Discover Cracow
1 464 6 1

Opinie o Discover Cracow

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Discover Cracow

Na szczęście były pracownik

Nie polecam firmy pana (usunięte przez administratora), sama wizja jest naprawdę dobra, tylko zarzadzna w zły sposób... Może niech pan skończy pitolic i zacznie słuchać swoich pracowników

były pracownik

Czy przewidujecie Państwo jakieś party dla wszystkich byłych pracowników na zakończenie istnienia firmy? :))) bo za chwilę chyba już nikogo tam nie będzie

Przetłuste Kocisko
@były pracownik 12.06.2018 08:41

Oczywiście, schleją, złoją na umór, wszystko nagrają i wrzucą w Internet i będą mieli na nas chaki

Były Pracownik

Dwie gwiazdki zasłużone. Nie polecam

Tłusty Rudy Kot
@Były Pracownik 01.03.2018 11:08

Już tylko jedna ;)

Podwyżka ????

Jak tam pracownicy Discover po hucznie zapowiadanych podwyżkach? Takie to podwyżki, że chyba są jednak obniżkami. Mówienie, zostańcie nie odchodzicie to był chyba tylko taki trick. Dobrze ktoś napisał , że podczas rozmowy o stanowisko należy nagrać co mówią odnośnie płacy, bo Pan Prezes może nagle zmienić zdanie i powiedzieć, że się nie należy. Ale mam nadzieję że spełni się marzenie Pana Prezesa, które wyartykułował na wigilii firmowej, że marzy o tym, aby każdy pracownik oddał mu rok pracy za darmo. Panie Prezesie marzenia się spełniają wystarczy wierzyć ????

Power Rangers

Przepracowałem na stanowisku kierowcy kat.D. Wystarczająco długo żeby stwierdzić że jest to bardzo ciekawe i dynamiczne miejsce- problem w tym, że ta ciekawość i dynamika przypomina piosenki disco-polo tzn. - trzeba je akceptować a nie rozumieć. Nie raz próbowałem zrozumieć sens i logikę niektórych działań i za każdym razem dochodziłem do punktu gdzie moje rozumowanie przestawało to obejmować w choćby najmniejszym stopniu. Miałem okazję i przyjemność poznać wiele współpracowników, którzy naprawdę "dobrze robili swoją robotę". Niestety tak się złożyło że już ich nie ma w tej firmie. Oczywiście można powiedzieć, że rotacja jest zawsze wliczona w działalność firmy. Tak to prawda, tylko nie w takiej skali i w takim tempie. Po raz pierwszy spotkałem się z sytuacją że firma zniechęca dobrych pracowników do pracy. Przykro mi się patrzyło jak promowano, stawiano za wzór niektórych pracowników tylko dla tego że byli zawsze na każde zawołanie przedsiębiorstwa, że nie dyskutowali, nie stwarzali problemów. Podejście typowo korporacyjne, masowe rodem z PRL- "mierny, bierny ale wierny". Nie sposób odnieść wrażenia, że cała organizacja podzielona jest na dwa światy- biuro i reszta. Pracowałem w tej "reszcie" i miałem przyjemność poznać, współpracować z naprawdę różnymi ludźmi. Od kierowców, przez pilotów/koordynatorów po pracowników POT. Życzył bym sobie żeby spotkać w następnych miejscach swojej pracy tak wielu dobrych ludzi jakich tam spotkałem. I nie chodzi tylko o prywatne "lubię"; ale także o poziom zaangażowania jaki prezentowali, jak profesjonalnie podchodzili do swoich zadań. Nie raz nie dwa, swoimi działaniami "gasili" na szybko ciężkie sytuacje, pokazując, że są naprawdę warci szacunku i uznania. Szkoda że "drugi świat" nie potrafi tego docenić i robi sporo, żeby jeszcze utrudnić im życie; bo ciągłe usprawnianie by doskonałość była jeszcze bardziej doskonała oznacza tylko większy chaos i zniechęcenie do jakiegokolwiek działania. W tym całym porządku w najlepszej sytuacji są i tak jeszcze kierowcy D. Względnie prosty system wynagradzania( nie mylić z systemem awansu bo ten jest elastyczny jak guma w majtkach), wiesz ile powinieneś zarobić; praca na miejscu, masz grafik na miesiąc. Zarobki w porównaniu z innymi firmami nie najgorsze. Manager też nie najgorszy a już w porównaniu z managerem pilotów to faktycznie ktoś kto ma pojęcie o tym co robi. Zespół kierowców D przez te 7 miesięcy i tak przejawiał się największą stabilnością kadrową w porównaniu z innymi działami. Czy podejmować tu pracę?? Zależy czego oczekujesz i na jakie ustępstwa jesteś gotowy. W obecnej sytuacji na rynku pracy jeśli jesteś w stanie zarobić 300-500zł mniej ale mieć większy spokój we własnym działaniu i nie czekaniu na decyzję co możesz zrobić co nie to celuj w inne firmy. Oczywiście niektórzy odnajdują się tutaj i są cali szczęśliwi że pracują i tacy ludzie też są potrzebni. P.S. Panie Rafale proszę pozwolić ludziom spokojnie pracować, posłuchać ich a nie narzucać wszystko a naprawdę może być lepiej :)

poeta

szczerze NIE polecam pracy w tej firmie PLUSY - sympatyczni ludzie, zaangażowani w swoją pracę - grafik (wiesz, w które dni pracujesz, w które masz wolne. Nic poza tym, godziny pracy absolutnie nieprzewidywalne) MINUSY - będąc pracownikiem "terenowym" (pilot, koordynator, kierowca) w żaden sposób nie możesz zaplanować swojego dnia. Wymagane całkowite oddanie i posłuszeństwo firmie - mile widziani ludzie bez osobowości, pozbawieni kręgosłupa moralnego, wykonujący polecenia bez słowa sprzeciwu, donosiciele - niejasny system wynagradzania i premiowania pracowników, zmieniający się wedle widzimisię CEO - absolutny brak życia prywatnego - absurdalne "standardy", niemające nic wspólnego z rzeczywistością - nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach, przykładowo (usunięte przez administratora) - totalne niedocenianie pracowników. Ludzie ambitni po prostu rezygnują z pracy, przechodząc do konkurencji ... przykre. - pranie mózgu na okrągło, w szczególności na spotkaniach z CEO lub "szkoleniach". 100% KORPORACJA. Pan Rafał zdaje się chłonie bezkrytycznie wszelkie korpo-poradniki. Już niedługo z pewnością pracownicy zaczną nosić plakietki symbolizujące kolejne zdobyte umiejętności, które będzie można wymieniać na firmowe gadżety z logo DC ;))) - presja, ciągłe ocenianie wyników pracy, odpowiedzialność zbiorowa PS: swoją drogą, wszyscy jesteśmy ciekawi jak zakończył się konkurs pt. "NAIWNIAK poszukiwany" czyli zbuduj Panu Rafałowi nowy brand - nowa marka, zaprojektuj logo, znajdź świetną domenę i hasło reklamowe, a ktoś będzie za Twoją ciężką pracę pakować kolejne pieniążki do swojego portfela ... miejmy nadzieję, że nie było chętnych. Brawo DC

anonim
@poeta 10.05.2018 02:14

"- nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach, przykładowo (usunięte przez administratora)"- czemu zostało usuniętę przez administratora? i o kogo chodziło? też chcemy wiedzieć :c

Grażyna Pogan

Dzisiaj mija równo rok jak zaczęłam pracę w DC. Uważam, że rok to odpowiedni czas na to aby poznać firmę, zweryfikować oczekiwania z obu stron, zasady pracy itp. Mój staż pracy liczy w sumie 14 lat, co jest ważne bo moja opinia na pewno będzie opierała się na porównaniach i wcześniejszych doświadczeniach. Uważam, że DC to miejsce idealne dla młodych ludzi bez doświadczenia lub z minimalnym. Chcących się rozwijać oraz takich, którzy jeszcze nie znają kierunku zawodowego, w którym pójdą. Nie znam drugiej takiej firmy (zwłaszcza polskiej), która dawałaby tak duże możliwości poznania i rozwoju w różnych działach i na różnych stanowiskach. Można zacząć od pracy w "help desku" na słuchawce, w bezpośredniej obsłudze klienta w Punkcie Obsługi Turysty, spróbować swoich sił jako opiekun turysty. Skąd można przejść do Działu Logistyki czy Sprzedaży. W moim zespole (Dział Sprzedaży) na 7 osób, 5 jest z rekrutacji wewnętrznej (z działu kierowców, działu rezerwacji, czy kolportażu). Niezwykle innowacyjne podejście pozwala wychwytywać cechy, predyspozycje każdej z osób i proponować odpowiednie stanowiska czy miejsca. Kilkukrotnie na przestrzeni tego roku widziałam jak powstają zupełnie nowe stanowiska, które pozwalają rozwijać ludziom ich najlepsze kompetencje czy umiejętności. DC jest to też miejsce idealne dla ludzi juz z doświadczeniem zawodowym, które chcą się nadal uczyć oraz rozwijać. Lubią dynamikę i wyzwania. Są tu ludzie którzy mają już doświadczenie, rodziny i realizują swoje cele. WIęc dla kogo ono nie jest, bo trafiają się też te gorsze opinie? Nie jest dla osób które oczekują stagnacji, przewidywalności, spokoju, dla których praca nie jest pasją - tylko i wyłącznie źródłem zarobku, nie jest dla ludzi którzy myślą i patrzą tylko "na siebie" i "dla siebie". DC to miejsce niezwykle dynamiczne, jest tu bardzo dużo pracy, bardzo dużo zmian, bardzo dużo emocji i niemało stresu. Jednak każdego dnia się tu czegoś uczymy. Są standardy firmy oraz działu, procedury, które w tej dynamice dają punkt zaczepienia. Co ważne nie są to wydumane rzeczy i marzenia, standardy są w 100% oparte na praktycznych działaniach. Nikt nie jest tu trzymany na siłę, każdy ma prawo wyboru a jest to tutaj bardzo uczciwe przez CEO prowadzone. Też nie jednokrotnie gdy ktoś przyszedł i otwarcie powiedział: "to nie jest dla mnie" mial czas aby poszukać sobie nowej pracy i dopiero się z nim rozstawano. Tylko ważne aby było to uczciwe i szczere z obu stron. Z menadżerami oraz CEO można szczerze porozmawiać. Rafał jest niezwykle ekspresywnym ale i bardzo inteligentnym biznesowo człowiekiem. Nie raz mnie wkurzył do granic możliwości, ale za każdym jednym razem mnie czegoś nauczył i za każdym razem wysłuchał A to jest wartością dobrego CEO a nie to, że będzie mówił jacy wszyscy jesteśmy brylantowi i nas głaskał. Chociaż można czasem usłyszeć "dobra robota'. :) Co do umów i rozliczeń wszystko jest jasne, uczciwe i na czas. Podsumowując polecam!!

Ajsgevdu
@Kot Prezesa 27.04.2018 21:30

Oboje są siebie warci

Marzena

Witam serdecznie, zwracam się z pytaniem czy w firmie dalej stosujecie Państwo odpowiedzialność zbiorową i czy dalej należy dodawać opinie na go work pod groźba utraty premii?

Mirrrr

Warto zacząć prace w tej firmie jako kierowca?

ZADOWOLONY
@Niezadowolony 08.04.2018 20:03

hahaha TAK TAK ! PASJA ROZWÓJ DYNAMIKA (usunięte przez administratora)

Czuły Wojtek

Cóż za wysyp pozytywnych opinii....czyżby ktoś tu próbował zatrzeć ślady? Normalnie kraina mlekiem i miodem płynąca. Zupełna przypadkowość pojawiania się słów typu dynamika, rozwój...

Pracownik
@pracownik 27.02.2018 07:45

Jacy Wy jesteście żałośni. Sami nie wiecie jakie wpisy usuwacie... ech...

Chętny do pracy

Czy firma potrzebuje pracowników?

Discover Cracow
pracodawca
@Chętny do pracy 25.03.2018 13:53

Cześć! Tak jest - poszukujemy obecnie osób do kilku działów, min. Kierowców, Opiekunów Turysty czy Konsultantów Help Desk, mamy również otwartą rekrutację do Działu Sprzedaży. Szczegóły można znaleźć w ogłoszeniach na naszej stronie: http://citytourpolska.com/kariera/ lub zapraszam serdecznie do kontaktu pod adresem: rekrutacja@discovercracow.com Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące rekrutacji :) Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Dominika, Dział HR

Nieoficjalny król Discovery

Witam, ja natomiast mogę odnieść się do pracy w biurze. Będę obiektywny bo dzisiejszy dzień jest ostatnim w tej spółce. Nie żałuję żadnego dnia, miałem szczęście pracować wśród specjalistów jedynych w swoim rodzaju ( ach ta szczegółowość ????). Czy była idealna? Jeśli porównać z poprzednimi jakie miałem była bliska ideałowi, lecz każdy poszukuje czegoś innego. Nie zapomnę nigdy pierwszej rozmowy z Rafałem, w cztery oczy przy kawie gdzie pierwszy raz ktoś wymusił na mnie szczerość. Dla mnie najważniejsza była zawsze atmosfera w pracy, a w biurze nie czuć, że ktoś pomaga bo ,,musi" nie słyszałem też nigdy z tego powodu wyrzutów by ktoś to komu robił. Jeżeli ktoś się zastanawia nad pracą w tym biurze, polecam ???? ( Skoro było tak super dlaczego odchodzisz? Dojazdy z mojej miejscowości pożerały mi pół dnia z życia) Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów i samych pozytywów ????

Maciek
@Nieoficjalny król Discovery 28.02.2018 14:14

Czemu się nie podpisałeś?

Myśliwy z lasu

Mój pierwszy komentarz został usunięty, No tak, nie był pochlebny dla tej formy, pomimo ocenzurowania przez admina części wypowiedzi ostatecznie zniknął.. myslalem ze ten portal od tego jest, aby byli pracownicy mieli możliwośc podzielenia sie opinia na temat pracodawcy, ale widać nie o to tu chodzi. Mozna było przewidzieć próbę zastraszenia osob dodających niepochlebne opinie art. Etc. Tylko ze maile nakłaniającego do dodawania pochlebnych rzeczywiście istnieją. Jak widać sa prowadzone czynności aby portal nie spełniał swojej roli wiec jako były pracownik napisze tylko, ze nie polecam tej firmy, żadna pensja (lub jej obietnica) nie zrekompensuje wam straconych nerwów i stresu, bynajmniej nie chodzi tu o wszystkich współpracowników lecz o szefa. Pozdrawiam myślących

Kierowca

W firmie pracuję od jesieni, Pilotki w Krakowie i Oświęcimiu spoko (jedna tak miła że na myjnie jeździ, szkoda że z jednym kierowcą)O umowę o pracę trzeba się upominać, najchętniej przedłużaliby zlecenie.Jak już dadzą to z zapisami niezgodnymi z kodeksem pracy."Starzy kierowcy" mają o sobie wielkie mniemanie(naprawdę myślą że jeżdżą autokarami) po za wyjątkiem(pozdrowienia koziołek), a jak przyjdzie któremuś jechać dalej niż (usunięte przez administratora) lub Wieliczka zaczynają się schody.Siedzę żeby przezimować(nie tylko ja). O napisanie opinii byłem parę razy proszony, więc w końcu napisałem.

Napalony
@Kierowca 15.01.2018 19:01

Ciekawi mnie ta co na tę myjnię jeździ ;) Sama auto myje? Czy coś więcej?... ;)

