OFERTEO

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA

Opinie o OFERTEO Wrocław

Nie przegap nowości o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA!

03.09.2021 21:34

Robxwn

16.04.2024 12:44

(usunięte przez administratora) - trafiłem na panią Agnieszkę z infolinii. Zadzwoniła, doradziła, ustawiła pakiet dla firmy jako optymalny, po czym z konta znikło połowę punktów, bo kontakt otrzymywali klienci z innych części kraju. Miała to poprawić, po pięciu monitach okazało się że mogą to tylko szefowie którzy są niedostępni. NACIĄGACZE - zakupione kontakty nie odpowiadają na wysłane oferty, a punkty znikają z konta.

16.04.2024 14:22

Dzień dobry, Bardzo proszę o kontakt pod adresem [email protected]. Zweryfikuję Pana zgłoszenie i chętnie pomogę rozwiązać problem. ;) Pozdrawiam Maciej z Oferteo
    edward

02.04.2024 13:54

(usunięte przez administratora)..za około 6pkt wykonawca dostaje możliwość kontaktu ze zleceniodawcą czyli biorąc pod uwagę, ze pakiet 25pkt kosztuje 250 zł wykonawca płaci 60 zł jedynie za sam kontakt.....który nic nie gwarantuje.Po rejestracji w portalu następuje nagły telefoniczny atak doradców oferujących pakiety z punktami czyli łowimy (usunięte przez administratora) bo jeszcze niezorientowny xD.

12.04.2024 09:04

Panie Edwardzie, rejestracja konta w serwisie jest darmowa. Nie pobieramy opłaty za prowadzenia konta na platformie, wsparcie naszych doradców. Nie naliczamy również prowizji od zrealizowanych zleceń. Opłata pobierana jest wyłącznie za punkty, które służą do odkrywania danych kontaktowych w serwisie. O pozyskaniu zlecenia decyduje wiele czynników - ilość posiadanych opinii, dobrze przygotowana wizytówka, zachęcająca do kontaktu, jakość oferty czy umiejętności handlowe. Dużo porad znajdzie Pan również w naszym artykule "Jak sprzedawać usługi i produkty" , znajdzie go Pan pod linkiem https://www.oferteo.pl/akademia/jak-sprzedawac-z-oferteo Kontakt ze strony naszych Doradców to nie tylko sprzedaż punktów, ale także stałe badanie potrzeb naszych Klientów. Naszą intencją jest aktywne wspieranie rozwoju firm zarejestrowanych w serwisie. Staramy się być dostępni dla użytkowników na każdym etapie współpracy. W przypadku dodatkowych pytań zapraszam do kontaktu bezpośredniego. Pozdrawiam Maciej z Oferteo
    Tati

06.01.2024 02:43

Doradca Klienta Biznesowego też dostał teraz jakieś podwyżki po nowym roku, razem z rządowymi? Ciekawe, bo jak pół roku temu patrzyłam, to w takim ogłoszeniu były zamieszczone stawki między 3600-7000 pln. Nie wiem, na ile to jest aktualne.
    były pracownik

05.03.2024 16:41

minimalna krajowa + premia, która po podniesieniu minimalnej jest trudniejsza do wyrobienia - wychodzi na to samo co przed podwyżką
    były pracownik

05.03.2024 16:36

Nawet nie wiem od czego zacząć, siedziałam w tej firmie już dosyć długo, po prostu obecnie na rynku bałam się zmienić pracę, więc jestem tu poniekąd z własnego przymusu. Samo oferteo zdaniem wielu klientów ma fałszywe leady, te same zlecenia pojawiają się na podobnych portalach i z obserwacji oferteo wykupuje taniej leady z fixly żeby sprzedawać je u siebie drożej. Zwrot 15% dla wykonawców to jest żart. Leady też są często w opinii klientów zbyt idealnie napisane i zbliżone do siebie takby robił je bot. Jeśli chodzi o podejście do pracowników. Typowa korporacja otoczona pięknym płaszczem super firmy. Co miesiąc spotkania jakie to rekordowe zyski, po czym pracownicy są (usunięte przez administratora), że muszą robić więcej bo jak nie masz pow. 100% planu to jest problem i będzie plan naprawczy jak nie to wypad. Podnieśli minimalną krajową jednocześnie podnosząc progi premii, co by nikt nie zarobił więcej. Kasa musi się zgadzać na imprezy firmowe z pompą. Podsumowując: Dla użytkowników - idźcie do konkurencji, są krócej na rynku i nikt was tam w białych rękawiczkach nie będzie okradał Dla pracowników - jak lubicie klimat paskudnej korporacji w której owocowe czwartki są codziennie to zapraszam. PS. pozytywne opinie są tu pisane przez pracowników firmy, niektórzy się nawet nie postarali aby zmienić swoje imie :) skąd wiem? Tak samo rozmawiają z nami nt. oferteo, używają tych samych słów co tu.
    Stracone punkty

26.02.2024 19:41

Czy ktoś również miał problem, że wykupione punkty (za grube pieniądze) po prostu wyparowały na jakieś dodatkowe usługi "w pakiecie?" Czy myślicie, że zlecenia dodają jakieś boty? (usunięte przez administratora)

21.02.2024 02:15

Widzę, że między UoP a B2B jest różnica tak ok 1000-1500 zł w zarobkach, na testera oprogramowania, a czy to się nie zrównuje, po odjęciu składek etc? Mam na myśli to B2B teraz, bo tam to chyba samemu trzeba sobie opłacić wszystko nie? Do tej pory miałem to szczeście pracować na UoP w innej firmie, ale było minęło.

21.02.2024 14:08

Cześć, Współpraca B2B to umowa: firma- firma, przedsiębiorca we własnym zakresie opłaca składki ZUS, podatki i inne zobowiązania wynikające z prowadzenia działalności - stąd wspomniana różnica w widełkach. Natomiast to, na jakim poziomie jest ostateczne wynagrodzenie netto, zależy od wielu składowych prowadzenia działalności, najlepiej to konsultować ze swoją księgową ;) Pozdrawiam Maciej z Oferteo
    Andrzej

17.12.2023 15:55

Typowy Januszex. Dobrzy pracownicy odchodzą, bo nie są doceniani - i bardzo dobrze, bo jest wiele NORMALNYCH firm. Panienka z HR utrudnia awanse, typowa korpo mentalność. Nie polecam pracodawcy - szkoda nerwów. Pracowałem w tym przybytku dłuższy czas, podpierdzielanie na każdym kroku,(usunięte przez administratora) Chcieli wejść na giełdę, ale nie wyszło i to już dużo mówi o tej firmie.

