Cadbury

Bielany Wrocławskie

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 1088 ocen.

Cadbury
41088

Opinie o Cadbury

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury

artur1duda

jak tam Janka miłość się rozwija? To że Andrzejek z Jarkiem nic nie robią w tym temacie skreśla ich jako ludzi.

Uuuuuu:)
@artur1duda 26.05.2018 08:11

Co was to obchodzi !!!Zajmijcie się swoim życiem i swoimi problemami. Interesuje was co,kto z kim i dlaczego. Problemów nie macie swoich. Ktoś powinien się Wami zająć .

artur1duda

Panno Joanno, praca w mondelez cadbury czy krafcie jak zwał to brud smród itd... Fajnie to tylko pod panny biurkiem to wygląda. TL trzepią dziewczyny po szatniach na nocnych zmianach, ludzie rozsądni odchodzą niech się panna tym zajmie, a nie pisaniem tutaj głupich zapytań....

Czajka

Zdejmijcie ten billbord!!! O niej już było napisane nieraz. Ale on. Co on tam robi? Lider jak z koziej (usunięte przez administratora) trąbka. Jak mu się zwróci uwagę to piszczy jak kot. Wiecie o kim mowie? O Krzysiu ze wsi! Bzyka co popadnie. W dodatku btłt policjant, alkoholik i damski bokser. Poprzyjcie moją opinie o zdjecie tego billbordu! Takie osoby jak on nie moga reprezentowac zakladu. to jest wstyd Panie Dyrektorze.

!!!
@Czajka 25.05.2018 21:20

To Ty reprezentuj jak sie wypowiadasz!!!!

pracownik

Mam pomysł na oszczędności, zabrać pracownikom biura darmową kawę, postawić automaty z kawą w pokoju socjalnym i niech sobie kupują tak jak my zwykli pracownicy. Parę tysięcy kaw w miesiącu by zaoszczędził i hektolitry śmietanki do kawy. Jest oszczędność ??? Jest, a jak. Panie Jarku czas zakończyć tydzień dobroci dla zwierząt. Wszyscy jesteśmy równi !!!!!!!

Malwina
@... 22.05.2018 13:48

Czekoladek nie wezmą do rączek bo tipsy przeszkadzają a panowie nie wezmą tacek z czekoladą bo ciężkie...

Al

Musicie pamiętać że firma może wnieść sprawę do sądu w stosunku do osób oczerniajacych jej wizerunek . Anonimowe wpisy to tylko fikcja która może słono kosztować .

Rick
@Al 18.05.2018 13:20

Ale jak jest oczerniana? Fakty i prawda boli? Zarobki kiepskie podział pracowników na lepszych i gorszych... Przypomnijmy. W święta w grudniu. Agencja bić nie dostała nawet cukierka.. wymagacie wiele a od siebie nic

$$$

Nikt tu nie oczernia tylko pisze prawdę. Najniższe zarobki na Bielanach stanowisko żeby dobre dostać to albo znajomości ,albo przez łóżko prawda boli . A jeszcze wyłączenie ciepłej wody w automatach to jakaś paranoja bo się ludzie parzyli? To w domu na kantynie też niech wyłącza..

Joanna

@TRagedia, wypowiedziałaś się jako pracownik biurowy Cadbury. Co wchodzi w skład Twoich obowiązków w tej firmie? Napisałaś również, że w Twoim przypadku nadgodziny nie są płatne. Czy w jakiejś innej formie w takim razie pracodawca docenia swoich pracowników? Czy możesz liczyć na system premiowy?

anonymous

Napiszcie proszę ile można zarobić jako nowy pracownik czy warto zatrudniać się w tym zakładzie

Bystry
@anonymous 10.05.2018 21:30

"...czy warto zatrudniać się..." - wiedz, że to nie ty SIĘ zatrudniasz tylko ciebie zatrudniają. O stanowisko robola musisz walczyć z kilkudziesięcioma innymi chętnymi. Nie bądź naiwny, że nie ma rąk do pracy. Frazesy typu "nie ma kto pracować", " brakuje chetnych do pracy" itp itd są tylko po to żeby wprowadzać kolejne antypracownicze ustawy - uelastycznianie czasu pracy, łatwiejsze rozwiązywanie umów o pracę, wydłużanie czasu pracy itp itd.

Joanna

To forum jest miejscem, do którego zaglądają osoby, które interesują się rozpoczęciem pracy w Cadbury. Chcą wiedzieć jakie warunki zatrudnienia są przez pracodawcę proponowane i np. jaka atmosfera występuje w miejscu pracy. Dlatego proszę Was, abyście dodawali tutaj tylko merytoryczne opinie o firmach jako pracodawcach.

Gin
@Pracownik 11.05.2018 11:36

Ten zakład już dawno powinien być zamknięty. Sztuczne stanowiska , brak pracy za to naprzyjmowali dziewczyny do pakowalni żeby szefostwo miało kogo bzykać...żenada...

anonymous

Proszę napiszcie ile można zarobić jako nowy pracownik

anonymous

Chcialbym się dowiedzieć jak długo marcinek będzie lizał staremu na migu niech go cmoknie w kakaowe oczko

Al

Wszyscy jesteście marionetki w rękach wielkiego koncernu , umysłowi czy fizyczni jeden od drugiego uzależniony.

mt

Powiedzcie jak to jest ze lider z pakowalni, na niedziele urlopów pracownikom nie daje a sam kiedy chce urlop bierze bo jego nowa zdobycz potrzebujaca i zaspokajać musi co by w (usunięte przez administratora) nie kopnęła. Osiem godzin roboty tez jak widać nie ma, bo sterczy przy gwiaździe i zęby nawzajem suszą...aż rzygać się chce. Juz nie wspomnę o tym ze urlop to dama chyba ma gumowy bo wiecznie na nim siedzi! Może tak ktos łaskawie zainteresowałby sie co tam sie wlasciwie dzieje na tej zmianie PANIE DYREKTORZE!!!!

Xyz
@Jack 04.05.2018 16:05

I tak chodzą chore bo im szkoda kasy, a za chorobowe jest liczone osobno, dodatek jest liczony osobno Jak ktoś jest mądry to mimo wszystko idzie na l4 jak jest chory a pazerny na kasę będzie pracować!!

??!!

A czy osoby bedace na macierzynskim tez dostana podwyzke??

Rr
@??!! 23.04.2018 15:35

Po powrocie do pracy

Król

Król myjni chyba nie może się pogodzić z rozstaniem ze swoją zmianą bo ciągle ślini sie do swoich byłych podwładnych.....

;-)
@Król 25.04.2018 06:01

Król myjni :-) hehe

Joanna

Znajdzie się osoba na tym forum, która niedawno uczestniczyła w procesie rekrutacyjnym w Cadbury i mogłaby innym użytkownikom napisać jak ocenia jego przebieg i pytania jakie zostały jej zadane na rozmowie kwalifikacyjnej? Może udzielicie jakichś wskazówek, które pomogą przygotować się do rekrutacji? Zachęcam Was do wypowiedzi w tej kwestii.

paczkowalnia
@Joanna 21.04.2018 21:36

Może zorientuj się w temacie o jakiej rekrutacji piszesz??? jak wszędzie lipa... Nawet pakowalnia na jednej linii pracuje.

Zainteresowana

Jakie są teraz zarobki w man power na rękę?

123
@Zainteresowana 09.04.2018 11:00

Marne brak sezonu Anglia wyszła z uni . Tylko Ukraina robi bo wciskają na siłę na Polaków się wypieli . Lepiej szukać gdzie indsiej

Kuba

Zajmijcie się pracą a nie kto z kim się "sypie" ludzie ogarnijcie się patrzcie na każdego a siebie nie widzicie.

B

Grzeczne dziewczynki tylko ze zmiany Z.K

Fifi
@@mjgsz 24.03.2018 20:13

Brak ambicji..... zawsze był pustak tylko baby w głowie a nie rodzina ......

Joanna

Bardzo Was proszę o powrót do prowadzenia merytorycznej dyskusji o Cadbury jako pracodawcy. Co możecie powiedzieć o obecnej kondycji tej firmy? Czy zachodzą w niej jakieś zmiany, które dotyczą osoby w niej zatrudnione? Wszystkie Wasze rzetelne opinie posłużą osobom, które chciałyby się u tego pracodawcy zatrudnić.

Al

Zakład jak zakład kobiety zawsze szukają dodatkowych wrażeń . Rywalizacja w każdej dziedzinie to i faceta można poderwać na złość tej drugiej.

#&$
@[email protected]# 19.03.2018 16:56

Jeszcze troche sam sie dowie M.W z pakowalni ma juz takie poroze ze jeszcze troche i sie w futrynie nie zmiesci,biedaczek

anonim

(usunięte przez administratora)

Buc buca na bucu bucem pogania

Skąd wytrzasnęliście tych prowadzących i liderów? Zgarnęliście ich na pierwszej łapance pod budką z piwem? Już taka tragedia na rynku pracy, że takie stanowiska obejmują ludzie, którzy w CV mogą się pochwalić jedynie bujaniem bykom jaj w PGR-ach, kopaniem rowów czy trzepaniem worków? Tutaj wyrobili się jak w betoniarce, obrośli w piórka i zgrywają wszechmogących. Niby wszystkie rozumy pozjadali, na wszystkim się znają a jak się czyta te ich e-maile, to aż oczy bolą. Zdanie nadrzędnie złożone to dla nich nie lada wyczyn. Interpunkcja według uznania a ortografów mnóstwo. Może trzeba im zrobić lekcję jednotematyczną jak się włącza autokorektę? Będzie trochę lepiej ale z poloneza i tak nie zrobi się porsche. Jednak kierownictwu to pasuje, mają wytresowanych ludzi, słupki się zgadzają a reszta jakoś będzie. Może gdyby tak wrócić do dawnych czasów i dać im spodnie z lampasami oraz gwizdki. Nie będą musieli dobrej miny do złej gry. Dopóki ktoś się nie zajmie tym bajzlem, nie dopuści się świeżej krwi to dalej będziemy się smażyć w tym piekiełku. Kumoterstwo, nepotyzm, klany rodzinne i wiejskie. A tym wszystkim zarządzają wybitni fachowcy, którzy ledwo eksternistycznie ukończyli OHP. Ci wspaniali specjaliści już dawno powinni pracować w NASA albo wykładać na Oxfordzie. Oczywiście kafelki. Albo niech zbudują sobie rakietę kosmiczną i lecą na Marsa. Przedmówcy dobrze pisali: cyrk, dom wariatów i planeta małp w jednym. Brak słów.

anonymous
@Buc buca na bucu bucem pogania 06.03.2018 20:38

A co to jest zdanie nadrzednie zlozone? Nie zgrywaj cwaniaka jak sam byki walisz...

Przyjaciel Diabła

Czytając te Wasze komentarze, mam wrażenie, że się uwsteczniacie. Z każdym komentarzem wylewacie wiadro pomyj na pracodawcę, na warunki pracy, na złe traktowanie.I może macie rację.Część Liderów i ich skrzydłowi to skostniały , lub już odpadający organizm i należy odświeżyć go przy pomocy kolejnego assesment'u, ale to zadanie dla Jarka i jego zespołu. Co do żali na forum(akurat na czasie mamy Wielki Post :) ), to takie sranie we własne gniazdo, powoduje, że normalni ludzie nie chcą zatrudniać się w takiej firmie. Co najwyżej frustraci, straceńcy, malkontenci i desperaci bez pomysłu. A może warto pomyśleć, co "Ja" daję od siebie, czy pracuję sumiennie i rzetelnie. Czy daje powody swojemu pracodawcy do właściwej reakcji, czy tylko ograniczam się do pie...przenia na forum. Tak naprawdę na zewnątrz jest jeszcze większy bajzel, ale nikt Wam prawdy nie powie...wszędzie jest wspaniale...do czasu. Dlatego zachęcam do zatrudnienia się w fabryce, tam jest spory potencjał, no i przywrócić równowagę dla zatrudniania Polaków

opel
@Gong 14.03.2018 22:26

Oni takiego słownictwa nie znają nawet... A juz z pewnością wiedzą ze jest niski sezon i nie ma przyjeć w tym zakładzie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bxc
@Pracownik Mondelez 08.03.2018 09:23

Nie niski sezon tylko Podgórna ukraińska wciska swoich ludzi nie informując kierownictwa za Ukrainę mają więcej kasy i Polaków odsyłają traktują ich jak przedmiot to co się dzieje mondelez to już przesada

Jjjj

Podziękowania dla związków robią wam biura itp zawracajcie innym gitarę i co składki płacicie i ch.. wie co jeszcze tak gadacie o podwyżkach i co i jajco dyrektor powiedział że nie ma po co i co każdy przytaknął nikt nic się nie odezwie zwiazkowycy powinni wywalić was dyrektora wstawić nowe kierownictwo co coś zdziala najniższa stawka zarobkową jaka panuje na Bielanach to właśnie ta firma nic dodać nic ująć. I co i starjki nie wiadomo co będziecie robić ta już to widzę jak cały czas tylko gadanie i nic więcej tak że jesteście siebie warci jak i ta fabryka i ludzie i te całe zwiazki

Troskliwy

Radze zajac sie tackowym z pakowalni ze zmiany Z.K. zachowuje sie jak osoba niezrownowazona psychicznie, zawsze zachowywal sie dziwnie ale teraz to przechodzi ludzkie pojecie, kobiety zglaszaja to liderowi ale jak widac bez skutku. Ostatnio byl bardzo zly a ludzie ze zmiany bali sie do niego odezwac, bo wydawal sie agresywny, najlepiej udawac ze sie nic nie widzi az dojdzie do nieszczescia, bo kiedy ludzie zaczynaja sie obawiac o wlasne zycie to oznacza ze na tej zmianie na serio zle sie dzieje...

bolivar
@Troskliwy 21.02.2018 15:37

Który to taki kozak?

Joanna

@Patryk, nie jesteś już pracownikiem Cadbury. Co wpłynęło na podjęcie przez Ciebie takiej decyzji dotyczącej zakończenia współpracy z firmą? Pozostali użytkownicy forum chętnie zapoznają się z całokształtem Twojego doświadczenia z tym pracodawcą i stanowiskiem na którym u niego pracowałeś.

artur1duda
@Joanna 18.02.2018 23:45

Joanno nie jestem już pracownikiem mondeleza, na co wpłynął mobbing, kłamstwa kierownictwa, i posuwanie pracownic przez tl po kątach.

Patryk

Żenada ! Jak ja się cieszę , że już tam nie pracuje .

TW KANAPKA
@Patryk 17.02.2018 22:08

Patryk nie wiesz może, ale my również się cieszymy, że nie musimy się z Tobą męczyć---------amazon-------lg-------eco-------kopanie rowów

jakos_sie_zyje_na_tej_wsi

Ten zaklad zaczyna przypominac dom wariatow i to w dodatku zarzadzany przez pacjentow a wy zyjecie afera rozporkowa bo przewodniczacy zwiazkow bawi sie w hugh hefnera. Ok, niech sie bawi, jego sprawa byle nie stanela mu pikawa ;) zwiazki dzialaja juz ponad dwa lata i co w tym czasie zalatwily? Zaklepaly 12 miesieczny okres rozliczeniowy, do tego wiecznie niski sezon i w gratisie pracodawca planuje wam trzy tygodnie urlopu wg wlasnego widzi mi sie. Ciekawe czy biura tez ida na urlop czy moze wezma W12? Bo przeciez tam jest zawsze huk roboty, widac bylo podczas ataku wirusa. Mieli wtedy czas na burze mozgow na ktorej linii wprowadzic nowe horyzonty ale zeby dyrektorowi powiedziec o wyniku ankiety na G&B to juz nie mozna bylo? Moze narysowali diagram, zadali sobie magiczne 5 x why i tak im wyszlo. Poziom absurdu w tym zakladzie rosnie jak ilosc pomyslow na nadziewakach ktore powinny isc juz w automacie. Chyba nie tedy droga zeby operator stal przy tablicy albo wyklejal tasmy, tylko obslugiwal maszyny. Bosy, wiry, kaizeny, problem solvingi, tablice a pracowac kto bedzie? Na pewno nie ci co siedza przy biurkach. Oni tez maja full roboty. Tak to jest jak sie dwa-trzy razy idzie na przerwe. Was sie czepiaja o 2 minuty albo wyjscie na fajke. Najlepsza jest klubokawiarnia na pakowalnii, widac jak ciezko zarobieni sa nasi przelozeni ogladajac facebooka czy allegro. Banda hipoktytow, brak slow.

Orion
@firmowy 17.02.2018 21:00

sam jesteś matoł matole.

Zostaw opinię o Cadbury - Bielany Wrocławskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury