Cadbury

Bielany Wrocławskie

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 1082 ocen.

Opinie o Cadbury

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury

Joanna

@Patryk, nie jesteś już pracownikiem Cadbury. Co wpłynęło na podjęcie przez Ciebie takiej decyzji dotyczącej zakończenia współpracy z firmą? Pozostali użytkownicy forum chętnie zapoznają się z całokształtem Twojego doświadczenia z tym pracodawcą i stanowiskiem na którym u niego pracowałeś.

Patryk

Żenada ! Jak ja się cieszę , że już tam nie pracuje .

jakos_sie_zyje_na_tej_wsi

Ten zaklad zaczyna przypominac dom wariatow i to w dodatku zarzadzany przez pacjentow a wy zyjecie afera rozporkowa bo przewodniczacy zwiazkow bawi sie w hugh hefnera. Ok, niech sie bawi, jego sprawa byle nie stanela mu pikawa ;) zwiazki dzialaja juz ponad dwa lata i co w tym czasie zalatwily? Zaklepaly 12 miesieczny okres rozliczeniowy, do tego wiecznie niski sezon i w gratisie pracodawca planuje wam trzy tygodnie urlopu wg wlasnego widzi mi sie. Ciekawe czy biura tez ida na urlop czy moze wezma W12? Bo przeciez tam jest zawsze huk roboty, widac bylo podczas ataku wirusa. Mieli wtedy czas na burze mozgow na ktorej linii wprowadzic nowe horyzonty ale zeby dyrektorowi powiedziec o wyniku ankiety na G&B to juz nie mozna bylo? Moze narysowali diagram, zadali sobie magiczne 5 x why i tak im wyszlo. Poziom absurdu w tym zakladzie rosnie jak ilosc pomyslow na nadziewakach ktore powinny isc juz w automacie. Chyba nie tedy droga zeby operator stal przy tablicy albo wyklejal tasmy, tylko obslugiwal maszyny. Bosy, wiry, kaizeny, problem solvingi, tablice a pracowac kto bedzie? Na pewno nie ci co siedza przy biurkach. Oni tez maja full roboty. Tak to jest jak sie dwa-trzy razy idzie na przerwe. Was sie czepiaja o 2 minuty albo wyjscie na fajke. Najlepsza jest klubokawiarnia na pakowalnii, widac jak ciezko zarobieni sa nasi przelozeni ogladajac facebooka czy allegro. Banda hipoktytow, brak slow.

firmowy
@Orion 17.02.2018 17:44

matole daj sobie na wstrzymanie co

Orion
@firmowy 17.02.2018 21:00

sam jesteś matoł matole.

Kolezanki z pakowalni

Panie J a jak tam pana ulubienica Dajana cos dawno jej nie widzielismy w pracy czyzby musiala odejsc jakie powody przeciez tak dobrze pracowala na 3ciej lince naklejki tylko naklejala gdzie inni musieli robic za nia czekamy :)

żałosny
@Al 09.02.2018 18:01

Gruba moze schudnąć, a ptaszek jak mały to Ci juz nie urosnie.

aaaa
@"Króliczek " 02.02.2018 11:16

...zycie prywatne ma sie w domu a praca jest praca!!Zaleznosc lider pracownik w tej sytuacji no coz jest palcem po wodzie pisana.Jak tu ocene pracownika mozna bylo zrobic uczciwie kiedy od swiat wije sie wspolne gniazdko.Gdzie jest kierownictwo tego zakladu.kto tu tak naprawde rzadzi,czy napewno ktos kto naruszyl w tak powazny sposob dobre imie firmy jest tak niezbedny w tym zakladzie??

Doktor x

Weżcie się lepiej wszyscy do pracy. Jak nie pasi to amazon jest na przeciwko.

Oooo
@Doktor x 10.02.2018 15:06

Wszyscy pracują. Nigdzie tony nie stoją baranie!!!!

Mwg

Nowa wózkowa na mwg zaraz magazyniera dostanie boy pupil lidera i donosiciel :)

Morn

Wiadomo jak się zakrecila.

Juz
@Morn 07.02.2018 16:19

A co też chcesz tylko nie umiesz?

kuban

Witam. Wiadomo kiedy i czy w ogóle będą jakieś podwyżki? Pozdrawiam

koko
@Jepetto 07.02.2018 07:40

ciekawe kto ci takie bajki naopowiadal

Jepetto
@koko 07.02.2018 12:47

Pinokio

polska biało czerwona

Operatorki powinny być zdegradowane ze stanowisk. One się nie nadają wszystkie po kolei, zaczynając od MIG-a. Radosław powinien przemyśleć tę opcje.

Blade
@polska biało czerwona 06.09.2017 19:40

A może jakieś konkretne argumenty zamiast bezsensownych komentarzy, każdy o każdym może powiedzieć że się nie nadaje na dane stanowisko tylko czy ta osoba ma kompetencje żeby oceniać czyjeś umiejętności?

Pracownik
@polska biało czerwona 06.09.2017 19:40

Zgadzam się one tylko siedzą na telefonach zamiast pilnować maszyn ,a i najwięcej mają do powiedzenia żenada.

Lolo

Wiecej ukrainy wiecej nowych zatrudnic po co nam praca dla nas nie ma ale ukraina na 1wszym miejscu

Lolo

Wiecej ukrainy wiecej nowych zatrudnic po co nam praca dla nas nie ma ale ukraina na 1wszym miejscu

Lolo

Wiecej ukrainy wiecej nowych zatrudnic po co nam praca dla nas nie ma ale ukraina na 1wszym miejscu

Lolo

Podwyżek nie będzie już 15 proc bo komuś dadzą max 3 proc jak co czas i tyle czyli 80 zł max brutto mowa o produkcji biura to z 300 dyrektor ustawy nie podpisze to jest pewne . Czekać na.nowe zakłady i ludzie odejdą i to masowo bo co tu się dzieje to przesada ..

kuban
@Lolo 03.02.2018 12:51

Czyli nic nie wywalczyli...

Firmowiec
@kuban 03.02.2018 19:40

Jeszcze nie było zebrania a już spekulacje ogarnijcie się jest sobota

pracownik tymczasowy

robota w sumie ok najgorzej jednak na czekoladzie przy paletyzacji pudelka ida jedno za drugim i jako jeden czlowiek musisz odwiezc palete zwazyc zapisac tymczasem masz zawalona linke trzeba sie nabiegac jak glupi bardzo niezbalansowane stanowisko w porownaniu do pozostalych w tej firmie.

Xxx
@pracownik tymczasowy 19.08.2017 19:06

Faceta wywala jednego jak baby to minimum 2/3 niech facet robi i tu ta sprawiedliwosc

Arek

Na tym magazynie wyrobów gotowych na paletyzacji tyle zboczeńców aż pracować się nie chce nikt z tym nic nie robi . Lider tylko upomina o czepki czy przywalą się o byle co . Ocenia źle pracownikow zwolnić go a zobaczycie że ludzie nie będą odchodzić. Tak jak szykuje się teraz większe odejście bo co zrobił ostatnio to naprawdę przegięcie .ale rodzina w zakładzie zrobi swoje

ZgranySqad

Pozdrawiamy ślicznotki z pakowalni!!

Draw
@Oooo 29.01.2018 20:53

Mają swoich facetów a ryją się do łóżek zajętych facetów o wyższym stanowisku.

ZgranySqad
@ZgranySqad 29.01.2018 17:03

Aż tak tragicznie nie jest... Są poprostu sympatyczne!

Pracownik produkcji

Co wy tam wiecie Panie z Men Power!!!

Firmowy

Drodzy planiści szukajcie nowych rynków sprzedaży żeby nie robili 3 zmian tylko zostały 4 brygady bo ludzie pod koniec tygodnia są już bardzo zmęczeni .Może by tak na polski rynek coś produkować ?

Koza

4 lata i i juz nie Cadbuly tylko Mondelez przydalo by się to zmienic. I szczerze nie polecam scinaja ludzi jak chca zarobki to w amazonie na weekendy wiecej zarobi czlowiek nich u nich praca przez pod firmy to juz wogl tragedia typ np staly grafik umowa np 3 mies nagle chorujesz to wywalaja Cie ze stalego po tyg tak jak by bylo wolne za l4 juz nic nie dostajesz a jak jeszcze masz dni to wychodzi 23pln smiechy podwyzki to tylko u dyrektora dostaja jego pazie co oczka w glowoe w d.. Mu wejde zeby pokazac jakim sie jest ludzie sie boja mowic prawde i to jest blad. Na dziale GB wiecej tablic niz ludzi w mondelezie stoja modla sie mydla oczy ludzoe roboty tyle. A tu DMSA robia i trzeba bo pozniej problemy jak sie nie pojdzie.. Szkoda gadac

Koza

A co nie posze? Przeszkadza wlasnie bo ta sb chodzi innych nie e sie zmienic tylko coreczka musi miec jak najlepiej czlowiek pisze prawdę to problem ale jak sie cisna pod postami to juz nie .. I praca i te zarobki nic nie warte ludzi z pod my ie doceniaja wykorzystuja szczegolnie na walni starsze babki mlode bo sie robic nie chce

Joanna

@Koza, rozumiem, że problem, o którym napisałaś, jest na tyle istotny, że postanowiłaś zaalarmować go w tym miejscu. Jednak powinnaś chyba spróbować rozwiązać ten problem bezpośrednio w firmie, zwłaszcza jeżeli wpływa on na efektywność pracy Twojej i innych pracowników. A tak poza tym, mogłabyś opisać swoje obowiązki za które jesteś odpowiedzialna w Cadbury, atmosferę i ogólne warunki zatrudnienia?

Koza

Nikt nie napisze.. jak corka prowadzacej po 5 razy na zmianie do kibla lata a innych nie ma kto zastapic az jej mamusia przyszla za nia stanac to poszla do kibla drugi raz z rzedu i pozniej do kibla zastepowala inne ale tylko z czesci zakretu bo tam baby z miga byly wiec popisuwa przed nimi a na nasza czesc nikt nie przyszedl zastapic na zmianie Pana Z K

Joanna

@bony, administrator nie zwraca uwagi na błędy ortograficzne opinii dodawanych przez użytkowników. Usuwane są tylko te wpisy, które są sprzeczne z zapisami regulaminu forum. https://www.gowork.pl/regulamin Nie mogą m.in. zawierać niecenzuralnych słów i być obraźliwe.

anonim

(usunięte przez administratora)

bony

Bony to dostaja tylko Ci zapisani do zwiazkow zawodowych cfaniaczku i tez najpierw co miesiac w składkach odciaganych z pensji zbieramy sobie na nie...

bony
@bony 19.01.2018 08:54

Celowo z błędem zeby admin nie usunął

anonim

(usunięte przez administratora)

!!!!

To jak sa lepsze zaklady niz Mondelez to po co tu siedzisz. Idz do innego zakladu

o|o

ale źenada , ile zarabiaja w niemczech jakie maja stawki minimalne i jakie życie i jeszcze wywalczyli strajkami żeby amazon im wiecej placił i płaci hahahah a w polsce nikt nie chce byle kur na piwo jedzienie i tv starczyło a reszta narzekanie , nie przychodza wszyscy do pracy i pracodwca ma (usunięte przez administratora) ale pewnie wszyscy planuja wielką kariere w zakladzie na bielanach wiec hahahha wszyscy bede liderami i kierownikami wiec nie beda strajkowac to samo sie tyczy amazonu

Xxl

Swieta za pasem plotkary pierogi chyba lepia zadnych nowych wpisow tragedia.

jumbo
@..... 25.12.2017 21:05

Jak swieta to czas odpoczynku to co ty Jasiu na forum caly czas robisz...?Chyba wiesz co wyprawiasz...nie musisz o tym czytac!

Janek
@jumbo 25.12.2017 14:05

Nie chce Cię straszyć ale po nowym roku zobaczymy się w sądzie.....już złożyłem zawiadomienie do prokuratury...moje życie to moja sprawa i nikomu nie pozwolę aby mnie oczerniał...do zobaczenia i uwierz mi że stać mnie ma prawnika aby drogo Cię tą głupotą kosztowała....Janek

...

Ludzie, zajmijcie się pracą, a nie obserwowaniem i malowaniem tyłków innym. To, że lider podejdzie i porozmawia z jedną czy z drugą, nie oznacza, że coś go z nią łączy... Skąd wy takie głupoty bierzecie? Nie zdajecie sobie sprawy z tego, że takimi wyssanymi z palca oskarżeniami możecie zniszczyć komuś życie... Jeśli wam coś nie pasuje, powiedzcie to prosto w oczy, zamiast cwaniakować w internecie... Gratuluję inteligencji i odwagi... I przypominam, że tutaj nikt nie jest anonimowy ;) Pozdrawiam.

Suwnicowy
@... 17.12.2017 22:02

skoro tak to ty też nie jesteś anonimowa.......Szerokoustana czy jej mama?

1234
@Suwnicowy 18.12.2017 20:41

Przeciez to nie one napisały tylko wybielacz☺ wszystkich nas na czekolade nie da sie upchac wiec reszcie proponuje klapki na oczy drogi wszechmacny????

Mondi

Dział pakowlnia to jakaś porażka, ludzie pracują jak roboty. Na chwilę nie można odłączyć się od pracy. Tempo jak dla niewolników. Kobiety mdleją, kręgosłupy siadają. Za takie pieniądze nikt nie powinien tak zapier... Nikomu nie polecam !

święta ida
@Mondi 01.12.2017 16:26

Taki lider jest tylo jeden. A na 10 minutowce jak sie jego gwiazda spoznila to nawet jej uwagi nie zwrocił. L.M ziecia starszego od ciebie to cala zmiana ci gratuluje. Miejsce lidera nie jest miedzy szczajaca po nogach a szerokoustną...

Szon
@święta ida 16.12.2017 16:16

Jaki jeden? To chyba mówimy o dwóch różnych liderach i z różnych linii?

Joanna

To forum jest miejscem, do którego zaglądają osoby, które interesują się rozpoczęciem pracy w Cadbury. Chcą wiedzieć jakie warunki zatrudnienia są przez pracodawcę proponowane i np. jaka atmosfera występuje w miejscu pracy. Dlatego proszę Was, abyście dodawali tutaj tylko merytoryczne opinie o firmach jako pracodawcach.

Związkowiec

Panie przewodniczący związków zawodowych może by Pan załatwił nam żeby firma płaciła nam za nadgodziny z miesiąca na miesiąc a nie kwartalnie .Słyszy się opinie ludzi że chcieli by dostawać w następnym miesiącu pieniądze w innych zakładach tak się robi i ludzie są zadowoleni

[[[
@Związkowiec 14.12.2017 10:08

My chcemy za nadgodziny w następnym miesiącu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joanna

Bardzo proszę o wstawianie merytorycznych opinii o Cadbury jako pracodawcy. Miejsce, w którym pozostawiacie swoje komentarze, służy potencjalnie przyszłym pracownikom jako źródło informacji o wybranej firmie. Może w takim razie, ktoś z obecnie zatrudnionych osób w Cadbury mógłby przedstawić sytuację wewnątrz struktury firmy i oferowane warunki zatrudnienia?

mala
@Pracownik 28.11.2017 15:54

Pan Janek krzyczy?ty chyba nie wiesz co piszesz,nigdy nie krzyczy,czasem glosniej mowi bo jest halas ale nie krzyczy

xxx
@mala 29.11.2017 16:00

Nie krzyczy !!!!!!!!!!! dobre hahaha

AAA

Brawo panie prowadzący z miga ze zmiany pana R wpadka na całego !!!!!!!!!!

Pracownik Mondelez
@AAA 30.10.2017 14:38

Co się stało?

P
@AAA 30.10.2017 14:38

I jeszcze jedne Brawo dla Pana prowadzącego za następną wpadkę

Edek

Czy na zmianach na mwg pana Rolanda pracują czesto laski.

anonim

(usunięte przez administratora)

rzeź

Powodzenie to ma ale tylko u slepej k.... ktora sz...a po nogach jak go widzi i tylko slychac na linii kazda z nas zna ten tekst.. Reszta to raczej syndrom starszego na stanowisku pociaga wkoncu dzieki temu ma tak odmlodzony skład. Ktora w oczy czulej patrzyla to umowe dostala!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Oaoaoa

A co wam Janek przeszkadza. Niech każdy patrzy sie na siebie. Pozdrawiam

Xx.

Czy ktos wie na ile moze liczyc technik liniowy na początek?

aldona
@Xx. 17.11.2017 12:34

Na siebie

????

Czy ktos wie cos na temat ekwipalentu na swieta??

gąsior
@???? 15.11.2017 19:55

ha ha ha

Rafik

brawo Szanowny Panie kierowniku! Jako operator maszyn dostałem pensje nie warta poświęceń 1700 ? Aż tak upadł ten system? Nie dam się w (usunięte przez administratora) robić...

Pracownik
@Rafik 22.10.2017 22:35

Pewnie byłeś na zwolnieniu dlatego tak mała ,to jest nie możliwe ja dostałem 2,5 tysiąca i jestem nowym pracownikiem bo pracuje prawie rok ,a i panie na pakowalni miały 2 koła

Już niedługo były pracownik

Panie dyrektorze, kierowniku. Za mało tablic na g&b. Za mało obowiązków mamy. Prosimy o więcej. Na prawdę myślicie , że jesteśmy debilami? Że z uśmiechem będziemy łykać wszystko co nam sprzedacie? Szczamy na wasze nowe horyzonty. Na wasze kaizeny, opl itp. Te wszystkie tablice możecie sobie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wsadzić. Życzymy dalszych sukcesów ..l..

Zryty korporacjanin
@Już niedługo były pracownik 09.10.2017 18:36

My nie myślimy, my wiemy, że tacy jesteście, dlatego jak dzieciom dajemy do rąk narzędzia, żebyście zaczęli samodzielnie myśleć, rozwijać się, żebyście przejęli inicjatywę. Skupiając się tylko na tym co Wam się należy nie myślicie o wykonywaniu obowiązków, tylko marzycie o awansie, podwyżce, letnim wyjeździe na wczasy za granicę. A obowiązki w du...ie. Decydując się na pracę w korporacji, jesteście tylko maleńkim trybikiem, jeżeli dobrze pojmiecie Kaizeny, tpm i będziecie się wyróżniać na tle innych wolniej myślących, to awans gotowy. Czasami jednak, i to z żalem stwierdzam, wystarczy dobre gadane, albo ciągane pod stołem i można trafić na słup przy rondzie

Zryty korporacjanin

Widzę, że niczego nie zrozumiałeś z tego co napisałem. Dlatego potrzebne są wszelkie narzędzia,, żeby najpierw nauczyć Was, czytania ze zrozumieniem, potem poruszania się pomiędzy białymi liniami, a na koniec arcytrudnej obsługi wagi, bądź skanera i drukarki etykiet. Nie rozumiesz, że podstawowa jednostka jest najważniejsza, bez niej wszystko pada. Żaden zasrany lider, ani jego przydupas/ka prowadzący/a, nie poradzi sobie bez Was, i nie wyprodukuje kawałka czekoladki. I dopóki nie uzmysłowi sobie tego "ciemna masa", będziecie sikać na czas i jeść w kiblu. Co do Operatorów Technicznych, to temat zastępczy, który zawsze się pojawia kiedy należy "odświeżyć" klimat. A tak na marginesie tutaj i tak nie jest źle, ciepło , słodko i czyściutko. Tylko na słupie przy rondzie wieje w ryj. (co za pomysł, żenada)

Kussik

Dokładnie na tym G&B to więcej tablic niż maszyn i operatorów porażka

Malpy
@Kussik 12.10.2017 10:05

Dla mnie najgorsza czekolada tam to krzycza te baby planeta malp ;p;,p

pokemony
@Malpy 18.10.2017 23:36

To powinnas sie czuc jak w domu...

Pracownik ?

Panie kierowniku mig-a może by się Pan zainteresował zmianą Pana R co robi Pan prowadzący może by on tak sam łapał czekoladki przez pół godziny na zamianę na przerwę ,maszyna jest na 2 osoby a nie na jedną zero szacunku przykre

m
@Pracownik ? 09.10.2017 13:43

Jak Pana prowadzącego z miga ze zmiany R N denerwują pracownicy to może by tak zastanowić się nad zmianą pracy ?

NORI

Sprawa zostanie zgłoszona do poszczególnych osób.

..

Zrodło podaje ze jednak sie nie nadaje ani do biura, ani do wazenia. Jakos nowa pani przy wadze lepiej ogarnia temat...

Wasyl@
@.. 05.10.2017 13:49

A skąd takie informacje ???czy to aby nową Pani ważaca sama się tu nie wychwala ???????????????

Ccc
@.. 05.10.2017 13:49

Jak jesteś taka/taki i masz problem..nie masz swojego życia to podejdź do p.Kozak jak masz do niej jakieś niejasności i powiedz jej to w twarz..a nie osądzasz jak nie wiesz jaka jest sytuacja.

Kussik

Praca fajna

Pracownik Mondelez

Przyjeżdżają po 8.Kawka,śniadanko,obiadek znowu kawka i do domu o 16.A ty się musisz męczyć w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ludzi nie ma,nic się nie zgadza,wszyscy o coś się czepiaja.Coraz gorzej robi się w tym zakładzie.

Realista
@Pracownik Mondelez 04.10.2017 09:50

To mało istotne pozory. NIe masz pojęcia o tej pracy.

firmowy

odchodzę z tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kto ze mną?

Oooooooo

U J. Sz na pakowalni to same pupilki bo J. bardzo kocha swoje dziewczynki. U niego każdy ma plecy.

Bbbb

A może po prostu ktoś inny miał zastąpić prowadzącą a nie Pani Kozak a nie od razu że się nie nadawała może kto inny miał większe plecy

Lewy

Nie polecam tej firmy ludzie sie zwalniają jesli nawet przez firme robią bo mają mniej czasem niz ktos kto przez agencje robi. Stawka 14h po "podwyżkach" z 13.50 średnia wyplata to te 2000 a 2100 firma daje 50proc dofinansowania do stołówki na ktorej nigdy nie ma co jest albo jak jest to mini porcja za 5zl np skrzydelka 2 sztuki 4pln plus drugie tyle firma obiady robione pod biura inni oracownicy przychodzą to resztki dają nikt nic z tym nie zrobi zamiast ludzią dac wiekszy pieniądz to przygarneli ukraine wczesniej 50 a teraz bedzie ze 150 juz czlowiek chce pogadac a tu nie tu ukraina udają ze nie potradia robic zeby bylo lzej mają pierwszeństwo do lżejsze pracy system pracy 7na niby 2 a tak naprawde 1.5dnia wolnego 1 weekend wolny w mies i za marne 2 tys nic tylko isc gdzie indziej robic za wiekszy pieniądz. A tu zostanie ukraina która niby tylko do końca roku miala byc. Ale juz dla nich nową agencje otworzyli. Nikt nigdy tu porządku nie zrobi biura chodza czepiają sie o byle pierdoly. Pracownicy mają ciuchy juz z 10letnie ktos ma podarte to zamiast mu nluze dsc nowa to wezna zszyją i maja to gdzies ze nie wygodne , rozciagniete albo w brudnych czlowiek musi chodzic bo nawet na rezerwach nie bylo niby zamowia nowe czlowiek idzie i slyszy ze tylko jedna koszulka jest . a wejdz w swojej to jeszcze sie tak dowala ze czlowiekowi pracowac sie odechciewa kazdy mydli oczy o standardach bhp jak tu czystko i wogl a szkolenia takie dla jowych ze nawet nie wiedza jak fabryka wyglada tylko uslysza idźcie panstwo tam gdzie inni ..

Firmowy
@ooo 13.09.2017 10:50

Firmowym pracuje się lepiej z agencją niż z ukrainkami ,z agencja chociaż można się dogadać

vvv
@ooo 13.09.2017 10:50

Agencja żąda szacunku ,co wy chcecie jak prowadzący nie szanują firmowych to was będą szanować szczególnie prowadzący G ze zmiany E z miga czepia się wszystkich maszyny się psują czyja to wina przecież nie zamykających i łapiących ,dla tego wolę pracować na cukierku albo na czekoladzie niech zakład poprzyjmuje ukraińców zobaczymy jak na tym wyląduje!

er

a jak jest ze mnianami, w randstadzie pisza ze mozna wybierac?

zum

Przecież pani Ela nie ma wnucząt wiec raczej sama dobiera sobie garderobę. W starym ciele mlody duch.

gąsior

wstydu nie macie za grosz a cóż ta dziewczyna Wam zrobiła?a moze czego nie chciała zrobić? to chyba nie jej wina ,że jest ładna,zadbana i elegancka a do tego jeszcze ma na czym chustke nosić.zamiast pielegnować w sobie zazdrość i nienawiść zadbajcie o siebie ,moze i na Was ktoś oko zawiesi.

l
@gąsior 05.08.2017 01:41

Na twarzy najlepiej kominiarke... A jak widziales ja z bliska i piszesz ze jest ładna to juz czas do okulisty. Lepiej nie prowokuj bo zaczna sie wypowiadac osoby ktorym jednak robila i bedzie wrzało na forum... Oszczędź jej tego

Zostaw opinię o Cadbury - Bielany Wrocławskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury