Sansolar

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o Sansolar Sp. z o.o.

Opinie o Sansolar Kielce

Nie przegap nowości o Sansolar Sp. z o.o.!

Małgorzata

13.07.2023 13:50

Polecam firmę SanSolar, rzetelnie i terminowo wykonuja swoja prace od projektu po realizacje. Jestem bardzo zadowolona z uslugi :) Dzieki solidnej wiedzy Pana Kamila udalo sie merytorycznie przebrnac przez wszelkie dylematy zwiazane z tematem fotowoltaiki, ktora dla mnie - kobiety - byla zupelnie nowym polem doswiadczen.
    Kuba

19.06.2023 08:20

Współpracuję z sansolar około 3 miesięcy i jestem zadowolony. Klarowne warunki współpracy, dobre prowizje i montaże całkiem szybko. Polecam
    Krzysztof F.

12.07.2023 20:48

A ja dzisiaj byłem a biurze Sansolar - nawet w dwóch dla handlowców i u Prezesów. O co chodzi z tymi opiniami? W tym samym biurze dostałem pieniądze na montaż?
    Krzysztof F

12.07.2023 23:03

Umowa podpisana tydzień temu. Chyba jakiś (usunięte przez administratora) próbuje zniszczyć markę firmy tak to wyglada…

Ktoś

15.02.2026 11:23

Firma nie wypłacalna, nie zapłaciła wielu podwykonawcom. Z tego co widac zawija sie z rynku i próbuje jak najwięcej zaoszczędzić i przytulić pieniędzy za czyjaś prace. Ma wiele założonych spraw i zapewne dojdą kolejne.

Abc

19.01.2026 17:49

Wielka firma SANSOLAR naciąga ludzi,daje złudne nadzieje na realizację,a potem ma ich daleko gdzieś,opinie że to beznadziejna firma są prawdziwe,uważajcie z kim podpisujecie umowy

Smiech

15.01.2026 10:46

Firma Sansolar zniknęła z google , widziałem na OLX , ze ich biuro jest do wynajęcia. Czy to oznacza ze firma sie zwinęła?

Xxx

13.01.2026 20:23

Firma nie płaci zaleglych faktur czekam od sierpnia na swoje pieniadze nie polecam.Dno
    Monika

02.12.2025 13:41

FIRMA NIE WYPŁACALNA !!!!!!!!!!! Nie polecam firma od maja nie wypłaciła za fakturę pieniędzy Pani Ilona nie odpowiada już wogóle na żadne maile porażka tak oszukiwać ludzi wykonać prace a nie dostać pieniędzy wstyd!!!!!!!!!!!!!
    Eryk

23.11.2025 23:48

Firma nie płaci za wykonane usługi. Przestrzegam przed firma firmy oraz osoby zainteresowane ich usługami. Jedyne pozytywne opinie dodają sami pracownicy firmy. Firma ma już sporo pozwów
    Lucerna

09.06.2025 09:01

Pracuję w firmie od ponad roku, rozliczenia zawsze są na czas- pomimo tego, że WFOŚ Kielce ma ogromne opóźnienia. W firmie nie ma żadnych "dodatków świątecznych"- jest jasny system premiowy. Przykro mi to stwierdzić ale z moich obserwacji wynika, że złe opinie pochodzą od jednej osoby. Faktem jest, że jak ktoś przychodzi do pracy i nie wywiązuje się ze swoich obowiązków to firma nie chce podjąć dalszej współpracy ale jest to oczywista oczywistość. Nie rozumiem ile goryczy można mieć w sobie i potrzeby jej wylania w Internecie z multi- kont za fakt iż firma nie chciała podjąć dalszej współpracy i to z faktu zwykłego lenistwa i postawy pracownika.
    B2

10.07.2025 23:14

A ja słyszałem że ziemia jest płaska,i co udowodnij to .A ja ci udowodnię czy jest czy też nie
    B1

12.07.2025 13:07

Jako były pracownik mogę wyrazić własną opinię o tym miejscu. A co do "teorii", o której wspomniałeś/wspomniałaś powyżej nie będę się odnosić, gdyż jest to co najmniej nie na miejscu ;)

11.06.2025 16:32

11.06.2025 16:53

Nie mam takiej sprawczości o której Pan pisze, to administracja musiała dojść do wniosku że post narusza ich regulamin. Wytłumaczyłem już wszystko w komentarzach i nie czuję potrzeby robienia tego ponownie, w odróżnieniu od Pana. Pozdrawiam cieplutko

01.06.2025 03:10

02.06.2025 13:09

W całym Pana komentarzu znajduje się jedynie jedna prawdziwa informacja, mianowicie to: że SANSOLAR to firma z Kielc, reszta to pomówienia. Ciężko ustosunkować się do zarzutów, skoro są abstrakcyjne. (np. żadnych dodatków świątecznych w okresie kwiecień-czerwiec nie było, a wcześniej nie było nas na rynku dolnośląskim, nie ma nikogo kto nie otrzymał wynagrodzenia - wręcz wszystkie wynagrodzenia są zaliczkowane). Jeżeli uważa Pan że nie dostał wynagrodzenia, to NALEZY zgłosić sprawę do PIP, na pewno oni zajmą się sprawą, tak samo jak sprawę pomówienia NALEŻY zgłosić do odpowiednich służb. W całym Pana komentarzu znajduje się jedynie jedna prawdziwa informacja, mianowicie to: że SANSOLAR to firma z Kielc, reszta to pomówienia. Ciężko ustosunkować się do zarzutów, skoro są abstrakcyjne. (np. żadnych dodatków świątecznych w okresie kwiecień-czerwiec nie było, a wcześniej nie było nas na rynku dolnośląskim, nie ma nikogo kto nie otrzymał wynagrodzenia - wręcz wszystkie wynagrodzenia są zaliczkowane). Jeżeli uważa Pan że nie dostał wynagrodzenia, to NALEZY zgłosić sprawę do PIP, na pewno oni zajmą się sprawą, tak samo jak sprawę pomówienia NALEŻY zgłosić do odpowiednich służb. Pozdrawiam

06.06.2025 12:26

Szanowny Panie Patryku (choć obydwaj dobrze wiemy, że nie ma Pan tak na imię), z całą przykrością stwierdzam, że wszystko o czym piszę jestem w stanie poprzeć dokumentami (w tym regulaminem przyznawania premii za realizację, a nie tak jak Pan napisał premii świątecznej (??)). Premia miała zostać przyznana dla ekipy realizującej zlecenie po zakończeniu, pod warunkiem że zostanie realizacja zrobiona w terminie, nadmienię że od 9 kwietnia 2025 roku, czyli od początku współpracy żadna realizacja nie została zakończona, więc nie rozumiem o jakiej obietnicy Pan pisze. Kolejna sprawa – wypłata przy umowach zlecenie jest do 25 dnia każdego miesiąca następującego po miesiącu świadczenia usług, a nadmienię, że w marcu nikt ze wspomnianej ekipy nie pracował w spółce Sansolar (więc tutaj nie rozumiem o jakiej wypłacie Pan pisał do 25 kwietnia). Pierw twierdzi Pan że nie ma wynagrodzeń, następnie stwierdza Pan że jednak były zaliczki, ciekawe jaką „opinię” będzie miał Pan w kolejnej wiadomości. GOWORK służy przedstawieniu opinii o pracodawcach a nie szerzeniu nieprawdziwych informacji i hejtu. Zalecam by nieprawidłowości o których Pan pisze, zgłosić do PIP, oni na pewno skutecznie zajmą się weryfikacją. Nie mamy nikogo, komu nie wypłaciliśmy pieniędzy w terminach zgodnych z umową i/lub kodeksem pracy, do kwestii wynagrodzeń podchodzimy priorytetowo, o czym świadczy nawet ilość zaliczek których udzielamy. Niestety muszę jednoznacznie stwierdzić, że jest Pan albo trollem internetowym, albo pracownikiem który został zwolniony ze względów, o których nie mogę tutaj opisać, stąd Pana hejt skierowany w stronę spółki.

05.06.2025 23:21

06.06.2025 12:24

Dzień dobry, nadmienię że od 2019 roku w spółce SANSOLAR nie pracował nikt o imieniu "Ola", "Aleksandra". Dobrze, żeby odpowiednie służby zweryfikowały "opinie" po adresie IP, bo ewidentnie cały hejt pochodzi od jednej osoby. Pozdrawiam i mniej nienawiści życzę na przyszłość.
    Łukasz

27.05.2024 12:30

Współpraca na bardzo wysokim poziomie, dobra komunikacja, wszystko zgodnie z harmonogramem, płatność w terminie, polecam.
    Bud

06.05.2024 14:31

serdecznie polecam wspolprace z ta firma
    Mat

30.04.2024 08:59

Git
    Bo

29.04.2024 16:24

Naleznosci w terminie, dobra organizacja
    Mariusz

22.04.2024 09:58

Wszystko w porzadku polecam wspolprace
    Krzysztof

16.04.2024 10:59

Jako podwykonawca moge zdecydowanie polecic, oby wiecej wspolnych tematow.
    Iwonka

03.04.2024 10:44

Jestem zadowolona ze wspolpracy
    I

22.03.2024 11:10

Ludzie z wizją, szef zawsze wysłucha i pomoże. Atmosfera w pracy jest sbardzo pozytywna
    Dorka

21.03.2024 11:41

Wsparcie merytoryczne i pomoc na każdym etapie współpracy, bardzo polecam tego pracodawcę
    Krzysztof

21.03.2024 09:25

platnosc w terminie, firma bardzo idzie na reke

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sansolar?

Kontakt - Sansolar Sp. z o.o.

Warszawska 25A lok. 3 25-512 Kielce

20.03.2024 14:02

solidny pracodawca, polecam
    Marcela

18.03.2024 09:41

wszystko zgodnie z umowa i ustaleniami, mozna liczyc na ciagle wsparcie ze strony biura. Polecam
    Bejba

18.03.2024 09:36

super atmosfera fajni ludzie polecam
    Aaa

23.02.2024 10:02

Wszystko zgodnie z ustaleniami, dobra atmosfera, super praca :)
    Magda

16.02.2024 10:45

wszystko zgodnie z ustaleniami, bardzo mila atmosfera w biurze
    Magda

16.02.2024 10:41

Bardzo mili i wyrozumiali ludzie w biurze, bylam bardzo dobrze traktowana
    Mo

28.12.2023 16:43

Duzo pracy, jest caly czas do roboty, praca pod presja czasu. Pieniadze raczej normalne przy kieleckim standardzdzie, praca nie dla kazdego
    Stefan

13.07.2023 10:48

Polecam firmę jako klient, montaż w tydzień od uruchomienia kredytu, monterzy solidni.

27.06.2023 13:19

27.06.2023 14:30

Dzień dobry, dziękuję za opinię, jednak niestety zawiera masę nieprawdziwych informacji. Łatwo zweryfikować przetargi w jakich bierzemy udział i jakie wygraliśmy, mając na uwadze, że są to informacje publiczne, do czego wręcz zachęcam. Dla zainteresowanych - można zapytanie wysłać na [email protected] . Nie zdarzyło nam się NIGDY, aby kiedykolwiek jakikolwiek montaż opóźnił się do chociaż zbliżonego poziomu o którym Pan napisał, co nie jest trudnym do weryfikacji. Zdarzyło nam się faktycznie spóźnić z wypłatą i bijemy się tutaj w pierś, robimy wszystko by wypłaty wychodziły zawsze na czas, bo wynagrodzenie naszych współpracowników jest dla nas święte!! Odnośnie zarzutów, co by handlowcy i monterzy odeszli przez niewypłacone wypłaty, ewidentnie widać że Pan albo u nas nigdy nie pracował albo po prostu szerzy nieprawdziwe informacje dla własnej satysfakcji. Co do zarzutu odnośnie zmniejszenia poziomu wypłat, nikomu nie zdarzyło nam się NIGDY obniżyć wypłaty, były jedynie podwyżki, stąd też ten zarzut jest dla mnie całkowicie niezrozumiały. "Blokady na materiał u wszystkich dystrybutorów" - a jednak pomimo Pana zarzutu obecnie realizujemy ok. 6 montaży tygodniowo. :) Do każdego z współpracowników zawsze odnosimy się z należytym szacunkiem, każda osoba na pokładzie Sansolar zawsze mogła na nas liczyć i często szliśmy na ustępstwa co by naszym współpracownikom pracowało się jak najlepiej. Życzę wszystkiego dobrego i mniej nienawiści na przyszłość.
    Asek

12.07.2023 23:39

ladnie
    Piotr39

30.06.2023 16:05

Solidny pracodawca. Zlecenie wykonane- od razu pieniążki. Tak można pracować.
    WeronikaK

25.06.2023 20:46

Bardzo solidny pracodawca. W porównaniu do innych firm warunki płacowe na prawdę bardzo godne. Uczciwe podejście do pracownika. Z tego co wiem kilka osób z pracownikow fizycznych nieźle firmę (usunięte przez administratora) może stad te dziwne nieprawdziwe opinie
    Paweł Der

07.06.2023 09:27

Współpracuję z sansolar kawał czasu, polecam.
    Rena

07.06.2023 09:14

Wszystko zgodnie z ustaleniami. :)
    Seba

02.06.2023 17:01

Najlepsze warunki prowizyjneee! Można zarobić. :)
    Marc

02.06.2023 16:12

Fajni ludzie, dobre warunki, polecam :))
    Przemysław

18.04.2023 10:32

Ech Firma nie ma ostatnio szczęścia do ludzi. Trafiają się (usunięte przez administratora) i manipulatorzy, którzy kręcą na każdym kroku. Współczuje całej firmie.
    Grze

13.04.2023 21:07

Najlepsza ekipa pod słońcem ????

12.04.2023 10:59

13.04.2023 20:50

warto takie wpisy weryfikować, firma w której pracuje ma płynność finansową, wystarczy zobaczyć w jakich przetargach bierze udział, kwoty powyżej 2 milionów złotych
    Krzysztof M.

05.04.2023 11:55

Jako klient Sansolar, śmiało mogę polecić tę firmę. Wszystko zrobione jak należy.
    Diego

06.04.2023 20:55

firma Sansolar instalowała mi PV 10 kw, nie mam żadnych zastrzeżeń ani co do obsługi przedstawiciela z którym podpisywałem umowę, ani do grupy monterskiej, polecam firmę.

09.04.2023 23:00

Ponad czterysta zrealizowanych montaży w samym Świętokrzyskim, przetargi publiczne powyżej 2 milionów złotych.
    Dawid

06.04.2023 09:54

Wszystko ok, polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Sansolar Sp. z o.o.