OFERTEO

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA

Opinie o OFERTEO Wrocław

Nie przegap nowości o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA!

Ddd

31.08.2022 21:12

Nie polecam same oferty z podstawionymi numerami tym bardziej 90% to były numery zagraniczne czyli sciema widać gołym okiem naciąganie na zakup punktów, lepszy flixly lub olx
    Mnich

30.10.2022 13:35

Posiadam konto w Oferteo. Mam to samo przekonanie. Około 80 % zleceń to fikcja. Często zdarza się, że choć ogłoszenie pojawiło się kilka minut wcześniej zleceniodawca nie odbiera połączenia, nie odpisuje na korespondencję sms czy email a także czatu oferteo. a jeśli już odbierze to już nieaktualne pomimo braku ofert innych niż moja. Rzekomo są numery telefonów zleceniodawców potwierdzane o czym Oferteo informuję zleceniobiorcę na stronie ogłoszenia. To również w jakiejś części fikcja bo zdarzyło się mi zakupić kontakt z takim numerem zaraz po pojawieniu się ogłoszenia a rzekomy klient jąkając się stwierdził, że to pomyłka. Zdarza się chwycić jakieś zlecenie ale z zakupionych 50 punktów za ponad 300zł udało się zdobyć jedno zlecenie. Myślę, że większość ogłoszeń jest wymyślana.

31.10.2022 12:21

Dokładamy wszelkich starań, aby zakupione kontakty przełożyły się na pozyskanych i zadowolonych Klientów. Prosimy przy tym pamiętać, że Oferteo jest narzędziem, które ma ułatwić Państwu dotarcie do potencjalnych Klientów (w tym celu udostępniamy opis zlecenia, dane do kontaktu - telefon, e-mail, czat). Niestety nie możemy zagwarantować, że każdy kontakt dojdzie do skutku, ponieważ zależy to przede wszystkim od woli drugiej strony (Zleceniodawcy). Sytuacje, które Państwo opisują, są niezależne od działania serwisu i w takich przypadkach należy korzystać z przydzielonego limitu zwrotu, który otrzymują Państwo przy każdym zasileniu konta. Szczegółowe informacje znajdą Państwo, klikając w link poniżej: https://www.oferteo.pl/zwroty-kontaktow Przygotowaliśmy również szereg wskazówek (opierając się na naszej wiedzy i doświadczeniu), w jaki sposób korzystać z naszej platformy, aby wykorzystać cały jej potencjał: https://www.oferteo.pl/akademia/jak-czesto-kontaktowac-sie-z-klientem https://www.oferteo.pl/akademia/jak-sprzedawac-z-oferteo W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu bezpośredniego pod adresem [email protected]

18.09.2022 22:33

Proces rekrutacyjny do Oferteo zapowiadał się naprawdę dobrze, jednak podczas rozmowy "czar prysł". Pani z działu HR - pełen profesjonalizm, natomiast druga osoba biorąca udział w spotkaniu rzucała nieprzyjemne komentarze w stronę kandydata. Być może miało to sprawdzić odporność przyszłego pracownika na stres? Nie wiem - moim zdaniem można obejść się bez tego. Z tego powodu bez względu na wynik rekrutacji nie przyjąłbym tej pracy.
    Zleceniobiorca

03.10.2022 19:27

Firma ogólnie do (usunięte przez administratora) daje zlecenia 100km od miejsca bierze duże pieniądze za punkty banda dziadów konsultant dzwoni jak kończą się pieniądze za punkty nie polecam nikomu banda zlodzieji lepiej dac ogłoszenie na olx więcej roboty i klient sam dzwoni

05.10.2022 16:58

Sprawdzala czy będziesz skutecznie okradał ludzi bo od tego zależy jej przyszłość

15.09.2022 20:20

Pracuję od niedawna i muszę powiedzieć, że nie ma się do czego przyczepić. Czuję się zaopiekowana, zewsząd mam pomoc i wsparcie już od pierwszych dni szkolenia. Po szkoleniu nikt mnie na głęboką wodę nie rzucił tylko nadal jest wsparcie, pomoc oraz wdrożenie na najwyższym poziomie. Ludzie są przemili i pomocni. Warunki zatrudnienia również dla mnie bardzo zadowalające. Mam nadzieję, że firma będzie zadowolona tak samo jak ja jestem z firmy i, że będę mogła "zapuścić tu korzenie na dłużej". Bo warto.

16.09.2022 13:05

Droga Koleżanko, bardzo nas cieszą takie słowa. Staramy się, aby każdy, kto dołącza do naszej drużyny Oferteo czuł się tu jak najlepiej i zawsze mógł liczyć na nasze wsparcie. Liczymy na długie lata owocnej współpracy. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Grzegorz

05.10.2022 16:55

Pamiętaj im więcej ludzi naciśniesz na kasę tym lepiej szkoda tylko tych naiwnych
    Zleceniobiorca

03.10.2022 19:55

Jesteście zwykłymi oszustami bazujecie tylko na wpłatach klientów konsultanci mają w (usunięte przez administratora) jaki kontakt przypisza bo i tak zabiorą Ci punkty no więc piszą robisz w Warszawie kontakt Szczecin bo możesz zarobić (usunięte przez administratora) bez pojęcia nie polecam nie dajcie się zrobić na kasę bo (usunięte przez administratora) wam znajdą

04.10.2022 13:20

Państwa opinia jest bardzo emocjonalna, a przy tym dość ogólnikowa, dlatego prosimy o kontakt bezpośrednio z nami na adres e-mail [email protected]. Jeśli podadzą nam Państwo więcej szczegółów dotyczących Państwa zgłoszenia, będziemy w stanie zaproponować satysfakcjonujące rozwiązanie. Jedną z zalet naszego serwisu jest możliwość również kontaktu telefonicznego z Opiekunem Biznesowym - ma to zapewnić Państwu wsparcie w trakcie korzystania z platformy. Wierzymy, że poprzez merytoryczny dialog będziemy w stanie wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Wyłudzanie danych

29.09.2022 17:46

Firma opiera swoją działalność na wyłudzaniu danych. Nie wiem, co robią z nimi dalej, ale mogę tylko podejrzewać.

30.09.2022 12:12

Dzień dobry, na samym początku stanowczo zaprzeczamy informacji zawartej w tej opinii. Nasz serwis nie wyłudza danych kontaktowych, a dodany komentarz świadczy o tym, że być może działanie serwisu nie jest zrozumiałe dla Państwa. Dlatego nasz serwis przygotował wiele ciekawych artykułów z wyjaśnieniem jak działa platfmora Oferteo, które znajdują się tutaj: https://www.oferteo.pl/faq.html Podanie danych kontaktowych w składanym zapytaniu jest niezbędne do tego, aby firmy zarejestrowane w naszym serwisie mogły przedstawić swoją ofertę. Dane przekazywane są wyłącznie w tym celu i zgodnie z regulaminem serwisu nie mogą zostać odsprzedane, przekazane osobom trzecim. Prosimy pamiętać, że zgodnie z polityką RODO istnieje również możliwość usunięcia swoich danych w serwisie. Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś kwestie, które są dla Państwa wątpliwe albo wymagają szczegółowego wyjaśnienia, zapraszamy do kontaktu bezpośredniego pod adresem e-mail [email protected]. Nasi Doradcy chętnie służą pomocą i udzielą odpowiedzi na nurtujące Państwa pytania. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    Tomek

17.09.2022 14:25

Pracuje w Oferteo od 2 lat, jestem zadowolony z pracy, zarabiam na tyle dobrze, ze nie musze sie martwić czy mam na wakacje, spłatę kredytu gdy raty szaleją, itd, widze tez, ze sa szanse rozwoju.

15.09.2022 11:42

Czy Oferteo Sp. z o.o. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

16.09.2022 13:33

Dzień dobry, pracownicy w naszej firmie zatrudnieni są na umowie o pracę. Zachęcamy do zapoznania się z naszą zakładką "Kariera" dostępną pod linkiem https://www.oferteo.pl/kariera, gdzie dostępne są oferty, na które obecnie prowadzimy rekrutację. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    klient

20.08.2022 08:36

Oferteo to pomyłka. Nikomu nie poleca korzystania z tej wyszukiwarki. Wpisałem "składy opału w czechach". W sekundę wyskoczyła lista najlepszych. Wybrałem się do pierwszej piątki. Po dotarciu na miesce w Czechach okazało się, że ani jeden adres się nie zgadzał. Zamiast składów opałów były osiedla mieszkalne, resturacja itp. Podsumowując, nie korzystajcie z tej przeglądarki . Oferteo to jedna wielka ściema, nabijanie ludzi w butelkę.

15.09.2022 19:17

Jest coś takiego jak telefon do danego punktu składu telefon oszczędza czas i pieniądze .
    Pawel K

08.09.2022 15:36

Firma oferteo. Ma na swoje nieuczciwych przedsiębiorców takich jak Tor service pro. Firma ta a dokladnie pan Roman (usunięte przez administratora) mnie ma ponad 22 tys. zł. Pan Roman pobrał zaliczki. Towar nigdy nie dotarł a on sam nigdy nie zaczął pracy i nie chce zwrócić mi mojej własności

09.09.2022 13:03

Bardzo nam przykro, że doszło do takiej sytuacji. Każde takie zgłoszenie jest dla nas bardzo cenne. W trosce o jakość naszych usług staramy się usuwać wszystkich nieuczciwych Wykonawców z naszego serwisu. W celu weryfikacji Pana głoszenia prosimy o bezpośredni kontakt z nami pod adresem biuro@oferteo. Pozwoli nam to podjąć odpowiednie kroki wobec nieuczciwej firmy. Pragniemy dodać, że jeśli doszło do współpracy za pośrednictwem naszego serwisu to istnieje możliwość dodania negatywnej opinii bezpośrednio na wizytówce Wykonawcy. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    Firma

05.09.2022 20:38

Polecam portal, można łatwo pozyska klientów.

06.09.2022 13:00

dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Oferent

02.06.2022 15:40

Jak dla mnie to całe oferteo to jedna wielka ściema. Za każdym razem jak dzwonię z ofertą to odbiera kobieta i mówi że się jednak rozmyśliła. Komedia jakaś (podstawieni ludzie żeby ciemnotę wciskać). Stracone pieniądze
    przedsiębiorca

02.06.2022 18:49

zapisałam się na oferteo jako świadczeniobiorca, wykupiłam pakiet, dostałam dużo ofert ale przy 3ciej wykupionej ofercie wciąż nie było takiego nr...moje zdanie zachowam dla siebie ale brak słów.

30.08.2022 10:06

To akurat mogę potwierdzić

25.08.2022 08:50

Daj tylko raz tym (usunięte przez administratora) numer telefonu, to byd... będą Ci wydzwaniać non stop od 8 rano. Mało tego bez mojej wiedzy wystawiają ogłoszenia mojej firmy... (usunięte przez administratora) jak ich mało ... nie polecam

26.08.2022 12:23

Dzień dobry, rejestracja firmy w serwisie, a także podanie danych kontaktowych jest dobrowolne. Każdy użytkownik platformy Oferteo może w każdej chwili wycofać udzieloną wcześniej zgodę na przetwarzanie swoich danych. Taką dyspozycję należy do nas przesłać z adresu e-mail powiązanego z kontem w serwisie na adres [email protected]. W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu bezpośredniego. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo

04.08.2022 22:09

Polecam firmę, na duży plus wszystko.

24.08.2022 12:27

Dziękujemy bardzo za wystawioną opinię. Cieszymy się, że serwis spełnia Państwa oczekiwania. Życzymy wielu sukcesów! Zespół Oferteo
    Peck

23.08.2022 20:56

Polecam firmę. Zlecenia pierwsza klasa.

24.08.2022 12:25

Bardzo dziękujemy za wystawioną opinię. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    omijaj_oferteo_szeroko

24.08.2022 10:20

Firma, która handluje twoimi danymi osobowymi i zarabia na ich udostępnianiu innym, a co gorsza utrudnia usunięcia u nich konta. Omijać szeroko

24.08.2022 12:24

Dzień dobry, procedura usunięcia konta jest szybka i prosta, wystarczy wysłać do nas taką dyspozycję na adres e-mail [email protected] z adresu, na które założone jest konto w serwisie. Pozwala nam to bezpiecznie zweryfikować czy dyspozycję usunięcia danych złożyła właściwa osoba. Bezpieczeństwo i poufność danych naszych Klientów to priorytet w naszej firmie. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy Zespół Oferteo

16.08.2022 22:27

Polecam firmę, dobre zarobki, możliwości rozwoju. Spoko atmosfera
    Kasia

30.06.2022 18:05

Pracuje tu juz jakiś czas. Jestem mega zadowolona z tego jakie ostatnio nastąpiły zmiany, zarabiam bardzo dobrze, mam umowę o prace, w piątki czasem wcześniejsze wyjście, polecam.

12.08.2022 20:16

Podpisuje sie pod tym
    Dobra praca

19.07.2022 17:37

Pracuje tu juz jakiś czas, mam spore porównanie, to moja 4 firma. Nie jestem młodziakiem który skacze z kwiatka na kwiatek natomiast jest tak, że Crm faktycznie mogliby zmienić. Po latach odeszli od liczenia wynikow przeliczeniowych i to jest na duży plus, bo człowiek wie ile zarobi. Atmosfera jest zupełnie inna niż w korpo, tam pracowałam. Jak ktoś przyciśnie wynik i popracuje mocniej to nie ma bata, żeby nie zarobił dobrej kasy. Wszędzie jest dobrze gdzie was nie ma, tu całość firmy oceniam bardzo dobrze. Jest sporo projektów i jak ktoś chce to moze w nich uczestniczyć, rozwijać sie.

28.07.2022 17:45

Rozwijać się możesz poprzez rownież awanse, jest opcja awansu pionowego, poziomego do innych działów, firma sie bardzo rozwija, dodatkowo szkoleń jest dużo, są trenerzy wewnętrzni ale tez czasem z zewnętrznym trenerem są warsztaty.

12.08.2022 20:14

Podpisuje sie pod tym co kolega napisał. Dwiema nogami nawet.

12.08.2022 20:12

Pracuje od kilku lat, wiec dość dobrze znam firmę, przychodząc tu byłem w trakcje studiów. Praca ta mocno mnie rozwinęła, dała perspektywę zarobku porządnych pieniędzy. Biorę udział w projektach, wiec moge sie uczyć nowych rzeczy, angażować w nie, rozwijać i uczyć innych. Bardzo mi sie to podoba.
    Drogbud

03.08.2022 17:51

Polecam firmę, korzystam i mi się dobrze sprawdza.

04.08.2022 12:08

bardzo dziękujemy za wystawioną opinię i zaufanie, którym nas Państwo obdarzyliście. Cieszymy się, że za pośrednictwem naszego serwisu pozyskują Państwo zlecenia i rozwijają swój biznes. Liczymy na kolejne lata owocnej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OFERTEO?

Kontakt - OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA

Świeradowska 51/57 lok. 102A 50-559 Wrocław

Branża główna: Content marketing

Pv i Pompy

30.07.2022 11:52

Polecam leady, mamy dobra liczbę spotkań i kilka % podpisanych umów. Opłaca sie mocno kupic punkty, zarobek kilkukrotny.

03.08.2022 12:10

Bardzo dziękujemy za wystawioną opinię. Cieszymy się, że za pomocą naszej platformy promują Państwo swój biznes i rozwijają swoją firmę. Państwa zadowolenie, to nasz sukces :) Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    Maria

01.08.2022 20:20

Polecam serwis. Znalazłam solidnych fachowców ktorzy zrobili mi remont mieszkania za dobre pieniądze i w dobrym czasie.

03.08.2022 12:08

Pani Mario, cieszymy się, że za pośrednictwem naszego serwisu udało się znaleźć idealnego Wykonawcę dla Pani zlecenia. Prosimy pamiętać, że w przyszłości może Pani również na nas liczyć. Pragniemy dodać, że istnieje również możliwość wystawienia opinii bezpośrednio na wizytówce firmy. Zachęcamy do podzielenia się swoimi doświadczeniami na temat współpracy z Wykonawcą z innymi użytkownikami serwisu, a także przyszłymi Klientami firmy. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    Marcin

27.07.2022 10:59

Opłaciłem punkty, które po roku bez żadnej informacji telefonicznej bądź mailowej zostały mi wyzerowane. Mało profesjonalne i bym powiedział takie działanie z premedytacją.

27.07.2022 11:50

Panie Marcinie, każdy wykupiony pakiet punktowy jest ważny przez 12 miesięcy. Informacja na temat ważności punktów dostępna jest na każdej fakturze, a także po zalogowaniu się do konta w serwisie. Zdajemy sobie sprawę, że trudno w dzisiejszych czasach zapamiętać datę zasilenia, dlatego przed wygaśnięciem punktów wysyłamy również maile przypominające o upływie ich ważności. W razie dodatkowych pytań prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem e-mail [email protected] – postaramy się pomóc rozwiązać sytuację. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Maria

01.08.2022 20:21

Korzystam z Oferteo i punkty sa wazne przez rok. To jesr 12 mc na wykorzystanie mam, po tym czasie przepadają, ale to zrozumiałe i tak długi termi dają.

12.07.2022 22:30

14.07.2022 18:12

Co za bzdury piszesz, ta firma jest jedna z najlepszych w jakich pracowałem. Nie masz pojęcia czym jest (usunięte przez administratora), słyszałem o akcjach które były kiedyś, sam tego nigdy niw doświadczyłem. Jestem u spoko kordynatorki, mega da sie z nią dogadać. Szok, ze w pracy w telesprzedaży masz dzwonić, normalnie szok xD ps. W mojej poprzedniej firmie wymagali min 50% czasu rozmów w nie 2 godzin….

28.07.2022 17:51

Ale bzdury u bujdy na resorach. Przycisniesz, zarabiasz dobra kasę. Ja wyciągam zawsze powyżej 5 i jestem mega zadowolony. Klienci No cóż jedni lepsi, drudzy gorsi, wypracujemy swoją bazę i masz kasę dobra. Dużo szkoleń, fajna atmosfera.
    Jaro

22.07.2022 22:16

Polecam firmę, szukam u nich specjalistuw i sie sprawdza.

26.07.2022 13:43

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że za pośrednictwem naszego serwisu rozwija Pan swój biznes i pozyskuje nowych Klientów. Życzymy wielu ciekawych projektów do realizacji. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Klientka

11.07.2022 20:15

Polecam portal od strony wyszukania fachowców, wrzuciłam kilka razy gdy potrzebowałam ekipy budowlanej, czy malarza, zawsze wybrałam dobrego fachowca w dobrej cenie.

26.07.2022 13:41

Dzień dobry, dziękujemy za wystawioną opinię. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo

26.07.2022 13:41

Dzień dobry, dziękujemy za wystawioną opinię. Cieszymy się, że serwis Oferteo spełnia Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy Zespół Oferteo
    Tomi Pl

07.07.2022 21:50

Korzystam od jakiegoś czasu z serwisu i jestem zadowolony. Pozdrawiam Panie z którymi kilka razy rozmawiałem.

12.07.2022 12:01

dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pan z nami! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo

22.07.2022 22:30

Doradcę ma sie u nich przypisanego. Masz do niego kontakt i możesz mailowo albo telefonicznie załatwić.
    Michał

24.06.2020 01:52

Współpracuję z Oferteo od prawie 7 lat. Tak długi staż pracy może jedynie świadczyć o takim jakiego rodzaju Firmą dla Klientów i Pracodawcą dla swoich Pracowników jest Spółka Oferteo.pl. Szacunek do pracownika widoczny nawet na najniższych szczeblach kariery, partnerskie podejście do pracownika i Klientów, możliwość tworzenia firmy tj kształtowania tego jak będzie wyglądać w przyszłości i własny rozwój związany z wieloma wyzwaniami, to cechy charakterystyczne Spółki i jej niewątpliwy atut. Osobiście nie przebywam w środowiskach, które wysysają z człowieka energię, gdzie panuje ogólnopojęty wyścig szczurów czy niezdrowa rywalizacja na wielu płaszczyznach - dlatego staż jaki "mam" w firmie jest najlepszą wizytówką dla Niej samej. Patrząc też w jakim kierunku firma się rozwija i jak dynamiczny jest to rozwój, czeka nas jeszcze wiele wspólnych Wyzwań, których z przyjemnością się podejmę i z nie mniejszą przyjemnością będę obserwował jak firma rośnie i rozwija się na moich oczach.
    Grażyna

21.07.2022 13:37

Współpacyjesz 7 lat ale z kim coś się pomyliło. Oferteo istnueje 5 lat

22.07.2022 09:59

Pani Grażyno serwis Oferteo istnieje od 2018 roku. Działamy na rynku już 12 lat. :) Pozdrawiamy Zespół Oferteo
    Pracownica

15.06.2022 22:55

Pracuje tu juz jakiś czas, firma dba o pracownikow, daje zarobić bardzo dobre pieniądze. Można sie rozwijać
    Pracownica

30.06.2022 18:03

Normalnie, pracuje, robię targety i zarabiam super kasę.
    Zainteresowany

18.07.2022 20:45

Czy w razie zakończenia współpracy ze strony pracownika trzeba zwracać pieniądze za Multisporta?
    Drobud

14.07.2022 17:48

Korzystamy od paru lat i jesteśmy zadowoleni, pozyskaliśmy juz sporo klientów, wiec polecamy innym. Warto zainwestować kilkaset złotych, bo wyciągamy wiele wiecej na 1 zleceniu.

18.07.2022 12:41

jest nam niezmiernie miło i dziękujemy za tak miłe słowa i za zaufanie, którym nas obdarzyliście. To Państwo jako Specjaliści tworzycie społeczność Oferteo i bez Was nasz serwis nie mógłby istnieć. Dziękujemy, że jesteście z nami i życzymy dalszej owocnej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo

13.07.2022 19:35

Bardzo dobra atmosfera w pracy, możliwość rozwoju, zarobki. Bardzo dużo pozytywnych zmian, które wpłynęły na to, ze aż sie chce przychodzić do pracy.
    PPHU Korez

06.07.2022 17:44

Od paru lat korzystam z portalu, pozyskałem juz wieku klientów, działa i to dobrze.

07.07.2022 16:42

dziękujemy za wystawioną opinię. Cieszymy się, że Państwa firma jest z nami i aktywnie za pomocą serwisu Oferteo pozyskuje nowych klientów. Życzymy dalszych sukcesów i ciekawych projektów do realizacji. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo

29.06.2022 23:10

06.07.2022 07:08

O pozyskaniu zlecenia decyduje wiele czynników - ilość posiadanych opinii, dobrze przygotowana wizytówka, zachęcająca do kontaktu, jakość oferty czy umiejętności handlowe. Dużo porad znajdzie Pan również w naszym artykule "Jak sprzedawać usługi i produkty" , znajdzie go Pan pod linkiem https://www.oferteo.pl/akademia/jak-sprzedawac-z-oferteo Rozumiemy Pana frustrację i zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby te pierwsze doświadczenie zmieniły się na pozytywne, a kontakt z naszym zespołem bardziej satysfakcjonujący. Zależy nam na zadowoleniu naszych użytkowników, Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami pod adresem mailowym [email protected]. Chcielibyśmy przyjrzeć się sprawie i zaproponować pomoc, ale na podstawie udostępnionych danych nie jesteśmy w stanie odnaleźć Pana konta w systemie. Pozdrawiamy Zespół Oferteo
    Poznań

04.07.2022 21:06

Korzystam, jestem zadowolony, polecam.

06.07.2022 07:03

cieszymy się, że serwis spełnia Pana oczekiwania oczekiwania. Życzymy dalszej owocnej współpracy i ciekawych projektów do realizacji. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Krzysiek

17.06.2022 10:05

Założyłem konto bo chciałem świadczyć usługi, ale przy takich kosztach nie da rady. Żeby zadać pytanie klientowi musiałem kupić punkty za ok 80zł. Szok. Nikt się nie odezwał, oferta wycofana i pieniądze w błoto. Ceny za możliwość kontaktu z klientem powalają na kolana.

28.06.2022 13:24

Cena kontaktu jest ustalana z góry i wpływa na nią wiele czynników m.in termin realizacji, wielkość zlecenia, lokalizacja i kategoria, w której się znajdują. Efektywne korzystanie z serwisu związane jest m. in. z odpowiednio dopasowanymi ustawieniami na koncie, posiadaniem włączonych bezpłatnych powiadomień o nowych zapotrzebowaniach i aktywny pakiet punktowy. Pozyskanie Klienta wiąże się również z szybkością kontaktu (w czym może Panu również pomóc usługa Szybki kontakt) czy dobrze przygotowaną wizytówką, z której potencjalny Klient będzie mógł zapoznać się z Pana firmą. Przed zakupem zlecenia ma Pan możliwość sprawdzenia ile kosztuje konkretne zapytanie. Nie pobieramy również prowizji od zrealizowanych zleceń, a zakup punktów prosimy traktować jako inwestycję w rozwoju Pana firmy. Prosimy pamiętać, że przy każdym zasileniu otrzymuje Pan limit zwrotów, który wynosi 30% wartości ostatniego doładowania i należy z niego korzystać m.in wtedy kiedy Zleceniodawca nie odpowiada na wiadomości. Samodzielnego zwrotu kontaktu może Pan dokonać do 3 dni roboczych od jego zakupu. Szczegółowe informacje znajdzie Pan, klikając w link poniżej: https://www.oferteo.pl/zwroty-kontaktow W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy Zespół Oferteo
    Piotrek Lipkowski

20.06.2022 16:58

Oferteo to ściema. Podają kontakty do firm które nie istnieją. Kupujesz za punkty dane kontaktowe do klienta, nikt telefonu nie odbiera i nikt na wiadomości mailowe nie odpisuje. Porażka. Potrafią kilkakrotnie w ciągu dnia dzwonić, nękają żeby kupić punkty. Blokujcie to (usunięte przez administratora)

28.06.2022 13:17

Panie Piotrze, pragniemy zapewnić Pana, że zapytania ofertowe kierowane są bezpośrednio przez samych Użytkowników serwisu, za pomocą dedykowanych formularzy. Naturalnym jest, że Klient zanim podejmie ostateczną decyzję chce się zorientować w cenie usługi i warunkach współpracy z danym Wykonawcą i na podstawie tej wiedzy będzie podejmował decyzję. Jeśli jakieś zapytanie ofertowe budzi Pana wątpliwości może Pan skontaktować się z nami bezpośrednio (na adres [email protected]) z prośbą o weryfikację. W przypadku gdy wykupił Pan zlecenie, ale z różnych przyczyn nie jest Pan w stanie przedstawić oferty, dajemy możliwość samodzielnej reklamacji w ramach limitu zwrotów (szczegóły znajdzie Pan pod linkiem https://www.oferteo.pl/zwroty-kontaktow). Pozdrawiamy, Zespół Oferteo.
    Sylwia

25.06.2022 15:34

Witam, czy system pracy w oferteo jest 8 godzinny czy elastyczny i sami wybieramy od której do której pracujemy? Pozdrawiam

28.06.2022 13:13

W Oferteo zatrudniamy pracowników, których wymiar czasu pracy u większości to pełen etat. Pragniemy dodać, że w zależności od Działu/ Stanowiska na jakie aplikuje Kandydat, możemy zaproponować mniejszy wymiar czasu pracy, a także elastyczne godziny pracy. Chętnie udzielimy szczegółowych informacji podczas spotkania rekrutacyjnego. Zachęcamy do aplikowania. Pozdrawiamy Zespół Oferteo
    bydle

14.06.2022 22:33

jakaś totalna masakra, po wykupieniu pkt. otrzymywałem ogłoszenia od dwóch dni już nieaktualne ponieważ inwestorzy wybrali już wykonawece. nie polecam, mimo możliwośc zwrotu pkt nie otrzymywałem ich po wielu reklamacjach nic nie udało się z tym zrobić, Chciałem otrzymać rekompensate za pozostałem pkt niestetu tutaj również nie mogę otrzymać zwrotu ponieważ mimo że na stronie są wyliczone zł za 1 pkt z ich strony nie ma takiego wyliczenia. Masakra, niaciągacze i tyle

15.06.2022 15:46

Dzień dobry, pragniemy odnieść się do kilku poruszonych w opinii kwestii. Powiadomienia o zapytaniach ofertowych otrzymują Państwo zgodnie z wybranymi ustawieniami na koncie. Mogą je Państwo dostawać zaraz po aktywacji danego zapytania, zbiorczo raz dziennie lub ich nie dostawać. Wszystko zależy od Państwa preferencji. Od tego momentu decyzja należy do Państwa - po jakim czasie decydują się Państwo na zakup zapytania oraz kiedy realnie nawiązują kontakt z Klientem. Kupując zapytania po kilku dniach od aktywacji lub długo zwlekając z próbą nawiązania kontaktu muszą się Państwo liczyć z tym, że inna firma może w tym czasie złożyć dobrą ofertę i przekonać do siebie Klienta. Odnośnie limitu zwrotów - do każdego zakupionego pakietu przyznany jest limit zwrotów w wysokości 30%. Jeśli mimo posiadanego limitu nie udało się Państwu zwrócić zapytania prosimy o kontakt bezpośrednio na adres [email protected]. Zweryfikujemy sytuację i w razie potrzeby ręcznie dokonamy zwrotu. W przypadku rezygnacji z zakupionego limitu to zgodnie z prawem mają Państwo 14 dni kalendarzowych (od daty zawarcia umowy) na rezygnację. W przypadku wykorzystania części punktów z pakietu, zgodnie z regulaminem, nie przysługuje Przedsiębiorcy zwrot za niewykorzystaną część pakietu. Wszystkie stosowne informacje są zawarte w regulaminie serwisu dostępnym na naszej stronie. W razie wątpliwości czy dalszych pytań zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiamy Zespół Oferteo

09.06.2022 13:10

Osobiście jestem zadowolony z pracy w Oferteo, Od początku kiedy tutaj pracuje miałem wiele możliwości rozwoju, ludzie są tutaj niesamowici, każdy zawsze sobie pomoże, jest dla siebie życzliwy oraz uprzejmy, Jest tutaj naprawdę wiele perspektyw rozwoju osobistego, wspierają każdego pracownika w kwestii rozwijania własnych kompetencji! Chcesz kurs Excela? Zgłaszasz się i otrzymujesz Potrzebujesz pomocy w jakimś temacie? Zgłaszasz się i otrzymujesz Jak to mówią! Ile dajesz tyle otrzymujesz! Pozdrawiam Pracownik!
    ANNACH

06.06.2022 09:30

Poprzez Oferteo skontaktował sie ze mną Pan Krzysztof prowadzacy firmę DRAX-SERWIS w Gdańsku. W ciągu 20 minut bez problemu ustalilismy zakres prac i wycenę robót. W trakcie trwania zlecenia dodałam jeszcze kilka dodatkowych prac z których przyjeciem do realizacji nie było najmniejszych problemów. Nie bez znaczenia jest fakt, że pracujący Panowie wykazali się wysoką kulturą osobistą, a pracowali bardzo ciężko przy demontażu starego ogrodzenie w którego miejsce postawili nowe ogrodzenie, ułożyli dużo kostki, umocowali obrzeża wzdłużl inii tui oraz usunęli stary trawnik, ułożyli siatkę przeciw kretom, rozplantowali ziemię i wysiali trawę. Prace miały szeroki zakres i wszystko odbyło się przy doskonałej organizacji, współpracy i pełnym koleżenskim porozumieniu. Polecam firmę DRAX z całą odpowiedzialnością i ręczę, że nikt się na tym poleceniu nie zawiedzie. Anna Chmiel

Zostaw merytoryczną opinię o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA