Pracuję już jakiś czas, więc mogę powiedzieć.
Na plus na pewno zaufanie szefów (oczywiście często ograniczone jeśli dajesz ku temu powód, ale porównując do innych firm super) do odrabiania godzin i ogólnie pracowników. Jeśli tylko nie bierzesz całej ręki zamiast palca, nie ma problemu z kończeniem/zaczynaniem w innych godzinach.
4 z 5 dni zdalnie
atmosfera - zdarzają się spięcia, ale bardziej na linii pracownik - pracownik i to bardzo sporadycznie. Ogólnie czuć, że nie ma takiego stresu
Wynagrodzenia. Ani razu nie były opóźnione. Wysokość jest raczej średnia, ani dużo ani mało. Ale przede wszystkim jasność, liczby nie biorą się znikąd
Rafał, który ogarnia wszystko od laptopów po prezenty
Kasa na wyjścia integracyjne i ogólnie same wyjścia
Biuro w centrum Kato, zadbane
To było już dawno, ale pamiętam, że rekrutacja sprawna
Na minus
Parcie na delikatnie mówiąc, bezsensowne zmiany i zadania menadżerskie. Dużo spotkań, nikomu niepotrzebnych zadań, jakieś reorganizacje w różne mini działy co wprowadza chaos i zajmuje niepotrzebnie czas który można by spożytkować na realną pracę i sprzedaż (która kuleje w firmie najbardziej, bo nie ma realnych handlowców, ale szefostwo jakby tego nie widzi)
Praca na małych klientach i deweloperach, którzy są okropni (patrz wyżej brak handlowców = brak dużych klientów)
Czekanie na nawet minimalną podwyżkę trwa wieki, co nie zachęca do pracowania tam kilka lat
Niewielki wpływ pojedynczych osób na wygląd firmy. Jeśli coś idzie z góry, to raczej już zostanie wprowadzone. Pomysły też raczej nie są traktowane poważnie.
Podsumowując raczej polecam. Nie jest idealnie, ale do tzw. "kołchozów" bardzo daleko. Gdyby nie to menadżerowanie zamiast realnej pracy to byłoby pięć gwiazdek. Nie będziecie płakać bo musicie odpalić laptopa rano