19.12.2023 13:03

Cześć, dziękujemy za Twój feedback. Używasz imienia Andrzej, ale Andrzeja mamy tylko jednego i wciąż z nami pracuje ;). Jeśli będziesz chciał/chciała porozmawiać to chętnie odniesiemy się do konkretnej sytuacji i odpowiemy merytorycznie. Jesteśmy otwarci na na rozmowę i odpowiedź na wszystkie nurtujące Cię pytania, możemy też wspólnie rozważyć temat Twojego nieudanego awansu. Docenianie i możliwość rozwoju są ważnym aspektem w naszej firmie, dlatego tym bardziej nam przykro, że kwestionujesz wyróżnienia swoich kolegów i koleżanek. Każda osoba, którą nagrodziliśmy czy awansowaliśmy w pełni sobie na to zasłużyła, nie tylko wynikami, ale też zaangażowaniem, motywacją i postawą zgodną z wartościami Oferteo. Efekt współpracy jest zawsze sumą działań podejmowanych przez obie strony. Pomimo, że Oferteo finalnie okazało się miejscem nie dla Ciebie, życzymy Ci powodzenia w dalszej zawodowej karierze.
    Panienka Nie z HR

28.12.2023 08:07

A ja się nie zgodzę z Andrzejem, przecież panienka z hr pożal się boże dyrektorka jest najlepszym przykładem na to, że można otrzymać awans nie mając żadnych umiejętności, czy tam skilli jak to nazywają. Wystarczy tylko być amebą przytakującą na wszystko i awans u prezesa murowany. Przez tą panienkę zwolniłam się i kilku innych, bo kompletnie nic u tej dziewczynki nie można załatwić, obraża się na każdym kroku i obraża wszystkich dookoła jak ktoś ma inne zdanie niż wszystko wiedząca królewiczówna. Pamiętajmy, że to HR jest wizytówką firmy, jak hr jest do D to cała firma jest (usunięte przez administratora) Że jej jeszcze nie wypierdzielili za te wszystkie porażki to kolejny przykład kolesiostwa firmowego.
    POSZKODOWANY

28.11.2023 11:18

OFERTEO TO PLATFORMA NA KTÓREJ (usunięte przez administratora) MAJĄ OGROMNĄ SZANSE NA DZIAŁANIE, BO PLATFORMA NIC NIE ROBI - KASUJE TYLKO PIENIĄDZE ZA SPRZEDAWANIE NASZYCH DANYCH MAILOWYCH, NUMERÓW TELEFONU LUB ADRESÓW! OSTRZEGAM PRZED OFERTEO!!! NIESTETY UCZCIWE FIRMY PONOSZĄ KONSEKWENCJE NIEODPOWIEDZIALNEGO PODEJŚCIA PLATFORMY DO INFORMACJI O OSZUSTACH!!!

20.11.2023 10:47

Naiwny

23.11.2023 11:30

Ja miałem katastrofalne doświadczenie z "firmą" remomtową. Oferteo nie publikuje złej opinii nie odpowiada więcej. Takie prowadzenie portalu to (usunięte przez administratora)w sobie.
    Niezadowolony+oszukany klient

28.11.2023 11:08

wasza odpowiedz to bzdury. Mimo licznych skarg od wielu pokrzywdzonych- przez wiele tygodni nie podjęliście żadnych kroków. Otwarta ze wspólnikiem druga firma przez (usunięte przez administratora) i złodzieja z pierwszej firmy dalej figuruje u was i potencjalne ofiary mają jej wizytówkę z możliwością kontaktu w swoich zapytaniach ofertowych nie mając pojęcia o tragedii, która ich spotka! Przykładacie obie ręce do (usunięte przez administratora) i okradania ludzi. A jak szybko "odpowiednie organy" pracują to wiemy wszyscy. Platforma OFERTEO jest odpowiedzialna za dalszą aktywność (usunięte przez administratora)
    niezadowolony

18.10.2023 14:09

gdy zapłaciłem za oferteo to strone mi zablokowano i nie moge sie do nich dodzwonic i bede sie musiał d nich pofatygowac osobiscie lub w asyscie Policji bardzo słabo.

22.09.2023 23:07

Piszecie tu o scenkach sprzedażowych, na ich stronie też czytam, że trzeba być gotowym na scenkę pt. "sprzedaj mi ten długopis". Czyli stanowisko doradcy klienta jest bardziej nastawione na sprzedaż niż właśnie doradztwo, udzielanie info i tak dalej? Czy w takim razie ta stawka ze strony 4 000 - 7 000 PLN jest mocno od tego uzależniona? Chodzi mi o to czy zawsze jest te 4 tys. podstawy czy jednak da się wynegocjować więcej bez premii? Jaka jest baza klientów? Z góry dzięki.

26.09.2023 13:55

Drogi Kolego, wsparcie naszych Pracowników w codziennej pracy jest dla nas bardzo ważne - przygotowujemy materiały pomocnicze, prowadzimy szkolenia, posiadamy Zespoły wsparcia, do których można się zwrócić z prośbą o pomoc. Tylko od Was zależy w jakim zakresie skorzystacie z oferowanych przez nas opcji. W Oferteo cenimy sobie zaangażowanie i staramy się zapewnić naszym pracownikom wiele możliwości rozwoju. Nie tylko wynik ma znaczenie (choć jest to ważny element, który wpływa również na wysokość otrzymywanej premii), ale również dbamy o rozwijanie umiejętności interpersonalnych, umiejętności zarządzania czasem i efektywności pracy. Nasza kultura organizacyjna przykłada dużą uwagę na współpracę i wsparcie między pracownikami, a nie "gnębienie" ich, jak sugeruje Twoja opinia. Dodatkowo co miesiąc prowadzimy badania sprawdzające satysfakcję z wykonywanej pracy i na podstawie otrzymywanych wyników staramy się stworzyć środowisko pracy przyjazne dla każdego. Nasz Dział HRu jest otwarty na konstruktywną krytykę oraz propozycję rozwiązań. Jeśli masz jakieś pomysły i uwagi zapraszamy do kontaktu. Naszym celem jest tworzenie środowiska pracy, w którym nasi pracownicy czują się docenieni i mogą rozwijać swoje umiejętności. W naszej firmie liczą się #ludzieoferteo Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Nie polecam

30.09.2023 16:14

Podpisuje się pod tą opinię.na początku było wszystko w porządku, natomiast w ciągu ostatniego roku jest to równia pochyła. Możesz robić wyniki, mieć swoich wypracowanych klientów, z którymi masz świetne relacje, angażować się aktywnie w życie firmy. Przyczepią sie do 1000 innych wskaźników, które nie mają wpływu na to ile zarabiasz ani nawet ile firma zarabia. Firma również nie informuje klientów, że rozmowy są nagrywane, co uważam za bardzo nie w porządku
    Kandydat do firmy.

04.09.2023 11:25

Ja również niestety nie polecam. Panie z HR przy rekrutacji nie uprzejme i rozmowa rekrutacyjna przeprowadzona w bardzo nieprzyjemny i niekomfortowy sposób. Nie wspominając że już na pierwszym etapie rekrutacji z dziewczynami trzeba znać wewnętrzne zasady dotyczące punktów i samego działania firmy - dotyczyło to pewnej scenki sprzedażowej. W trakcie zaproszenia na spotkanie żadnych informacji ani materiałów Pani z HR nie była łaskawa wysłać aby się przygotować. Takich rzeczy powinno się uczyć na szkoleniach a nie przy pierwszej rozmowie rekrutacyjnej. Uczestniczyłem już na wielu rozmowach rekrutacyjnych ale na takiej jeszcze nigdy. Naprawdę nie polecam chyba że chce stracić się swój czas i nerwy.

06.09.2023 13:23

Cześć, Dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi rekrutacji w naszej firmie. Przykro mi czytać taki feedback, ponieważ na bieżąco pracujemy nad procesami rekrutacyjnymi i badamy doświadczenia Kandydatów w prowadzonych rekrutacjach. Dodatkowo mieliśmy okazję spotkać się na tej rozmowie i w trakcie procesu nie wyraziłeś swojego niezadowolenia z jego przebiegu. Co do formy rekrutacji, jest ona u nas niezmienna od 2-3 lat, a dokładne informacje czego oczekujemy od naszych kandydatów w trakcie procesu rekrutacyjnego znajdują się tutaj: https://www.oferteo.pl/kariera. Jeżeli chodzi o samą “Scenkę sprzedażową”, przy każdej rozmowie zaznaczam (nawet kilka razy), że nie oczekujemy od kandydatów szczegółowych znajomości procedur, a także nie wymagamy znajomości produktu. Scenka ma na celu przede wszystkim sprawdzenie umiejętności radzenia sobie w różnych sytuacjach oraz zdolność improwizacji. Natomiast bardzo doceniamy jeśli Kandydat wykazuje zainteresowanie firmą i posiada podstawowe informacje na temat branży, w której działamy. W odniesieniu do pytania po scence, zadaję je każdemu kandydatowi. Ma ono na celu zbadanie czy kandydat po przeprowadzeniu scenki sprzedażowej i zobaczeniu jak mniej więcej wyglądają u nas rozmowy z klientami, nadal czuje, że to jest coś w czym by się odnalazł. Przykro mi jeśli uraziło Cię to pytanie. W tym pytaniu zależy mi na szczerej odpowiedzi. Wielokrotnie usłyszałam osobiste wątpliwości od kandydatów i informację, że np. muszą to przemyśleć, bo spodziewali się czegoś innego. Mimo tego, że finalnie nie mogliśmy zaproponować Ci współpracy z naszą firmą, jesteśmy bardzo wdzięczni za poświęcony nam czas i udział w naszej w procesie rekrutacyjnym. Trzymamy za Ciebie kciuki w innych rekrutacjach.

07.09.2023 11:32

Cześć, powyższe komentarze dotyczą rekrutacji na stanowisko Doradcy Klienta Biznesowego ;) Ta rekrutacja składa się z jednego etapu rekrutacji: rozmowa z kandydatem + scenka sprzedażowa + informacja o kwestiach organizacyjnych. Z informacją zwrotną wracamy przeważnie w przeciągu kilku dni, maksymalnie do tygodnia ;)

03.08.2023 12:03

Czy możesz opisać cały proces rekrutacyjny i ocenić poziom rozmowy kwalifikacyjnej w Oferteo Sp. z o.o.? Dodali nowe ogłoszenia 1 lipca na Pracuj.pl.

02.09.2023 12:38

Jeżeli chodzi o sam proces rekrutacyjny ja oceniam go negatywnie. Rozmowa przebiegła w nieprzyjemny sposób. W trakcie rozmowy w wręcz ironiczny sposób rekruterka z HR ironicznie stwierdziła że nie nadaje się do tej pracy mimo iż posiadam odpowiednie wiedzę i kompetencje. Ja jestem bardzo niezadowolony ponieważ straciłem nie tylko czas ale i nerwy już nie wspominając o scence sprzedażowej która zupełnie była nie na miejscu, nie dało się do niej w żaden sposób przygotować. Nie polecam.
    Robert

05.06.2023 10:21

Ludzie kochani, korzystam z portalu od lat, wielokrotnie dodawałem zlecenia i natychmiast miałem wykonawców, sprawdzonych, rzetelnych i uczciwych. Portal jest super pomocy i nie róbcie hejtu, ci ludzie z obsługi portalu naprawdę się starają żeby obsługa była na najwyższym poziomie. Zawsze możecie szukać klientów na własną rękę i nie musicie wydawać żadnych pieniędzy. Pozdrawiam cały zespół Oferteo. Dobra robota Panowie.

05.06.2023 12:52

Panie Robercie, bardzo dziękujemy za wystawioną opinię. Cieszymy się, że serwis spełnia Pana oczekiwania i możemy być wsparciem w rozwoju Pana firmy. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wielu zadowolonych Klientów i samych ciekawych zleceń do realizacji. Zespół Oferteo
    On

31.08.2023 09:48

Wiedzieć należy, że wykonawcy za dostęp do Twoich danych kontaltowych, muszą zapłacić. Nie mają przy tym zadnej gwarancji na zdobycie zlecenia. Poza oferteo rynek zleceń już prawie nie istnieje, a wykonawca musi płacić za wszystko.
    Michał Z

01.12.2022 16:30

portal totalne dno ceny za punkty z kosmosu za 10pkt 120 zł za które ja jako mała firma budowlana moge kliknąć max 2 zlecenia inny portal w tej cenie ma 80 pkt za które mogę i kliknąć 40 zleceń a do tego zwracają punkty gdy klijent jest nie aktywy a u was wydałeś do wydałeś i kij z tobą kupiłem u was kilka razy nigdy więcej tego nie zrobie dodam że wasze zlecenia najczęściej są już nie aktywne czyli tak naprawdę kupujesz punkty a roboty nie ma

06.12.2022 13:00

Pani Alicjo, dziękujemy za wystawioną opinię. Cieszymy się, że jest Pani z nami i aktywnie korzysta z naszego serwisu. Pozdrawiamy i życzymy wiele ciekawych zleceń do realizacji, Zespół Oferteo

30.08.2023 12:04

w Oferteo jesteśmy wdzięczni za każdą formę konstruktywnego feedbacku - niezależnie czy jest on pozytywny czy negatywny. Chcemy być blisko naszych Klientów i wspierać ich na każdym kroku. Uprzejme odpowiadanie na wszystkie opinie na nasz temat traktujemy jako standardowe zachowanie, gdyż wierzymy, że każdemu należy się szacunek. Rozumiemy, że nie musisz się zgadzać z naszymi ideami i wartościami, ale nie zamierzamy tego zmieniać. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Mariusz

10.03.2023 13:30

Zarejestrowałem profil przeglądając ogłoszenia zainteresowała mnie jedna oferta wiec wykupiłem punkty za 220zł by mieć dostęp do danych zleceniodawcy byłem jako pierwszy składający ofertę po 3 min od wstawienia ogłoszenia zadzwoniłem pod dany nr.tel a tu niespodzianka ze taki nr nie istnieje wiec piszę na email i czat ,cisza bez odpowiedzi po sprawdzeniu emal zleceniodawcy okazało się ze podały był tymczasowy który jest aktywny 10min od założenia po czym się kasuje zgłosiłem to oddano mi punkty. Po kilku godzinach widzę ogłoszenie jakie mnie interesuje wiec znów z zakupionych punktów płace nimi za możliwość kontaktu ,a tu znów zdziwienie zleceniodawca nie odbiera brak kontaktu emal czat.Ok może się zdążyć ,Znów kolejne ogłoszenie i ta sama sytuacja nikt nie odbiera brak kontaktu z zleceniodawca zgłoszone punkty oddane lecz limit zwrotu był do 8 i tutaj kolejny zleceniodawca oraz brak odbierania nr chociaż nikt nie złożył oferty byłem jako pierwszy zgłosiłem ponownie lecz odpowiedz taka ze wykorzystałem już limit zwrotu nie rozumiem jak portal może sobie pozwolić nie sprawdzać autentyczności ogłoszenia bo ja odniosłem wrażenie ze sami wstawiają lipne ogłoszenia aby wyłudzić zakup punktów na zakup danych zleceniodawcy rozumiem gdyby taka sytuacja miała miejsce w ciągu kilku miesięcy i ale to jest w przeciągu kilku godzin zwrot pieniędzy za zakupione punkty raczej nie odzyskam szkoda zakładać i tracić pieniądze na nieistniejących zleceniodawców bo sadzę że może 5% ogłoszeń na cały kraj jest prawdziwa a reszta to ciągniecie kasy za lipne ogłoszenia
    Wojciech

22.03.2023 16:52

Mam dokładnie takie same odczucia jak Pan. Już kilka kontaktów zakupionych, dzwonię klient odbiera i mówi, że ogłoszenie wycofywał już jakiś czas temu. I jeszcze do mnie tekst że Oferteo tak mu robi już któryś z kolei raz. Nic nie zgłasza a dostał powiadomienie. Coś tutaj jest nie tak. Fajnie jak by się przyglądnął sprawie UOKIK bo bardzo mi się nie podoba naciąganie na pieniądze. W przeciągu 2 tygodni 2 klientów mówi mi że: pytanie składał w zeszłym roku lub finalnie zrezygnował ze składania zapytania. Chyba nie o to w tym wszystkim chodzi. Niech mi ktoś wytłumaczy w jaki sposób numery telefonów są potwierdzane skoro ogłoszenie pojawiło się o 16:45 a ja dzwonie o 16:46 i nie ma możliwości dodzwonić się na takowy numer.
    jaitylkoja

25.08.2023 16:21

Ha ha! A mi to oferteo zaczęło coś nie pasować i zacząłem szukać w necie info i wszystkie negatywne komentarze potwierdzają mój obraz na temat całego mechanizmu oferteo. TO NIE DZIAŁA i tylko traci się kasę. NIE POLECAM. będąc na oferteo kilka miesięcy nie zdobyłem żadengo klienta, a po napisaniu do kilku i braku oddzewu machnąłem na oferteo ręką. PORAŻKA.
    Mary

12.07.2023 12:27

Jako benefit firma podała, że są tu liczne imprezy i spotkania integracyjne. Czyli ile tych spotkań jest w roku? I czy to są imprezki dla całej firmy, czy raczej dla konkretnych działów? Mnie to interesuje, bo szukają właśnie Kontrolera finansowego. Opowiecie o tym, ok?

12.07.2023 13:41

Cześć Mary, Oferteo co roku organizuje dwie duże imprezy integracyjne dla całej firmy, ponadto każdy Dział w firmie dysponuje osobnymi środkami do organizacji integracji działowych. Posiadamy również nowoczesny chillroom, w którym często organizowane są różne spotkania, m.in turnieje piłkarzyków, gier planszowych czy turnieje gier na PS4. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    Sssss

14.08.2023 21:37

To prawda. Są spotkania, integrację, wspólne wyjścia na piwko lub pizze.
    Zenek

04.08.2023 18:04

No cóż, firma to jedna wielka farsa. Szukają i zatrudniają samych cieniasów bez bez wiedzy i kompetencji. Jak na rozmowie wykażesz się większą wiedzą od potencjalnego przełożonego to Ci podziękuję. Zarobić sensownie też nie dają....Pytania na rekrutacji padają idiotyczne , nie zrozumiałe i tendencyjne. Oczekiwania wobec kandydata duże -tak przynajmniej to wygląda a tak naprawdę szukają samych mośków. Nie polecam aplikowania do tej firmy , szkoda czasu i energii. To zwykłe dziady zajmujące się jakimiś bzdurami. Jak chcesz coś więcej osiągnąć w strefie zawodowej to nie tutaj. utaj to są zwykłe płotki. Nie polecam!!!!!!

09.08.2023 11:51

Widzimy, że nasze rekrutacje wzbudzają duże zainteresowanie i spieszymy z odpowiedziami. Przykro czytać nam taki feedback, bo na bieżąco pracujemy nad procesami rekrutacyjnymi i badamy Candidat Experience, więc mimo tego że w tym wypadku zapadła decyzja o publicznym podzieleniu się feedbackiem, to bardzo dziękujemy. Niestety nie możemy odnieść się do konkretnego przykładu, ponieważ nie wiemy kto i jaki proces ocenia. Doświadczenie i wiedza stanowiskowa są bardzo ważne, ale podczas rozmowy rekrutacyjnej zawracamy uwagę nie tylko na ten aspekt. Dla nas równie ważne są umiejętności dodatkowe, takie jak praca w zespole, komunikatywność, pozytywna energia, szacunek do drugiego człowieka, nastawienie i chęć dalszego rozwoju. Nie trzeba być najlepszym Kandydatem na papierze, aby być najlepiej dopasowanym do naszego Zespołu bo w nim widzimy wielką siłę. Przykro nam, że proces rekrutacyjny nie przebiegł zgodnie z Waszymi założeniami i nie mogliśmy Wam finalnie zaproponować współpracy z naszą firmą. Zawsze jesteśmy wdzięczni za poświęcony nam czas i udział w procesach rekrutacyjnych, jednocześnie trzymamy kciuki za Was w innych rekrutacjach. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia, Zespół Oferteo
    Ludek

09.08.2023 17:20

Co za dyplomatyczne dyrdymały... przykro nam, cieszymy się. Po prostu ludzie oceniają też z drugiej strony. Nie tylko Wy wybieracie do siebie ludzi ale też ludzie po takiej marnej rozmowie dochodzą do wniosków, że w takiej kiepskiej firmie nie chcieliby pracować i tu się tym dzielą.
    Mlody pracownik

08.08.2023 12:06

Wlascile firmy zainteresuja sie w koncu (usunięte przez administratora) i ciaglymi awariami w swojej firmie czy czas szukac nowej pracy idac przykladem starszych pracownikow ktorzy podziekowali juz za wspolprace ? Pytanie zadane specjalnie tutaj bo w firmie mozna sobie gadac i tak maja to gdzies

09.08.2023 12:12

Cześć, drogi Kolego/Koleżanko - ponieważ, jak sam zaznaczyłeś jesteś "młodym pracownikiem" przypominamy, że jeśli masz problem techniczny lub pojawia się jakaś awaria zgłoś to do swojego bezpośredniego przełożonego. Zależy nam na tym, aby nasi pracownicy mieli komfort i wszystkie niezbędne narzędzia do wykonywania swojej pracy. Zakończyłeś wpis "w firmie można sobie gadać i mają kto gdzieś" - zapewniamy, że tak nie jest, ale dużo zależy też od formy i sposobu komunikacji. Są oficjalne kanały (w tym również możliwość anonimowego przekazania informacji) służące zgłaszaniu pomysłów, sugestii czy problemów. Wszystkie takie zgłoszenia są odpowiednio adresowane i udzielana jest informacja zwrotna. Jeśli natomiast swoje zastrzeżenia zatrzymujecie dla siebie, nie nadajecie im oficjalnego biegu, to trudno nam się odnieść. Jeśli jesteś gotowy podzielić się z nami bardziej szczegółowymi informacjami to chętnie Cię wysłuchamy i postaramy się pomóc. Pozdrawiamy, Koledzy i Koleżanki z Oferteo
    Adrianusz

31.05.2023 15:38

skorzystałem z oferteo jako firma szukająca kontaktów do zainteresowanych naszymi produktami klientów. Wydałem 2 tyś zł na punkty, część wykorzystałem na otwarcie zapytań klientów - albo nie odbierali albo jeśli był podany tylko email nigdy nie odpowiedzieli na wysłaną wiadomość - generalnie nie udało mi się pozyskać żadnego klienta z oferteo. Punkty natomiast topnieją w oczach, miałem wykupiony pakiet za 500zł netto, chciałem na spokojnie usiąść i spróbować ponownie wykorzystać te punkty na odkrycie i ew. pozyskanie klienta okazało się jednak, że zostało mi jedynie kilka punktów ponieważ pozostałe wsiąkły w rzekomo jakieś promowanie mojej firmy gdzie nie miałem nawet jednego telefonu, mejla czy jakiejkolwiek wiadomości. Zgadzam się z wieloma przedmówcami, że to lipa - zauważyłem że oferteo prowadzi bardzo agresywną politykę reklamową, dzwonią po ludziach, obiecują, zapraszają bądź bez ich wiedzy umieszczają ogłoszenia dzięki temu wykasowują na punkty czyli kasę przedsiębiorców - takie są moje odczucia i wnioski. Oczywiście opiekunowie dzwonią co najmniej raz na tydzień i na siłę próbują wymusić zakup punktów i nie jakiś najniższy pakiet na kilkaset złotych a dopiero według nich (opiekunów) tylko pakiety za grube tysiące jak to mi powiedziano od minimum 8tyś zł dopiero mają sens - dla oferteo na pewno mają ale dla przedsiębiorców szukających kontaktów już niekoniecznie. Ja mam złe doświadczenia i wnioski jak powyżej - nie polecam nikomu bo nie warto, szkoda Waszego czasu i pieniędzy. A pozytywne komentarze tu jak i gdzie indziej mogą pisać pracownicy firmy bo to obecnie też popularna strategia wielu nieuczciwych firm nastawionych nie na prowadzenie uczciwych interesów a na drenowanie kieszeni klientów. Dla mnie oferteo nie jest partnerem do współpracy.

27.07.2023 08:45

Panie Arkadiuszu zakładanie, że jeśli opinia jest pozytywna to na pewno została zdobyta nieuczciwie jest co najmniej krzywdzące. Serwis Oferteo nigdy nie korzystał z tego typu praktyk, uważamy je za nieetyczne i nie chcemy być częścią tego typu procederu. Nawet jak pojawiają się nieprzychylne dla nas komentarze to i tak wolimy zmierzyć się z Państwa uwagami niż iść na skróty. Odnośnie wykorzystania punktów - pragniemy przypomnieć, że po zalogowaniu w zakładce płatności ma Pan pełną historię transakcji, dodatkowo może Pan w dowolnym momencie sprawdzić czy zaktualizować ustawienia na koncie, w tym filtry, kategorie, lokalizacje czy usługi dodatkowe (polecanie, promowanie). Nie ma w Oferteo również zgody na "wymuszanie" jakiegokolwiek zakupu punktów. Każdy zakup odbywa się za zgodą Klienta, a wystawiona faktura od razu jest wysyłana mailowo i dodatkowo dostępna po zalogowaniu się na konto. Jeśli ma Pan jakiekolwiek wątpliwości może Pan skontaktować się z opiekunem lub wysłać wiadomość na adres [email protected] z opisem sytuacji. Nasz dział obsługi Klienta zweryfikuje zgłoszenie i udzieli wyczerpującej odpowiedzi. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OFERTEO?

Kontakt - OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA

Świeradowska 51/57 lok. 102A 50-559 Wrocław

Branże: Content marketing

Karol

13.06.2023 14:17

Serwis jest nierzetelny. Brak weryfikacji firm. Firma w rankingu wysoko - są pozytywne opinie, a w rzeczywistości nierzetelna, (usunięte przez administratora) na zaliczki których nie zwraca. Po tym zdarzeniu, okazuje się , że odznaczona firma SUPER FIRMA 2023 ma windykacje w pięciu sprawach. Jak można odznaczyć taka firmę, Jak można ją umieścić w rankingu na wysokim miejscu? A wystarczyłoby wprowadzić możliwość negatywnej oceny !!! Z poziomy każdego klienta. I skutek byłby, inni już byliby wyczuleni na taką firmę. Sprawa prosta. Oferteo - zły serwis. Korzystaj z innych źródeł informacji.

27.07.2023 08:40

Panie Karolu serwis Oferteo umożliwia dodanie negatywnych opinii - w tym celu należy zalogować się i przejść do czata z danym wykonawcą, a następnie kliknąć "Oceń specjalistę". Dodatkowo serwis Oferteo nie posiada oznaczenia "SUPER FIRMA" - Wykonawcy zarejestrowani w portalu mogą otrzymać tytuł "Najlepsi" (gdzie brane są pod uwagę opinie od Klientów i aktywność w serwisie), czy np. Profesjonalny Sprzedawca (https://www.oferteo.pl/akademia/profesjonalny-sprzedawca). Jeśli chce się Pan podzielić z nami uwagami na temat konkretnego Wykonawcy bardzo prosimy o bezpośredni kontakt na adres [email protected] i podanie o którą konkretnie firmę chodzi. Chętnie zweryfikujemy informacje i w razie potrzeby podejmiemy stosowne działania. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo

25.07.2023 16:47

27.07.2023 08:39

Panie Michale kontakt z naszej strony zawsze podyktowany jest chęcią pomocy i wparcia. Jeśli zgłaszał Pan swoje sugestie co do formy czy częstotliwości kontaktu i nie zostało to uszanowane to bardzo przepraszamy. Prosimy o dokładniejsze informacje na [email protected] - tak byśmy mogli zweryfikować Pana zgłoszenie i podjąć stosowne działania. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Bożena

12.06.2023 13:24

Mnie za to interesuje rekrutacja, a w zasadzie proces rekrutacyjny na posadę Senior Business and Pricing Analyst. Ktoś wie, jak to wygląda? W ogłoszeniu podają że to rekrutacja zdalna, ale jeszcze mnie ciekawi, ile czasu zajmuje ten proces? Może ktoś wie, czy proces prowadzi HR czy manager działu?
    Patrycja

13.06.2023 21:21

Pani Bożeno, obie rekrutacje są już zakończone z sukcesem i z niecierpliwością oczekujemy na dołączenie nowych Oferteuszy ;) Zapraszamy do śledzenia procesów rekrutacyjnych w naszej firmie - szykujemy ich naprawdę wiele. Pozdrawiam serdecznie ;))

27.06.2023 14:21

Dzień dobry, oczywiście, że jest taka możliwość. Zapraszamy do kontaktu poprzez zakładkę "Kariera" na naszej stronie: https://www.oferteo.pl/kariera Pod aktualnymi ofertami znajduje się opcja umożliwiająca przesłanie swojego CV, bez konieczności wskazania konkretnego stanowiska. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    Tomasz

31.05.2023 08:43

Oferty są puste, podstawione Firma prowadzi bardzo agresywny marketing żeby tylko klient kupił punkty Za punkty kupuje się kontakty do ogłoszeniodawcy szukającego aktualnie usługi, Rzecz w tym że telefon do klienta i adres mailowy nie odpowiadają , nie ma kontaktu Nikt nie odpowiada na czat telefon mail Zwykłe naciąganie

31.05.2023 13:47

Panie Tomaszu, przykro nam, że dotychczasowe doświadczenia z naszym portalem nie spełniły Pana oczekiwań, jednocześnie pragniemy zapewnić, że publikowane zapytania ofertowe pochodzą bezpośrednio od Klientów, zainteresowanych zleceniem danej usługi lub zakupem towaru. Na sam wybór konkretnej firmy ma wpływ wiele czynników, np. cena, zakres oferty czy umiejętności sprzedażowe danego handlowca. Każde zapytanie ofertowe w naszym serwisie jest dodatkowo odpowiednio opisane pod kątem dostępności i weryfikacji telefonu czy maila do Klienta. Prosimy zwracać uwagę czy przy danych kontaktowych są zielone “ptaszki” - oznaczają one, że np. numer telefonu został potwierdzony przez Zleceniodawcę kodem sms. Prosimy pamiętać, że przy każdym zasileniu otrzymuje Pan limit zwrotów, który wynosi 30% wartości ostatniego doładowania i należy z niego korzystać m.in wtedy kiedy Zleceniodawca nie odpowiada na wiadomości. Samodzielnego zwrotu kontaktu może Pan dokonać do 3 dni roboczych od jego zakupu. Szczegółowe informacje znajdzie Pan, klikając w link poniżej: https://www.oferteo.pl/zwroty-kontaktow Pragniemy dodać, że kontakt ze strony naszych Doradców to nie tylko sprzedaż punktów, ale także stałe badanie potrzeb naszych Klientów. Naszą intencją jest aktywne wspieranie rozwoju firm zarejestrowanych w serwisie. Staramy się być dostępni dla użytkowników na każdym etapie współpracy. Jeśli potrzebuje Pan wsparcia w sprawdzeniu ustawień na koncie, aby wybierać np. tylko potwierdzone telefonicznie zapytania, zapraszamy do kontaktu z Opiekunem lub na adres [email protected] Zachęcamy także do zapoznania się z artykułami poświęconymi kontaktom z Klientem: https://www.oferteo.pl/akademia/jak-czesto-kontaktowac-sie-z-klientem https://www.oferteo.pl/akademia/jak-sprzedawac-z-oferteo W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu bezpośredniego pod adresem e-mail [email protected] Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    Jan

16.05.2023 17:32

Polecam platformę, korzystam od lat, pozyskałem dużo sporych kontraktów. Oststnio trafiła sie naprawdę dobra fucha za grube tys, w sumie to prócz tej strony nie pozyskuje inaczej zleceń.

17.05.2023 12:24

Panie Janie, bardzo nam miło i cieszymy się, że przez tyle lat jest Pan z nami, a serwis Oferteo spełnia Pana oczekiwania. Życzymy Panu wielu sukcesów i samych interesujących zleceń do realizacji. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    Krzysztof

06.04.2023 21:10

Większość kontaktów z oferteo to osoby, które albo nie odbierają telefonów, albo odbierają i od razu krzyczą na nas, że zawracamy im głowę, bo oni kliknęli na oferteo myśląc, że jakieś gotowe oferty im się wyświetlą, a nie że będzie naraz dzwonić kilka osób. Oferteo odmawia zwrotu pieniędzy za takie kontakty, gdyż uważają, że dostarczyli nam kontakt do osoby zainteresowanej, a to, że klient jest niekultualny albo że coś źle myślał, to nie ich wina.
    metalurg29

24.04.2023 12:17

dokładnie tak jest. W moim przypadku na na 17 wykupionych kontaktów tylko w 1 przypadku zacząłem rozmawiać z potencjalnym zleceniodawcą. W pozostałych albo nikt nie odbiera telefonu ,albo pomyłka albo już nie aktualne. Nie wspomnę już o sytuacjach ,że klient co innego wpisuje a czego innego oczekuje. Poziom weryfikacji zleceń mierny a ja prawdziwe pieniądze wydaję na kontakty. Zgłaszałem już te przypadki ,ale moją to po prostu w poważaniu.
    Nabrany

09.05.2023 11:38

potwierdzam - Oferteo sprzedaje produkt wydmuszkę - żerując na sieci zleceniobiorców, którzy opłacaja punkty aby dostać kontakt do potencjalnego zlecenia - sam dałem się nabrać na ten system straciłem kilkaset złotych - niby nie wiele ale prosze przemnóżcie to razy tysiące użytkowników. temat jest skonstruowany tak aby wyciagac opłaty od zleceniobiorców którzy kupuja punkty i je przepalają na zmyślone nie rzetelne kontakty na nieistniejących emailach - zakładam że wewnątrz firmy dział handlowy boryka się z falą klientów takich jak ja - nabitych w butelkę

15.03.2022 11:12

Pracowałem w oferteo jako opiekun klienta, ale niestety dość szybko skończyłem swoją przygodę z firmą. Zaczynając od szkolenia, które było pomocne może w 30%, a kończąc na nie miłym pożegnaniu z firmą radzę zastanowić się z 5 razy nad podjęciem pracy. Z pogłosek starszych pracowników wynika, że kiedyś naprawdę było można wyciągnąć z pracy i fajną kasę i satysfakcję. Niestety na obecną chwilę pomimo wprowadzanych zmian firma idzie na ilość a nie na jakość. Kontrole w dużych firmach są wiadomą rzeczą, ale wszystko ma swoje granice. Niestety przez natłok wszystkiego bardzo źle wspominam i pracę i kierownictwo stojące na straży sprzedaży, które co rusz ma problem dosłownie o wszystko. Strasznie jest na porządku dziennym, a merytoryczna rozmowa jest monologiem tylko jednej ze stron… Moim zdaniem taka polityka firmy może doprowadzić do straty naprawdę fajnych klientów, a co najważniejsze handlowców. Tak jak już pisałem wcześniej firma liczy teraz na ilość, a nie na jakoś, co oznacza, że mamy rozmawiać jak najwięcej, jak najczęściej często z klientami, którzy mają albo nas dość, albo nie są zainteresowani. Praca pracą, ale mimo wszystko kokosów z tego nie ma. Nie chce mówić o kwotach, bo jest to rzeczą indywidualną i okazuje się, że prawie każdy ma inne warunki na umowie. Premie wyrabia sie samemu ciężką pracą (mówimy o uczciwych pracownikach, bo zdarzają się tacy, którzy mają wszystko na tacy), ale może być ona zabrana przez upoważnioną do tego osobę lub ucięta, a przyczyny są różne. Do tej pory odczuwam skutki podjęcia pracy w tej firmie (psychika). Pozdrawiam
    Rafał

05.12.2022 17:03

Byłem klientem Oferteo (usługi instalatorskie). To co zostało tutaj napisane to w 100% prawda. Firma ma gdzieś firmy świadczące usługi. Liczy się tylko to, żeby wykupić punkty, a potem w jakim niepojętym algorytmie wyceniać punktacje dla danego zgłoszenia klienta, który chce skorzystać z takiej usługi. Dodatkowo widać, że im się pali pod nogami i mają problemy z pracownikami, ponieważ wykasowali nr tel. na swoją infolinię. Można skorzystać tylko z formularza na ich stronie. No i ta sprawa z telefonami czy e-mailami do klientów (firm), którzy mają ich dość lub nie są zainteresowani. Jak wszyscy wiemy mamy prawo do tego, żeby nie wyrazić zgody na kontakt telefoniczny czy na e-mail. Ale to tylko mrzonka, bo Oferteo ma gdzieś nasze prawa. Po zalogowaniu się na swoje konto, okazuje się, że nie mamy możliwości sami ustawienia takich zgód. Oki. No to spróbowałem poprzez formularz kontaktowy. Napisałem o co mi chodzi. Oczywiście nie dostałem żadnej odpowiedzi, a telefony nie umilkły. No to starym sposobem po każdym odebraniu i stwierdzeniu, że to oferteo, nr telefonu do blokowanych. Po pół roku zablokowałem ich ponad 40. No i faktycznie się skończyło. Niestety dwa miesiące temu ponownie się zaczęło. Bo chyba brak (usunięte przez administratora) którzy chcieliby współdziałać. Nevermaind. Zanim zaczniecie, poczytajcie. I nie chodzi mi o te posty, które wchodzą w zad tej firmie, bo takizawsze będzie najwięcej. Czytajcie te, które dadzą wam wiedzę, że taka firma ma w (usunięte przez administratora) klientów, chociażby nie podając swojego nr telefonu. Dla mnie to zawsze zło. Albo chcesz ode mnie dając mi swój, albo wypad.

24.03.2023 16:06

Jestem zniesmaczony tym , ze dzwonią co dziennie po kilka razy . Tylko nie wiadomo po co ? Ponieważ pracownik Oferteo milczy i nic nie mówi !! Męczą mnie wydzwanianie ,(usunięte przez administratora)
    Nie zadowolony

09.03.2023 14:37

Oferteo... Masz oferty z oferteo do kiedy nie wykupisz pakietu kupisz pakiet i cisza wszędzie. Platforma powinna nazywać się (usunięte przez administratora) zleceniowe pl. I chwali reklamowe. Wydoimy cie z kasy a ty nic nie zarobisz
    ABC

02.03.2023 11:31

Szukam pracy dlatego zainteresowałam się opiniami o Oferteo. Wczoraj aplikowałam na stanowisko tajemniczego klienta dla pewnej firmy...X Na emaila otrzymałam instrukcję do kolejnego kroku mojej rekrutacji, gdzie... UWAGA ! Zostałam przekierowana na stronę Oferteo, tam mam wypełnić ankietę odnośnie mojego rzekomego zainteresowania fotowoltaiką podając kontakt do siebie oczywiście lokalizację wybieram w.g mojego uznania, bo przecież tj. Tylko mój rzekomy test niezbędny do rekrutacji mnie jako pracownika zupełnie innej firmy... ostatecznie Oferteo wyszukało mi ponad 270 wykonawców którzy otrzymają takie Fałszywe zlecenia za które jak zrozumiałam wiele osób zapłaci!!! W taki sposób z pewnością wpada b.dużo fałszywych zleceń! Ja zostałam (usunięte przez administratora) bo poddałam się procesowi rekrutacji, który służy tylko do podstępnego wyłudzenia danych osobowych a potem jak się okazuje ich sprzedaży innej firmie i dalszemu procederowi nieuczciwemu...!!!! Miłego dnia życzę wszystkim. Niestety w takich czasach przyszło nam żyć, to b.smutne...

02.03.2023 12:35

Bardzo prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta. Zależy nam na niezwłocznym podjęciu działań w tym temacie, ponieważ Oferteo nie prowadzi żadnych rekrutacji na stanowisko "Tajemniczego Klienta". Każde takie ogłoszenie jest fałszywe. Informacje o aktualnie prowadzonych rekrutacjach znajdują się na naszej stronie: https://www.oferteo.pl/kariera Jesteśmy do Pani dyspozycji pod adresem e-mail [email protected]. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Klient

13.02.2023 23:28

Szczerze polecam współpracę z oferteo, jako firma zdobyłem bardzo dużo klientów. Oczywiście nie wszystkie współpracę wyszły, co jest normalne. Opiekun super, bardzo dobra komunikacja, zawsze uzyskałem pomoc. POLECAM

14.02.2023 13:02

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i wystawioną opinię. Cieszymy się, że możemy pomóc w pozyskaniu interesujących Pana zleceń. Życzymy wielu udanych transakcji i zadowolonych Klientów. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    AniaG.

13.01.2023 18:56

Chciałam wszystkich ustrzec przed p.Kurkiem ,który jest nie słownym,nie ma kwalifikacji chociaż bierze się za wszystko a nie potrafi nic.Bierze zaliczkę i nie wywiązuje się. Kłamcą i (usunięte przez administratora)

19.12.2022 14:08

Jakiś czas temu firma Oferteo Sp. z o.o. poszukiwała osoby na stanowisko Specjalista Ds. Rekrutacji. Czy znajdę tu kogoś, komu udało się otrzymać tę pracę? Jak ocenia atmosferę w firmie?

21.12.2022 13:31

Dzięki, ze się o mnie martwicie - tak to mi się udało otrzymać tę pracę - mija 5 miesiące i mam się dobrze :D Mogę jak najbardziej polecić Oferteo jako pracodawcę + ludzie, którzy tutaj pracują są genialni
    Patrycja

21.12.2022 16:59

To zależy o jakie stanowisko pytasz. Każdy dział ma swoją specyfikę. Ale zwykle onbording zaczyna się spotkaniem z HR, gdzie opowiadamy o firmie, kulturze i jej zwyczajach. Następnie nowa osoba ma okazje poznać przedstawiciela każdego działu w firmie, który opowiada o tym czym zajmuje się w naszej aplikacji i z czym się mierzy ;) Zachęcamy też do odwiedzin naszej zakładki Kariera oraz Brand Story w serwisach rekrutacyjnych - zdradzamy tam sporo ;)
    orient

02.12.2022 17:07

oferteo cóż tak samo jest jak piszą inni za zakupioną liczbę 50 punktów zaledwie zbiera się od jednego do 3 zamówień mimo wszystko i tak się opłaca, przynajmniej ja tak myślę gorzej jest jeśli chodzi o opiekuna opisuję swoją sytuacje jaka zaistniała w ostatnim czasie w ciągu tygodnia zadzwoniła do mnie opiekunka pani Renata z propozycją zakupu 100 punktów plus 10 punktów od siebie czyli razem 110 taka promocja Niestety po tym jakmi punkty dodała okazało się że wystawiła fakturę a punktów było tylko 100 Taka oto promocja od opiekuna Napisałem e-mail odnośnie zaistniałej sytuacji lecz już odpowiedzi nie dostałem ale za to propozycje w sensie przypominam panu o kliientach nie brakuje Mam nadzieje że ktoś z nadzoru opinii z oferteo się do tej sytuacji odniesie i skomentuje

06.12.2022 12:35

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią. Promocyjne doładowanie punktów przyznawane jest Klientom po terminowym opłaceniu wystawionej faktury. Chętnie zweryfikujemy Państwa zgłoszenie. Prosimy o bezpośredni kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta, który jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17. Na Państwa wiadomość oczekujemy pod adresem [email protected]. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo

29.11.2022 15:58

Do Pana Michała

01.12.2022 15:47

Nie wiem czego dotyczy konflikt ale grafomański styl tej pisemnej wypowiedzi jak również nadużywanie emotikonek aż kłują w oczy :)
    Xxxx

05.12.2022 18:49

Nikt Ci tego tutaj nie powie. Zaaplikuj, zapytaj o to na rozmowie to Ci powiedzą.
    Instalator pomp ciepła

05.12.2022 12:51

Działam z oferteo (prowadzę firmę montującą pompy ciepła kilku uznanych marek) od kilu miesięcy i przez ten okres zakupiłem punkty za kwotę około 3 tys zł. Z jakim skutkiem? Jedno zlecenie... Co do jakości ogłoszeń to mam bardzo poważne podejrzenia, że ogromna większość pojawiających się ogłoszeń,-według mnie 90%, to fikcja. Jak to możliwe, że nikt z niby zainteresowanych zakupem klientów nie odbiera telefonów/ nie odpisuje na maila. Bywa także, że po wykonaniu tel do klienta nawet do kilku minut po pojawieniu się ogłoszenia-można usłyszeć(jeśli odbierze bo 90% jak napisalem nie odbiera/nie oddzwania/nie odpisuje/zero kontaktu) ze klient nic nie wie o pojawieniu się jego ogłoszenia! Opiekuni nie odnoszą się do tego w żadne sposób,-za to telefonu typu "kup punkty" i obietnica wyjątkowej ich opieki to standard. Owszem 30% punktów można zwrócić, ale co z tego skoro pozostała ich cześć i tak przepada,-bo ogromna większość niby klientów i tak nie odbiera telefonu/nie ma z nimi żadnego kontaktu. Oczywiście sprzedaje/montuje pompy ciepła działając na rynku już od kilku lat i z powodzeniem/z ogłoszeń/ulotek/z polecenia dotychczasowych klientów. To nie jest realne żeby ktoś kto ogłasza się na oferteo ,że jest zainteresowany zakupem nie odbierał tel/nie oddzwaniał/nie odpisywał...Takie rzeczy tylko na oferteo... NIE POLECAM bo coś tu jest nie tak.../szkoda czasu/pieniędzy.
    Karolina

16.07.2020 10:01

W Oferteo jestem już od kilku lat. Podobnie jak inni cenię sobie dobre warunki zatrudnienia, liczne benefity czy atrakcyjną lokalizację. Ale przede wszystkim wyjątkową atmosferę . Wiele osób wkłada bardzo dużo wysiłku, aby była ona możliwe najlepsza. Składają się na to wyjścia integracyjne, firmowa Wigilia, wspólny udział w różnego rodzaju wydarzeniach sportowych. Oferteo dużą wagę przykłada do promowania zdrowego i aktywnego stylu życia. Pracownicy mogą liczyć m.in. na lekcje z opłaconym przez firmę trenerem czy dopłaty do karty Multisport. Co bardzo mi się podoba Oferteo bierze też udział w akcjach charytatywnych. Jest też dużo oddolnych inicjatyw samych pracowników np. współtworzona przez nas firmowa biblioteka. Piękną tradycją stało się już wspólne świętowanie urodzin, ślubów czy narodzin dzieci. Poza wyjątkową atmosferą Oferteo to też miejsce, gdzie można się rozwijać zawodowo. Powstaje dużo nowych i ciekawych projektów. Nawet jeżeli po kilku latach pracy dojdziesz do wniosku, że chciałbyś spróbować czegoś nowego, nie musisz zmieniać firmy, możesz zaangażować się w jeden z nowych projektów :) Szczerze polecam pracę w Oferteo!
    Man

12.05.2022 17:27

Masz w 100% racje! :))
    Karolina

29.11.2022 21:48

moich urodzin nikt tam nigdy nie świętował xd
    ADAM

23.11.2022 18:41

Dzwoni do mnie karyna i proponuje wykupienie u nich punktów. Mówię do niej by mi dali na próbę za darmo bym sobie sprawdził jak to działa, od razu zwrot o 180 stopni że co ja sobie myślę i chamskie teksty. (usunięte przez administratora) NACIĄGACZĘ UNIKAĆ JAK OGNIA

24.11.2022 11:55

Dzień dobry Panie Adamie, z treści wynika, że kontaktował się z Panem nasz pracownik w celu przedstawienia oferty na zasilenie konta. W naszym serwisie znajdzie Pan szereg artykułów opisujących jak działamy oraz poruszających kwestie płatności. Za darmo może się Pan między innymi zarejestrować, stworzyć dedykowaną darmową wizytówkę swojej firmy czy sprawdzić ile i jakie zapytania ofertowe mogą do Pana przychodzić. Pozwala to wstępnie ocenić czy nasz serwis jest w stanie spełnić Pana oczekiwania. Jeśli uzna Pan, że chce z nami działać informacje o dostępnych pakietach punktowych dostępne są w zakładce cennik. Nie do końca rozumiemy zarzut, że nie może Pan pozyskiwać kontaktów za darmo - jest Pan, podobnie jak my, przedsiębiorcą i całkowicie za darmo nie świadczy Pan swoich usług. Użyte przez Pana określenia są bezpodstawne. Chęć otrzymania uczciwego wynagrodzenia za dostarczone usługi jest całkowicie naturalna i uczciwa. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    mebuss

04.11.2022 12:36

Nigdy nie zawarłem umowy .Skąd obciążenia ?Proszę o zaprzestanie takich praktyk.(usunięte przez administratora)

04.11.2022 13:14

Dzień dobry, z naszej strony pragniemy zapewnić, że wszelkie transakcje i sprzedaż w naszym portalu odbywają się zgodnie z prawem, a faktura wystawiana jest za wyraźną zgodą Kupującego. Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego pod adresem e-mail [email protected]. Chętnie zweryfikujemy zgłoszenie i odpowiemy na Państwa pytania. Pozdrawiamy, Zespoł Oferteo
    ostatni klient

03.11.2022 23:02

Posiadam konto w Oferteo. Około 80 % zleceń to fikcja. Dzwonię piszę czatuję i nic z tego nie wychodzi. Jak już ktoś odbierze telefon to okazuje się że niczego nie dodawał, a jeśli dodawał to pomimo że mój kontakt jest jedyny to zlecenie jest już nieaktualne. Wydaje mi się że pracownicy oferteo sami wymyślają zgłoszenia. Koszty zakupienia punktów bardzo drogie nie mówiąc już o tym ile czasem kosztuje wykupienie kontaktu do konkretnego zlecenia. Masakra!!!!!!!!

04.11.2022 12:39

Dzień dobry, zapewniamy, że wszelkie zlecenia, które pojawiają się na naszej stronie pochodzą od osób zainteresowanych usługą. Nie mamy jednak wpływu na to, czy Zleceniodawca będzie chciał kontynuować zlecenie po jego złożeniu. Jeśli zapytanie ofertowe jest nieaktualne, to Zleceniodawca może w prosty i szybki sposób je zamknąć. W razie potrzeby może skontaktować się również z naszymi konsultantami i poprosić o wygaszenie zapytania. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupione kontakty przełożyły się na pozyskanych i zadowolonych Klientów. Prosimy przy tym pamiętać, że Oferteo jest narzędziem, które ma ułatwić Państwu dotarcie do potencjalnych Klientów. Zakup danych kontaktowych nie daje gwarancji nawiązania współpracy, ponieważ zależy to przede wszystkim od Zleceniodawcy. W razie problemów może Pan zwrócić zapytanie, korzystając z limitu zwrotów - sam zwrot jest bardzo prosty (instrukcję znajdzie Pan pod linkiem https://www.oferteo.pl/zwroty-kontaktow). W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu bezpośredniego. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Ddd

31.08.2022 21:12

Nie polecam same oferty z podstawionymi numerami tym bardziej 90% to były numery zagraniczne czyli sciema widać gołym okiem naciąganie na zakup punktów, lepszy flixly lub olx
    Mnich

30.10.2022 13:35

Posiadam konto w Oferteo. Mam to samo przekonanie. Około 80 % zleceń to fikcja. Często zdarza się, że choć ogłoszenie pojawiło się kilka minut wcześniej zleceniodawca nie odbiera połączenia, nie odpisuje na korespondencję sms czy email a także czatu oferteo. a jeśli już odbierze to już nieaktualne pomimo braku ofert innych niż moja. Rzekomo są numery telefonów zleceniodawców potwierdzane o czym Oferteo informuję zleceniobiorcę na stronie ogłoszenia. To również w jakiejś części fikcja bo zdarzyło się mi zakupić kontakt z takim numerem zaraz po pojawieniu się ogłoszenia a rzekomy klient jąkając się stwierdził, że to pomyłka. Zdarza się chwycić jakieś zlecenie ale z zakupionych 50 punktów za ponad 300zł udało się zdobyć jedno zlecenie. Myślę, że większość ogłoszeń jest wymyślana.

31.10.2022 12:21

Dokładamy wszelkich starań, aby zakupione kontakty przełożyły się na pozyskanych i zadowolonych Klientów. Prosimy przy tym pamiętać, że Oferteo jest narzędziem, które ma ułatwić Państwu dotarcie do potencjalnych Klientów (w tym celu udostępniamy opis zlecenia, dane do kontaktu - telefon, e-mail, czat). Niestety nie możemy zagwarantować, że każdy kontakt dojdzie do skutku, ponieważ zależy to przede wszystkim od woli drugiej strony (Zleceniodawcy). Sytuacje, które Państwo opisują, są niezależne od działania serwisu i w takich przypadkach należy korzystać z przydzielonego limitu zwrotu, który otrzymują Państwo przy każdym zasileniu konta. Szczegółowe informacje znajdą Państwo, klikając w link poniżej: https://www.oferteo.pl/zwroty-kontaktow Przygotowaliśmy również szereg wskazówek (opierając się na naszej wiedzy i doświadczeniu), w jaki sposób korzystać z naszej platformy, aby wykorzystać cały jej potencjał: https://www.oferteo.pl/akademia/jak-czesto-kontaktowac-sie-z-klientem https://www.oferteo.pl/akademia/jak-sprzedawac-z-oferteo W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu bezpośredniego pod adresem [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA