OFERTEO

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA

Opinie o OFERTEO Wrocław

Nie przegap nowości o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA!

Hala

20.09.2019 16:47

Na oferteo.pl znalazły się moje dane zarejestrowane jako firma. Nigdy nie miałam firmy i nigdy nie korzystałam z oferteo. Nie wiem jak do nich dotrzeć ponieważ nie ma żaadnego kontaktu do administracji oferteo. Zamierzam oddać sprawę do sądu.
    v1979

16.10.2019 08:35

proszę sprawę zgłosić do UODO jak ja zgłosiłem.
    Oo

24.10.2019 11:21

Wchodzę na stronę oferteo.pl -- widzę formularz kontaktowy. Numer telefonu. Mail. Składam zapytania Ofertowe na tym portalu od miesięcy i jak czasami czytam opinie jakie tu są wypisywane to zastanawiam się czy ktoś specjalnie nie chce zaszkodzić tej firmie...
    v1979

16.10.2019 08:32

Odnośnie oferteo. wykupiłem jeden kontakt (klienta) który został wybrany względem ustawień. Po próbie kontaktu ustaliłem, że ta Pani nigdy nie zgłaszała chęci dania swojego ogłoszenia do oferteo a jej dane zostały wykorzystane. Myślałem, że to głupi żart ale okazało się, że kontakt był jeszcze niepełnoletni a rzekoma klienta szukała materiałów do sprawy rozwodowej. Kiedyś też miałem przypadek że po ogłoszeniu i pojawieniu się ogłoszenia w terminie 4 minut, to po kontakcie ogłoszenie już było nieważne. Zastanawiam się czy dalej tam istnieć skoro nie wiem czy wykupiony kontakt jest prawdziwy czy też może podstawiony, czy osoba która coś ogłasza nie pracuje czasem dla oferteo. Wcześniejszą sprawę zgłosiłem do UODO.
    Tomik

03.10.2019 15:27

To całe oferteo to jakaś lipa. Wyciąganie pieniędzy za jakieś pseudotematy. Omijać szerokim łukiem!
    konfabulacja

03.08.2019 10:18

Zdecydowanie negatywna rekomendacja oferteo. Złożyłem na razie trzy oferty: 1. nikt nie odbiera telefonu 2. piętnaście godzin po złożeniu przez oferenta zapotrzebowania na usługę złożyłem ofertę (byłem jedyny który odpowiedział), gdy udało mi się dodzwonić bo na maila nikt nie odpowiadał usłyszałem że sprawa jest nie aktualna 3. następne zapotrzebowanie oferenta (również byłem jedyny który odpowiedział)po nawiązaniu kontaktu telefonicznego gdy przedstawiłem się , że dzwonię w odpowiedzi na złożoną ofertę połączenie zostało przerwane i nikt już nie odbierał telefonu Tak wygląda oferteo Nadmieniam że rok temu złożyłem ofert za 25 pkt i było to samo.
    hmm

17.09.2019 21:12

15 godzin?! jeśli bym czekał 15 godzin na odpowiedź od firmy to już szybciej na własną rękę znalazłbym firmę. wykonawcę czy dostawcę... tragedia... nie dziwię się, że sukcesu nie można odnieść na oferteo jeżeli trzeba się prosić firmę aby złożyła ofertę...
    Mokka

17.09.2019 13:34

Oferteo nie sprawdza Firm...nie jest pomocne w razie gdy sie cos dzieje zostawiajac samemu sobie.Mnie oszukal Piotr Malula stolarz ktory mial wykonac kuchnie..po wplaceniu zaliczki w wys.2000zl nie mam ani kuchni ani zwrotu zaliczki.Sprawe zglaszam na Policje.
    hmm

17.09.2019 21:09

bardzo ciekawe.... z tego co wiem Oferteo dostarcza wszystkie niezbędne dane organom ścigania... przecież to zupełnie normalne i logiczne, że oferteo nie pomoże w ściganiu firmy czy panów janków o wykonanie pracy czy oddanie zaliczki, a nawet wiem, że zakańcza z takimi współpracę... więc... trochę mocno krzywdząca ta "opinia"
    Hydraulik

13.09.2019 16:20

To portal o pracy zatrudnieniu ale zauważcie nigdzie nie można dodać o nich opinii więc dobrze, że tutaj chociaż można więc niech się niektórzy nie dziwią że tak jest. Totalna ściema fikcyjne kontakty itd. tak jak piszą inni na szczęście niedużo straciłem kasy. Ostrzegam wszystkich to oszustwo nic więcej !!!! nie ma opinii w google tylko u nich są fikcyjne wszystkie pozytywne. Ale w internecie nic nie ginie niech się wieść niesie jak najszerzej o tym (usunięte przez administratora) !!! omijać bojkotować nie to zniknie jak najszybciej !!!
    Kasis

16.09.2019 09:58

A jak to się stało że tam znalazł się mój numer telefonu i ludzie do mnie dzwonią w sprawie oferty???
    Krystyna

12.09.2019 09:09

Nie ma klientów to ATRAPA , !!!!! wyłudzone pieniądze wyrzucone w błoto , Klienci nie wiedzą nawet o ofercie ... gro ma inne dane ...
    Barbara

02.09.2019 13:55

Jako klient oferteo.pl, nie polecam współpracy. Oferty czasem wpływają, ale są one nieaktualne, albo niezgodne z ogłoszeniem. Osoby (Firmy) poszukujące wykonawcy są czasami niezrównoważeni i potrafią to okazać w dosadny sposób. Nie jestem tak zdesperowana, aby męczyć się i poniżać, aby ktoś skorzystał z mojej usługi. Żadnej weryfikacji osób korzystających z w/w portalu. Strata przede wszystkim czasu i pieniędzy.
    migrena

02.09.2019 11:49

potwierdzam to, co piszą inni. Trudno jest dostać jakiekolwiek zlecenie, bo już 15 minut po opublikowaniu oferta jest nieaktualna. Ponadto wyraźnie zaznaczyłam, że wykonuje usługi w j.angielskim, a dostaję powiadomienia o tłumaczeniach z j.niemieckiego. Pieniądze wyrzucone w błoto :(
    iremar

27.08.2019 15:22

Jakiś czas temu szef dał się namówić miłej pani do współpracy na miesiąc. Okazało się że odkąd jest wpłacona opłata za fakturę nie mamy ani jednego kontaktu do wykorzystania. Wcześniej leciały oferty na meila jedna za drugą . Teraz cisza. Myślę podobnie jak osoby piszĄce wyżej że jest tu jakaś ściema z tymi ofertami. ZASTANÓWCIE SIĘ MOI DRODZY ZANIM WPŁACICIE JAKIEKOLWIEK PIENIĄDZE TEJ FIRMIE
    Arek zet

16.08.2019 16:01

Niestety nie polecam nic jeszcze nie zarobiłem zlecenia lipa albo już nieaktualne albo całkiem coś innego chce klient niż robię a co najgorsze piszą mi że muszę zapłacić za fakturę za punkty ale nawet nic nie zarobiłem!!!!! Poprostu straciłem teraz żałuję że dałem się na mówić!!!!!
    notsogood

08.08.2019 13:26

Waste of time
    Gość

05.08.2019 06:09

Nie korzystajcie z ich usług. U nich można spotkać oszustów i złodziei, którym są wystawiane b. dobre referencje. Przykład firma BIMM Sp. z o.o., która nakradła od klientów już ponad 3,5 miliona zł. Nie wierzcie w opinie, bo są manipulowane, tzn. złe są usuwane, a dobre pochodzą nie wiadomo od kogo tak naprawdę.
    UWAGA

02.08.2019 10:44

NIE POLECAM, nie ma żadnych ofert
    Anna

28.07.2019 17:32

Nie polecam, zdecydowanie nie polecam!
    Prawda

26.07.2019 19:24

Przestrzegam wszystkich przed dodawaniem i płaceniem za "kontakty" w Oferteo. Większość z nich nie istnieje! Są to martwe dusze czyli wyciąganie pieniędzy. za 10 pkt prawie 80 zł i żadnego pozyskanego zlecenia. Mało tego, jeśli ktoś odkrywa wasze nr tel to też za to płacicie. SZok. SPrawa do zgłoszenia w UOKiK
    Macmaz

25.07.2019 21:15

Dołączam się do opinii negatywnych o firmie - naciągają w większości oferty nieaktualne lub brak kontaktu. Nieliczne oferty, gdzie faktycznie był kontakt z Oferentem były by atrakcyjne dla instytucji charytatywnych . Manewr ze zwrotem 30% punków za nie aktualne zlecenia, wskazują na to, że komunikaty potwierdzające kontakt i potrzeby Oferenta to fikcja. Potwierdziło to moje zgłoszenie o poszukiwaniu usługi, nikt nie zadzwonił, za to uśmiechnięta buźka wirtualnego pracownika starała się przekonać o weryfikacji mojej oferty - nikt nie zadzwonił z odpowiedzią na moją ofertę. Wiem że ten portal ma być opiniotwórczy dla potencjalnych pracowników, ale moje i wielu innych doświadczenia z oferteo.pl., powinny przestrzec kandydatów do pracy w tym "przedsięwzięciu" że nie jest to dobry wybór. Sposób traktowania Klientów często przekłada się i to w większym stopniu na Pracowników, którzy reprezentują naciągaczy.
    tomek

18.07.2019 10:24

Typowi internetowi naciągacze. Zdecydowanie odradzam. Nie dajcie się nabrać na tych ich niby sprawdzonych klientów.
    Wieczorkowie

16.07.2019 20:42

Pan Robert uszył dla nas markizę do kampera, super wykonanie, szybko i solidnie. Po raz drugi korzystamy z usług , serdecznie polecamy.
    rekrutacja

10.07.2019 20:46

brak informacji zwrotnej po rekrutacji pomimo zapewnień Pani rekruterki że skontaktuje sie z każdym bez względu na wynik końcowy. Termin minął w piątek a dzisiaj mamy środę i cisza. Brak dotrzymywania obietnic już na początku nie wróży dobrze.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OFERTEO?

Kontakt - OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA

Świeradowska 51/57 lok. 102A 50-559 Wrocław

Branża główna: Content marketing

Dariusz

18.03.2019 12:33

Tylko, że to jest forum pracowników a uwagi do firmy trzeba kierować na adres firmy!
    nikuś

10.07.2019 14:40

... a Ty co ? Adwokat Oferteo ?
    Stara KROWA

09.07.2019 10:16

Oto cała prawda co oferują : Szukam leasingu na krowy, do 49.000zł Miejsce: Krucieniszki - powiat sejneński, podlaskie Podmiot: Firma / Instytucja Przedmiot leasingu: krowy Stan przedmiotu leasingu: używany Przedział cenowy przedmiotu leasingu: do 49.000zł Wkład własny: do 5% Okres finansowania: 4-6 lat Rok założenia firmy: Klient jest w trakcie zakładania firmy Forma prawna firmy: gospodarstwo rolne Status firmy w bazach informacji gospodarczej: pozytywny Termin skorzystania z leasingu: w ciągu miesiąca
    Fakron

13.05.2019 19:07

odradzam wzieli pieniądze i nić nie działa . sprawa na policji.
    rikitiki

08.07.2019 15:50

A czy Ty wiesz czym wogóle zajmuje się ta firma mądralo?,domyślam się że jesteś moderatorem strony,powinieeś się choć trochę wysilić i zastanowić.O czym mają tu pisać pracownicy firmy ????,że biorą udział w naciąganiu ludzi ?????.Jedynymi którzy mogą wyrazić swoje opinie są właśnie firmy współpracujące z Oferteo. Osobiście nie polecam ,wyciągają kasę za nic.Przysyłają zlecenia o wartości 100zł odległe o kilkaset kilometrów od siedziby wykonawcy.Oszuści ,naciągacze !!!!
    poolarevel

10.04.2019 10:37

Nie polecam ! Nasza firma wykupiła dostęp do serwisu, niestety ale dziewczyna która obsługiwała ten portal zwolniła się z pracy i nie przekazała nam hasła. W związku z tym ze to było konto firmowe założone na firmowy adres email zgłosiliśmy się do pomocy oferteo o odzyskanie hasła. Nikt nam nie pomógł w tak śmiesznym problemie, pracownicy polecili założyć nowe konto ale niestey wykupionego, aktywnego i nie wykorzystanego pakietu nie dało się przepisać! (usunięte przez administratora) ! Nie polecam !
    Meblars

29.05.2019 21:57

Można było założyć drugie konto i po problemie. Nie warto pisać takich opinii przez własną nieporadność
    adi

22.06.2019 03:35

zadzwon do dziewczyny (usunięte przez administratora)
    Paweł35

17.04.2019 11:11

Polecam!!! Koszt pkt w porównaniu do wykonania chociażby jednego zlecenia jest smiszny!
    Meblars

29.05.2019 21:44

Zgadzam się. Nie wiem czy ci od powyższych opinii mieli pecha, czy coś innego jest na rzeczy, ale ja sobie przy mojej działalności dużo tym portalem pomogłem. Wykupując nawet najmniejszy pakiet punktów wystarczy z niego mieć 1 klienta, żeby zamienić to na zysk. A jeśli to nie wychodzi, to może świadczy to o braku operatywności, wręcz, nieudolności?
    Nieznana

28.05.2019 22:12

(usunięte przez administratora).Dalam sie wrobic!Naciagacze I nic wiecej!!!
    Xxy

25.04.2019 22:42

Pewna osoba zaczęła mnie szantażować i straszyć windykatorem chociaż nie korzysta łam ani raz z ich usług proszę uważać

23.04.2019 19:20

Polecam Pana Dawida Czuprowskiego Jest bardzo dobrym elektrykiem jest, żetelny, sumienny i bardzo dobrze wykonuje swoją pracę i jeszcze raz Polecam!!! ????

01.09.2018 15:25

Szukam od pół roku murarza przez oferteo.pl. Wygląda to tak że zamieszczam ogłoszenie i mam czekać na oferty od wykonawców i sobie kogoś wybrać. Oferty oczywiście się wyświetlają i na tym niestety koniec... Czekam na kontakt a tu cisza. Później dowiaduję się że firmy muszą płacić za to żeby wyświetlił się mój kontakt ok.. Szukam więc tych firm przez Google ,kontaktuję się bezpośrednio i wtedy kolejny szok - firmy nie wiedzą o niczym i mówią że nigdy nie składały mi żadnych ofert. Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi? :)
    Podirytowany

17.04.2019 14:28

No jak nie wykupiły pakietu punktów aby zgłosić swoją ofertę to faktycznie firma może być zdziwiona że się ją pyta o złożoną ofertę, kiedy jej fizycznie nie złożyła. Może źle skonstruowane pytanie? Fakt faktem też się wstrzymuję, a dzwonią operatorzy czasem częściej jak klienci aby wykupić pakiet. Zastanawia mnie jedno ile jednak tych kontaktów tu tak naprawdę prawdziwych, ilu klientów szukających usług nie naraża tylko na straty cennych punktów bowiem szuka kogoś kto zrobi poniżej ceny usługi często jak w danym okręgu średnio przyjęta za usługę. Ilu szukających usług klientów jest tu typu potrzebuje pomocy ok składasz ofertę mówi dziękuję mam taniej za jakiś czas oddzwania i się zaczyna targować oferując zamiast pieniędzy jakiś sprzęt... jaja? Ilu z tych szukających pomocy to tu jakieś dzieci szukających serwisantów za ich kieszonkowe? Takiego typu doświadczenia nie nastawiają optymistycznie do współpracy i szukania klientów poprzez ten serwis...
    ARFI

15.04.2019 11:10

!!! Nie polecam !!!! Oferteo przesyłają bez przerwy są nieaktywne kontakty, płacisz za kontakt i okazuje się że jest nieaktywny (wymyślony/ podstawiony), jest to 90% z kontaktów które dostaję mam wrażenie żę wyciągają w ten sposób pieniądze. Dodatkowo za kontakt pobierają 2 pkt , czemu 2 a nie 1 ? (usunięte przez administratora) !!! JUŻ NIGDY WIĘCEJ OFERTEO !!!

