Cross Poland

Kim jesteśmy?

Dlaczego My?

Nasze salony

Sosnowiec - Cross Poland

5. Opinie o Cross Poland Sp. z o.o.

Opinie o Cross Poland Warszawa

Nie przegap nowości o Cross Poland Sp. z o.o.!

Valeria

06.06.2014 11:21

Hej idę na rozmowę o pracę do jednego ze sklepów tej sieci i mam mieszane uczucia czytając Wasze wypowiedzi? Miki mam nadzieję, że nie trafie w to miejsce co ty a zrezygnowana dziwnie to brzmi jak mówisz że pracownicy innych sklepów na siebie kablują to znaczy, że nie masz jednego miejsca zatrudnienia? to trochę mnie nie pokoi bo szukam pracy blisko miejsca zamieszkania.
zrezygnowana

05.06.2014 22:00

jestem pracownikiem jednego ze sklepów tej firmy i faktycznie cała polityka firmy jest do (usunięte przez administratora) każdy daje z siebie wszystko ale i tak to jest za mało, ciągle czegoś oczekują i wymagają ale sami oprócz marnej podstawy 1300 sprzedawca nie są w stanie nic więcej zaoferować. wyobraźcie sobie , że nawet na święta nie dają nawet złotówki, a żeby jakaś opieka medyczna zapomnij. głupie wskaźniki i targety do wyrobienia bo i tak rzadko kiedy się je wyrabia. ciągłe czepianie się o pierdoły. Najgorsze jest to , że pracownicy innych sklepów potrafią wzajemnie na siebie kablować. Chyba si e wypisuje z tej idiotycznej firmy.
Miki

02.06.2014 13:39

M Ty przynajmniej trafiłaś na dobrego kierownika, my od niedawna mamy nowego, miała to być lepsza osoba, ale nie bardzo wiem w czym. Bo nie potrafi nic i większość pracy odwala za nią zespół. A co firmy to faktycznie trzeba się na napracować na premię, ale udaje się wyrobić.

29.05.2014 22:51

są i to duże ale myślę, że jest to objętą tajemnicą służbową :)

29.05.2014 13:32

tak jest system premiowy, ale nie wiem jak on wygląda w innych sklepach. Premię są naprawdę wysokie jest za co poszaleć. Czasem bywa ciężko bo wraz z wyrobieniem danego progu targetowego w przyszłym miesiącu otrzymuje się wyższy do wyrobienia, ale to chyba oczywiste jest dla każdego.

29.05.2014 09:28

Pracuje w jednym ze sklepów sieci i uważam,że nic nadzwyczajnego od nas nie wymagają poza zaangażowaniem i pracowitością.

14.05.2014 08:58

Wydaje mi się, że wasze opinie są mocno przesadzone. Pracuje z tą firmą wiele lat i jestem zadowolona. oczywiście zdarzają się chwilę nacisku ze strony firmy, ale uważam, że to jest w normalnej formię. Podstawą jest zgrany zespół, gdzie kierownik jest bardzo wymagający ale także wspiera swój zespół. Zdarza nam się osiągać wymagane wskaźniki i zgarniać bardzo duże premię.

Kontakt - Cross Poland Sp. z o.o.

UL. TRAKT BRZESKI 1 05-077 Warszawa

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

gość

20.03.2014 20:46

Czy ktoś pracował jako Kierownik Sklepu? Bardzo proszę o opinię.
jolo

19.02.2014 13:58

Witam, Co prawda, że może firma nie jest marzeniem ale jak każda posiada wady i zalety. Wszyscy [usunięte przez moderatora] tutaj piszecie, że tak źle i beznadziejnie. Pracowałam tam dwa lata jako dekorator i uważam że wszystko zależy od zespołu a przede wszystkim kierownika! Ja byłam zadowolona w prawdzie grafik się często zmieniał ale to ze względu na prośby pracowników bo np. coś komuś wypadło itp. Jest nacisk na sprzedaż i trzeba wyrabiać swój target ale są premie za każde wskaźniki za podstawę na umowę o pracę po dwóch mieisącach miałam 1500 zł i do tego premia w zalezności jak się sprzedaje 10% - 15% - 20% -30% od podstawy czyli to wychodzi 10% = 150zł a za 30% = 450 zł i przyznam się że zdarzyło mi sie parę razy miec prmię za 20 i 30 % w dodatku za wskaźnik WK też jest premia 150 zł, co miesiąc są konkursy i zadania dla sklepu. Za konkurs jest kolejna premia 150 zł a za zadanie dla pracownika (wygrywa jedna osoba ze sklepu i też mi się zdarzyło pomimo obowiazków)wygrywa sie bony np na spodnie czy na kwotę do wykorzystania. A zniżka pracownicza wynosi 50% (spodnie się kupuje od 25 do 70 zł max)! Niektóre rzeczy mogą demotywować jak w każdej firmie ale ja miło wspominam ten czas. I jest luz a nie żołnierskie zasady jak w INDITEXie. Pozdrawiam
lucja

01.10.2014 09:07

zgadzam sie w 100% z powyzsza wypowiedzia
ana

01.10.2014 21:22

co za bzdury! Premia za konkurs występuje jedynie w formie bonow do wykorzystania na zakupy (przeciez kolejnymi spodniami czlowiek dzieci nie nakarmi), najnizsza srednia krajowa, brak premi (pracuje od 6 miesiecy i ani razu sklep nie wyrobil planu bo tak duze zalozenie sprzedazy)wdodatku premia jest naliczonaw przypadku realizacji każdego z zadań na poziomie 95%. Wyzysk i atmosfera kiepska, szukam innej pracy,
zzen

17.11.2013 12:07

A ja mam pytanie. Czy dekorator w tej firmie zarabia więcej niż sprzedawca? Jeśli tak to ile? :)
xxxx

29.09.2013 14:04

umowa o prace po 3 miesiącach i to na dwa lata. zarobki 1300zł/msc
tymek

16.11.2012 16:54

Witam:) Może mi ktoś powiedzieć ile zarabia Regionalny Visual Merchandiser w firmie Cross Poland? Co myslicie o tym stanowisku i jak ono wygląda w tej firmie? Umówiłam się tam na rozmowę i jak przeczytałam Wasze komentarze to się przeraziłam. zastanawiam się czy to wygląda tak z punktu widzenia sprzedawców/kierowników bo są najniższym ogniwem a zarazem od nich (Was) wszystko zależy. To dział sprzedaży \"utrzymuje\" cała centrale firmy. Może ktoś powiedzieć jak wygląda to z perspektywy regionalnego dekoratora??Pozdrawiam

05.11.2010 22:02

liczę ze znajdą się jeszcze osoby które będą chciały "życzliwie" wypowiedzieć się na temat tej firmy:)
wyoutowana

04.11.2010 22:38

I mam dla Ciebie dobrą radę jeśli masz inną propozycję pracy to lepiej z niej skorzystaj:)
max

22.09.2010 21:38

Może ktoś doda opinie o ej firmie bo dostałem propozycje pracy ale nie mam skad czerpac informacji o tej firmie :/

Zostaw merytoryczną opinię o Cross Poland Sp. z o.o.