Cross Poland

Kim jesteśmy?

Dlaczego My?

Nasze salony

Sosnowiec - Cross Poland

5. Opinie o Cross Poland Sp. z o.o.

Opinie o Cross Poland Warszawa

Nie przegap nowości o Cross Poland Sp. z o.o.!

27.03.2024 16:40

Na równi z tworzeniem wysokiej jakości produktów, ważne jest dla nas budowanie satysfakcjonujących i pozytywnych relacji z naszymi pracownikami. Zostało to dostrzeżone i docenione podczas X Forum Gospodarczego Powiatu Otwockiego  2023r. , który odbywał się pod hasłem ‘Partnerstwo dla rozwoju’. W konkursie ‘Buzdygan Marszałka Bielińskiego” Cross Poland otrzymał wyróżnienie w kategorii „Pracodawca Roku”.
News image
Jarek

16.05.2019 14:52

Zacznę od tego, że bardzo mnie interesuje czemu sporo osób dodaje tutaj informację o produktach firmy? Biorąc pod uwagę fakt, iż jest to portal z opiniami o pracodawcach jest to totalnie bez sensu. Pracowałem w firmie Cross Poland rok i muszę przyznać, że był to bardzo miło spędzony czas. Oczywiście nie mówię, że leżałem i nic nie robiłem, bo pracy było dużo. Jednak sama atmosfera w pracy, oraz ludzie którzy ją tworzą sprawiają, że pracuje się bardzo przyjemnie. Oczywiście zawsze trafi się osoba która będzie do nas mniej przyjaźnie nastawiona. Ja osobiście pracę w tej firmie (centrala) mogę z czystym sumieniem polecić.

08.04.2026 16:08

Rozmowa kwalifikacyjna w firmie Cross Jeans w Galerii Echo w Kielcach pozostawiła u mnie mieszane odczucia. Niestety, zamiast skupić się na moim doświadczeniu zawodowym, umiejętnościach czy motywacji do pracy, rekruter zadawał wiele bardzo prywatnych pytań. (usunięte przez administratora) Uważam, że tego typu pytania są nie na miejscu i nie powinny być poruszane podczas rozmowy kwalifikacyjnej, ponieważ nie mają bezpośredniego związku z wykonywaniem obowiązków zawodowych. Taka sytuacja sprawiła, że poczułam się niekomfortowo i zaskoczona przebiegiem spotkania. Proces rekrutacyjny powinien być profesjonalny, oparty na kompetencjach kandydata oraz zgodny z zasadami poszanowania prywatności. Mam nadzieję, że firma zwróci większą uwagę na standardy prowadzenia rozmów kwalifikacyjnych w przyszłości.
#Sprzedawca

10.04.2026 15:15

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Zapewniamy, że szanujemy prywatność naszych pracowników oraz kandydatów na każdym etapie procesu rekrutacji, dlatego wyjaśnimy wewnętrznie całą sytuację z odpowiednimi osobami. Przepraszamy, że poczułaś się niekomfortowo. Pozdrawiamy Cross Jeans

Klient

14.11.2025 19:37

Bardzo miła, życzliwa obsługa

Nicko123

30.09.2025 12:35

Przez pewien okres czasu pracowałam w crossie na outlecie factory w Gliwicach. O tyle o ile praca sama w sobie jest jak najbardziej w porządku tak największy problem był z Panią kierownik. Jak się zatrudniłam wszystko było w porządku lecz z czasem zaczęło wychodzić coraz więcej nieprzyjemnych sytuacji od Pani kierownik do klientów jak i zespołu. Jeśli chodzi o klientów którzy nie czuli się dobrze w danym modelu lub coś im po ludzku przeszkadzało w produkcie kierowniczka potrafiła powiedzieć klientce, że siedzi jej to w głowie i tak naprawdę robi problem z niczego. Nie potrafiła sensownie odpowiedzieć by zbić obiekcję klienta. Jeśli chodzi o zespół to już jest grubsza sprawa. Nie raz nie dwa zdażyło się, że kierowniczka miała w grafiku na godzinę 11 a przychodziła o 11:20 lub była w grafiku do 18 to potrafiła wyjść nawet o 17:30. Dziwne że nikt z góry jeszcze się tym nie zainteresował. Kolejną rzeczą jest ustalanie grafiku na kilka miesięcy naprzód by to ona mogła wiedzieć jak zmieści się godzinowo w systemie rozliczeniowym, ale dziewczyny z zespołu już mogły mieć np 15 niedogodzin bo przecież zawsze można to gdzieś wcisnąć. Szkoda tylko że problemy z godzinami w grafiku z reguły wychodziły praktycznie w każdym miesiącu (no chyba że zwróciło się uwagę że chce się pełny etat a nie okrojony lub z większą ilością godzin). Wiadomo że każdy z nas chce wyrobić normę aby dostać premię, ale w chwili gdy to się nie udawało „gnębienie psychiczne” wybranych osób z zespołu przez kierowniczkę było prawie na porządku dziennym. Dosłownie było czepialstwo o wszystko i o nic byle tylko znaleść powód aby zrobić awanturę, by za kilka minut przeprosić „bo ja chyba przechodzę przekwitanie i stąd te zmiany humoru ha ha”. Nie to nie jest normalne. Tak samo rozmowy telefoniczne, ja rozumiem, że firma nie jest mocno restrykcyjna pod tym kątem ale wychodzenie nawet poza sklep na godzinę by pogadać przez telefon nie powinno być akceptowalne. Tych sytuacji jest naprawdę o wiele więcej ale zależało mi konkretnie na tym co opisałam wyżej. Naprawdę niech ktoś z góry się tym zainteresuje i ustawi Panią kierownik do porządku bo nikomu nie życzę mieć takiej osoby jako kierownika.
Ewa

20.09.2025 19:10

Sklep Annopol Zrobiłam z mężem zakupy nie małe. Jestem zadowolona. Pan Marcin ma trafne oko co do doboru spodni dla męża. Świetnie doradził i dobrał odrazu rozmiar. Świetna i miła obsługa. Polecam
Www

15.11.2024 05:27

Jakie są wasze opinie na temat pracy magazynier w Zakręcie? Warto?
Klient z tatuażami

10.04.2024 18:18

Szanowni Państwo, Od prawie dekady jestem klientem Waszej firmy a ponieważ można mnie nazwać klientem lojalnym to zawsze robię zakupy w placówce znajdującej się w Factory Ursus. Jeśli chodzi o spodnie to kupuję je tylko w Państwa firmie i tylko w Ursusie. Chciałem wyrazić swoją opinie na temat obsługi pracującej w tym miejscu. Bez względu na to kto mnie obsługuje (czy też obsługiwał bo lata mijają a personel się zmienia) to zawsze jest miło, przyjemnie, kompetentnie i rzeczowo. Można powiedzieć, że jesteśmy już starymi znajomymi. Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Przy okazji zakupów można chwilę porozmawiać (oczywiście jeśli są ku temu warunki) czegoś dowiedzieć np. o terminach nowych dostaw. Polecam to miejsce bo obsługa jest wyjątkowa. Należy się temu zespołowi zasłużona pochwała a gdybym był ich szefem dałbym im nagrody @Pracodawca . Serdecznie Państwa Pozdrawiam, Stały klient, Cezary Piotrowski

16.12.2023 20:13

Mańka

03.01.2024 11:57

Umowa o pracę i pieniądze na czas rzeczywiście są. Jednak nie jest to warte takiego upodlenia jakie spotyka tam pracowników. Niestety administrator usuwa komentarze nagminnie. Pracowałam w małym sklepie na Pomorzu, nie będę wymieniać nazwy miasta- serdecznie nie polecam. Pasywna agresja na codzień gwarantowana

14.09.2023 00:24

jest jak większości firmach odzieżowych , podstawa plus premia od sprzedaży, byłam w innych i tu jest ok , (usunięte przez administratora)Wiec jest trochę minusów i plusów .
Pr

24.09.2023 16:47

Premia to wyścig szczurów! Wchodzi klient, trzeba łapać. (usunięte przez administratora)

04.09.2023 08:37

Pracowałam w tej firmie ponad 10 lat i mogę polecić firmę z czystym sumieniem :) jasne zasady pracy, przejrzysty system premiowy :) Wystarczy mieć dobre nastawienie i być zaangażowanym w wykonywaną pracę a wszystko da się osiągnąć ;) siła w zespole - to podstawa :)
Prawda

05.08.2023 23:26

Praca w tej firmie to (usunięte przez administratora). Na stanowisku sprzedawcy jest etat sprzątaczki, magazyniera, dekoratora, mgr administracji i ochroniarza takie przynieś podaj pozamiataj to wszystko za najniższa krajową. Zero dodatkowej kasy nawet za wyrobienia 100% i wyżej utargu tylko Gratulacje. Na święta żadnej premii, nic, wymagania jak z księżyca. Nigdy dobrego słowa zawsze opieprz. Każdego dnia ból głowy o hitrate. Praca po 12 godzin często bez możliwości podgrzania jedzenia. Wymagania aby stać na baczność prawie 12 godzin.

07.08.2023 10:45

Zgadzam się, dlatego też uciekłam od tych ludzi i firmy.Przyszli nowi-starzy ludzi po pandemi i nie potrafią docenić pracownika ani zmotywować. Plany duuuuże, wskaźniki od wieeeelu miesięcy bez zmian. 80% powino być zawsze a nie trzeba wiecznie walczyć o "psie pieniądze tym bardziej w tych czasach. Dali premie kwartalne kierownikowi i zastępcy a sprzedawcą ucieli. Konkursy jeśli są to niesprawiedliwe.
Prawda

09.08.2023 19:54

Zapomni o dodatkowych pieniadzach w tej firmie ,nie ma ich.Tylko dla kierownikow i oni nie duze
XYZ

15.04.2023 20:16

Zacznę od plusów firmy - wypłaty są w terminie , nawet kilka dni przed 10. Minusy.. Praca bez możliwości rozwoju, pracownik stoi w miejscu jak(usunięte przez administratora). Pracownik jest tylko pionkiem, który ma realizować budżety, a nie otrzymuje odpowiednich premii czy motywacji w zamian. (usunięte przez administratora) Na sklepach jest super atmosfera wśród personelu, ale biorąc pod uwagę całokształt zdecydowanie odradzam.
Xyz

24.06.2023 20:48

Oprócz podstawy raczej ciężko o cokolwiek! Plany są wygórowane, spadki wejść, brak możliwości zarobienia dodatkowej kasy poprzez wypracowanie premi! Za czasów starych regio, premia byla zawsze. W tej firmie nie ma szacunku do sprzedawców. System premiowania bardzo nie sprawiedliwy. Najniższa krajowa.
Darox

25.06.2023 19:40

Premia jest za utarg który od czasów Pandemi jest mocno wygórowany! Utarg to jak loteria, jednego dnia dobry i ktoś kto jest na zmianie zyska a kolejnego marny . Powinien być jasny i sprawiedliwy dla każdego! Nie ważne czy jesteś kierownikiem czy Doradca.
PannaMigotka

01.02.2023 08:58

Praca w BCity w tym sklwpie nie rozni sie noczym innym od tego xo napisali wczesniej. Plus zmiana jest po 12h. Duzo wymagan za smieszne pieniadze, duza presja hit rate ,ogolnie slaba praca i slaba plca.
Ktośskądś

15.03.2023 00:18

Możesz się tylko spodziewać najniższej krajowej.
Spadamy w dół

19.03.2023 17:34

W firmie dzieją się ostatnio bardzo dziwne rzeczy, brak możliwości wyrobienia premi miesięcznych które były możliwe w czasie przeszłym kiedy to rządził inny prezes. Są "pewne"premie kwartalne,ale tylko dla kiero i zastępcy, zwykły pracownik zero motywacji . System premiowy jeśli ktoś bardzo inteligntny by go doszlifował byłby w miarę dobry, ale ostatnimi czasy brak takich osób. Ostatnio bardzo ciezko o dodatkowa kase. Najnizsza krajowa!
Użytkownik 3432

15.12.2022 13:47

Czy pracownicy dostają cokolwiek na święta Bożego narodzenia od firmy?
XYZ

27.12.2022 22:20

Nic w tej firmie się nie dostaje ,sorry ew opierdziel od kogoś z góry! Zero szacunku do pracownika, zero motywacji,zero socjala. Plany wygórowane od ciężko o premie miesiączna. Żadnych dodatków w postaci wczasów, czegokolwiek na świeta itp. Firma zamiast wypływać na dno i przyciągać nowych klientów tonie!
NP

26.06.2019 19:26

Zespół, wynagrodzenie i praca na plus. Pracodawcę oceniam dobrze. Jednak patrząc na całokształt, przez takie sytuacje, jak te opisane poniżej, ocena jest taka, a nie inna. Brak zaufania do pracowników, obgadywanie za plecami, chęć, żeby każdy na siebie donosił. Praca w ogromnym stresie. Kierownik chodzi do pracy niezgodnie z grafikiem, pracownicy potrafią nie mieć ani jednego weekendu wolnego w miesiącu, w dniu zebrania praca po 13h, w trakcie pracy wychodzi na zakupy prywatne, rozmawia przez telefon prywatny z kierownikami, rodziną, znajomymi. Potrafi zamknąć się na cały dzień na zapleczu i wisieć na telefonie. Rzadko kiedy z niego wychodzi, pracują pracownicy. Wypożyczyła koleżance asortyment ze sklepu, nie wybijając paragonu, informacje wewnętrzne sklepu wynosi poza jego obręb. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam ????
Były

02.04.2022 14:45

Myślę, że wrażenia są takie same u wszystkich, na co wskazuje tak duża rotacja w tym miejscu. Ryba psuje się od głowy.

20.04.2022 23:42

Kierownictwo i przełożeni są ok czasami są mniejsze lub większe targety do realizacji jak w każdej firmie ale do wyrobienia ,warunki pracy mogły by być troche lepsze (socjal)ale ogólnie jest ok. Tylko nie koniecznie każdemu chce się pracować-:(

26.07.2021 12:12

Jakie się opinie na temat pracy w Blue City?
Anonimek

26.07.2021 12:01

Czy może mi ktoś coś powiedzieć na temat stanowiska sprzedawcy? Warszawa Blue City, Ursus lub Złote Tarasy?

07.07.2021 10:24

Co wchodzi w socjal Cross Poland Sp. z o.o.?

14.07.2021 23:19

Nie Ma w tej pracy czegoś takiego jak socjal ???? pracownicy są traktowani jak robole, nikt nikogo nie docenia. Zarabiasz najniższy hajs na rynku niestety. Plany wygórowane a towaru brak. Każą pisać 1000 emeile odnośnie konkurencji a nic nie robią w kierunku zachęcenia klienta do wejścia. Firma wraz z pandemia idzie na (usunięte przez administratora) niestety zamiast piąć się ku górze.

21.06.2017 15:38

Klient

17.01.2019 22:20

Każdy sklep firmowy ma opis na metce wyprodukowano w Chinach dystrybucja np. Diverse
Marcin Kołtun

09.06.2020 07:59

"Dwóch lat klienci nadużywają warunki gwarancji" to jest żart.Pierwszy raz i ostatni kupiłem spodnie marki Cross. Po 10 miesiącach spodnie dosłownie się rozrywają.Zareklamowalem je ale oczywiście firma nie przyzna się że sprzedaje badziewie(usunięte przez administratora)
Grażyna

09.02.2020 16:06

Możecie mi powiedzieć coś na temat stanowiska Regionalnego kierownika sprzedaży? Pojawiło się ogłoszenie i chciałabym wiedzieć jak to wygląda. Im więcej informacji tym lepiej:) Pozdrawiam
bduhu

22.10.2019 17:49

rozmowa rekrutacyjna: niestety ale drogie panie nie dowiecie sie ile brutto zarobicie poniwaz pani kierowniczka udaje ze nie wie ... a praca wydaje sie wymagajaca nie dajcie sie okrecic potencjalnymi zrobkami co nie masz na papierze tego mozesz nie zobaczyc .
ola

31.10.2019 17:53

gratuluje w takim razie polityki firmy . czlowiek idzie na rozmowe rekrutacyjna opowiada o sobie a firma ma czelność nie informować o potencjalnych zarobkach .. czyli moze najlepiej przyjść do pracy za darmo i sie cieszyć ze sie ja ma . na prawde nie rozumiem takiej postawy przecież wiadomość o wynagrodzeniu jest bardzo wazna na początku rekrutacji . Wysokość wynagrodzenia czesto jest decyzyjne czy bede chcial wziac ta prace czy nie .
pinikini

31.10.2019 17:56

zgadzam sie ... wychodzi na to ze szkoda czasu na spotkania kwalifikacyjne.. nie dosc ze sie starci czas ..to wychodzisz i po pierwsze nie wiesz czy sa toba zainteresowani a po drugie nie wiesz za jakie pieniadze a po trzecie nawet jak sie na cb zdecyduja to czy wynagrodzenie jakie ci zaproponuja bedzie ok .. szkoda czasu .. dobrze ze sa takie strony jak ta

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cross Poland?

Kontakt - Cross Poland Sp. z o.o.

UL. TRAKT BRZESKI 1 05-077 Warszawa

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

16.08.2019 09:31

News image
Nie polecam

29.06.2019 11:42

Wszystkie negatywne opinie zostają natychmiast usuwane. Tak właśnie wygląda możliwość wyrażenia własnego zdania.
Antyzakret

27.06.2019 01:06

Pracowałam w zakręcie. Totalna porażka. Kierowniczka, zastępca i dekorator no cóż... Awantury przy klientach normalna rzecz, w szczególności w weekendy kiedy ludzi było najwięcej, trzeba było pokazać kto rządzi. Jeśli już się zrobiło swoją pracę kazali stać w jednym miejscu, całe szczęście że można było oddychać. Humorki, awantury wiecznie skrzywione miny. Między sobą gadanie i smianie się a do sprzedawcy przez 9 h potrafiły się nie odzywać. I wielka obraza jak sprzedawca się odezwał. Powiem tak praca jak praca ale atmosfera(usunięte przez administratora). To co one tam wyczynialy to dobrze by było opisać na jakimś portalu. Wiadomo jednym praca się podoba drugim nie. (usunięte przez administratora).jesli doszło już do tego że ktoś się rozchorowal to afera że jak to, jakie zwolnienie a kto przyjdzie do pracy. Nie zapomnę jak dziewczyna z zapaleniem oskrzeli non stop pracowała. Ja z regionalnymi nie miałam problemu, dobrze było. Ale sama ta atmosfera na tym sklepie... (usunięte przez administratora)

04.12.2018 15:33

lipa przez duże L Moje sugestie dla Cross Poland Sp. z o.o.: zacznijcie z szacunkiem traktować ludzi Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zacząć płacic adekwatnie do przepracowanych godzin
MC

30.10.2018 17:09

Praca w tej firmie była niezwykłą przyjemnością. Zatrudniono mnie, na stanowisku zastępcy kierownika, w tym samym czasie inna dziewczynę na kierownika sklepu. Niestety ona dostala znacznie lepsza oferte pracy, mnie zas awansowano. Umowiłam sie wówczas z kierownikiem regionalnym, że to moja taka pierwsza praca, że prosze o wsparcie i o 'otwartą furtke' w razie gdybym nie dała rady, lub bede sie zle czuc w roli przywódcy chciałabym przejść na byłe stanowisko. Oczywiście ta umowa nie byla pisemna, tylko słowna, zatem mnie olano. Przez dwa miesiące zatrudniłam nowe osoby, wyszkoliłam, rozkręciłam sklep od zera, w końcu zaczeły być robione targety. Co ważne zatrudniałam się informując o swoim ślubie, kierownik regionalna dala mi pozwolenie na urlop wypoczynkowy bym miała podróż poślubną. Po powrocie o zgrozo złapało mnie ostre zapalenie oskrzeli. Mimo, że byłam zapewniona o przedłużeniu umowy, oraz zaoferowano mi podwyżkę, stan mojej choroby zadecydował o tym, że mi jednak umowy nie przedłużono. Zadano mi pytanie: "jak długo byłaś w pracy w tym miesiącu" Cóż, z jednej strony urlop, z drugiej L4 - niestety zaledwie 2 tygodnie. - "No właśnie". Genialne poszanowanie pracownika, godne pozazdroszenia. Czy w zwiazku z tym polecam komuś tę pracę - nie.
Wdzięczna

22.10.2018 18:50

Chciałabym podzielić się baaaardzo miłym zdarzeniem. W sobotę byłam z chłopakiem na zakupach w Factory Poznań. W Cross Jeans wpadła nam w oko pewna męska kurta. Wstępnie kosztowała 300 zł, jednak miała drobną wadę, odpadło jedno zapięcie (typu napa). Przy kasie zapytaliśmy czy jest inna w tym samym rozmiarze, lub czy dostaniemy jakąś drobną zniżkę na tę wadę. Pani niestety nie mogła obniżyć ceny, ale zaproponowała inne wyjście. Kupiliśmy kurtkę na jej pracowniczy rabat (50%) i zapłaciliśmy 150 zł. Pani niestety była w pracy ostatni dzień. Nie zdążyliśmy wrócić z żadną czekoladą ale mam nadzieję, że ta wiadomość dotrze do tej przemiłej kasjerki, ponieważ chciałabym jeszcze raz podziękować :) Z tym się jeszcze nie spotkałam :) Szkoda, że tylko jedna z kasjerek była miła, druga nie chciała nam pomóc...
sala

24.08.2018 12:13

Cross praca w Ursus i powiem szczerze nie polecam. Kierowniczka nie kompetentna, zwala na innych robotę i winę za swoje potknięcia. Jak przyjeżdżają przełożeni to umie się wybielić ze wszystkiego. System pracy nie do przyjęcia a kogo obchodzi, że nie możesz. Pensja średnia, premia zależna od wyników, progi takie że ręce opadają. Masakra...w dodatku kierowniczka nie trzyma się grafiku wychodzi kiedy chce a innych szturmuje.!!!

29.08.2018 15:22

Dzień Dobry, Oferowane wynagrodzenie podstawowe na stanowisku sprzedawcy w salonie Cross Jeans nie odbiega od średniego wynagrodzenia na podobnym stanowisku w branży odzieżowej, w sektorze retail. Premia jest dodatkowym elementem wynagrodzenia, uzależnionym od realizacji planu sprzedażowego. Pozdrawiamy Zespół Cross Jeans
anonymous

09.07.2018 13:03

Kupiłam spodnie w sklepie w Koniku Nowym, niby taka promocja, bo jedna para za 100% ceny a druga ta tańsza, za 50% wartości z metki. Okazało się, że spodnie są podziurawione w kroku, nie zauważyłam tego w sklepie niestety. Spodnie ze zwykłego materiału za 80,- z dziurami, to raczej lekka przesada. Zadzwoniłam do sklepu, co mogę w tej sytuacji zrobić, ale niestety otrzymałam bardzo nieprzychylną dla mnie informację, że właściwie to nic, bo w koszu z którego wybrałam spodnie, leżą uszkodzone egzemplarze i one nie podlegają reklamacji, a tak w ogóle, to zasugerowano mi, że sama te spodnie podarłam i teraz chcę je reklamować. Bardzo nieprzyjemna rozmowa z pracownicą tego sklepu. Nie polecam nikomu robić tam zakupów. Przepisy są takie, że można tylko w ciągu 7 dni i tylko w sklepie, w którym dokonuje się zakupów zwrócić towar.

11.07.2018 11:20

Szanowna Pani, w odpowiedzi na Pani post chcemy przypomnieć, że wszystkie spodnie, dostępne w salonie Cross Jeans w Koniku Nowym/ Zakręcie, są fabrycznie nowe, dlatego też nie ma możliwości zakupu modeli przedziurawionych w kroku. Dodatkowo, towar drugiego gatunku jest wyraźnie oznaczony i wydzielony od reszty produktów. Nasi klienci są więc poinformowani i świadomi, że kupują towar gorszego gatunku, którego cena jest znacznie niższa od ceny rynkowej. Pozdrawiamy Zespół Cross Jeans
zadowolona klientka

21.03.2018 22:57

Moje ulubione jeansy są właśnie z crossa. Nie mechacą się ani nie rozchodzą. Polecam!

07.02.2018 14:04

Posiadacie jakieś informacje związane z Cross Poland Sp. z o.o.? Dajcie znać, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.

06.03.2018 19:28

Opinie znajdowaly sie juz wczesniej, ale nie byly korzystne wiec zostaly usuniete. Wynagrodzenie najnizsza krajowa plus premie od zrealizowanych wskaznikow ktore ostatnimi czasy sa tak wygorowane, ze az niemozliwe do zrealizowania. Zero dodatkow swiatecznych czy karnetow do kompleksow sportowych. Wynagrodzenie za prace od jakiegos czasu nie jest w terminie, a premie nie zawsze naliczane i trzeba o nie walczyc. Jednym slowem nie warto!

22.07.2017 19:11

Kinga R.....

27.07.2017 00:02

Hmmm to raczej nie opinia o pracodawcy.....A o kierowniczce , a może kij ma dwa końce jaki pracownik takie zachowanie kierowniczki:-)jak tak miałaś źle to było to zgłosić a nie wylewać żale anonimowo na portalu , bo tu można wszystko napisać .Jak widać w realu kiepsko sobie poradziłaś dzieciaku internetu.Może chwila zastanowienia nad sobą dobra rada na przyszłość z pozdrowieniami Stary Były Pracownik Cross JEANS(zadowolony)
uciekać

08.07.2017 16:12

Pracowałam tam pół roku i to była moja najgorsza praca, każdy weekend w salonie, grafiki tylko po 12h, niepoważne wskaźniki, których nie da się wypracować, słabe pieniądze i wieczne narzekanie ludzi z góry. Dla nich musisz być oddany w 100%, zapomnijcie o życiu prywatnym. NIGDY WIĘCEJ.
Pracownik007

08.06.2017 14:08

Tragedia! Nie polecam współpracy z ową firmą! Jak najdalej...
Crossman

06.04.2017 15:33

Pozdrawiam z całego serca kierowniczkę salonu Ptak w Rzgowie, śliczną panią S.C.
przeciwnik cross poland

03.04.2017 10:20

Zwalniają pracowników z dnia na dzień bez żadnych skrupułów. Okłamują pracownika. Jeżeli za dużo umiesz szybko wylecisz np. kierowniczka czuję się zagrożona na swoim stanowisku. W tej pracy najlepiej nie mieć rodziny i godzić się na pracę powyżej 10 godzin inaczej do widzenia. Jeżeli chcesz zmarnować swój cenny czas to zatrudnij się tu, ale szybko możesz zostać na lodzie.
klient- Kalisz/opinia

09.03.2017 14:18

Sklep w Kaliszu był dla mnie ulubionym punktem do zakupu spodni, genialnie zawsze mi doradzono, niestety od jakiegoś czasu obsługa tam jest tragiczna. Nie widzę już tam już osób , które były naprawdę wspaniałymi doradcami. Na tę chwilę obsługa jest słaba, nie potrafią profesjonalnie dobrać spodni, brakuje im energii i entuzjazmu do działania. Niestety ale już tam nie zrobię zakupów.

26.02.2017 20:06

masakra co sie w tej firmie dzieje. chca zbic fortune na niskiej jakosci. ciagle oczekiwania pisanie wyjasnien i inne glupoty, ktore nie wiadomo do czego maja sluzyc. zamiast obslugiwac na salonie siedzimy i wymyslamy maile i glupie tlumaczenia.
Crossman

09.02.2017 10:28

Zapowiedziano w Crossie imprezę "integracyjną". Mimo, że introwertyzm mocny to bardzo chciałem iść. Myślałem "będą tam wszyscy koledzy z partnerkami, ale nie bardzo mam z kim pójść". Nagle zagadała ona. J. - na co dzień szara myszka, schludnie ubrana. Spadła mi jak z nieba! Zapytała czy mam z kim iść, odpowiedziałem, że skoro pyta to chyba ona też nie ma i czy pójdziemy razem. Zgodziła się. Przyszedł ten dzień. Czekamy przed wejściem, siedząc przy stolikach z kumplami. Część kolegów z dziewczynami, do części jeszcze nie przyszły. Pojawiła się J. O Jezu jakbym anioła zobaczył. Spódniczka. Świetna bluzka z dekoltem, ładne uczesanie. Niektórzy aż zagwizdali. Czułem się mega. Poszliśmy do stolika obok. Chwila na przywitanie i jak minął dzień. Zapytałem jak w kwestii pieniędzy czy każdy za siebie czy ... PRZERWAŁA mi - "ja wzięłam tylko na kawę, więc TY musisz kupić wejściówki. Tym bardziej, że mnie zaprosiłeś!" Aha. Ok. Dobrze, że miałem kartę. Zaczęli wywoływać wejścia. Przeczytali nas jako parę! Parę! Byłem mega podbudowany, że tak piękna kobieta będzie dzisiaj moją towarzyszką. Przedstawienie jak to przedstawienie - nie rozmawia się. Wszyscy czekali na tańce po nim. Wyszedłem przed końcem aby wziąć sobie kawę i coś na energię przed dancingiem. Gdy wróciłem ... jej już nie było na swoim miejscu. Ludzie zaczynali przechodzić do tanecznej sali. Tam jej też nie znalazłem. Wszyscy tańczyli a ja jak idiota szukałem jej, nie zamierzałem się gibać jak idiota w rytm muzyki sam ze sobą. Znalazłem ją na korytarzu szła do baru. Zaproponowałem, że to ja kupię jej coś do jedzenia, żeby chociaż nie była głodna. Zgodziła się ale ... totalnie mnie zaczęła olewać. Rozmawiała ze wszystkimi tylko nie zemną. Otwarcie dawała się podrywać. Zaczęli ją podrywać nawet niektórzy (byli już) koledzy. Paru ustawiłem, że przyszła zemną i żeby spierdalali bo na co dzień im pomagam a nie podbija się do dziewczyny kumpla. Ona nie widziała w tym problemu. Dalej było tylko gorzej. Zaznaczę tylko, że pojawił się alkohol - reszta nie jest warta opisania ... "Wystroiła się jak beyonce" ale chyba nie dla mnie. O żadnych tańcach z jej strony nie było mowy. Zagwarantowałem jej wejście, jedzenie i bezpieczeństwo. Myślałem, że dostanę w zamian coś na zasadzie partnerstwa, że skoro zobowiązała się to zemną ten czas spędzi, będzie rozmawiać, tańczyć i ogólnie dobrze się bawić. A potencjalnych adoratorów będzie też sama odbijać. Weszliśmy razem - wyszliśmy osobno i w innym czasie. Zawiodłem się i rozczarowałem. Nigdy nie sądziłem, że można tak człowieka skrzywdzić swoją "nieobecnością". Czułem się zdradzony tego wieczoru. Bardzo mnie zraniła. Wziąłem parę dni urlopu siedzę, żalę się na goworku i gorzkie łzy lecą mi z oczu. A tak się cieszyłem zanim tam weszliśmy, że z nieba anioł mi spadł. Boli.

03.01.2017 12:55

wszystkie komentarze wykasowane :D dobre dobre : D jest tak ekstra ze ryczec sie chce, a do pracy przychodzi sie z mysla o jej zmianie : D
żal

04.01.2017 17:09

popieram, wszystkie negatywne komentarze usuniętę !!!
Ola

29.10.2016 10:38

Co bardzo ważne: umowa o pracę, wpłata na czas, premie są wysokie. Kontakt z przełożonymi nie jest trudny, zawsze jak jest jakaś sprawa to od razu pomagają, tłumaczą. Zmiany na lepsze :)

Zostaw merytoryczną opinię o Cross Poland Sp. z o.o.