STAFFLINE RECRUITMENT LTD

Nottingham

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 399 ocen.

STAFFLINE RECRUITMENT LTD
2399

Opinie o STAFFLINE RECRUITMENT LTD

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STAFFLINE RECRUITMENT LTD

Edyta

@Tylek Jak użytkowniczka Anna napisała. Chciałabym Cię prosić o więcej informacji na temat pracy w STAFFLINE RECRUITMENT. Jakbyś ocenił swoją współpracę z firmą? Czy poleciłbyś pracę innym w tej firmie? Dlaczego? To na razie wszystko. Liczę na odpowiedź z Twojej strony, gdyż konstruktywne opinie poparte konkretami są bardzo mile widziane.

Tylek

Firma moze byc tylka nie urywa

anna
@Tylek 20.05.2018 20:15

a moze cos konkretniej

Edyta

@michu916, napisałeś, że wynagrodzenie było Ci wypłacane w formie tygodniówek. Było ono terminowe co w Twojej ocenie jest plusem STAFFLINE RECRUITMENT LTD. Jakie jeszcze plusy współpracy możesz wymienić na tym forum? Zachęcam Cię do wypowiedzi na ten temat.

michu916

Trzeba zaiwaniać ale płaca na czas co tydzień(po przepracowanych pierwszych 2 tygodniach).Korpo jak korpo. JA pracowałem w Tesco w Snodland przez nich.

Tom_ek

Czy jedzie ktos do pracy w Tesco Thurrock termin startu 3.05?

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz większą rolę. A jak to wygląda w STAFFLINE RECRUITMENT LTD? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pracownik BYŁY

To jest najgorsza firma w Anglii ,nigdy nie wypłacają w 100 proc wypracowanych godzin ,wiecznie człowiek musi się prosić o pieniądze to jakas masakra.Panie i panowie z Staffline'u w firmie ABP nigdy nic nie wiedzą, kompletnie k.... nic ludzi traktują tragicznie ,przyjmują pracowników na parę dni i wypad kase mają bo ABP płaci za pracownika!!

ABP Doncaster
@Pracownik BYŁY 07.03.2018 19:08

Pani Agnieszko Z., Proszę nie wprowadzać opinii publicznej w błąd na temat rozliczeń oraz wypłacania wynagrodzeń za przepracowane godziny. Doskonale Pani wie, że problem powstał przez błędne dane, podane przez Panią. Oczywiste jest, że nikt nie zwalnia pracownika po dwóch dniach bez powodu. Pozdrawiamy

Opoka

Może ktoś powiedzieć jak z pracą w Tesco Thurrock???

UWAGA

Znajomi właśnie przyjechali do pracy Turrock Tesco. Zostali oszukani, lokum znalezione po jednej nocy na dworze. Mówimy tu o przeludnionym domu - 9 osób na ten moment śpi w salonie. W mieszkaniu nie ma pralki a ludzie spia na podlogach. Właściciele zbywaja ludzi A staffline bezuzyteczny umywa ręce. UWAZAJCIE !!!

Aroo93

Ja jadę z narzeczoną do Thurrock 8/02

Aro93
@Pawel 02.02.2018 13:25

majoss79@wp.pl, sprawdź spam itp mój arkadiusz.kucab41@gmail.com

Pawel

Hej, Czy ktoś wybiera się z Was koledzy i koleżanki do TESCO Thurrock termin – 8.02.2018, jeżeli tak to będę wdzięczny o kontakt. Mój mail majoss79@wp.pl? I drugie pytanie do bardziej doświadczonych, dajcie znać jakie macie opinie o tej firmie?

Edyta

@Przemkorze, nie otrzymałeś żadnych reakcji na swój post. Rozumiem jednak, że jesteś już w miejscu zatrudnienia. Jak możesz ocenić warunki zatrudnienia i zakwaterowania? Twoje wszystkie spostrzeżenia będą pomocą dla osób, które rozważają współpracę z STAFFLINE RECRUITMENT LTD.

Vandame

Siema ludzie ludziska wybiera sie ktos przez Staffline do Anglii jakos teraz we grudniu cos ktos

Przemkorze

Jedzie ktos do Tesco Snodland interview 24 listopada ? Jadę pierwszy raz i chce się dowiedzieć czy jest spoko czy nie albo jak ktos nowy i chce się skumać to dawać pisać fb Przemek Ruśnica

Edyta

@anonim rozumiem, że to w jaki sposób zostałaś potraktowana, spowodowało, że masz o STAFFLINE RECRUITMENT LTD negatywną opinię. Pod koniec swojego wpisu wspomniałaś, że będziesz się odwoływała. Możesz napisać jaki jest wynik podjętych przez Ciebie działań?

Zebb

Witam.Dzis rozmawialem jedna z pań z tej otóż agencji i na końcu naszej rozmowy poczułem się olany.Piszę tak ponieważ interesowala mnie praca beef trimmera.Na wstępie naszej rozmowy pani była bardzo zdziwiona skąd ja mam ten numer.Numer mialem z oficjalnej strony Staffline na Facebook-u.Numer byl dla oferty pracy dla pakowaczy a dla trimmera był numer stacjonarny.Na stacjonarny nie dzwonilem bo zapewne już biuro bylo zamkniete. Ale o co mi chodzi.Jak już rozmawialem z ta pania i ona mi objasniala jak wygląda rekrutaryzacja nagle rozmowę przerwało myslałem że straciłem zasięg ale był ok.Myślałem ze ta pani jeszcze zadzwoni ale bylem w błędzie. Jeżeli by tak miała wyglądać nasza współpraca to bardzo wam dziękuję ale skorzystam z innej agencji.

anonim
@Zebb 30.10.2017 05:58

Moim zdaniem firma staffline jest beznadziejna. Pracowałam w tej firmie miesiąc czasu i przyznam na początku było ok, lecz gdy trafiłam na rasistke to stafflina nic nie obchodziło moje traktowanie. Zostałam zwolniona wyrzucona bez żadnego poinformowania .. Po prostu zabrali mi klucz i wyprowadzili z firmy .. Nie rozumiem tego zachowania, nie rozumiem jak można traktować tak ludzi... Będę pisać odwołanie nie dlatego ze nie mam teraz pracy tylko dlatego że tak się ludzi nie traktuje.

Steffi.

Otrzymałam o Staffline ofertę do magazynu odzieżowego Boohoo w UK Heasandford Industrial Estate Widow Hill Road Burnley BB10 2BQ .Czy ktoś może z Was tam pracował. Powiedzcie mi czy warto, proszę. Pierwszy raz wyjeżdżam do pracy za granicę.

Cyborg
@Maga 13.07.2017 16:43

I jak ta praca i mieszkanie ?

Szymon

Witam, wybiera się ktoś do Middlesbrough(ogłoszeni z wczoraj) może ktoś już tam były i może podzielić się opinią

Edyta

Forum jest poświęcone wymianie merytorycznych opinii na temat pracodawców, bardzo ważne, żebyście dodawali głównie takie komentarze. Będą one pomocą dla osób, chcących dowiedzieć się czegoś więcej na temat wybranej firmy. @Daria, co masz na myśli mówiąc, że firma STAFFLINE RECRUITMENT LTD jest porządna i rzeczowa?

Daria
@Edyta 03.10.2017 00:00

@Edyta, nie wiem czego nie rozumiesz w okresleniach podanych przeze mnie? Rzeczowo - bez zbednego rozwlekania w czasie, kosmicznych formalnosci, same konkrety, a nie robienie ludzi w balona. Porzadna - szukalam pracy na dluzej, odradzono mi wybrana przeze mnie oferte z informacja ze praca nie jest caloroczna i znaleziono inna oferte. Mogli nic nie mowic i miec to w nosie, tak jak inne agencje. Byc moze temu ze nastawiono mnie na najgorsza ewentualnosc, milo sie zaskoczylam po przylocie ;-)

xnz

Szukam kompana/koleżanki do wspólnego wyjazdu na wyspy (Anglia lub Szkocja), konieczne kryterium/wymóg to pokojowe nastawienie do ludzi i świata i negatywny stosunek do używek. Może być wyjazd przez Staffline, ale może być także przez jakąkolwiek inną uczciwą agencję pracy, kontakt przez duzychlopiec30@gmail.com

Jadowity

To jak to w końcu jest? Mam już termin praca w Turrock magazyn TESCO, jest praca? Nie ma żadnych zwałek odnośnie pomocy w znalezieniu lokum? Jest tam ktoś kto może coś napisać? Czy tylko same pytanie się tu pojawiają? Podobno praca rzadko bywa i jak się przepracuje 20h na tydzień to jest dobrze, prawda to, czy zwykłe bzdury?

Daria

A ja powiem tak... Firma porzadna i rzeczowa, wszystko tak jak byc mialo. Praca jest, moze nie jest szczytem marzen, bywa ciezko, ale liczylam sie z tym - w koncu gdzie tak nie jest? Tak to juz jest jak sie decydujesz wyjechac do nowego kraju. Natomiast nie rozumiem rzucania blotem w agencje za to ze nie niancza i nie zalatwiaja za Was wszystkiego? Maja zalatwic prace a nie byc na kazde zawolanie bo laskawie wyruszyliscie do UK. Uwielbiam to roszczeniowe podejscie, trzymajcie tak dalej, daleko zajdziecie :)!

Marcin

Cześć, leci ktoś do Burnley 25 lipca? Jeśli ktoś by chciał czegoś poszukać tam w większym gronie, to byłbym zainteresowany mój mail: momo1100@o2.pl

marek

Ale wydaje mi się, że niezależnie od tego na spokojnie można podjąć u nich zatrudnienie @basia.

Adam

Do pana @Haker 2015-08-21 00:34:02 Ponad 5 lat pracuje w UK Oczywiście przeżyć można pracują dla staffline jednak za jaką cene ? Gorzej niż w Polsce ? Agencja oszukuje na godzinach , nie wypłaca za urlopy , ogólnie ludzie sa zle traktowani Praca przez staffline wyłącznie dla desperatów !

ByleNieStaffline

Omijać szerokim łukiem, jeżeli rekrutują do pracy w UK to już chyba nawet obywatele Rumunii, których ostatnimi czasy pełno w Angielskich fabrykach nie chcą dla nich pracować. Co do zakwaterowania to akurat wam pomogą. Pamiętam Bułgara który mieszkał z 7 Rumunami w jednym pokoju. Warunki zaiste "luksusowe". Gwarancji godzin nie było, nie ma i nigdy nie będzie, wszystko zależy od Contractor Managera na miejscu. 2 lata w tym burdelu siedziałem i nigdy więcej bym tam nie wrócił. Jeżeli już komuś marzy się wyjazd do pracy w UK to lepiej poszukać czegoś na własną rękę, może być agencja byle nie ta.

anonim

(usunięte przez administratora)

Denso

wez poprawke ze to sa stawki brutto netto to bedzie w granicach 5,5 - 7 funtow na reke... Jesli chcesz pracowac w Anglii to jedz wyrob NIN i zarejestruj sie w JobCenter jako poszukujacy pracy... po 2 - 3 tygodniach dostaniesz skierowanie do pracy na umowe... i to za lepsze pieniadze niz placa minimalna a poza tym od razu leci ci "staz" do benefitow" i po pol roku z samychych zasilkow mieszkaniowych mozesz miec od 68F na tydzien

Kotek

Riki, inteligencją nie porywasz, Staffline to nie agencja nieruchomosci, poco piszesz wiec o warunkach mieszkaniowych. Taki z Ciebie mądraliński a sam wynająłeś sobie jakieś dziadowskie lokum, tylko współczuć. Nie doradzaj lepiej tylko weź sie za łopatę i do betoniary

Ali

Najlepsza chwila w tej firmie to ta jak zlozylem wypowiedzenie. ..kasa marna.,praca niewolnicza wiem co mowie bo nie zaczynalem kariery w staffie ' za granica porownujac z innymi firmami to dno ktore doceniaja tylko niedorajdy ktorzy za dlugo przebywali w ciemnej czesci ciala i doceniaja ze ktos ich w koncu z tamtad wyciagnąl,co do pracy w pl to takze mialem stycznosc i naprawde szkoda marnowac na nich czas,I nerwy kasa smieszna nie adekwatna do pracy i warunkow.No coz jak ktos nie ma perspektyw na normalne zatrudnienie to i to dobre.

ricki123

oszukują mega lepiej niejedzie nie pokazują mieszkań tylko odrazu kasę biorĄ PRAWDZIWI ZŁODZIEJE SAMA FIRMA OKEJ ALE LUDZIE TO SZUJE MEGA I DWULICOWCY KASY TEN CO WYNNAJMUJE CI NIE ODDAJĄ ZŁODZIEJE NIE JEDZIE TAM ODRADZAM WARUNKI DO DUPY I DUPA NIE PIENIĄDZE NAWET 300F NIE ZAROBISZ DARUCIE SIĘ TE WYJAZDY NIEDAJCIE ZŁODZIEJĄ ZARABIAĆ

Zostaw opinię o STAFFLINE RECRUITMENT LTD - Nottingham

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STAFFLINE RECRUITMENT LTD