlatego należy pytać w momencie rezerwacji konkretnego wyjazdu. Skad to wiem? - bo mieli niedawno rekrutację. Niestety mój angielski był zbyt słaby ale liczę że podszkolę i wrócę. Rekrutacja jest bardzo szczegółowa. Podstawa to wiedza, doświadczenie sprzedażowe i język angielski. TRZEBA mieć 10/10 żeby przejść w Centrali w Warszawie. Tono czymś świadczy. Geografia, hotele, kierunki wyjazdów, system sprzedaży w jednym palcu. Nie ma tam świeżaków, są doświadczeni ludzie. Pracują tam najlepsi nie z przypadku. Byłem też klientem i moja rodzina więc 100% zaangażowania w wyjazd klienta. Pod tym względem najlepsi w kraju. Dopisuję tę informację tutaj dla przyszłych kandydatek i kandydatów na doradców turystycznych ;-)
Warszawskie biuro jest ok i Krakowskie również. Nie wiem jak inne bo do innych miast nie emigrowałam...jeszcze. Kiedyś pracowałam w Krakowie i byłam 6-7 razy i z nimi wyjechałam na kilka wycieczek i wypoczynek, teraz pracuję w Warszawie i jestem 4 raz, w tym w pandemię również lecieliśmy po testach i to z dziećmi. Generalnie mają najlepszą obsługę klienta, czego nie mogę powiedzieć o innych biurach, skąd kupił mąż wczasy chyba przez przypadek. Polecam kupować bezpośrednio u nich i korzystać z ofert przedsprzedaży wtedy jest taniej. Nie było w tym roku żadnych problemów nawet z przesuwaniem terminów ze względu na pandemię, informacje dotyczące podróży w okresie pandemii naprawdę wyczerpujące, informacje o hotelu, obsłudze i sytuacjach awaryjnych- zdrowotnych co jest ważne.
Mam nadzieję, że firma normalnie działa? Taka informacja jest w KRS a jak się pracuje , podpowie ktoś?
Korzystałam z usług tej Firmy we wrześniu 2018r. i byłam zadowolona. Obsługa miła i profesjonalna.
Szukają do działu sprzedaży teraz. Ktoś był już na rozmowie? Bardzo maglują ??
Ja dwa razy u nich kupowałam wyjazdy zorganizowane przez Itakę i raz bilet lotniczy. Bardzo kompetentna obsługa, to widać. Zdaje się ze szukają pracowników do obsługi klienta w Warszawie. Słyszałam od koleżanki której koleżanka tam pracowała kiedyś i były bardzo dobre opinie o samej pracy u nich, ale też że rekrutacja kilkuetapowa i dość przesiewowa ze znajomości krajów, trzeba mieć doświadczenie i dużą wiedzę, znajomość języków. Ktoś coś więcej wie? Mam ochotę wysłać cv, mam mniejsze doświadczenie niż wymagają, ale zobaczę jak mi pójdzie. Do testu się przygotuję. Ktoś był u nich na rekrutacji już w tym roku ?
A jakie zarobki? Bo atmosferą rachunków nie oplace.
Super atmosfera. Fajni ludzie !!! Polecam.
a gdzie pynio konkretjie wyjeżdżałeś możesz się pochwalić nam tutaj?? myślę żebby uciec rzez zimą i jakieś super wakacje all inclusice sobie wziąć u nich w firmie - co sądzicie o wyjeździe do emiratów arabskich?
Korzystałam kilkakrotnie z wyjazdów zakupionych w Fostertravel nigdy nie miałam żadnych niespodzianek ani przykrych sytuacji. Zdecydowanie polecam, obsługa profesjonalna na szóstkę Pozdrawiam, powodzeniA
Hmmm. Ciekawe.... czyzby firma sama o sobie zle napisala? :P Hehehe czy to furiat od konkurencji ;-) ? :-) Ja daje 6 za pracę, jeszcze z moichczasow na ul. Puławskiej. Pozdowionka dla fajnych i profesjonalnych ludzi :-) juz w nowej lokalizacji.
Nie polecam warszawskiego oddziału FOSTERTRAVEL! Możecie? Omijajcie ich z daleka. Nieprofesjonalni,bardzo aroganccy ludzie...Niemili,a w dodatku mijają się z prawdą!
Jak się pracuje w Fostertravel.Pl Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Fostertravel.Pl Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.