Rekrutowany

Złożyłem ostatnio CV do Państwa na stanowisko handlowca B2B. Jak zawsze przed podjęciem nowej pracy śledzę to forum i muszę powiedzieć, że pierwszy raz się spotykam z sytuacją gdy komentarze są kasowane w takiej ilości. Wczodzę, czytam następnego dnia już ich nie ma. Niektóre wg. mojej opinii nie powinny być dodane ze względu na emocje, lecz reszta była opisująca pewne rzeczy w sposób mniej emocjonalny. Dodatkowo obejrzałem daty dodania komentarzy i kolejna rzecz jaka mi się rzuciła w oczy, to zostaly dodane w bardzo krótkim okresie czasu wiele pozytywnych opinii przez managerów i osoby z wyższym stanowiskiem. Szczerze to nie spotkałem się jeszcze, aby pracujące osoby dodawały tu komentarze w trakcie trwania ich stosunku pracy. Tak samo jak Pan pisze, że każdy ma prawo do podzielenia się opinią i zarówno te które są niemiarodajne ze względu na emocjonalny opis, tak samo te moim zdaniem również nie są. Nie są ze względu na to że pracownik często nie może powiedzieć co się tam dzieje. Jestem prędzej skłonny uwierzyć w emocjonalna opinie niż te które są pisane, gdy szef stoi za monitorem. Wiem że Pan napisał, że każdy robi to co chce i może się podzielić opiniami, również tymi dobrymi, ale prosze wybaczyć krótki czas dodania opinii przez wyżej wspomniane osoby daje do myślenia i niestety w sposób negatywny. Myślę że nie tylko ja mam taką opinię sądząc po komentarzach obecnych i tych które zniknęły. Po przeczytaniu Pana komentarza dodanego pod jednym postem, gdy przytacza Pan punkt regulaminu go work, który mówi o konsekwencjach prawnych za dodawanie "szkalujących opinii", pomyślałem sobie że te 2 gwiazdki i na bieżąco kasowane komentarze rzucają światło na to, że nie jest tak pięknie i kolorowo jak to się tutaj opisuje. Nie jest to miarodajne forum, ale można się tu dowiedzieć wielu rzeczy i dzięki temu postanowiłem nie aplikować dalej. Napiszę tylko tyle, że gdyby nie to co się dzieje na tym forum, przy tym pracodawcy, to pewnie bym przyszedl na rozmowę kwalifikacyjną, ale za przeproszeniem sami sobie strzelacie w stopę opisując to co najlepsze, a kasując to co najgorsze. Pozdrawiam i życzę innego podejścia do tematu opinii pracowników, gdyż niezbyt inteligentna osoba po zapoznaniu się z datami dodania pochlebnych opinii może sobie, pomyśleć że coś jest nie tak. Może się mylę, ale czytający opinie o tym pracodawcy powinni się zastanowić. Pracy jest teraz tyle, że można przebierać w ofertach i nie trzeba iść już nigdzie z przymusu.

Pracownik

Praca w Discover Cracow spełniła moje oczekiwania. Możliwość rozwoju, przyjemna atmosfera, praca w młodym zespole, pracodawca, z którym można porozmawiać o problemach. Oczywiście nie zawsze było idealnie jak w każdej pracy, ale na bierząco rozwiązujemy problemy ;) Nie rozumiem opinii osób, które narzekają na pracę i piszą o odejściu. W dzisiejszych czasach mamy naprawdę szerokie możliwości, jeżeli chodzi o zmianę pracy. A skoro ktoś tylko narzeka anonimowo na internecie i dalej pracuje, to znaczy że wcale nie jest tak źle ;)

Kierowca

Witam, Chciałbym obiektywnie podejść do oceny. Praca do wytrzymania lecz codziennie mnóstwo niedociągnięć że zbiorkami czasem dojazdów do Oświęcimia. Brak poszanowania pracowników a niestety Czasy Pracodawców dawno się skończyły,,nie pasuje Ci nikt Cię nie trzyma '' zgadza się lecz za chwilę sami będzie jeździć tym bardziej za takie marne pieniądze 3 tyś a jaka odpowiedzialność. Czas jeszcze przezimowac jak większość i uciekać do normalnej pracy a nie kolchazu. Pozytywów brak tradycyjne zacznie się szukanie winnych ale Panie Rafale trzeba walnąć się w pierś i zacząć od siebie a naiwnych już ciężko znajść co uwierzą w głupoty pod czas rozmowy.

Discover Cracow
pracodawca
@Kierowca 22.02.2018 23:37

Dziękuję też za czas jaki nam poświęciłeś. Szkoda że zabrakło tylko odwagi i szczerości przy podjęciu pracy w "kolchazu - za marne pieniądze". Przepraszam że zawiedliśmy Twoje oczekiwania i "zimowanie" zakończyło się w ten sposób. Każdej osobie która kończy z nami współpracę życzę powodzenia i znalezienie tego wymarzonego miejsca którego poszukuje. Przykro jest mi bardzo że nie posiadamy w swojej ofercie miejsca pracy jakiego poszukujesz. pozdrawiam Rafał Moryto.

pracownik

zastanawiające, dlaczego negatywne opinie są zgłaszane jako "niemerytoryczne" i usuwane przez administratora? Czyżby tylko ociekające ochami i achami wypowiedzi były dobre, a chaotyczne, pełne emocji i frustracji, a przede wszystkim - prawdziwe, niewygodne i szybko kasowane. Pytam, dlaczego?

Discover Cracow
pracodawca
@pracownik 27.02.2018 07:37

Witam serdecznie - spieszę z odpowiedzią. Prawdopodobnie Twoja opinia została oceniona jako opinia nosząca znamiona pomówienia (a takie znamiona nosi m.in. zarzut o naruszanie praw pracowniczych – więcej: zob. pytanie 8) zostanie przez nas zarchiwizowana (nie usunięta). Archiwizacja opinii sprawia, że przestają one być widoczne na stronie, jednak pozostają w naszej bazie na potrzeby m.in. organów ścigania, które mogłyby w przyszłości nakazać naszej firmie ujawnienie dowodów popełnienia przestępstwa itp.

Martyna

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje aktualnie pracowników?

Discover Cracow
pracodawca
@Martyna 06.02.2018 16:50

Tak. Serdecznie zapraszamy do rekrutacji. Proszę o przesłanie cv na adres rekrutacja@discovercracow.com

Discover Cracow
pracodawca

Nowy Rok przyniósł nam znakomitą wiadomość - firma City Tour Polska właściciel marki DiscoverCracow.com uplasowała się na wysokim 26 miejscu w województwie małopolskim oraz 291 miejscu w rankingu ogólnopolskim w prestiżowym konkursie Gazeli Biznesu! To ogromny sukces w stosunku do roku poprzedniego, gdzie zajęliśmy adekwatnie 47 (w województwie) i 595 miejsce (ogólnopolsko). 

Dziękujemy wszystkimi naszym współpracownikom oraz parterom za ogrom pracy i wysiłku, które pomagają nam osiągać tak wysokie założenia. W tym roku nie zwalniamy tempa i wspólnymi siłami, jako jeden zespół, działamy by osiągnąć kolejny cel!

Gazele Biznesu to ranking najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich przedsiębiorstw. W Polsce jest organizowany od 2000. Przedsiębiorstwa mogą zgłosić się same lub też zostać wyselekcjonowane przez analityków współpracującej z redakcją „Pulsu Biznesu” 
Analizowane są ich wyniki z trzech ostatnich lat. Muszą one spełnić następujące warunki:
- nieprzerwane prowadzenie działalności od ponad 3 lat,
- przychody ze sprzedaży między 3 a 200 mln złotych w roku bazowym,
- wzrost przychodów ze sprzedaży w badanym okresie,
- brak strat w badanym okresie,
- złożenie sprawozdań finansowych do KRS

   
Szczery Jerry

Very good company as you want to be his lackey.If you like it you should join us.

obserwator

A teraz czekamy na opinię pracownika , który nie może spać po nocach ze szczęścia, że ma zaszczyt i szczęście pracować dla Discover Cracow.

Aleksandra (marketing )

Po wielu latach pracy w agencjach reklamowych i eventowych dostałam szansę przejścia na stronę klienta docelowego.To wyjątkowa szansa dla marketingowca, który dotychczasowe doświadczenia i mechanizmy może wykorzystać z korzyścią dla firmy. Rafał, mój szef dał mi taką szansę, którą traktuję jako ważny krok w karierze zawodowej za co bardzo dziękuję. Prawie trzy lata temu weszłam do firmy, która była ( patrząc teraz z perspektywy) na początkowym etapie ewolucyjnych zmian. Zmiana jest jak wiemy jedyną stałą :) Discover Cracow jest na pewno dynamicznie zmieniającą się firmą, która starannie buduje swoją markę i cieszę się, że mogę współtworzyć jej wizerunek. Przyznaję, nie zawsze jest łatwo bo i ja czasami nie nadążam za pomysłami i koncepcjami:) Nauczyłam się jednak wiele także o sobie co jest wartością, która zostanie. Uważam, że praca w DC jest wartościową nauką a dla mnie jest także szansą na rozwój. Cieszy mnie, że mogę wykorzystywać doświadczenia i swoją kreatywność w taki sposób by tworzyć dla zespołu niezapomniane chwile oraz działania z których wizerunkowo potem są dumni:) DC jest odpowiednim miejscem dla tych, którzy chcą się uczyć i rozwijać.

Discover Cracow
pracodawca
@Aleksandra (marketing ) 05.01.2018 14:28

Dziękuję za możliwość współpracy Olu. Pomimo iż nie zawsze jest łatwo ciesze się iż możemy budować jakość tej firmy. Dziękuję Rafał Moryto

QH

Pracuję w Discover Cracow już kilka miesięcy; wcześniej pracowałem w wielu innych miejscach i branżach i co mogę szczerze stwierdzić, to że jest to pierwsza firma, która poważnie traktuje swoich pracowników. Praca jest ciekawa (na rozmowie rekrutacyjnej bardzo dokładnie opisują charakter pracy i zakres obowiązków) a sam zespół pomocny i miło nastawiony; bez stresu i rywalizacji. Normalne miejsce pracy z po prostu ludzkim podejściem do pracy i samego pracownika. To jest tylko moja osobista ocena i sądzę, że ktoś kto jest zainteresowany pracą w DC powinien sam zweryfikować opinie uczestnicząc chociażby w rozmowie rekrutacyjnej.

NN
@Discover Cracow 05.12.2017 22:53

Rafał jak taki jesteś codziennie zmęczony i smutny to może jest depresja :D

MonikaB

W Discover Cracow pracuję lekko ponad rok. Miła atmosfera, którą tworzą tu wspaniali ludzie pełni pasji i zangażowania to zdecydowanie jeden z największych atutów. Firma bardzo szybko się rozwija dając tym samym wiele możliwości dla pracowników. Przez ten rok dużo się nauczyłam, owszem zdarzały się trudne chwile ale warto było je przetrwać.Dziś cieszę się stanowiskiem lidera swojego działu i z pewnością mogę powiedzieć, że bardzo lubię swoją pracę. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do DC. Szczerze polecam pracę tutaj.

Discover Cracow
pracodawca
@MonikaB 27.12.2017 22:26

Monika, trzymamy kciuki za nową rolę i wyzwania z nią związane ! :) Zaangażowanie, ciężka praca oraz jasne cele zawodowe pokazują, że można zdziałać u nas wiele. Dzięki za opinie.

Miłosz

Pracuje dla DC jakos 1.5 roku w Punkcie Obsługi Turysty[POT;)] . Zdecydowałem sie na podjecie pracy w tym dziale poniewaz zalezalo mi na tym by praca nie kolidowala z moimi obowiazkami po za nia(Studia;Rodzina).Jezeli czytasz te opinie, jestes studentem i myslisz o elsatycznych godzinach pracy oraz nie chcesz pracowac gdzies na szklance,za barem lub jako kelner,a jednoczesnie zalezy ci na czyms wiecej niz tylko odbebnieniu godzin mysle ze mozesz smialo sprobowac swoich sil w DC. Zatrudniajac sie jako Doradca Turysty nie majac zadnego doswiadczenia na podobnym stanowisku,majac zardzewialy angielski obawialem sie ze nie podolam i moje wyniki nie beda zadowalajace dla mnie(premia sprzedazowa) czy menagera(progi i targety).Strach byl zupelnie niepotrzebny.Swoj Angielski szybko naoliwilem podczas pracy z turystami z calego swiata(zwlaszcza podczas ŚDM) a wyniki przychodzily z czasem i tak pierwsze 4msce Premii nie masz no chyba ze sie okaze ze jestes Asem wtedy menager moze to przyspieszyc. Jesli chodzi o same warunki pracy. Zespol w jakim przyszlo mi pracowac to totalnie rozne osoby od siebie nie ma reguly,wiekszosc ludzi z ktorymi zaczynalem poszlo juz swoimi sciezkami,przyszly nowe.Wszyscy jestesmy ludzmi wiec sama atmosfera polega na jej wspolnej kreacji.kogos lubisz bardziej, kogos mniej, macie prace do wykonania i trzeba ja wykonac.Mi sie podoba. Dzieki ogarnietemu menagerowi (shoutout Damian Kotlarz) moglismy jako zespol wspolnie podejmowac decyzje co do formuly niektorych aspektow naszej pracy.Wyeliminowanie niepotrzebnej rywalizacji w utargach i granie do jednej bramki uwazam za jeden z elementow ktory mega poprawil jakosc zycia w naszym dziale.Oczywiscie nie na kazde decyzje zarzadu patrzylismy badz patrzymy przychylnym okiem i nie na kazda z nich mamy wplyw. Jednak wydaje mi sie ze to element kazdej pracy. Co do wynagrodzenia.Kazdy chce jak najwiecej za jak najmniej,wiadomo.Mozna gadac o samorozwoju i satysfakcji jednak najwazniejsza jest kasa(no chyba ze ja masz;)).Stawka jaka mamy to stawka minimalna + premia. czyli zblizone zarobki do gastro na Rynku Głownym.Niski sezon slabo wyglada premia ale w wysokim sezonie mozna spoko sobie zboostowac wyplate.Jednak jesli patrzysz na klientow z zlotowkami zamiast zrenic to nic nie osiagniesz jako Doradca w tej firmie.Raz ze ludzie rozkminia ze jestes pazernym sprzedawca a dwa nie na tym polega tez ta praca.Kazdy szczebel firmy podkresla nasza misje ktora brzmi "Pomagać" niby wiadome ale warto sie czasem zweryfikowac dla spokoju ducha-mialem przygode z piramida finansowa i misja tam bylo "zarabiać" nikomu nie zycze takiej atmosfery,dramat. Jako ze nie jestem pracownikiem biura nie mam za bardzo kontaktu z sama administracja.Szef jak szef,wszyscy stoja jak na szpilkach w jego obecnosci.klasyk.Menagerowie oprocz swoich czyli Damiana i Grzeska innych raczej nie widuje.W dobie telefonow i maili nie mam po co.przewaznie wszyscy wykazuja chec pomocy gdy mam do nich sprawe,kazdy ma gorszy dzien lub lepszy. Ludzi z innych dzialow znam raczej z imprez firmowych w sensie en face,tak to raczej przez telefon jesli juz. W moim srodowisku mam stycznosc z Opiekunami i Kierowcami, luzni ludzie. Nie zdarzylo mi sie zeby ktos mi odmowil pomocy.Po za praca tez sie czasem zdarzy jakies spotkanie wiec wszystko na zupelnym luzie. Godziny pracy; Pracujemy caly tydzien zatem raz w miesiacu dwa razy w miesiacu pracujesz sie w weekndy zalezy jak dopasujesz grafik z zespolem i naszym Liderem;) Kuba .Wolne mamy pierwszy dzien swiat i 1.01.Zmiany sa rozne 10h 6h 8h 12h.godziny tez(w zaleznosci od sezonu;niski czy wysoki) 6;00 8;30 12;00 9;00 14;00.Punktów mamy 4. 3 w okolicach Rynku głownego a 1 -swiezynka- w wieliczce.Elsatycznosc godzin pracy jest na tyle spoko ze jak ci cos wyskoczy zawsze masz szanse sie zamienic albo poprosic swojego menagera (oczywiscie majac rozsadny powod) o dzien wolny badz zmiane godzin. A co do mnie.wstalem o 4;30 zeby otworzyc punkt o 6,jest niski sezon wiec siedze sobie w punkcie z kumplem na zmianie i dwoma opiekunkami[turystow;)] na Szczepanskim.Mam czas zeby napisac opinie.Staralem sie byc jak najbardziej rzetelny.

Discover Cracow
pracodawca
@Miłosz 15.12.2017 08:50

Cześć Miłosz, dziękujemy za opinie! Super, że jesteś z nami i dzielisz się szczerze tym, co obserwujesz. Na pewno mamy wiele do usprawnienia, ale jak sam podkreślasz - mamy fajny zespołu ludzi, więc na pewno zmierzamy w dobrym kierunku :) Pozdrawiam, Dominika, Dział HR

Discover Cracow
pracodawca

Świątecznie i Radośnie!

Fantastyczne jest spotkać prawie cały zespół w jednym miejscy podczas wspólnej imprezy. Wczoraj była do tego najlepsza okazja - firmowa wigilia w stylu "xmas party". Wspaniali ludzie do tego prezenty, życzenia, zespół muzyczny live "ElectriC Girls" i (w ilościach minimalnych) alkohol :-)
Serdecznie Wam, przyjaciele dziękuję za wspaniałe życzenia, niesamowitą zabawę i wiele radości. Tych których zabrakło, zapewniam iż bardzo żałuję że Was nie było i mam nadzieję że następnym razem to nadrobimy. To strasznie inspirujące współpracować z najlepszymi a do tego z nimi imprezować.
Wiem że nie łatwo jest pracować ze mną a Ci którzy tego doświadczają wiedzą ile trzeba włożyć wysiłku w tą współprace. Mam tendencje do skrajnych ocen a do tego zawsze dążę do najlepszego czy idealnego ciągle coś modyfikując, ulepszając. Nie znoszę przy tym obiboków i nigdy nie zaakceptuję lenistwa - to dlatego nie wszyscy którzy byli w tym zespole dalej w nim są. No i taki właśnie jestem ale codziennie staram się być lepszy, czego Wam i sobie życzę! 
Tak wspaniała impreza możliwa była tylko dzięki wspaniałej realizacji naszej dyrektor kreatywnej Aleksandrze Machnik i Wam, tym którzy tworzyli ta atmosferę! Dziękuję jeszcze raz że mogłem tam z Wami być. 

Wesołych Świąt - Rafał Moryto

   
Karolina

W firmie pracuję juz prawie dwa lata. Początkowo planowałam zatrzymać się tu tylko na chwilę, na okres studiów ale ... wkreciłam się. I pomimo kilku momentów kryzysowych wiem, że ten okres był niesamowicie rozwijający. A same chwile zwątpienia zwiazane były ze strachem przed zmianami, obawą przed wyjściem ze strefy komfortu. W między czasie firma ewoluowała, a ja wraz z nią. Zaczynałam jako skrępowany pilot, którego paraliżował tłum 140 turystów, a teraz pochwalić się mogę tytułem Lidera drużyny pilotów. W discoverze zrozumiałam, że stanie w miejscu to cofanie się. Dzięki możliwości realizowania usług przewodnickich oraz tłumaczeń odkryłam w sobie kolejny talent i ostatecznie nakreśliłam drogę kariery zawodowej. Każdy krok kosztował wiele wysiłku i wciąż kosztuje ale dzięki temu mogę powiedzieć że LUBIE moją pracę. Ze względu na codzienne wyzwania nie ma mowy o nudzie, a opcje rozwoju wewnątrz firmy na różnych szczeblach czy w różnych działach poszerzają perspektywy. Discover to tez firma która skupia fantastycznych ludzi. Profesjonalistów z sercem do turystyki i pełnych pasji. Przyjaciele na całe życie.

Discover Cracow
pracodawca
@Karolina 07.12.2017 06:17

Karolina serdecznie dziękuję za tak miłe słowa. Pamiętam te chwile zwątpienia, mniejszego lub większego znużenia i kilka trudnych rozmów. Jak sama wspomniałaś nie zawsze było kolorowo i dziękuję że udało nam się to razem przetrwać. Dziękuję też za wyrozumiałość i zrozumienie. Nie wszystko potrafię ale codziennie uczę się aby robić to jeszcze lepiej. Dla czytania takich opinii będę to robił z jeszcze większym zaangażowaniem i pasją. (usunięte przez administratora) że mam takich współpracowników. Rafał Moryto

Grzegorz

Na wstępie zaznaczę, że z firmą związany byłem 2 lata. Zaznaczam również, że recenzuję głównie sam Dział Obsługi Turysty w punktach sprzedaży (POT), a nie całą firmę (o tym na końcu). Jeżeli chodzi o warunki zatrudnienia - ustalone zostały na samym początku w jasny sposób (+). Dofinansowania do prywatnego ubezpieczenia w LuxMed i do karty Multisport. Praca w w tygodniu i w weekendy, niestety łącznie z pierwszym dniem Świąt Wielkanocnych i Bożego Narodzenia oraz innymi świętami ustawowo wolnymi od pracy (-). Zarobki - zaczynałem od stawki (usunięte przez administratora)a po 3 miesiącach do stawki zostawała doliczona premia sprzedażowa ((usunięte przez administratora)Od 2017 stawka wynosiła (usunięte przez administratora) Po roku pracy zostałem awansowany , wówczas stawka wynosiła (usunięte przez administratora). Aktualnie zatrudniani pracownicy w dziale POT dostają na wstępie (usunięte przez administratora)+ miesięczne i kwartalne (jeżeli został osiągnięty target) premie po trzecim przepracowanym miesiącu. Ogólnie na +. Managerem, który nadzorował moją pracę był Damian, którego pracę oceniam bardzo dobrze. Wszelkie nieporozumienia wyjaśniane były natychmiast i w jasny sposób. Jeżeli ktoś wyrażał chęć ściślejszej współpracy, wówczas starał się wspólnie znaleźć możliwość dalszego rozwoju. Pomocny i zwykle wyrozumiały. Raczej bez zastrzeżeń. Na +. Atmosfera - w dziale Punktów Obsługi Turysty atmosfera bardzo rodzinna, wszyscy są pomocni. Zdrowo, wszystkie niejasności pomiędzy pracownikami były szybko wyjaśniane, brak tzw. "kablowania" na siebie wzajemnie. Zdecydowanie +. Praca - ogólnie spokojna, nie męcząca, zdarzały się jednak momenty bardzo intensywne i wielu obowiązków kumulujących się na raz. Praca głównie w biurach zlokalizowanych na Rynku Głównym, czasami w terenie w celu realizowania pick-upu turystów. Oceniam ją jako rozwijającą, zwłaszcza na początku, natomiast kiedy robi się monotonna wystarczy wyrazić chęć realizacji większej ilości/innych obowiązków managerowi. W firmie istnieje możliwość przejścia i przekwalifikowania się pomiędzy działami. Ze względu na utrudniony kontakt pracowników pracujących w POT z głównym biurem nie jestem w stanie dokładnie ocenić askpektów pracy w pozostałych działach. Współpraca z działem Helpdesk, Pilotami, działem Rezerwacji, Transportu, Finansami i Działem Serwisów jest płynna i bez większych zastrzeżeń. Jeżeli chodzi o CEO firmy - wydaje się, że podejście do życia na +. W momencie ustalonego awansu, wykonywałem pracę adekwatną do nowych obowiązków przez cały miesiąc, a przy podpisywaniu umowy okazało się, że podwyższona pensja zostanie wypłacana nie od bieżącego - jak było ustalone, lecz kolejnego miesiąca, bez konkretnej argumentacji. Tutaj ze strony CEO zdecydowany brak poszanowania dla pracownika, na -. Polecam pracę w dziale POT przede wszystkim studentom ze względu na elastyczny grafik lub jako wstęp do dalszego rozwoju.

Discover Cracow
pracodawca
@Grzegorz 10.11.2017 13:46

Dziękuję Grzegorz za te 2 lata. Życzę powodzenia i mam nadzieję iż uda nam się coś usprawnić dzięki Twojej opinii. Serdecznie dziękuję za możliwość współpracy. Rafał Moryto

Klaudia

Firma ma wiele działów i praca w każdej z nich jest zupełnie różna i specyficzna. Miałam przyjemność pracować w dziale, który miał bezpośredni kontakt z turystami, na tzw. 'pocie'. Praca daje bardzo dobre pole do podszlifowania każdego języka, jakiego się zna, zmusza do poznania Krakowa, nie tylko od strony kulturowej, ale i dobrych knajp, barów, fajnych atrakcji dla dzieci. Praca specyficzna, trzeba być przygotowanym na wiele różnych reakcji i zachowań klienta, a nie zawsze są to pozytywne emocje. Sam proces rekrutacji jest przyjemny, konkretny i rzetelny. Kilku dziesięciogodzinne szkolenie i już pierwsza zmiana. Ekipa na pocie jest genialna, każdy wspiera się jak tylko może, wiedzą i doświadczeniem. Godziny pracy nie do końca są adekwatne, do ruchu turystycznego jaki panuje poza sezonem (start o 6 rano, czy też koniec 20, teraz jeszcze dłużej), to też często zdarza się brak turystów w punkcie, a często nawet w ciągu dnia. Rzutuje to bezpośrednio na wyniki sprzedażowe, które są jasno określone dla każdego pracownika i warunkują posiadanie premii, bądź nie. Podobnie jak strój firmowy, który jest wymagany i wiele innych czynników. Sprawą sporną jest również kwestia przerw, które do tej pory nie rozumiem, w jaki sposób były rozliczane przez firmę. Zdarza się też, że niektóre sprawy "wychodzą" w praniu, to znaczy - nie były jasno przedstawione wcześniej, a są wymagane jako oczywista oczywistość, po czym pracownicy dostają po uszach, np. ustalone progi sprzedażowe zmieniają się pod koniec miesiąca, bo były w inny sposób przeliczone niż pierwotnie, co skutkuje tym, że myśli się, że się udało wyrobić miesięczny utarg, a w istocie się nie udaje (co również wpływa na premię). Pod koniec mojego bytu w firmie, zaczęto wprowadzać szereg zmian, przez co obowiązki na naszym stanowisku zaczęły wzrastać. Przejmowaliśmy część pracy, którą wykonywał dotychczas dział pilotów. Z czasem "część" tych obowiązków była coraz większa, co nie do końca pokrywało się ani z obowiązkami, które zostały nam przedstawione na zatrudniane stanowisko - opiekuna turysty, ani ze stawką wynagrodzenia... A praca weryfikowana jest zarówno przez pracowników firmy, jak i przez tajemniczych klientów, zatrudnianych z zewnątrz. DC to taka "mała korporacja". Menażer fajny człowiek, dużo można z nim dogadać, jeśli odpowiednio wcześnie się do niego przyjdzie. Pozytywny, ale wymagający. Dużym pozytywem wciąż jest ekipa, która pracuje na punkcie. Zakończyłam pracę przed sezonem wakacyjnym i na tamten stan rzeczy mogłabym polecić prace w dziale 'POT'. Jak jest teraz... ? Na zakończenie - pomimo, że praca fajna, to dział POT, moim zdaniem jest mocno niedoceniany, bo nie przynosi największego dochodu firmie, a traktowany jak coś koniecznego, dowód? Choćby zdjęcie w tle na fanpage'u firmy na fb... . Błahostka, ale jednak.

Discover Cracow
pracodawca
@Klaudia 20.10.2017 19:52

Dziękuję Klaudio za ocenę - przeanalizujemy wszystko i postaramy się usprawnić to co jest słabe jednocześnie udoskonalając to co dobre. Rafał Moryto

Zostaw opinię o Discover Cracow - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Discover Cracow