OFERTEO

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA

Opinie o OFERTEO Wrocław

Nie przegap nowości o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA!

Wojtek

25.02.2019 18:47

nie polecam
    pikaro19

22.02.2019 10:08

Nie polecam - Zajmuję się sprzedażą hurtową odzieży przysłali mi potencjalnych klientów .Abym mógł się z nimi skontaktować musiałem wykupić pakiet punktów które pobierają jak zaakceptuję dany kontakt .Zainwestowałem około 200-300 zł. chciałem się skontaktować z klientem a tu (usunięte przez administratora) nie ma takiego nr tel .dzwonię z reklamacją a oni mi odpowiadają że to nie ich wina że klient podał nie prawdziwy nr tel Mimo że jako wabik podają że wszystkie dane łącznie z nr tel są zweryfikowane.Dzwonię do następnego który szuka np sukienek A on mi mówi że on o niczym takim nie wie on szuka całkowicie innego towaru .Następny kontakt widzę że klient szuka odzieży termin realizacji jak najszybciej ,dzwonię do klienta a on mi mówi że jeszcze firmy nie założył może za trzy miesiące jak bym miał ten towar to on by był zainteresowany tz jak mam w listopadzie w ofercie zimowe kurtki to mam rozumieć że on by je kupił w marcu na lato. I tak właśnie straciłem to co zainwestowałem ,Tych kontaktów było dużo więcej. W większości są one wyssane z palca , niezweryfikowane. A jak już się dodzwonisz to jest to niewypał dlatego że Oferteo nie pobiera w dziale handlowym żadnej opłaty od tych co czegoś szukają ,więc są to kupcy na niby większość z ciekawości daje ofertę bo nie musi nic za nią płacić i czeka aby zobaczyć kto do nich zadzwoni i co im zaoferuje ,ale to nie znaczy że oni naprawdę szukają danego towaru . Nie dajcie się nabrać na tego typu reklamę Pozdrawiam
    monika

25.01.2019 11:44

To jest jakiś dramat.. założenie konta ok - niby wszystko bezpłatnie.. ale żeby dostać jakieś zlecenie trzeba zapłacić minimum 80 zł a i tak nie ma się pewnosci, ze zlecenie się otrzyma.. najbardziej absurdalny fakt, że nie można samemu konta usunąć, trzeba napisać do nich maila łaskawie żeby usunęli naszego maila.. ale nie tak szybko! biuro ma 21 dni na usunięcie konta ze swojej bazy. koszmar, tak właśnie zniechęca się klientów. brawo.
    Ol

25.01.2019 10:02

A moim zdaniem odwrotnie, mam firme zarejestrowaną na Oferteo, i bardzo ale to bardzo mi sie podoba, zdarzaja sie kontakty nieaktualne ale wtedy zwracam kontakt i mi punkty oddaja na drugi dzien , teraz juz 2 raz wspolpracuje z firma z tego serwisu kolejny rok, a cena za pakiety nie jest taka duza, szczerze polecam!!!

16.01.2019 15:43

Oferteo to banda oszustwo. Sprzedają nieaktualne oferty bądź fałszywe zapytania. BOK właściwie nie działa. Grają na zwłokę.

03.01.2019 21:47

Łodzi Anka

07.01.2019 19:46

Mi też zkrzanil łazienek i wziął kasę której niechcesz oddać.
    Lodzianin

03.02.2019 19:30

Ten (usunięte przez administratora) i u mnie robił razem z kolegą (usunięte przez administratora) fachowcy od siedmiu boleści. Dobrzy do brania kasy gorzej z wykonaniem usługi.

04.10.2018 12:07

Laszlo

02.11.2018 19:10

Niestety, też się dałem nabrać. Zapłaciłem ponad 300 zł i na 50 kontaktów jakie otrzymałem, ani jeden nie odpowiedział. Czasami udało mi się dodzwonić na podane numery, to za każdym razem słyszałem odpowiedź, że nikt nie dawał ogłoszenia. Jeden Pan to mnie nawet straszył, że jak jeszcze raz do niego zadzwonię to zgłosi to na policję. Jedna wielka ściema.
    Manestii

02.01.2019 12:48

Dokładnie jedną wielką ściema konto doładowane za ponad 500zl klienci otrzymywanie pod kontem realizacji paczek świątecznych dla pracowników. Po zakupie kontaktu ludzie w szoku, ze się z nimi kontaktujemy. Zgłaszając to do serwisu otrzymałam odp która miała mnie tylko zbyć. A na następny dzień dodatkowa opcja w serwisie możliwość reklamacji kontaktu i zwrotu punktów. Wyrzucone pieniądze nie wiem jak pozyskują te dane i kto tam tak naprawdę składa zapytania ale na pewno nie są to osoby zainteresowane taka usługa Ana pewno nie przez ten portal. NIE POLECAM!!!!

Kontakt - OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA

Świeradowska 51/57 lok. 102A 50-559 Wrocław

Branża główna: Content marketing

Justyna

10.12.2018 19:47

Hej, szukają teraz OPIEKUNA KLIENTA BIZNESOWEGO, czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć na ten temat? Ile dostaniesz na rękę podstawy, jest realna szansa na premie??
    admin

03.08.2015 10:15

Mieliście styczność z firmą Oferteo Sp. z o.o. lub z pracownikami? Wiecie coś na temat firmy? Napiszcie nam o tym, pomóżcie potencjalnym pracownikom.
    true story

08.08.2018 19:29

I tak łagodnie to opisałeś/opisałaś niestety dla mnie wygląda to jeszcze gorzej. Ciągle pisanie przyśpiesz.... przyśpiesz na głównym, często inni pracownicy widzą, kto jest za to upominany. I tłumaczenie się czemu czas nie taki na jedno zapytanie się ma. Kiedy mnie zatrudniano nie mówiono, że to praca na akord. Nie bierzesz udziału w imprezie integracyjnej to czujesz presję, żeby jednak wsiąść udział i tłumaczenie się dlaczego nie chcesz swojej prywatnej soboty spędzić na wspinaniu się po skrzynkach, linach itp. Im więcej zapytań wpada tym gorsza atmosfera w pracy. 9h poniedziałki to przykra norma, a zdarzało się i 8-18 siedzieć za DARMO oczywiście nadgodziny.
    zainteresowany kandydat

30.11.2018 15:28

Mam prosbe WIELKA DO WAS WSZYSTKICH KOCHANI - TYCH WSZYSTKICH AKTUALNYCH ORAZ BYLYCH A ODWAZNYCH ! PRACOWNIKÓW LUB POSZKODOWANYCH PRZEZ FIRME OFERTEO.PL - PORTAL Z WROCKA LUDZIE PISZCIE CO WAS NAPRAWDE TAM SPOTKALO PO TO BY INNI Z TZW. LAPANKI REKRUTACYJNEJ POTENCJALNI KANDYDACI DO PRACY W TYM PORTALU WIEDZIELI CO ICH CZEKA PRZY PODJECIU PRACY W OFERTEO. CZY PŁACĄ UCZCIWIE ? CZY WYPŁACAJĄ TZW PROWIZJE, KTORE PODOBNO SĄ UZNANIOWE ? - NIE ZAWARTE W SAMEJ UMOWIE O PRACĘ CZY PRACUJE SIE ZA GODZIWA KASE I ILE GODZIN DZIENNIE, BY MÓC UCZCIWA KASE ZAROBIC? oraz KLIENCI Oferteo co sadzicie o posredniku Oferteo ? jak oceniacie tą firmę , a NIE zleceniobiorców Zlecen, bo to różnica... piszcie bo sami jestesmy ciekawi czy warto podjąc tam pracę i czy nie oszukają nas jako pracowników ? -a to jest najwazniejsze na TYM FORUM/ Blogu z góry dziękujemy ! - potencjalni przyszly pracownicy tego portalu-posrednika

16.11.2018 11:05

uwazny

30.11.2018 18:25

a co to wspolnego z oferteo !
    Izka

16.10.2018 20:22

Może ktoś mi podpowie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakie wymagania na początek mają?
    Patrycja

17.10.2018 15:38

Tak, wszystkie ogłoszenia są na Pracuj.pl.
    Luidzi

03.09.2018 21:08

Słyszałem, że firma ma dobrą opinię. Może podpowiecie czy potrzebują aktualnie pracowników?
    anonymous

18.09.2018 10:49

Tak, wszystkie bieżące ogłoszenia są na Pracuj.pl.
    anonymous

15.07.2018 16:18

Jesteśmy firmą budowlaną i mamy styczność od 2 tygodni. Oferty zamieszczane są prawdziwe więc jest ok. Nikt mnie nie oszukał. Natomiast wiem że jest wiele pseudo przedsiębiorców którzy skąpią każde dwa złote a chcieli by dostawać namiary na zlecenia za setki tysięcy. Niestety moi drodzy żeby wyjąc trzeba włożyć.
    Ewa

22.03.2018 09:28

Bardzo jestem zadowolona z usługi która była zrealizowana 21.03 w bardzo szybkim terminie .Nie wiem jak nazywa się ta firma transportowa /transport aut/ z Opoczna mam tylko nr tel +48697905976 bardzo polecam

Zostaw merytoryczną opinię o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA