STAFFLINE RECRUITMENT LTD

Nottingham

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 399 ocen.

STAFFLINE RECRUITMENT LTD
2 399 6 1

Opinie o STAFFLINE RECRUITMENT LTD

anonim

(usunięte przez administratora)

Patryk

Jest jeszcze wątek o polskim oddziale Staffline - tam ludzie częściej piszą ;) https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,321945

Patryk

Jade do Burnley do Boohoo 4.10.2018. Mam pytanie: czy ktoś wynajmował pokój od Minihan Properties w Harle Syke lub od landlorda Stuarta, który ma dom na Bracewell Street? Poszukuję opinii na temat tych dwóch miejscówek :)

Terror w boohoo
@Patryk 15.09.2018 23:39

Widzę że nie przestraszył to ciebie, miej pracy hhhheheheheheheeh

Terror w boohoo

Pamiętajcie jedno nieważne gdzie pracujecie w Wielkiej Brytanii ,macie swoje prawa jako pracownicy ,szukajcie w internecie prawników ,szukacie organizacji nie pozwólcie się poniżać,jesteśmy ludźmi nie zwierzętami,walczcie oswojenie ewentualnie wzywające policję aby był ślad tego,niebòjcie się ,pozdrawiam wszystkich ,pamiętajcie wszystko zależy od was,niech wiedzą że nas nie zastrasza

Terror w boohoo

To nie jest ściema podobno tak pilnują żeby nic nikomu się nie stało a tak naprawdę poniżają pracowników ,to co się dzieje zakrawa na razie,to straszne ,nie spotkałem lub spotkałam się z takim traktowaniem ludzi ,każdy ma prawo do błędów i każdy ma prawo do godności to nie obozy pracy w Treblince ani w Auschwitz to magazyn ubrań,z poszanowaniem człowieka i jego godności ,bo tak naprawdę to ty pracujesz na staffline na boohoo tak właśnie ty i nikt inny i masz prawo do godnej pracy bez poniżania ,tym powinna zająć się odpowiednik prokuratury lub policji ,terroryzowanie pracowników ,wyszydzanie go gnębienie z względu że jest Polakiem to mu dowalimy to jest przestępstwo .i niech boohoo sobie to uświadomi

Feliks

Generalnie wyjazd do pracy za granicę to nie wczasy. Ale niestety nie wszyscy tak myślą i jest narzekanie!!

Terror w boohoo
@Feliks 29.07.2018 12:28

Nie oto chodzi jeżeli pracownik jest wyśmiewany tylko przez grupę rumuńska pracodawca nie reaguje,jeżeli jest mu ubliżanie,przez pracowników rumuńskich ,jeżeli jest poniżany,jeżeli jadąc z towarem tos kopie towar to jest normalne trzeba mieć skrzywiona psychikę jak ty zeby to tolerować,taka jak masz ty i nie upowaznia cię to tego emigracja,nikt niema prawa cie ponizac szydzić z ciebie...kopać twoaru który wieziesz

Terror w boohoo

Lepiej żebyście nie trafili do boohoo, patologia, razizm to pierwsze co się rzuca w oczy, staffline dobrze wywiązuje się z tej roboty, kasa na czas, i wszystko się zgadza, oprócz firmy boohoo gdzie się jest pracownikiem boohoo, gdzie Rumuni gnebia Polaków, a Polacy jak to Polacy i rodakom dopier...ą,takie numery podobne to terroryzmu jak w polskiej biedronce, możecie nie wierzyć, ale ja y co to dosiebie miejcie pretensje

Edyta

@Gab Dziękuję za wypowiedź. Czy możesz w takim razie jeszcze napisać coś na temat organizacji wyjazdu? Czy firma STAFFLINE RECRUITMENT pomagała, czy musiałeś sam wszystko zorganizować? Będę wdzięczna za te informacje. Pomoże na pewno ona wielu użytkownikom.

Gab

Cześć.Ja byłam w tamtym roku na wakacjach z Staffline w Tesco Thurrock i nie mogę powiedzieć, że było źle . Praca ciezka ale nie ma nic za darmo. Płacili na czas, owszem czasem były jakieś błedy w rozliczeniach ale wystarczyło pójść zgłosić i dostawało się brakujące pieniądze, więc nie ma co narzekać.

Edyta

@Pedro Dziękuję za wypowiedź, jednak jest ona bardzo ogólna. Chciałabym w związku z tym spytać, co konkretnie zasługuje na polecenie w pracy w firmie STAFFLINE RECRUITMENT. Jeśli mógłbyś się do tego odnieść i powiedzieć, to na pewno pomożesz tym wielu innym użytkownikom, którzy rozważają swoją aplikację do tej firmy.

Pedro

Bardzo dobra agencja. Polecam.

Edyta

@anonymous Z tego co udało mi się zrozumieć, to miałeś okazję pracować w firmie STAFFLINE RECRUITMENT LTD. W związku z tym, pozwól, że Cię poproszę o Twoją opinie na temat tej firmy. Jak Ci się pracowało? Czy poleciłbyś pracę w tej firmie? Jeśli tak - dlaczego? Tak samo, jeśli nie polecasz. Zachęcam Cię do odpowiedzi. Będzie ona na pewno wartościowa.

ricki123

oszukują mega lepiej niejedzie nie pokazują mieszkań tylko odrazu kasę biorĄ PRAWDZIWI ZŁODZIEJE SAMA FIRMA OKEJ ALE LUDZIE TO SZUJE MEGA I DWULICOWCY KASY TEN CO WYNNAJMUJE CI NIE ODDAJĄ ZŁODZIEJE NIE JEDZIE TAM ODRADZAM WARUNKI DO DUPY I DUPA NIE PIENIĄDZE NAWET 300F NIE ZAROBISZ DARUCIE SIĘ TE WYJAZDY NIEDAJCIE ZŁODZIEJĄ ZARABIAĆ

Nowy
@ricki123 02.12.2015 19:08

Mi kasę oddali i można zarobić tam 300 funtów tygodniowo

anonymous
@Nowy 25.05.2018 08:28

Hahaha, przecież oni pracę dają, a nie chaty wiec co Ty piszesz? samemu mogleś wynająć ;)

Edyta

@Agat Koniecznie daj nam znać i podziel się swoją opinią, jeśli zdecydujesz się na pracę z ramienia firmy STAFFLINE RECRUITMENT. Pozostałych pracowników, którzy mieli styczność z tym pracodawcą, zachęcam również do dzielenia się doświadczeniami.

Agat

Chcemy wybrać sie do Anglii z koleżanką przez agencje rządową która współpracuje z Staffline , praca na czas nieokreslony na magazynach do kompletowania zamówień etc. Niedaleko Notthingham , ktoś byl? Moze cos na ten temat powiedzieć? Aha, czy umowy podpisywaliscie przed wyjazdem czy na miejscu? Dziekuje bardzo ;)

Edyta

@Nowy Może rozwiniesz swoją opinię na temat pracy w firmie STAFFLINE RECRUITMENT? Widzę, że masz o firmie pozytywne zdanie, zatem zachęcam do podzielenia się szczegółami. A może ktoś chciałby podzielić się informacjami na temat samego procesu rekrutacji?

Edyta

@Tylek Jak użytkowniczka Anna napisała. Chciałabym Cię prosić o więcej informacji na temat pracy w STAFFLINE RECRUITMENT. Jakbyś ocenił swoją współpracę z firmą? Czy poleciłbyś pracę innym w tej firmie? Dlaczego? Liczę na odpowiedź z Twojej strony, gdyż konstruktywne opinie poparte konkretami są bardzo mile widziane.

Tylek

Firma moze byc tylka nie urywa

anna
@Tylek 20.05.2018 20:15

a moze cos konkretniej

Edyta

@michu916, napisałeś, że wynagrodzenie było Ci wypłacane w formie tygodniówek. Było ono terminowe co w Twojej ocenie jest plusem STAFFLINE RECRUITMENT LTD. Jakie jeszcze plusy współpracy możesz wymienić na tym forum? Zachęcam Cię do wypowiedzi na ten temat.

michu916

Trzeba zaiwaniać ale płaca na czas co tydzień(po przepracowanych pierwszych 2 tygodniach).Korpo jak korpo. JA pracowałem w Tesco w Snodland przez nich.

Tom_ek

Czy jedzie ktos do pracy w Tesco Thurrock termin startu 3.05?

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz większą rolę. A jak to wygląda w STAFFLINE RECRUITMENT LTD? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pracownik BYŁY

To jest najgorsza firma w Anglii ,nigdy nie wypłacają w 100 proc wypracowanych godzin ,wiecznie człowiek musi się prosić o pieniądze to jakas masakra.Panie i panowie z Staffline'u w firmie ABP nigdy nic nie wiedzą, kompletnie k.... nic ludzi traktują tragicznie ,przyjmują pracowników na parę dni i wypad kase mają bo ABP płaci za pracownika!!

ABP Doncaster
@Pracownik BYŁY 07.03.2018 19:08

Pani Agnieszko Z., Proszę nie wprowadzać opinii publicznej w błąd na temat rozliczeń oraz wypłacania wynagrodzeń za przepracowane godziny. Doskonale Pani wie, że problem powstał przez błędne dane, podane przez Panią. Oczywiste jest, że nikt nie zwalnia pracownika po dwóch dniach bez powodu. Pozdrawiamy

Opoka

Może ktoś powiedzieć jak z pracą w Tesco Thurrock???

UWAGA

Znajomi właśnie przyjechali do pracy Turrock Tesco. Zostali oszukani, lokum znalezione po jednej nocy na dworze. Mówimy tu o przeludnionym domu - 9 osób na ten moment śpi w salonie. W mieszkaniu nie ma pralki a ludzie spia na podlogach. Właściciele zbywaja ludzi A staffline bezuzyteczny umywa ręce. UWAZAJCIE !!!

Aroo93

Ja jadę z narzeczoną do Thurrock 8/02

Pawel
@Aroo93 02.02.2018 10:04

Hej bierzecie pokój to co oni polecają czy załatwiacie na własną rękę?

Pawel
@Aroo93 02.02.2018 10:04

Bo słyszałem i czytałem że są różne opinie o tych polecanych miejscowkach..

Aro93
@Pawel 02.02.2018 11:37

Napisałem na email

Pawel
@Aro93 02.02.2018 12:39

Nie mam nic na mailu zerknij proszę czy poszło

Aro93
@Pawel 02.02.2018 13:25

majoss79@wp.pl, sprawdź spam itp mój arkadiusz.kucab41@gmail.com

Pawel

Hej, Czy ktoś wybiera się z Was koledzy i koleżanki do TESCO Thurrock termin – 8.02.2018, jeżeli tak to będę wdzięczny o kontakt. Mój mail majoss79@wp.pl? I drugie pytanie do bardziej doświadczonych, dajcie znać jakie macie opinie o tej firmie?

Edyta

@Przemkorze, nie otrzymałeś żadnych reakcji na swój post. Rozumiem jednak, że jesteś już w miejscu zatrudnienia. Jak możesz ocenić warunki zatrudnienia i zakwaterowania? Twoje wszystkie spostrzeżenia będą pomocą dla osób, które rozważają współpracę z STAFFLINE RECRUITMENT LTD.

Vandame

Siema ludzie ludziska wybiera sie ktos przez Staffline do Anglii jakos teraz we grudniu cos ktos

Przemkorze

Jedzie ktos do Tesco Snodland interview 24 listopada ? Jadę pierwszy raz i chce się dowiedzieć czy jest spoko czy nie albo jak ktos nowy i chce się skumać to dawać pisać fb Przemek Ruśnica

Edyta

@anonim rozumiem, że to w jaki sposób zostałaś potraktowana, spowodowało, że masz o STAFFLINE RECRUITMENT LTD negatywną opinię. Pod koniec swojego wpisu wspomniałaś, że będziesz się odwoływała. Możesz napisać jaki jest wynik podjętych przez Ciebie działań?

Zostaw opinię o STAFFLINE RECRUITMENT LTD - Nottingham

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STAFFLINE RECRUITMENT LTD