Czytałem ze jakieś benefity powoli wam wprowadzali. a są premie miesięczne ?
PSEUDOSPAWACZ
10.07.2026 19:15
witam na jakie wynagrodzenie moge liczyc jakos spawacz z 4 letnim doswiadczeniem
PSEUDOSPAWACZ
3,3 mln
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Kama
08.05.2024 21:37
Na pracuj szukają specjalisty ds sprzedaży na rurociągach i na odlewni- gdzie aplikować? Nie jestem z Kielc, tylko z okolic i slyszalam że to w tym momencie dwie różne firmy. Gdzie jest lepiej? Zależy mi na uczciwym pracodawcy, chce spokojnie i stabilnie pracować, bo mam dziecko
Mam też złe przejścia z jedną z firm (usunięte przez administratora) i zastraszanie) dlatego liczę, że ktoś mi nakreśli sytuacje i dobrze wytłumaczy różnice pomiędzy chemarami, będę wdzięczna <3
JK
09.05.2024 11:44
Kama, byłem w obu firmach to Ci powiem jak jest. Zacznijmy od tego że obie te firmy to raczej kiepsko przędą, ale jeśli już wybierać to Rurociągi i to z prostych przyczyn
-Malinowskiemu zależy na dobrych pracownikach, będzie widział że Ci zależy to będziesz u niego pracować
- będziesz uczciwa i będziesz dobrze pracować to Cię doceni
- są ustalone zasady, jest jakiś system, jakieś ramy
- robisz to na co się umawiacie, nie ma żadnych dziwnych niespodzianek
-ogłoszenie nie pojawia się aż tak często jak to z odlewni
- zależy im na pracownikach na dłużej
- firma prywatna
A na odlewni nie uświadczysz stabilności
- dziś jesteś jutro Cię nie ma, bo się władza w Polsce zmieni, bo ktoś od kogoś przyjdzie, bo komuś przeszkadasz, bo się koncepcja zmieni
- w sumie to wszystko się zmienia tam jak w kalejdoskopie, łącznie z prezesami
- jadą na chwilowych rozwiązaniach
- dziś robisz to jutro co innego
- brak ram i zasad, brak systemów
- ogłoszenie pojawia się bardzo często
- firma państwowa
- niewiadomo czy będzie istnieć
- PRL
- piszesz o tym, że masz złe doświadczenia, tam też może być niewesoło
Więc tak: Odlewnie odradzam, tam to ani spokoju, ani uczciwosci ani nie wróżę też dlugiego angażu. (Sam bylem tam raptem pare miesiący, bo chcieli mnie zajeździć no i miałem psychicznie tego dość i przeszedlem na rurki)
Na rurociągi możesz pójść, ale ja uciekłem z obu tych chemarów finalnie. Rurki są w miarę spoko, ale tam to tak na 2-3 lata na naukę a jeśli ogarniasz dobrze to co robisz to lepiej uderzyć gdzies dalej jeszcze. Ja po 3 latach tam sporo się nauczyłem i teraz jestem zadowolony. I w sumie mogłem odrazu pójść na rurociągi i sobie nie robić skoku w CV, ale no nie wiedziałem jak tam jest wtedy, no ale mówi się trudno.
No, wypisałem tak jak sam bym chciał żeby mi ktoś kiedyś powiedział, widzę że jesteś odpowiedzialną mamą, a sam mam teraz syna od niedawna, mam nadzieję że Ci pomogłem :)
Pracuję w @Chemar Rurociągi Sp. z o.o. od paru lat. Bardzo miła atmosfera. Doświadczona zgrana załoga. Od jakiś trzech lat w firmie wprowadzono udogodnienia m.in. karty multi sport, opiekę medyczną. Pensja płatna 10-tego każdego miesiąca. Serdecznie polecam, można nauczyć się zawodu!!!
Związkowców
24.09.2018 15:31
Praca nie jest ciężka,jednak główny kierownik i mistrzowie produkcji maja Cię za robola(czasem śmiecia) Najgorszy jest mistrz z ekspedycji(przewodniczący związków) sam wygląd stalina mówi za siebie,nie ma pojęcia o pracy,bezsensowne polecenia i lubi jak mu sie wazelina jedzie,wtedy czuje sie panem i władca!kasa słaba,premia kwartalna to 80 zl!!!smiech na sali!sobota płatna 100% ale to dla swoich,nowy nie ma co liczyć na nie.
admin
24.07.2016 10:13
Czy byłeś zatrudniony w CHEMAR RUROCIĄGI Sp z o o, ul. Olszewskiego 6, 25-953 Kielce? Wypowiedz się szczerze na temat tego pracodawcy. Wiele osób czeka na twoją opinię.
Zostaw merytoryczną opinię o Chemar Rurociągi Sp. z o.o.