OFERTEO

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA

Opinie o OFERTEO Wrocław

Nie przegap nowości o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA!

21.05.2020 17:09

klient

21.05.2020 23:20

Korzystam z portalu od 3 lat. (usunięte przez administratora) Nikt nie jest anonimowy w internecie, podejrzewam, że jeśli serwis wystąpi do sądu bez problemów policja cię namierzy. Nie wiem ile Ci płacą u konkurencji za wypisywanie takich bredni ale myślę, że to nie warty kawałek chleba. Sama strona pomogła mi od wielu lat pozyskać klientów - nie zawsze jest kolorowo, ale czego oczekiwać po zleceniach które kosztują raptem kilka złotych. Średni na pozyskanego klienta muszę wydać od 50 do 150 złotych, ale to się zawsze zwraca. Jeśli komuś się nie powiodło, widocznie to strona nie dla niego. Co więcej, w drugą stronę też korzystam, remont, instalacja foto - zakup pieca -tylko raz miałem napiętą sytuację ale oferteo pomogło odzyskać pieniądze. Zwykle nie piszę za dużo w internecie, za dużo tu hejterów, ale jak widzę takie brednie, zwłaszcza gdy portal pomógł mi rozwinąć biznes to nie widzę wyjścia jak napisać chociaż parę słów. (usunięte przez administratora)jeśli nie wie pani za co wystawiono faktury to jak może pani biznes prowadzić, to kompletny brak odpowiedzialności, szkoda gadać, przyjść, kupić usługę i jeszcze zdziwić się, że za usługę ktoś chce zapłaty, kilku chciało mnie tak wysterować, ale już się nie daję...
    Osoba prywatna

06.05.2020 18:01

Również nie polecam oferteo.pl założyłem konto z ciekawości to potrafili dzwonić po 2 razy do mnie w tygodniu i przedstawiać pakiety z punktami zeby tylko wykupić. Jak już wykupiłem pakiet to zero kontaktu . Ogłoszenia to fejki nikt nie odpisuje a jak próbuje zadzwonić to albo numer cały czas zajęty albo wybrany abonament jest w tym momencie nie osiągały . Masakra jednym słowem . Koniec mojej przygody z tym serwisem nie polecam !
    Zrezygnowałam

06.05.2020 10:47

Witajcie Rozmowy z nimi proponuje nagrywać. Jadąc autem jakaś paniusia na próbę wrzuciła mi pakiet. Na spokojnie weszłam na to coś i już wiedziałam ze to (usunięte przez administratora) Zadzwoniłam , napisem emaile ze rezygnuje z pakietów których nie użyłam nigdy jak również cofnęłam zgodę na przetwarzanie danych. Wspomnę tylko ze jestem osoba prywatna i nie mam firmy. Sprawa pójdzie do sądu za nękanie i RODO. Życzcie mi powodzenia
    Automaticall

02.05.2020 20:16

Oferteo to cwaniacka firma ,która w szczególności dba o własny portfel i nie ma nic wspólnego z uczciwym kierowaniu zleceń dla wykonawców . Powiem złowią wykonawcę omamią wspaniałymi zleceniami w zamian za kasę w przeliczeniu na punkty za pobranie zleceń .Niiby jest jakaś pula zwrotu kontaktu klijenta ,który już ma wykonawcę i olał usunięcie ogłoszenia ,czyli podsumowując .Taka firma jak ja i tym podobne klikają i się nabijają w butelkę ,to jest ja w rządzie PIS same oszustwa ,ta strona zarabia ale dla siebie i powtarzam ,nie szanuje wykonawców . Do (usunięte przez administratora) z oferteo ,zaorać to (usunięte przez administratora) .
    rumcajs

23.04.2020 14:51

Wyłudzają dane pod przykrywką porównywarki ubezpieczeń następnie zamieszczają ogłoszenie bez twojej zgody.
    Firma

19.04.2020 19:26

Wykupilem punkty dwa razy i przez 2miesiace zero pracy Przychodza zlecenia bez pokrycia zero spotkania z inwestorem i podpisania umowy.Kiedy dzwonilem do klientów zawsze mieli wymowke aby nie zaczac zadnej inwestycji,mam takie wrazenie ze to sa podstawione osoby a prace sa bez pokrycia,,,,,
    Paulina

06.04.2020 08:41

Nie polecam wykupu punktów.Ogloszenia wysyłane z innego regionu na jakim pracujemy.Brak profesjonalizmu i echo kontaktu od opiekuna.Ogloszenia które już są nieaktualne nadal są dostępne na portalu.
    Rick

27.03.2020 11:06

Z tymi zleceniami fakycznie jest ciężko. Ceny śmiesznie niskie.Ludzie nie raz chcą by zrobić coś za darmo.Wiele razy ogłoszenie nie aktualne,chociaż na stronie oferii jeszcze dzień do końca. Często zupełnie inne prace niż podane w ogłoszeniu. Pieniądze wyrzucone na abonament. Zwroty konaktów powinny być bez limitów na oferteo.
    mar-zoo

23.03.2020 12:36

Kompletna porażka przez cały rok za który zapłaciłem skorzystałem tylko raz z oferty transportowej bo nikt tam nie ogłasza się tylko sami wystawiają oferty by zabierać punktu procentowe byś tylko tracił ,a w sumie zapłaciłem 170 zł. a straciłem czas nie polecam unikać omijać szerokim łukiem , dzisiaj jest 23 marca klient dzwoni , że mi się kończy abonament i przerywa rozmowę w trakcie ! zamiast zachęcić to jeszcze obraża po co komu taki portal gdzie tylko dla siebie ciągną kasę czarna lista

20.03.2020 20:41

Czytająć wypowiedzi ludzi ,któży dali się zabrać naa "OFERTEO" doszłem do wniosku ,że jest to firma godna zainteresowana dla prokuratury.
    "ZADOWOLONY "

20.03.2020 09:35

Firma jak każda inna.Naciągają na swoje usługi. (usunięte przez administratora) i krętacze. Radzę omijać szerokim łukiem.
    Oo

20.03.2020 11:14

ładne mniemanie masz o swojej firmie :)
    Taki

05.11.2019 21:01

Udało się komuś usunąć konto z Oferteo?
    obserwatorka

20.03.2020 10:25

Wlasnie kontaktowalam sie z adwokatem bo klamia ze usuneli moje dane osobowe a ciagle do mnie pisza z prosba o potwierdzenie checi usuniecia mojego nazwiska i adresu iich bazy klientow, masakra, osoba z biura obslugi kienta arogancka i pyskata. Mam nagrana rozmowe i sprawa wyladuje w sadzie bo nie trzeba sie bronic. NIE POLECAM, ODRADZAM, UWAZAJCIE NA TA FIRME, OMIJAJCIE Z DALEKA. Dzień dobry, Otrzymaliśmy od Państwa żądanie usunięcia Państwa danych osobowych przetwarzanych przez nas w serwisie Oferteo.pl - jeżeli to nie Państwo złożyli żądanie lub nie chcą Państwo usunąć swoich danych, to prosimy o skontaktowanie się pilnie z nami w ciągu 48 godzin.
    obserwatorka

20.03.2020 10:28

Troche bledow stylistycznych sie wkradlo. :(
    Błażej

19.03.2020 19:03

Ogólnie serwis od niedawna daje dużo fejkowych ogłoszeń i to jest jedyny mankament serwisu. Odkrycie kontaktu kosztuje 52zł netto to już jest ogromna przesada. Kiedyś całkiem fajny serwis obecnie nie polecam.
    XYZ

29.02.2020 14:53

Ludzie, to jest portal do umieszczania opinii przez pracowników Oferteo,pl jak im się pracuje, czy polecają pracodawce. Dla tych ludzi, którzy Wam sprzedają te punkty, a nie dla pseudo biznesmenów, którzy nie mają za grosz kultury, zamiast dzwonić do klientów piszą smsy, zakładają profile, bo sami nie mogą sobie poradzić w pozyskaniu klientów.
    Niezadowolony

22.02.2020 10:51

Poniżej kopiuje opinię z którą się zgadzam w 100 %, bo mi się nie chce pisać... "Jestem wykonawca a zlecenia od nich czy od was są bez pokrycia. Nieraz wydałem 25 punktów i do żadnej wyceny fizycznej nie doszło, mało tego stawka za zlecenie często bywa 3.8 punkta. Uważam że zlecenia wystawia Oferteo a nie klient." Święta prawda- ten portal to ściema. 80-90 % rzekomych klientów nawet nie odpisuje na maile, złożone zapytania, oferty. Oferteo (usunięte przez administratora) ludzi... Co parę miesięcy serwis zwiększa cenę za kontakt nawet nie informując o tym klientów. Usuwam konto u tych naciagaczy. Nie polecam, wręcz stanowczo odradzam.
    Wiola

19.02.2020 19:07

Przestrzegam przed ta firmą; przed wykupieniem pakietu, na zachętę, mada ofert, po wykupieniu wszystkie nie na temat! Szkoda pieniędzy!!

02.02.2020 23:13

Witam po przez Ofrteo straciłem pare tys.zł.poniewaz wystawiajàc swoja oferte w oferteo odezwał sie do mnie (usunięte przez administratora) łukasz kułak założyciel pseudo firmy luxeurowindows,teraz craftconstruction przemyśl,niestety oferteo nie weryfikuje wszystkich firm ,czy sà rzetelne i czy w ogule istnieją.najwyraźniej liczy sie tylko dla nich kasa.
    _kasia72

22.01.2020 20:07

Witam, jesteśmy firmą z branży budowlanej. Zdecydowaliśmy się założyć profil na Oferteo w nadziei, że pomoże nam to w pozyskiwaniu klientów. Nic bardziej błędnego. Za 500 zł wykupiliśmy punkty i wykupowaliśmy zapytania o usługi dla klientów. Dla mnie porażka. Klienci za darmo otrzymują oferty od setek wykonawców i mogą do woli, za darmo , przebierać i wybierać, nie ponosząc żadnych kosztów. Dla mnie był to czas 12-godzinnego siedzenia przy komputerze i przygotowywania ofert i kosztorysów, z których nic nie wynikało , bo klient wybierał chyba najtańsze oferty , niekoniecznie sprawdzone i solidne. Szkoda pieniędzy i czasu.
    draupnir

31.01.2020 19:48

identycznie mam wrażenie że nie są to żadni klienci , z około 10 kontaktów jeden odpisał na emaila ale nie przesłał projektu do wyceny reszta nawet nie odpisała marnowanie pięniędzy
    PS TRANS

20.08.2019 21:20

A ja z portalu oferteo.pl mam takiego kwiatka,cyt:"Wzywam FUH Marek Racięcki ul.Laskowicka 6,86-131 Jeżewo, NIP 5590000534,tel.604752465 do rozliczenia się za wystawioną fakturę vat z tytułu wykonanej usługi transportowej na kwotę 950,00zł/netto."
    Kuba_Rozkminiacz

24.01.2020 11:35

Naprawdę chce Pani pracować w tej firmie po przeczytaniu tylu negatywnych opinii na temat braku etyki czy wręcz jej oszukańczych działań? Czyli jest Pani także oszukiwać potencjalnych klientów, bo jak widać tego wymaga ta firma od swoich pracowników?

22.01.2020 14:07

Krzysztof

22.01.2020 16:46

Majac mozliwosc wypowiedzenia sie , pisze swoje refleksje dotyczace sposobow wykorzystywania ludzi finansowo i nekanie ich po przez czeste wysylanie sms-ow oraz dzwonienie w celu wykupienia uslugi lub zaplaceniu faktury. A w zeczywistosci wszystko to jedna maniupulacja majaca na celu zysk finansowy Usuniecie komentarza nie zmieni faktow opisanych w internecie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OFERTEO?

Kontakt - OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA

Świeradowska 51/57 lok. 102A 50-559 Wrocław

Branża główna: Content marketing

ARCHITEKT

20.01.2020 11:22

Firma Oferteo wymusza zapłacenie faktury mimo nie podjecia zadnego zlecenia! Mało tego blokuja konto i sami wystawiają negatyny komentarz na temat klienta, od którego chca wymusić opłatę. Gratuluję, w ten sposób zapewne namówicie mnie do dalszej współpracy!
    Inka

14.10.2019 22:43

Firma Oferteo wymusza zapłacenie faktury mimo nie podjecia zadnego zlecenia. Nie przyjmuje rezygnacji ani zwrotu i anulowania faktury zasłaniając się przyznaniem punktów i deklaracja podczas rozmowy telefonicznej. Gdzie jest wolność wyboru i decyzji? Skoro zmieniła się moja sytuacja zanim upłynął termin płatności i natychmiast po wystawieniu faktury zgłosiłam chęć rezygnacji, powinna zostac przyjeta. - Nie została na chwile obecna.! To dyktatura a nie współpraca! Wszędzie można odstąpić od umowy a w Oferteo NIE?!

21.12.2019 19:35

fakturę wystawia się po otrzymaniu płatności wcześniej jest wystawiana pro forma
    vala

09.01.2020 22:05

Bzdura, ja też prowadzę działalność i każdą fakturę można anulować i nawet wtedy kiedy została wysłana do odbiorcy ale pod warunkiem że jeszcze nie została wpisana do rejestru odbiorcy. Nie znam również właścicieli firm które natychmiast wysyłają faktury do US. Do tego właśnie służą pliki JPK. które wysyła się za zamknięty miesiąc a nie za każdą wystawioną fakturę..
    B&F kompleksowe wykończenia

29.12.2019 00:19

Rzetelna i wiarygodna firma bardzo polecam szef jest bardzo miły i wspaniałe wykonuje swoją pracę.
    B&F kompleksowe wykończenia wn

29.12.2019 00:15

Bardzo pozytywnie oceniam ta firmę rzetelną i pełna pomyslow Dobrze wykonuje swoją pracę dba o wykonanie pracy, jest rzetelną mogę ja polecić dalej z dumą.

21.12.2019 19:26

to są naciągacze
    Janusz

20.12.2019 15:29

Nie można ufać opinią na Oferteo. Aby wystawić pozytywną nie trzeba niczego zrobić, nawet nie trzeba skorzystać z usług firmy. Aby negatywną dodać, trzeba mieć konto, skorzystać z usług firmy, wystawić opinie dwa razy, dzwonić do Oferteo i prosić aby udostępnili opinie. Nie polecam! Niczym (usunięte przez administratora) Oszusteo.
    sfrustrowany

04.12.2019 10:36

(usunięte przez administratora) hehe znajdźcie tam negatywną opinię... Budują strukturę firmy na kłamstwie.. Kobitka wydzwania naciągając na zakup punktów nawijając bawełnę w samych superlatywach. Podziękowałem czekając na efekty darmowych zgłoszeń. Dostałem może takich z 50.. ale większość niezgodna. Naprawdę nie doszło do żadnego wykonania usługi. Telefony nie aktualne, ludzie zdeorientowani o co chodzi, usługi nieaktualne.. Skąd oni biorą te zlecenia.. Jak stwierdziłem że to portal porażka ino by wydoić klienta. Dostałem ostatnio zlecenie z tej samej miejscowości. Zero odzewu niby interesanta.. i nagle pozytywna opinia nie wiem za co.. pewnie od słupa oferteo.. Czy takie moje wrażenie czy to praktyki już takie stosują do poprawy swego oblicza.. wszystko na to wskazuje i weź tu takim ufaj i płać jeszcze za zlecenia bez pokrycia... Serwis porażka...
    Jaks

03.12.2019 18:45

Przestrzegam przed korzystaniem z Oferteo. Pomimo informowania i dopominania się przez kilku klientów o zablokowanie profilu złodzieja i oszusta p. Łukasza Zielińskiego z MSP Sp. z o.o., Oferteo nie reaguje, kłamie co do ilości negatywnych komentarzy. O jakiejkolwiek pomocy w razie natrafienia na oszusta nie ma co liczyć (odpowiedź: "my tylko pośredniczymy")
    Grzegorz

29.11.2019 23:10

Dla mnie totalny dramat. Wyłączają konto mimo iż opłaty dokonywane terminowo. Zdarzyła się sytuacja, że wpłąda była dokonana 11 a oni 18 przelewu nie mają i blokują Ci konto. Do tego nie poczuwają się do odpowiedzialności i nie chcą się zrekompensować za sytuację.Stracony klient warty 3x doładowywanie punktów a oni mają to głęboko w (usunięte przez administratora) mimo iż to jest ich wina. Nie polecam i na pewno przejdę wkrótce do konkurencji.
    M1

14.11.2019 23:15

Niestety mam podobną opinię jak większość przedmówców: - Konsultanci Oferteo bardzo słabo weryfikują zgłoszenia, żeby nie napisać że wcale nie weryfikują... - Nie przypominam sobie ani jednego zdobytego kontaktu z serwisu w ciągu ostatniego roku. Otrzymywałem 2-3 klientów z polecenia tygodniowo (a więc zdecydowanych na usługę / towar). Teoretycznie... - Teoretycznie, bo w praktyce polecane zapytania to klienci którzy mieli nierealne wymagania (cena rzędu 5% wartości) albo ja nie mogłem spełnić wymagań (kontakt po drugiej stronie Polski). Jak to przechodzi przez weryfikację i później polecenie do mnie? - Często klient który prosił o kontakt odzywał się zdziwiony mówiąc, że owszem szuka (...) ale za miesiąc / dwa / kwartał... Zdarzyło mi się po dłuższej rozmowie usłyszeć że jestem bardzo konkretnym dostawcą i Pan z chęcią skorzysta z usług (...) planuje to zrobić w przyszłym roku. Dla pewności sam wypełniłem zgłoszenie w swojej branży. O dziwo po 2 godzinach i bez żadnego telefonu, maila, czy wiadomości ze strony Oferteo moje zapotrzebowanie było zweryfikowane przez konsultanta, który upewnił się co do moich zamiarów i wycenił kontakt na X punktów. Nie spodziewałem się takiego tempa weryfikacji, wskutek czego 2 innych przedsiębiorców straciło punkty na mój kontakt. Przeprosiłem ich za to i zgłosiłem do Oferteo mój błąd podczas wypełniania formularza. Czy oddali im punkty...? Nie wiem. Teraz najlepsze... Jeden jedyny kontakt z województwa ******* (nie chcę podawać jakiego) wystawił mi pozytywną opinię. Nie doszło do zakupu, ale doradziłem klientowi na ile mogłem bo rozmowa przebiegała w bardzo miłej atmosferze, więc odwdzięczył się opinią. Dostałem dzięki temu tytuł "Najlepsi 2019". Po jednej, niezweryfikowanej opinii !!! Skoro jestem jednym z "najlepszych" (naprawdę nie czuję się i mam sporo nauki przed sobą) to co prezentuje reszta? Czy takie podejście ma sens?
    Klient

05.11.2019 22:29

Niestety tak jak przedmówcy jestem rozczarowany polityką ww. firmy. ostatnio firma postanowiła podnieść wykup kontaktu nie o 5% nie o 15% nie o 75% a o 100% ot tak... konsultant sprzedaje punkty i mówi za tą kwotę będzie Pan miał x kontaktów a tu się okazuje ze jednak nie, jest to obrzydliwa manipulacja i niestety przewiduję e tak jak ja reszta klientów również wam podziękuje. Po mojej interwencji konsultant obiecał ze oddzwoni....tak, nie oddzwonił. Życie wam tego samego uczucia które ja mam po tym jak potraktowaliście mnie, bo pisze tylko o sobie. z czystym sercem Was NIE POLECAM!!!
    Piotr

03.11.2019 17:31

Jesteśmy drukarnią odzieży, oraz hafciarnią. Kto chociaż trochę się orientuje i wie jak działają produkcje w większych firmach, wie że takie firmy nie szukają zlecenia na wykonanie jednej sztuki, a jak szukają to nie zapłacą 7zł za kontakt ;) To co przychodzi z ofertego to jest jakiś żart : - DAM ZLECENIE HAFTU 3 naszywki, klient jeszcze nie wie jakie - DAM ZLECENIE NADRUK 2 koszulki, klient jeszcze nie wie - dam zlecenie na dostawę odziezy UZYWANEJ!!! dla dzieci 2-3 lat chlopiec, 10 lat dziewczynka :)... serio ?? - ZLECE NADRUK NA BLUZIE, KLIENT JESZCZE NIE WIE, 1 sztuka :) Ludzie, to tak jakby wlasciciel stolarni produkującej meble dostawał ofertę : ZLECĘ OHEBLOWANIE JEDNEJ DESECZKI JAK NAJSZYBCIEJ, albo właściciel drukarni off-setowej dostał zlecenie na wydrukowanie jednego plakatu i 3 ulotek. Nie da sie tego filtrować, pracownicy oferteo przyjmują jakieś detaliczne fejkowe nieaktualne zlecenia, a ty placisz za kontakt z klientem widmo. Omijać to szerokim łukiem....
    Nienaiwny

02.11.2019 16:44

Jak ja się cieszę, że nie zapłaciłem !
    Księgowa

31.10.2019 22:39

Nigdy więcej. Nikomu nie polecam.Pierwszy i ostatni raz. Szkoda pieniędzy. Ani reklama ani płatna pomoc. Uważajcie. Nie dajcie się naciągnąć na kasę. Zapłaciłam 300,00zł i nie zdobyłam żadnego zlecenia.
    Gw45

31.10.2019 07:07

Gdyby nie wpisy pracowników Oferteo była by już jedna gwiazdka.
    Konstruktor

12.10.2019 13:47

Rzadko mam ochotę wystawić komuś negatywną opinię, ale niestety obecna jakość i polityka serwisu oferteo.pl jest tragiczna. Kiedyś był to bardzo dobry serwis. W przeciwieństwie do konkurencyjnych portali w tym serwisie klienci zwykle wiedzieli, czego chcą i na prawdę potrzebowali usług - i zwykle byli gotowi za nie uczciwie zapłacić. Kilka przetargów wygrałem, a kilka nie, ale była to kwestia uczciwej konkurencji branżowej. Od jakiegoś czasu ruch na portalu niemalże ucichł. Ja sam nie widziałem branżowego zlecenia od ponad kwartału. Prawdopodobnie dotyczy to większej liczby działów serwisu i mogło spowodować kłopoty ekonomiczne serwisu. Dlaczego tak przypuszczam? Odkąd ruch zmalał, nie ma zamówień, a w konsekwencji użytkownicy nie wykupują punktów. Jakiś czas temu dostałem telefon z serwisu z zapytaniem o zakup punktów (miałem jeszcze kilka, nie potrzebowałem nowych). Powiedziałem, że nie kupię nowych punktów dopóki nie wykorzystam obecnych. No i się zaczęło. 1. W ciągu godziny otrzymałem 2 lewe oferty, byleby wykorzystać punkty. Dlaczego uważam, że lewe. Przy pierwszej rozmówca nie wiedział o co chodzi - prawdopodobnie losowy numer i ktoś odebrał przez przypadek. W drugie ofercie klient miał nazwę i email "qwe" (chyba nie muszę tłumaczyć przypadku kolejności znaków, oraz numer telefonu z cyfr 1-9. I tak dałem się zmanipulować na dwa punkty w ciągu godziny po rozmowie z konsultantem. 2. W ciągu następnych dni odebrałem jeszcze kilka połączeń od konsultantów z prośbą o wykup punktów. Odmówiłem z racji posiadania jeszcze niewykorzystanych. 3. W ciągu następnych kilku dni pojawiły się kolejne 2 lewe ogłoszenia. Tym razem wykonawcy podali się za klientów. Mam tu konto chyba ze 2 lata i nagle gdy potrzebują mi sprzedać punkty w ciągu tygodnia pojawiają się niesprawdzone oferty. Niestety nie wierzę w takie przypadki. 4. Znowu dzwonią z serwisu - "kończą się Panu punkty". Opowiedziałem o moich spostrzeżeniach na temat polityki firmy i powiedziałem, że jakość ogłoszeń, na które wydam ostatnie punkty zadecyduje o moim dalszym korzystaniu z serwisu. I co? 5. Otrzymuję powiadomienie, wykupuję dostęp, dzwonię do klienta (w ciągu 2 minut od dodania ogłoszenia). W słuchawce słyszę "Zaskoczył mnie Pan". Serio? W czasach, gdzie wszystko chcemy mieć pod ręką i jednym kliknięciem, klient jest zaskoczony? Usłyszałem od klienta, że jeszcze nie wie czego chce i w ogóle tak tylko na razie napisał. Take sytuacje nie są przypadkowe. Jak pomniałem nigdy wcześniej nie miałem problemów z tym serwisem, ale obecnie pali im się pod nogami i próbują wymusić wykup punktów lewymi zgłoszeniami (a kiedyś starannie filtrowali klientów). Niestety to jest bardzo niewłaściwa polityka. Gdyby skupili się na marketingu mogliby znaleźć nowych klientów/odbiorców, wzrósł by ruch na portalu i wykonawcy sami kupowaliby punkty i dostęp do zleceń (co sam niegdyś robiłem). Niestety nawet jeśli ktoś się nabierze, zaufa będzie to jednorazowy zastrzyk, bo za drugim razem na pewno się nauczy i zrezygnuje i klienci będą systematycznie odchodzić, a telefony konsultantów co najwyżej wydłużą ten proces w czasie.
    v1979

16.10.2019 08:33

proszę przeczytać mój wpis
    Jogi

30.10.2019 09:52

100 % racji.
    Wystraszony

30.10.2019 08:27

Straszą firmą windykacyjna i w tym są dobrzy.
    Jarosław

30.10.2019 08:14

Mam dokładnie takie same odczucia jak "Konstruktor", zdecydowanie nie polecam firmy Oferteo.
    Maciej

29.10.2019 11:48

Totalnie nie polecam !!!! Jedyne co sprawnie działa w tej firmie to szybkość z jaką konsultant zaraz po utworzeniu konta dzwoni i namawia do zakupu punktów. Jak już się je kupi czar pryska oferty nie aktualne albo z numerem telefonu 123456789. Firma naciągaczy coś jak garnki na pokazach kup nie zawracaj d... i spierd...... Totalne dno
    Firma budowlana

04.03.2019 17:04

(usunięte przez administratora) obiecywanie super zleceń. Żenada, chodzi im tylko o wykup punktów, dałem się nabrać 3 razy miłej pani z obsługi , która zapewniła że nieaktualne zlecenia można reklamować i będzie na pewno lepiej ale okazało się ,że tylko 2 kontakty mogą zwrocic. Ja trafiłem na 25 nie aktualnych ogłoszeń z numerami typu 123 456 789 Maile też nie działające. Zastanawiam się czy oferteo sami nie piszą tych zapytań bo liczba nie aktualnych numerów to jakiś żart. Sprawdziłem ich reagując nawet po 1 minucie od wystawienia nowego zapytania i co .... Lipa aż się chce śmiać ,że człowiek taki naiwny. Nie polecam i ostrzegam. Prawdopodobieństwo otrzymania prawdziwego kontaktu to jak gra w lotto ....1 na 10 milionów . Jak jesteś naiwniak jak ja to próbuj ????????????
    karol

08.10.2019 12:59

Potwierdzam powyższą informację. Po rozmowach z działem sprzedaży Oferteo można liczyć tylko na informację o windykacji, informację do klientów że jestem nieżetelnym przedsiębiorcą oraz dłużnikiem. Informacje o długu pojawia się na poratlu i jest dostępna dla każdego - razem z wynikami wyszukiwania w interencie. Każdy kto chce szybko zniweczyć wiele lat pracy na dobra opinię firmy może to zrobić z Oferteo w ciągu dwóch tygodni.
    Oo

24.10.2019 11:24

a może po prostu wystarczy opłacić to co pan zamówił? skoro pisze pan o windykacji to rozumiem, że ma pan dług i pan go nie uregulował? po czym przyszedł pan i zaczął wylewać swoje frustracje?

Zostaw merytoryczną opinię o OFERTEO SPÓŁKA AKCYJNA