25.01.2019 10:19

Też uważam że fajne jest OFERTEO! Tam zadzwonic i zawsze Ci pomogą ????
    dfg

12.04.2019 19:13

Zdecyduj się.
    ala

09.04.2019 15:48

MichałNicNieMoże

05.04.2019 21:48

Witam serdecznie, jeżeli ktoś czuje się (usunięte przez administratora)w związku z zakupem punktów to polecam następujące rozwiązanie: jeżeli zakup odbył się za pomocą paypal to można zgłosić reklamację obsłudze PayPal'a.Regulamin tego pośrednika płatności jest taki,że jeśli zakupiona została jakaś usługa elektroniczna lub przedmiot wirtualny to reklamacje są realizowane bezproblemowo wobec czego pieniądze powinny być zwrócone ekspresowo.Zawsze można powiedzieć,że ktoś uzyskał np:nieautoryzowany dostęp do karty kredytowej/płatniczej i chcecie zwrot. Pozdrawiam
    FIrma

04.04.2019 13:42

Serdecznie nie polecam wystawiają faktury na inna firmę potem każą płacić nie odpowiadają na maile ani listy polecone. Nie polecam współpracy z tą firemką . Panowie którzy siedzą za telefonem robią sobie jaja i wciskają kit.Odradzam każdemu.
    Odradzam

01.04.2019 16:10

Dramat... (usunięte przez administratora) firmy, dzwonią do klientów, obiecują cuda na kiju. Kupujesz punkty i potem okazuje się, że za te punkty nic nie kupisz. Nie ma ofert a jak są oferty to mega drogi kontakt. Wysyłają faktury i twierdzą, że nie ma możliwości odwrotu.
    lodzia

08.02.2019 17:42

jako wykonawca nie polecam,jak zaczniesz z nimi to potem skończyć normalnie nie można,przysyłają niby jakieś nie opłacone koszty,jakieś niby nie opłacone faktury,straszą windykacją,lepiej z nimi nie zaczynać.
    bomba

31.03.2019 23:08

a regulamin czytałaś? bo tam jest wszystko napisane, wystarczy umieć czytać.
    Gpawel3

26.03.2019 17:02

Firma popełniła błąd. Ich reakcja była opieszała. Osoby prowadzące moja sprawę były nie profesjonalne nie kapetente i nie miła nie polecam firmy
    sebastian

20.03.2019 08:22

dokładnie u mnie to samo naciąganie po rozmowie telefonicznej sprawdziłem dwa kontakty i lipa nie aktualne albo stare zlecenia pisałem do nich ze rezygnuje ze takie coś mi nie odpowiada zero odpowiedzi tylko faktura i nękanie a żadnej umowy nie podesłali do podpisania i do tego wystawiają opinie a sami nie są lepsi
    Łodzi Anka

02.03.2019 20:28

Przestrzegam przed jego usługami. Partacz który wszystko kleji na klej bo nie potrafi tego podłączyć. Nadciąga na kasę za pieniądze klienta kupuje sobie narzędzia. Przestrzegam przed korzystaniemz Oferteo bo tam się reklamuje.
    oszukany przez firmę z Oferteo

19.01.2019 17:14

To ciekawe, że na Oferteo opinię pozytywną o firmie może wystawić każdy, a negatywną i neutralną to już tylko klienci firmy. W takim razie można uznać, że w wielu przypadkach pozytywy są fałszywą reklamą. No brawo Oferteo!!! Ta wasza strona to g...
    Kris

25.01.2019 19:42

Zlecili gościa na Tanie okna Blue Windows (usunięte przez administratora)....co się okazało naciągnął na kasę i spłynął....Ani okien ani kasy....brak kontaktu.....tu jest to samo.....(usunięte przez administratora)
    Łodzi Anka

02.03.2019 19:53

Na Oferteo reklamują się sami partacze a nie fachowcuy, więc nic dziwnego że opinie negatywne są usuwane

Zostaw merytoryczną opinię o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA