OFERTEO

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA

Opinie o OFERTEO Wrocław

Nie przegap nowości o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA!

PC solar

06.05.2022 19:21

Kupujemy od dawna leady od Oferteo, jesteśmy zadowoleni ze współpracy, widzimy efekty i to wyraźne.

10.05.2022 11:49

dziękujemy za zaufanie i bardzo cieszy nas fakt, że serwis spełnia Państwa oczekiwania. Życzymy wielu ciekawych projektów do realizacji. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    jak nizej

14.10.2021 20:43

stres stres i jeszcze raz stres brakuje klientow a plany rosna..kaza dzwonic do tych samych osob i meczyc ich zeby kupili punkty..... pracownik zawsze winny a jak nie pracownik to winny jest klient... chca zmusic pracownikow do drugich zmian i dzwonic do klientow wieczorem

09.05.2022 19:51

W sprzedaży przychodzi sie aby robić wynik a nie siedzieć, ja wiem po co przychodzę i zarabiam spoko.

04.11.2021 09:31

Jakie narzędzia pracy zapewnia Oferteo Sp. z o.o.? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?
    Wisienka

04.11.2021 16:02

Wyborny zart nie zdrowo jest zyc w klamstwie a do opinii mam prawo nawet jak boli pozdrawiam

09.05.2022 19:50

Koleżanka mija się z prawdą, praca jest w porządku.
    Szkoda gadać

01.10.2021 10:59

Firma nie szanuje ani kliemtow ani pracownikow panuje atmofera zaszczucia. Nie ma dialogu miedzy gora a sprzedaza kazde ale jest traktowane jako obraza dla majestatu firmy. Sztuczna wymuszona mila aosfera jest orzyorywka dla zwyklego balaganu i ignoranctwa ze strony firmy. Na dluzsza mete praca nie oplacalna dla ludzi bez ambicji 0 szkolen sprzet na ltorym sie pracuje awaryjny co chwile cos nie dziala. Nie polecam pracy na dluzej niz 6 miesiecy kolejna firemka dojaca na (usunięte przez administratora) z kazdego ile sie da

09.05.2022 19:48

Ja pracuje i jestem zadowolony. Pierwsza praca gdzie tyle hajsów wyciągam.
    PRZEDSIĘBIORCA

22.03.2022 10:34

kompletnie bez sensu. Rzekomi klienci nie odbierają telefonów i nie odpowiadają na maile. Czasami podaje się telefony osób, które nigdy nie prosiły o ofertę i są zdziwione, że ktoś podał ich telefon. Mimo wyraźnego wskazania, że nie Interesuje mnie kontakt z osobą, chcącą kupić dla syna jedną zabawkę takie informacje nadal przychodzą! ZŁUDZENIA, STRATA CZASU I KUPOWANIE ZŁUDNEJ NADZIEI. PARĘ LAT "WSPÓŁPRACY I ZEROWY EFEKT!
    Klient

28.04.2022 20:14

Ja kupuje i jestem zadowolony, dzwonię i odbierają telefony, tylko szybko trzeba. Zleceń pozyskałem jyz za kilkadziesiąt tysięcy. Polecam dzwonić od razu.
    Pompy Ciepła

09.05.2022 19:43

Ja mam odwrotne doświadczenia, bardzo zadowolony jestem, niemożliwe, ze po paru latach nic pan nie pozyskało, kazdy miesiąc to u mnie kilka zleceń…0

25.02.2022 09:27

Czy pensja w Oferteo Sp. z o.o. składała się z samej podstawy, czy może również z ewentualnych dodatków? Konkretnie jako Analityk, ich ogłoszenie jest 6 lutego na Pracuj.pl.

26.02.2022 08:58

Dzień dobry, Jak najbardziej można liczyć na dodatki do podstawowego wynagrodzenia. Jeśli jesteś zainteresowana/-y dołączeniem do naszego Zespołu zachęcamy do przesłania swojego zgłoszenia poprzez portal pracuj.pl Pozdrawiamy, Zespół Oferteo.
    Grzesiek

06.05.2022 22:47

Ja jestem zasolonym mięsiac w mięsiac dobre pieniądze. Polecam.
    S.

17.11.2021 12:37

Pracuje w tej firmie już od roku, więc myślę, że to dobry moment by się wypowiedzieć. Zacznę od samego początku - proces rekrutacji - przyznaję się, że szedłem na rozmowę bardzo zestresowany tym bardziej, że moje doświadczenie nie było za duże w tym zawodzie. Dobra, szczerze nie było go w ogóle. Mimo to, rekruterka, która mnie zaprosiła na rozmowę od pierwszej chwili emanowała urokliwym uśmiechem oraz pozytywnym nastawieniem, które było strasznie zaraźliwe - w mig cały stres odszedł w niepamięć, a gdy na pewnym etapie prowadzonej rekrutacji był nawrót stresu związany z zadaniem do wykonania, natychmiast dostałem od niej pozytywnego 'kopniaka' do działania, dzięki czemu wszystko zakończyło się bardzo pozytywnie za co jestem jej strasznie wdzięczny do dziś dnia! Jeśli chodzi o pierwsze dni pracy - zielony, zagubiony nie będący pewny co ja robię ze swoim życiem dostałem tonę pomocy ze strony nowego teamu w którym wylądowałem, męczyłem lidera oraz kolegów i koleżanki z teamu tona czasem (usunięte przez administratora) pytań, a mimo wszystko zawsze chętnie ze wszystkim pomagali, tłumaczyli i mieli ogrom cierpliwości. Dzielili się chętnie doświadczeniami, sposobami jak ułatwić sobie pracę itd. W pracy jak to w pracy - są dni kiedy człowiek idzie tam z uśmiechem na twarzy a kończy z zawodem bo danego dnia nie poszło, są dni gdy mniej chętnie do człowiek się do tego zabiera - a kończy z bananem na twarzy bo dzień był udany i zrealizowało się więcej niż było wymagane. Ludzie w pracy - przynajmniej tych z którymi mam styczność są bardzo pozytywni dzięki czemu nawet gdy sprzedażowo nie idzie zbyt kolorowo, człowiek dalej nie traci nadziei i ma chęci do dalszej walki bo jest otoczony fajną atmosfera. Targety w pracy? Są, ale jak wspominałem - przyszedłem totalnie zielony do firmy a nie miałem jeszcze miesiąca gdzie było by poniżej 100% realizacji planu - kwestia podejścia do tego czy przychodzimy tam zarabiać i wiemy, że to wymaga naszej pracy czy liczymy na to że ktoś zacznie nam płacić za samą egzystencję. A skoro już przy zarobkach jesteśmy - zasada jest prosta - to jest sprzedaż więc jeśli realizujesz swoje cele to jest przyzwoicie, ba - na rekrutacji rzuciłem przypadkową sumę przy pytaniu ile chciałbym zarabiać myśląc, że to za dużo a w pół roku doszedłem właśnie do tego pułapu i ciągle rośnie. :wink: Dodatkowym atutem jest to, że wypłaty zawsze są przed czasem, ani razu nie doświadczyłem jakiegoś spóźnienia w kwestii swoich finansów. Podsumowując - jeśli lubisz dążyć do celu, nie spoczywasz na laurach i masz ambicje by zarabiać dużo - zdecydowanie Oferteo jest miejscem w którym będzie Ci dobrze. Jeśli nie chce Ci się wykonywać swoich obowiązków na które godzisz się podpisując umowę, to raczej niezbyt się odnajdziesz w firmie.
    Zaciekawiony

25.01.2022 22:09

Czy mógłbyś przybliżyć to zadanie, które było na rekrutacji?
    Grzesiek

06.05.2022 22:46

Ja polecam oz 1 mc, zarobki bardzo dobre, dużo wsparcia którego w innych firmach ne miałem. NPrswde spoko
    Clima Family

27.04.2022 16:53

Jesteśmy bardzo zadowoleni z ponad 3 letniej współpracy z Oferteo. Bardzo rzetelna ekipa i super opieka biznesowa. Nawet jeśli zdarzy się jakaś pomyłka to jest wszystko naprawiane bez marudzenia. Oby tak dalej!

28.04.2022 08:26

jest nam bardzo miło i dziękujemy za tak miłe słowa i za zaufanie, którym nas obdarzyliście. To Państwo jako Specjaliści tworzycie społeczność Oferteo i bez Was nasz serwis nie mógłby istnieć. Dziękujemy, że jesteście z nami i życzymy dalszej owocnej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo

04.05.2022 21:11

Tak zgadza sie
    Szkolenia.online

27.04.2022 17:16

Polecam firmę, pozyskaliśmy kilka fajnych zleceń. Jesteśmy zadowoleni, wszystko w porządku. Konto zasilsmy cyklicznie, wiemy, to działa.

28.04.2022 08:29

dziękujemy za wystawioną opinię. Cieszymy się, że serwis spełnia Państwa oczekiwania. Zadowolenie naszych Klientów napędza nas do dalszego działania i jeszcze większego rozwoju. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo

04.05.2022 21:11

Ja mam podobnie
    Marcin&Maciej

13.03.2022 11:50

Nie polecam nikomu tej aplikacji. Przed wykupieniem punktów pełno zleceń i telefonów od Pań dlaczego nie kupuję punktów? Po namowie i wykupieniu 25 punktów za 180 zł zero wpadających zleceń a i Panie jakoś przestały nagle dzwonić. Na odpowiedź maila dlaczego tak się dzieje czekam już ponad tydzień....

28.04.2022 20:15

U mnie zlecenia normalnie sa po kupieniu punktów. Dużo działam.

04.05.2022 21:10

Ja polecam bo pozyskuje dzięki nim dużo zleceń.

04.05.2022 21:09

Kupuje punkty od dawna, są rozne kontakty, natomiast nie było miesiąca gdzie nic bym nie pozyskał niczego. Zawsze jakieś zlecenie wpadnie. Czasem nawet kilka było, jestem zadowolony polecam innym.
    Oleg

30.01.2022 18:50

W tym roku 2022 zmarnowałem pieniądze i żadnego klienta nie zdobyłem.

31.01.2022 13:04

@Oleg bardzo nam przykro, że jeszcze nie udało się Panu pozyskać Klientów. Chętnie bliżej przyjrzymy się sprawie, co może być powodem takiego stanu rzeczy. Prosimy skontaktować się z nami bezpośrednio na e-mail [email protected] Rozwiązania mogą być różne, w zależności od tego czego dotyczy problem - poprawa ustawień na koncie, uzupełnienie wizytówki o dobry opis, galerie, opinie od zadowolonych Klientów czy szybszy kontakt z potencjalnym Klientem w celu złożenia oferty (wykorzystanie usług Szybki Kontakt, Automatyczne Polecanie czy Promowanie). Więcej będziemy w stanie Panu powiedzieć po bezpośrednim kontakcie. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo

28.04.2022 20:19

Panie po 2-3 tygodniach to trudno takie wnioski wysnuwać. Ja juz pozyskałem 8 z Oferteo i pare tysięcy zarobek
    Krzysztof

23.02.2022 13:26

Firma niegodna zaufania. Zapłaciłem ponad 600 zł za rzekome kontakty do osób zainteresowanych usługą. Wszystkie kontakty okazały się trefne. Nikt nie odbierał telefonów, ewentualnie włączały się skrzynki głosowe lub telefony były poza zasięgiem. Limit zwrotów 30% okazał się za mały. Złożyłem reklamację. Firma odpisała, że oni wywiązali się z umowy bo dali kontakty, a to nie ich wina, że klienci nie odbierają połączeń.

26.02.2022 09:29

Dzień dobry Panie Krzysztofie, staramy się, aby każde zapytanie było wysokiej jakości poprzez stworzenie dedykowanych formularzy, weryfikację za pomocą linków aktywacyjnych, kodów SMS czy kontakt telefoniczny ze Zleceniodawcą. Jest nam przykro, że trafił Pan na zapytania, w których Zleceniodawca nie odbiera telefonu. Umożliwiamy jednak kontakt z Klientem w trzech różnych formach, poprzez czat, e-mail i telefon. Im szybszy kontakt z Klientem (od publikacji zapytania) tym większa szansa na pozyskanie zlecenia dlatego zachęcamy do ściągnięcia naszej aplikacji i włączenia powiadomień Push. Więcej przydatnych informacji znajdzie Pan również w artykułach https://www.oferteo.pl/akademia/jak-sprzedawac-z-oferteo https://www.oferteo.pl/akademia/profesjonalny-sprzedawca Pozdrawiamy Zespół Oferteo

28.04.2022 20:18

U mnie normalnie działają zlecenia, korzystam i jestem zadowolony. Tylko dzwonić trzeba szybko, no i nie jeden czy 2 kontakty a przynajmniej sprawdzić na 20-30, z tego jak mi odpala 1-2 zlecenia, to mam lekko pare tysięcy zysku a wydaje 500 zł na punkty.. umiem liczyć, taki zwrot to marzenie.
    Ł W

31.03.2022 12:52

Nie polecam serwisu oferteo, zakupiłem punkty za ok 600zł i zostały usunięte z konta!!! Nie mogliśmy ich wykorzystać! Pomimo reklamacji, nie odzyskaliśmy pieniędzy!

31.03.2022 13:54

@ŁW zgodnie z regulaminem serwisu, a także informacją, która widnieje na koncie użytkownika i na wystawionej fakturze punkty są ważne rok od zasilenia. Rozumiemy, że ciężko zapamiętać datę zasilenia konta w serwisie, dlatego przed końcem ważności punktów wysyłamy przypomnienie mailowe, a także kontaktuje się z Klientem w tej sprawie Doradca, który ma możliwość przedłużenia ważności punktów. W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta pod adresem biuro@oferteo,pl. Pozdrawiamy Zespół Oferteo
    Klient

28.04.2022 20:12

Punkty mam wazne orzez rok, nigdy mi nic nie uciekło bo je wykorzystuje cały czas, nue wiem jak ktoś chce zlecenia pozyskiwać, jak nie korzysta.
    PPHU Grzeskowiak

28.04.2022 20:10

Polecam firmę oraz doradcę pana Filipa który mnie obsługuje. Fajny kontakt, pozyskałem juz kilku klientów, jestem zadowolony.
    Fotowoltaika

28.04.2022 12:01

Dzień dobry, kupuejmy punkty od Oferteo od ponad roku, pozyskaliśmy sporo zleceń z tego serwisu. Mogę tylko polecić, zwraca się u nas kilkakrotnie to co płacimy za punkty. Dziękuje rowniez opiekunowi mojego konta, który rzeczowo i sensownie tłumaczy, bez korpo gadki. Rozmoawa jak z człowiekiem. To miłe i rzadko spotykane,.
    R W

09.04.2022 15:12

Jeśli ktoś się zastanawia,nad współpracą z oferteo,radzę się 5 razy zastanowić...no chyba,że ktoś lubi extrim:-)ofetreo ,ma w "nosie"zarówno zleceniodawce, i zleceniebiorce:-) Zależy im wyłącznie na zyskach.Traktują to jak krowę dojną,do tego stopnia,że sami piszą pozytywne opinie,a nawet zmieniają negatywy,na 5 gwiadek :-( Uprzedzając odpowiedz-- "Zespołu Oferteo"-- która wygląda tak:--- "W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta"itd itd...--- Hmmm????Tylko,po co kontakt????(i te suche ,powtarzające się WASZE  regułki) jak doskonale oferteo wie,ŻE LICZY ,SIĘ TYLKO ZYSK>>>NIE KLIENT NIE POLECAM OFRRTEO,BO SIĘ PRZEKONAŁEM NA WŁASNYN ZLECENIU:-( NIE POZDRAWIAM TEŻ "ZESPOŁU OFERTEO" Pozostawiam moją opine,do oceny czytających.
    tester

03.01.2021 02:49

Sprawdzałem portal już od dawna i stwierdzam że nie nadaje się do użytku przynajmniej przez mnie. Ludzie zamieszczają oferty za darmo a oferenci płacą za kontakt do zamieszczających, którzy nie wiadomo czy żartują sobie czy rzeczywiście mają jakąś ofertę do realizacji, bo jak dzwoniłem do jednego klienta to się wymigiwał od zamknięcia sprzedaży. Nie wiem może czekał na lepszą ofertę ale nie umiał się nawet określić co do setna zlecenia a inni np. podają błędny nr telefonu. Także nie polecam nikomu tego portalu jest to typowe wyłudzanie pieniędzy, nie wiem czemu takie coś jeszcze istnieje a może to firma Mateusza Morawieckiego bo podobna do tego jego planów.
    Aga

21.03.2022 14:42

Ten portal to jakaś ściema. Strata czasu na te mini przetargi. Nikt nie będzie za darmo pracował..
    Marcin

09.04.2022 15:10

Racja jestem na oferteo od 3 miesiecy nie skladam duzo ofert bo albo ktos nie odbiera nie odpisuje. To jak sie juz dodzwonie to okazuje sie ze zly numer podany. Juz mialem 4 takie przypadki ze odebral ktos inny. Wydaje mi sie ze fo celowe dzilanie aby wyludzic pieniądze. Na dodatek jak sie koncza punkty to pracownicy chca sie zesrac dzwoniac 2x w tygodniu zeby punkty doładować. A jak nie to spamuja ofertami na skrzynke mailowa z ofertami gdzie juz ktos poskladal np. 4 firmy lub 5 a na co mi taki kontakt jak juz pewnie wykonawce ktos ma. Nie wiem gdzie bo trzeba by to gdzies zglosic aby ktos sie im bardziej przyjrzał bo to na moje oko w 50% (usunięte przez administratora)
    Bitzdrapka.pl

14.03.2022 10:29

Dziś tj. 14.03.2022 została zgłoszona sprawa do UODO oraz Uokiku o zaniechaniach jakich dopuszcza się Oferteo odnośnie zarządzania danymi osobowymi oraz konkurencją na rynku i nierzetelnym wykonywaniu obowiązku przez ich pracowników. Zakładając konto informują o zgłoszeniach w ilości punktów 1,6 za jedno zgłoszenie po miesiącu za jedno zapytanie wołają 5,6 punktów.. Wszystko dotyczy jednej dziedziny. Mimo wielokrotnych proś o usunięciu danych, konta oraz zaprzestaniu ich przetwarzania jestem nękany przez mojego "opiekuna" Będę informował na bieżąco o sprawie. pozdrawiam Michał
    BK

18.01.2022 10:15

Tragedia nekanie tefonami wywalajaca bledy strona, zlecenia generowane chyba sztucznie numery w wiekszosc nie dzialaja ale niby potwierdzone. Na bledy na stronie odpowiedzieli zeby zmienic przegladarke hahahahaha. Mamy 21 wiek zmienia sie strone z ktprej siebkorzysta jak jest badziewnie zrobiona a nie przegladarke to nie lata 90

20.01.2022 14:29

@ BK Prosilibyśmy o kontakt bezpośrednio na adres [email protected] i informację, czego dotyczyły błędy, o których mowa. Chętnie przyjrzymy się bliżej również kwestii zbyt częstych telefonów - stworzyliśmy dla naszych Opiekunów Biznesowych jasne wytyczne dotyczące kontaktów telefonicznych, dlatego wspomniana sytuacja nie powinna mieć miejsca. Zapewniamy, że zlecenia dodawane na stronie pochodzą bezpośrednio od osób poszukujących Specjalistów lub Dostawców. Dodatkowo przy każdym zapytaniu informujemy, które dane do kontaktu zostały podane (telefon/ e-mail/ czat) i które zostały zweryfikowane. Odnosząc się do trzeciej kwestii - w niektórych przypadkach zalecamy zmianę przeglądarki, ponieważ różnią się one względem siebie np. szybkością działania, poziomem zabezpieczeń, dostępnością dodatków wspomagających działanie danej przeglądarki, dostępnymi aktualizacjami. Staramy się, aby wprowadzane ulepszenia i nowości w funkcjonowaniu naszej platformy działały bez zakłóceń w każdej dostępnej przeglądarce, czasami jednak zalecamy jej tymczasową zmianę, aby korzystanie ze strony było jak najlepsze. Pozdrawiamy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OFERTEO?

Kontakt - OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA

Świeradowska 51/57 lok. 102A 50-559 Wrocław

Branża główna: Content marketing

Rozczarowany klient

15.01.2022 12:19

Nienawidzę korzystać z tej strony. Jest ona tak nie intuicyjna. Klikniesz w cos to zeby potem wrócić musisz przejść przez miliony wyskakujących okienek, tak samo zeby dostać kontakt do jakiej firmy to tez musze wypełniać 213123 formularzy... zwariować można. Dosyć spora ilość ofert dlatego nie raz przypadkowo wejdę, ale po 5 sekundach zdaje sobie sprawę gdzie jestem na najgorzej zaprojektowanej stronie dla użytkownika na której kiedykolwiek byłem.

20.01.2022 14:28

@ Rozczarowany Klient Dzień dobry, dziękujemy za zwrócenie uwagi, że niektóre elementy związane z funkcjonowaniem naszej platformy są za mało intuicyjne. Staramy się na bieżąco ulepszać nasze formularze, aby składanie zapytań i wybór Firmy były szybkie i wygodne. Standardowo wystarczy wypełnić jeden formularz (dla jednego zapotrzebowania) np. na stronie głównej w wyszukiwarce “Jakiej usługi/produktu szukasz”, następnie odpowiedzieć na kilka prostych pytań (dotyczących m.in. zakresu zlecenia, powierzchni, terminu prac, lokalizacji), aby uzyskać kontakt do zainteresowanych Specjalistów, dopasowanych do tego konkretnego zgłoszenia. W razie problemów można również do nas zadzwonić, chętnie pomożemy w złożeniu zapytania. Jeśli ma Pan więcej uwag bardzo prosimy o kontakt bezpośrednio - pod adresem [email protected] Pozdrawiamy

17.01.2022 19:40

Pan Marek Tomaszewski w sposób rzetelny z wielkim zaangażowaniem poprowadził proces sprzedaży naszego mieszkania. Polecamy serdecznie pana Marka Tomaszewskiego z biura NIERUCHOMOŚCI JAGŁA w Bydgoszczy.
    Halina

07.01.2022 11:13

To jedno wielkie (usunięte przez administratora) i wyłudzanie pieniędzy! Kupiłam punkty za 200 zł i nie dostałam żadnej oferty. Albo mail był błędy, albo telefon. Nawet jeśli byłam jedynym oferującym, nikt się nie odzywał. Ale co najbardziej mnie wkurza to to, że nie mogę wykorzystać pozostałych punktów bo nie mam przysyłanych już od kilku dni żadnych ofert. A jak ro się stało? Dzwonił do mnie ich konsultant. On: Kończą się pani punkty, chce Pani kupić? Ja: Nie, ponieważ... On buch słuchawką. Na drugi dzień znowu dzwoni. Nie odebrałam bo byłam w pracy. Oddzwaniam, nikt nie obiera. No i po tym magicznie przestały mi przychodzić maile z ofertami! Dzwonię do nich na podany numer. Nagranie: Po jakimś tam angielskim i od razu rozłączenie. Mam nadzieję, że w końcu ktoś się do nich dobierze i dowali porządną karę! Nie korzystajcie z tego serwisu! Nic tam nie zarobicie!

10.01.2022 14:00

Dzień dobry Pani Halino, bardzo nam przykro jeśli kontakt z nami był utrudniony. Uprzejmie prosimy o wysłanie do nas wiadomości na adres [email protected] - chętnie bliżej przyjrzymy się sprawie i postaramy się zaproponować satysfakcjonujące rozwiązanie. Sytuacja, że nie udało się Pani pozyskać żadnego zlecenia wydaje się wyjątkowa, być może wynika to z niedopasowanych ustawień na koncie. Po bezpośrednim kontakcie będziemy w stanie to zweryfikować. W Oferteo ma Pani również możliwość samodzielnego reklamowania kontaktów w ramach przyznanego limitu zwrotów (szczegóły znajdzie Pani pod linkiem https://www.oferteo.pl/zwroty-kontaktow). Przepraszamy za zaistniałą sytuację i jeszcze raz gorąco zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo.

11.01.2022 18:30

słuchajcie wy z oferteo...przestancie wciskać kity,bo tylko to umiecie,a jak ktoś się zaczyna domagać swoich praw,to juz tylko ignorujecie...zobaczymy się z sądzie..:)

09.01.2022 22:28

Powiem tak. Wyłudzanie pieniędzy,klienci widma,nieaktualne numery telefonów.To cały portal.Tylko oczekują aby doładowywac konto,a potem znowu doładowac.mają w (usunięte przez administratora) wykonawców.To portal mający na celu zdobycie jak najwiecej kasy.Odradzam wszystkim już ten portal.Piszą do mnie wykonawcy,którzy chca złożyć zbiorowy pozew.Nad tym właśnie pracuje właśnie z moim kolegą prawnikiem.Jeżeli ktoś jest zainteresowany dołączeniem się do zbiorowego pozwu,to proszę pisać na adres mail: [email protected]

10.01.2022 14:00

Dzień dobry @ Wykonawca Wiemy, że w dzisiejszych czasach każdy grosz się liczy, dlatego wszystkie kwestie związane z opłatami mamy jasno regulowane, a w razie wątpliwości nasi Doradcy chętnie służą pomocą. Pragniemy zaznaczyć, że wszystkie transakcje w serwisie odbywają się zgodnie z prawem, a doładowanie konta jest zawsze dobrowolnym wyborem danego Wykonawcy. W przypadku gdy nie mogą Państwo przedstawić oferty można dokonać zwrotu zapytania ofertowego. W tym celu przewidzieliśmy limit zwrotów (więcej informacji dostępnych jest pod linkiem https://www.oferteo.pl/zwroty-kontaktow). Pozdrawiamy, Zespół Oferteo.

11.01.2022 18:28

zwrotu?....30 %..kpiny z wykonawców..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Grzegorz

10.01.2022 17:38

Jest problem techniczny po stronie oferteo a biuro każde dzwonić na dział IT dział IT każe kontaktować się z biurem.
    Grzegorz

10.01.2022 17:28

Po raz kolejny jest problem z logowaniem się do profilu biuro nic nie pomoże obiecują że sprawdza i skontaktują się i mają to gdzieś, ewentualnie każą kontaktować się z działem IT panem (usunięte przez administratora)i panem (usunięte przez administratora)ale ciężko się do dzwonić a jak się już uda to zbywają. NIE POLECAM
    Jaroslaw K.

31.12.2021 11:49

Dzwonia tydzien w tydzie nawet w sylwestra nie daja spokoju, konto zostalo zgloszone do usuniecia i spokoj. Polecam takie rozwiazanie. Wlascielowi firmy chyba (usunięte przez administratora) sie pali ze takie parcie na kase ma.

31.12.2021 15:00

Dzień dobry Panie Jarosławie, serwis Oferteo jasno określił wytyczne dotyczące kontaktów z Klientami, z których jasno wynika, że kontakt powinien odbywać się w preferowanej przez Państwa formie i częstotliwości. Uprzejmie prosimy o wiadomość bezpośrednio na adres e-mail [email protected], abyśmy mogli zweryfikować Pana zgłoszenie. Pragniemy jednocześnie zauważyć, że kontakt z Klientami w dni, takie jak dzisiejszy, jest standardowym zachowaniem - 31.12.2021 nie jest dniem wolnym od pracy. Dziękujemy za kontakt i życzymy szczęśliwego Nowego Roku. Zespół Oferteo.
    Agnes

31.12.2021 13:18

To wrecz niesamowite jak agresywne i chamskie jest wydzwanianie przez pracownikow firmy, telefony przed swietami po swietach, pomimo jasnych informacji o tym aby kontaktowac sie za 2 miesiace telefony nie ustaja. Czy ktos panuje nad tym co sie dzieje w firmie ? Odpowiedzi w stylu checi jal najlepszej oblugi klienta prosze sobie darowac poniewaz to jest zwykle nekanie oraz proba namowienia do nie korzystnego dysponowania majatkiem.

31.12.2021 14:59

@Agnes jak najszybciej chcielibyśmy sprawdzić opisaną sytuację i zadbać o to, aby się nie powtórzyła. Uprzejmie prosimy o kontakt bezpośrednio na adres [email protected], niestety pozostawione przez Panią dane są niewystarczające do weryfikacji zgłoszenia. W Oferteo jasno sprecyzowaliśmy wytyczne jeśli chodzi o kontaktowanie się z Klientami- jedną z nich jest aktywne wsłuchanie się w Państwa potrzeby. Pragniemy zapewnić, że dołożymy starań, aby kontakt z nami odbywał się na dogodnych dla Pani warunkach. Przypominamy również o możliwości zrezygnowania z kontaktu z Opiekunem Biznesowym poprzez odpowiednią dyspozycję mailową. Dziękujemy za kontakt i życzymy szczęśliwego Nowego Roku. Zespół Oferteo

22.11.2021 14:50

Firma utrudnia dostęp do swojego profilu, Wogóle nie chcą pomóc w rozwiązywaniu problemów. (usunięte przez administratora)

28.12.2021 13:28

Dzień dobry Panie Grzegorzu, Rozumiemy, że niemożność zalogowania się do serwisu była dla Pana dużym utrudnieniem, jednak zobowiązani bylibyśmy o usunięcie negatywnej opinii o braku pomocy z naszej strony. Byliśmy bardzo zaangażowani w rozwiązanie Pana problemu. Rozmawialiśmy z Panem wielokrotnie w ciągu tych 2 dni. W momencie, gdy informował Pan, że zaproponowane przez nas rozwiązania nie przyniosły rezultatu, poprosiliśmy o jeszcze trochę cierpliwości i danie nam czasu na głębszą analizę. Ostatecznie problem udało się rozwiązać. Żałujemy oczywiście, że doświadczył Pan jakiegokolwiek problemu z działaniem naszej platformy, mamy jednak nadzieję, że w przyszłości Pana współpraca z naszym serwisem będzie bardzo owocna. Życzymy Panu wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Gzegorz Olszówka

30.12.2021 20:10

Państwa rozmowa ze mną polegała wyłącznie na tym aby mnie spławić kiedy dzwoniłem z problemem i obiecywaliście że odzwonicie (niestety były to puste słowa). Druga sprawa podczas gdy nie chcieliście mi pomóc w uzyskaniu dostępu do konta, potrzebowałem informacji z mojego profilu, też nie uzyskałem. Teraz po miesiącu chcecie abym usunął komentarz, ale żeby ktoś przez ten czas zadzwonił i przeprosił za wasz olewający stosunek do mnie??
    Cubicon Krystian Warda

09.12.2020 10:59

Serwis oferteo na pierwszy rzut oka wygląda porządnie, jednak mam wrażenie, że to wielka ściema. Mam wrażenie, że ogłoszenia są sztuczne i generowane, żeby naciągać małych przedsiębiorców. Wydałem kilkaset złotych i nic z tego nie miałem, oprócz kilkuset telefonów zachęcających na punkty. Proszę nie sugerować się moja opinią, ale tak wyglądało to w moim przypadku.

28.12.2021 13:38

Dzień dobry Panie Adamie, jako serwis Oferteo pragniemy podkreślić, że bardzo dużą wagę przywiązujemy do jakości naszych usług. Osobom, które za naszym pośrednictwem szukają Wykonawców lub Dostawców, udostępniamy szereg dedykowanych formularzy, tak by w wygodny i prosty sposób mogli opisać swoje zapotrzebowanie. Naszych Użytkowników staramy się traktować jako równorzędnych Partnerów, którzy w uczciwy sposób będą korzystać z platformy. Jeśli jest inaczej i dostajemy o tym informacje od razu podejmujemy stosowne kroki, aby temu zapobiec. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo

28.12.2021 13:40

Szanowny Panie Krystianie, przykro nam, że dotychczasowa współpraca z naszym serwisem nie spełniła Pana oczekiwań. Jako serwis staramy się, aby publikowane zapytania ofertowe były dobrze opisane, zarówno co do samej treści zlecenia, jak i formy kontaktu. Udostępniamy również szereg artykułów - jak korzystać z serwisu i na co zwracać uwagę, aby wykorzystać w pełni jego możliwości (dostępne pod linkiem https://www.oferteo.pl/akademia). Sytuacja, że nie udało się Panu pozyskać żadnego Klienta jest naprawdę wyjątkowa. Jeśli w przyszłości chciałby Pan ponownie skorzystać z serwisu zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem e-mail [email protected] - chętnie pomożemy w dopasowaniu ustawień, tak aby konto było jak najbardziej spersonalizowane i odpowiadające Pana potrzebom. Życzymy również wielu sukcesów w dalszej działalności. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    jan

04.10.2021 11:37

Czytając wszystkie negatywne opinie, dołączam się do nich Moim zdaniem oferteo wystawia zlecenia wyssane z palca, oczywiście jest kilka prawdziwych ofert, ale reszta to czysta fikcja. Liczą na to, że wyczyścisz sobie konto poprzez kupowanie fikcyjnych kontaktów i doładujesz od nowa. (usunięte przez administratora) truła mi 42 minuty abym doładował konto (pomimo mojej niechęci) nie dopuszczając mnie prawie do głosu. Inna babka, której powiedziałem że odsłonięcie kontaktu prawie dwukrotnie zdrożało, odpowiedziała że oni też muszą z czegoś żyć, nie korzystam już z oszukańczego portalu oferteo.pl innym też odradzam

28.12.2021 13:37

Szanowny Panie Janie, pragniemy odnieść się do Pana wypowiedzi. Przede wszystkim zapytania ofertowe kierują sami zainteresowani, za pomocą dedykowanych formularzy zapytań ofertowych. W naszej ofercie mamy kilka różnych pakietów punktowych, których wykupienie jest dobrowolne. Dla rozpoczynających współpracę z portalem mamy mniejsze pakiety, aby każdy Wykonawca mógł przetestować działanie portalu pod kątem swojej działalności i mógł świadomie zdecydować o dalszej współpracy. Ponieważ rozumiemy, że zdarzają się różne sytuacje, Panu i innym Wykonawcom daliśmy możliwość samodzielnego zgłoszenia i rozstrzygnięcia reklamacji (w postaci 30% limitu zwrotów). Odnośnie kontaktu z Opiekunem Biznesowym - sytuacja, że nie został Pan dopuszczony do głosu, nie powinna mieć miejsca i serdecznie za nią przepraszamy. Ceny kontaktów są uwarunkowane kilkoma czynnikami, ale ustalając je zawsze mamy na względzie to, aby korzystanie z serwisu było opłacalne dla Firm wykonawczych i mogło przyczyniać się do ich rozwoju. Chociaż Pan już z nami nie współpracuje życzymy sukcesów w dalszej działalności. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Krzysztof

15.11.2021 09:35

Żałuję, że nie przeczytałem wcześniej opinii o firmie Oferteo, tylko dałem się nabrać na marketingowe sztuczki i wpłaciłem im pieniądze. Otrzymane kontakty okazały się lipne. W zdecydowanej większości nikt w ogóle nie odbierał telefonu. Firma nie widzi potrzeby dokonywania zwrotów, bo uważa, że ich zadaniem jest tylko przekazanie kontaktów, a nie ponoszą już odpowiedzialności za jakość tych kontaktów. Uniwersalna formułka jest taka: "Serwis nie gwarantuje w żaden sposób, ze po wykupieniu kontaktu uda się Państwu nawiązać rozmowę z klientem, gdyż jest to niezależne od działania serwisu. Oczywiście kultura osobista nakazuje, aby udzielić odpowiedzi, jednakże klienci nie mają takiego obowiązku. Jako serwis nie możemy wymusić na zleceniodawcach jakichkolwiek działań."

28.12.2021 13:25

Dzień dobry Panie Krzysztofie, dziękujemy za Pana opinię i skierowanie naszej uwagi na to, aby jeszcze bardziej położyć nacisk na poprawę komunikacji pomiędzy Zlecającymi, a Wykonwcami. Prawdą jest, że po wykupieniu zapytania ofertowego serwis gwarantuje przekazanie danych podanych bezpośrednio przez Zleceniodawcę, które mają umożliwić złożenie oferty. Aby możliwie jak najlepiej wywiązać się ze swojego zadania, każde zapytanie ofertowe jest stosownie opisane co do dostępności i weryfikacji danych kontaktowych. Jeśli z rożnych przyczyn, niezależnych od działania serwisu, nie uda się skontaktować telefonicznie umożliwiamy jeszcze 2 inne formy kontaktu (e-mail oraz czat). Jeśli z jakiś przyczyn nie udało się Panu złożyć oferty, to jak najbardziej może Pan zareklamować takie kontakty. To dla Państwa wygody przygotowaliśmy specjalną opcję samodzielnego zgłaszania i rozpatrywania reklamacji w postaci limitu zwrotów (więcej znajdzie Pan pod linkiem https://www.oferteo.pl/zwroty-kontaktow). Jeśli skontaktuje się Pan z nami bezpośrednio na adres [email protected] możemy szczegółowo przyjrzeć się Pana ustawieniom na koncie, spersonalizować ustawienia, tak by jak najbardziej odpowiadały Pana oczekiwaniom i podpowiedzieć na co zwrócić uwagę, aby maksymalnie zwiększyć swoje szanse na pozyskanie Klienta. Pozdrawiamy, Zespół Oferteo
    Przemek

25.12.2021 14:13

Ta strona to żart, każdy może dodać pozytywną opinię, ale tylko faktyczni klienci mogą dodawać negatywne opinie. A na dodatek nawet to jest dość trudne i firma, z której usług korzystałeś, będzie cię szantażować, żebyś usunął negatywną recenzję. Ciekawe dlaczego niektóre firmy mają jedynie 5 gwiazdek? Nigdy więcej Oferteo!

28.12.2021 13:21

Dzień dobry Panie Przemysławie, dziękujemy za opinię. Jest kilka sposobów, aby wystawić opinię Wykonawcy lub Dostawcy. Jeśli firma skontaktowała się z Panem poprzez Oferteo wystarczy wejść na wiadomość e-mail, którą Pan od nas otrzymał (w tytule wiadomości znajdzie Pan zapis, że “[Nazwa firmy] chce zrealizować Twoje zlecenie”). Po wejściu na wizytówkę firmy wystarczy kliknąć “Oceń Specjalistę”. Po zalogowaniu się ma Pan dostęp do wszystkich swoich zapytań ofertowych. Wystarczy kliknąć odpowiednie zapytanie, spośród listy Oferentów wybrać właściwą firmę, a następnie “Oceń Specjalistę”. Uważamy za niedopuszczalne jakiekolwiek próby szantażu (czy to ze strony Wykonawców czy Zleceniodawców) dlatego jeśli taka sytuacja miała miejsce prosimy o kontakt bezpośrednio na adres [email protected]. Przyjrzymy się sytuacji i w razie potrzeby podejmiemy stosowne kroki. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    Barbara

27.12.2021 10:50

Czy decydencii upadli na glowe kazac pracownikom tak wudzwaniac ? 3 lata temu takiej nagonki nie bylo . Opanujcie chora polotyke firmy, inaczej sie pozegnamy. Napisalam 3 eiadomosci email z czego iedna na biuro ze sobie nie zycze telefonow do konca roku i co ? I chwile pozniej dostalam telefon ... Sama obluguje klientow i nie wyobrazam sobie takiego nekania to jest ponizej jakiejkolwiek przyzwoitosci.

28.12.2021 13:19

Dzień dobry Pani Barbaro, niezwłocznie chcielibyśmy zająć się opisaną sytuacją, niestety mając tylko Pani imię nie jesteśmy jej w stanie zweryfikować. Bardzo prosimy o kontakt bezpośrednio na adres [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Oferteo.pl
    Jasiu

20.12.2021 15:21

Oferteo pikuje w dol coraz wieksze absurdy w firmie sie dzieja. Dzwonienie po klientach ktorzy rok sie nie logowali, wymyslanie zapchaj dziur kampanii czyli dzwonienie poraz enty do ty samych klientow czyms innym i zawracanie d ,premia swiateczna w styczniu ... ale wy MONDRZY jestescie brawo oferteo brawo
    !!

20.12.2021 19:51

w koncu ktos pisze prawde...! brakuje klientow i kaza dzwonic co chwile do tych samych osob.....!! gadac o bzdurach i dzwonic do klientow ktorzy sie nie logowali 300 dni albo i dluzej klienci maja dosyc ciaglych powtarzajacych sie telefonow i tego ze dzwoni sie do kogos kto nie logowal sie rok.....!

21.12.2021 15:48

@Jasiu, @!! Jako nasi pracownicy wiecie, że kontakt z Klientami to nie tylko sprzedaż punktów. Na każdym etapie współpracy pragniemy budować pozytywne relacje z naszymi użytkownikami, być dla nich wsparciem, a naszą wiedzą i doświadczeniem pomagać w rozwijaniu ich biznesu. Codziennie rozmawiamy z wieloma firmami, które są wdzięczne za nasz kontakt, a także chcą się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat naszego serwisu. Temu służą kampanie, również te do nieaktywnych klientów. Jeżeli założenia te nie są dla Was jasne, warto porozmawiać z Waszym Leaderem. Oferteo to nie zwykłe Call Center. Naszą firmę budują ludzie, których chcemy nagrodzić za zaangażowanie i pracę, którą codziennie wkładają, abyśmy Wszyscy mogli stawać się coraz lepsi. Jedną z takich form nagrody dla Pracowników są premie i pomimo trudnych czasów związanych z pandemią (usunięte przez administratora) nie zamierzamy z tej formy doceniania zrezygnować.

20.12.2021 17:49

anonim1

20.12.2021 19:55

dokladnie drecza telefonami. i wciskaja faktury potrafią dzwonić co drugi dzien a nawet, codziennie i mowia to samo ile razy mozna powtarzac

21.12.2021 12:32

@Anonim1 Kontakt z naszymi Klientami to nie tylko sprzedaż punktów, ale szerokorozumiana pomoc naszym Użytkownikom (wspólny przegląd ustawień na koncie, wyjaśnienie jak działa serwis, na czym polegają nasze dodatkowe usługi m.in. „Automatyczne Polecania”, „Promowanie” czy „Szybki Kontakt”. Kontaktujemy się po to, aby wysłuchać naszych Użytkowników i pomóc im jak najefektywniej korzystać z serwisu. Zgody na kontakt telefoniczny, mailowy są dobrowolne i każdy Klient ma prawo do ich cofnięcia. Jeśli nie wyrażasz zgody na połączenia telefoniczne/ wiadomości mailowe z naszej strony zgłoś nam ten fakt na [email protected]. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Oferteo
    byly klient

02.12.2021 20:48

ciagle wydzwaniaja to jest naprawde przesada jedna ciagle dzwoni przestaje i zaczyna kolejna pytaja ciagle o to samo i nie rozumieją co sie do nich mowi regulamin regulaminem ale to jest nekanie i zaden regulamin nie jest ponad prawem
    Zaskoczona

25.11.2021 09:50

Powiem tak, czytam i jestem zdziwiona. Wygląda na to, że opinia negatywna jest akceptowana, ale jak wchodzi pozytyw to już źle, to ustawka, to zmowa? Strach powiedzieć, że jest dobrze w firmie, bo Cię atakują. Wiecie co, jak się Wam nie chce pracować to w każdej firmie będzie źle, najczęściej kończycie prace po okresie ochronnym bo kończy się gwarantowana kasa, prześlizgujecie się przez firmę nie mając chęci do pracy , później wylewacie tutaj swoje żale, żeby wyładować emocje, dla mnie słabe, tak samo słabe, jak słabi z was pracownicy. Tak pracuje w Firmie ponad 3 lata, dlatego widzę co się dzieje, patrzę z boku, Ci co chcą zarobić, zarobią i to niezła kasę, ten co chce leżeć i pachnieć nie zarobi. Ja jestem wdzięczna firmie za to, że mam pracę, teraz w okresie pandemii nie boimy się, że ja stracimy, dostaliśmy możliwość pracy w domu, dostaliśmy sprzęt i całe wyposażenie, inni tracili prace a my byliśmy bezpieczni, praca w domu, wypłata na czas. W każdej firmie początki pracy są ciężkie , trzeba to przetrwać, uczyć się, być wytrwałym, dążyć do celu, jak Ci się nie chce liczysz na mannę z nieba to sorry, jak masz takie podejście to siedź w domu i czekaj . Dla mnie praca jest ok, pozdrawiam.
    Budowlaniec222

27.09.2021 19:34

Witam. Zadajcie sobie pytanie ? dlaczego trzeba tyle się nagimnastykować by napisać opinię o kimś , kto dysponuje naszymi pieniążkami za wykupione punkty. W rozmowie telefonicznej zastrzegłem sobie prawo do wyłączności dysponowania swoimi punktami. Ale firma OFERTEO dba o swoje finanse i wysyła propozycje kontaktów do klientów z którymi nie mam chęci współpracować , bo nie ta branża albo nie ten zasięg co uzgodniliśmy. tak dzieje się od pewnego czasu . Wiem mało zleceń a pieniążki najlepiej wyciągnąć od klienta , który nie kuma o co chodzi. Najgorsze jest to , że te kontakty są już nieaktualne , bądż podany telefon jest zastrzeżony albo nie dostępny. A jeszcze kontakt pod adresem e-mail zawsze był zwrotką bez odbioru. Pozdrawiam wszystkich i żyjmy nadzieją ,że pojawi się ktoś kto za nasze pieniążki będzie bardziej miły.
    Lala

01.11.2021 12:19

W zeszlym rokubodmawiali ludziom urlopow a wy sie punktaki martwicie. Wiele osob mialo 20 dmi zaleglego urlopu bo kappo M nie pozwalal na odpoczynek od tego cyrku. Nie dlugo sami beda siedziec z jeleniami ktorzy po szkoleniach nic nie ogarniaja
    Grzegorz Olszówka

23.11.2021 17:57

Raczej problemy z działaniem serwisu nie są kwestią nieporozumienia tylko właśnie celowym działaniem firmy. Kontakt z konsultantami praktycznie nie istnieje
    Rozczarowana

15.11.2021 10:32

Myślałam że już nic mnie w życiu nie zdziwi ale jako były pracownik powiem jedno, organizacja tej firmy to (usunięte przez administratora) Żeby pracownik musiał pilnować kadry o wypełnienie papierów do ZUSu, o dostarczenie ich na czas aby dostać swoje zaległe pieniądze. Jak można zatrudniać ludzi na takim stanowisku skoro nie mają bladego pojęcia o swoich obowiązkach. To wymaga odpowiedniej kontroli i teraz tym się zajmę bo ile można prosić, przypominać i jeszcze samemu się upominać gdzie to jest obowiązek zakładu pracy aby złożyć odpowiednie dokumenty do Zusu. Nie pozdrawiam
    hehe jak wyzej

16.11.2021 13:41

ich nic nie interesuje tylko kasa i kasa klienci wiedza to najlepiej!!! kazda nawet najprostsza sprawa jest zalatwiana dlugimi tygodniami albo nawet miesiacami ze wszystkim trzeba ich pilnowac bo potem wychidza takie sytuafje jak brak dokumentow w zusie jak u osoby wyzej nie polecam!!! u nich nikt nie zna swoich obowiazkow jeden wielki s y f
    Rozczarowana

17.11.2021 13:41

Wciąż czekam na dialog ze strony firmy, ale wybitnie milczący są po dziś dzień. Jedno przepraszam nie załatwi sprawy, ale cóż ich wybór, spotkamy się wyżej, może lubią się sądzić.

Zostaw merytoryczną opinię o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA