Podpowiedzcie czy firma potrzebuje ludzi, warto startować?
Pawel
10.01.2018 21:32
Startuj zobaczymy ile wytrzymasz.
Stawki dla nowych powinny byc takie jak maja teraz najstarsi pracownicy a oni powinni z racji stazu I umoejetnosci miec juz wiecej kasy. Niestety na poczatku dostaniesz najnizsza krajowa... oplatliwe?
OK
10.10.2017 09:38
Firma spoko udają że płacą premie a pracownicy udają że pracują i chyba wszyscy są zadowoleni .
10.01.2018 21:28
Jakby placili normalne pieniadze, czyli np. tyle co masz brutto to dostalbys netto to praca wygladalaby calkiem inaczej niestety oni tego nie widza... A pracownicy docenieni pracuja lepiej.
Przychody i zysk Laboratorium Galenowe Olsztyn
9,3 mln
2022
2023
2024
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Wynik przychodów 76 mln 784 tys. zł firmy za rok 2022 robi wrażenie. W porównaniu do poprzedniego roku wynik wzrósł o 26%. W analizowanym okresie zysk brutto wyniósł 7 mln 564 tys. zł.
Imponujące wyniki przychodów i zysku. To na pewno otwiera przed firmą nowe możliwości. Jakie są Wasze oczekiwania co do podwyżek lub premii w przyszłym roku? Widzicie większe inwestycje w rozwój?
Pracownik były
07.01.2018 17:10
Firma jak I kierownik zmiany masakra płacę wiecznie małe zero podwyżek wiecznie szukanie czegoś żeby nie dac tylko premii i wolą zatrudnić nowych niż Dac podwyżke dla osoby która się zna na rzeczy firma dramat jedna zmiana mA kierownika i jest tam już W Ogóle masakra a na drugiej jest kierowniczka I jest milion razy lepiej więc jak pracować to tylko na ten zmianie a nie z kierownikiem który nie ma pojęcia o niczym. Tylko by premie zabierał i sie wiecznie czepiał
Pieniadze w granicach 2200- 3000 brutto niektorzy maja wiecej :)
+ plus premia max 20% podstawy, i to z nia bywa roznie raz jest raz jej nie ma raz 3% raz 10% roznie. Uzyskanie premii uzaleznione od obsRszaru. Jak wssyzystko jest w porzadku i nikt nic nie zrobil zle to jest dobrze, ale duzo nowych osob przyjmuja I niestety mozna zawsze do czegos sie przyczepic I wtedy nawet jak ty robisz dobrze to I tak nie dostaniesz za duzo tej premii poza tym na niekorzysc premii wplywa to gdy idziesz L4.
Firma robi (usunięte przez administratora) obrot roczny, i z roku na rok coraz wiecej a podwyzek nie ma od 4 lat. Pieniadze przytulaja prezesi spolki nie pamietaja niestety o tych ktorzy dla nich pracuja... dodatki typu socjal na swieta, wczasy pod grusza niskie okolo 200-300zl brutto.
29.09.2017 08:39
Rozumiem @łukasz, że czujesz się rozgoryczony. Ale nie do końca rozumiem, Twoją wypowiedź. Wcześniej pisałeś, że chciałeś urlop ,którego nie dostałeś, a później, że wziąłeś L4.. Brzmi to dość nieprzekonywająco i nie bronię tutaj w żaden sposób Laboratorium Galenowe Olsztyn, jedynie stwierdzam fakty.
nick
03.10.2017 17:11
A może chciał wziąć urlop z powodu choroby, żeby nie iść na zwolnienie?
13.09.2017 08:31
@łuksz a to L4 wynikało z faktycznej choroby, czy było następstwem sytuacji, w której firma nie do końca chciała w danym momencie udzielić Ci urlopu? Często L4 wydaje się być rozwiązaniem w takich sytuacjach, ale pracodawcy są czujni wobec takich praktyk.
łukasz
13.09.2017 11:31
byłem chory i lekarka mi proponowala przedłużenie jeszcze o pare dni l4. czego nie zrobilem bo (uwaga) balem sie ze mogą mnie zwolnic z tego powodu i poszedlem chory do pracy. naprawdę wspaniała kadre macie, pisze że robimy grubo ponad normę a i tak podejrzewacie ludzi o takie praktyki. gardzę wami.
łukasz
12.09.2017 11:27
pracowałem 3 miesiące, zawsze nasza zmiana grzała grubo ponad normę, byłem tydzień na l4, jak tylko wrócilem dowiedzialem sie ze juz nie pracuję bo już mnie nie potrzebują, gdy jak troche wczesniej pytalem czy moglbym pojsc na te 2 dni urlopu ktore mi przyslugują to nie było jak no bo przeciez tyle pracy. kierownictwo to krętacze. praca mi się tam podobała, nawet jak za psie pieniądze, no ale cóż zrobisz jeśli jesteś tylko cyfrą.
21.08.2017 14:07
Każdy pracodawca ustala normy wg wyliczonego wzoru @Zośka i @Geegee, na pewno nie mogą być to normy narzucone bez żadnych podstawy, które nie znajdują odzwierciedlenia w rzeczywistości. Co do pensji i premii, to od czego one zależą?
anonymous
23.10.2017 16:32
Od humoru kierownika.
zs
23.10.2017 16:33
Od humoru kierownika.
Geegee
11.08.2017 13:45
Kiepska płaca, czesto obcinane premie bez powodu. Oczekiwania pracodawcy, zrobić dużo szybko i bez słowa skargi a za staranie się co jedynie dziękuje i to nie zawsze, a o dodatkowej kasie mozna zapomiec.
Zośka
11.08.2017 12:04
Jest dość ciężko, tragedii nie ma. zawsze więcej wymagają od kobiet na pakowni ,wiecej i szybciej a później podnoszą normy i żadnego dziękuje za dobrą pracę , tylko jeszcze za mały błąd opier*** premie. Cwany facet zawsze ma tam lepiej od kobiety, ale za taką kasę produkować leki.....masakra. To odpowiedzialne zadanie a za 1700 to przychodzą tam tylko chłopaczki po technikum czy zawodówce. Poważny facet który ma rodzinę za takie grosze nie przyjdzie. Premie słabe albo wcale. Da się przeżyć. Mega ściganie o porządki na stanowisku. .... Nie polecam. Chyba że ktoś lubi prace w szybkim tempie.
ewa
10.07.2017 22:23
Koszmar przez duże K. Iwono. Najgorszy miesiąc w moim życiu, a pracowałam już w Indykpolu i tam jest lepiej!!!!!! Uważajcie na wszystko i nawet jak chce się pracować to i tak jest szambo.
Mędrzec za wschodu
28.01.2017 18:45
Nie polecam pracy w tej firmie. Większość to kolesie i koleżaneczki, znajomi z podwórka, rodzina itp. Lepiej uważać co się mówi i komu. Kasa marna. Firma ma "szczególne potrzeby" i zmiany grafiku są nawet kilka razy w miesiącu. Premie raz na trzy miesiące zobaczysz jak nie podpadniesz. Z premią kwartalną i z nadgodzinami dopiero to zaczyna trochę przypominać wypłatę. Ludzie często zmieniają się co tydzień. Rekrutują po kilka osób a po tygodniu nikt nie zostaje albo zostaje jedna osoba. Nawet jest osoba co ma ich tam ciągle uczyć żeby ogarnąć cały ten przemiał, pracownicy mówią na niego lider opier...nia się czy jakoś tak. Pracują tam ci co muszą, starsze kobiety, osoby z kliki co mają luz i trochę lepszą kasę, dużo osób co czeka aż znajdą coś lepszego. W okolicy to lepiej nie mówić gdzie się pracuje, wszyscy wiedzą jak tam jest i co się tam "wykonuje". Nie lubię pisać źle o ludziach i o pracy ale muszę napisać obiektywną opinię. Jak macie pracę to nie zmieniajcie na "lepsze" bo tam lepszego raczej nie spotkacie.
GOSC
05.08.2017 16:15
POPIERAM WAS TO JEST OBÓZ PRACY NIE POTRZEBA CHIN PRACOWAŁAM TAM 4 GODZ .I WSZYSTKO SIE ZGADZA UKŁADY I UKŁADZIKI A GDZIE SIĘ PODZIAŁO KIEROWNICTWO ,INSPEKCJA PRACY TO JEST TOTALNE WYKORZYSTYWANIE LUDZI
Wywiadu udzieliłaAnna Laszuk- firma
28.11.2016 12:58
W czym specjalizuje się Laboratorium Galenowe Olsztyn?
Świadczymy profesjonalne usługi produkcji kontraktowej dla firm zewnętrznych.
Specjalizujemy się w zakresie rozwoju i wytwarzania:
produktów leczniczych Rx i OTC
suplementów diety
dermokosmetyków
Od kiedy firma istnieje na polskim rynku? Jak wyglądały jej początki?
Laboratorium Galenowe Olsztyn (LGO) jest jedynym producentem leków na Warmii i Mazurach, jednocześnie największym tego typu zakładem w Polsce północnej, działającym na podstawie zezwolenia na wytwarzanie produktów leczniczych, wydanego przez Głównego Inspektora Farmaceutycznego.
Historia Spółki sięga roku 1991 kiedy powstał zakład produkcyjny przy PZF Cefarm Olsztyn. W 2002 Laboratorium Galenowe Olsztyn Sp. z o.o. wyodrębnione zostało ze struktur Cefarmu. Latem 2005 roku Spółka przeniosła swoją siedzibę do nowo wybudowanego zakładu produkcyjnego w Dywitach pod Olsztynem, spełniającego najważniejsze normy europejskie w zakresie produkcji leków.
W roku 2011 nastąpiła rozbudowa zakładu wytwórczego o nowe powierzchnie produkcyjne, magazynowe i biurowe. Rok później nasze zdolności produkcyjne zostały rozszerzone o nowoczesne linie do produkcji tabletek, kapsułek oraz żeli.
Jak przedstawia się Państwa oferta? Jakie produkty się w niej znajdują?
Wytwarzamy produkty w oparciu o receptury Klienta lub samodzielnie opracowujemy ich skład, każdorazowo dostosowując je do potrzeb i oczekiwań zleceniodawców.
Nasze zaplecze technologiczne zostało dostosowane do realizacji usług o różnym stopniu zaawansowania. Jesteśmy więc w stanie współpracować zarówno z mniejszymi podmiotami, jak i dużymi firmami farmaceutycznymi.
Stawiamy na kompleksowość obsługi Klientów oferując produkcję form suchych oraz form mokrych.
Na Wydziale Form Suchych wytwarzane są:
• tabletki: okrągłe i oblong, niepowlekane i powlekane, pakowane w blistry, kartoniki, pojemniki PE/PP/HDPE,
• kapsułki: twarde, żelatynowe i HPMC, pakowane w blistry, kartoniki, pojemniki PE/PP.
Dodatkowo Wydział Form Suchych zajmuje się homogenizacją mieszanek sypkich (proszków, ziół),jak również ich konfekcjonowaniem w pojemniki PE/PP/HDPE.
Na wydziale Form Mokrych produkujemy:
żele, maści, podłoża maściowe, kremy,
płyny dezynfekcyjne, płyny o różnej gęstości (w tym płyny gęste, syropy, emulsje, szampony)
czopki, globulki.
Co gwarantuje tak dynamiczny rozwój firmy?
Podstawą funkcjonowania LGO jest najnowocześniejsza technologia pozwalająca produkować asortyment najlepszej jakości. Spółkę charakteryzuje nowoczesny park maszynowy, własne zaplecze badawczo-rozwojowe, rozległe kwalifikacje pracowników oraz wysokie kompetencje menedżerskie kierownictwa firmy. Merytoryczne wsparcie naszych specjalistów, w połączeniu z zastosowaniem nowoczesnych technologii, gwarantuje 100% zadowolenia każdemu, kto staje się naszym partnerem biznesowym.
Dlaczego produkcja kontraktowa?
Ulokowanie produkcji na zewnątrz pozwala naszym Klientom skupić się na kluczowej dla nich działalności, tj. budowie wartości własnych marek. Współpraca z nami daje poczucie bezpieczeństwa, wynikające z zarządzania całym procesem od przygotowania receptury po dostawę gotowego produktu. Klient otrzymuje produkt szybko oraz w atrakcyjnej cenie. Z naszą pomocą apteki, dystrybutorzy oraz producenci leków oszczędzają swój cenny czas.
Gdzie poza granicami naszego kraju można znaleźć Państwa produkty?
Eksportujemy do krajów Europy Środkowo-Wschodniej i pracujemy nad zdobyciem kolejnych rynków.
Przejdźmy teraz do pytań dotyczących rekrutacji. Jakich pracowników obecnie poszukujecie?
Poszukujemy przede wszystkim pracowników do bezpośredniej obsługi procesu produkcyjnego- operatorów maszyn i urządzeń produkcyjnych.
Gdzie osoby zainteresowane odnajdą informacje na temat aktualnych ofert pracy?
Nasze oferty publikujemy na stronie internetowej Grupy Pelion, w skład której wchodzi Spółka Eubioco, będąca 100% właścicielem LGO, bezpośrednio na stronie Eubioco S.A. oraz portalach GoldenLine i Pracuj pl.
Jak wygląda przykładowy proces rekrutacyjny?
Proces ten różni się w zależności od stanowiska, na które aplikuje kandydat. Przy zatrudnieniu na stanowiska produkcyjne, po wstępnej analizie dokumentów przeprowadzamy rozmowę rekrutacyjną.
Czego wymagają Państwo od kandydatów?
Nie stawiamy bezwzględnych wymagań dotyczących umiejętności obsługi maszyn i urządzeń produkcyjnych, ponieważ w ramach własnej struktury wyodrębniliśmy stanowisko Specjalisty ds. szkoleń. Osoba ta jest odpowiedzialna za wdrożenie i podnoszenie kwalifikacji zatrudnionych pracowników. Z całą pewnością oczekujemy zaangażowania i odpowiedzialności za produkt.
W naszym zespole cenimy otwartość, a także chęć do ciągłego rozwoju. Zapewniamy wysokie standardy pracy oraz możliwość uczestniczenia w ciekawych i ambitnych projektach.
Jakie formy zatrudnienia są w firmie najczęstsze?
Zdecydowanie najczęstszą formą jest umowa o pracę, ale z racji świadczenia usług kontraktowych, dla zabezpieczenia realizacji zawartych kontraktów, które czasami mają charakter sezonowy, sięgamy również po zleceniobiorców.
Decydują się Państwo również na zatrudnianie stażystów. Jak wyglądają szanse ich dalszego rozwoju w firmie?
Bardzo intensywnie współpracujemy zarówno z Powiatowym Urzędem Pracy w zakresie pozyskiwania stażystów jak i placówkami szkolnymi oraz uczelniami w zakresie organizacji wszelkiego rodzaju praktyk .
Staż z Urzędu Pacy to sposób nie tylko na zdobycie doświadczenia i nowych umiejętności. To także doskonała okazja do zdobycia zatrudnienia. Tylko w okresie ostatnich trzech lat z możliwości odbycia stażu skorzystało kilkanaście osób. Zdecydowana większość z nich ( ponad 80% ) otrzymała propozycję zatrudnienia.
Programy staży są opracowane tak, aby każdy stażysta zdobył konkretne umiejętności w interesującej go dziedzinie, mógł skonfrontować wiedzę zdobytą na studiach z praktycznymi zadaniami w pracy lub zweryfikować, czy kierunek w którym się rozwija to właściwa droga.
A co z dodatkami, świadczeniami na rzecz pracowników, motywatorami?
Naszym pracownikom oferujemy bogaty pakiet świadczeń socjalnych. Od dofinansowania do wypoczynku, poprzez pakiet sportowy, ubezpieczenie lekowe, świąteczne bony do współfinansowania nauki języka angielskiego.
Co uważają Państwo za swój największy sukces?
Naszą wartością są ludzie, ich kreatywność, otwartość i gotowość do realizacji zadań, którzy dzięki wsparciu przez doświadczoną kadrę menadżerską potrafią zrealizować każdy projekt.
System GMP , który wdrożyliśmy w zakładzie, dający pewność utrzymywania całości procesu wytwórczego w standardzie Dobrej Praktyki Wytwarzania (Good Manufacturing Practice - GMP). Dla naszych Klientów jest to gwarancja, że cały proces wytwórczy w naszym zakładzie produkcyjnym spełnia najwyższe wymagania.
Czego możemy życzyć na przyszłość?
Naszym partnerom handlowym poczucia komfortu i satysfakcji ze współpracy z nami, Spółce- intratnych kontraktów i dalszego dynamicznego rozwoju, naszym pracownikom udziału w ciekawych projektach, budujących ich doświadczenie i zadowolenia z pracy z nami.
Dziękuję za rozmowę.
see
13.07.2016 19:22
A wiadomo jakie zarobki ma zapewniony mechanik zmianowy? wykształcenie techniczne, preferowane kierunki automatyk, elektryk, mechanik jest dość oczywiste, ale szkoda, że nie określili jakiego rodzaju jest zawierana u nich umowa. Zatrudnienie i tak jest stabilne pewnie.
Laluś
12.07.2016 15:53
Oszczędzają na wszystkim. Przecież tu jest Polska B i nie trzeba dbać o dobra markę i opinie ludzi. Czy poważna firma pozwoliła by sobie na zapuszczoną zieleń przed Budynkiem? To o czymś świadczy.
24.02.2016 10:08
Znajdziecie te oferty na ich stronie. EUBIOCO.
24.02.2016 10:06
Tu znajdziecie.
www.eubioco.eu/kariera.html
21.02.2016 15:40
Nie poddawać się. Na ich własnej stronie są trzy oferty pracy. Myślę źe cały czas szukają pracowników.
Qinom
25.01.2016 14:11
Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć o obecnej sytuacji na produkcji?? Trochę czasu minęło od tego wysypu negatywnych opinii. Proszę o jakieś info ;)
sztudnia
30.03.2015 06:03
Wcześniej to za ciekawie w Laboratorium Galenowym z Olsztyna nie było. Ale teraz jest to również i dla mnie zagadką i chętnie bym się dowiedział o obecnej sytuacji w firmie, nie ukrywam że chciałem się zatrudnić w tej firmie, jestem świeżo po studiach i przydałby mi się taka praca na początek i na rozruszanie, w związku z tym nie wiecie jak jest z wakatami ?
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Laboratorium Galenowe Olsztyn?
arletta
27.01.2015 04:36
Liczę na was! wiecie może coś o obecnej sytuacji Laboratorium Galenowym? bo tak się składa że obecnie muszą wrócić po studiach farmaceutycznych do Olsztyna, bo sytuacja rodzinna mnie do tego zmusiła. A bardzo chciałabym pracować w zawodzie, więc myślę że ten producent leków to dobre miejsce na nabranie doświadczenia. Tylko czy kogoś teraz szukają do pracy?
nie zdziwiony
23.06.2014 20:18
pracowałem tam i wiem duzo, znowu jakies zmiany ??? no to juz nie jest smieszne wrecz, ale zalosne.
basia
25.05.2014 00:57
Zadzwoń a się dowiesz :P
asia
24.05.2014 19:02
witam szukam pracy mam pytanie czy do laboratorium galenowka przyjmuja
okrąglutka bunia
01.05.2014 19:29
Choroba ludzi pracujących na produkcji i kierownictwa,które wymaga czegoś ,czego nie można zrobić.(usunięte przez administratora)
Zaitek
08.04.2014 17:54
Nie warto, szkoda zdrowia i nerwów, choroba tych ludzi co tam pracują przerasta wszystko!!! Nie zastanawiaj się nawet nad tą firmą i daj sobie na luz!!!
iza
08.04.2014 14:34
witam szukam pracy i czytam wiadomosci o tej firmie to az sie boje tam zaniesc cv co tam sie wyrabia chyba zrezygnuje .
Zaitek
25.01.2014 11:20
Zgadzam się z Tobą w zupełności!! Umowy to tak formułują aby jak tylko komuś nie podpasujesz to jeszcze tego samego dnia w pracy powiedzą Ci do widzenia i z miejsca musisz podpisać ich wypowiedzenie, aby jak najszybciej się wynieść. Cwaniaczki i kable na każdym szczeblu!! Jak tylko komuś z tych tzw. "starych pracowników" nie podpasujesz to w niedługim czasie podpisujesz wypowiedzenie, a wśród nowych pracowników to się zdarza bardzo często. Ja na pracy w tej firmie więcej straciłem na wynajem lokum niż zarobiłem u nich w LGO. Moja rada, chcesz stracić pieniądze i zdrowie, myśląc cały czas kto w niedługim czasie Cię podpieprzy (a takich ludzi jest tam na prawdę sporo) idź spróbuj swoich sił tam, w przeciwnym razie nawet nie marnuj czasu na wysyłanie CV i pomiń ogłoszenie pracy w tej firmie.
nonie
24.01.2014 19:20
jeszcze w zyciu nie spotkalem takiego dziwnego towarszystwa, a pracowalem w 2 firmach po 10-12 lat z roznymi ludzki i roznym przekroju spolecznym. jeden madrzejszy od drugiego, mowie rowniez o pracownikach biur. a nic nie wiedzą .uklady, ukladziki, jak sie nie podlizujesz to juz po tobie. zobaczymy co wymysli nowy kierownik prod. zycze powodzenia,jak dasz rade to fajnie,ale nie znasz dnia ani gfodziny jak ci podziekuja.
zupa gulaszowa
26.12.2013 02:18
Jaki kierownik ?
patologia
17.12.2013 08:12
Potwierdzam...również pracowałam jako Przedstawiciel Farmaceutyczny...Sama się zwolniłam.To co wyparawia kierownik (usunięte przez administratora)to jakaś żenada...Facet powinien sie doszkolić..nie wiem gdzie wcześniej pracował ale nie ma pojęcia jak kierować swoimi ludźmi...LGO jednych zwalnia...a drudzy przez przełożonego sami odchodzą..i gdzie tutaj sens???
zupa gulaszowa
17.12.2013 00:22
Najlepsze jest to jak ktoś przyjdzie na produkcję (albo nawet i nie to),a po pół roku zostaje brygadzistą...Ciekawe jak baardzo trzeba było wejść kierownikowi i kierowniczce w ...
ex pm
15.12.2013 19:44
Pracowałem jako Przedstawiciel ...nie polecam...premie...jakie premie???? masz robic sprzedaż,a firma od siebie nie daje nawet długopisów,ulotek,folderów itd do aptek.Wieje wiochą,gdy wchodzisz do apteki oferować preparaty firmy bez folderu,nie mozesz pokazać co i jak wygląda.Pracodawcy każą we własnym zakresie drukowac zdjecia zeby pokazywac w aptekach..oczywiscie na własny koszt.Zapomnijcie że wam oddadza kase za tusz,papier. Zwalniają z pracy bez podania powodu.Wyrzucają jak pasa!!!
Monia
06.12.2013 18:07
Niestety musze sie zgodzic ze wszystkimi negatywnymi opiniami o tej firmie, jednym slowem- ZAL!! szkoda zachodu.
acja
28.11.2013 10:46
Z tego co czytam i z własnego doświadczenia wiem, że chyba każdego, niezależnie od tego czy jest to magister farmacji czy pracownik szeregowy.
farm
17.11.2013 17:48
Czy takie niezadowolenie dotyczy tylko pracowników szeregowych czy także specjalistów np magistró farmacji w tej firmie?
Gaweł
31.10.2013 08:01
Jeżeli ktoś mieszka w Dywitach to jeszcze, ale jak się tam nie mieszka to gra niewarta zachodu, bo dojazdy czy wynajęcie wychodzi drogo, a jak się widzi tą wypłatę to aż płakać się chce i jakby wszystko podliczyć to wychodzi się na zero. Jak dla mnie to gra niewarta świeczki, bo człowiek się narobi, a jak przychodzi do wypłaty to jakby w mordę dostał.
Coshmar
22.10.2013 16:45
Zastanawia mnie czemu moja wcześniejsza opinia zniknęła, ale nie ważne, jeszcze raz napiszę, że firma porażka i jeżeli ktoś ma nóż na karku to za najniższą krajową pójdzie tam TYRAĆ!! Jeżeli uwierzycie w to co wam obiecują na rozmowie to tak jakbyście uwierzyli w to co napisała wcześniej Anakonda o tym, że wcale nie jest tak źle. Firma jak mój Nick, dlatego lepiej dobrze się zastanówcie czy chcecie tam pracować jak zadzwonią?
Madziar
20.10.2013 13:33
"Wcale nie jest tak źle" z tym się zgadzam, bo jest gorzej-strasznie. A osoba powyżej należy właśnie do tej starej, konfidenckiej, zamkniętej grupy. Lepiej takiej osoby nie słuchać, bo akurat im to jest dobrze. Nie polecam.
Anakonda
10.10.2013 11:34
Wcale nie jest tak źle,tylko trzeba się wywiązywać z powierzonych zadań,a nie chodzić i się(usunięte przez administratora).Co do konfidentów,to się zgadzam.Na produkcji trzeba uważać z kim się rozmawia,ale proszę nie oczerniać starych pracowników(usunięte przez administratora)
Zostaw merytoryczną opinię o Laboratorium Galenowe Olsztyn Sp. z o.o.