Homanit Polska Sp. k.

• Trzebiele
  • Daszewo
  • Lulewice

3. Opinie o pracodawcach Karlino
  5. Opinie o Homanit Polska Sp. z o.o. Sp. k.

Opinie o Homanit Polska Sp. k. Karlino

Nie przegap nowości o Homanit Polska Sp. z o.o. Sp. k.!

Jemen

21.11.2025 08:44

Na których stanowiskach można liczyć na awans? Nie pytam dla siebie (jeszcze aa), ale po prostu ciekawi mnie, czy to dotyczy tylko biura, czy też produkcji. Bo różnie z tym bywa w firmach.
    Spiker

20.11.2025 11:31

Dosyć szybko się tutaj awansuje, jeśli się człowiek postara, czy nie ma co liczyć? Zastanawiam się, czy faktycznie widać ścieżkę rozwoju, czy to raczej teoria z ogłoszenia. W poprzedniej firmie "możliwość awansu" znaczyła tyle co nic aa
    pikur

20.11.2025 09:33

Kto dokładnie przeprowadza rozmowę rekrutacyjną? Pytam, bo chciałbym się trochę przygotować pod konkretną osobę. Czasem to robi ktoś z HR, a czasem przyszły przełożony, więc różnie to bywa.
    Apis

19.11.2025 14:34

Ktoś ostatnio przechodził rekrutację i mógłby opowiedzieć, jak to mniej więcej wyglądało? Chciałbym się lepiej przygotować. Może ktoś podpowie, jakich pytań się spodziewać albo jak to wyglądało u niego.
    rayan

19.11.2025 11:18

Polecam to miejsce pracy. Sam miałem obawy na początku, ale szybko się przekonałem. Naprawdę dobra ekipa i fajny klimat.
    nina

18.11.2025 08:47

Jak długo czeka się na odpowiedź po przeprowadzeniu rozmowy? Nie chcę być natrętny, ale też głupio czekać w nieskończoność. Dajcie znać, jak to u was wyglądało.
    aktor

17.11.2025 09:34

Na nieokreślony można liczyć po dwóch latach czy wcześniej? Bo wiadomo, każdy chce mieć pewność zatrudnienia. Jak to wyglądało u was w praktyce?
    Balu

21.06.2025 20:09

szukają wyłącznie osób doświadczonych, czy jest szansa się załapać bez większego doświadczenia, żeby się przyuczyć?
    turbo

22.09.2025 12:51

jaka różnica? kto pracował to wie, nie ma co się bawić w takie podchody

26.10.2025 12:51

Prawda jest taka, że jak ktoś chce pracować, to jak trzeba to się i nowych rzeczy nauczy bez problemu. Tylko firma też musi dać takie możliwości.
    Marekkk

29.09.2025 22:39

jakich benefitów można się spodziewać na produkcji? czy jest zapewniony jakiś socjal?

26.10.2025 12:47

Nie, co nie zmienia faktu, że jak jest to warto korzystać.

26.10.2025 12:48

W ostateczności zawsze w trakcie można zrezygnować, też się nic nie stanie przecież.

29.09.2025 20:24

loaf

21.10.2025 10:54

trochę ludzi pewnie tu pracuje to może być zależne od tego na jaki zespół się trafi/na jaką zmianę czy coś:)

26.10.2025 12:46

Może trzeba byłoby lepiej sprecyzować pytanie właśnie jakie stanowisko dokładnie.

19.07.2024 09:37

Czeska

17.07.2025 19:59

A nawet jeśli by mialo chwile dłużej potrwać niż powinno, to przecież i tak jednorazowa akcja tylko
    dax

16.09.2025 13:01

kiedyś słyszałem że i z 700 osób łącznie

08.07.2025 17:49

Czeska

17.07.2025 19:58

No to fakt, ale pewnie ten kto dostał negatywną decyzję to już się tu nie udziela, więc do końca i tak nie mamy pewności heh
    job

25.08.2025 09:50

myślę że szybko się zorientujesz jak cię nie będą chcieli, nawet jak nie dadzą znać

18.07.2025 15:30

moxu

19.08.2025 11:37

kontakt jest pewnie bo wypada żeby był z różnych przyczyn, a szczegółowe informacje o warunkach zatrudnienia raczej dadzą dopiero jak na rekrutacje przyjdziesz
    moxu

19.08.2025 11:38

największy sens ma wysłanie cv i wtedy w ogóle zobaczysz czy cię chcą, a potem ty sobie możesz zdecydować czy ty chcesz
    Business

01.07.2025 11:21

Jest trochę osób które przeszkadza w pracy, (najczęściej Ci którzy mają styczność z mistrzem w swoim domu), dużo przełożonych wgl nie powinno wykonywać pracy na swoich stanowiskach, większość kompletnie nie ma pojęcia o pracy i produkcji w zakładzie. Sporo donosicieli którzy sami strzelają sobie w kolano. Pozatym jest super. Pozdrawiam dział Pił 😃
    Loren

11.06.2025 12:56

Pracę mogę polecić, duża uwaga do jakości zatrudnienia i produktów jest przykładana, nie starają się oszczędzać drastycznie na pracownikach, ani jak chodzi o sprawy typu BHP, ani też nie odczuwam tego na wypłacie 👍
    Z

22.06.2025 18:23

przymeirzam się do wysłania cv, a takie info by było przydatne, żeby wiedzieć o jaki dział chodzi. chyba, że masz na myśli całokształt firmy

02.04.2025 11:31

vast

16.04.2025 13:57

Po ile macie zmiany? 8 godzin?
    trim

09.06.2025 09:46

moim zdaniem dużo lepiej, jak dasz radę na lakierni to reszta luzik

28.02.2025 19:41

Prymus

21.03.2025 09:08

To chyba nie chodzi o to, żeby brać to aż tak dosłownie. Wysyłasz CV, jak nie ma ogłoszeń nigdzie wstawionych, np. na maila.
    oslo

24.03.2025 13:45

Potwierdzam to dokładnie oznacza aplikacja spontaniczna :D

17.01.2025 09:09

Prymus

21.03.2025 09:19

Każdy by tak chciał i myślał przy okazji, że akurat mu coś dodatkowe wpadnie, dlatego właśnie każdy pracownik jest traktowany tak samo.
    oslo

24.03.2025 13:44

Okej, ale może mógłbyś powiedzieć jakie? Bo fajnie że jest sprawiedliwie, ale jakie macie te benefity??

18.06.2024 14:04

uus

18.03.2025 22:35

wejdź na ich stronę sobie, tam znajdziesz oferty
    uus

18.03.2025 22:37

sam sprawdzałem i są aktualne, żeby nie było
    Meduza

11.07.2024 23:11

Możecie powiedzieć jaki przedział wiekowy pracowników? Czy dużo was robi?
    hondu

13.02.2025 11:06

dobrze powiedziane, ja również się trzymam tego, że samemu się trzeba przekonać
    LUy

18.02.2025 09:07

Do tego żebym mógł sprawdzić musieliby mnie najpierw zatrudnić

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Homanit Polska Sp. k.?

Kontakt - Homanit Polska Sp. z o.o. Sp. k.

Kołobrzeska 17-19 78-230 Karlino

KRS:0000222036

15.07.2024 09:12

gauguin

13.11.2024 14:21

pewnie tylko przy najniższej krajowej tak to działa, reszta firm raczej sama ustala
    Flix

06.02.2025 23:48

Pewnie ci, którym zależy na pracy. Mimo wszystko to nie jest też aż tak długi okres oczekiwania według mnie, wręcz coraz częściej jak najbardziej normalny.
    Obserwujący

02.10.2024 10:00

Prośba do działu pił, aby kadra zwróciła szczególną uwagę na człowieka przesiadującego non stop na telefonie. Pozakladaliscie wszędzie kamery, a nie możecie,( albo nie chcecie ) zauważyć na pile numer trzy osobnika, który z ośmiu godzin pracy, wisi siedem godzin na telefonie, nawet mistrz zmianowy nie zwraca mu uwagi. Otwórzcie oczy, bo ludzie wiszą na telefonie praktycznie cały czas, albo pójdą palić i nie ma ich po 20 minut. Co na to inni z ekipy???
    Ktoś

21.09.2024 22:30

Mam pytanie odnośnie stawek a dokładnie, ile procent płatne są nocki w firmie? 20%? 100%? Może głupie pytanie ale wole dopytać z ciekawości.
    kama

04.08.2024 23:22

Hej. Może ktoś wie czy przyjmują na etat kobiety ?
    luz

19.08.2024 08:53

a czemu by mieli nie przyjmować ?

04.06.2024 19:54

jolo

19.06.2024 11:09

to moze zalezec gdzie robisz, na lakierni robi 4brygadówke

06.07.2024 06:05

Tu nie będziesz miał nie miłych konsekwencji ,spóźniasz się ,to cię po prostu zwolnią

13.05.2024 14:55

kreweta

14.06.2024 13:15

tak, chodzi mi o to czy bardzo cisną? Jakieś ciężkie pytania zadają? Rozmowa jest bardziej na luzie, czy formalnie?
    ejo

17.06.2024 11:10

Nie cisną jesli o to pytasz, calosc dosc standardowo przebiega. No jakiegos wielkiego luzu nie ma ale no tez to rozmowa o prace więc powaga musi byc zachowana
    Agnieszka

07.10.2023 11:31

Co sprawia, że w ofercie zatrudnienia na stanowisku zastępca kierownika Działu Personalnego nie ma widełek stanowiskowych, choć równocześnie ukazuje się ogłoszenie "specjalista ds. planowania produkcji" i tu owe widełki są? W tej sytuacji chętnie zapytam Państwa o stawki na kierowniczych stanowiskach w HR firmy :)
    Bom

23.05.2024 12:36

Pracujesz juz na umowie na czas nieokreslony? No jesli umowe o prace mozna tu dostac.

24.05.2024 08:23

moim zdaniem atmosfera na codzień bardzo przyjemna

21.12.2023 02:25

Myśle nad złożeniem cv bo jest aktualna oferta na operatora wózka. W wymaganiach jest jest posiadanie uprawnień do kierowania wózkiem. Ja potrafię to robić ale uprawnień nie mam.. czy nie da się jakoś z firmą dogadać żeby ufundowali takie szkolenie?

24.05.2024 08:21

najlepiej popatrz sobie co jest w ogłoszeniu napisane to będziesz wiedział na 100% czy wymagają doświadczenia na to stanowisko które byś chciał

24.05.2024 08:22

tak, wystarczy ogarniać co trzeba i raczej przedłużają bez problemu
    Kamil

01.01.2024 18:01

Witam ,mam pytanie odnośnie zmian w Homanit ,dokładnie chodzi mi o 4 brygadowe. Rozumiem to w taki sposób że 2 dni na rano 2 dni popołudnia i 2 nocki to razem 6 dni pod rząd pracy i 2 dni wolnego ??? W ciągu miesiąca wyjdzie więcej niż cały etat ???
    Bnad

20.05.2024 15:35

Raczej sobie tego nie wymyślili albo nie napisali dla żartu
    Bnad

20.05.2024 15:36

Tym bardziej, że możesz sprawdzić kto udostępnił ofertę i jak firma to przecież wiadomo, że prawda
    Mikołaj

29.04.2024 15:42

System pracy może być inny, niż 3-zmianowy, 4-brygadowy? Bo o takim mowa w wystawionej propozycji zatrudnienia dla operatora wózka.

10.05.2024 04:45

Mam nadzieję że lubisz być filmowany ,bo w zakładzie kamery są wszędzie nawet w szatni
    Dyrdyn

10.08.2023 11:05

Cześć, macie tutaj jakis porządny socjal? Możecie coś o nim powiedzieć więcej?
    Ariel

17.04.2024 15:42

To dobrze wiedzieć, ważne żeby każda firma tak robiła.
    taylor

26.04.2024 13:54

a spotkałeś się kiedyś z czymś innym ?
    Grażyna

29.03.2024 11:23

Proszę o sprecyzowanie w przypadku stanowiska zastępca kierownika Działu Personalnego: czy jęz. angielski jest wymagany, bo pracownicy posługują się nim tylko i wyłącznie? Znam język rosyjski, może to opcja w HR firmy, która lepiej się sprawdzi? Poza tym prosiłabym o sygnał, jakie auto służbowe jest oferowane i co z użytkiem prywatnym tegoż? Dziękuję!
    agnes

04.04.2024 21:14

a pisze że ang jest wymagany? jeśli tak, to raczej inny język go nie zastąpi
    koczkodan

14.07.2023 09:44

tutaj się pracuje cały tydzień na zmiany czy tylko poniedziałek-piatek?
    Magiczny

12.02.2024 11:19

Myślicie że jak się złoży cv i nie zakwalifikuje do rekrutacji to można przy następnej znowu próbować czy takie cv już nie będzie rozważane?
    Andrut

11.03.2024 11:49

Najlepiej to po prostu spróbować, zawsze jest szansa że się uda. Ja bym próbował jakby mi zależało
    Indor

21.09.2023 09:15

Na Karlino szukają kogoś oprócz operatorów?
    P.

17.01.2024 14:19

Tak, raz w miesiącu piątek, sobota, niedziela wolne ????
    jamnik

13.02.2024 10:34

dobre pytanko, wie ktos jak to dziala? zazwyczaj takie nadgodziny są dodatkowo platne, ciekawe jak jest tutaj
    Aktywny

14.03.2023 19:29

Jeszcze odnośnie benefitów ktoś wspomniał o karcie multisport jest ona może? Jestem z Białogardu i rozważam kandydaturę i byłoby to na plus.
    Muszkiet

22.11.2023 08:47

no mogę zapewnić że zarówno obiady jak i transport do pracy są dostępne już od pierwszego dnia pracy xd
    Muszkiet

22.11.2023 08:48

jak już będziesz miał możliwość pójść na urlop to też będziesz miał do niego dofinansowanie
    Barlog

26.09.2023 14:37

Czy oddziały w Karlinie i Krośnie różnią się jakoś pod kątem charakterystyki i i specjalizacji? W sensie, że np. jeden oddział nastawiony jest na produkcję jednej kategorii produktów, a drugi na inny, czy po prostu są dwa tożsame oddziały?
    temas

13.11.2023 14:48

jednak trochę fajniej by było jakby zaczęli patrzeć bo nie po to są zrobione oddzielne profile
    temas

13.11.2023 14:49

nadal to ta sama firma nieważne w jakim mieście więc pewnie warunki będą chociaż troche podobne
    Sett

01.06.2023 13:33

Widziałem na ich stronie dużo ofert pracy. Myślicie, że są aktualne? Chodzi mi głównie o operatora ładowarki, bo chcę aplikować.
    frak

18.07.2023 09:12

ja nie narzekalem poki tu pracowalem, bardziej przez przebranzowanie tak zwane zmienilem prace. ale mam tu nadal kumpli ktorzy zostali i raczej wiele sie nie zmienilo z tego co slyszalem, tez wiekszosc sobie chwali
    Zen

07.08.2023 10:43

a co byś na plus wymienił? jakbyś coś więcej jak prakgtycznie praca wygląda opisał?
    Malarz

16.12.2022 16:11

Jest to prawda ze jest jakies dofinansowanie/znizka na obiady? Cos tak wyczytalem na forum, prawda to?
    Szram

21.06.2023 08:47

Nie wiem czy tak dużo powie ale jedzenie jest ogólnie calkiem smaczne no a przynajmniej lepsze niż ja sobie zrobię, wiec ogólnie ludzie nie maja oproów żeby z tego korzystać, ale nikt raczej ich nie liczy
    Szram

21.06.2023 08:48

ogólnie oprócz tego też socjal mają na wysokim poziomie więc akurat z takich dodatków tutaj jestem bardzo zadowolony
    dojazdowy

10.05.2023 09:49

jak wygląda kwestia dojazdu do pracy? są może jakies transporty pracownicze?
    Spoko

18.05.2023 09:20

Wiem, że skądś chyba jeździł autobus firmowy, ale szczerze nie jestem w temacie bo od lat dojeżdżam sam
    kandydat

11.05.2023 14:21

osobie bez doświadczenia jaka stawkę zaoferują?
    Ernest

12.05.2023 11:26

Szalone 18zl na godzine. Jesli trafisz na 4 zmiany zarobisz 3300 na reke. Zastanow sie dobrze :) nie polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Homanit Polska Sp. z o.o. Sp. k.