GASPOL S.A.
2 62 6 1

Opinie o GASPOL S.A.

Rafał

Oferta pracy Gaspol miejsce pracy Częstochowa na stanowisko kierowca (praca samochodem dostawczym). Wymagają założenia własnej działalności gospodarczej. W ogłoszeniu obiecują przychód od 6000 zł netto. Ładnie to brzmi i przyciąga potencjalnych kandydatów a w rzeczywistości mamy. 6000 zł netto od tego trzeba odjąć: minus 1200 zł netto koszt leasingu auta, który pokrywasz jako potencjalny przyszły pracownik na własnej działalności gospodarczej; minus około 1000 zł netto koszt paliwa (za paliwo też się płaci z własnej kieszeni); minus około 1300 zł koszt prowadzenia działalności gospodarczej (jeżeli prowadzisz działalność ponad 2 lata) minus 200 do 300 zł biuro rachunkowe a więc realnie zostaje 2200 zł (6000 – 1200 – 1000 – 1300 -300 zł). I najlepiej jakbyś pracował w godzinach od 10 do 18. Dodatkowo oprócz ciężkiej pracy przy rozwożeniu i roznoszeniu butli do firm, osób fizycznych, do mieszkańców bloków - dodatkowo roznoszenie ulotek, za które jest jakaś tam delikatna premia. Podsumowując pracujesz po całych dniach, bo godziny pracy są takie, że nic nie zrobisz z rana wokół swoich spraw, prowadź dla kogoś działalność i miej później na późne lata niską emeryturę, bo wiadomo, że na umowie o pracę jest wyższa emerytura niż po prowadzeniu działalności. Robisz komuś na przysłowiowy „kapelusz” a masz w zamian figę z makiem. Na te czasy 2200 zł na działalności to czysty wyzysk.

Ritch
@Rafał 31.08.2018 13:02

Słuszne obliczenia ale zapomniałeś jeszcze o OC, przeglądzie, bieżące naprawy samochodu ( nie jeździsz nie zarabiasz, tracisz podwójnie), opony, ADR 1400 rocznie, jakieś mandaty...

Waldi
@Rafał 31.08.2018 13:02

Cześć . Dzięki wielkie że napisałeś o tej ofercie pracy bo chciałem zmienić prace i założyć tą firme jakże opłacalną a zyski naprawde do kitu po tych obliczeniach

Hanna

@Gaspol, Pracujesz w firmie? Dlaczego masz taką opinię o firmie? Twoja wypowiedź jest bardzo krótka i nie zawiera żadnych merytorycznych informacji. Mógłbyś napisać jak wygląda atmosfera w pracy? Czy otoczenie jest przyjazne, a relacje ze współpracownikami dobre? Czy firma inwestuje w pracownika i wspiera go szkoleniami podnoszącymi kwalifikacje zawodowe? Czekam nas Twoja obiektywną opinię.

Koordynator
@Hanna 27.09.2018 09:51

Atmosfera dramat, otoczenie owszem ale nie w dziale butlowym, obecna rotacja nie sprzyja relacji między wspolpracownikami, firma obecnie nie inwestuje w nikogo brak szkoleń,spotkań etc . Codzienne mega ciśnienie,kontrola, raporcik i nic w zamian .

Gaspol

Omijaj szerokim łukiem.

Kuki

Ja pracowałem 10 Lat przy napelnianiu butli i przeładunkach i załadunkach i dobrze to wspominam nie jest to praca lekka ja musiałem odejść ze wzgledu na zdrowie ale ogolnie było dobrze .Pracowałem u powykonawcy ale na terenie gaspolu ta firme polecam wszystkim zreszta mam tam do tej pory znajowych i sobie chwala .przez 10 lat bylo ok dopoki nie moglem pracowac po prostu bylem chory ale nie wszyscy to zrozumieli i bylo troche nieprzyjemności.ale w gaspolu chetnie bym sie zatrudnił chociażby ze wzgledu na doświadczenie jakie tam nabylem .polecam ta firmr

Hanna

@Rafał, prócz oferty o której piszesz na stronie firmy https://kariera.gaspol.pl/oferty-pracy.html są inne ogłoszenia o pracę, które nie wymagają zakładania swojej działalności gospodarczej. Mechanik konserwator i operator przeładunku w lokalizacji Sędziszów. Koordynator obszaru sprzedaży w Rakowicach Małych i administrator baz danych i systemów ICT w Warszawie. Pracodawca oferuje pracę w międzynarodowej firmie, która jest liderem swojej branży, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, możliwość rozwoju kariery zawodowej w ramach struktur firmy, wsparcie w rozwoju predyspozycji i talentów, atrakcyjny pakiet szkoleń i warsztatów rozwojowych, benefity pozapłacowe, systemy premiowe, pracę w firmie odpowiedzialnej społecznie, aktywnej w obszarze ochrony środowiska naturalnego i poprawy jakości powietrza oraz zaangażowanej w wolontariat pracowniczy. Napiszcie co sądzicie o tych ofertach pracy i czy jesteście zainteresowani rekrutacją?

Hanna

@Majka, a Tobie jak pracuje się w firmie? Czy pisząc o awansie mówiłaś o sobie? Czy udało Ci się zmienić stanowisko na wyższe? Jakiego rodzaju umowy są podpisywane w firmie? Czy można liczyć na stabilne zatrudnienie i umowy długoterminowe? Wiesz może coś na temat obecnie prowadzonych rekrutacji? Napisz o tym na forum. Będzie to interesująca wiadomość dla osób poszukujących pracy.

Hanna

@Tobi, dziękuję za Twoją opinie. Mógłbyś dodać, czy pracodawca dodaje do wynagrodzenia benefity takie jak premie, szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe lub pakiet socjalny? Uważasz, że firma jest rozwojowa i otwarta na pracownika? Mając odpowiednie wykształcenie i staż pracy można liczyć na awans? Czy poleciłbyś tą firmę innym osobom poszukującym pracy?

Majka
@Hanna 16.07.2018 19:36

Jak masz staż i wiedzę zawsze mozesz liczyć na awans, ale nie jest to proste, bo najpierw musi odejść stary pracownik ze stanowiska kierowniczego, wtedy ty możesz wskoczyć. Szansa jest zawsze.

Wczesny PRL

Pozwolę na krótki opis rozmowy rekrutacyjnej we Wrocławiu - zacząć należy od otrzymanego maila, ktoś zapomniał zaznaczyć opcji udw - i otrzymałem informację iż o stanowisko ubiega się 19 kandydatów - wraz z ich adresami e-mail, pierwszy błąd. Dalej było już tylko gorzej - będąc umówionym na konkretną godzinę - spotkałem w Hotelu 3 innych kandydatów o jednej porze, jak widać nikt nie rozplanował w miarę logicznie czasu potrzebnego na przeprowadzenie rozmowy, i o ile rozumiem możliwość "poślizgu" tak tego że nikt nie przeprosił/zaproponował kawy/herbaty/wody już nie (widocznie nie mają takich standardów). Rozmowy odbywały się taśmowo - po wyjściu kandydata - natychmiast wiedzieliśmy o czym była rozmowa (plus było ją słychać na zewnątrz). Rekruter (Dyrektor), w moim wypadku na wstępie nie wiedział jak mam na imię (po otrzymaniu ode mnie informacji na szybko otwierał CV ażeby zobaczyć jakie mam doświadczenie), kompletnie zero przygotowania merytorycznego do rozmowy. Zadane mi pytania (w ilości 3) min. o najtrudniejszego klienta, zarobki, oraz dlaczego chcę zmienić pracę - w żaden sposób nie mogą zweryfikować "umiejętności miękkich" żadnego kandydata. Pan Dyrektor, ujawnił na rozmowie dane innego kandydata z imienia i nazwiska (również z firmy w której obecnie pracuję), co jest całkowicie "dyskwalifikujące". Pan Dyrektor opisał krótko stanowisko (w dużym skrócie sprzedaż butli z gazem), i jak sam stwierdził nazwa stanowiska jest zupełnie inna od tego czym będzie zajmować się ewentualny kandydat (czyli zapraszam na rozmowę na stanowisko np. Dyrektora, ale będzie Pan zbijał skrzynki. Sam prowadzący spotkanie - tkwił jeszcze w latach 90 jeżeli chodzi o standardy (nawet te najniższe) - przy takiej wizytówce firmy, wcale mnie nie dziwi iż proces rekrutacji trwa od października (na stanowisko Handlowe!). Z plusów - jeżeli ktoś szuka "ciepłego" kącika do spędzenia kilku lat swojego życia - myślę że to dobre miejsce, zaznaczyć również należy samochód służbowy do własnej dyspozycji - co również jest dużym plusem. Na moje pytanie jak wygląda kolejny etap rekrutacji -dostałem informację iż odbywa się on w niewiadomym terminie z kolejnym Dyrektorem poprzez Skype, jak i również firma nie ma w standardach informowania o zakończeniu procesu rekrutacji i informacji zwrotnej (negatywnej również). Co więcej - Pan Dyrektor stwierdził że w firmie nie ma żadnego zarządzania, więc zatrudniona osoba "robi co chce". Część kandydatów jak widziałem będąc na rozmowie, po zobaczeniu całej farsy poszła do domu. Niestety, cześć z nich została narażona na koszty (dojazd, strata czasu). Szkoda - bo firma duża, a pewne standardy powinny już w niech obowiązywać (szczególnie jak chce się pozyskać dobrego pracownika) - pierwsze wrażenie jest kluczowe. Mam nadzieję że komuś powyższym wpisem pomogłem, nie stracić czasu/pieniędzy na dojazd, ewentualnie przybliżyłem do decyzji że to może być jego miejsce do pracy na świecie - jak dla mnie wczesny PRL.

atlas
@Wczesny PRL 14.12.2017 08:58

Nie wiem kolego dlaczego tak piszesz ale ja byłem na rozmowie i wyglądało to zupełnie odmiennie. Profesjonalnie i z pełnym przygotowaniem merytorycznym co do rozmowy jak i mojego CV. Musze przyznać że to co piszesz nie trzyma się kupy. Na rozmowach w sprawie pracy byłem prowadziłem ich też dość sporo i pierwszy raz mi się zdarza że na stanowisko przedstawiciela handlowego dyrektor przychodzi. Gaspol jest dużą firmą i dyrektor to na pewno rozmów rekrutacyjnych nie prowadzi. Sprawdz sobie youtuba czy ktoś sobie z ciebie jaj nie robił. Pozdrawiam

Nosacz
@Wczesny PRL 14.12.2017 08:58

Swojego czasu również brałem udział w rekrutacji i pojęcie mało profesjonalne nawet w połowie nie określa poziomu "managerów". Ciesz się ,że nie dostałeś się na rozmowę Skype - dopiero wtedy byś zadał sobie pytanie Co ja tu robię? Zakres obowiązków przy stanowisku koordynatora poprzez rekrutacje po bycie logistykiem, przedstawicielem , KAMEM kończąc na trenerze,kierowcy i księgowym -mega szeroko , jesteś zostawiony sam sobie i albo dźwigniesz to wszystko albo wykończysz się psychicznie

Wojtek
@Nosacz 23.12.2017 19:06

Coś dziwnego tu piszecie. Byłem na rozmowie.Na pierwszym etapie był kierownik zespołu. Kawka, ciastko i woda do wyboru. Rozmowa była miła w przyjaznej atmosferze. Czułem jakbym tego kierownika znał latami. Pytania standardowe a kilka nawet podchwytliwych. Kolejny etap to Warszawa. Tak ten sam kierownik plus jego przełożony. Pytania bardziej szczegółowe. Oczywiście znów kawa, ciasto, woda itp. Trwało to ok godziny i naprawdę całe moje CV było omówione łączne z zainteresowaniami. Wszystko w miłej atmosferze. I tak oto zacząłem pracować w Gaspol. Pierwsza wypłata ok 4500 na rękę. I tak co miesiąc. Co kwartał premia nie duża ale zawsze parę słówek. Pracuje rok więc teraz wpadła premia roczna. To już naprawdę duże pieniądze. Więc żałuj kolego że nie zacisnąłeś zębów i nie dostałeś tej pracy.

Nosacz
@Wojtek 30.01.2018 11:22

tak się składa ,że dostałem tą prace... oboje wiemy jak mocno minąłeś się z prawda .. ciasto i rozmowa o zainteresowaniach z przełożonym kierownika.. proszę Cie...

mwojcik@mdkamera.pl
@Nosacz 25.02.2018 11:21

Czy gaspol się wyłożył. Pracuję w Hermes Energy Group mogę pomóc.

ktk
@mwojcik@mdkamera.pl 27.06.2018 20:42

Świetnie miejsce do oferowania pomocy, także gratuluję pomysłu... Swoją drogą słyszałem, że HEG się wyłożył

Adrian

Ja to widze tak od dwoch tygodni chcialbym aby firma sie ze mna skontaktowala poniewaz moglbym zadzwonic sam ale jest opcja zostaw namiar my oddzwonimy i co i nic. Dwa razy infolinia zadzwonila i przekazala sprawe do osoby kompetentnej i co i nic. Chcialem aby zrobili mi projekt instalacji kompleksowo z papierami do domu i co i nic. Ja mam czas ale na chwile obecna kaplica i nie polecam jak najdalej, zobaczymy co bedzie dalej moze sie obudza, reasumujac duzo gadki roboty wogole lenie i nieroby trzymac sie jak najdalej od nich.

ok
@Adrian 19.12.2017 12:22

To jest forum pracowników a nie klientów. Znajdź sobie forum na Twoim poziomie i tam zacznij pisać. PS mozecbyc tak ze cie sprawdzili i jesteś niewiarygodny lub niewyplacalny i to dlatego dopuścili temat.

Jhf
@Adrian 19.12.2017 12:22

TO NIE FORUM ZAWIEDZINYCH LUDZI

Hanna

@Wojtek, Twoje wrażenia z przebytego procesu rekrutacyjnego są pozytywne. Zostałeś także pracownikiem GASPOL S.A. Wspomniałeś w swoim wpisie o premii rocznej i kwartalnej. Jak natomiast wygląda kwestia podwyżki w tej firmie? Czy pracodawca ten dba o rozwój swoich pracowników organizując szkolenia podnoszące kwalifikacje? Twoja opinia będzie ważna dla osób, które chcą się zatrudnić w GASPOL S.A.

Tobi
@Hanna 31.01.2018 15:09

Podwyżki są indywidualne i roczne tzw inflacyjne. Indywidualna to wiadomo: idziesz do szefa z argumentami i negocjujesz. Drugi rodzaj podwyżki odbywa się co roku w styczniu i to nazywamy inflacyjną. Dostaje ją każdy pracownik.

Joanna

GASPOL zajmuje pierwsze miejsce na stronie w necie, po wpisaniu zapytania o sprzedaż gazu płynnego. Firma wg Wikipedii należy do koncernu SUV Energy. Szczyci się wieloma nagrodami: Lider Rynku, bardzo śmieszne, bo Firma Przyjazna Klientowi i jeszcze bardziej śmieszna Lur Klienta. Po zgłoszeniu osoba z obsługi klienta powiadamia petenta o szybkim zgłoszeniu do niego przedstawiciela handlowego, który to w moim przypadku nie miał ochoty na żaden kontakt ze mną i musiał być ponaglany przez dział obsługi. Zgłosił się pan dorabiający do emerytury, który nie miał ochoty umówić się na spotkanie, by zawrzeć umowę i dokonać innych czynności związanych z montażem. Ponownie ponaglany w końcu łaskawie umówił się na spotkanie, mnożąc problemy na działce przy domu, w końcu doszedł do porozumienia sam ze sobą, że jest możliwość wykonania projektu technicznego instalacji zbiornikowej na gaz płynny. Przedstawił ofertę i zniknął. Wcześniej wybzdurzył, że mam udać się do Gazowni we Wrocławiu po oświadczenie, że nie podłączą mi gazu ziemnego. Jest to ponoć dokument, jaki miałby przedstawić w powiecie, by udzielili zgodę na wykonanie instalacji. Udałam się do Gazowni i osobiście skontaktowałam z dyrektor, którą moja prośba tak samo zadziwiła, jak osłupiła i zdenerwowała. Pani zapytała mnie, czy złożyłam wniosek o przyłączenie gazu ziemnego, nie, odpowiedziałam. Pani nakrzyczała na mnie i kazała panu brać się do roboty. Zadzwoniłam do człowieka i powiedziałam, co usłyszałam od dyrekcji Gazowni we Wrocławiu. Pan przedstawiciel handlowy- komediant, bardzo się tym faktem poirytował i powiedział, że uda się do projektanta i tyle go słyszałam. Działo się to wszystko rozciągnięte w czasie ok roku. Jest to koszmar, brak profesjonalizmu i dawanie pracy osobom z tamtego systemu politycznego, które za nic nie rozumieją nowego świata, zasad handlu, strzelając sobie w stopę. Nie wiem, czy tylko tak pozostawię tę sprawę, czy nie porozumieć się z jakąś gazetą, by pokazać, jak funkcjonuje w Polsce handel gazem, w odpowiedzi na ochronę środowiska. Pan jest niemiły, arogancki, przekrzykuje się przez telefon, zachowuje się dosłownie tak jakby, ktoś do niego przyszedł po prośbie. W tej dobie, mamy 21 wiek, jest to nieporozumienie, brak profesjonalizmu. Pytanie, czy naprawdę ta osoba musi pracować w Waszej firmie, czy ta osoba, nie powinna przejść kursu na komunikację z klientem? Mowa tutaj o handlowym na Kobierzyce, gminę Kobierzyce i powiat Wrocław.

Ojciec
@Joanna 20.06.2018 17:21

SHV jak już a nie SUV(SUV to rodzaj auta). Nie ma petenta tylko jest klient. Nastepnie: odległości od drogi, domu, płotu regulują przepisy prawne i nie można zbiornika stawiać tam gdzie akurat ma się ochotę bo kolorystycznie pasuje do otoczenia. Następne: skoro Gaspol taki zły to przecież istnieją konkurencyjne firmy na rynku i można z nimi się dogadać. No chyba że problem tkwi w Pani (kredyty, zadłużenie, niewypłacalności). Każda firma sprawdza potencjalnego klienta. No i najważniejsze:TO JEST PORTAL OPINI O PRACODAWCACH A NIE PORTAL NIEZADOWOLONYCH NAWET NIE KLIENTÓW!!!!

Hanna

@Nosacz, może, w takim razie, mógłbyś pozostawić na tym forum relację z Twojej rozmowy kwalifikacyjnej w GASPOL S.A.? Twój komentarz niedostatecznie wyjaśnia innym użytkownikom, to co chciałeś przekazać. Napisałeś również, że udało Ci się dostać pracę w tej firmie. Jakie warunki zatrudnienia zostały Ci zaproponowane przez pracodawcę?

Waldemar

Mój pierwszy kontakt z tą firmą potwierdza, że jest niesolidna i traktująca swoich klientów jak zło konieczne. Korzystając z oferty pisemnej ze skrzynki pocztowej wczoraj rano zamówiłem gaz z butli i do tej pory brak dostawy a ja jestem przez nich uziemiony w domu, bo konsultantka nie potrafi określić godziny dostawy.. Sądzę, że "kierowca" idzie pieszo i toczy przed sobą butlę a jest to około 15 km.

Nosacz
@Waldemar 23.12.2017 11:33

W dzisiejszych czasach 1 butle można wymienić sobie na każdej stacji paliw oraz w każdym markecie DIY.

NOU
@Waldemar 23.12.2017 11:33

Znajdź sobie kolego forum niezadowolonych klientów i tam wylewaj żale

Hanna

@Nosacz, z Twojego wpisu wynika, że nie byłeś usatysfakcjonowany poziomem procesu rekrutacyjnego w GASPOL S.A. Wziąłeś udział w rozmowie skype. Możesz opisać pokrótce jak wyglądała i jak długo trwała? Jakie pytania Ci na niej zadano?

Józio

Niesolidna , niesłowna , kłamliwa firma , niegodna zaufania , lepiej samemu coś zrobić niż ich prosić . Ja ostatnio chciałem zamówić u nich gaz to czekałem 5 dni i nie doczekałem się . Do tej pory przynosiłem sobie gaz sam . Ale teraz już nie mogę bo jestem człowiekiem bardzo schorowanym , jestem po kilku zawałach , mam jeszcze innych , przewlekłych , kilka chorób . Nie chcę za darmo no ale cóż im nie zalkeży na kliknięcie , co w obecnych czasach , jest bardzo dziwne .

Olga

Mam pytanie o staż w dziale marketingu. Może mi ktoś podpowiedzieć coś więcej? Zależy mi na tym, czy po stażu są szanse na pracę? Czy staż jest jakoś opłacany czy nie? Jaka jest atmosfera dla młodych bez doświadczenia? Będę wdzięczna za informacje!.

Pelerynian

Chcielibyśmy kupować wiele rzeczy bardzo dobrej jakości ale jednocześnie tanio.Tak sie nie da, firma jest solidna a to kosztuje.

Pracownik

Każdy ma prawo wyboru, a już z całą pewnością GASPOL nie zmusza nikogo do współpracy. Ale właściwie to jest forum pracowników a nie klientów. Mogę dodać, że sprzedajemy klientom dobry towar a taki zawsze jest droższy.

Peter

Sądzę, że zanim ktoś zacznie oskarżać firmę powinien się dobrze zastanowić. Powiedzenie mówi, że ocenia się innych według siebie?

gaspolzlodzieje

Złodziejskia firma, oszukują, droga, chcą wyrwać od klienta jak najwięcej. Trudno zakończyć z nimi współpracę, znajdą tysiące swoich przepisów aby cie trzymać i doić. A za przyprowadzenie nowego do golenia płacą 500, więc im się opłaca. (usunięte przez administratora)

Duży
@gaspolzlodzieje 28.07.2017 19:48

Gaspol to solidna firma. Faktem jest ze nienajtańsza ale tez nie najdroższa. Gaz który sprzedają jest wysokiej jakości a obsługa przedstawiciela Gaspol przynajmniej w części północnej wielkopolski jest na wysokim poziomie. Jeśli zdarza sie problem to mówię a on go rozwiązuje. Cos mi sie wydaje ze to Ty jestes problemowy a nie Gaspol.

Poldek

@Fundacja,, Dary Losu" Miałeś podpisana umowę z firmą Gaspol i tam zwróć się o wyjaśnienia.To bardzo solidna firma.

jagged

Gaspol jest duża firmą multienergetyczną co przekłada się na wiele działów, wielu ludzi, i wiele odczuć im towarzyszącym. Ja jestem w firmie od 2009 roku i z każdym rokiem przekonuje się że podjęcie tu pracy było decyzją dobrą. Nikt na samym początku nie ułoży przed wami czerwonego dywanu, na wszystko trzeba sobie zapracować, a Gaspol daje możliwość rozwoju i awansu, i stabilności zatrudnienia.

Hanna

@Karol to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać o pozytywnych stronach pracy w GASPOL S.A.? Co Ci się szczególnie podoba?

Fundacja,, Dary Losu"

Rok temu w Lutym skontaktowaliśmy się jako Firma z Gaspolem . Oczywiście przyjechał doradca spisał umowę wszystko wydawało się pęknie ale niestety tak nie było ,jak doszło do robót na terenie okazało się że tego pana już nie ma , nie mówiąc że nasza umowa stała się nieważna , zanim przyjechał drugi pracownik minęły wieki i znów nowa umowa , niekompletna zresztą. Oczywiście ten nic nie wiedział . potem Firma Gaspol zażyczyła sobie zaliczkę na poczet nie zaczętej jeszcze instalacji, więc wpłaciliśmy 2tysiące zł. Po jakimś czasie przywieżli baniak, który stoi do dziś ale niestety pusty a przedstawiciel Firmy z dnia na dzień zwleka z pracami . ponadto ostatnio przysłali fakturę do zapłaty na kosmiczną sumę 23tys. zł. Nie wiadomo skąd im się to wzięło. Tak sobie myślę że wypada założyć sprawę w Sądzie bo to są kpiny i lekceważenie klienta. Rok i 3 miesiące a gazu jak nie było tak nie ma. To jest wizerunek Firmy GASPOL. I pytanie jak z taką Firmą dalej współpracować?

Grzegorz
@Fundacja,, Dary Losu" 15.05.2017 18:48

Cos mi sie wydaje ze firma z która podpisaliście umowę to nie Gaspol. Gaspol tak nie działa. Każda umowa podpisana czy z tym czy z innym przedstawicielem nie traci ważności a jej zapisy obowiązują. I teraz są dwie możliwości: albo jak pisałem nie jest to Gaspol S.A. tylko jakiś Gastrol Sp z o.o. albo osoba która zarządza fundacją już dawno powinna stracić prace za brak podstawowej wiedzy.

Poldek

Czy GASPOL będzie zmieniał kierunek działania? Jestem od dawna pracownikiem i powiem, że nie mam zamiaru nic zmieniać. Jak poczytam wpisy na forum to strasznie złoszczę się.Ludzie nie doceniają tego co mają.

Karol

GASPOL to spoko firma, pracuję tu już bardzo długo i jestem zadowolony. Firma zmienia kierunki rozwoju.

Hanna

@diler wnioskuję, że spotkała Cię nieprzyjemna sytuacja ze strony GASPOL S.A.? Możesz opowiedzieć coś więcej?

diler

ponizej krytyki stosunek do kljeta totalnie olewajacy wyłudzają kase ceny gazu mają najwyższe w kraju

Hanna

Cześć! Mieliście już okazję przeczytać wywiad z Dyrektorem ds. Personalnych i Rozwoju? Jeżeli nie to koniecznie zajrzyjcie - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,55693,wywiad-arkadiusz-urbanczak i podzielcie się swoją opinią!

Olek

Firma ma zasady, których nie można łamać,tak działają profesjonaliści.

Zostaw opinię o GASPOL S.A. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GASPOL S.A.