2.8/5

• Folwark
Gliwice - biuro pośrednictwa pracy za granicą ETS
Racibórz - ETS

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Ets Sp.z o. o.

Opinie o Ets Sp.z o. o. Opole

Nie przegap nowości o Ets Sp.z o. o.!

puszkin

31.01.2014 12:34

z tej firmy som zadowolone osoby (usunięte przez administratora)
    świerzak :D

30.01.2014 15:40

Witam wszystkich, mam pytanie do tych osób które już tam były w ostatnim czasie. Jak wyglądają warunki mieszkalne i jak to jest z tym 4,60 Euro za godzinę ? 5,60 euro mają osoby które zgodzą się na to żeby wozić ludzi bo posiadają prawo jazdy? I ostatnie pytanie jak z godzinami pracy ? Ile można dziennie robić czy są też dni że siedzi się na mieszkaniu bo niby zapewnione ma być 37 roboczo godzin tygodniowo a jak faktycznie jest? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :D

25.01.2014 10:20

no nie wszyscy mają 4.60! po 5.60 mają ci pseudo kierowcy taki np.Kuczer który dzennie najebany siada za kierownice
    zainteresowana

19.01.2014 12:12

witam mam pytanie jakie ofert pracy ma ta agencja proszę o wiadomość oczywiście dla kobiet i czy jest jakiś formularz zgłoszeniowy do nich
    qmin

24.01.2014 17:08

4.60 za godzine to smiech na sali firma kogucik
    Pati

16.01.2014 12:12

Jeśli ktoś jedzie za granicę obojętnie z jakiego biura i nie będzie pracować to wiadomo,że opini o biurze nie zostawi dobrej...
    TELIMENA

09.01.2014 13:36

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ,jeżdżiłam ponad 8 lat do Niemiec i gościnnie do Austrii Szwajcarii i jedno wiem napewno :::zależy czy się pracuje u kogoś czy się współpracuje z kimś / czy mieszka sie samemu na stancji bądż firma wynajmuje kilku osobowe pokoje lub szef czy szefowa meldują u siebie .Każda forma zamieszkania jest mimo wszystko do przemyślenia .Mieszkałam w domku jednorodzinnym w jednym z pokoi ale w pozostalych mieszkały polki imprezowiczki t(usunięte przez administratora)Tu uważam zamieszkanie w kilku osobowych pokojach GENERALNIE PORAŻKĄ natomiast żeby wynająć kawalerkę oficjalnie w biurach nieruchomości żądają zaświadczenia o zarobkach z 3 ostatnich miesięcy i kaucje za 2-3 miesiecy z góry i polacy bedący dłużej w Niemczech kłamią nie mówią prawdy jak się co załatwia czy do posredniaka pójśc czy obywatelstwo -wsztskiego nauczylam się sama bez łachy znam niemiecki dobrze i jeśli ktoś chce jechać do takiej pracy z takiej agencji pracy powinien mimo wszystko się dobrze zastanowić bo ja się przekonałam w zyciu a mam życiowe doświadczenie że tak na serio nikomu do końca NIE WOLNO wierzyć a w każdej plotce jest tylko ziarko prawdy takie małe ziarenko i w Niemczech to fakt nie ma litości u pracodawców nad cherlakami i tymi co ciągle chodzą na zwolnienia i ja osobiscie nie zamieszkałą bym z nikim w życiu w jednym pokoju ,juz sie przekonałam i znam ludzi którzy zostali przez innych polakow wyrzucenie na ulice bez pieniedzy z walizkami PRZYKRO MI ALE TAKA PRAWDA WIĘC POPROSTU NASTAWCIE SIE ZAWSZE NA NAJGORSZE I NIE WIERZCIE WE WSZYSTKO CO MÓWIA BO WIEM JAK POTRAFIĄ KŁAMAC
    darohi

07.01.2014 13:42

mam pytanko jak to wyglada na dzien dzisiejszy? nie mam zamiaru tam odpoczywac tylko pracowac jak to wyglada z godzinami pracy

03.01.2014 05:39

Agencja OK. Zaliczki, wyplata OK. Praca OK. Ogolnie dobrze wspominam wspolprace z agencja, wiedizalem jaka prace bede wykonywac przed samym wyjazdem i jaka jest stawka i nie wiem czemu ludzie maja o to pretensje. Jezeli lubisz popic, recydywista, albo lubisz przebywac w takim towarzystwie i nikt ci w polsce pracy nie chce dac to bedziesz czul sie jak w raju. Jak napisalem agencja spoko tylko ludzie nie tenteges. Zycze powodzenia
    darohi

08.01.2014 14:49

jak dlugo tom byles? i gdzie dokladnie
    Jan

31.12.2013 13:05

Nie polecam osobom, które chcą sobie zrobić "wczasy", lub coś podobnego, tam jest tylko arbeit, zakupy i sen w 4-8 osobowych pokojach w warunkach spartańskich. Praca jest raczej na krótką metę, na dłuższą da się tam zwariować. Płaca 4,60 na rękę - kokosów nie ma. Osoby słabe fizycznie lepiej niech tam nie jadą, bo szybko będą chciały uciec.
    MARIO 123.PL

28.12.2013 18:09

WITAM I Pozdrawiam Szefostwo-z Rastatt całą obsadę bez wyjątku.Nie mam żastrzeżeń do pracy jak również do pracodawców i opiekunów.Podczas pobytu zaliczki były wydawane bez problemu, organizacja pracy bardzo dobra.Mam dobre zdanie na temat firmy.Polecam i pozdrawiam.
    Krzysztof12

05.12.2013 11:51

Witam Mam tylko jeden minus do tej firmy Brakuje przy najmniej 3 Busiki Polsce ktore mogly by rozwozic i przywozicz ludzi do Opola ze swojego Miasta bo teraz jest naprawde ciezko sie dostac do Opola na tom jeszcze ustalona godzinie problem jest duzy a tak jak by byl Busik to by przyjechal po czlowieka lub zaraz kilku ludzi i by zawiozl by na miejscie do Opola na autokara autobusa tak samo jest tak jak sie przy jezda sie z Niemiec do Polski do Opola przed 23.00 i co teraz kierowca wysadzi cie Opolu a ty sie martwisz jak sie dostac do domu po tej godzinie najgorsze jest to ze jak sie nikogo nie ma zeby ktosz przyjechal do Opola po nas a tak jak by byl Busik na miejscu Opolu to by mogl by zawiesz te osoby do domu bez zadnego problemu kasa i tak maja od kazdego osoby prosze wasz Biurze Opolu,(usunięte przez administratora)to jest naprawde wazne dla nasz i ludzie by sie nie spoznali by sie na ten autobus itp.
    mario2

16.11.2013 08:39

Bylem w Rasttacie to jeden z najbardziej zaniedbanych Hoteli za byle co opiekunowie dowalajä sztrofy jednym slowem trzeba na nich robic czym wiecej jest godzin pracy tym bardziej szukajä pretekstu do dowalenia kary a nie mam zamiaru ich utszymywac ja mam dziecko na utrzymaniu a nie Ruskich
    michal

04.11.2013 00:02

RASTATT - SZEFOWIE OK. GODZINY PRACY OK. HOTEL OK. JEŚLI JEDZIESZ TAM PO TO ABY PRACOWAĆ TO BĘDZIESZ PRACOWAĆ, TO NIE WYJAZD NA WCZASY JAK SIĘ NIEKTÓRYM WYDAJE! BYŁEM TAM 4 RAZY I NA PRAWDĘ BYŁO W PORZĄDKU!
    ANIABANIA

02.11.2013 08:07

Wrociłam stamtąd tydzien temu i już tęsknię napewno tam wrócę praca jest fajna szefowie są fajni i ogólnie jest fajnie do wszystiego można się przyzwyczaić :-) pozdrawiam Rastatt i pokój numer 14 !!!!!!
    daawid

21.10.2013 13:37

wpiscie w google "ets" i otworzcie ten filmik macie pokazane pokoje a robota jest duzo gorsza
    mandaryn

17.10.2013 10:41

Jestem zadowolony z pracy.

22.10.2013 08:23

Ja czekam na pracę z Ets.Cieszę się że ktoś jest zadowolony z pracyPozdrawiam.
    ciekawski

11.10.2013 18:45

Bylem dzis w Glwicach , nie chcieli CV tylko dowod i zasw o niekaralnosci - oferte pracy na segregowaniu smieci dostalem i miejsce w Neustad jak sytuacja teraz teraz tam wyglada ? czy istnieje mozliwosc zarazenia sie jakas choroba na tej segregacji ?
    JestemStąd

02.01.2014 16:50

Człowieku, JEDZIESZ SEGREGOWAĆ ŚMIECI. Jak przemyślisz co ludzie wrzucają do koszy na śmieci to sam dojdziesz do odpowiednich wniosków.

08.10.2013 09:58

czy ktoś może mi pomóc wyjechać z tej firmy?
    jakoś to będzie

07.10.2013 21:57

już nic wszystko się wyjaśniło powodzenia życzę

04.10.2013 14:40

to lepiej nie jedz beznadziejna firma

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ets Sp.z o. o.?

Ktoś

03.10.2013 14:11

Hotel nie jest darmowy. Za każdy dzień bierze 7 euro.
    bebcia

02.10.2013 17:08

czy ktoś może mi pomóc wyjechać do pracy z tej firmy? słyszałam że szybciej się wyjeżdża z kimś kto tam już był. A ja naprawdę chcę wyjechać.
    bebcia

01.10.2013 17:38

powiedzcie mi proszę,jak długo trzeba czekać na wyjazd. czekam już trzy tygodnie i nic.
    lusi

01.10.2013 15:32

pracowalam tam troche tz na Rasttacie i nie mam zadnych problemow ani z praca ani z szefostwem jak ktos chce pracowac to godz sa ..Szefostwo bardzo uprzejmi i pomocni jesli masz jakis problem to mozna na nich liczyc ..Nie sluchajcie co inni pisza trzeba samemu jechac i sie przekonac a 5 gwiazdkowego hotelu nikt i nigdzie wam nie zapewnia tam sie jedzie do pracy a nie na wczasy dziekuje i pozdrawiam
    merlin

30.09.2013 11:52

a jest tam jeszcze majstrem Waldemar- Wowka?
    xxxxx11112222

21.09.2013 07:42

[usunięte przez moderatora]Odradzam kazdemu pracy w tej firmie!!!!!

Kontakt - Ets Sp.z o. o.

ul. Reymonta 47/1A 45-072 Opole

KRS:0000208728

Branża główna: Rekrutacja i HR

19.09.2013 17:59

tak zgadzam sie szefostwo jest ok ..praca jest a jesli sie komus pracowac nie chce to po co wogole miejsce zajmuje i bzdury pisze pozdrawiam

18.09.2013 23:50

[usunięte przez moderatora] warunki na hotelu to koszmar jeszcze te samoloty nad dachem szczury pluskwy i ryczacy alkocholicy a biuro z polski o tym wie i ma w [usunięte przez moderatora] ciagłe umfale w pracy ten blizna ten siniak [usunięte przez moderatora]

18.09.2013 23:32

czwarty raz byłem za granica i jeszcze nie spotkałem takiego syfu jak w kaiseslautern [usunięte przez moderatora]
    [email protected]

08.09.2013 19:02

Jak długo czekaliście do pracy na wyjazd ? co Środę dzwonię i nic!nie wiem co robić !Pozdrawiam !
    [email protected]

06.09.2013 22:15

Już tak długo, czekam na wyjazd! Wiem że to od firmy nie zależy>a mnie bardzo zależy! Proszę ja wy długo czekaliście ?Bo nie wiem co mam ,robić, dalej ?.Pozdrawiam !

06.09.2013 16:28

usunieto ostatnie wpisy nie jedzcie tam
    lili20

03.09.2013 10:39

ta, szefostwo jest naprawdę super, [usunięte przez moderatora] nas i tyle. Dostałem lonszteuer karte i mam zarobek brutto bardzo wysoki, a płacą netto 4,60. [usunięte przez moderatora] po prostu, ci którzy nie mają wyjścia to jadą i cieszą się ze maja 4,60 na godzinę [usunięte przez moderatora] czy ktoś z was dostał kiedyś lonabrehnung i czemu placa w gotowce a nie jak inne firmy przelewem..
    ktoś

02.09.2013 19:46

Nie rozumie ludzi którzy wystawiają taka negatywna opinię o tej firmie , nigdzie nie ma lekko i tez nigdzie nie ma luksusów .. Jeśli komuś się tam nie podobało to nie obrzydzaj takimi [usunięte przez moderatora] komentarzami drugiej osobie którą ma tam akurat wyjechać .. Byłam tam i warto jechać , nie ma co prawda wysokiego zarobku ale lepsze to niż nic , ludzie też tam są w porządku , może nie wszyscy ale nie narzekałam :) , jeśli się komuś nie chce pracować to potem wypisuje takie głupoty . Ci którzy planują wyjechać z tej firmy nie wierzcie w te komentarze , lepiej sprawdzić samemu jak tam jest i potem mówić :) .
    karol&ewelina

02.09.2013 19:45

Witamy!Pracujemy w tej firmie od 3 lat,mieszkamy w miejscowości Rastatt.Pracujemy zarówno na śmieciach jak i na paczkach.To co wypisują tutaj te [usunięte przez moderatora] to jedno wielkie kłamstwo.Godziny są tu od 35 do aż 55!Warunki mieszkalne są dobre na pracę i szefostwo nie narzekamy bo szefostwo jest naprawdę w jak najlepszym porządku.Bardzo proszę nie wypisujcie głupot i nie obrażajcie szefostwa.Z góry dziękujemy i pozdrawiamy !

30.08.2013 18:43

Jak długo się czeka na wyjazd ?bo co środę dzwonię nie ma miejsca !Opinie są różne,ale wszędzie tak jest.Bo się jedzie do pracy!Dziękuję!
    artur

28.08.2013 15:27

Jedź popracować na Majorce lub Ibizę.Tam Ci dogodzą Panie kulturalny!.W tej firmie też zarobisz! Pomyliłeś adres e-Mail wysyłając swoje CV na ETS. PS.Kazachy dobrze znają język polski i nie ma problemu z nimi dogadać się,pomogą Ci,zawiozą na pocztę,aby wysłać cosik do domu,są bardzo pomocni, a strofy?Hmmm.... Zasłużyłeś?---Zapłać.Jak ktoś demoluje pokój,urywa umywalkę,[usunięte przez moderatora] TV.,to chyba trzeba za to ponieść konsekwencje?!

28.08.2013 14:39

Cześć.Pracuję w tej firmie od prawie 2-ch lat.Słyszałem o wulgarności szefostwa,ale......... .Po 1wsze.To nie są Ruski,a Kazachy!Słyszeć co jest nie tak,a zobaczyć to różnica!!!Nie ma problemów z rozliczaniem(chyba najważniejsze?!),nie ma problemów z zakwaterowaniem,nie ma problemów z pracą,dojazdami,pomocą i.....chyba to ...zaliczkami(jeśli ktoś jedzie"goły")Zdarzają się "klienci",co myślą,że to wczasy!Nie jestem żadnym moderatorem i nie piszę tej widomości w ciemno.Mam 4.60e/h,to dobra stawka przy darmowym hotelu,przejeździe i dowożeniu do pracy!!!Nie masz nic???Dostaniesz ciuchy robocze,obówie,później potrącą!(u nas w Polsce wydasz więcej).Pozdrawiam i niezniechęcam.Artur Bydgoscz. [usunięte przez moderatora]
    nicko

28.08.2013 03:50

to prawda [usunięte przez moderatora]t to ruscy bandyci nie wierzycie przekonacie sie sami roztwieraja drzwi z buta nie płaca a ostatnio dziewczyna spała pod schodami i uciekla w niemczech bez bagażu mnie za prace nic nie zapłacili jeszcze każą oddać moją zaliczke mojej bo żekomo na nią nie zarobiłem w biurze mają bejsbola przed zjazdem dzwoniłem na policaj ale nie umiałem się dogadać ciągłe kary za nic praca za darmo kierowcy autobusów to też smyki sprubóję iśc z tym do prokuratury lub zainteresować dziennikarzy pracuje się na ets w neusztad to inna nazwa w kaiseslautern inna firma a na koniec robisz dla [usunięte przez moderatora] to nazwa firmy tych rusów choć na wkr ewgenij bardzo jest wporządku jak zasuwasz porażka PRZESTRZEGAM PRZED ETS I SZCZURAMI tak jest naprawde

26.08.2013 21:12

Odradzam Ci tę firmę z całego serca.W "hotelu" w Kaiserslautern panuje ogromny bród,biegają tam szczury,nikomu nie przeszkadza zdezelowane wyposażenie pokoi,a nawet wyłamany zamek we drzwiach,cieknący sedes itp.Rosjanie-właściciele tego "hotelu"-nie remontują niczego,chodzi im tylko o to,aby jak najmniejszym kosztem dorobić się na ludziach.Mają bandycką,mafijną mentalność-podpadniesz,a grozi Ci nawet pobicie z ich strony.Nie wypłacają dokładnej kwoty,jaką zarobisz (mi się to przydarzyło).Obrzucają wyzwiskami,poniżają pracowników.Zarobki są tam bardzo niskie-tylko 4,60 E/h.Nie podadzą Ci kwoty,jaką odliczają na czynsz czy wodę/prąd/ogrzewanie.Możesz włożyć między bajki zapewnienia,że mieszkasz za darmo (chociaż będą o tym zapewniać).Na każdym kroku szukają okazji,jak "dowalić" Ci karę.Za wyjeżdżanie w stanie nietrzeźwości do pracy-200 E (to jeszcze usprawiedliwiam),ale tam stosują zasadę odpowiedzialności zbiorowej.Cokolwiek (co jeszcze działało) zniszczone? Obciążą wszystkich,niezależnie od tego,kto to zrobił.Nie zapewniają ciągłości w pracy-możesz tam wiele dni siedzieć w hotelu bez zajęcia.Lepszym hotelem jest Neustadt,ale tylko dlatego,że p. [usunięte przez moderatora]pilnuje tam czystości i tępi alkoholików (niekoniecznie jednak musisz tam trafić).Towarzystwo? Min. 90% (wg mojego rozeznania) to alkoholicy,również są ludzie z kryminalną przeszłością.Podsumowanie:ETS to brud,wyzysk i patologia społeczna.Gorąco odradzam "firmę" ETS!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Ets Sp.z o. o.

Oferty pracy - Ets Sp.z o. o.

Ładowacz k/m/n

Stuttgart

Pracownik sortowni - pracownik fizyczny k/m/n

Pracownik usług komunalnych k/m/n

Pracownik magazynu - rozładunek paczek DPD k/m/n

Stuttgart

Załadunek i rozładunek paczek DPD k/m/n

Hanower