VOSS Automotive Polska

Legnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 658 ocen.

Opinie o VOSS Automotive Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska

eksvoss

W Voss za moich czasów znaczyło Ułomni R., ale Tajfun już dawno wybył, I tylko w Seven czasem go widuję. A teraz to słyszałem Upośledzenie Ruchu to oznacza.

Legniczanin

co to jest UR ...

niepokorny

spróbuj SCR odmówić przyjścia w sobotę to na dywanik do kierownika i rozmowa w cztery oczy...

nowy

Kto w VOSSIE nie ma żadnych znajomości i dojść , ten nie może liczyć nawet na polar firmowy .Tu są równi i równiejsi .

biurowy paker

siedźcie cicho bo na każde wasze miejsce jest 10 chętnych, już tupią przed bramą, zamknąć (usunięte przez administratora)i do roboty, przecież w soboty macie płacone nadgodziny!!! Robole o co wam chodzi???

jprdl
@biurowy paker 14.02.2014 11:54
siedźcie cicho bo na każde wasze miejsce jest 10 chętnych, już tupią przed bramą, zamknąć (usunięte przez administratora)i do...

Dobrze, że z biurowi pakerzy przychodzicie na setki w soboty, po to tylko, żeby odbić się kartą a nadgodziny lecą ! skończ (usunięte przez administratora)takie głupoty, że niby jest tylu chętnych, bo konkurencja na strefie rośnie i trzeba zwiększać stawki jeśli chce się się przyciągnąć dobrych i doświadczonych pracowników. Ale nie- lepiej zatrudniać szumowiny, które będą(usunięte przez administratora)za marną kasę i bez premii... Poza tym nie wszyscy przychodzą w soboty na nadgodziny dla niektórych to normalny dzień pracy.

Legniczanin

Od kiedy jest nowy kier w Vosie to sie cuda dzieja nawet kontroluje ludzi w soboty pracownicy zaczynaja sie buntowac bo tylko by ludzi karal i premie zabieral mam nadzieje ze wkoncu zajma sie tym kierasem prezesi i dostanie kopa na jagody ogarnij sie pan panie (usunięte przez administratora)bo nie tedy droga to my pracownicy produkcji napedzamy ten caly biznes niech pan o tym pamieta.

nowy

Jak to jest w tym zakładzie, że jednym wolno iść do szatni 5 minut przed czasem (fajrantem)przebierać się , a innym nie wolno , bo są za to karani. Czy to jest przywilej zarezerwowany tylko dla (usunięte przez administratora)żółtych ?

trytyty

dobra, nie gadajcie smieci.. konkrety/ pracuje w faurecji w LP i daja 1900 brutto miesięcznie. czyli na reke 1400/ co gorsze to stawka miesieczna a nie za godzine. a ile w vosie się na magazynie zarabia? bo nie wiem czy mam siedzieć w zakładzie gdzie co tydzień wywalają 3 osoby a drugie 3 same odchodzą ;/

Legniczanin

W VOSIE sa rowni i rowniejsi(usunięte przez administratora)

hyhy

hehehehhehehehe hehehehhehe Kierownik Magazynu Powodzenia

nowy

co mozecie powiedziec o stanowisku kierownika magazynu? jest oferta. zastanawiam sie czy zlozyc podanie i co tam tak naprawde sie dzieje. ile osob ma sie pod soba i jak jest w firmie ogolnie?

edmund

sa nowe romanse ??

Pracownik Pracodawca Prezes

Wszystkim pracownikom V Oddziału życzę Szczęśliwego Nowego Roku, celów, i oddanej "trzynastki" w Styczniu a także mniej dziamolenia marud i dewot na linii :)

worker

Bardzo niesprawiedliwe jest w tym zakładzie , aby świeżo przyjęty pracownik , który przepracował zaledwie dwa tygodnie otrzymywał tzw. trzynastkę na koniec roku. Uważam , że powinien przepracować minimum rok czasu w zakładzie , aby zasłużyć na otrzymanie dodatkowego wynagrodzenia . Niektórzy ledwo przyjęci , co przepracowali zaledwie kilka dni , otrzymali po 400-500 zł netto. Co to za chore przepisy Panie Prezesie i kadro zakładowa.

Gość
@Noname 17.03.2014 15:29
Mi to sie bardzo podoba ^^ bo sie własnie na to załapałem

Musisz znaleść tylko przewód na prawidłowym rysunku dostajesz 4 rysunki i musisz go znaleść

pracownica
@Gość 12.04.2014 12:10
Musisz znaleść tylko przewód na prawidłowym rysunku dostajesz 4 rysunki i musisz go znaleść

Dojeżdżający ze Złotoryi. Teraz jeździ autobus bezpośrednio tylko trzeba się popytać Gosi z SCR.

nowy

Witam Napiszcie proszę jakie są zarobki jako magazynier. Warto jest składać podanie. Z góry dziękuje

Szersze

50 zł brutto na święta? śmiech na sali, na cukierki dla dzieci to ja mam.

Łysy

Do konstruktora, jak nie pracowałeś nigdy jako konstruktor to się w to g. nie pchaj, to najgorsze w każdej firmie co może być, żadnego rozwoju, najgorsza kasa, żadnych szkoleń, nigdy nie awansujesz, a jak tylko słupki drgną w dół to jesteś pierwszy do zwolnienia. Jeśli pracujesz już jako cieć, bo inaczej tego się nie da określić, to się szybko przekwalifikuj na stanowisko inżynieryjne podpięte pod produkcję, czyli szkolenia, lepsza kasa, rozwój, może awansujesz nawet, no i nie zwolnia cie tak łatwo bo jestes do produkcji podpięty. Ale najważniejsze to nie idź do Vossa na konstruktora, bo..i tu początek sobie od nowa przeczytaj, zero szkoleń, duża odpowiedzialność, żadnych wyjazdów, szkoleń, rozwoju, inni swoje tematy w pieć minut załatwią a ty przyrządu w pięć minutek nie narysujesz, a dostaniesz kilka na wczoraj, są lepsze zawody niż to, wszystko jest lepsze niż to, a jak się władujesz to potem ciężko wyjść bo cię zaszufladkują że jesteś cieciem od rysunków i od niczego innego. W vossie z tym co zaczniesz to z tym skończysz i od ciebie zależy ile będziesz chciał czasu bajki słuchać i w nie wierzyć. Trochę się tu kolesi przewinęło. Pozdrowienia dla Krysi.

ciekawy
@Łysy 21.11.2013 22:48
Do konstruktora, jak nie pracowałeś nigdy jako konstruktor to się w to g. nie pchaj, to najgorsze w każdej firmie co może być,...

Czy to oznacza, że stanowiska związane z produkcją tj. "inżynier produkcji/procesu", są w porządku?

Freak

Jak tam Panie sobie radza? jakies romanse nowe ciekawe?

JohnKrupasupermaestro

dzisiaj nie było srajtaśmy w czterech kiblach , skandal, firma zarabia krocie 20-30mln euro i nie stać na srajtaśme, kibel na parterze zamknięty od pol roku, dlaczego??? jak jest przerwa to kolejka. [usunięte przez moderatora] Do konstruktora - nie zatrudniaj się bo będziesz żałował [usunięte przez moderatora]

Prezes

Witam Serdecznie. Zaproponowano mi posadę konstruktora w voss automotive. Mógłby ktoś powiedzieć mi jak się tutaj pracuje oraz jak wyglądają pensje :)??

scr

I znowu po premi dla pracowników? Rozumiemy ze koniec roku i paczki dla dzieci,zabawa mikołajkowa,ochłapy na swieta ale zeby z naszych premi panie kierowniku! WSTYD I ŻENADA!!!

meteor

Ceny mamy zachodnie , a płace w zakładzie są wschodnie , paliwo drożeje a zarząd się śmieje .

olo

nie ma tu nic

?

Może kolega jak tak się rozpisales to podejdź na Pkws i powiedz to wszystkim ludziom i najlepiej na zebraniu zwłaszcza jeśli chodzi o ostatnie zdanie o kiero, a najlepiej przenieś się na ten dział to zobaczymy czy będziesz miał takie same zdanie co teraz :) i pracuj sobie tam gdzie pracujesz bo nie zaznales jeszcze tej słodyczy z życia w pracy :)

anonim

(usunięte przez administratora)

.....

żenada,zabierz się lepiej do pracy a nie obgadujesz innych,co ci ten żółciutki przeszkadza,a jego żona,nie rozumiem,niech każdy zajmie się sobą to będzie dobrze w tej firmie,widzę że niektórym pasuje jak w tej firmie jest chaos i coś się dzieje,takie osoby nie powinny tam pracować,a jest ich kilka,może w końcu się ktoś tym zajmie,ludzie nie jesteśmy w przedszkolu-a tak zachowuje się większość z nas-jak dzieci w przedszkolu.

Aga

Fritz - 2013-10-08 06:22:31 Witam cala grengolade z Nowej Wsi Legnickiej. Co tam w zakladzie? Czy znowy ktos odszedl z administracji w przeciagu miesiaca? Co na to zarzad? [usunięto przez moderatora].Masz kogos specjalnego na mysli? Ktoras zmiane?

Ferd

Stara tzn? pomiedzy 40 a 50?

?

Jeszcze pracownik - 2013-10-08 09:15:03 Bunt?Eee raczej nowa matematyka (ponoć) nieomylna zabiera to co mieliśmy za pewniaka teraz będzie nam pewnie lepiej we wspólnym worze ale chyba przez dziurę resztki motywacji uciekaTak jak najbardziej zgadza się matematyka,ale czy dobrze policzona? niektórym by się przydałaby powtórka może tak by zrobić im szkolenie jakieś testy chociaż by Panom w żółtych podkoszulkach, ,[usunięto przez moderatora]

SCR

1500zł na rękę, nocki, dojazdy,na dyskobude Seven starczy :)

Jeszcze pracownik

Bunt?Eee raczej nowa matematyka (ponoć) nieomylna zabiera to co mieliśmy za pewniaka teraz będzie nam pewnie lepiej we wspólnym worze ale chyba przez dziurę resztki motywacji ucieka

ktoś

czy to prawda,że na pkw scr jest bunt? znowu zabrali premie? może na świeta oddadzą albo brakuje na budowę.

Fritz

Witam [usunięto przez moderatora] Nowej Wsi Legnickiej. Co tam w zakladzie? Czy znowy ktos odszedl z administracji w przeciagu miesiaca? Co na to zarzad? Pozdrawiam[usunięto przez moderatora] z POKW SCR.

jk

ja2 - 2013-10-01 17:09:48 są przyjecia u was szukam pracy pilnie !!!!Składaj podanie, ostatnio dużo nowych naprzyjmowali.

br

wszyscy zarabiamy tyle samo więc nie rozumiem czemu niektórzy kończą pracę o 20 na drugiej zmianie i siedzą a brygadzista to widzi i nie reaguje.Na jednym stanowisku siedzą i plotkują a wszyscy wokół jeszcze robią ,może czasy mają za dobre!

Praca

Na razie nie ma przyjec do Vossu.

ja2

są przyjecia u was szukam pracy pilnie !!!!

nowy

będą może teraz przyjęcia na produkcję i gdzie składać cv?

aaa

co niektóre przychodzą tylko plotkowac a nie pracowac[usunięto przez moderatora]

do biura

YYYYYYYYYYYYY - 2013-09-25 12:35:13 jeśli odchodzą , to znaczy że nie chcą pracować już w tej firmie ? Dziekuje za to, mozesz rozwinac? Dlaczego tak duzo osob nie chce pracowac w firmie - w administracji? Prosze dajcie znac, co sie dzieje w Voss - naprawde potrzebuje tych informacji.

madmax
@do biura 25.09.2013 21:36
YYYYYYYYYYYYY - 2013-09-25 12:35:13 jeśli odchodzą , to znaczy że nie chcą pracować już w tej firmie ? Dziekuje za to, mozesz...

no nie chcą ludzie pracować, bo tam pracują "klany rodzinne" albo ludzie oderwani całkowicie od rzeczywistości. zobacz sobie na to ilu już było kierowników magazynu w ciągu 3 lat 4. a ile razy zmienił się kierownik logistyki w ciągu 3 lat - 0. człowiek (KL) ma swój świat, całkowicie inny wymiar, inna planeta, totalna ściema, niezrównoważony emocjonalnie chłopiec...

YYYYYYYYYYYYY

jeśli odchodzą , to znaczy że nie chcą pracować już w tej firmie ?

do biura

Czesc. Mieszkam w Legnicy i ostatnio sie zastanawialam nad Vossem. Czy mozesz rozwinac, co sie dzieje aktualnie z administracja? Czy dobrze rozumiem, ze dobrzy ludzie, w tym kierownicy, odchodza? Jezeli tak, to jaki jest powod?

ja

[usunięto przez moderatora] sa przyjecia do wissmana. Przestań gadać zacznij działać. Będzie troche spokoju jak odejdziesz. Pozdro

Pkw Scr

Witam! Panie Prezesie,Dawno nie było Pana u nas na dole na Pkw scr ,a szkoda,bo dzieją się rzeczy o których Pan powinien wiedzieć tj.,Pan schodzi zrywane są flipcharty z problemami oraz wiele innych istotnych rzeczy ukrywanych(chowanych) ,które powinny Pana zainteresować,a ze względu na tajemnicę firmy nie mogę napisać.Wiele osób miałoby Panu dużo do powiedzenia,ale boją się mówić z wiadomych przyczyn.[usunięto przez moderatora]

kilof

moim zdaniem powinien odkupić i poinformować ,żeby więcej nie używać!Ludzie przecież to są wasze pieniądze on wam tego nie kupił,to wy na to zapracowaliście najpierw jest upomnienie ustne potem notatka służbowa, a w najgorszym przypadku kara pieniężna. Czy z telefonami też tak robi :)

pkw scr

czemu z was nikt do kadr nie zgłosił ,że brygadzista rozwalił radia młotkiem,za poleceniem kierownika,zamiast oddac i poinformowac żeby wiecej nie używać multimediów?

chrumcia

czy może ktoś mi podać e-mail pod jaki mogę wysłać swoje CV? jak wyglądają zarobki w tej firmie?

nikt

Czy ktoś wie gdzie ta impreza bo chetnię wpadnę zobaczyć starą ekipę

?

Potwierdza się to co każdy już wie- odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku:) Wyobrażacie sobie innego Brygadzistę lub Grupowego robiącego sobie taką sesję? A po drugie gościu nie ma szacunku do nikogo,a spodziewa się że on będzie szanowany. Każdy drze z niego łacha a ten myśli że jest taki super:) ŻAL.

Caramba

"Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach podaj email"... no jasne,że ktoś poda pewnie jak 95% na fb podaje swoje dane z emailem włącznie :) ( przestraszeni Ci co podali?) może dlatego cisza a reszta trzęsie się bo już coś kiedyś napisała :) anonimowość się kończy a tego co się napisało nie da się skasować tak jak dać do kosza...

***

impra 14 września, miejsca jeszcze nie podali

Zostaw opinię o VOSS Automotive Polska - Legnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska